MIMSafe hundprodukter

 • Mim Anti-spill Vattenskål

  Mim Anti-spill Vattenskål
  Mim Anti-spill Vattenskål passar i alla Mim Variocage burar. Skålen har en trekantig form som gör att den passar i hörnet av buren utan att vara för mycket i vägen för hunden.
 • Mim Anti-spill Vattenskål

  Mim Anti-spill Vattenskål
  EgenskaperSkålen är enkel att montera med medföljande kardborre. Skålen är tillverkad i livsmedelsgodkänt material och kan maskindiskas. Passar såklart i andra burar än Mim och kan med fördel användas i hemmet av hundar som har en förmåga att skväta när de dricker.VIKTIGT! Av säkerhetsskäl: förvara inte vattenskålen inuti buren under färd!AnvändningEn vattenskål anpassad för bilburar.
 • Burmatta MIMsafe VarioPad

  Burmatta MIMsafe VarioPad
  Med sin tunna design är VarioPad särskilt lämpad för hundburar i bil och är anpassad till MIMsafe VarioCage alla modeller.
 • Burmatta MIMsafe Silikon Matta 85X50cm

  Burmatta MIMsafe Silikon Matta 85X50cm
  Tillverkad i slitstarkt silikon som är mjuk, flexibel och enkelt att rengöra. Används med fördel i botten av hundburen för att göra golvet halkfritt eller som underlägg för husdjur inomhus.
 • Vattenskål MIMsafe Grå/Gul 0,7l

  Vattenskål MIMsafe Grå/Gul 0,7l
  Skvalpsäker vattenskål i plast med en design som passar till hörn. Tack vare medföljande kardborreband kan skålen enkelt monteras och tas bort före transport.