Pipleksaker

Färg, form och ljud är saker som en hundleksak kan stimulera hunden med. Pipleksaker har ljudstimuli som kan trigga hunden till lek. Pipljudet kommer när du trycker på eller hunden biter på leksaken.

Populärt inom pipleksaker

 • Hundleksak M-Pets Teddy On/Off

  Hundleksak M-Pets Teddy On/Off
  Trött på pipleksaker? Då är Teddy den perfekta leksaken! Pipljudet stängs nämligen av och sätts på med ett enkelt knapptryck.
 • AFP - Mjuk leksak med Pip för Hund

  AFP - Mjuk leksak med Pip för Hund
  Rolig och stor leksak från AFP. Denna leksaken är tillverkad i ett mysigt fleecetyg och har ett tjockt slitstarkt rep inuti så att din hunds tugg-behov stimuleras. Men repet är inte bara bra för att stimulera hundens tandkött, det är också br
 • Hundleksak M-Pets Arco Boll L, 18 cm

  Hundleksak M-Pets Arco Boll L, 18 cm
  Tålig pipleksak från M-Pets i form av en gummiboll med praktiskt handtag. Bollen är 18 cm i diameter.
 • Hundleksak M-Pets Arco Boll S, 7,7 cm

  Hundleksak M-Pets Arco Boll S, 7,7 cm
  Tålig pipleksak från M-Pets i form av en blå gummiboll med praktiskt handtag. Bollen är 7,7 cm i diameter.

Fler tips på pipleksaker

 • KONG Wild Knots Julbjörn - S/M

  KONG Wild Knots Julbjörn - S/M
  Från KONG kommer dessa härliga pipleksaker i form av julens favoritfigurer.Björnarna är mjuka, gosiga på utsidan och slitstark och tålig på insidan. På insidan ligger ett knutet rep som tillfredsställer hundens behov av att tugga, leksaken piper for att locka till extra lek, bus och det är minimalt med fyllning för mindre stök. OBS! Kommer i blandade figurer och du kan själv inte välja vid beställning.   Produkten erbjuds i följande storlekar: S/M     18 x 12 x 7 cm M/L     25 x 18 x 9 cm Slitstark Med pip som lockar hunden till lek Bästsäljare hos oss.
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa Ben

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa Ben
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa BenDen här hundleksaken är formad som en tukan med långa ben av rep! Många hundar älskar att tugga på rep - det gnisslar så härligt i tänderna! Tukanen är fluffig och söt, och härlig att gosa med!Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa Ben har en squeaker i mitten av kroppen - den piper roligt när hunden biter i den!Letar du efter en rolig hundleksak i härliga färger, kanske att ge i julklapp till din hund, så tror vi att denna är ett mycket bra alternativ!Storlek:41 x 4 x 14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med Rep

  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med Rep
  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med RepDenna söta musen passar perfekt som lekkamrat till hundar i de allra flesta raser! Musen är en mycket mångsidig hundleksak som lockar hunden på flera olika sätt!Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med Rep har, som du hör på namnet, rep-ben och även en svans av rep. Vi tror att din vovve kommer älska att bita och gnaga på repen. Inuti musen finns ett prasslande material - detta brukar hundar tycka är mycket spännande! Utöver detta så sitter det en squeaker inne i musen som piper när hunden biter på den.Storlek:42 x 28 x 11 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Woozles Alien Lila

  KONG Woozles Alien Lila
  KONG Woozles Alien Lila HundleksakHär har vi en slittålig hundleksak i form av en söt alien. Leksaken har flera squeakers inuti, vilket innebär mycket pipljud - spännande! KONG Woozles Alien Lila Hundleksak passar utmärkt för hundar som gillar att skaka sina leksaker och behandla dem lite hårdare än man kan med t.ex. ett vanligt mjukdjur!Storlek:13,3 x 19,1 x 27,9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Seacrets Eremitkräfta

  Little&Bigger Seacrets Eremitkräfta
  Little&Bigger Seacrets EremitkräftaEremitkräftor går genom livet och byter skal allteftersom de växer. Skalen kan vara skal från andra djur, eller till och med skräp som människor har slängt. Denna eremitkräftan behöver inte byta skal, men han vill jättegärna byta hem - han vill nämligen flytta hem till din hund!Little&Bigger Seacrets Eremitkräfta är en mjuk och gosig hundleksak, tillverkad av luddigt tyg. Inuti kräftans kropp finns en squeaker som piper när hunden biter.Storlek:32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun

  Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun
  Little&Bigger HappyPoop med Ljud BrunLittle&Bigger HappyPoop är en superkul hundleksak inspirerad av emojin som vi nog alla känner till! När leksaken t.ex. studsar på golvet så ger den ifrån sig ett pruttljud som vi tror att din hund kommer tycka är riktigt kul!Storlek:13 cm högKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove FlamingoHar du en hund som älskar mjukisdjur, men som kanske brukar bita sönder dem direkt? Du är inte ensam, det kan vi garantera!Denna söta flamingon har extra starka sömmar på särskilt utsatta ställen, för att den ska kunna hålla längre än ett vanligt mjukisdjur!Bark-a-Boo Tufflove Flamingo är mjuk och gullig, och piper när din hund tuggar eller biter på den - extra spännande!Denna leksaken finns i två storlekar, för att passa de flesta olika hundar!25 cm47 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Hundleksak M-Pets Herbie

  Hundleksak M-Pets Herbie
  Fylld pipleksak från M-Pets i latex i form av en rolig gris med måtten 20x8x10 cm. Finns i två varianter.
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (48 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (48 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med RepbenDenna härliga hundleksak har flera fördelar! Förutom sitt söta utseende och mysiga ludd, så har den rep-ben som vi tror att din vovve kommer älska att bita på.Inuti ugglan finns ett prasslande material - detta brukar hundar älska. Utöver detta så låter ugglan när hunden biter på den - extra kul!Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta raser!25 x 20 x 7 cm48 x 31 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Sengångare

  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Sengångare
  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt SengångareDenna sengångare är mjuk och gosig, och piper när hunden biter i den. Vi tror att den snabbt kommer bli din vovves bästa vän!Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Sengångare har ingen stoppning! Detta passar utmärkt för hundar som annars brukar ha sönder sina mjukisdjur direkt, för att dra ut stoppningen.Inuti den platta kroppen sitter en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter - för extra spännande lekar! Sengångarens kropp är tillverkad av ett prassligt material.Storlek:26 x 22 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Seacrets Sjöstjärna

  Little&Bigger Seacrets Sjöstjärna
  Little&Bigger Seacrets SjöstjärnaDenna söta hundleksak passar till hundar av de flesta storlekar och i de flesta åldrar. Hundleksaken är formad som en gullig sjöstjärna, tillverkad av mjukt och luddigt tyg.Den här glada krabaten tror vi kommer göra succé hos din hund, och vi tror att den kommer att bli en trogen följeslagare.Inuti sjöstjärnans kropp sitter en squeaker som piper när hunden biter på den - extra spännande!Storlek:24 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa Ben

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa Ben
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa BenHär har vi en hundleksak i form av en giraff - men den kanske inte riktigt ser ut som de giraffer du är van vid att se! Det är nämligen så att denna giraffen har superlånga ben. Benen är lätta för hunden att greppa, även om den har en liten mun. Vi tror att din hund kommer älska att bära eller släpa runt på giraffen, och vi tror att den blir en utmärkt kompanjon i hundbädden, eller varför inte i bilburen?Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa Ben innehåller både ett prassligt material samt en squeaker som piper när hunden leker med den. Voff så roligt!Storlek:32 x 11 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans (Grön)

  Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans (Grön)
  Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med SvansDenna tokiga krabat är faktiskt både en hundboll och en pipleksak i ett, samtidigt som den också ser väldigt rolig ut!Din hund kan leka själv med den, men du är självklart också välkommen att vara med. Kasta bollen och låt hunden fånga!Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans kommer i tre olika färger, och består av en spännande piggboll med en luddig svans.Hundar brukar älska spikbollar, de är lätta att greppa samt bekväma att bita på tack vare piggarna. Inuti hundleksakens luddiga svans sitter en squeaker som piper när hunden biter - extra spännande!Storlek: 19 cm lång, inklusive svansenKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Seacrets Sjöhäst

  Little&Bigger Seacrets Sjöhäst
  Little&Bigger Seacrets SjöhästLittle&Bigger Seacrets Sjöhäst är en söt hundleksak som är mjuk och gosig för hunden att leka med. Sjöhästen är tillverkad av ett luddigt tyg, och dess man av ett manchestertyg.Inuti sjöhästen finns en squeaker som avger ett spännande pipljud när hunden biter - mycket populärt och roligt!Little&Bigger Seacrets Sjöhäst har en fin lila färg och blir en utmärkt kompanjon i exempelvis hundbädden eller i soffan!Storlek:25 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (25 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (25 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med RepbenDenna härliga hundleksak har flera fördelar! Förutom sitt söta utseende och mysiga ludd, så har den rep-ben som vi tror att din vovve kommer älska att bita på.Inuti ugglan finns ett prasslande material - detta brukar hundar älska. Utöver detta så låter ugglan när hunden biter på den - extra kul!Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta raser!25 x 20 x 7 cm48 x 31 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Anka med Svans Grön

  ItsyBitsy Anka med Svans Grön
  ItsyBitsy Anka med svans är en jättegullig hundleksak av mjuk plysch som passar ypperligt till små och mellanstorahundar! Leksaken är perfekt att använda på träningen till lekmotiverade hundar då den får plats i fickan och är behändig att ta med på promenaden. Storlek 25 cm.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Peanuts

  ItsyBitsy MiniSnacks Peanuts
  ItsyBitsy MiniSnacks PeanutsEn hundleksak i form av en påse jordnötter ser man inte varje dag - men vi tycker självklart att din hund borde ha en egen!ItsyBitsy MiniSnacks Peanuts är sydd av mjukt och gosigt plyschtyg, och den är extra kul att leka med tack vare att den både piper och prasslar. Oemotståndligt!Storlek:10 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Rosa)

  Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Rosa)
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Soccer Latex Hantel är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 15 cm. Med pipljud. Leksaken passar perfekt att exempelvis använda när du tränar en lekmotiverad hund! Finns i två färger. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Hundleksak M-Pets Mjuk med pip

  Hundleksak M-Pets Mjuk med pip
  Söt pipleksak i polyester med måtten 35x10x9,5 cm. Leksaken finns i fyra olika färger, det går vid köp ej att välja vilken färg som ska levereras.
 • Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans (Svart)

  Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans (Svart)
  Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med SvansDenna tokiga krabat är faktiskt både en hundboll och en pipleksak i ett, samtidigt som den också ser väldigt rolig ut!Din hund kan leka själv med den, men du är självklart också välkommen att vara med. Kasta bollen och låt hunden fånga!Little&Bigger SpikyCreatures Spikboll med Svans kommer i tre olika färger, och består av en spännande piggboll med en luddig svans.Hundar brukar älska spikbollar, de är lätta att greppa samt bekväma att bita på tack vare piggarna. Inuti hundleksakens luddiga svans sitter en squeaker som piper när hunden biter - extra spännande!Storlek: 19 cm lång, inklusive svansenKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Seacrets Bläckfisk (Orange)

  Little&Bigger Seacrets Bläckfisk (Orange)
  Little&Bigger Seacrets BläckfiskDenna luddiga och mysiga bläckfisk är en utmärkt hundleksak för hundar i många olika storlekar och raser! Bläckfisken är tillverkad i ett mjukt tyg, och den passar perfekt att ha i hundbädden, i bilburen eller någon annanstans där din hund ska känna sig trygg och glad!Little&Bigger Seacrets Bläckfisk har ett prasslande material i tentaklerna - mycket populärt hos hundar! Något som självklart också är mycket poppis hos våra fyrbenta vänner är pipljud, och därför finns en squeaker inne i bläckfiskens kropp!Storlek:25 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång Hals

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång Hals
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång HalsDen här hundleksaken är formad som en söt och luddig giraff, men det som utmärker den mest är nog halsen. Giraffen har nämligen en lång flätad hals, som vi tror att din hund kommer älska att bita och gnaga på!Inne i giraffen sitter en squeaker som piper när hunden biter på den - för extra spännande lekar!Den här luddiga och mjuka hundleksaken med gnag-vänlig hals tror vi kommer bli en mycket bra kompanjon till din hund! Giraffen passar för hundar i de flesta storlekar.Storlek:37 x 13 x 11 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger SleepySillies Koala

  Little&Bigger SleepySillies Koala
  Little&Bigger SleepySillies KoalaHar du sett en grön koala förut? Inte vi heller, men vi tror att denna kommer göra succé! Little&Bigger SleepySillies Koala är en långsmal hundleksak med både prassel och pipljud, som passar för hundar av de flesta raser och storlekar.Little&Bigger SleepySillies Koala har långa ben som är lätta att greppa, även för små munnar. Inuti benen sitter ett prasslande material som vi tror att din hund kommer älska! I själva kroppen finns en squeaker som piper när hunden biter, för extra spänning i leken!Storlek:40 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt Squeaker

  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt Squeaker
  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt SqueakerDenna söta hundleksak är formad som en uggla med mjuk och luddig päls. Vi tror att den kommer bli en perfekt lekkamrat för din hund! Ugglan är 18 cm lång och passar därför till hundar av lite mindre storlek.Inuti Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt Squeaker sitter, som du hör på namnet, en platt squeaker som piper när hunden biter på den - hur spännande och kul som helst, enligt de flesta hundar!Storlek:18 x 18 x 7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa Ben

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa Ben
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa BenDenna hundleksak passar för hundar i de flesta raser och storlekar! Lejonet har långa ben, och är väldigt söt och gosig!Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa Ben har både ett prasslande material inuti, och en squeaker som ger spännande pipljud. Voff så spännande!Storlek:49 x 22 x 14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • RIP Hide Skrynklig Ko (66 cm)

  RIP Hide Skrynklig Ko (66 cm)
  Väck jaktinstinkten till liv med RIP Hide-leksaken i form av en ko!Den avlånga leksaken med pipljud och utan fyllning är den perfekta leksaken - bära, hämta, leka och gosa med! Tillverkad av mjuk plysch och med mjuk mule och klövar blir leksaken spännande och lockar till lek och bus. Kommer i två storlekar; 33 cm samt 66 cm.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Taco

  ItsyBitsy MiniSnacks Taco
  ItsyBitsy MiniSnacks TacoÄntligen finns en hundleksak i form av riktig svensk husmanskost - tacos! Tacon är tillverkad av mjukt plyschtyg och har pålägg av filttyg. När hunden biter på leksaken så piper den vilket gör leken extra kul!ItsyBitsy MiniSnacks är en serie med snacks-inspirerade hundleksaker för de allra minsta hundraserna.Storlek:9,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • KONG Wild Knots Björn - XS

  KONG Wild Knots Björn - XS
  Från KONG kommer dessa härliga pipleksaker i form björnar som är mjuka, gosiga på utsidan och slitstark och tålig på insidan. På insidan ligger ett knutet rep som tillfredsställer hundens behov av att tugga, leksaken piper for att locka till extra lek, bus och det är minimalt med fyllning för mindre stök. OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning, utan en av färgerna/björnarna skickas med din order.    Produkten erbjuds i följande storlekar: XS     11 x 10 x 5 cm S/M     17 x 17 x 7,5 cm M/L     26 x 24 x 10 cm XL     30 x 28 x 10 cm
 • Little&Bigger Wildlife Friends Bäver Brun

  Little&Bigger Wildlife Friends Bäver Brun
  Little&Bigger Wildlife Friends Bäver BrunLittle&Bigger Wildlife Bäver Brun är en mjuk och gullig hundleksak i plysch. Bävern har pipljud, och ingen fyllning i kroppen.Storlek:27 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger SleepySillies Lejon

  Little&Bigger SleepySillies Lejon
  Little&Bigger SleepySillies LejonDenna långbenta figur vill mest av allt komma hem till dig och din hund, och bli din hunds trogna följeslagare! Little&Bigger SleepySillies Lejon har riktigt långa ben som är lätta för hunden att greppa. Lejonet är hela 90 cm lång, men väger inte så mycket eftersom hans kropp är relativt liten i förhållande till längden.En större hund kan bära lejonet i munnen medan en mindre hund kan släpa honom i benet - kul för hundar av alla storlekar således!Little&Bigger SleepySillies Lejon har ett prasslande material i sina långa ben, och inuti kroppen sitter en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter.Storlek:90 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Pro Dog Mop Toy med squeaker, turkos och grön

  Pro Dog Mop Toy med squeaker, turkos och grön
  Pro Dog Mop är en rolig hundleksak med squeaker!Den färgglada leksaken syns ordentligt, oavsett vart ni leker. Mjukt mikrofibermaterial gör leksaken extra rolig för din hund att bita i! Leksaken är enkel att rengöra, eftersom den tål vatten.Inuti leksaken finns en squeaker, som gör leken lite extra rolig.  Det mjuka materialet gör att leksaken passar bra till små hundar och valpar. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Latex Nyckelpiga 7 cm

  Little&Bigger Latex Nyckelpiga 7 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Nyckelpiga är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 7 cm. Med pipljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Latex Kaktus 12 cm

  Little&Bigger Latex Kaktus 12 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Kaktus är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 12 cm. Med pipljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Little&Bigger Latex Fläckig Gris Lila 21 cm

  Little&Bigger Latex Fläckig Gris Lila 21 cm
  Rolig hundleksak i latexLittle&Bigger Latex Fläckig Gris är en rolig hundleksak i latex. Storlek: 21 cm. Med grymtande ljud. Leksaken är perfekt att använda när du tränar en lekmotiverad hund, eftersom den får plats i jackfickan och är behändig att ta med på promenaden. Nöff vad kul!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • KONG Woozles Alien Rosa Hundleksak

  KONG Woozles Alien Rosa Hundleksak
  KONG Woozles Alien Rosa HundleksakDenna alien är en perfekt kompis till hundar som gillar lite tuffare lekar. Leksaken är tillverkad av ett robust material som gör att den tål att skakas och busas med lite mer än t.ex. ett vanligt mjukdjur. KONG Woozles Alien Rosa Hundleksak har flera squeakers inuti som ger spännande pipljud.Storlek:27,9 x 13,3 x 10,8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Räv

  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv
  Bark-a-Boo Amber Woodland RävLetar du efter en julklapp till din hund så vill vi slå ett slag för denna fina räven! Bark-a-Boo Amber Woodland Räv är en mjuk och gosig vän, som säkert kommer få följa med på alla din hunds kommande äventyr!Räven har ett prassligt material inuti, och även en spännande squeaker som piper när hunden biter i den - buskul!Bark-a-Boo Amber Woodland Räv har ett fint utseende och är säkert välkommen att sitta i soffan - eller vad tycker du?Storlek:40 x 30 x 16 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cmDetta härliga stora ägget passar perfekt för apport eller andra roliga lekar med din vovve! Hundleksaken är tillverkad av TPR, en sorts gummi, och den har ett spännande pipljud som lockar hunden till många långa lekstunder!Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön passar utmärkt till de flesta hundar, men kanske allra bäst till de större raserna!Storlek:18 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger WildDiscs Björn

  Little&Bigger WildDiscs Björn
  Little&Bigger WildDiscs BjörnBjörnar kan vara riktigt farliga, men visst är de också lite häftiga? Denna hundleksaken är rund och platt till formen och har ett tufft björnmotiv - komplett med små öron!Inuti denna leksaken sitter en stor squeaker som piper när hunden biter och tuggar - extra kul ju!Storlek:17 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger

  ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger
  ItsyBitsy MiniSnacks HamburgerAlla hundar (och människor) gillar väl hamburgare? Denna söta hundleksaken är formad som en hamburgare i mjukt plyschtyg med pålägg i filttyg - hur gulligt som helst!Hundleksaken är liten, 7 cm, och passar därför bäst för de allra minsta hundraserna!När hunden biter på hamburgaren så piper den, för extra spännande lek!Storlek:7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker

  Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker
  Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla MultisqueakerHär har vi en rolig hundleksak för hundar i de flesta storlekar och raser! Hundleksaken är mjuk och luddig, och formad som en söt uggla! Ugglan har en riktigt lång kropp, och det är för att hela tre stycken spännande squeakers ska få plats därinne!Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker är en hundleksak som passar för alla hundar som älskar när det piper! Ugglan går utmärkt för dig som husse eller matte att kasta, så får hunden fånga.Storlek:39 x 11 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger WildDiscs Leopard

  Little&Bigger WildDiscs Leopard
  Little&Bigger WildDiscs LeopardVem fascineras inte av leoparder? Vi tycker självklart att din vovve där hemma ska ha en leksak med en leopard på! Denna leksaken är platt och rund till formen, och inuti sitter en stor squeaker som ger ifrån sig en massa pip när din hund biter och tuggar!Storlek:17 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove MammutHar din hund en egen mammut att leka med? Om inte - kika här! Denna söta mammuten finns i tre olika storlekar för att passa för både den lilla, den mellanstora och den stora hunden!Bark-a-Boo Tufflove Mammut är mjuk och gosig, men den är faktiskt tuffare än den ser ut! Den har nämligen förstärkta sömmar för att orka med lite tuffare tag än andra gosedjur.Inuti mammuten sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar, vilket såklart gör leksaken ännu mer spännande!Storlekar:18 cm27 cm35 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little&Bigger Seacrets Sköldpadda

  Little&Bigger Seacrets Sköldpadda
  Little&Bigger Seacrets SköldpaddaDenna mjuka och gosiga sköldpadda vill gärna bli din hunds bästa kompis. Sköldpaddan blir en utmärkt kompanjon i hundbädden, i soffan eller i bilburen.Little&Bigger Seacrets Sköldpadda är tillverkad av ett luddigt tyg, och skalet är sytt av ett manchestertyg. De olika materialen bidrar till det fina utseendet samtidigt som det blir lite mer spännande för din hund!Little&Bigger Seacrets Sköldpadda har en squeaker inuti kroppen - den piper när hunden biter på den vilket brukar vara mycket uppskattat hos de flesta hundar!Storlek:25 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Little & Bigger Hear Doggy Pingvin (S)

  Little & Bigger Hear Doggy Pingvin (S)
  Hear Doggy är en ny och innovativ hundleksak som endast hundar kan höra. Anläggning som är inbyggd i leksaken förvandlar pip-ljudet till ett ultraljud som människor inte kan höra. Hunden kan därmed njuta av sin leksak helhjärtat utan att ägaren blir störd av oväsendet. Den mjuka plyschen känns bekväm i munnen och inspirerar hunden att leka mer. Storlek:S -  12,0 x 8,0 x 18,25 cm
 • Little&Bigger WildDiscs Sengångare

  Little&Bigger WildDiscs Sengångare
  Little&Bigger WildDiscs SengångareDenna hundleksaken har en stor squeaker inuti som ger ifrån sig ett spännande pipljud när hunden biter, eller när du trycker på leksaken. Leksaken har ett gulligt tryck på framsidan - en sengångare! Vi tror att även om din hund är lite åt det lugnare hållet, som en sengångare ungefär, så kommer han eller hon ha mycket kul med denna pipleksaken!Storlek:17 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!