Tonka hundleksaker

Populärt inom Tonka hundleksaker

 • Tonka Rubber Infinity Däck

  Tonka Rubber Infinity Däck
  Tonka Rubber Infinity DäckTonka Rubber är en serie med tåliga hundleksaker tillverkade av gummi. De är slitstarka och klarar av hårdare lek än andra produkter i t.ex. vanlig plast.Denna leksaken passar utmärkt både som dragleksak och tuggleksak, vilket innebär att hunden kan roa sig själv med den, men att den även kommer ge er många roliga stunder tillsammans!Storlek:29,2 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Tonka Rubber Trippel Däck

  Tonka Rubber Trippel Däck
  Tonka Rubber Trippel DäckTonka Rubber är en serie med slittåliga hundleksaker i gummi. Materialet gör att de tål hårdare lekar än andra produkter som t.ex. är tillverkade av vanlig plast.Denna leksaken består av tre däck som sitter ihop. Den passar perfekt både för dragkamp och för att tugga på!Storlek:26,7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Tonka Rubber Däckboll (7,6 cm)

  Tonka Rubber Däckboll (7,6 cm)
  Tonka Rubber DäckbollTonka Rubber är en serie med tåliga hundleksaker och godisgömmor tillverkade av gummi. De är robusta och tål lite tuffare tag än andra produkter i exempelvis vanlig plast.Denna bollen är superbra till hundar som gillar att leka hårt med sina leksaker, och den kommer ge dig och din vovve många roliga timmar tillsammans.Storlek:Diameter: 7,6 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Tonka Rubber Gummidäck med Rep

  Tonka Rubber Gummidäck med Rep
  Tonka Rubber Gummidäck med RepTonka Rubber är en serie med robusta hundleksaker tillverkade av gummi. De är slittåliga och klarar av lite tuffare tag än andra leksaker i exempelvis vanlig plast.Detta däcket med rep är en superbra present till en hund som gillar att tugga!Storlek, total längd:15,2 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Fler tips på Tonka hundleksaker

 • Tonka Rubber Däckboll (7,6 cm)

  Tonka Rubber Däckboll (7,6 cm)
  Tonka Rubber DäckbollTonka Rubber är en produktserie med extra slitstarka leksaker och godisgömmor tillverkade av samma gummi som man gör bildäck av.Denna bollen tål tuffa tag, och passar utmärkt till hundar som gillar att tugga, apportera och bära på saker!Mått:7,6 cm i diameterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.