Working Dog hundprodukter

 • Tillskott WorkingDog MaxRelax, 450 g

  Tillskott WorkingDog MaxRelax, 450 g
  MaxRelax är ett tillskott som balanserar rädsla och oro hos din hund. MaxRelax hjälper hunden att koppla av och bidrar till mental balans så att din hund kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer på ett lugnare sätt.
 • Tillskott Trikem WorkingDog Digestive+, 600 g

  Tillskott Trikem WorkingDog Digestive+, 600 g
  Digestive+ innehåller prebiotisk jästkultur och en rad näringsämnen som stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmkultur för optimalt näringsupptag och en frisk hund.
 • Tillskott Trikem WorkingDog Muscle, 600 g

  Tillskott Trikem WorkingDog Muscle, 600 g
  Max Muscle är ett komplett tillskott för aktiva hundars uthållighet. Brister på enstaka näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador.
 • Tillskott Trikem WorkingDog B-vitamin, 500 ml

  Tillskott Trikem WorkingDog B-vitamin, 500 ml
  WorkingDog B-vitamin innehåller samtliga för hunden nödvändiga B-vitaminer. Tillskott av B-vitamin används med fördel vid hård träning och pälsfällning.
 • Tillskott Trikem WorkingDog Max Glucosamin+, 450 g

  Tillskott Trikem WorkingDog Max Glucosamin+, 450 g
  En naturlig produkt framställd av skaldjur som hunden lätt tar upp. Glukosamin ingår naturligt i kroppen och deltar i bildandet av ledbrosk. Tillsatsen av Mangan främjar uppbyggandet (nybildandet) av brosk.
 • Tillskott Trikem WorkingDog MSM+, 450 g

  Tillskott Trikem WorkingDog MSM+, 450 g
  MSM är en viktig del av cellbildningen i hela kroppen och ingår bland annat i uppbyggnaden av brosk, senor, bindväv, muskler, skelett och päls. Det är även en viktig byggsten i kroppens produktion av aminosyror, protein, enzymer och hormoner.
 • Tillskott Trikem WorkingDog Multivitamin, 500 ml

  Tillskott Trikem WorkingDog Multivitamin, 500 ml
  WorkingDog Multivitamin ger ett brett spektra av vitaminer, mikromineraler och spårämnen. Lämpligt tillskott både för växande och äldre hundar eller generellt som komplement vid utfodring med färskfoder eller egen fodermeny.
 • Tillskott Trikem WorkingDog GLM+, 450 g

  Tillskott Trikem WorkingDog GLM+, 450 g
  Rent extrakt av grönläppad mussla med näringsämnen för brosk, bindväv, hud och ledvätska. Innehåller en hög halt av glukosaminoglykaner och fettsyrorna ETA, omega-3 och omega-6.