Foder för vuxna hundar

Ta del av utbudet med foder för vuxna hundar som går att beställa online. Många har leverans till dörren, vilket är skönt med tunga fodersäckar.

Fodertyper: Färskfoder | Torrfoder | Våtfoder | Vegetariskt hundfoder

Populärt inom foder för vuxna hundar

 • SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (10 kg)

  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (10 kg)
  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & LaxSMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax är ett komplett färskfoder som är utformat för vuxna hundar (från ca 10 månader) som trivs lika bra på löparspåret som i soffan.Färskfodret är format som praktiska block, vilket gör det enkelt att förvara och portionera.De mest näringsrika och läckra delarna av kyckling, fläsk och lax har noggrant valts ut som ingredienser.Fettmängden och kvaliteten på fett samt proteinerna i fodret är avsedda att stödja uthållighet, allmänt välbefinnande och en sund hud och päls.SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris (1 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris (1 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive GrisDetta frysta färskfoder är format som köttbullar, och särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som är känsliga eller allergiska. Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är gris, vilket gör att fodret passar utmärkt till hundar som t.ex. är allergiska emot kyckling eller fisk.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris är ett komplett helfoder. Välj mellan 1 kg som kommer i form av köttbullar, eller 10 kg som kommer i form av block á 200 gram.Fodret är baserat på griskött och grislunga, men det innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka och glukosamin. Glukosamin är bra för lederna!Många färskfoder innehåller tång, men detta foder är fritt från det eftersom att tång hos vissa känsliga hundar kan orsaka halsbränna!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris har ett relativt högt energiinnehåll vilket gör att det passar utmärkt för aktiva hundar, t.ex. hundar som arbetar, tränar och tävlar.Man har valt att tillsätta zink och D-vitamin till detta fodret. Dessa stöttar hud, päls och skelett samtidigt som det främjar ett bra immunförsvar! Om din hund har en tendens till övervikt så rekommenderar vi inte detta fodret i första hand, titta istället t.ex. på SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling som har en lägre fetthalt.När du väljer ett färskfoder ifrån SMAAK så får du ett foder med ingredienser som är lätta att förstå - inga konstigheter i maten! SMAAK-fabriken ligger i Finland och de har ett bra miljötänk. 
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom (3 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom (3 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & NötvomÄr du intresserad av att servera färskfoder till din hund, men tycker att det verkar komplicerat? Kolla in Serien SMAAK Raw Complete - frysfoder som är kompletta helfoder! Inget krångel, och framförallt inga onödiga eller konstiga tillsatser!SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom är färskfoder för vuxna hundar - format som praktiska köttbullar. Bollarna är enkla att ta fram och tina - du behöver bara ta fram precis så många - eller få - som du behöver varje dag. En köttbulle väger ca 20 gram.Detta läckra frysfoder är baserat på kyckling, gris och nötvom. Det ger en härlig smak och en fin balans mellan olika näringsämnen! Nötvom har en stark och speciell smak som de flesta hundar älskar - och den ingrediensen kan locka även de mest kräsna hundar till matskålen!Faktum är att SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom är framtaget med den kräsna hunden i åtanke!Fodret har en lite högre fetthalt vilket är positivt för kräsna hundar som kanske äter lite mindre än de egentligen skulle behöva.Fodret innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka, linfrön, tång, lingon och glukosamin. Alla bidrar de med härlig smak och med massa viktiga vitaminer och mineraler.Beninnehåll: 12%SMAAK tillverkar sina frysfoder i Finland, på en fabrik med ett riktigt bra miljötänk!
 • SMAAK Raw Complementary Nöt (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Nöt (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Nötkött, malet 500g är ett smaskigt kompletteringsfoder för hundar och katter. Fodret innehåller nötkött och lunga.  Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.

Fler tips på foder för vuxna hundar

 • Gastro Intestinal Hepatic torrfoder för hund 12 kg

  Gastro Intestinal Hepatic torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin® Hepatic är skräddarsytt i syfte att stödja näringsbehoven hos hundar med leverbesvär. Denna formel ger högkvalitativa och mycket smältbara proteiner som hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid fall av kronisk leverinsufficiens. För att minimera ackumulering av koppar i leverceller har Royal Canin® Hepatic en låg kopparhalt. Formeln i Royal Canin® Hepatic innehåller även ett högt energiinnehåll i syfte att minska storleken på din hunds måltider och minska dess tarmbelastning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Hepatic även som våtfoder i antingen sås eller gelé. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Blandat provpack: Lukullus Junior - Ekonomipack 24 x 400 g Mixpack 3 sorter

  Blandat provpack: Lukullus Junior - Ekonomipack 24 x 400 g Mixpack 3 sorter
  Lukullus Junior helfoder för valpar och unga hundar kombinerar animaliska proteiner, växtingredienser och värdefulla oljor. Den rika formulan hjälper till att säkerställa att din unga hund får alla de näringsämnen den behöver – helt utan kemiska tillsatser som smakämnen, färgämnen och konserveringsm
 • Ekonomipack: alfa spirit Dog Meatballs 12 x 400 g - Lamm och spiskummin

  Ekonomipack: alfa spirit Dog Meatballs 12 x 400 g - Lamm och spiskummin
  Omöjligt att motstå: Våtfodret alpha spirit Dog Meatballs består av härligt saftiga köttbullar som skämmer bort din hund med rejäla smaker. Köttbullarna består till 80 % av färskt kött och innehåller inget djurmjöl. De läckra köttbullarna i sås har en spannmåls- och glutenfri sammansättning som gör
 • Royal Canin Medium Digestive Care (3 kg)

  Royal Canin Medium Digestive Care (3 kg)
  En känslig magtarmkanal kan resultera i mjuk och illaluktande avföring. MEDIUM DIGESTIVE CARE har en exakt balanserad näringsformel som stödjer en optimal magtarmhälsa. Innehållet av mycket lättsmälta proteinkällor (L.I.P.), prebiotika (FOS) och fiber gynnar en bra balans i magtarmkanalen vilket leder till en förbättrad avföringskvalitet. Innehåller näringsämnen som bidrar till en hälsosam hud och päls. Berikad med Omega-6-fettsyror. En unik sammansättning av samverkande antioxidanter bidrar till att neutralisera fria radikaler.
 • Ekonomipack: Wolf of Wilderness The Taste Of 24 x 400 g - The Taste Of The Mediterranean

  Ekonomipack: Wolf of Wilderness The Taste Of 24 x 400 g - The Taste Of The Mediterranean
  Wolf of Wilderness Adult - "The Taste Of" 100 % spannmålsfritt innehåll "Vargmeny", tre sorter med vardera tre typiska animaliska proteinkällor och bär från regionen som nämns i namnet Helfoder för vuxna hundar WOLF OF WILDERNESS – vilt och ursprungligt! Våra hundar är fullvärdiga familjemedlemmar s
 • Terra Canis First Aid 6 x 800 g - Kyckling med morötter, fänkål, keso & kamomill

  Terra Canis First Aid 6 x 800 g - Kyckling med morötter, fänkål, keso & kamomill
  Terra Canis First Aid är ett lättsmält våtfoder som avlastar matsmältningssystemet hos näringskänsliga hundar med mag- och tarmbesvär. Det fettsnåla och spannmålsfria fodret irriterar inte tarmarna onödigt och är ett stöd under regenerationen. Terra Cansvartkumminolja, kokosmjöl och Heilerde samt pr
 • Terra Canis 6 x 800 g - Kyckling med amarant, tomater & basilika

  Terra Canis 6 x 800 g - Kyckling med amarant, tomater & basilika
  Terra Canis hundmat av högsta klass med enbart naturliga ingredienser av livsmedelskvalitet, tillverkad i ett bayerskt slakteri. Nu även för små raser.
 • Dog Wet Food Salami Chicken & Vegetables 800g x 12

  Dog Wet Food Salami Chicken & Vegetables 800g x 12
  Profine Salami Chicken & Vegetables är en smakrik köttkorv med kyckling & grönsaker för hundar. Fodret passar lika bra som helfoder som topping på torrfodret för den kräsna hunden. Hundmaten har ett köttinnehåll på över 90% som tillsammans med grönsaker, örter & vitaminer säkerställer att din hund får i sig all näring den behöver. Den fasta konsistensen gör korven utmärkt att ta med på utflykt. Skär gärna små bitar att servera som mellanmål. En smakrik köttkorv för hundar utan onödiga tillsatser. Profine Salami Chicken with Vegetables
 • Yarrah Organic Adult med ekologisk kyckling - 15 kg

  Yarrah Organic Adult med ekologisk kyckling - 15 kg
  När det står BIO på Yarrahs förpackning så innehåller det också bio. Yarrah Organic Adult torrfoder med ekologisk kyckling är tillagat med utvalda ingredienser av ekologisk kvalitet, inklusive massor av utsökt kyckling som förser din vuxna hund med lättsmält protein. Fodret innehåller även sill från
 • MAC's Adult 6 x 800 g - Kalkon & blåbär

  MAC's Adult 6 x 800 g - Kalkon & blåbär
  MAC's Adult är ett spannmålsfritt våtfoder för vuxna hundar. De olika sorterna är mycket goda och tolereras väl. Soja och djurmjöl används inte i produktionen. Produkten har upp till 70 % köttinnehåll, vilket passar bra in i en artanpassad kost med stora mängder animaliskt protein. Beroende på sort
 • Wolf of Wilderness Adult 6 x 300 g - Green Fields - Lamb

  Wolf of Wilderness Adult 6 x 300 g - Green Fields - Lamb
  Våra hundar är fullvärdiga familjemedlemmar som troget står vid vår sida i ur och skur och förtjänar bästa möjliga kost. Hundar härstammar från vargen och är fortfarande kött- och allätare - det har inte ändrats alls under evolutionens gång. Därför har målet vid framställningen av Wolf of Wilderness
 • Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care Chicken - 12 x 354 g

  Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care Chicken - 12 x 354 g
  Om din hund plågas av matsmältningsbesvär blir det snabbt ett obehagligt problem för alla inblandade. Ett speciellt foder kan hjälpa till att stödja en normal matsmältning. Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care Chicken är ett dietiskt våtfoder för vuxna hundar för att lindra akuta intestinala
 • Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function - Ekonomipack: 2 x 3 kg

  Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function - Ekonomipack: 2 x 3 kg
  Om din hund lider av kronisk njurinsufficiens eller har en tendens att bilda urinstenar är Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function ett lämpligt foder. Tack vare den anpassade sammanställningen kan torrfodret hjälpa till att stödja njurfunktionen vid kronisk njursvikt och minska bildningen
 • Ekonomipack: 2 x 10/14 kg MAGNUSSONS hundfoder till lågpris! - Vuxen / Adult (2 x 14 kg)

  Ekonomipack: 2 x 10/14 kg MAGNUSSONS hundfoder till lågpris! - Vuxen / Adult (2 x 14 kg)
  Magnussons svenska premiumfoder i förmånligt ekonomipack med 2 x stora påsar! 100 % ingredienser av livsmedelskvalitet från hållbart lantbruk, med 44 % färskt kött, ägg och grönsaker, ugnsbakat.
 • Dog Daily Care Mono protein Salmon 2,3 kg

  Dog Daily Care Mono protein Salmon 2,3 kg
  Eukanuba Daily Care Mono Protein är ett välbalanserat torrfoder för vuxna hundar med bara en källa till animaliskt protein från lax. Innehåller högkvalitativ lax för att minska risken för negativa foderreaktioner och främja slanka muskler. Recept med prebiotika (FOS och MOS) och betmassa för att främja en sund matsmältning. Detta helfoder har en naturlig källa till fibrer och mineraler från sötpotatis. Skräddarsytt kalciuminnehåll som stärker skelettet samt antioxidanter och vitaminer som stärker immunförsvaret. Välsmakande alternativ för hundar med olika typer av intoleranser.
 • Terra Canis Light 6 x 400 g Kalkon med selleri, ananas och havtorn

  Terra Canis Light 6 x 400 g Kalkon med selleri, ananas och havtorn
  Ett spannmålsfritt kalorireducerat helfoder, råvaror i 100% livsmedelskvalitet, med magert kött och stärkelsefattiga grönsaker och frukter, perfekt för överviktiga hundar.
 • Ekonomipack: Rosie's Farm Adult 24 x 400 g Blandpack I (Kyckling, Nötkött, Lamm)

  Ekonomipack: Rosie's Farm Adult 24 x 400 g Blandpack I (Kyckling, Nötkött, Lamm)
  God och spannmålsfri hundmat gjord med stora mängder färskt kött eller fisk och noggrant utvald frukt och grönsaker. Alla ingredienser bearbetas försiktigt, så Rosies Farm foder smakar lika gott som om det vore hemlagat. Dessutom kan alla värdefulla näringsämnen bevaras. Din hund förtjänar att få en
 • Natural Trainer Sensitive No Gluten Vuxen 6 x 400 g - 6 x 400 g Lamm & fullkornsprodukter

  Natural Trainer Sensitive No Gluten Vuxen 6 x 400 g - 6 x 400 g Lamm & fullkornsprodukter
  Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult är ett foder som är särskilt utformat för näringskänsliga hundar av stora och medelstora raser. Det är lämpligt för vuxna hundar och förser din fyrbenta vän med viktiga näringsämnen och vitala ämnen. Hundmaten på burk innehåller endast en animalisk proteinkä
 • BugBell BugFood Insekter, morot och jäst - 900 g

  BugBell BugFood Insekter, morot och jäst - 900 g
  Det högkvalitativa och läckra torrfodret BugBell BugFood Insects, Carrot & Yeast klarar sig helt utan konventionellt kött och får sitt protein helt från insekter. Med denna innovativa sammansättning är fodret ett föredöme när det gäller klimatskydd och miljömedvetenhet. Förutom den viktiga hållbarhe
 • Ekonomipack: Purizon Adult 24 x 300 g - Black Angus & Turkey

  Ekonomipack: Purizon Adult 24 x 300 g - Black Angus & Turkey
  Purizon våtfoder för hundar övertygar med följande fördelar: Ökat proteininnehåll: 45 % högkvalitativ kycklingfilé Särskilt välsmakande: värdefull inälvsmat som näringsrik lever Ren natur: noggrant utvald frukt och grönsaker som spenat, sötpotatis eller päron Utan spannmål: passar även känsliga hund
 • GranataPet soppa provpaket - 24 x 140 g

  GranataPet soppa provpaket - 24 x 140 g
  Med denna välsmakande soppa, som är berikad med saftiga köttbitar, kan du erbjuda din fyrbenta vän en förstklassig behandling som också stöder deras vätskeintag. Provpaketet erbjuder din trogna följeslagare sex utsökta smaker, från mör kyckling med gurkmeja till läcker lax med tomat - det finns någo
 • bosch Medium Junior - 15 kg

  bosch Medium Junior - 15 kg
  bosch Medium Junior är det ideala fodret för valpar av medelstora raser mellan 15-25 kg, eftersom det håller tillväxthastigheten på en jämn, hälsosam nivå. Fodret innehåller 30 % färskt fågelkött, en måttlig proteinhalt (26 %) och är helt utan vete. Kolostrum och ett immunkomplex bestående av mannan
 • Royal Canin Veterinary Canine Hypoallergenic - 2 kg

  Royal Canin Veterinary Canine Hypoallergenic - 2 kg
  Allmän information: Det rekommenderas att rådfråga en veterinär innan du börjar ge fodret eller innan utfodringstiden förlängs När du matar ett dietfoder bör du träffa din veterinär regelbundet för kontroller Om ditt husdjurs hälsa försämras måste du omedelbart upp söka veterinär Om din hund är käns
 • Pure Nature Adult 6 x 400 g - Kyckling & lax

  Pure Nature Adult 6 x 400 g - Kyckling & lax
  Vill du ge din hund en speciell smakupplevelse? De flesta våtfoder-varianterna i Pure Nature Adult innehåller en kombination av två läckra köttsorter, vilket gör att det smakar dubbelt så gott! Men om din hund har känslig mage finns det också en sort som bara innehåller en typ av protein. Gemensamt
 • Royal Canin Mini Urinary Care - Ekonomipack: 2 x 3 kg

  Royal Canin Mini Urinary Care - Ekonomipack: 2 x 3 kg
  Urinvägarna kan ofta vara ett problem hos hundar. Om din hund inte dricker tillräckligt med vatten kan urinen bli för koncentrerad, vilket kan belasta urinvägarna. Royal Canin Urinary Care kan stödja urinvägarnas naturliga funktion. Royal Canin Urinary Care Mini är lämpligt för hundar som väger upp
 • GranataPet Liebling's Mahlzeit Junior Kyckling - 10 kg

  GranataPet Liebling's Mahlzeit Junior Kyckling - 10 kg
  För att ge din hund den bästa starten i livet vill du självklart bara fylla matskålen med det bästa! Torrfodret GranataPet Liebling's Mahlzeit Junior Kyckling ett utmärkt val, för det är utvecklat speciellt för valpar och unga hundar för deras första levnadsår: Fodret är framställt med mycket fjäder
 • Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 g
  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 gHär har vi ett riktigt läckert våtfoder som du kan servera som helfoder eller som ett komplement till torrfoder!Fodret är baserat på kyckling och passar för vuxna hundar av alla raser! Med tanke på att påsarna är ganska små så rekommenderar vi det som helfoder främst till små raser - annars blir det väldigt många påsar per dag!Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken har hög kötthalt vilket går hand i hand med hundens naturliga kost. Det är fritt från spannmål vilket passar hundar som är känsliga emot detta.Vad är det som gör detta foder till ett klimatsmart val?Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society, förutom att donera pengar till organisationer som hjälper vår planet och att satsa på lokala råvaror, använder råvaror som kanske annars hade kastats. Man använder i detta fodret t.ex. organ från kyckling istället för bara köttet. Detta minskar matsvinnet!Planet Pet Society är med i organisationen 1% for the Planet, och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet!
 • Concept for Life Labrador Retriever Adult - 1,5 kg

  Concept for Life Labrador Retriever Adult - 1,5 kg
  High Premium-foder för vuxna labradorer, för att bevara idealvikten, skyddar lederna genom brosknäringsämnena glukosamin & kondroitinsulfat, främjar en frisk hud och glänsande päls.
 • Ekonomipack: 2 x 12/14 kg Happy Dog Supreme Fit & Vital Light (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 x 12/14 kg Happy Dog Supreme Fit & Vital Light (2 x 12 kg)
  Happy Dog Supreme Fit Vital är högkvalitativa torrfoder med mycket lättsmält protein från olika animaliska proteinkällor, bland annat lamm, fisk och fjäderfä. De olika sorterna är också berikade med värdefull mussla från Nya Zeeland samt L-karnitin. Dessa vetefria helfoder är baserade på Happy Dog N
 • Dolina Noteci Superfood Adult med lamm - 1 kg

  Dolina Noteci Superfood Adult med lamm - 1 kg
  Inte bara välsmakande, utan också balanserat och rikt på viktiga ingredienser: det är detta som utmärker Dolina Noteci hundfoder. Det lufttorkade fodret tillagas med en stor mängd lamm och andra typer av kött och inälvsmat, vilket garanterar en annorlunda smakupplevelse med varje tugga. Helheten kom
 • Ekonomipack: Dogs'n Tiger Adult 12 x 800 g - Kyckling & morötter

  Ekonomipack: Dogs'n Tiger Adult 12 x 800 g - Kyckling & morötter
  Om din hund har särskilt höga krav på sitt foder, möter du Dogs'n Tiger Adult 12 x 800 g ett bra val. Hundmåltiden är tillverkad av högkvalitativa ingredienser och innehåller framför allt mycket välsmakande kött. Varje sort innehåller endast en typ av kött Dogs'n Tiger Adult 12 x 800 g ingår. På så
 • alpha spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Vildsvin & timjan

  alpha spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Vildsvin & timjan
  Omöjligt att motstå: Våtfodret alpha spirit Dog Meatballs består av härligt saftiga köttbullar som skämmer bort din hund med rejäla smaker. Köttbullarna består till 80 % av färskt kött och innehåller inget djurmjöl. De läckra köttbullarna i sås har en spannmåls- och glutenfri sammansättning som gör
 • Josera Kids 900 g

  Josera Kids 900 g
  Unga hundar behöver en speciell och väl balanserad näring under den känsliga tillväxtfasen fram till uppnådd vuxenstorlek. Det är viktigt att hunden inte växer för snabbt, så att skelett och muskler kan utvecklas i ett sunt förhållande till varandra. Stora hundraser växer i upp till 20 månaders ålde
 • Advance Labrador Retriever Adult - 11,5 kg

  Advance Labrador Retriever Adult - 11,5 kg
  Labradorer och Golden Retriever är de idealiska familjehundarna på grund av deras godmodiga natur och starka anknytning till sina familjemedlemmar. De är också kända för en särskilt stor aptit, varför det är viktigt att erbjuda din retriever en diet som håller den mätt och glad. Advance Labrador Ret
 • Wolf of Wilderness "Explore The Vast Forests" - Weight Management - 400 g

  Wolf of Wilderness
  Wolf of Wilderness "Explore The Vast Forests" - Weight Management kännetecknas av: Efterliknar vargars kostvanor i det vilda: för hundar av alla raser och storlekar För att bevara en idealvikt: polyfenoler och flavonoider som främjar matsmältningen samt lägre innehåll av fett, högre protein- och fib
 • Lukullus Lax & vildsvin - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Lukullus Lax & vildsvin - Ekonomipack: 2 x 10 kg
  Lukullus med lax med vildsvin och ris är ett utsökt foder för din gourmethund. Den proteinrika laxen är av särskilt hög kvalitet och imponerar med sin utsökta smak. Det läckra vildsvinsköttet har en rejäl smak och är det perfekta tillbehöret till lax. Denna goda kost kommer snabbt att bli en favorit
 • Tropidog Premium Adult Medium & Large med anka & ris - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Tropidog Premium Adult Medium & Large med anka & ris - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Även om din hund är kräsen kommer den att ha svårt att motstå Tropidog Premium Adult Medium Large med anka och ris! Det balanserade torrfodret innehåller stora mängder högkvalitativt protein och är speciellt utvecklat för vuxna medelstora till stora hundar. Proteinet kommer från läcker anka och fjäd
 • XSmall Adult Torrfoder för hund 3 kg

  XSmall Adult Torrfoder för hund 3 kg
  Royal Canin® X-Small Adult torrfoder är lämpligt för mycket småvuxna hundar över 10 månader som väger upp till 4 kg. Detta helfoder är speciellt utvecklat för att tillgodose hela näringsbehovet hos mycket små vuxna hundar. X-Small Adult torrfoder innehåller mycket högkvalitativt protein (L.I.P) som valts ut för att det är lättsmält. Detta protein, i kombination med ett balanserat intag av kostfibrer som psyllium, bidrar till att underlätta en hälsosam tarmpassage. Dessutom bidrar fodret till att stödja hälsosamma urinvägar hos hundar av mycket småvuxna raser som din. Royal Canin® X-Small Adult är berikat med Omega-3-fettsyror (EPA och DHA) och bidrar till att hålla pälsen i god kondition. De olika inkluderade vitaminerna bidrar till att stärka hudens barriärfunktion, vilket i slutändan bidrar till att bibehålla en frisk hud. De små foderbitarna har tagits fram för att speciellt passa mycket små käkar.
 • Monge Bwild spannmålsfri lax & ärtor för alla raser - Ekonomipaket: 2 x 12 kg

  Monge Bwild spannmålsfri lax & ärtor för alla raser - Ekonomipaket: 2 x 12 kg
  Ett foder som är baserat på den naturliga kosten för hundar och deras vilda släktingar är perfekt för en artanpassad kost för din fyrbenta vän. Monge Bwild Grain Free All Breeds Salmon & Peas innehåller mycket animaliska ingredienser och ger alla viktiga näringsämnen som din hund behöver. Torrfodret
 • Rocco Sensitive 6 x 400 g - Vilt & pasta

  Rocco Sensitive 6 x 400 g - Vilt & pasta
  Rocco Sensitive är köttmåltider för känsliga magar. Inte heller hundar som är drabbade av allergi, intolerans och störningar i mag-tarmkanalen ska inte behöva kompromissa med smaken. De specialanpassade sammanställningarna i Rocco Sensitive gör det möjligt: ​​var och en av de fyra varianterna har et
 • Maltese Adult Torrfoder för hund 1,5 kg

  Maltese Adult Torrfoder för hund 1,5 kg
  Hundfoder för vuxna kräsna Malteser och Bichon Frisé hundar & liknande raser från 10 månaders ålder. Royal Canin Maltese Adult hundmat Berikad med boragoolja och biotin som skyddar Malteserns vackra vita päls.Royal Canin Maltese torrfoder med hög smaklighet.
 • i/d Digestive Care Low Fat Chicken & Veg Stew Canned Wet Dog Food 354 g

  i/d Digestive Care Low Fat Chicken & Veg Stew Canned Wet Dog Food 354 g
  Hill's Prescription Diet i/d Low Fat hundfoder Stew Ris, grönsaker och kyckling, våtfoder - Veterinärfoder med lågt fettinnehåll som behandlar kroniska & akuta mag-tarmproblem, viktproblem, pankreatit (inflammation i bukspottskörteln), exokrin pankreasinsufficiens, gastrit, enterit, kolit, hyperlipidemi, lymfangiektasi, diarré, malabsorption & bakteriell överväxt. Hjälper också vid återhämtning efter gastrointestinal kirurgi & uppsvälldhet (gastrisk dilatation & volvulus). Hills Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat Chicken & Veg Stew Can - Wet Dog Food
 • Fit & Vital Adult Light Calorie Control 4kg

  Fit & Vital Adult Light Calorie Control 4kg
  Happy Dog torrfoder Light Glutenfree med kött, fisk & inälvor för vuxna hundraser från 11 kg. Komplett balanserat hundfoder för hundar som är lågaktiva, har svårt att hålla vikten eller är överviktig i behov av viktnedgång. Hundmat med låg fetthalt & hög mättnadskänsla för hunden. Lättsmält torrmat med endast 7% fett & berikat med både nyzeeländsk mussla & vitaliserande L-karnitin. HappyDog Fit & Vital Light Gluten-Free
 • Wolf of Wilderness Scarlet Sunrise - Salmon & Tuna Grain Free - 5 kg

  Wolf of Wilderness Scarlet Sunrise - Salmon & Tuna Grain Free - 5 kg
  Wolf of Wilderness Scarlet Sunrise i korthet: 100 % spannmålsfritt: även lämpligt för hundar som lider av spannmålsintolerans Hög proteinkvalitet: minst 40 % färskt grismuskelkött och värdefullt protein från lax och tonfisk Artlämpligt och naturligt: utan tillsats av konstgjorda konserveringsmedel,
 • SMAAK Raw Complementary Kalkon (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kalkon (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kalkon Benfri 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet kalkonkött och är benfritt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitativt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • MAC's Mono Sensitive 6 x 800 g - Häst Pur

  MAC's Mono Sensitive 6 x 800 g - Häst Pur
  MAC's Mono Sensitive är ett särskilt väl tolererat våtfoder som utvecklats för fullvuxna hundar med tendens till foderallergier. Det välsmakande fodret är tillverkat med mycket kött från endast en sort. Detta är den enda animaliska proteinkällan, vilket gör att MAC's Mono Sensitive passar bra för ut
 • Dog Original Grain Free Dry Dog Food 11,4 kg

  Dog Original Grain Free Dry Dog Food 11,4 kg
  Orijen Dog Original Grain Free är ett torrfoder för hundar som är speciellt utvecklad för att tillgodose näringsbehoven hos de flesta hundar. Maten är biologiskt anpassad och tillverkad med högkvalitativa ingredienser. Innehåller upp till 85% kött, vilket ger en naturlig källa till protein och ett högt proteininnehåll. Innehåller färska frukter och grönsaker, som ger en naturlig källa till vitaminer och mineraler. Helt fri från spannmål och innehåller inga konserveringsmedel, smaktillsatser eller färgämnen. Tillverkad i Kanada av högkvalitativa ingredienser från lokala leverantörer. Orijen Dog Original Grain Free är ett utmärkt val för hundägare som vill ge sin hund en hälsosam och naturlig kost.
 • Acana Dog Puppy Small (2 kg)

  Acana Dog Puppy Small (2 kg)
  Köttrikt valpfoder för små raserDetta hundfoder från Acana innehåller kött från frigående kyckling, hela ägg från lokala gårdar och vildfångad flundra. Det innehåller dessutom soltorkad frukt och grönsaker. Hög smaklighet och bra näringsvärde. För att främja utvecklingen av din valp är fodret rikt på köttproteiner och innehåller inga snabba kolhydrater. Fodret ingår i Acanas Heritage-serie. Recepten består av upp till 75 % kött, det är upp till dubbelt så mycket som de flesta specialfoder för hundar, och helt utan växtproteinkoncentrat. En tredjedel av köttet är färskt vilket tillför viktiga näringsämnen medan två tredjedelar torkas för att bli en stark och naturlig källa till köttprotein.Varför Acana? • Hög kötthalt • Rikt på protein • Begränsad mängd kolhydrater • Inga syntetiska tillsatser
 • Dolina Noteci Premium 12 x 800 g - Kalkon

  Dolina Noteci Premium 12 x 800 g - Kalkon
  Om du vill veta exakt vad din hund äter har du hittat rätt med foder av märket Dolina Noteci Premium. Den översiktliga ingredienslistan i detta våtfoder består av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet. Dolina Noteci Premium hundfoder är tillverkat med en stor mängd kött och inälvsmat, vilket g
 • Ekonomipack: Dolina Noteci Junior 20 x 300 g - Rikt på nöthjärtan

  Ekonomipack: Dolina Noteci Junior 20 x 300 g - Rikt på nöthjärtan
  För att hålla din hund frisk och vital redan från början: Dolina Noteci Junior förser valpar och unga hundar av medelstora och stora raser med alla viktiga näringsämnen. Samtidigt skämmer våtfodret bort din fyrbenta vän med en utsökt smak och accepteras därför av många djur. Det polsktillverkade våt
 • Ekonomipack: RINTI Canine 24 x 800 g - Renal Kidney Diet Beef

  Ekonomipack: RINTI Canine 24 x 800 g - Renal Kidney Diet Beef
  RINTI Canine är ett specialfoder som är särskilt utvecklat för att tillgodose näringskraven hos hundar med vissa hälsoproblem. De behöver en näring som både är utformad för att motverka sjukdomen och samtidigt är ett fullvärdigt foder med en avvägd näringsprofil. Rinti våtfoder är vetenskapligt fram
 • Royal Canin Mini Puppy 12x85g

  Royal Canin Mini Puppy 12x85g
  Högkvalitativt våtfoder för valpar av små raser!Royal Canin Maxi Puppy är ett högkvalitativt helfoder för valpar av små raser. Fodret är lättsmält, främjar matsmältningen och balanserar tarmfloran. Passar valpar mellan 2 och 10 månader, som har en förväntad vuxenvikt upp till 10 kg. Fodret är berikat med omega-3 fettsyror som är bra för hud och päls.