NERF hundprodukter

 • NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå

  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå
  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & BlåHär hittar du en boll till hunden som ni kan roa er med i flera timmar! Hundbollen är lätt att kasta, samtidigt som den är slittålig med en nylonklädd utsida och tjockt vadderad insida. Fotbollen är mönstrad i blått och limegrönt, på så vis är den lätt att se när ni leker ute i naturen. För vattenlek passar denna typ av hundleksak och boll utmärkt tack vare att den kan flyta på vattnet.Storlek:Diameter: 12,7 centimeterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att kassera leksaken om den går sönder.
 • NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå

  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå
  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange BlåEn rolig och lättviktig boll till hundar! Denna hundboll är toppen för lek med större hundraser, och den är enkel att både kasta och hämta. Hundbollen ger ifrån sig pipljud när din hund grabbar tag ordentligt och håller din bästa vän stimulerad i leken under flera timmar. Den nylonklädda utsidan och vadderade insidan tål riktigt tuff lek, och de starka färgerna gör att ni inte riskerar att tappa bort bollen ute i naturen.Storlek:Diameter: 12,7 centimeter.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att kassera leksaken om den går sönder.
 • NERF Dog Mesh Weave Duck Launcher Lime Blå

  NERF Dog Mesh Weave Duck Launcher Lime Blå
 • Nerf MEGATON Frisbee

  Nerf MEGATON Frisbee
 • Nerf MEGATON Frisbee

  Nerf MEGATON Frisbee
  Roliga och tåliga leksaker till din hund!Hundleksaken från Nerf Megatron är gjord av tålig gummi och nylon, vilket gör att den passar bra till såväl dragkamp som att apportera med. Leksaken väger inte mycket, och är enkelt att bära med sig i väskan. De klara färgerna gör att den syns ordentligt. Ingen squeaker.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf MEGATON Boll (10 cm)

  Nerf MEGATON Boll (10 cm)
 • NERF Dog Squeak Tennisbollar 4-pack

  NERF Dog Squeak Tennisbollar 4-pack
  NERF Dog Squeak Tennisbollar 4-packDetta 4-packet med tennisbollar i olika färger är extra spännande tack vare att bollarna har pipljud inuti!Bollarna går självklart alldeles utmärkt att kasta precis som vanliga tennisbollar, men de passar också till NERF Tennis ball launcher!Storlek:Diameter: 6,35 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf Rubber Fotboll

  Nerf Rubber Fotboll
  NERF hundleksaker - tål vilda lekar!Överraska din hund med den perfekta hundpresenten - en tålig fotboll av hållbart gummi som tål att kastas och hämtas, om och om igen! Mått 18 cm.Tänk på! Håll alltid din hund under uppsikt när den leker med en leksak. Det finns alltid en risk att hundleksaken går sönder och att hunden gör sig illa.
 • Nerf Trackshot Cyclone Ring

  Nerf Trackshot Cyclone Ring
  EgenskaperNerf Trackshot Cyclone Ring är en tuff dragkampsleksak för hundar. Den är gjord av hållbar vävd nylon och dragtålig gummibeläggning. Kom ihåg att aldrig lämna din hund utan uppsikt när den använder en leksak.AnvändningDragkampsleksak för hund.
 • NERF Dog Nitro Blitz Rep

  NERF Dog Nitro Blitz Rep
  NERF Dog Nitro Blitz RepDenna repleksaken är perfekt för din hund att tugga på eller att ha dragkamp med, men den är även utmärkt att kasta! Längst ut på repet sitter en del i TPR-gummi med squeaker inuti som ger pipljud. Leksakens färger gör den lätt att hitta i naturen.NERF tillverkar kvalitativa leksaker i hållbara material - de är gjorda för att hålla länge!Storlek:Längd: ca 40 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå

  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå
  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime BlåDenna fotbollen passar perfekt för timmar av lek tillsammans med din bästa vän! Nylonet på utsidan och den tjocka vadderingen inuti gör denna bollen extra slittålig!NERF Dog Airtuff Fotboll Lime Blå är färgglad vilket gör att den syns bra ute i naturen, och den flyter även på vattnet vilket passar utmärkt för vattenlek!Storlek:Diameter: 12,7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf BASH Gummiboll (XS)

  Nerf BASH Gummiboll (XS)
  En rolig leksak som får din hund på riktigt bushumör!Tugg-tålig boll som både piper och prasslar! Nerf Megatron BASH kommer få din hund på riktigt bushumör. Bollen passar även bra för apportering, de klara färgerna gör att den syns ordentligt.Finns i tre storlekar: XS, S och M.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll

  Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll
  NERF hundleksak - kasta, hämta, tugga, LEK!Denna tåliga hundleksak passar perfekt att kasta och låta hunden hämta.Tillverkad av TPR-gummi som flyter i vattenPrassel inuti som lockar hunden till lek - dessutom pipljudTåligt gummi som tål hårt tuggandeStruktur som ger hunden ett bra greppStorlek:ca 10 cm långObservera att bollen kommer i osorterade färger, antingen grön eller röd. Handlar du i webbshoppen så kan du inte välja färg.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf Tennis Ball Blaster Glow boll

  Nerf Tennis Ball Blaster Glow boll
  Bollar för lekar i mörkerNERF-leksakerna är speciellt framtagna för hållbarhet och funktionalitet. Den självlysande bollen från Nerf är perfekt att leka med och syns även under de mörkaste årstiderna.• Lyser i mörkret • Den är svår att tugga sönder • Lämplig för NERF blaster med vilken bollen flyger långt • Räfflad yta på bollen gör den greppvänligKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst
 • NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå

  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå
  NERF Dog Foam X weave Squeak Fotboll Orange BlåDenna bollen är perfekt för timmar av härlig lek med din hund! Bollen har mjuk och slät design och en squeaker inuti som ger spännande pipljud!Bollen är hållbar och tål tuff lek, och färgerna gör den enkel att hitta i gräset.Storlek:Diameter: 12,7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf Trackshot Infinity Repleksak

  Nerf Trackshot Infinity Repleksak
  Tålig leksak för starka hundarNERF Trackshot Infinity är en perfekt dragkampsleksak där du kan hålla i ena änden och din hund dra i den andra. Materialet är vävd nylon och har riv-resistent gummibeläggning som står pall för tuffa lekar.Med NERF Trackshot Infinity hundleksak får du:En riktigt tålig leksak som står emot din hunds tänderVävd nylonyta med tålig gummibeläggning?Perfekt att kasta, hämta eller för ensamlek (under uppsikt förstås)Varför NERF hundleksaker?Familjevänliga leksaker som uppmuntrar aktiv lek hos din hundOptimal hållbarhet och prestandaSäkra leksaker av hög kvalitet som ger sysselsättning i timmar
 • Nerf Trackshot Cyclone Ring

  Nerf Trackshot Cyclone Ring
  Tålig leksak för starka hundarNERF Trackshot Cyclone Ring är en perfekt dragkampsleksak där du kan hålla i ena änden och din hund dra i den andra. Den fungerar även bra som en boll du kan kasta. Materialet är vävd nylon och har riv-resistent gummibeläggning som står pall för tuffa lekar. 23 cm.Med NERF Trackshot Cyclone Ring får du: • En riktigt tålig leksak som står emot din hunds tänder • Vävd nylonyta med tålig gummibeläggning • Perfekt att kasta, hämta eller för ensamlek (under uppsikt förstås)Varför NERF? • Familjevänliga leksaker som uppmuntrar aktiv lek hos din hund • Optimal hållbarhet och prestanda • Säkra leksaker av hög kvalitet som ger sysselsättning i timmar
 • Nerf Tennis Ball Blaster Distance Refill 4pk

  Nerf Tennis Ball Blaster Distance Refill 4pk
  NERF påfyllningbollar - har du tappat bort favoritbollen?NERF tennisbollar som passar till NERF Mini Blaster bollkastare.Tillverkade av slitstarkt filtmaterialBollarnas klara färger i blått och orange syns tydligt på markenBollarna är också lämpliga för vanlig apportering och hämta-lekar.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf TPR Tire Flyer Frisbee

  Nerf TPR Tire Flyer Frisbee
  NERF Frisbee - kasta och hämta, ha kul med din hund!NERF tillverkar tåliga och funktionella hundleksaker som tål tuffa, fartfyllda lekar!Frisbee i tåligt TPR-gummi som passar perfekt för apport och lekStrukturen och utformningen gör det lätt för hunden att bära frisbeen i munnenFlyger snabbt tack vare designenObservera att denna hundleksaken kommer i osorterade färger. Du kan inte välja färg när du handlar online.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf 2-Ring Strap Repleksak

  Nerf 2-Ring Strap Repleksak
  Nerf 2-Ring Strap Repleksak passar mellanstora hundar. Med skojiga färgvarianter och ett slittåligt yttre i nylon blir det här ofta en riktig favorit. Håll ett vakande öga under lek, även de tuffare leksakerna kan möta sin nemesis.
 • Nerf MEGATON boll (10 cm)

  Nerf MEGATON boll (10 cm)
  Roliga och tåliga leksaker till din hund!Hundleksaken från Nerf Megatron är gjord av tålig gummi och nylon, vilket gör att den passar bra till såväl dragkamp som att apportera med. Leksaken väger inte mycket, och är enkelt att bära med sig i väskan. De klara färgerna gör att den syns ordentligt. Ingen squeaker.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf 2-Ring Strap Repleksak

  Nerf 2-Ring Strap Repleksak
  En härlig dragkampsmatch är roligt för både dig och din hund!Använd gärna leksaken som belöning för att variera godis med lek och bus. NERF hundleksaker är mycket hållbara och tål tuffa lekar. Perfekt att vika ihop och stoppa i fickan - ha med den på hundpromenaden eller träningen! Denna hundleksak passar bra för medelstora och stora hundar. Kommer i osorterade färger. Total längd inklusive nylonband: ca. 33 cm.Kom ihåg! Lämna aldrig din hund utan uppsikt när den leker med en leksak. Det finns alltid en risk att leksaken kan gå sönder och hunden kan skada sig.
 • Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll

  Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll
  Nerf TPR Squeak & Crunch HundbollDenna härliga hundbollen är formad som en liten amerikansk fotboll, och den både prasslar och piper!Bollen är tillverkad av slittålig TPR och vi tror att du och din vovve kommer att ha många roliga timmar med den.Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll är ca 10 cm lång och passar därför bäst till lite mindre hundar.Observera att bollen kommer i osorterade färger och att man inte kan välja färg när man handlar i webbshoppen. Den levereras i antingen grön eller röd färg.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • NERF Dog Mesh Weave Duck Launcher Lime Blå

  NERF Dog Mesh Weave Duck Launcher Lime Blå
  NERF Dog Mesh Weave Duck Launcher Lime BlåDenna ankan är perfekt för apport! Den fungerar ungefär som en slangbella, och du kan skjuta iväg den över 20 meter bort! Det är lätt att anpassa hur långt ankan ska flyga - har du en mindre trädgård så kan du således skjuta iväg den en kortare bit.Ankan är tillverkad i slittåligt material och i färger som syns väl i naturen. Den passar allra bäst för mellanstora och stora hundar.Storlek:Längd: ca 40 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Nerf TPR Tire Flyer Frisbee

  Nerf TPR Tire Flyer Frisbee