Snacksy treats tuggben

Populärt inom Snacksy treats tuggben

 • Hundtugg Snacksy Treats Råhud Biff, 100-pack

  Hundtugg Snacksy Treats Råhud Biff, 100-pack
  Välsmakande tuggpinnar från Snacksy Treats av mald råhud från nöt. Tuggpinnarna med biffsmak passar både stora och små hundar och är perfekta att ge som belöning eller som ett härligt snacks. Naturprodukt.
 • Hundtugg Snacksy Treats Råhud Natural, 100-pack

  Hundtugg Snacksy Treats Råhud Natural, 100-pack
  Tuggpinnar från Snacksy Treat av mald råhud från nöt. Tuggpinnarna passar både stora och små hundar och är perfekta att ge som belöning eller som ett härligt snacks. Naturprodukt.
 • Hundtugg Snacksy Treats Rökt svin, 21 cm

  Hundtugg Snacksy Treats Rökt svin, 21 cm
  Ett välsmakande pressat tuggben från Snacksy Treats av rökt svinhud. Det 21 cm långa hundtugget med låg fetthalt är en ren naturprodukt och tillgodoser din hunds naturliga tuggbehov.  100% naturprodukt!
 • Hundtugg Snacksy Treats Tuggrulle Pressad Natur 20 cm, 10-pack

  Hundtugg Snacksy Treats Tuggrulle Pressad Natur 20 cm, 10-pack
  Pressade tuggpinnar från Snacksy Treats som ger bra tuggmotstånd och bidrar till en god tandhälsa hos din hund. De 20 cm långa tuggpinnarna av råhud från nöt kan ges som belöning eller godbit.

Fler tips på Snacksy treats tuggben

 • Tuggrulle Snacksy Treats Vit, 20 cm

  Tuggrulle Snacksy Treats Vit, 20 cm
  Snacksy Treats goda tuggrulle är ett kraftigt retrivertugg av råhud från nöt som ger extra bra tuggmotstånd. Det naturliga hundtugget tillgodoser din hunds tuggbehov och bidrar till en god tandhälsa.
 • Tuggpinnar Snacksy Treats Vita 8 mm, 100-pack

  Tuggpinnar Snacksy Treats Vita 8 mm, 100-pack
  Tuggpinnar från Snacksy Treats, perfekta för små hundar. De naturliga tuggpinnarna av råhud från nöt tillgodoser din hunds tuggbehov och bidrar till en god tandhälsa. Säljs i 100-pack.
 • Tuggpinnar Snacksy Treats Natur 8 mm, 100-pack

  Tuggpinnar Snacksy Treats Natur 8 mm, 100-pack
  Dessa tunna, naturliga tuggpinnar från Snacksy Treats är perfekta för små hundar. Tuggpinnarna av råhud från nöt tillgodoser din hunds tuggbehov och främjar en god tandhälsa. Säljs i 100-pack.
 • Tuggring Snacksy Treats Pressad 9 cm, 10-pack

  Tuggring Snacksy Treats Pressad 9 cm, 10-pack
  Snacksy Treats tuggringar är en naturprodukt av råhud från nöt. Tuggringarna som är 9 cm ger bra tuggmotstånd och lång tuggtid och säljs i 10-pack.
 • Tuggben Snacksy Treats Pressad Natur, 21 cm

  Tuggben Snacksy Treats Pressad Natur, 21 cm
  Snacksy Treats pressade tuggben är en naturprodukt av råhud från nöt. Det 21 cm långa hundtugget tillgodoser din hunds naturliga tuggbehov, främjar en god tandhälsa och ger lång tuggtid och bra tuggmotstånd.
 • Tuggben Snacksy Treats Pressad Natur, 10 cm

  Tuggben Snacksy Treats Pressad Natur, 10 cm
  Snacksy Treats pressade tuggben är en naturprodukt av råhud från nöt. Det naturliga hundtugget tillgodoser din hunds tuggbehov, främjar en god tandhälsa och ger ett bra tuggmotstånd och lång tuggtid.
 • Tuggrulle Snacksy Treats Vit, 12,5 cm

  Tuggrulle Snacksy Treats Vit, 12,5 cm
  Snacksy Treats tuggrulle är ett kraftigt retrivertugg som ger mycket tuggmotstånd och stimulerar din hunds naturliga tuggbehov. Den goda tuggrullen bidrar även till en god tandhälsa.
 • Hundtugg Snacksy Treats Tuggrulle Pressad Natur, 26 cm

  Hundtugg Snacksy Treats Tuggrulle Pressad Natur, 26 cm
  Naturligt hundtugg från Snacksy Treats av torkad råhud från nötkreatur. Tuggrullen tillgodoser det naturliga tuggbehovet och håller din hund sysselsatt under en lång stund samtidigt som det bidrar till en god tandhälsa.
 • Hundtugg Snacksy Treats Tuggrulle Pressad Natur, 12 cm

  Hundtugg Snacksy Treats Tuggrulle Pressad Natur, 12 cm
  Naturligt hundtugg från Snacksy Treat av torkad råhud från nöt. Tuggrullen tillgodoser det naturliga tuggbehovet och håller din hund sysselsatt under en lång stund samtidigt som tandhälsan främjas på ett naturligt sätt.