Halla foder hundprodukter

 • Hundfoder Halla Junior, 3,25 kg

  Hundfoder Halla Junior, 3,25 kg
  Hundmat Halla Junior är ett vetefritt torrfoder anpassat för valpar och unghundar samt dräktiga och digivande tikar. Hundfodret innehåller Omega 3, Omega 6 och FOS och är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror. Tillverkad i Sverige! 
 • Hundfoder Halla Junior, 15 kg

  Hundfoder Halla Junior, 15 kg
  Hundfoder Halla Junior är ett vetefritt torrfoder för valpar och unghundar samt dräktiga och digivande tikar. Hundmaten är tillverkad av svenska och svenskskontrollerade råvaror och innehåller Omega 3, Omega 6 och FOS.Tillverkad i Sverige!
 • Hundfoder Halla Raw Original, 800 g

  Hundfoder Halla Raw Original, 800 g
  Färskfoder Halla Raw Original är en naturligt balanserad måltid med flera proteinkällor. Det styckfrysta svensktillverkade helfodret passar hundar i alla livsstadier och är till exempel perfekt för dräktiga och digivande tikar samt hårt arbetande hundar.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Kyckling Exklusiv, 500 g

  Hundfoder Halla Kyckling Exklusiv, 500 g
  Halla Färskfoder Kyckling Exklusiv är ett svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 90% svensk köttråvara (kyckling, ägg) samt Qrill, ris, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.
 • Hundfoder Halla Raw Svensk Nötvom, 800 g

  Hundfoder Halla Raw Svensk Nötvom, 800 g
  Färskfoder Halla Raw Svensk Nötvom är ett styckfryst svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier och passar till exempel perfekt för mindre aktiva familjehundar och äldre hundar. Det spannmålsfria receptet har ett naturligt stöd för en god matsmältning.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Valp, 500 g

  Hundfoder Halla Valp, 500 g
  Hundfoder Halla Original är ett svensktillverkat färskfoder för växande hundar. Valpfodret täcker hundens dagliga näringsbehov och innehåller Qrill för en sund utveckling och god hälsa. 
 • Hundfoder Halla Lamm och Ris, 3,25 kg

  Hundfoder Halla Lamm och Ris, 3,25 kg
  Svensktillverkat vetefritt torrfoder för vuxna och äldre hundar med normalt energibehov. Hundmaten innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.
 • Hundfoder Halla Lamm och Ris, 15 kg

  Hundfoder Halla Lamm och Ris, 15 kg
  Svensktillverkat vetefritt torrfoder för vuxna och äldre hundar med normalt energibehov. Tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror!
 • Hundfoder Halla Prestation, 3,25 kg

  Hundfoder Halla Prestation, 3,25 kg
  Vetefritt hundfoder för aktiva och arbetande hundar med högt energibehov. Torrfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Standard, 15 kg

  Hundfoder Halla Standard, 15 kg
  Hundfoder Halla Standard är ett helfoder tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror. Torrfodret innehåller Omega 3, Omega 6 och FOS och är anpassat för vuxna hundar med normalt energibehov.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Valp, 10 kg

  Hundfoder Halla Valp, 10 kg
  Hundfoder Halla Valp är ett vetefritt torrfoder anpassat för växande valpar och unghundar. Det svensktillverkade valpfodret innehåller Omega 3, Omega 6, FOS och norsk laxolja.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Valp, 3,25 kg

  Hundfoder Halla Valp, 3,25 kg
  Hundmat Halla Valp är ett vetefritt hundfoder anpassat för växande valpar och unghundar. Det svensktillverkade valpfodret innehåller norsk laxolja, Omega 3, Omega 6 och FOS.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Standard 3,25 kg

  Hundfoder Halla Standard 3,25 kg
  Svensktillverkad hundmat för vuxna hundar med normalt energibehov. Med tillsatt glukosamin för att främja en god ledhälsa.
 • Hundfoder Halla Lamm Sport 15 kg

  Hundfoder Halla Lamm Sport 15 kg
  Hundfoder Lamm Sport är ett svensktillverkat, vetefritt torrfoder för aktiva och arbetande hundar med högt energibehov.
 • Tuggben Halla Märgben Färskfrysta

  Tuggben Halla Märgben Färskfrysta
  Frysta råa märgben i bit från svensk nöt. Tuggbenen från Halla innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel och kan serveras både frysta och tinade.Tillverkade i Sverige!
 • Halla Kyckling 5kg

  Halla Kyckling 5kg
  Halla Färskfoder Kyckling Exklusiv är ett svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 90% svensk köttråvara (kyckling, ägg) samt Qrill, ris, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.
 • Halla Valp 5kg

  Halla Valp 5kg
  Svensktillverkat färskfoder för växande hundar. Valpfodret täcker hundens dagliga näringsbehov och innehåller Qrill för en sund utveckling och god hälsa.
 • Hundfoder Halla Original, 5 kg

  Hundfoder Halla Original, 5 kg
  Svensktillverkat färskfoder för vuxna hundar. Hundmaten innehåller Qrill för en sund utveckling och god hälsa och helfodret täcker din hunds dagliga näringsbehov.
 • Hundfoder Halla Lamm Exklusiv, 500 g

  Hundfoder Halla Lamm Exklusiv, 500 g
  Halla Färskfoder Lamm Exklusiv är ett svensktillverkat helfoder som passar hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 89% svensk benfri köttråvara (nöt, lamm, ägg) samt Qrill, ris, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.
 • Hundfoder Halla Original, 500 g

  Hundfoder Halla Original, 500 g
  Färskfoder Halla Original är ett svensktillverkat hundfoder för vuxna hundar. Hundmaten täcker hundens dagliga näringsbehov och innehåller Qrill för en sund utveckling och god hälsa.Tillverkad i Sverige! 
 • Hundfoder Halla Raw Svenskt Lamm, 800 g

  Hundfoder Halla Raw Svenskt Lamm, 800 g
  Färskfoder Halla Raw Svenskt Lamm är ett styckfryst svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier och passar till exempel perfekt till normalaktiva sällskapshundar och äldre hundar. Hundfodret är skonsamt mot magen och består av svensk färsk köttråvara, ris, Qrill, vitaminer.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Kyckling och Ris, 3,25 kg

  Hundfoder Halla Kyckling och Ris, 3,25 kg
  Hundfoder Halla Kyckling och Ris är ett torrfoder för vuxna hundar med normalt energibehov. Den vetefria hundmaten innehåller Omega 3, Omega 6 och FOS och är tillverkad av svenska och svenskkontrollerade råvaror.Tillverkat i Sverige! 
 • Hundfoder Halla Nötvom, 500 g

  Hundfoder Halla Nötvom, 500 g
  Halla Färskfoder Nötvom är ett svensktillverkat helfoder som passar hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 99% svensk benfri köttråvara (nötvom) samt Qrill, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder. 
 • Hundfoder Halla Original, 1 kg

  Hundfoder Halla Original, 1 kg
  Hundfoder Halla Original är ett svensktillverkat färskfoder för vuxna hundar. Hundmaten innehåller Qrill för en sund utveckling och god hälsa och helfodret täcker din hunds dagliga näringsbehov. 
 • Hundfoder Halla Raw Svensk Kyckling, 800 g

  Hundfoder Halla Raw Svensk Kyckling, 800 g
  Färskfoder Halla Raw Svensk Kyckling är ett styckfryst svensktillverkat helfoder för hundar i alla livsstadier och är perfekt för normalaktiva och kräsna hundar. Tack vare sammansättningen avger hundfodret mindre doft vid serveringen.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Kyckling och Ris, 15 kg

  Hundfoder Halla Kyckling och Ris, 15 kg
  Hundfoder Halla Kyckling och Ris är ett torrfoder för vuxna hundar med normalt energibehov. Det vetefria helfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Kött och Potatis, 500 g

  Hundfoder Halla Kött och Potatis, 500 g
  Halla Färskfoder Kött och Potatis är ett svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 90% svensk benfri köttråvara (nöt, gris) samt potatis, Qrill, mineraler och vitaminer och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.
 • Hundfoder Halla Petit 3,25 kg

  Hundfoder Halla Petit 3,25 kg
  Halla Petit är ett vetefritt torrfoder i mindre storlek för vuxna hundar och seniorer med normalt energibehov.
 • Hundfoder Halla Prestation, 15 kg

  Hundfoder Halla Prestation, 15 kg
  Vetefritt helfoder för aktiva och arbetande hundar med högt energibehov. Torrfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.Tillverkat i Sverige!
 • Hundfoder Halla Aktiv, 15 kg

  Hundfoder Halla Aktiv, 15 kg
  Torrfoder Halla Aktiv är ett helfoder anpassat för aktiva och arbetande hundar med högt energibehov. Hundfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.Tillverkat i Sverige!