Reflexväst till hund

I mörker är det svårt att se både människor och hundar som rör sig längs vägkanten eller står och väntar vid ett övergångställe. Både du och din hund bör därför ha reflexer på er så att ni syns i ljuset från bilar, bussar och andra fordon. Reflexväst på hunden finns för årets alla säsonger och vi tänkte visa några modeller av västar och reflexer här.

hund sitter i mörker, bil kommer körandes

Gör din hund synlig i mörkret

Det finns lite olika sätt på vilket man kan göra sin hund mer synlig. Dels kan man sätta på hunden en reflexväst, en tunn väst i neongult med reflekterande ytor. Den neongula färgen fungerar bra i dagsljus för att göra trafikanter uppmärksamma på din hund.

På vintern när det är både mörkt och kallt finns det fodrade hundtäcken som har reflekterande detaljer. Såna yttertäcken finns i lite olika utformning med krage, resårband och dragsko längst bak.

Reflexvästar

 • Reflexväst Till Hund XL

  Reflexväst Till Hund XL
  Praktisk reflexväst med snygga detaljer! Västen ökar din hunds säkerhet både i dagsljus och mörker.Finns i olika storlekar.
 • Hundtäcke Granngården Reflex & Huva 25

  Hundtäcke Granngården Reflex & Huva 25
  Granngårdens hundtäcke med huva och reflex. Täcket skyddar din hund mot tuffa väderlag och tryggar dess synlighet i mörkare tider.
 • Reflexväst Granngården Hund XS/S

  Reflexväst Granngården Hund XS/S
  Enkel och bekväm reflexväst för hundar från Granngården. Västen lämpar sig för sport och jakt men även vid daglig motion.
 • Reflexväst Active Canis S

  Reflexväst Active Canis S
  Neongul reflexväst från Active Canis med reflekterande ränder. Västen fästs enkelt med kardborre runt din hunds bröst och hals.
 • Reflexväst Till Hund S

  Reflexväst Till Hund S
  Praktisk reflexväst med snygga detaljer! Västen ökar din hunds säkerhet både i dagsljus och mörker. Finns i flera olika storlekar.
 • Reflexscarf Granngården, gul S

  Reflexscarf Granngården, gul S
  En praktisk och betryggande reflexscarf för din hunds säkerhet. Granngårdens reflexscarf kan användas tillsammans med halsband eller sele.
 • Reflexväst Active Canis M

  Reflexväst Active Canis M
 • Reflexväst Active Canis L

  Reflexväst Active Canis L

Fodrade hundtäcken med reflex

 • Hundtäcke Granngården med reflex, Svart 25 cm

  Hundtäcke Granngården med reflex, Svart 25 cm
  Ett svart tunt fodrat hundtäcke från Granngården med kantband i reflexmaterial för en sportig look. Hundtäcket har dragsko längst bak för optimal passform och fästs med tryckknappar på magen. Finns i storlek 25-40.
 • Hundtäcke Granngården med pälshuva, Grå 25 cm

  Hundtäcke Granngården med pälshuva, Grå 25 cm
  Ett grått fodrat hundtäcke från Granngården med insida av mysig fleece och huva kantad av pälsimitation. Hundtäcket har detaljer av reflexmaterial för extra synlighet och fästs med kardborre under magen. Finns i storlek 25-40.
 • Hundtäcke Dogman Professional svart

  Hundtäcke Dogman Professional svart
  Fodrat yttertäcke i polyester med reflexdetaljer. Täcket är utrustat med krage, hål för koppel, extra magvärmare och resårband i halsen för bra passform. Finns i flera storlekar.
 • Nor'easter Fodrade Hundtäcken - Grönt

  Nor'easter Fodrade Hundtäcken - Grönt
  Vändbara hundtäcken med vatten avstötandeskal och mjukt fleecefoder, reflex på bägge sidor.Vändbara och kan användas antingen med den vattenanvisande sidan utåt eller det snyggt rutiga fleece fodret. Oavsett vilket sida som är utåt är säk
 • Petsters Ranchtäcke - Svart - Large

  Petsters Ranchtäcke - Svart - Large
  Ett riktigt varmt & gosigt täcke med stilrena linjer och härlig pälskrage. Fodrad i varmt berber foder vilket gör detta täcke till ett utmärkt val under kalla vinter dagar. Reflexband på ryggen för ökad synlighet och säkerhet. i mörker.

Hundhalsband med reflexer

 • Rukka Bliss Polar Halsband Turkos (2,5 x 30-50 cm)

  Rukka Bliss Polar Halsband Turkos (2,5 x 30-50 cm)
  Bliss Polar Halsband är ett halsband av hög kvalité som passar alla hundar. Halsbandet är utrustat med synliga reflextrådar som gör att ni säkert kan promenera även under mörkare årstider och kvällar. Det stilrena halsbandet är tillverkat av slitstarkt nylontyg med en mjuk och bekväm insida. Bliss Polar Halsband lämpar sig perfekt för valpar- och unghundar då det är ställbart och på så vis kan följa med din hund under många år. Tänk på att alltid fästa kopplet i de båda D-ringarna på halsbandet. Måtten är angivna i cm.
 • Neewa Halsband (Blå)

  Neewa Halsband (Blå)
  Neewa Halsband är ett slitstarkt halsband med kraftigt spänne perfekt för alla aktiviteter med din hund.Utrustat med reflekterande band för att öka synligheten under promenader i mörkret.Perfekt för alla aktiviteter med din hund.En storlek, ställbart mellan ca 40-60cm
 • Feel Active Reflective Halsband Svart (45-55 cm)

  Feel Active Reflective Halsband Svart (45-55 cm)
  Feel Active Reflective Halsband Svart (45-55 cm)
 • Feel Active Reflective Halsband Orange (35-45 cm)

  Feel Active Reflective Halsband Orange (35-45 cm)
  Feel Active Reflective Halsband OrangeDet här är ett riktigt mjukt och skönt halsband, som är utrustat med reflexer. Den breda designen gör halsbandet extra bekvämt för din hund. Halsbandet är justerbart och har ett snabbspänne för enkel av- och påklädning. Feel Active Reflective Halsband Orange är ett självklart val för dig som värderar synlighet och komfort!
 • Rukka Star Halsband (1,5 x 20-30 cm)

  Rukka Star Halsband (1,5 x 20-30 cm)
  Rukka Star är ett snyggt halsband med insydda reflextrådar som gör att du och din hund blir extra synliga när ni är ute och promenerar.
 • Rukka Star Halsband (2 x 30-40 cm)

  Rukka Star Halsband (2 x 30-40 cm)
  Rukka Star är ett snyggt halsband med insydda reflextrådar som gör att du och din hund blir extra synliga när ni är ute och promenerar.
 • Rukka Star Halsband (2,5 x 30-50 cm)

  Rukka Star Halsband (2,5 x 30-50 cm)
  Rukka Star är ett snyggt halsband med insydda reflextrådar som gör att du och din hund blir extra synliga när ni är ute och promenerar.
 • Rukka Star Halsband (3 x 45-70 cm)

  Rukka Star Halsband (3 x 45-70 cm)
  Rukka Star är ett snyggt halsband med insydda reflextrådar som gör att du och din hund blir extra synliga när ni är ute och promenerar.

Man kan också köpa hundhalsband med insydda reflextrådar. Det finns flera tillverkare av såna halsband att beställa online.