10% rabattkod på allt för Hundar!
T&Cs: Gäller på hela Zooplus sortiment för Hundar när du handlar hundprodukter för minst 399 Kr. Giltig mellan 01.05.2022 - 31.05.2022. Rabattkod: HUNDSHOP10

HANDLA HÄR

Antiskällhalsband

Har du problem med att din hund skäller vid fel tillfällen och för mycket? Ett antiskällhalsband kan användas för att träna bort oönskat skallbeteende. Halsbanden känner av när hunden skäller och kan avge ett ljud eller en vibration. Tillrättavisningen ska få hunden att sluta skälla.

Antiskallhalsband med vibration

 • Hundhalsband Active Canis Reddipet Anti-skall USB

  Hundhalsband Active Canis Reddipet Anti-skall USB
  Hundvänligt anti-skall halsband som med hjälp av ljud eller vibrationer kommer att lära din hund att inte skälla. Uppladdningsbart via USB.
 • Hundhalsband Antiskall PetSafe Ultrasonic Bark Control

  Hundhalsband Antiskall PetSafe Ultrasonic Bark Control
  Om din hunds favorithobby är att skälla, hjälp honom att bli centrerad i tystnad med PetSafes Ultrasonic Bark-Control Collar.

Antiskällhalsband med fjärrkontroll

Halsband med spray för antiskall

Ytterligare en modell av hundhalsband för tillrättvisning vid olägligt skall är de med spray. När hunden skäller blir den överraskad med en liten spraypuff.

 • Hundhalsband Antiskall PetSafe Little Dog Deluxe Spray Bark Collar

  Hundhalsband Antiskall PetSafe Little Dog Deluxe Spray Bark Collar
  Denna lilla, lätta krage korrigerar olägligt skällande med en överraskande spraydimma. Dess kompakta design är perfekt för små hundar
 • Hundhalsband Antiskall PetSafe Spray Bark Collar

  Hundhalsband Antiskall PetSafe Spray Bark Collar
  Halsbandet lär konsekvent din hund att inte skälla med hjälp av innovativ teknik och en mild spraystimulering.

Enheten som "lyssnar" efter skall ställs först in på att bara reagera på bärande hunds skall. Det finns alltså ingen risk att den utlöser spray om en annan hund i närheten börjar skälla.

OBS! Det är förbjudet att lämna hunden ensam med antiskallhalsband. Det ska bara användas i en aktiv träningssituation där du som hundförare är närvarande och i korta träningsperioder.