Roliga hundleksaker

Aktivera dig och din hund med en eller flera roliga hundleksaker. Här är en översikt med utbud av leksaker till hundar online.

Typer av hundleksaker: Tuggleksak | Kastleksak | Dragleksak | Pipleksak

Populära hundleksaker

 • NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå

  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå
  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & BlåHär hittar du en boll till hunden som ni kan roa er med i flera timmar! Hundbollen är lätt att kasta, samtidigt som den är slittålig med en nylonklädd utsida och tjockt vadderad insida. Fotbollen är mönstrad i blått och limegrönt, på så vis är den lätt att se när ni leker ute i naturen. För vattenlek passar denna typ av hundleksak och boll utmärkt tack vare att den kan flyta på vattnet.Storlek:Diameter: 12,7 centimeterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att kassera leksaken om den går sönder.
 • NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå

  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå
  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange BlåEn rolig och lättviktig boll till hundar! Denna hundboll är toppen för lek med större hundraser, och den är enkel att både kasta och hämta. Hundbollen ger ifrån sig pipljud när din hund grabbar tag ordentligt och håller din bästa vän stimulerad i leken under flera timmar. Den nylonklädda utsidan och vadderade insidan tål riktigt tuff lek, och de starka färgerna gör att ni inte riskerar att tappa bort bollen ute i naturen.Storlek:Diameter: 12,7 centimeter.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Hundleksak M-Pets Teddy On/Off

  Hundleksak M-Pets Teddy On/Off
  Trött på pipleksaker? Då är Teddy den perfekta leksaken! Pipljudet stängs nämligen av och sätts på med ett enkelt knapptryck.
 • RIP Xtreme Bläckfisk

  RIP Xtreme Bläckfisk

Fler tips på hundleksaker

 • Hundleksak Kong Sport Balls S 3-pack

  Hundleksak Kong Sport Balls S 3-pack
  Kong Sports Balls är slitstarka bollar med extra tjocka gummiväggar. Anpassad för de allra ivrigaste hundarna. Både för inomhus- och utomhusbruk.
 • Hundleksak Kong Wubba XL Blandade färger

  Hundleksak Kong Wubba XL Blandade färger
  Wubba Throwing Toy är en rolig och interaktiv leksak som är lämplig för lek både inomhus och utomhus.
 • Little&Bigger Floss 3 knutar 60 cm

  Little&Bigger Floss 3 knutar 60 cm
 • Grubber Gummiboll Mini

  Grubber Gummiboll Mini
  Leksak i kraftigt gummi som tål tuffa tag. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande färger och modell, orange, blå och grön. Vid beställning går det inte att beställa färg eller modell. Mått: 12 cm. Aktiverar din hund. Perfekt för hundar som gärna tuggar sönder sina leksaker.
 • Trixie BE NORDIC Octopus Ocke - 1 st

  Trixie BE NORDIC Octopus Ocke - 1 st
  Mjukleksaken Octopus Ocke ur den nordiskt designade produktserien BE NORDIC från Trixie är en extra söt lekkamrat. Den blå-grå plyschbläckfisken för hundar består av ett huvud och åtta rörliga tentakel. Inuti huvudet finns en squeaker som animerar hunden att leka en extra runda. Mjukdjuret
 • Hundleksak Squeaky Ball av TPR Ekonomipack: 3 st

  Hundleksak Squeaky Ball av TPR Ekonomipack: 3 st
  Den tåliga, gröna bollen Squeaky är användbar överallt och håller din hund munter med roliga kast- och tugglekar. Ytstrukturen består av stora och små noppor, och i kombination med det tandvårdande, flexibla materialet är bollen en utmärkt massageboll som hjälper din fyrfoting med munhyg
 • Latexfigur Långis - Latexfigur Långis

  Latexfigur Långis - Latexfigur Långis
  Roliga långa djur som piper vid tryck. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten finns i följande färger och modell Röd - Hund, Gul - Anka, Orange - Björn och Grön - Krokodil. Vid beställning går det inte att bestämma färg eller modell. Mått: 30 cm. Aktiverar din hund. Pip som trigger din hunds leklust.
 • Dog Pool Keep Cool hundpool - Ø 120 x H 30 cm (inkl. skyddshölje)

  Dog Pool Keep Cool hundpool - Ø 120 x H 30 cm (inkl. skyddshölje)
  Roliga, blöta lekar utomhus för din hund, av robust plast, med förstärkta väggar, utan luftkammare och jobbig pumpning, halkskydd, med ventil, lätt att tömma. Färg blå
 • KONG Wubba Puppy Apport och Belöningsleksak - Wubba Puppy

  KONG Wubba Puppy Apport och Belöningsleksak - Wubba Puppy
  En perfekt utomhusleksak till din lilla valp från KONG. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller vifta med den vid träningstillfällen om din valp hellre belönas med lek än godis! Leksaken är utformad med två bollar en i nylon och en tennisboll med KONGS material som inte skadar mun och tänder på din valp. Med de långa snörena är den lätt att fånga upp och blir en roligare belöningsleksak. Mått: 23x6 cm. Rolig leksak i form två bollar med snören som passar perfekt för apport eller belöning. Långa snören på leksaken gör det enkelt att fånga upp leksaken.  Gjort med KONGS material för tennisboll som inte skadar tänder och emalj.
 • Hundleksak Kong Airdog Squeaker Bone S

  Hundleksak Kong Airdog Squeaker Bone S
  Airdog Squeaker Bone Tennisboll är en tuggleksak med inbyggd pipfunktion. Skonsam mot hundens tänder och tandkött.
 • Hundleksak Kong Cozie Ultra Max Moose M

  Hundleksak Kong Cozie Ultra Max Moose M
  En tålig gosig nallebjörn för långvarig lek och gos. Detta blir garanterat din hunds favorit!
 • Hundleksak Hunter Aligator

  Hundleksak Hunter Aligator
  Rolig hundleksak från Hunter i form av en alligator med pip. Leksaken är 11 cm lång.
 • Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm

  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm
  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cmVäldigt slitstark leksak som passar utmärkt för drag- och apportlekar då den helt och hållet saknar fyllning, vilket minskar risken för oreda efter sönderslitna leksaker. Leksaken har ett prasslande läte och den
 • Aktivitetsleksak Hund Trixie Flip Board

  Aktivitetsleksak Hund Trixie Flip Board
  Trixie Flipboard Activity-leksak för hund låter hunden använda huvudet för att få fram godsakerna du gömmer.
 • Hundleksak Kong Flexball M/L

  Hundleksak Kong Flexball M/L
  King Flexball är gjord av mjukt, slitstarkt och flexibelt material för interaktiv och rolig lek.
 • Hundleksak KONG Cross Knots Elephant M/L

  Hundleksak KONG Cross Knots Elephant M/L
  Med roliga detaljer som korsade ben och animerade ansikten är det lätt att glömma hur tuffa dessa leksaker är.
 • Hundleksak Rosewood Jul Stretchy Donkey

  Hundleksak Rosewood Jul Stretchy Donkey
  Sött gosedjur från Rosewood som din bästa vän kommer att älska!
 • KONG Squeezz Action Ball Medium 3-pack

  KONG Squeezz Action Ball Medium 3-pack
  Bollar med starka färger och multi-texturerad yta som passar perfekt till apportering och andra kul lekar. Rullar och studsar för interaktiva lekstunder. Bollarna har pipljud för att intressera hunden lite extra.Ha hunden under uppsikt och låt de
 • Trixie Gosedjur Fågel Rosa 44 cm

  Trixie Gosedjur Fågel Rosa 44 cm
  Fluffig och rolig hundleksak!Trixie Gosedjur Fågel är en rosa och fluffig hundleksak som passar perfekt för kamplek. Leksaken har en spiral hals vilket gör att den kan dras ut och bli längre när du och din vovve kampar om leksaken. Leksaken är 44 cm och har pipljud.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Floating Mjuk Clownfisk

  Little&Bigger Floating Mjuk Clownfisk
  Little&Bigger Floating Mjuk ClownfiskEn jättesöt vattenleksak för vovvar som du kan ta med dig på badutfllykten. Den är tillverkad i ett mjukt material som kan flyta på vattnet. Dess form gör det lätt för hunden att få tag på och hämta den. Du kan kasta fisken i vattnet eller helt enkelt låta din hund tugga och bita på den.Clownfisken passar bra för nedkylning för alla hundar. Om du blöter den i kallt vatten och ger till din hund kommer du att hjälpa den att kyla ned sig. Storlek på Little&Bigger Floating Mjuk Clownfisk är 23 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (15 cm)

  Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (15 cm)
  Aroma Dog Calming Buddy Flattie BlåDetta härliga mjukdjuret har pipljud och innehåller lavendel som verkar naturligt lugnande på din hund. Mjukdjuret är därför perfekt att ha med vid stressiga situationer såsom resor eller när hunden behöver vara ensam en liten stund.Välj mellan två olika storlekar:15 cm26 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Floating Foam Pinne (10 cm)

  Little&Bigger Floating Foam Pinne (10 cm)
  EgenskaperLittle&Bigger Floating Foam Pinne är den prefekta leksaken att ha med sig när det är dags för vattenlekar. Pinnen flyter när du kastar ut den i vattnet, så hunden enkelt kan simma ut och hämta den. Finns i 10, 16 och 21 cm långa varianter.OBS! Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder så det inte händer en olycka.
 • Holland Animal Care Chuckit! Duck Diver

  Holland Animal Care Chuckit! Duck Diver
  Holland Animal Care Chuckit! Duck DiverDet perfekta valet för hundar som gillar att leka i vatten. Tack vare sin tydliga färg är leksaken även enkel att hitta utomhus.Flyter i vattenFärgglad, kommer i blandade varianter Tillverkad i hållbart m
 • Grinz - Small / Blå

  Grinz - Small / Blå
  Denna boll från Rogz är lagom mjuk så att den inte skadar hundens tänder, men ändå tillräckligt fast för att den ska studsa när du slänger iväg den. Kasta iväg den och låt hunden jaga efter den, eller fyll den med godis och låt hunden få jobba lite för att komma åt godbitarna. Bollen flyter även på vattnet, så ta med den när det är dags för lite vattenlek.   Glöm inte ta ett snyggt kort på din hund om bollen skulle hamna rätt i munnen. Snyggare flin får man leta efter. Finns i flera färger och storlekar som passsar de flesta hundar.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     4,9 cm Medium     6,4 cm Large     7,8 cm Rolig boll som både tål att slängas iväg som att ligga och tugga på. Flyter på vattnet, perfekt när man är på stranden.
 • Little&Bigger TastyDonut Rosa (22,8 cm)

  Little&Bigger TastyDonut Rosa (22,8 cm)
 • Aktivitetsleksak Trixie Move2Win

  Aktivitetsleksak Trixie Move2Win
  Alla hundar har ett behov att få arbeta med något. Aktivitetsleksak Trixie Move2Win är ett roligt och krävande spel med 3 olika svårighetsgrader.
 • Nylabone Extreme KnotBone Bacon & Cheese M

  Nylabone Extreme KnotBone Bacon & Cheese M
 • Little&Bigger Organic Cotton Repleksak Limegrön 20 cm

  Little&Bigger Organic Cotton Repleksak Limegrön 20 cm
 • Gaia Organic Rep boll med handtag

  Gaia Organic Rep boll med handtag
 • Hundleksak Kong Woozles Red M

  Hundleksak Kong Woozles Red M
  Woozles Blue är en unik och slitstark nallebjörn som passar bra för interaktiv lek.
 • Little&Bigger Latex Amerikansk Fotboll 12 cm

  Little&Bigger Latex Amerikansk Fotboll 12 cm
  EgenskaperEtt perfekt hudleksak i latex. Lekaken har ett milt pip-ljud och är 12 cm, vilket betyder att du kan ta med dig den överallt. Perfekt att användas när du tränar och aktiverar din hund. Kom ihåg att hålla hunden under uppsikt när den leker med leksaker.
 • Nylonben med kycklingsmak

  Nylonben med kycklingsmak
  Nylonben med smak av kyckling, perfekt för hundar med överkänslighet. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått: 14 x 5,5 x 5,5 cm. Aktiverar din hund. Stärker bandet mellan dig och din hund. Härlig kycklingsmak som lockar din hund.
 • Hundleksak Kong Wild Knots Birds S/M Blandade färger

  Hundleksak Kong Wild Knots Birds S/M Blandade färger
  Rolig plyschleksak med rep inuti för att klara tuff lek. Säljs i blandade färger.
 • Hundleksak Kong CoreStrength Bone S/M

  Hundleksak Kong CoreStrength Bone S/M
  CoreStrength Bone Chewing Toy är ett tåligt tuggben som rengör tänder och tandkött. Perfekt som kast- och tuggleksak.
 • Little&Bigger Scarfies Räv

  Little&Bigger Scarfies Räv
 • KONG Stuff-A-Ball - Large: Ø ca 9 cm

  KONG Stuff-A-Ball - Large: Ø ca 9 cm
  Numera måste hunden inte längre "arbeta" för sin mat. Jakt är för många hundar nuförtiden bara en lek som förbättrar konditionen och tränar koncentration och intelligens. Att gnaga av köttet från benen var inte bara bra för att motverka hungern, det stärkte också käkmusklerna och vå
 • Hundleksak Kong Winders Fox M

  Hundleksak Kong Winders Fox M
  En kast- och dragleksak med inbyggd pip som kommer att erbjuda mycket roligt och interaktivt spel mellan dig och din hund.
 • Kong Wubba Finz - Storlek S

  Kong Wubba Finz - Storlek S
  Väldigt slitstark leksak som passar utmärkt för drag- och apportlekar. Leksaken har pipljud och "svansen" gör leksaken enkel att kasta långt. Denna storlek lämpar sig för valpen eller den mindre hunden ♥Storlek och färg: Storlek: S - 27x6cm
 • Hundleksak Kong Squeezz Jels M Blandade figurer

  Hundleksak Kong Squeezz Jels M Blandade figurer
  Squeezz Jels är en geléliknande hundleksak i en stark färg som studsar och piper.
 • Little&Bigger TPR Spikboll Orange 12,5 cm

  Little&Bigger TPR Spikboll Orange 12,5 cm
 • Hundleksak Kong Wubba Finz Pink S

  Hundleksak Kong Wubba Finz Pink S
  Wubba Finz kastleksak är perfekt för interaktiv lek. Håll hunden aktiv genom att kasta leksaken eller ha en dragkamp.
 • Aktiveringsmatskål Hund Trixie Slide & Feed

  Aktiveringsmatskål Hund Trixie Slide & Feed
  Trixie Slide Dining Board för hund och katt gör utfodringen mer stimulerande. Lämplig för både aktivitet och djur som äter för snabbt.
 • Nylabone Extreme Bone med baconsmak - Stl. M (för hundar

  Nylabone Extreme Bone med baconsmak - Stl. M (för hundar
  Nylabone Extreme Bacon Bone är en hållbar tuggleksak för hundar som har ett starkt naturligt behov av att tugga. Tack vare det robusta materialet kommer detta tuggnöje att vara under en lång tid. Den läckra smaken av bacon gör benet nästan oemotståndligt för din älskling. Till skillnad fr
 • KONG Bites Chicken - Ekonomipack: 3 x 142 g

  KONG Bites Chicken - Ekonomipack: 3 x 142 g
  Den som är duktig och lyssnar på matte och husse får också sin belöning! KONG Bites Chicken är perfekta som liten godbit emellanåt för din hund. Ge de små, praktiska bitarna när hunden utför sina övningar korrekt eller helt enkelt bara för att du älskar din fyrbenta vän. Det läckra i
 • KONG Squeezz Dental Stick Puppy - Stl. M (ca 20 cm)

  KONG Squeezz Dental Stick Puppy - Stl. M (ca 20 cm)
  Om du vill undvika att dina favoritskor eller soffkuddarna måste ta rollen som tuggleksak när din hund vill tillfredsställa sin naturliga tugginstinkt är det en bra idé att ge din fyrbenta vän speciella tuggleksaker. KONG Squeezz Dental Stick är idealisk för vassa valptänder, men vuxna hund
 • Wonder Woman - ca L 15 x B 13 x H 4 cm

  Wonder Woman - ca L 15 x B 13 x H 4 cm
  Vem skulle inte vilja ha superhjälte som lekkompis? Din fyrbenta vän kommer garanterat att uppleva en hel del spännande äventyr med sin Wonder Woman. Den färgglada hundleksaken är tillverkad i mjuk polyesterplysch och passar perfekt att gosa och busa med. Den inbyggda squeakern gör leken änn
 • Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)

  Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)
 • Nylabone Extreme Antler (M)

  Nylabone Extreme Antler (M)
  Nylontuggben från nylobone är smaksatta rakt igenom. Nylontuggben är en välkommen vän i tuggfamiljen, för även de som inte tål ben pga. allergi eller jobbar med övervikt ska ju få njuta av lite härliga tuggstunder. Fördelarna är många, blandannat slipper ni även illaluktande grisöron eller slabbiga nötrullar. Det hårda nylonbenet ger en lång tuggtid och utan eventuella nylonspån. Bidrar till bättre tand och munhälsa. Dessa ben passar hundar som väger upp till 23 kg Perfekt om din hund är allergisk och inte kan äta andra ben då detta inte innehåller animaliska proteiner.