INFINITY hundprodukter

 • INFINITY TPR Ringar med Nylonboll

  INFINITY TPR Ringar med Nylonboll
  INFINITY TPR Ringar med NylonbollDenna robusta hundleksaken är tillverkad av TPR-gummi. Den är formad som två ringar och har en nylonboll. Leksaken passar utmärkt för drag, apport eller bara att tugga på! TPR-gummi är ett slitstarkt material som tål lite tuffare tag.INFINITY TPR Ringar med Nylonboll kommer i osorterade färger, antingen orange eller blå. Du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Storlek:23 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • INFINITY TPR Dubbelknut

  INFINITY TPR Dubbelknut
  Hållbar leksak i TPR-gummiINFINITY TPR Dubbelknut är en hållbar hundleksak i TPR-gummi. Leksaken har 2 st öglor med 2 st knutar emellan, som gör att den passar perfekt till apportlekar, att tugga på eller ha dragkamp med. Storlek: 46 cm. INFINITY utgår från hundens alla behov när de skapar sina leksaker. Leksakerna är hållbara och funktionella och uppmuntrar till interaktiv lek. Det hållbara materialet gör att leksakerna håller för lite tuffare lekar. Denna hundleksaken levereras i antingen orange eller blå färg - det går inte att välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • INFINITY TPR Ringar med Nylonboll

  INFINITY TPR Ringar med Nylonboll
  Hållbar leksak i TPR-gummiINFINITY TPR Ringar med Nylonboll är en hållbar hundleksak i TPR-gummi. Leksaken består av 2 st ringar och en boll, som gör att den passar perfekt till apportlekar, att tugga på eller ha dragkamp med. Storlek: 23 cm.INFINITY utgår från hundens alla behov när de skapar sina leksaker. Leksakerna är hållbara och funktionella och uppmuntrar till interaktiv lek. Det hållbara materialet gör att leksakerna håller för lite tuffare lekar. Denna hundleksaken levereras i antingen orange eller blå färg - det går inte att välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.