Pipleksaker

Färg, form och ljud är saker som en hundleksak kan stimulera hunden med. Pipleksaker har ljudstimuli som kan trigga hunden till lek. Pipljudet kommer när du trycker på eller hunden biter på leksaken.

Populärt inom pipleksaker

 • Hundleksak M-Pets Teddy On/Off Lime/Turkos 30cm

  Hundleksak M-Pets Teddy On/Off Lime/Turkos 30cm
  Trött på pipleksaker? Då är Teddy den perfekta leksaken! Pipljudet stängs nämligen av och sätts på med ett enkelt knapptryck.
 • Hundleksak M-Pets Funsty On/Off

  Hundleksak M-Pets Funsty On/Off
  Trött på pipleksaker? Då är Funsty den perfekta hundleksaken eftersom pipljudet kan stängas av och sättas på med ett enkelt knapptryck. Mått 40x5,6x5,6cm.
 • Little&Bigger Latex Fläckig Gris Gul 15 cm (Gul)

  Little&Bigger Latex Fläckig Gris Gul 15 cm (Gul)
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Gris Rosa är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 15 cm. Med grymtande ljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Gul)

  Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Gul)
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Soccer Latex Hantel är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 15 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Finns i två färger. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.

Fler tips på pipleksaker

 • Latex Rhino/Pig/Hippo Dog Toy Mix 1 st

  Latex Rhino/Pig/Hippo Dog Toy Mix 1 st
  Osorterade färger. Noshörning, gris eller flodhäst, pipleksak latexboll. Hundleksaker formade som söta djur för extra skoj. Duvo+ Latex Rhino/Pig/Hippo Mix - Dog Toy
 • Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Gul 18 cm

  Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Gul 18 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Long Neck Kyckling är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 18 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Latex Pig Long 14 cm

  Latex Pig Long 14 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksaksgris som är extra lång är roligt för hunden eller valpen. Nobby Latex Toy Long Pig with Squeaker.
 • Assortment Animal Toy Balls Latex Mix Ø 6 cm

  Assortment Animal Toy Balls Latex Mix Ø 6 cm
  Roliga latexdjur med lång svans. Osorterade leksaker i varierande utförande. Spännande hundleksak att komplettera leksakslådan med. Den långa svansen ger hundleksaken ett oförutsägbart rörelsemönster.
 • Little&Bigger Latex Pingvin 7 cm

  Little&Bigger Latex Pingvin 7 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Pingvin är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 7 cm. Med pipljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • RIP Hide Skrynklig Ko (33 cm)

  RIP Hide Skrynklig Ko (33 cm)
  Väck jaktinstinkten till liv med RIP Hide-leksaken i form av en ko!Den avlånga leksaken med pipljud och utan fyllning är den perfekta leksaken - bära, hämta, leka och gosa med! Tillverkad av mjuk plysch och med mjuk mule och klövar blir leksaken spännande och lockar till lek och bus. Kommer i två storlekar; 33 cm samt 66 cm.
 • Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cmDenna hundleksaken är formad som ett ägg - vilket både är kul och gör leksaken lättare för hunden att greppa än en vanlig boll.Ägget är tillverkat av TPR-gummi och piper när hunden biter på det - extra roligt!Kasta iväg ägget och låt hunden fånga! Den orange färgen gör att ni lätt hittar leksaken i gräset, om ni vill leka utomhus.Little&Bigger TPR-Ägg Orange passar utmärkt för hundar av de flesta raser - stora som små!Storlek:12 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (27 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (27 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove MammutHar din hund en egen mammut att leka med? Om inte - kika här! Denna söta mammuten finns i tre olika storlekar för att passa för både den lilla, den mellanstora och den stora hunden!Bark-a-Boo Tufflove Mammut är mjuk och gosig, men den är faktiskt tuffare än den ser ut! Den har nämligen förstärkta sömmar för att orka med lite tuffare tag än andra gosedjur.Inuti mammuten sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar, vilket såklart gör leksaken ännu mer spännande!Storlekar:18 cm27 cm35 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Latex Fläckig Gris Lila 21 cm

  Little&Bigger Latex Fläckig Gris Lila 21 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Fläckig Gris är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 21 cm. Med grymtande ljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Nöff vad kul!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • All For Paws K-Nite Självlysande Ål

  All For Paws K-Nite Självlysande Ål
  All For Paws K-Nite Självlysande ÅlVad är det som säger att lekstunden är över bara för att det blir mörkt? Ingenting nu längre! All For Paws K-Nite Självlysande Ål lyser i mörkret och låter leken fortsätta även in på kvällningen!Ålen är lång och platt och innehåller flera olika squeakers som piper när hunden leker med den.All For Paws K-Nite Självlysande Ål är tillverkad av polyester och är en rolig hundleksak för många timmar av rolig lek!Storlek:44 x 10 x 4,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Dog Toy Latex Nika Chicken Foot 24cm

  Dog Toy Latex Nika Chicken Foot 24cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove FlamingoHar du en hund som älskar mjukisdjur, men som kanske brukar bita sönder dem direkt? Du är inte ensam, det kan vi garantera!Denna söta flamingon har extra starka sömmar på särskilt utsatta ställen, för att den ska kunna hålla längre än ett vanligt mjukisdjur!Bark-a-Boo Tufflove Flamingo är mjuk och gullig, och piper när din hund tuggar eller biter på den - extra spännande!Denna leksaken finns i två storlekar, för att passa de flesta olika hundar!25 cm47 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm Grå

  AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm Grå
  AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm GråAroma Dog tillverkar gosedjur för hundar, med eteriska oljor som är tänkta att hjälpa till med olika typer av problem såsom stress och oro! Serien Senior Calming är framtagen med äldre hundar i åtanke. Tanken är att doften från AromaDog Senior Calming-leksaken ska hjälpa till med att både lugna och stimulera seniorhunden. Äldre hundar kan få problem med stress, oro och förvirring, och detta vill Aroma Dog såklart försöka avhjälpa.Självklart går det inte att garantera att det här gosedjuret kommer hjälpa din hund med sådana tecken på åldrande, men vi tror ändå att din vän kommer älska sitt nya gosedjur!AromaDog Senior Calming Lamm med Repben är ett litet gosedjur för mindre hundar - med spännande pipljud! Lammet har, som du hör på namnet, härliga ben av rep som vi tror att hunden kommer älska att bita på.De här eteriska oljorna finns i AromaDog Senior Calming Lamm med Repben:Rosmarin - kan hjälpa till med minnet, aptiten och sinnesstämningenPepparmynta - kan verka lugnande och dämpa oro men samtidigt verka uppiggandeBergamott - kan lindra stress och oroSvartpeppar - kan hjälpa till med fokus och motivationYlang ylang - kan skapa lugn och främja aptitenStorlek:15 cm, passar för mindre hundarKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cmDetta härliga stora ägget passar perfekt för apport eller andra roliga lekar med din vovve! Hundleksaken är tillverkad av TPR, en sorts gummi, och den har ett spännande pipljud som lockar hunden till många långa lekstunder!Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön passar utmärkt till de flesta hundar, men kanske allra bäst till de större raserna!Storlek:18 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Latex Laughing Ball Mix 10 cm

  Latex Laughing Ball Mix 10 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en skrattande tennisboll med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger. Flamingo Latex Laughing Ball Mix latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker & bollar. Hundbollar passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Hundleksak M-Pets Djur med ring Blandade modeller 30cm

  Hundleksak M-Pets Djur med ring Blandade modeller 30cm
  Rolig pipleksak i plysch och gummi med ett praktiskt handtag. Hundleksaken finns i fyra olika färger.
 • Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Orange 30 cm

  Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Orange 30 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Long Neck Kyckling är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 30 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Little&Bigger Wildlife Friends Valross

  Little&Bigger Wildlife Friends Valross
  Little&Bigger Wildlife Friends ValrossDenna underbara valrossen är en mjuk plyschleksak med hela 14 squeakers som ger pipljud! Valrossen har ingen fyllning i kroppen.Storlek: 52 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Hundleksak M-Pets Arco Boll L 18cm

  Hundleksak M-Pets Arco Boll L 18cm
  Tålig pipleksak från M-Pets i form av en gummiboll med praktiskt handtag. Bollen är 18 cm i diameter.
 • Latex Chicken Long 26 cm

  Latex Chicken Long 26 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksakskyckling som är färdigplockad är roligt för hunden eller valpen. Nobby Latex Toy Long Chicken with Squeaker.
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Latex Kalkon 14 cm

  ItsyBitsy Latex Kalkon 14 cm
  Hundleksak i latexItsyBitsy Latex Kalkon är en rolig hundleksak i latex. Kalkonen är 14 cm stor och gör ljud ifrån sig! Voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • Little&Bigger WildDiscs Gorilla

  Little&Bigger WildDiscs Gorilla
  Little&Bigger WildDiscs GorillaLittle&Bigger WildDiscs Gorilla är en rund och platt hundleksak med en stor squeaker inuti som piper när hunden biter. Du kan vara med i leken och kasta leksaken så att hunden får hämta!Leksaken är formad som en disk, med ett gorillaansikte på. Runtom kanten sitter luddig päls!Storlek:17 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun

  Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun
  Little&Bigger HappyPoop med Ljud BrunLittle&Bigger HappyPoop är en superkul hundleksak inspirerad av emojin som vi nog alla känner till! När leksaken t.ex. studsar på golvet så ger den ifrån sig ett pruttljud som vi tror att din hund kommer tycka är riktigt kul!Storlek:13 cm högHundleksaken använder 3 st AG13-batterier - dessa är inkluderade.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Dog Toy Latex Pig Polyester Filling Mix 23 cm

  Dog Toy Latex Pig Polyester Filling Mix 23 cm
  Riktigt rolig latexgris pipleksak som grymtar & nöffar när hunden leker med den istället för att pipa. Locka till lek med en hundleksak som har väldigt speciellt ljud. Passar alla åldrar på hundar & hundvalpar. Trixie Pig Latex.
 • Hundleksak M-Pets Arco Boll S 7,7cm

  Hundleksak M-Pets Arco Boll S 7,7cm
  Tålig pipleksak från M-Pets i form av en blå gummiboll med praktiskt handtag. Bollen är 7,7 cm i diameter.
 • Latex Hedgehog 8 cm

  Latex Hedgehog 8 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksaksigelkott med spännande mjuka taggar är roligt för hunden eller valpen. Säljes i osorterade färger. Nobby Latex Toy Hedgehog with Squeaker.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick

  ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick
  ItsyBitsy MiniSnacks DrumstickDenna hundleksaken ser riktigt mumsig och gullig ut - och den är extra kul för vovven att leka med tack vare att den har en squeaker inuti som piper!ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick är tillverkad av mjukt plyschtyg och passar för de minsta hundraserna.Storlek:10 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Xmas gingerbread figure latex 11 cm Mix

  Xmas gingerbread figure latex 11 cm Mix
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Little&Bigger Latex Fågel Blå 23 cm

  Little&Bigger Latex Fågel Blå 23 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Fågel är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 23 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Taco

  ItsyBitsy MiniSnacks Taco
  ItsyBitsy MiniSnacks TacoÄntligen finns en hundleksak i form av riktig svensk husmanskost - tacos! Tacon är tillverkad av mjukt plyschtyg och har pålägg av filttyg. När hunden biter på leksaken så piper den vilket gör leken extra kul!ItsyBitsy MiniSnacks är en serie med snacks-inspirerade hundleksaker för de allra minsta hundraserna.Storlek:9,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog

  ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog
  ItsyBitsy MiniSnacks HotdogVilken hund gillar inte korv? Här har vi en gullig hundleksak i form av en söt varmkorv med bröd - perfekt leksak för den lilla hunden!Hundleksaken piper när hunden biter på den, vilket självklart gör den extra lockande!Vi tycker helt klart att denna hotdog borde finnas i din vovves leksakssamling!Storlek:10 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • RIP Hide Näbbdjur (33 cm)

  RIP Hide Näbbdjur (33 cm)
  Rolig leksak i form av ett näbbdjur. Med pipljud på olika ställen uppmanar den till lek. Utan stoppning som hunden annars hade kunnat dra ut.
 • KONG Squeezz Orbitz Tefats-snurra S/M

  KONG Squeezz Orbitz Tefats-snurra S/M
  KONG Squeezz Orbitz Tefats-snurra S/MDenna robusta och tåliga hundleksak kan du snurra över golvet så att din hund får jaga den! Den piper också när hunden biter på den - för extra spännande lek!KONG Squeezz Orbitz Tefats-snurra säljs i osorterade färger. Detta innebär att du inte kan välja färg när du handlar i webbshoppen.Storlek:ca 11 x 7,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Latex Mouse Mix 9 cm

  Latex Mouse Mix 9 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en mus med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger. Flamingo Latex Mouse latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker. Passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Little&Bigger SeasonsClassics Latextomte

  Little&Bigger SeasonsClassics Latextomte
  Rolig latextomte med pipljudVi tycker självklart att din vovve ska få påhälsning av en alldeles egen tomte i jul! Denna tomten är tillverkad av latex och piper när hunden biter på den - spännande!Storlek:24 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger TPR-Ägg Blå 9 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Blå 9 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Blå 9 cmHar du och din vovve tröttnat på vanliga bollar att leka med - varför inte testa ett ägg istället?Denna äggformade hundleksaken är tillverkad av slitstarkt TPR-gummi och piper när hunden biter på det, för en extra spännande lekstund! Hunden kan tugga på leksaken och studsa den i marken, eller så kan du kasta så att hunden får apportera.Little&Bigger TPR-Ägg Blå passar bäst till lite mindre hundraser.Storlek:9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo TuffLove Tomte 27 cm

  Bark-a-Boo TuffLove Tomte 27 cm
  Bark-a-Boo TuffLove Tomte 27 cmHär har vi en perfekt julklapp till din vovve! Bark-a-Boo TuffLove Tomte är en slitstark, söt och framförallt julig hundleksak!Tomten är sydd med tre lager tyg, och förstärkta sömmar på kritiska ställen - för att tåla tuffa tag från hundar i alla olika storlekar!Inuti Bark-a-Boo TuffLove Tomte finns en squeaker som avger ett spännande pipljud - något som de flesta hundar älskar! Squeakern ligger i en skyddande påse - för extra säkerhet och tålighet!Storlek:27 x 15 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Latex Oinking Pig Dog Toy Pink 10 cm

  Latex Oinking Pig Dog Toy Pink 10 cm
  Grymtande gris, hundleksak. Duvo+ grymtande gris är en rolig hundleksak av uppstoppad latex som efterliknar det sanna grumlande ljudet från en gris. Duvo+ Latex Oinking Pig - Dog Toy
 • Little&Bigger Latex Nyckelpiga 7 cm

  Little&Bigger Latex Nyckelpiga 7 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Nyckelpiga är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 7 cm. Med pipljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Rosa)

  Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Rosa)
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Soccer Latex Hantel är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 15 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Finns i två färger. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • KONG Woozles Alien Lila

  KONG Woozles Alien Lila
  KONG Woozles Alien Lila HundleksakHär har vi en slittålig hundleksak i form av en söt alien. Leksaken har flera squeakers inuti, vilket innebär mycket pipljud - spännande! KONG Woozles Alien Lila Hundleksak passar utmärkt för hundar som gillar att skaka sina leksaker och behandla dem lite hårdare än man kan med t.ex. ett vanligt mjukdjur!Storlek:13,3 x 19,1 x 27,9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger

  ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger
  ItsyBitsy MiniSnacks HamburgerAlla hundar (och människor) gillar väl hamburgare? Denna söta hundleksaken är formad som en hamburgare i mjukt plyschtyg med pålägg i filttyg - hur gulligt som helst!Hundleksaken är liten, 7 cm, och passar därför bäst för de allra minsta hundraserna!När hunden biter på hamburgaren så piper den, för extra spännande lek!Storlek:7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Caterpillar Latex with Sound Mix 26 cm

  Caterpillar Latex with Sound Mix 26 cm
  Pipleksak i klara färger för hundar. Hundleksak formad som en jättelarv i latex med spännande taggar, antenner & fötter. Lockar både hundvalpar & vuxna hundar till lek. Passar bra till hundträning, i vardagsrummet & i trädgården. Trixie Caterpillar Latex.
 • Pro Dog Mop Toy med squeaker, turkos och grön

  Pro Dog Mop Toy med squeaker, turkos och grön
  Pro Dog Mop är en rolig hundleksak med squeaker!Den färgglada leksaken syns ordentligt, oavsett vart ni leker. Mjukt mikrofibermaterial gör leksaken extra rolig för din hund att bita i! Leksaken är enkel att rengöra, eftersom den tål vatten.Inuti leksaken finns en squeaker, som gör leken lite extra rolig.  Det mjuka materialet gör att leksaken passar bra till små hundar och valpar. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Wild Knots Björn - XS

  KONG Wild Knots Björn - XS
  Från KONG kommer dessa härliga pipleksaker i form björnar som är mjuka, gosiga på utsidan och slitstark och tålig på insidan. På insidan ligger ett knutet rep som tillfredsställer hundens behov av att tugga, leksaken piper for att locka till extra lek, bus och det är minimalt med fyllning för mindre stök. OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning, utan en av färgerna/björnarna skickas med din order.    Produkten erbjuds i följande storlekar: XS     11 x 10 x 5 cm S/M     17 x 17 x 7,5 cm M/L     26 x 24 x 10 cm XL     30 x 28 x 10 cm
 • ItsyBitsy MiniSnacks Peanuts

  ItsyBitsy MiniSnacks Peanuts
  ItsyBitsy MiniSnacks PeanutsEn hundleksak i form av en påse jordnötter ser man inte varje dag - men vi tycker självklart att din hund borde ha en egen!ItsyBitsy MiniSnacks Peanuts är sydd av mjukt och gosigt plyschtyg, och den är extra kul att leka med tack vare att den både piper och prasslar. Oemotståndligt!Storlek:10 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Latex Kaktus 12 cm

  Little&Bigger Latex Kaktus 12 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Kaktus är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 12 cm. Med pipljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.