Roliga hundleksaker

Aktivera dig och din hund med en eller flera roliga hundleksaker. Här är en översikt med utbud av leksaker till hundar online.

Typer av hundleksaker: Tuggleksak | Kastleksak | Dragleksak | Pipleksak

Populära hundleksaker

 • Hundleksak M-Pets Teddy On/Off

  Hundleksak M-Pets Teddy On/Off
  Trött på pipleksaker? Då är Teddy den perfekta leksaken! Pipljudet stängs nämligen av och sätts på med ett enkelt knapptryck.
 • Nylabone Strong Beef & Gravy

  Nylabone Strong Beef & Gravy
  Ett tuggben som smakar gott och håller längeNylabones är till för att tugga på, inte äta. Men givetvis är de giftfria ändå. När en hund tuggar ”normalt” på benet höjs små borstliknande bitar i plasten som hjälper till att rengöra tänderna. Dessa små bitar (ungefär samma storlek som ett litet riskorn) är utformade för att lätt passera om de råkar ätas upp. Alla ben från Nylabone är smaksatta rakt igenom – det gör benet spännande och hunden sugen. Valpvarianterna har extra mycket smak för att vi ska vara säkra på att Nylabone är mer spännande än familjens skor. Om ett ben börjar förlora doft kan du skrapa det mot en hård yta för att liva upp smaken igen. Nylabone Strong passar hundar som tuggar mer intensivt. Benen är tillverkade av naturgummi och hjälper till att rengöra tänderna och hålla plack och tandsten under kontroll.Storlek: S (0-11 kg)Varför Nylabone? • Tillfredsställer bl a. valpars tuggbehov • Minskar stress • Förhindrar destruktiv tuggning • Lindrar tristess & separationsångest • Tandvård – rengör tändernaNylabones ben sprider glädje hos hundar världen över. Och det är inte så konstigt: • Nylabones tuggben räcker längre • Den inbyggda smaken är svår att motstå • Benet släpper inga stora delar, och när ytan blir lite sliten, blir det båda godare och mer intressant för hunden.
 • Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm

  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm
  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cmVäldigt slitstark leksak som passar utmärkt för drag- och apportlekar då den helt och hållet saknar fyllning, vilket minskar risken för oreda efter sönderslitna leksaker. Leksaken har ett prasslande läte och den
 • Dogman Fetch'n Throw - Gummiedummie Stor 28 cm

  Dogman Fetch'n Throw - Gummiedummie Stor 28 cm
  Dogman Fetch'n Throw - Gummiedummie Stor 28 cmEn smidig och hållbar gummileksak från Dogman, tillverkad i ett slitstarkt gummi. Leksaken flyter i vatten och är försedd med en replängd i ändan, vilket gör det enkelt att kasta långt för apport

Fler tips på hundleksaker

 • ItsyBitsy Anka med Svans Grön

  ItsyBitsy Anka med Svans Grön
  ItsyBitsy Anka med svans är en jättegullig hundleksak av mjuk plysch som passar ypperligt till små och mellanstorahundar! Leksaken är perfekt att använda på träningen till lekmotiverade hundar då den får plats i fickan och är behändig att ta med på promenaden. Storlek 25 cm.
 • RADDOG Boll med ögla- hårt gummi 6cm -Magnet

  RADDOG Boll med ögla- hårt gummi 6cm -Magnet
  Rolig leksak för apport, dragkamp och andra lekar. Består av en solid gummiboll (hård variant) med rep och är den perfekta leksaken för att förstärka bandet mellan dig och din hundkompis ♥ Bollen har en greppvänlig skrovlig yta som är br
 • KONG Bounzer M - L - XL (M)

  KONG Bounzer M - L - XL (M)
  Bounzern är gjord i slitstarkt gummimaterial. Studsa, rulla och lek med bollen. Tack vare det lilla handtaget är den enkel att greppa för både dig och hunden i er lek.  Finns i två storlekar. Färg: Röd Storlekar: - M: ø 10x16 cm - L:  ø 1
 • Pro Dog Bungee Fårskinn med tennisboll

  Pro Dog Bungee Fårskinn med tennisboll
  Ha roligt när du tränar din hund!Visst, godis är en bra belöning när det kommer till hundträning. Men varför låta det stanna vid godis? Använd lek som belöning och överraska din hund, ha kul tillsammans och bygg upp er relation för att bli ännu mer framgångsrika i er dagliga träning! Den passar lika bra för dig som vill använda den som en rolig pryl för dig och din hund. Ett, två, tre, DRAGKAMP!• Leksakens mjuka fårskinn lockar hunden till lek • Hundleksaken har ett praktiskt handtag som ger dig bra grepp • Lätt att ta med sig • Leksaken har en hållbar tennisboll i ena änden och är lätt att kasta • Den starka färgen gör det lätt för dig och hunden att hitta leksaken i gräs, sand eller snöOBS! Leksaken är till för att användas när du leker tillsammans med din hund. När ni lekt eller tränat färdigt så plocka undan leksaken från hunden. Om leksakens syfte är att användas som belöning så dämpas intresset om leksaken alltid finns tillgänglig. Dessutom finns alltid en risk att din hund gör sig illa på en leksak, därför ska hunden hållas under uppsikt när den leker med leksaker.
 • Hundleksak M-Pets Leif Eco

  Hundleksak M-Pets Leif Eco
  Gullig hundleksak tillverkad av återvunnen plast från havet. Leksaken är 100% återvinningsbar och uppfyller kraven för Global Recycled Standard.
 • Frisbee i Naturgummi Trixie 24 cm

  Frisbee i Naturgummi Trixie 24 cm
  Trixie Dog Disc Frisbee är en rolig leksak för hunden i 4 olika livfulla färger. Flyter på vattnet!
 • Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans (Blå)

  Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans (Blå)
  Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med SvansDenna tokiga krabat är faktiskt både en hundboll och en pipleksak i ett, samtidigt som den också ser väldigt rolig ut!Din hund kan leka själv med den, men du är självklart också välkommen att vara med. Kasta bollen och låt hunden fånga!Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans kommer i tre olika färger, och består av en spännande piggboll med en luddig svans.Hundar brukar älska spikbollar, de är lätta att greppa samt bekväma att bita på tack vare piggarna. Inuti hundleksakens luddiga svans sitter en squeaker som piper när hunden biter - extra spännande!Storlek: 19 cm lång, inklusive svansenKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone

  ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone
  ItsyBitsy MiniSnacks Icecream ConeDenna söta kulglassen är tillverkad av mjukt plyschtyg, och den är extra kul eftersom den har en squeaker inuti som piper när hunden biter! Klart vovven ska ha sin egen glass!ItsyBitsy MiniSnacks är en serie med leksaker som passar för de minsta hundraserna.Storlek:14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Gaia Suede Lama

  Gaia Suede Lama
  Slitstark hundleksak i mockaläderGaia Suede är ett bra val för starka hundar som gillar att tugga när dom leker!  Leksakerna är gjorda av slitstarkt mockaläder, och fyllningen består av 100% återvunnen polyester. Gaia Suede Lama är en slitstarkhundleksak, gjord av mockaläder. Inuti leksaken finns fyllning gjord av återvunnen polyester. Storlek: 21x14 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • ItsyBitsy Latex Kalkon 14 cm

  ItsyBitsy Latex Kalkon 14 cm
  Hundleksak i latexItsyBitsy Latex Kalkon är en rolig hundleksak i latex. Kalkonen är 14 cm stor och gör ljud ifrån sig! Voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • Little&Bigger Recycled Cotton Repstock Blå (24 cm)

  Little&Bigger Recycled Cotton Repstock Blå (24 cm)
  Little&Bigger Recycled Cotton Repstock BlåDenna härliga repleksaken tror vi kommer göra succé hos din vovve! Repmaterialet är mysigt att tugga och gnaga på, och leksaken passar perfekt att bära runt på, träna tricks med och även apportera.Little&Bigger Recycled Cotton Repstock är en mångsidig hundleksak, helt enkelt! Den är tillverkad av 100% återvunnen bomull vilket gör den till ett perfekt val till den miljömedvetna hunden.Den snygga blå färgen är en härlig bonus om du frågar oss!Storlekar:15 cm24 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Hundleksak Kong Puppy Medium Blandade färger

  Hundleksak Kong Puppy Medium Blandade färger
  Tuggleksak från Kong framtagen speciellt till valpar. Storleken och designen kombinerat med det unika gummimaterialet förbättrar valpens tuggvanor och stärker dess utveckling.
 • Little&Bigger Aktivering Bite-a-Treat Bone

  Little&Bigger Aktivering Bite-a-Treat Bone
  Aktiveringsleksak till hund där godis eller tex våtfoder kan stoppas in i sidorna och hunden får kämpa för att få ut det. Leksakens utformning hjälper till att massera tandköttet och bidrar på så sätt till att rengöra tänderna. Leksaken som är gjord av högkvalitativt gummi är mycket tålig men kan gå sönder vid felaktigt användande. Ha alltid din hund under uppsikt vid lek med leksaker. 17,5 cm. Kommer i osorterade färger.
 • Busy Buddy Ultra-Thick Refill Rings (M)

  Busy Buddy Ultra-Thick Refill Rings (M)
  Låt leken fortsätta!Fyll på hundgodiset på din hunds Busy Buddy Ultra aktiveringsleksak och låt utmaningen fortsätta!• Håller länge och tål hårt och ihärdigt tuggande • Gjorda av pressat, naturlig råhud • Innehåller 6 st Ultra refillringarS: passar till Busy Buddy Ultra S M: passar till Busy Buddy Ultra M Passar endast på Busy Buddy Ultra, inte övriga Busy Buddy leksaker
 • RIP Xtreme Gris

  RIP Xtreme Gris
  Väck jaktinstinkten till liv med RIP Xtreme-leksaken i form av en gris!Den platta leksaken utan fyllning är den perfekta leksaken - bära, hämta, leka och gosa med! Tillverkad av förstärkt nätnylon som bidrar till en ökad hållbarhet och med sitt material och sin utformning lockar grisen till lek och bus. Mått 33 cm.
 • Stjärnformad gummileksak

  Stjärnformad gummileksak
  Populär valpleksak i gummi och med rep som bjuder in till en rolig lek! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: 15 x 8 x 2cm. Aktiverar din hund. Berikar lekstunden med hunden.
 • RADDOG Boll med Ögla- mjukt gummi 7cm

  RADDOG Boll med Ögla- mjukt gummi 7cm
  Rolig leksak för apport, dragkamp och andra lekar. Består av en ihålig gummiboll med en praktisk ögla och är den perfekta leksaken för att förstärka bandet mellan dig och din hundkompis ♥ Bollen har en greppvänlig skrovlig yta som är br
 • Disney® Mimmi Pigg Motiv Tuggleksak - Mimmi Pigg

  Disney® Mimmi Pigg Motiv Tuggleksak - Mimmi Pigg
  Tuggleksak med rep och motiv av Mimmi Pigg. Visste du att ingen mindre än Walt Disney dubbade rösten till Mimmi Pigg när det begav sig? Leksaken mäter 2,0x15,0x15,0 cm.  Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • Kylande leksak för valpar - Hundleksak

  Kylande leksak för valpar - Hundleksak
  En hundleksak med vattenfunktion för valpar med kliande tandkött. Under varma sommardagar kan det vara svårt att få valpar att dricka tillräckligt mycket vatten. Detta tuggben går att fylla med vatten som sedan rinner ut genom porerna när hunden tuggar på det. Ett enkelt sätt att få i hunden tillräckligt med vatten! Ett tips är även att fylla och sedan frysa tuggbenet för en svalkande och uppfriskande smärtlindring vid kliande tänder.  Tillverkad i naturgummi.  Smart vattenfunktion.
 • Hundleksak M-Pets Interaktiv Boll Pongo

  Hundleksak M-Pets Interaktiv Boll Pongo
  Rolig interaktiv boll som låter när den rullas eller skakas och som kan fyllas med foderkulor eller andra godbitar.
 • Massiv gummiboll 8 cm

  Massiv gummiboll 8 cm
  Massiv gummiboll 8 cm Massiv gummiboll som är perfekt vid apportering och hämta lek. Finns i blandade färger (orange, röd, gul) Storlekar (diameter): - 8cm Material: Gummi Märke: Trixie
 • Little & Bigger Aktivitetsspel Shuffle Bone

  Little & Bigger Aktivitetsspel Shuffle Bone
  Din hund kommer att älska detta roliga aktiveringsspel där både luktsinne och hjärna sätts i spinn. Allt som behövs är du, din hund, lite foder eller godis och spelet kan börja! Ta lite mat, lägg det i spelets luckor och fack och placera spelet på golvet, nu kan skattjakten börja! Med sitt luktsinne kan hunden känna att där finns mat, men var? Med tassar och nos kan hunden hitta mumsbitarna. För att utmana hunden lite extra kan regler som att bitande inte får användas, då avbryts spelet och när hunden lugnat sig kan spelet fortsätta. Little & Biggers Seak-a-treat Shuffle Bone är ett perfekt spel att aktivera och underhålla din hund på.
 • Flytande ring med piggar

  Flytande ring med piggar
  Transparant ring som är perfekt för lek och träning i vatten då den flyter. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande färger: Rosa, blå och gul. Vid beställning går det inte att beställa färg. Mått: 8 cm. Aktiverar din hund. Vattentålig.
 • Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cmDetta härliga stora ägget passar perfekt för apport eller andra roliga lekar med din vovve! Hundleksaken är tillverkad av TPR, en sorts gummi, och den har ett spännande pipljud som lockar hunden till många långa lekstunder!Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön passar utmärkt till de flesta hundar, men kanske allra bäst till de större raserna!Storlek:18 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Disneys Musse & Mimmi Pigg Tuggring - Disneys Musse Pigg

  Disneys Musse & Mimmi Pigg Tuggring - Disneys Musse Pigg
  Tuggleksak med en ring i plast, med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 7x10x20 cm  Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • Pro Dog Repboll Gummi 60 cm (S)

  Pro Dog Repboll Gummi 60 cm (S)
  En repboll är många apporterande hundars favoritleksak!Till lekmotiverade hundar brukar den dessutom fungera perfekt som belöning under träningspasset. Med hjälp av repet kan du svinga i väg bollen extra långt ut på fältet, i vattnet eller i det höga gräset så att din hund får använda sig av sina olika sinnen för att hitta den. Repbollen är gjort av tåligt material och har små runda piggar på bollen vilket gör att din hund får ett bra grepp. Mäter 60 cm i längd och du kan välja mellan tre olika storlekar:S: 5 cm i diameterM: 6 cm i diameterL: 7,5 cm i diameterKommer i osorterade färger, du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Trixie Hundpool (160 cm)

  Trixie Hundpool (160 cm)
  Trixie HundpoolDenna hundpoolen är en perfekt present till alla vattenälskande hundar! Förutom att vara superkul att leka och plaska i så ger poolen nödvändig svalka under varma dagar. Komplettera poolen med några roliga vattenleksaker och sommaren är räddad!Denna poolen är lätt att vika ihop, och när den är ihopvikt tar den inte mycket plats alls - den är således lätt att förvara när den inte används. När det är dags att tömma ut vattnet så gör du det enkelt genom ventilen i poolens kant.Trixie Hundpool är tillverkad av reptålig plast och är förstärkt med MDF för att kanterna ska stå stadigt. På insidan av botten finns ett antiglid-material som minskar risken för man ska halka i poolen.Poolen är lätt att rengöra, du spolar helt enkelt av den och/eller torkar med en blöt trasa.Storlekar:80 cm i diameter, 20 cm hög160 cm i diameter, 30 cm högÖverdrag till den stora poolen hittar du här!Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den badar, och att se till så att hunden inte biter i poolen.
 • Spiderman Hundleksak Piggig Boll - Spiderman

  Spiderman Hundleksak Piggig Boll - Spiderman
  En rolig plastboll med med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 11x18x10 cm  Roliga motiv. Boll med mjuk figur. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • Hundleksak Chuckit Ultra Boll på rep, M

  Hundleksak Chuckit Ultra Boll på rep, M
  Slitstark hundleksak i naturgummi med en robust gummiboll och ett tåligt handtag, perfekt för roliga apportlekar.
 • Hundleksak Kong Squeezz Action Ball Red M

  Hundleksak Kong Squeezz Action Ball Red M
  En interaktiv tuggleksak i slitstarkt material med pipfunktion. En rolig leksak som erbjuder mycket lek för dig och din hund!
 • Nina Ottosson Dog Tornado Blå

  Nina Ottosson Dog Tornado Blå
  Nina Ottosson Dog Tornado - för fartfyllda lekarDog Tornado är ett aktiveringsspel där du kan gömma godis eller foder i fyra olika lager som snurrar och det gäller för din hund att lista ut hur den ska komma åt det goda! Dog Tornado sysselsätter uttråkade eller oroliga hundar och ger dem meningsfull stimulans vilket kan bidra till att minska leda, oönskade beteenden och oro. Dog Tornado ger din hund en mental utmaning och möjlighet till att utvecklas samtidigt som ni har en rolig stund tillsammans. Svårighetsgraden är på Nivå 2, dvs medelsvårt och lite mer av en utmaning än Nivå 1, då hunden behöver lösa problem i flera steg som kan varieras. Hur spelar man?Lägg godis eller mat i de olika facken. Täck vissa fack med de benformade klossarna. Ju fler klossar, desto svårare blir det Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra!Mått: 23,5 x 18 x 7 cm.
 • Nylabone Multipack XS

  Nylabone Multipack XS
  Nylabones för små hundar upp till 7 kgNylabones är till för att tugga på, inte äta. Men givetvis är de giftfria ändå. När en hund tuggar ”normalt” på benet höjs små borstliknande bitar i plasten som hjälper till att rengöra tänderna. Dessa små bitar (ungefär samma storlek som ett litet riskorn) är utformade för att lätt passera om de råkar ätas upp. Alla ben från Nylabone är smaksatta rakt igenom – det gör benet spännande och hunden sugen. Valpvarianterna har extra mycket smak för att vi ska vara säkra på att Nylabone är mer spännande än familjens skor. Om ett ben börjar förlora doft kan du skrapa det mot en hård yta för att liva upp smaken igen. Nylabone Moderate Multipack är perfekt för äldre hundar och för hundar som tuggar mindre intensivt. Benen hjälper till att rengöra tänderna och hålla plack och tandsten under kontroll.Multipacket innehåller: 1 Flexible Chew Kycklingsmak 1 Dental Chew Baconsmak 1 Dental Chew KycklingsmakVarför Nylabone? • Tillfredsställer bl a. valpars tuggbehov • Minskar stress • Förhindrar destruktiv tuggning • Lindrar tristess & separationsångest • Tandvård – rengör tändernaNylabones ben sprider glädje hos hundar världen över. Och det är inte så konstigt: • Nylabones tuggben räcker längre • Den inbyggda smaken är svår att motstå • Benet släpper inga stora delar, och när ytan blir lite sliten, blir det båda godare och mer intressant för hunden.
 • Little&Bigger Latex Fågel Blå 23 cm

  Little&Bigger Latex Fågel Blå 23 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Fågel är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 23 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Little&Bigger BeMyValentine Rött Hjärta 30 cm

  Little&Bigger BeMyValentine Rött Hjärta 30 cm
  Little&Bigger BeMyValentine Rött Hjärta 30 cmVi förstår att din hund är din älskling - och vad passar då bättre än en riktigt kärleksfull och söt hundleksak? Denna mjuka och gosiga hundleksak är nästan som en liten kudde - men roligare!Little&Bigger BeMyValentine Rött Hjärta har ett prasslande material, och även en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter!Storlek:30 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Holland Animal Care Dog Comets Hypernova

  Holland Animal Care Dog Comets Hypernova
  Detta är en boll av hög kvalitet som består av tre lager och är därför extremt stark.  Den inre läckagebollen är gjord av gummi, omgiven av ett bomullsskikt och utsidan är gjord av PU-material.  Detta ger bollen mjukhet och hållbarhet och
 • KONG Wubba Weaves- Repleksak med pipljud (X-Large)

  KONG Wubba Weaves- Repleksak med pipljud (X-Large)
  Hundleksak i bomullsrep med flera rep så att du kan enkelt kan kasta den. Leksaken är uppbyggd genom att den översta delen är en boll med pipljud, medan den undre har flera, flätade, tunnare rep. En leksak som kan användas såväl till apport,
 • Hundleksak Kong Extreme, Svart XL

  Hundleksak Kong Extreme, Svart XL
  Mycket hållbar hundleksak som tål tuffa lekar och som dessutom går att fylla med hundgodis och andra godsaker till din hund.
 • KONG Holiday Comfort Polar Bear - M

  KONG Holiday Comfort Polar Bear - M
  Från KONG kommer julens mysigaste isbjörn i mjuk plysch och fleece. Leksaken har pip i både kroppen, huvudet och innehåller massa prassel vilket lockar hunden till lek. Denna roliga leksak kommer förgylla julen med massor av lek kan vi lova! OBS! Kommer i blandade figurer och du kan själv inte välja vid beställning.   Produkten erbjuds i följande storlek: M/L    19,5 x 15 x 7 cm Med pip och prassel som bjuder in till lek.
 • Hundleksak Party Pets Plush Platypus, 30 cm

  Hundleksak Party Pets Plush Platypus, 30 cm
  Exklusiva hundleksaker av hög kvalitet från Party Pets premiumsegment. Den roliga leksaken är cirka 30 cm lång, har pipljud och säljs i bandade färger, färg går ej att välja vid köp.
 • Crazy Monkey i plysch

  Crazy Monkey i plysch
  Rolig apa i plysch, med pip. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i olika färger. Vid beställning går det inte att beställa färg. Mått: 25 cm. Aktiverar din hund. Med pip.
 • Lighthouse Hundleksak - Red/white

  Lighthouse Hundleksak - Red/white
  En rolig och annorlunda leksak för alla hundar som gillar vatten. Kasta ut den med hjälp av snöret, och i vattnet kommer den alltid att stå upp, även om det är lite vågor, vilket gör den lättare att hitta för hunden. Även de vita och röda kontrastränderna sägs vara synliga för hundar.   Produkten finns i följande storlek: 6 x 22,5 cm. Passar medelstora och stora hundar. Ställer sig alltid upp i vattnet Enkel att kasta med hjälp av snöret Mjuk så den inte skadar tänder eller tandkött
 • Lila Uggla - Small

  Lila Uggla - Small
  Extra mjuk och fluffig uggla med pip som erbjuds i två storlekar för att matcha din hunds önskan. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: S     20 x 30 cm. M     30 x 20 cm. Aktiverar din hund. Två storlekar för att passa din hund.
 • Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler

  Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler
  Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med TentaklerFinns det något roligare än att leka i vattnet med sin hund? Vattenleksaker som flyter brukar vara en solklar favorit hos hundar som älskar vatten! Man kan antingen ha leksakerna med på badutflykten, eller leka med dem i hundpoolen.Little&Bigger Floating TPR Bläckfisk med Tentakler har ett ihåligt huvud av TPR och tentakler av textil som är extra kul för vovven att försöka fånga när de flyter runt i vattnet.Storlek:34 x 9 x 6 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Holland Animal Care Dog Comets Stardust M - Orange

  Holland Animal Care Dog Comets Stardust M - Orange
  En kul boll till hunden som studsar, flyter och tål att tuggas på. Denna gummiboll är skön att tugga på och den håller tänderna rena medan den masserar tandköttet - för glittrande vita tänder! Bollen kan lätt sköljas av efter lekstunden d
 • Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm

  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm
  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cmDenna söta hundleksak är formad som en elefant från Sri Lanka, och vi tror att din vovve kommer älska den! Elefanten är fylld med återvunnen polyester och är mjuk och gosig att leka med!Inuti hundleksaken sitter en squeaker som ger spännande pipljud!Storlek:26 x 17 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Repboll med långt handtag

  Repboll med långt handtag
  Hållbar repleksak med boll och handtag som bjuder in till lek! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: Handtag 49 cm, Boll 7 cm i diametern, Vikt 145 g. Aktiverar din hund Berikar hunden
 • Little&Bigger WildDiscs Lamm

  Little&Bigger WildDiscs Lamm
  Little&Bigger WildDiscs LammLittle&Bigger WildDiscs Lamm är en rund pipleksak i platt modell. Leksaken har en stor squeaker som ger mycket pipljud när hunden leker. Buskul!Oavsett om din hund är en vallhund eller ej så tror vi att hon eller han kommer älska denna leksaken med ett gulligt lamm på!Storlek:17 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Corestrength Ball - Medium

  KONG Corestrength Ball - Medium
  KONG Corestrength finns både som boll och ben, och de aktiverar din hund samtidigt som de bidrar till starka, friska tänder och tandkött. Den slitstarka kärnan med dess förstärkta lager ger extra seghet vilket är perfekt för hundar som gillar att tugga på leksaker. De uppphöjda bokstäverna på leksakerna bidrar till att rengöra tänder och tandkött när hunden tuggar på den.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Medium: 6 cm diameter Large: 7 cm diameter