Roliga hundleksaker

Aktivera dig och din hund med en eller flera roliga hundleksaker. Här är en översikt med utbud av leksaker till hundar online.

Typer av hundleksaker: Tuggleksak | Kastleksak | Dragleksak | Pipleksak

Populära hundleksaker

 • Hundleksak M-Pets Teddy On/Off Lime/Turkos 30cm

  Hundleksak M-Pets Teddy On/Off Lime/Turkos 30cm
  Trött på pipleksaker? Då är Teddy den perfekta leksaken! Pipljudet stängs nämligen av och sätts på med ett enkelt knapptryck.
 • Dogman Fetch'n Throw - Gummiedummie Stor 28 cm

  Dogman Fetch'n Throw - Gummiedummie Stor 28 cm
  Dogman Fetch'n Throw - Gummiedummie Stor 28 cmEn smidig och hållbar gummileksak från Dogman, tillverkad i ett slitstarkt gummi. Leksaken flyter i vatten och är försedd med en replängd i ändan, vilket gör det enkelt att kasta långt för apportering. Le
 • Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm

  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm
  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cmVäldigt slitstark leksak som passar utmärkt för drag- och apportlekar då den helt och hållet saknar fyllning, vilket minskar risken för oreda efter sönderslitna leksaker. Leksaken har ett prasslande läte och den långa s
 • Anti-Stresskudde i plysch

  Anti-Stresskudde i plysch
  Kudde i plysch matrial som är mycket mysig och mjuk! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: 23 x 10 x 10cm. Aktiverar din hund Mysig kudde att vila på Tvättbar

Fler tips på hundleksaker

 • Hundleksak Rosewood Penguin

  Hundleksak Rosewood Penguin
  Ge din hund en mysig kompis i julklapp! Denna festliga pingvin med glänsande, silverfärgad krona och ringformad kropp är perfekt för roliga apportlekar.
 • Valpleksak Rosewood Little Nippers Mischief Mouse

  Valpleksak Rosewood Little Nippers Mischief Mouse
  Gullig valpleksak med olika texturer, pipljud och en tålig gummiring som är skön för kliande tänder. Kommer hålla din valp sysselsatt i timmar!
 • Little&Bigger SpikyBall Animals Röd Panda

  Little&Bigger SpikyBall Animals Röd Panda
  Little&Bigger SpikyBall Animals Röd PandaRöd panda, eller kattbjörn, är en mycket söt krabat som lever i Himalaya. Även om din hund troligtvis aldrig kommer träffa en sådan i verkligheten så tror vi att denna gosedjursvariant kommer göra fullkomlig succé!Hundleksaken är mjuk och gosig, men den bär även på en lekfull hemlighet! Inuti hundleksaken finns en piggboll - härlig för hunden att bita i!Storlek:15 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd

  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd
  Hållbar hundleksakBark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd är tillverkad av hållbart material och klarar lite tuffare lekar. Den är inte endast röd och lustig utan det är tre extra tjocka lager med tyg, plus förstärkta sömmar som ska göra att leksaken håller längre. Inuti finns det en squeaker. Storlek 25 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Kastarm med tennisboll - Red

  Kastarm med tennisboll - Red
  Bollkastare med tennisboll som får din hund att springa längre avstånd. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er! Mått: 60 x 7 x 3 cm. Aktiverar din hund. Perfekt för hunden som älskar att jaga bollar.
 • Boll TPR, ø 7 cm

  Boll TPR, ø 7 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Bollar för hundlek
 • KONG Bounzer M - L - XL (M)

  KONG Bounzer M - L - XL (M)
  Bounzern är gjord i slitstarkt gummimaterial. Studsa, rulla och lek med bollen. Tack vare det lilla handtaget är den enkel att greppa för både dig och hunden i er lek.  Finns i två storlekar. Färg: Röd Storlekar: - M: ø 10x16 cm - L:  ø 14x20 cm - X
 • KONG Holiday Stocking Paw Hundleksak - Julstrumpa

  KONG Holiday Stocking Paw Hundleksak - Julstrumpa
  KONG Holiday Paw Stocking är den perfekta julstrumpan för din pälskling! Denna tassformade strumpa i dekorativ röd och vit plysch är perfekt för att fylla med leksaker och godsaker. Den lyser upp kaminhyllan medan den visar att husdjuret är en del av familjen. Praktisk ögla för enkel upphängning. Ett måste inför stundande högtid.  Tassformad design. Praktisk ögla. Dinglande Pom-Poms, en lekfull detalj som även kan tjäna som kattleksak.
 • Nina Ottosson Refill-Ekorrar till Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll 3-pack

  Nina Ottosson Refill-Ekorrar till Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll 3-pack
  Nina Ottosson Refill-Ekorrar till Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll 3-packOm ekorrarna till din Nina Ottosson Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll gått sönder eller tappats bort, så har du ett praktiskt 3-pack här!Ekorrarna är tillverkade för att passa ihop med aktiveringsleksaken, men är självklart roliga som de är också!Aktiveringsleksaken hittar du här!Storlek på ekorrarna:13 cm långaKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • DC Comics Batman Tuggring - Batman

  DC Comics Batman Tuggring - Batman
  Tuggleksak med en ring i plast, med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 7x10x20 cm  Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • KONG Airdog Squeaker Football - Small

  KONG Airdog Squeaker Football - Small
  En leksak som passar perfekt att kasta och låta hunden hämta den. Tennisbollmaterial som är mjuk mot tänderna och pipljudet gör att den kommer locka hunden att leka med den.   Med denna donut får du 2 klassiska hundleksaker i 1, tennisboll och squeaker, som gör att den är den perfekta apportleksaken. Airdog Squeaker finns i flera modeller, hitta den som passar just er.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     9 x 6 cm Medium     13 x 8 cm Large     17 x 11 cm Amerikansk fotboll för alla lekglada hundar.
 • Little&Bigger SeasonsClassics Latex Nötknäppare & Tomte 2-pack

  Little&Bigger SeasonsClassics Latex Nötknäppare & Tomte 2-pack
  Little&Bigger SeasonsClassics Latex Nötknäppare & Tomte 2-packHär har vi ett juligt 2-pack med pipleksaker till lite mindre hundar! Leksakerna är formade som en nötknäppare och en tomte. De är tillverkade av latex och piper när hunden leker med dem!Storlek:10 x 4 x 3 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Hundleksak Hunter Inari Boll med handtag Grön - INARI/GRÖN, M

  Hundleksak Hunter Inari Boll med handtag Grön - INARI/GRÖN, M
  Mycket tålig repleksak av bomull som kan hjälpa till att rengöra tänderna. Den kompakta bollen med ögla kommer ge dig och din hund många roliga lekstunder!
 • Little&Bigger Silent Bliss Sengångare

  Little&Bigger Silent Bliss Sengångare
  Little&Bigger Silent Bliss SengångareDenna söta sengångare tror vi snabbt kommer att bli en favorit hos din hund - och kanske hos dig också!Det är nämligen så att denna hundleksak har ett spännande pipljud som hundar kan höra, men inte vi människor!Hundleksaken passar således utmärkt i familjer där hunden älskar pipleksaker - kanske till den milda grad att resten av familjen börjat tröttna på dem!Storlek:25 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Be Eco Kanin återvunnen plysch 25 cm

  Be Eco Kanin återvunnen plysch 25 cm
  Trixie Be Eco Kanin, mjuk och mysig hundleksak med pipljud. Tillverkad i återvunnen plysch vilket gör leksaken till ett smart miljöval. Mjuk leksak med fyllning.
 • Hippo Plush Pink 25 cm

  Hippo Plush Pink 25 cm
  Hundgosedjur - gosedjursflodhäst i mjuk plysch. Självklart har leksaken pip - perfekt för leksugna hundar. En mjuk kompis är en perfekt trygghet när din hund ska vila eller vid stunder där din hund är ensam. Trixie Hippo Plush 25cm
 • KONG Twistz Boll- M

  KONG Twistz Boll- M
  Slitstark boll från Kong som passar perfekt för den bolltokiga hunden som vanligtvis tuggar sönder bollar innan matte hinner blinka. Bollen har en god förmåga att både studsa, flyta och ge ett perfekt grepp i munnen på hunden. Ger enorma lekmöjlighe
 • Dog Comets Hypernova

  Dog Comets Hypernova
  Detta är en boll av hög kvalitet som består av tre lager och är därför extremt stark.  Den inre läckagebollen är gjord av gummi, omgiven av ett bomullsskikt och utsidan är gjord av PU-material.  Detta ger bollen mjukhet och hållbarhet och får den att
 • Belly Flops Lobster 28cm Dog Toy

  Belly Flops Lobster 28cm Dog Toy
  Krabba - Söt & rolig interaktiv leksaksfigur till hunden med inspiration från havet. Kraftiga & hållbara hundleksaker med pip som ger rolig lek för hundar tillsammans med husse eller matte. Kong Belly Flops Lobster Dog Toy.
 • Little&Bigger Seek-a-Treat Double Trouble spel

  Little&Bigger Seek-a-Treat Double Trouble spel
  Ett perfekt aktiveringsspel för dig och din hund!Med detta aktiveringsspel får ni en roligt stund tillsammans! Spelet regler är enkla: Placera spelet på golvet, och göm godis eller torrfoder i spelets luckor och fack. Klara, färdiga, gå - spelet kan börja! Låt din spelkompis använda tassar och nos för att hitta gobitarna. Spelet aktiverar din hund och låter den arbeta med flera sinnen. Ni får dessutom en rolig stund tillsammans!Storlek: 23 x 4 cmLåt inte din spelkompis spela ensam eller oövervakat. Ta bort spelet om det eller något av dess delar, går sönder.  
 • Aktivitetsleksak Hund Trixie Schack

  Aktivitetsleksak Hund Trixie Schack
  Trixie Chess Board Game Activity är en utmanande och rolig aktivitetsleksak som ger din hund en mental utmaning för att hitta de godsakerna du gömt.
 • Pawsie Dental Spoon Leksak (15 cm)

  Pawsie Dental Spoon Leksak (15 cm)
  Tuggleksak som främjar hundens munhälsaPawsie Dental Spoon är en rolig leksak, som dessutom främjar en god munhälsa. Leksakens form gör så att tandsten reduceras när din hund tuggar. Du kan även ha på hundtandkräm på leksaken, så blir den lite extra smaskig att tugga på. Leksaken passar även till valpars kliande tänder! Finns i två storlekar: 15 och 18 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Bollkastare och Tennisboll

  Little&Bigger Bollkastare och Tennisboll
  Perfekt för fartfyllda apportlekarLittle&Bigger Bollkastare för hund kommer bli din hunds nya favorit i leksakslådan! Med bollkastaren kan du enkelt plocka upp bollen, kasta bolen och låta din hund springa efter den. Passar perfekt för hundar som älskar att springa och att hämta leksaker. Håll din hund syselsatt under långa lekstunder tillsammans! Bollkastaren är 62 cm lång, och tennisbollen är 6,35 cm i diameter. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • ItsyBitsy Badanka

  ItsyBitsy Badanka
  ItsyBitsy latexleksak till hundenEn rolig latexleksak ger mycket glädje till din hund. Den nätta storleken på hundleksaken passar till små hundar eller valpar. Med pipljud. Mått 5,5 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Little & Bigger Cosy Uggla

  Little & Bigger Cosy Uggla
  Hundleksak i form av en mysig ugglaDenna silkeslena uggla med pipljud blir definitivt en favorit i hundens leksakslåda. Ho Ho vad skoj! Ugglan kommer i osorterade färger: cremévit eller brun.
 • Aktivitetsleksak Hund Trixie Gamble Box

  Aktivitetsleksak Hund Trixie Gamble Box
  Trixie Gamble Box Activity är en fantastisk aktivitetsleksak som ger hunden en mental utmaning när det gäller att hitta godsakerna du gömmer.
 • Xmas ball latex ø 8 cm

  Xmas ball latex ø 8 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Bollar för hundlek
 • Hundleksak Trixie Aqua Toy Mot Long Gul 42cm

  Hundleksak Trixie Aqua Toy Mot Long Gul 42cm
  Rolig flytande hundleksak från Trixie i naturgummi, perfekt för både kast och draglekar. Ett resultat av professor Ekard Linds forskning om hundars lek.
 • KONG Megaknot Repleksak till Hund - KONG Megaknot

  KONG Megaknot Repleksak till Hund - KONG Megaknot
  En perfekt tålig repleksak till din hund från KONG. Används för att träna byteslekar eller för att din hund eller stora valp vill tugga lite extra. Perfekt för att ha lite dragkamp med om din hund uppskattar dragkamp som belöning efter träningsmoment eller värderar leksaker högre än godis. Extra stor för att passa stora hundar eller hundar som behöver en tålig leksak. Mått: 4,5x110x4,5 cm Repleksak som kan användas för stimulans och belöning. Tålig och hållbar. Exra stor storlek.
 • Little&Bigger Recycled Cotton Repboll med Öglor Orange

  Little&Bigger Recycled Cotton Repboll med Öglor Orange
  Little&Bigger Recycled Cotton Repboll med Öglor OrangeVi tror att din vovve kommer älska att bita på denna hundleksaken, tack vare det härliga repmaterialet! Repet består av 100% återvunnen bomull vilket gör att repleksaken passar perfekt för dig som är ute efter att göra lite mer miljömedvetna val!Bomullsrepet har en stark orange färg och har knutits till en boll med två öglor. Öglorna är lätta för små hundar att få grepp om, och du kan också hålla i dem om du vill ha en liten dragkamp med din vovve.Storlek:20 cm inklusive öglornaKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Hundleksak Hunter Fiskmås 30cm

  Hundleksak Hunter Fiskmås 30cm
  Rolig hundleksak från Hunter i form av en fiskmås med pip. Den tåliga leksaken är 30 cm lång.
 • Tugger Knots Moose Dog Toy Medium/Large 47cm

  Tugger Knots Moose Dog Toy Medium/Large 47cm
  Älg - KONG Tugger Knots Moose är en tuff, interaktiv drag- & skakleksak som hundar älskar. Varje leksak har knutna rep inuti för en realistisk känsla, som sträcker sig utanför leksaken & skapar dragkampshandtag i båda ändarna. Denna unika design skapar en fängslande mångfald av strukturer & motstånd som hundar älskar - & den innehåller en pip för extra kul. Kong Tugger Knots Moose Dog Toy
 • Hundleksak Kong Sport Balls Flerfärgade M 3-p

  Hundleksak Kong Sport Balls Flerfärgade M 3-p
  Kong Sports Balls är slitstarka bollar med extra tjocka gummiväggar. Anpassad för de allra ivrigaste hundarna. Både för inomhus- och utomhusbruk.
 • Latex Monkey Mix 16 cm

  Latex Monkey Mix 16 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en apa med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger & två olika storlekar. Flamingo Latex Monkey latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker. Passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Be Eco Drake Elwin 28 cm

  Be Eco Drake Elwin 28 cm
  Trixie Be Eco Drake Elwin, mjuk och mysig hundleksak med pipljud. Tillverkad i återvunnen plysch vilket gör leksaken till ett smart miljöval. Mjuk leksak med fyllning.
 • Pro Dog Bungee Fårskinn

  Pro Dog Bungee Fårskinn
  Ha roligt när du tränar din hund!Visst, godis är en bra belöning när det kommer till hundträning. Men varför låta det stanna vid godis? Använd lek som belöning och överraska din hund, ha kul tillsammans och bygg upp er relation för att bli ännu mer framgångsrika i er dagliga träning! Den passar lika bra för dig som vill använda den som en rolig pryl för dig och din hund. Ett, två, tre, DRAGKAMP!• Leksakens mjuka fårskinn lockar hunden till lek • Hundleksaken har ett praktiskt handtag som ger dig bra grepp • Lätt att ta med sig • Den starka färgen gör det lätt för dig och hunden att hitta leksaken i gräs, sand eller snöOBS! Leksaken är till för att användas när du leker tillsammans med din hund. När ni lekt eller tränat färdigt så plocka undan leksaken från hunden. Om leksakens syfte är att användas som belöning så dämpas intresset om leksaken alltid finns tillgänglig. Dessutom finns alltid en risk att din hund gör sig illa på en leksak, därför ska hunden hållas under uppsikt när den leker med leksaker.
 • Little&Bigger Latex Fläckig Gris Gul 15 cm (Gul)

  Little&Bigger Latex Fläckig Gris Gul 15 cm (Gul)
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Gris Rosa är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 15 cm. Med grymtande ljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Leksak Repboll 7/50 cm

  Leksak Repboll 7/50 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Bollar för hundlek
 • Little&Bigger Repstock (15 cm)

  Little&Bigger Repstock (15 cm)
  Little&Bigger RepstockDenna fina repstock kommer bli din hunds värdefulla skatt! Perfekt att bita i och leka med. Välj mellan två olika storlekar; 15 eller 24 cm lång.Observera att denna hundleksaken kommer i osorterade färger; orange, limegrön eller lila. Du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Wild Knots Björn (XL)

  KONG Wild Knots Björn (XL)
  En tuff mjukisBjörnarna är gulliga, mjuka och ser väldigt snälla ut men låt inte skenet bedra. Den förstärka plyschkroppen tål tuffa tag och skelettet av knutet rep är också väldigt tåligt. Leksakerna har inte så mycket stoppning och piper för att göra leken extra kul. Finns i olika färger och kommer osorterade.Finns i två storlekar: S och XL.Mått:S: 17.78 cm x 13.97 cm x 7.62XL: 11.43 cm x 31.75 cm x 33.66 cmVarför Kong? • Leksaker av hållbara materialKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Hundleksak M-Pets Tasty Treats Nina Snigel Brun 23,5cm

  Hundleksak M-Pets Tasty Treats Nina Snigel Brun 23,5cm
  Rolig aktivitetsleksak i plysch där snigelhuset kan fyllas med godbitar och en luftkudde inuti får ögonen att spärras upp när man trycker på leksaken.
 • Pro Dog Mop Toy med squeaker, turkos och grön

  Pro Dog Mop Toy med squeaker, turkos och grön
  Pro Dog Mop är en rolig hundleksak med squeaker!Den färgglada leksaken syns ordentligt, oavsett vart ni leker. Mjukt mikrofibermaterial gör leksaken extra rolig för din hund att bita i! Leksaken är enkel att rengöra, eftersom den tål vatten.Inuti leksaken finns en squeaker, som gör leken lite extra rolig.  Det mjuka materialet gör att leksaken passar bra till små hundar och valpar. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Pawise TRP Piggboll (Rosa)

  Pawise TRP Piggboll (Rosa)
  Pawise Piggboll - leksak av tåligt material och idealisk för både inomhus- och utomhuslekar!Dessa bollar med mjuka piggar är utmärkta för att massera tandköttet på din hund när den leker med bollen. Den inte bara bidrar till en bättre munhälsa utan den är också idealisk för roliga lekar då den studsar oförutsägbart med sina piggar. Storlek 8 cm.Välj mellan grön eller rosa!
 • Flamingo repleksak med mintsmak

  Flamingo repleksak med mintsmak
  Ett utmärkt sätt att tillgodose hundens behov av att tugga. De är hårda och slitstarka, plus att de hjälper till att hålla hundens tänder och tandkött rent och hälsosamt.Storlek: 30 cm
 • Nina Ottosson Puppy Tornado

  Nina Ottosson Puppy Tornado
  Nina Ottosson Puppy TornadoDen här aktiveringsleksaken från Nina Ottosson är särskilt framtagen för att passa valpar, men den fungerar självklart även till vuxna hundar.Nina Ottosson Puppy Tornado är byggd i fyra olika lager som går att snurra på. På tre av lagren (alla de undre) finns gömmor där du kan gömma godbitar eller torrfoder. Genom att snurra på lagren så kan din hund komma åt gömmorna. Gömmorna täcks med benformade lock. Om du tar bort dessa så blir det lättare för hunden att nå godiset - då han eller hon då enbart behöver snurra på nivåerna.Nina Ottossons aktiveringsleksaker är uppdelade i fyra olika svårighetsgrader; 1-4, där 1 är lättast och 4 svårast. Nina Ottosson Puppy Tornado har svårighetsgrad 2.Nina Ottosson Puppy Tornado är tillverkad av plast, och denna är fri från BPA, ftalater och PVC. Du rengör den enkelt med ljummet vatten och tvål.En aktiveringsleksak utmanar din hund och låter den fundera, och använda både hjärna, nos och tassar för att nå godbitarna eller torrfodret! En hund behöver mer än bara promenader för att stimuleras, och en aktiveringsleksak är ett utmärkt hjälpmedel.Kom ihåg att hunden lätt blir frustrerad eller uttråkad om det är för svårt. Ha mycket tålamod och visa hunden hur den ska göra för att nå godiset. Om hunden inte förstår - gör det lättare för den, för att sedan successivt öka svårighetsgraden genom att t.ex. sätta på locken på gömmorna.Storlek:ca 24,5 x ca 18,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Gappay Boll med Rep

  Gappay Boll med Rep
  Rolig leksak för apport, dragkamp och andra lekar. Består av en gummiboll med rep och är den perfekta leksaken för att förstärka bandet mellan dig och din hundkompis ♥ Bollen har en facetterad, gummimassageyta som är bra för hundens tänder. Leksaken
 • Chewing Bone Blue 15 cm

  Chewing Bone Blue 15 cm
  Perfekt valpar & små hundar, piggarna gör att det rensar tänderna när hunden gnager på benet.
 • Repboll med långt handtag

  Repboll med långt handtag
  Hållbar repleksak med boll och handtag som bjuder in till lek! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: Handtag 49 cm, Boll 7 cm i diametern, Vikt 145 g. Aktiverar din hund Berikar hunden