Roliga hundleksaker

Aktivera dig och din hund med en eller flera roliga hundleksaker. Här är en översikt med utbud av leksaker till hundar online.

Typer av hundleksaker: Tuggleksak | Kastleksak | Dragleksak | Pipleksak

Populära hundleksaker

 • Hundleksak M-Pets Teddy On/Off

  Hundleksak M-Pets Teddy On/Off
  Trött på pipleksaker? Då är Teddy den perfekta leksaken! Pipljudet stängs nämligen av och sätts på med ett enkelt knapptryck.
 • Hundleksaker Active Canis Sommarkit

  Hundleksaker Active Canis Sommarkit
  Roliga leksaker till din valp! Innehåller en gummifrisbee, en kylande glass, en boll att kasta och en flytande leksak för härliga vattenlekar.
 • Hundleksak Party Pets No 2 IQ-spel

  Hundleksak Party Pets No 2 IQ-spel
  Rolig aktiveringsleksak till hund! Göm godis under klossar eller i luckor och låt din hund lyfta, puffa och nosa fram godbitarna. Perfekt för mental aktivering! 
 • Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm

  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm
  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cmVäldigt slitstark leksak som passar utmärkt för drag- och apportlekar då den helt och hållet saknar fyllning, vilket minskar risken för oreda efter sönderslitna leksaker. Leksaken har ett prasslande läte och den

Fler tips på hundleksaker

 • Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals (21 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals (21 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med RephalsDenna hundleksak är mångsidig, rolig och söt att titta på! Räven har mjuk och gosig päls, och en lång hals av rep. Räven passar utmärkt för alla hundar som gillar att bita och gnaga - rephalsen är riktigt mysig att gnaga på!Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals har även ett prasslande material inuti och som om inte detta vore nog så sitter det även en squeaker som piper inne i räven!Hundleksaken finns i två olika storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser och storlekar!21 x 9 x 9 cm39 x 12 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Holiday Snuzzles Reindeer - S

  KONG Holiday Snuzzles Reindeer - S
  Från KONG kommer julens sötaste lilla ren i ett mjukt härlig material. Leksaken har såklart pip för att locka hunden till lek men är annars väldigt mjuk för att även passa hundar med känsliga tänder eller valpar. Såklart vovven ska ha en julklapp!   Produkten erbjuds i följande storlek: S     19 x 14 x 6 cm M    26,5 x 18,5 x 8 cm Med pip som lockar hunden. Mjuk leksak som även passar valpar.
 • Resploot Endangered Svartfotad Iller

  Resploot Endangered Svartfotad Iller
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Svartfotad Iller är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 28x12x3 cm.Kort om Svartfotad Iller och produktserien EndangeredDen svartfotade illern är Nordamerikas mest sällsynta djur.Deras föda består nästan enbart av präriehundar och de är beroende av att kunna ta skydd i hundarnas gryt.Antalet svartfoitade illrar har minskat både på grund av jakt och till följd av att deras huvudsakliga föda - präriehundarna - har förgiftats av sylvatisk pest.Svartfotad Iller är starkt hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Trixie Plyschleksak Ekorre 24 cm

  Trixie Plyschleksak Ekorre 24 cm
  En mjuk kompis till hundenKattleksak från Trixie i form av en mjuk ekorre. Tillverkad i plysch, så den är både go att mysa med och rolig att leka med. Innehåller en pip som uppmuntrar hunden till lek. Mått: 24 cm
 • Flytande 3-delad Dummy med fuskpäls- 2000g

  Flytande 3-delad Dummy med fuskpäls- 2000g
  Denna dummy är tillverkad i robust canvas-tyg och är tredelad vilket gör att hunden behöver hålla den i den mellersta delen för att få balans, och kommer därför inte skaka dummyn lika mycket. Dummyn är flytande vilket gör att den både pa
 • Little&Bigger Livboj med Repdetaljer

  Little&Bigger Livboj med Repdetaljer
  Ultimat hundleksak för fartfyllda lekar i vattnetLittle&Bigger Livboj med Repdetaljer är en superkul hundleksak som flyter i vattnet! Leksaken är 15 cm. Gör dig redo för fartfyllda lekar tillsammans med din hund! Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Bungee Tugger Dragleksak - Bungee Tugger Leksak

  Bungee Tugger Dragleksak - Bungee Tugger Leksak
  Rolig dragleksak med bungeerep och boll gjord av TPR. Bjud in hunden till en ordentlig dragkamp. Tillverkad av polyester. Med expander.
 • Snuttefilt - Kanin

  Snuttefilt - Kanin
  Mysig snuttefilt för valpen eller den lilla hunden. Kommer i två varianter: Kanin och Björn. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: 40 cm. Aktiverar din hund. Gosig snuttefilt som ger en trygghet för lilla valpen.
 • KONG Shaker Honkers Flamingo - Shakers Honkers Flamingo

  KONG Shaker Honkers Flamingo - Shakers Honkers Flamingo
  En mjuk härlig pipleksak från KONG i form av en flamingo med lång prasslig hals. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak.   Mått: 22x11x17 cm. Rolig leksak i form av en pipande lång flamingo lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Långa extremiteter på leksaken gör att din hund vill få utlopp för sin naturliga instikt.
 • Hundleksak Kong Scrunch Knots Fox S/M

  Hundleksak Kong Scrunch Knots Fox S/M
  Scrunch Knots Fox är en snygg leksak med en verklighetstrogen look som ger många bra och roliga lekstunder.
 • Aroma Dog Rescue Calming Long Limbs Flattie

  Aroma Dog Rescue Calming Long Limbs Flattie
  Lugnande hundleksakAroma Dog Rescue Calming Long Limbs Flattie är en mjuk hundleksak. Inuti leksaken finns en squeaker och vaniljaromer som lugnar hunden. Storlek: 54 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Nylabone Extreme Chew Multipack

  Nylabone Extreme Chew Multipack
  Nylabone Extreme Chew Multipack - det perfekta valet för intensivt tuggande hundar!  Designad för intensivt tuggande hundarSmå borstliknande bitar bildas under tuggningen, vilket hjälpter till att rengöra tänderna och förhindra att tandsten byggs uppTre olika smaksatta ben: jordnöts, kyckling och baconStorlek: S, passar hundar mellan 0-11 kgAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!
 • Little&Bigger Wildlife Friends Tvättbjörn Grå

  Little&Bigger Wildlife Friends Tvättbjörn Grå
  Mjuk hundleksak med pipljudLittle&Bigger Wildlife Friends Tvättbjörn är en mjuk hundleksak i plysch. Hundleksaken har en squeaker inuti, som får din vovve att bli axtra busig! Utan fyllning. Storlek: 36 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Kastarm med gummiboll - Kastarm

  Kastarm med gummiboll - Kastarm
  Bollkastare med gummiboll som får din hund att springa längre avstånd. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande färger: Blå, orange och röd. Vid beställning går det inte att beställa färg. Mått: 63 cm. Aktiverar din hund Perfekt för hunden som älskar att jaga bollar.
 • Julfigurer med Pip - Snöman

  Julfigurer med Pip - Snöman
  Här kommer ett tips på en rolig leksak till jul för din pälskling. Söta julfigurer som låter när de leker med den, vilket gör dem mer nyfikna och leksugna. Perfekt när du vill luta dig tillbaka i soffan en stund.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Snöman 41 cm Pepparkaksgubbe 34 cm Ren 49 cm Söta julfigurer för alla leksugna pälsklingar Kan även hängas i granen som pynt
 • Hundleksak M-Pets Catapult

  Hundleksak M-Pets Catapult
  Kastarm i plast från M-pets för extra långa kast! Bollslungan levereras med en tennisboll. Säljs i blandade färger, du kan vid beställning inte välja vilken färg som ska levereras.     
 • Cooling-Toy Apport

  Cooling-Toy Apport
  Svalkande hundben, perfekt för varma sommardagar. Benet innehåller en svamp som man kan fukta och lägga i frysen. Svampen gör sedan så att vatten läcker ut ur de små hålen på leksaken när hunden tuggar på den. Funkar även bra till kliande valptänder samt hundar med tandproblem. Bra för kliande tänder. Kyler ner hunden.
 • And i plysch - M

  And i plysch - M
  Verklighetstrogen and med ljud i färgerna grönt/brunt/grått. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: M     20 cm. L     35 cm. Aktiverar din hund. Stärker relationen du har till din hund.
 • The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn

  The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en popcornstrut från Party Pets. Leksaken är ca 20 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Puffy Popcorn lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande popcornstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.
 • Boll på rep leksak för hund - Boll på rep

  Boll på rep leksak för hund - Boll på rep
  En leksaksboll på rep som passar perfekt att kasta eller för dragkamp. En favorit bland hundar! Boll med handögla.  Naturgummi.
 • ProDog Mjuk Gummiboll med Rep 60 cm (Turkos)

  ProDog Mjuk Gummiboll med Rep 60 cm (Turkos)
  Pro Dog Gummiboll med rep 60 cmEn mjuk gummiboll med rep till träning och lek. Repet gör det enkelt att kasta bollen och det går även bra att ha den som belöning vid träning eller kamp.• Bollen flyter, så den kan också användas till att apportera i vatten med • Bolldiametern är 6,5 cm och längden på repet är 60 cm • Färger: rosa och turkos
 • Hundleksak Pulleez Cow

  Hundleksak Pulleez Cow
  En äkta plyschvän med sex spännande pipljud som garanterar en rolig lek för din hund. Uppbyggd som en repleksak vilket gör den mycket hållbar och slitstark. Storlek: 28 cm. 6 olika pip. Slitstark leksak.
 • Hundleksak Party Pets Tennisboll, 6-pack

  Hundleksak Party Pets Tennisboll, 6-pack
  Tennisbollar från Party Pets för roliga kastlekar med din hund. Bollarna är 4,5 cm och säljs i 6-pack.
 • Little & Bigger Repboll 5cm

  Little & Bigger Repboll 5cm
  Little & Biggers repboll som din hund och du kan leka med tillsammans! Din hund kommer inte släppa taget av denna fina repbollen. Kasta bollen, om du lyckas ta den ifrån ditt busfrö, och din hund kommer att susa iväg som vinden efter den!Observera att denna bollen kommer i osorterade färger; orange, limegrön och lila. Du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Storlek:5 cm i diameter
 • Kylande leksak för valpar - Hundleksak

  Kylande leksak för valpar - Hundleksak
  En hundleksak med vattenfunktion för valpar med kliande tandkött. Under varma sommardagar kan det vara svårt att få valpar att dricka tillräckligt mycket vatten. Detta tuggben går att fylla med vatten som sedan rinner ut genom porerna när hunden tuggar på det. Ett enkelt sätt att få i hunden tillräckligt med vatten! Ett tips är även att fylla och sedan frysa tuggbenet för en svalkande och uppfriskande smärtlindring vid kliande tänder.  Tillverkad i naturgummi.  Smart vattenfunktion.
 • Hundleksak Kong Squeezz Ball L Blandade färger

  Hundleksak Kong Squeezz Ball L Blandade färger
  Squeezz-boll utmärkt för apportering! Bollen har starka färger, pipljud och är mjuk men hållbar. Observera att färg ej kan väljas vid köp.
 • Little&Bigger Seacrets Sjöstjärna

  Little&Bigger Seacrets Sjöstjärna
  Little&Bigger Seacrets SjöstjärnaDenna söta hundleksak passar till hundar av de flesta storlekar och i de flesta åldrar. Hundleksaken är formad som en gullig sjöstjärna, tillverkad av mjukt och luddigt tyg.Den här glada krabaten tror vi kommer göra succé hos din hund, och vi tror att den kommer att bli en trogen följeslagare.Inuti sjöstjärnans kropp sitter en squeaker som piper när hunden biter på den - extra spännande!Storlek:24 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Recycled Cotton Repstock Orange (24 cm)

  Little&Bigger Recycled Cotton Repstock Orange (24 cm)
  Little&Bigger Recycled Cotton Repstock OrangeDenna hundleksaken ser kanske enkel ut, men den är mycket mångsidig och vi tror att både du och din hund kommer att ha mycket roligt med den!Repet gör leksaken härlig att tugga på för hundar i de flesta storlekar, och den går även utmärkt att använda för apport eller för att träna tricks. Kanske kan du lära din hund att hålla repstocken i munnen en stund för att sedan få belöning?Little&Bigger Recycled Cotton Repstock har en härligt gräll orange färg och är tillverkad av 100% återvunnen bomull.Storlekar:15 cm24 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Scrunch Knots Tvättbjörn (M/L)

  KONG Scrunch Knots Tvättbjörn (M/L)
  Superkul, hållbar hundleksakKONG Scrunch Knots är en superkul hundleksak! Inuti leksaken finns ett hållbart, knutet rep och en squeaker. Passar lika bra till såväl apportering som dragkamp! Sidorna på leksaken är flexibla, och har realistiska rörelser. Storlek M/L (36cm). Hållbar hundleksakHar ett rejält, knutet rep inutiPassar till apportering och dragkampMed squeakerKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Hundleksak Party Pets Skinnies Bear, 55 cm

  Hundleksak Party Pets Skinnies Bear, 55 cm
  Platt hundleksak från Party Pets med pip-ljud. Den mjuka plyschleksaken är 55 cm lång.
 • All For Paws Woodland Classic Kanin

  All For Paws Woodland Classic Kanin
  Hundens högsta dröm - en egen mjukleksak i form av en kanin!Den mjuka och gosiga kaninen med pipljud lockar till lek och bus. Storlek: 25 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Taco

  ItsyBitsy MiniSnacks Taco
  ItsyBitsy MiniSnacks TacoÄntligen finns en hundleksak i form av riktig svensk husmanskost - tacos! Tacon är tillverkad av mjukt plyschtyg och har pålägg av filttyg. När hunden biter på leksaken så piper den vilket gör leken extra kul!ItsyBitsy MiniSnacks är en serie med snacks-inspirerade hundleksaker för de allra minsta hundraserna.Storlek:9,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Stretchezz Jumbo Tiger XL - Stretchezz Jumbo Tiger

  KONG Stretchezz Jumbo Tiger XL - Stretchezz Jumbo Tiger
  En mjuk extra stor prassel och pipleksak från KONG i form av en stor Tiger. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Mått: 10x30,5x58 cm.   Rolig leksak i form av en pipande och prasslande tiger lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Otroligt mjuk, passar för inomhuslekar. Kommer i olika färger och djursorter.
 • Hundleksak Kong Extreme, Svart M

  Hundleksak Kong Extreme, Svart M
  Mycket hållbar hundleksak som tål tuffa leka och som dessutom går att fylla med hundgodis och andra godsaker till din hund.
 • Flytande Knottrig gummiboll - M

  Flytande Knottrig gummiboll - M
  Transparant flytande boll som är perfekt för lek och träning i vatten. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande färger rosa, blå och gul. Vid beställning går det inte att beställa färg. Mått: M   8 cm. L   10 cm. Aktiverar din hund. Vattentålig.
 • Nerf Rubber Fotboll

  Nerf Rubber Fotboll
  NERF hundleksaker - tål vilda lekar!Överraska din hund med den perfekta hundpresenten - en tålig fotboll av hållbart gummi som tål att kastas och hämtas, om och om igen! Mått 18 cm.Tänk på! Håll alltid din hund under uppsikt när den leker med en leksak. Det finns alltid en risk att hundleksaken går sönder och att hunden gör sig illa.
 • Little&Bigger Bollkastare och Tennisboll

  Little&Bigger Bollkastare och Tennisboll
  Perfekt för fartfyllda apportlekarLittle&Bigger Bollkastare kommer bli din hunds nya favorit i leksakslådan! Med bollkastaren kan du slunga iväg tennisbollen och låta din hund springa efter den. Passar perfekt för hundar som älskar att springa och att hämta leksaker. Gör dig redo för långa lekstunder tillsammans med din vovve! Bollkastaren är 62 cm lång, och tennisbollen är 6,35 cm i diameter. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Party Pets Snake - 90 cm

  Party Pets Snake - 90 cm
  En härlig, skojig pipleksak hela 90 cm lång och tillverkad i plysch. Ett måste för alla lekglada hundar. OBS! Kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan en av ormarna skickas din order.   Hundleksak i plysch, 90 cm lång
 • Smileyboll

  Smileyboll
  Här är en boll som fungerar lika bra på land som i vattnet då den flyter och hunden utan problem kan hämta den. Tillverkad i mjuk gummi, den piper inte och bollen är ø 6 cm stor. OBS! Kommer i blandade färger och motiv, och du kan själv inte välja vid beställning. En av bollarna skickas med din order.   Boll som fungerar även i vatten då den flyter Tillverkad i mjuk gummi Ljudlös
 • KONG Sport Balls - X-small

  KONG Sport Balls - X-small
  Har du en hund som gillar sport? Här får den möjlighet att leka med lite olika bollar till olika sporter. Dessa bollar från KONG är tillverkade i extra tjockt gummi och studsar extra bra. Släng iväg dem och se hur din hund kommer hoppa och jaga efter den studsande bollen. Ingen av bollarna har nåt pip ljud när hunden leker med den.   OBS! Påsen kan innehålla olika bollar, det är inte alltid de som visas på bildera som kommer.   Produkten erbjuds i följande storlekar: X-small     4 cm, 3 pack med bollar Small     5 cm, 3 pack med bollar Medium     6,5 cm, 3 pack med bollar Large     9 cm, 2 pack med bollar   OBS! Våra husdjur är starkare än man tror, även när de leker, och leksaker kan gå sönder. Ha alltid ditt husdjur under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle gå sönder så det inte händer en olycka.
 • Flossring - M

  Flossring - M
  Hållbar ring av flossrep som är en utmärkt leksak för starka hundar! Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: M     25 cm. Aktiverar din hund. Passar perfekt till apportering.
 • Hundleksak Kong Scrunch Knots Raccoon M/L

  Hundleksak Kong Scrunch Knots Raccoon M/L
  Scrunch Knots Fox är en snygg leksak med en verklighetstrogen look som ger många bra och roliga lekstunder.
 • Bruks Dummy med fuskpäls - 250/500 g (500g)

  Bruks Dummy med fuskpäls - 250/500 g (500g)
  En bruksdummy med fuskpäls, gjord i högkvalitativt material. Dummyn fungerar såväl på land som i vatten då den är flytande. Den är naturfärgad och har ett snöre fäst på för du som husse/matte ska kunna kasta iväg dummyn. Vikt: - 250g (1
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Snören

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Snören
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med SnörenDenna stora och härliga hundleksak är riktigt festlig, titta bara på alla de fina färgerna! Istället för stjärtfjädrar så har tukanen snören - superkul för hunden att bita på, och lätt att greppa!Hundleksaken är hela 64 cm lång, så den passar även för stora hundar! Tukanen är mjuk och gosig, och inuti sitter en squeaker som piper när hunden biter i den - extra roligt!Vi tror att tukanen, i alla sin färgglada prakt, skulle vara en utmärkt julklapp till din vovve där hemma!Storlek:64 x 23 x 22 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda

  Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Kinesisk Röd Panda är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 32x25x5,5 cm.Kort om den Kinesiska Röda Pandan och produktserien EndangeredKinesisk Röd Panda, eller Kattbjörn som den också kallas lever i regionerna Sichuan, Yunnan och Tivet  i Kina.Kattbjörnens föda består främst av växter och namnet panda sägs komma från det nepaliska ordet Ponya, som betyder bambu eller växtätande djur.Kattbjörnen påverkas av klimatförändringen och i nuläget finns färre än 10 000 frilevande exemplar kvar i världen.Karettsköldpaddan är starkt hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker

  Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker
  Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla MultisqueakerHär har vi en rolig hundleksak för hundar i de flesta storlekar och raser! Hundleksaken är mjuk och luddig, och formad som en söt uggla! Ugglan har en riktigt lång kropp, och det är för att hela tre stycken spännande squeakers ska få plats därinne!Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker är en hundleksak som passar för alla hundar som älskar när det piper! Ugglan går utmärkt för dig som husse eller matte att kasta, så får hunden fånga.Storlek:39 x 11 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Latex Igelkottsboll XS 2-pack

  ItsyBitsy Latex Igelkottsboll XS 2-pack
  Taggiga latexbollarItsyBitsy Latex Igelkottsbollar är ett roligt 2-pack med hundleksaker i latex. Bollarna gör dessutom ljud ifrån sig - voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • KONG Hundleksak 32 cm - Säljs Osorterade

  KONG Hundleksak 32 cm - Säljs Osorterade
  KONG Hundleksak 32 cm - Säljs Osorterade Hundleksak från KONG i slitstarkt material som gör att den håller längre. Har pip och prasselljud som gör leksaken ännu mer intressant!  Leksaken finns i färgerna enligt bilderna, den säljs osortera