Spannmålsfritt godis för hundar

Allt hundgodis på den här sidan är spannmålsfritt. Bra godis att ge som belöning till överkänsliga hundar. Se alla godbitar och välj en som din hund gillar. Det spannmålsfria hundgodiset består till största delen av kött men det finns även helt vegetariska bitar också.

Populärt inom spannmålsfritt godis för hundar

 • Boxby Superfood Lamm, Beta & Nässla 120 g

  Boxby Superfood Lamm, Beta & Nässla 120 g
  Supergodis till din hund! Boxby Superfood är en serie med högkvalitativt, spannmålsfritt godis till din hund! Godiset är naturligt, har ett högt köttinnehåll, och innehåller nyttiga vitaminer. Perfekt att belöna din hund med! Passar både valpar och vuxna hundar. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Trick&Treat Grain Free Ankben (500 g)

  Trick&Treat Grain Free Ankben (500 g)
  Spannmålsfritt hundgodis med anka!Mumsigt spannmålsfritt hundgodis med anka, perfekt att använda som belöning när du ska lära din hund det där nya tricket! Ge din hund en stunds hjärngympa: Stoppa Trick&Treat hundgodis i en aktiveringsleksak eller ett aktiveringsspel. Detta smaskiga hundgodis passar även perfekt för hundar som är känsliga mot spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g

  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g
  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 gHär har vi ett smaskigt hundgodis som passar för vuxna hundar! Godiset är spannmålsfritt och har läcker smak av kyckling. Vi tror att din vovve kommer älska det!SMAAK Dog Adult Kycklinggodis passar perfekt att ha med i fickan eller godisväskan när du och din hund är ute på promenad, eller närhelst du vill belöna din vän lite extra!Detta hundgodis har läcker smak, och är helt fritt från spannmål. Hundgodiset är även tillverkat utan onödiga tillsatser. Det är fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel.SMAAK-fabriken ligger i Finland, och där tillverkas hundmat, kattmat och godis!Fabriken använder endast förnybar el, från vind, vatten och sol! Överbliven värme tas tillvara och återanvänds för att spara energi.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 g

  Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 g
  Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 gVill du ha ett godis som har det där lilla extra? Som kan hjälpa vovven att hålla fokus på dig när ni tränar, öka farten vid inkallningen, förstärka önskade beteenden och helt enkelt förgylla fredagsmyset i soffan?Hugo&Celines godis av 100% viltsvinskött brukar få även den kräsna hunden att börja salivera i förväntan. Spannmålsfritt, helt utan tillsatser, tillverkat av svenska råvaror i svenska fabriker. Kan det bli bättre än så?Dela godisarna i mindre bitar eller servera en hel liten miniburgare. Godiset passar till alla hundar oavsett storlek och ålder, men självklart anpassat till individen. Smaskiga belöningar, med måtta! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris så är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningar och kom ihåg att hundens storlek på verkar intaget. Se till att din vän alltid har fri tillgång till friskt vatten.

Fler tips på spannmålsfritt godis för hundar

 • Edgard & Cooper Bar Nötkött 25 g

  Edgard & Cooper Bar Nötkött 25 g
  Spannmålsfritt hundgodis med smak av nötkött!Edgard & Cooper Bar med smak av nötkött är ett läckert hundgodis som passar perfekt att ge som ett mellanmål. Barsen är små och får enkelt plats i jackfickan eller väskan, perfekt att ha med när man är på resande fot och kanske inte vet exakt när det blir dags för middag. Godiset är spannmålsfritt och innehåller ett fåtal ingredienser som färskt kött och nyttiga frukter och grönsaker. Godiset är både nyttigt och fyllt med näringsämnen. Godiset bakas varsamt för att låsa in och behålla så mycket näring och smak som möjligt.Edgard & Coopers hundgodis:Edgard & Cooper har tagit fram en serie hundgodis för alla tillfällen i olika smaker. För det är ju så man behöver lite olika sorters godis för olika tillfällen.Träningsgodis - Passar perfekt att ha med i fickan på hundpromenaden och ge din vovve som belöning.Bars - Proteinrika bars som är perfekt att ge på resande fot och om middagen skulle bli sen.Mer om Edgard & Cooper:Edgard & Cooper tänker längre än till din hunds matskål. Vi måste även ta väl hand om miljön. För när all natur försvinner, vart ska vi då gå på promenad eller leka?För att göra ett så litet tassavtryck på miljön som möjigt packar Edgard&Cooper sina godsaker i speciella komposterbara påsar, gjorda av 100% biologiskt nedbrytbart material, exempelvis majsavfall. De vackra motiven och texterna som skrivs ut på förpackningen är av 100% vattenbaserat bläck. Hej då kemikalier!Vår planet är full av plast. Därför packar Edgard&Cooper sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar.Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringen. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung. Det betyder: mindre transporter och mindre fossila bränslen.Alla djur är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar de 1 % av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Treateaters Twisted Stick Nat Ø 8 mm 100pack

  Treateaters Twisted Stick Nat Ø 8 mm 100pack
  Vridna tuggpinnar av råhud till hund. Protein från nöt. Spannmålsfritt. Bra för tandhälsan.
 • Hundgodis Essential Foods Lamb Mini Delights 100g

  Hundgodis Essential Foods Lamb Mini Delights 100g
  Spannmålsfritt hundgodis av lamm! De mjuka godbitarna är perfekta när du behöver godis till träning, motivation eller på promenaden.
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 gDetta läckra hundgodis med smak av nöt är format som en pinne som du lätt bryter i mindre bitar. Pinnen passar perfekt att ta med på promenaden och bryta bitar av när din vovve förtjänar en extra belöning.ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt är en uppdaterad, numera spannmålsfri, version av den klassiska Itsy Bitsy Nötstick!Godiset passar perfekt för hundar i alla storlekar, och tack vare att det är spannmålsfritt så passar det utmärkt för hundar som är känsliga emot spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken InsectDetta torkade hundgodiset är format som slantar, och har en riktigt hög kötthalt. Godiset innehåller faktiskt så mycket som 85% kött - varav 81% är kyckling och 4% är en relativt ny proteinkälla; insekter.Insekter är naturligt proteinrika och ett mycket miljövänligt alternativ!Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect är berikade med kokosolja som innehåller nyttiga fetter och är bra för matsmältningen.Detta hundgodis är spannmålsfritt och fritt från färgämnen samt tillsatt socker.Välj mellan två förpackningsstorlekar:80 g200 gBrit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect är tillverkat i Estland, och köttet kommer ifrån noga övervakade gårdar som följer strikta regler när det kommer till djurhållning. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormoner, och gårdarna använder endast en liten, veterinärkontrollerad, mängd antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Carnilove Snack crunchy vildsvin 200 g

  Carnilove Snack crunchy vildsvin 200 g
  Carnilove - into the wild!Carnilov into the wild är ett högkvalitativt, spannmålsfritt hundgodis. Godiset har högt köttinnehåll och innehåller antioxidanter. Perfekt att ha med som belöning vid exempelvis träning! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Hundgodis Essential Foods Turkey Delights 200g

  Hundgodis Essential Foods Turkey Delights 200g
  Spannmålsfritt hundgodis med delikat oxe och kalkon. Varje stång kan enkelt brytas till 6-8 små godbitar, perfekt att ha med sig i fickan!
 • Delicate - spannmålsfritt och mättande foder för känsliga hundar

  Delicate - spannmålsfritt och mättande foder för känsliga hundar
  Ett spannmålsfritt och mättande foder för en känslig hund.
 • Pala 100% Duck 100 g

  Pala 100% Duck 100 g
  Pala 100% Duck 100 gGe din pälskling ett riktigt smaskigt godis i form av Pala 100% Duck. Godiset består av endast lufttorkad anka, och passar som både hundgodis och kattgodis!Varför välja Pala 100% Duck?Ren Anka - En naturlig proteinkälla: Godiset är tillverkat av högkvalitativt ankkött, vilket gör det till en naturlig och hälsosam proteinkälla för både hundar och katter. Ankköttet är rikt på järn, zink, selen, B-vitaminer, aminosyror som lysin och leucin, samt hälsosamma fettsyror. Det främjar uppbyggnaden av starka ben och muskler samtidigt som det förbättrar ämnesomsättningen och produktionen av röda blodkroppar.Godiset är självklart spannmålsfritt och fritt från tillsatser - det innehåller endast läcker anka!Ge dina fyrfota vänner det bästa med Pala 100% Duck - en naturlig belöning full av vitaminer, mineraler och hälsosamma fetter. Varje påse innehåller 100 gram av dessa läckerbitar, och de är lufttorkade vid låga temperaturer för att bevara näringsämnen och smaker. Perfekt för kräsna katter och hundar, och för husdjur med känsliga magar.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Buddy Petfoods Crispy Salmon Hundgodis 150 g

  Buddy Petfoods Crispy Salmon Hundgodis 150 g
  Buddy Petfoods Crispy Salmon Hundgodis 150 gKrispigt och smakrikt hundgodis tillverkat av färsk lax och blåbär! Hundgodiset är spannmålsfritt, naturligt och har en riktigt härlig smak! Godsiset är rikt på omega-fetter, protein och antioxidanter.Hundgodiset är fritt från tillsatser, spannmål och GMO!Utmärkt som belöningsgodis Lätt att dela i mindre bitarFritt från tillsatser, spannmål, gluten och GMOPassar för hundar i alla åldrarLäcker smak av laxBlåbär bidrar med vitaminer och antioxidanterDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Carnilove Snack crunchy makrill 200 g

  Carnilove Snack crunchy makrill 200 g
  Carnilove - into the wild!Carnilove into the wild är ett högkvalitativt, spannmålsfritt hundgodis. Godiset har högt köttinnehåll och innehåller antioxidanter. Perfekt att ha med som belöning vid exempelvis träning! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Hundgodis Monster Dog Treats Lamb & Mint 100g

  Hundgodis Monster Dog Treats Lamb & Mint 100g
  Hälsosam belöning till din hund! Spannmålsfritt hundgodis med smakligt lamm som enda proteinkälla och mynta för naturliga vitaminer och mineraler.
 • Planet Pet Society Dog Functional Snack Urinary Thanks Given Turkey 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Snack Urinary Thanks Given Turkey 150 g
  Planet Pet Society Dog Functional Snack Urinary Thanks Given Turkey 150 gHundgodis utan spannmål, soja och genmodifierade produkter. Din hunds nya favorit?Ett halvmjukt hundgodis som går lätt att dela och snabbt att äta är perfekt när ni vill träna nya trick, belöna önskvärda beteenden på promenaden eller varför inte bara skämma bort sin pälskling med en gottebit för att hen är söt? Konsistensen gör också att den här godisen inte smular så mycket på händer och i fickan.Den här sorten har kalkon som sin största animaliska proteinkälla plus tillsatt torkad tranbär för att ge lite boost till urinvägarna. Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken InsectDetta torkade hundgodiset är format som slantar, och har en riktigt hög kötthalt. Godiset innehåller faktiskt så mycket som 85% kött - varav 81% är kyckling och 4% är en relativt ny proteinkälla; insekter.Insekter är naturligt proteinrika och ett mycket miljövänligt alternativ!Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect är berikade med kokosolja som innehåller nyttiga fetter och är bra för matsmältningen.Detta hundgodis är spannmålsfritt och fritt från färgämnen samt tillsatt socker.Välj mellan två förpackningsstorlekar:80 g200 gBrit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect är tillverkat i Estland, och köttet kommer ifrån noga övervakade gårdar som följer strikta regler när det kommer till djurhållning. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormoner, och gårdarna använder endast en liten, veterinärkontrollerad, mängd antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Beef Stick 18 cm

  Perfect Pet Beef Stick 18 cm
  Perfect Pet Beef Stick 18 cmPlanet Pet Beef Stick hundgodis med en härlig smak av biff. Detta är ett spannmålsfritt hundgodis som är tillverkat av naturliga ingredienser och helt fritt från färgämnen och konserveringsmedel.Storlek:18 cm lång12 gDetta hundgodis går att ge som det är, hela pinnen, när du vill bjuda på något extra gott och riktigt skämma bort din vovve! Du kan också välja att klippa pinnen till mindre bitar om du skulle vilja det!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Dog Semi Moist Snack Carp & Thyme 200 g x 10 st

  Dog Semi Moist Snack Carp & Thyme 200 g x 10 st
  Karp & Timjan - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med karp & timjan, den tillsatta timjanen bidrar till en förbättrad ämnesomsättning hos din hund. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 gDetta härliga hundgodiset är format som slantar, och har en riktigt hög kötthalt. Godiset innehåller faktiskt så mycket som 85% kött - varav 59% är kyckling och 26% är kanin.Tack vare den höga kötthalten så har godiset ett naturligt högt proteininnehåll.Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit är berikade med blåbär som innehåller antioxidanter och bidrar till ett bra immunförsvar!Godiset är spannmålsfritt och fritt från färgämnen och tillsatt socker.Detta godiset är tillverkat i Estland, och köttet kommer ifrån noga kontrollerade gårdar som följer strikta regler gällande djurhållning. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormon, och gårdarna använder endast en liten, veterinärkontrollerad, mängd antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Dog Semi Moist Snack Quail & Oregano 200 g

  Dog Semi Moist Snack Quail & Oregano 200 g
  Vaktel & Oregano - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med vaktel & oregano, den tillsatta oreganon bidrar till en förbättrad ämnesomsättning hos din hund. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Planet Pet Society Dog Functional Snack Digestion Super Salvaged Salmon 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Snack Digestion Super Salvaged Salmon 150 g
  Planet Pet Society Dog Functional Snack Digestion Super Salvaged Salmon 150 gSupergott hundgodis utan spannmål, soja och genmodifierade produkter. Vill du bjuda din vovve på något riktigt gott, prova det här hundgodiset från Planet Pet. Med lax som största animaliska proteinkällan innehåller de här gottebitarna Omega-3 fettsyror som hjälper hundens päls att hålla sig fin. Godisbitarna är även berikade med oregano som stöttar mag- och tarmsystemet. Fettinnehållet är relativt lågt med sina 4% så det är ett perfekt träningsgodis att använda utan att tillföra allt föt många extra kalorier.Konsistensen på godisbitarna är halvmjuk vilket gör dem lätta att dela men utan att de smular så mycket. Perfekta att stoppa i fickan inför promenaden.Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Dog Snacks Turkey hundgodis - 200 g

  Dog Snacks Turkey hundgodis - 200 g
  Four Friends Dog Snacks Turkey är ett spannmålsfritt och hälsosamt hundgodis med många goda egenskaper. Med ett recept på singelprotein passar detta godis även för känsliga hundar. Godiset innehåller ett PH-neutralt C-vitamin som stärker hundens immunförsvar och den höga halten omega-fettsyror bidrar till bättre hud och päls. Genom tillsatt rosmarinextrakt stimuleras hundens matsmälning. Även tillsatt morot som innehåller A-vitamin vilket stärker synen.   Främjar god syn.   Passar för känsliga hundar.  Främjar bättre hud och päls.  Torkat kalkonkött   Ärtor   Torkade äpplen    Kycklingfett    Torkade morötter   Linfrön   Laxolja   Näringsinnehåll Per 100 g Råprotein  26 g Råfett 11 g Råfiber 3 g Råaska 5,5 g Vatten  10 g Kalcium  1,2 g Fosfor 0,7 g Natrium  0,6 g
 • Dog Snacks Salmon 200 g

  Dog Snacks Salmon 200 g
  FourFriends hundgodis med lax. Belöna din hund med nyttigt godis som samtidigt boostar din hunds hälsa. Receptet är lax som singelprotein passar även känsliga hundar och självklart är det spannmålsfria godbitar. Laxgodis för hundar är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin som stärker immunförsvaret. Rosmarinextrakt stimulerar matsmältningen och godiset är rik på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till frisk hud och blank päls. I detta godis har vi tillsatt tranbär för sunda urinvägar.
 • Dog Snacks Venison & Turkey hundgodis - 200 g

  Dog Snacks Venison & Turkey hundgodis - 200 g
  Four Friends Dog Snacks Venison & Turkey är ett spannmålsfritt och hälsosamt hundgodis med många goda egenskaper. Med ett recept på hjort och kalkon som innehåller lättsmälta protein passar detta godis även för känsliga hundar. Godiset innehåller ett PH-neutralt C-vitamin som stärker hundens immunförsvar och den höga halten omega-fettsyror bidrar till bättre hud och päls. Genom tillsatt rosmarinextrakt stimuleras hundens matsmälning. Även tillsatt tranbär som förbättrar urinvägarna.  Främjar sunda urinvägar.  Passar för känsliga hundar.  Främjar bättre hud och päls.  Torkat kalkonkött   Torkat hjortkött   Ärtor   Torkade äpplen    Kycklingfett    Torkade tranbär   Linfrön   Laxolja   Näringsinnehåll Per 100 g Råprotein  32 g Råfett 9 g Råfiber 3,5 g Råaska 4,5 g Vatten  10 g Kalcium  1 g Fosfor 0,5 g Natrium  0,5 g
 • Edgard & Cooper Bites Anka & Kyckling 50 g

  Edgard & Cooper Bites Anka & Kyckling 50 g
  Spannmålsfritt hundgodis med smak av anka och kyckling!Edgard & Cooper Bites med smak av anka och kyckling är ett läckert hundgodis som passar perfekt som belönings- och träningsgodis. Godiset är spannmålsfritt och innehåller ett fåtal ingredienser som färskt kött och nyttiga frukter och grönsaker. Godiset är både nyttigt och fyllt med näringsämnen. Godiset bakas varsamt för att låsa in och behålla så mycket näring och smak som möjligt.Edgard & Coopers hundgodis:Edgard & Cooper har tagit fram en serie hundgodis för alla tillfällen i olika smaker. För det är ju så man behöver lite olika sorters godis för olika tillfällen.Träningsgodis - Passar perfekt att ha med i fickan på hundpromenaden och ge din vovve som belöning.Bars - Proteinrika bars som är perfekt att ge på resande fot och om middagen skulle bli sen.Mer om Edgard & Cooper:Edgard & Cooper tänker längre än till din hunds matskål. Vi måste även ta väl hand om miljön. För när all natur försvinner, vart ska vi då gå på promenad eller leka?För att göra ett så litet tassavtryck på miljön som möjigt packar Edgard&Cooper sina godsaker i speciella komposterbara påsar, gjorda av 100% biologiskt nedbrytbart material, exempelvis majsavfall. De vackra motiven och texterna som skrivs ut på förpackningen är av 100% vattenbaserat bläck. Hej då kemikalier!Vår planet är full av plast. Därför packar Edgard&Cooper sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar.Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringen. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung. Det betyder: mindre transporter och mindre fossila bränslen.Alla djur är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar de 1 % av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Wild Bites Kryddnejlika & Strömming - 100 g

  Wild Bites Kryddnejlika & Strömming - 100 g
  Wild Bites från PrimaDog med smak av kryddnejlika och strömming är ett delikatessgodis som passar de flesta hundar. Godisbitarna är knapriga och otroligt smaskiga. Passar perfekt som belöning vid träning eller annan aktivitet. Wild Bites innehåller ingredienser från superfood-familjen, i just denna är kryddnejlikan en del i alla godisbitar och den hjälper till att hålla din hunds tandkött friskt och välmående. Godiset bör ses som ett komplement till ordinarie utfordring.   Godiset innehåller torkat kött, varför färskt dricksvatten alltid skall vara tillgängligt. Var noga med att övervaka din hund när den äter godiset så att det inte sätts i halsen. Rekommenderas inte till valpar under fyra månader. Knapriga godisbitar med god smak av kryddnejlika och strömming.   Spannmålsfritt.  Finns i flera olika goda smaker.   Torkat strömmingprotein 55% Gula ärtor   Laxolja 6% Torkat fruktkött från äpple   Torkad kryddnejlika 4% Torkad palsternacka   Bryggerijäst   Antioxidanter (godkända inom EU)   Askorbylpalmitat   Rosmarinextrakt     Näringsinnehåll   Råprotein 28% Fukt  10% Fett 10% Råaska 7% Fiber 4,5% Kalcium 1,2% Fosfor 0,9% Natrium 0,5%
 • Carnilove Dog Trout & Dill 200 g

  Carnilove Dog Trout & Dill 200 g
  Carnilove - into the wild!Carnilove into the wild är ett högkvalitativt, spannmålsfritt hundgodis. Godiset har högt köttinnehåll och innehåller antioxidanter. Perfekt att ha med som belöning vid exempelvis träning! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Stick 18 cm

  Perfect Pet Chicken Stick 18 cm
  Perfect Pet Chicken Stick 18 cmPlanet Pet Chicken Stick hundgodis med en härlig smak av kyckling. Spannmålsfritt hundgodis som är tillverkat av naturliga ingredienser och är helt fritt från färgämnen och konserveringsmedel.Storlek:18 cm lång12 gDenna goda kycklingstick kan du servera som den är, eller så kan du klippa den i mindre bitar!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Hundgodis Doggy Grainfree 150g

  Hundgodis Doggy Grainfree 150g
  Spannmålsfritt hundgodis med god kycklingsmak helt utan tillsatt socker. Med naturliga råvaror och rikt på protein, en perfekt del av din hunds vardag.
 • Favoritgodis Lax & Potatis Hundgodis 800 g

  Favoritgodis Lax & Potatis Hundgodis 800 g
  Spannmålsfritt hundgodis med lax & potatis. Dogman Favoritgodis Lax & Potatis är lätt att ta med i fickan på hundpromenaden. Hundgodiset kan ges som belöning vid träning eller på promenaden. Utan spannmål, för känsliga hundmagar
 • Dog Treats All Breed Salmon & Parsley - 100 g

  Dog Treats All Breed Salmon & Parsley - 100 g
  Monster lax och persilja är ett spannmålsfritt recept med endast 1 proteinkälla från lax. Godiset kommer med en spröd fiskfyllning som omsluts av ett lager persilja för tillskott av mineraler samt vitaminer. Godiset är utvecklat i Sverige av svensk leverantör och tillagas även inom EU. Ett perfekt alternativ att ge som belöning till vovven där hemma! Spannmålsfritt. Monoprotein. Svenskt recept. Lax 26% Tapiokastärkelse   Ärtmjöl   Glycerin   Kokosolja   Potatisstärkelse   Linfrö   Salt   Torkad persilja 0,26% Inulin   Mynta   Rosmarin   Näringsinnehåll Per 100 g Råprotein 19,5 g Råfett 8,6 g Råaska 6,4 g Växttråd 2 g Vatten 14 g
 • Dog Treats All Breed Duck & Beet 100 g

  Dog Treats All Breed Duck & Beet 100 g
  Spannmålsfritt belöningsgodis till hund. Hundgodiset innehåller anka & rödbetor. Godiset har en spröd fyllning av kött & innehåller även nyttiga vitaminer. Perfekt belöning när du vill skämma bort din hund, till vardags, under träningen eller till fredagsmyset. Monster Dog Treats All Breed Duck & Beet
 • Hugo&Celine Delights Hjort 80 g

  Hugo&Celine Delights Hjort 80 g
  Hugo&Celine Delights Hjort 80 gEn helt naturlig och otroligt smaskig godbit för din hund. Ren lyx! Godiset är tillverkat av en ovanlig proteinkälla, nämligen hjortkött - mums!Hundgodiset består av torkat hjortkött och lätt att bryta i mindre bitar, perfekt för användning i aktiveringsleksaker. Godisets kraftfulla doft gör det till en god belöning både för nybörjare och hundar som är erfarna vid att leta och få fram godis ur leksaker eller gömställen.Hugo&Celine Delights Hjort är ett bra val för din hund; Det består av viltprotein, det är spannmålsfritt och det tilltalar många smaker!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Trick&Treat Grain Free Lammben (140 g)

  Trick&Treat Grain Free Lammben (140 g)
  Spannmålsfritt hundgodis med lamm!Mumsigt spannmålsfritt hundgodis med lamm, perfekt att använda som belöning när du ska lära din hund det där nya tricket! Ge din hund en stunds hjärngympa: Stoppa Trick&Treat hundgodis i en aktiveringsleksak eller ett aktiveringsspel. Detta smaskiga hundgodis passar även perfekt för hundar som är känsliga mot spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Grissvansar 9pack

  Grissvansar 9pack
  Zoogood's grissvansar är det perfekta klassiska hundtugget som håller din hund sysselsatt och nöjd. Grissvansarna kommer i varierande form och storlek, eftersom de är naturliga och fria från tillsatser. Tillverkade i Sverige av 100% svenska grissvansar, närproducerat och klimatsmart val. Spannmålsfria och varsamt torkade på låg värme för att bevara sin naturliga smak, näringsvärde och doft. Servera som belöning eller tugg och se till att din hund alltid har tillgång till färskt vatten. Passar till alla hundar stora som små. Hundgodis utan tillsatser, tillverkade av svenska råvaror. Upptäck Zoogood's breda sortiment av foder och godis - något för alla hundar att älska.
 • Buddy Petfoods Deer Burgers 100 g

  Buddy Petfoods Deer Burgers 100 g
  Buddy Petfoods Deer Burgers 100 gDetta hundgodis är format som läckra hjortburgare - ett perfekt snack när du vill bjuda din hund på något riktigt gott! Hjortburgarna har läcker hjortsmak och en hög kötthalt. De kan passa utmärkt för känsliga magar eller hundar med allergier. Passar för hundar som är över 3 månader gamla!95% hjort: Tillverkade av högkvalitativt och läckert hjortköttNaturligt hundgodis: Inga konstgjorda ingredienser eller tillsatser.Innehåller B-vitaminer, selen, zink och järn: Skyddar kroppens celler och främjar hundens hud och pälsLåg fetthalt och hög proteinhaltSpannmålsfritt och fritt från konserveringsmedel och färgämnenPassar känsliga hundar och hundar med allergierLufttorkade för att bevara maximal smak, doft och näringsämnenDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Dog Snacks Lamb 200 g

  Dog Snacks Lamb 200 g
  FourFriends hundgodis med lamm. Belöna din hund med nyttigt godis som samtidigt boostar din hunds hälsa. Receptet är lamm som singelprotein passar även känsliga hundar och självklart är det spannmålsfria godbitar. De är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin som stärker immunförsvaret. Rosmarinextrakt stimulerar matsmältningen och godiset är rik på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till frisk hud och blank päls. I lamm-godiset har vi tillsatt spenat som anses vara en riktig vitaminbomb.
 • Treateaters Twisted Duck 30 st

  Treateaters Twisted Duck 30 st
  Tuggpinnar från Treateaters, tillverkade av råhud med ankbröstfilé lindat runt pinnen. Pinnarna är cirka 13 cm långa. Protein från anka och nöt. Spannmålsfritt. Bra för tandhälsan.
 • Dog Crunchy Snack Salmon & berries 200 g x 10 st

  Dog Crunchy Snack Salmon & berries 200 g x 10 st
  Lax & Blåbär - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med lax & blåbär, blåbär bidrar till en fortsatt bra hjärnfunktion hos din hund. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 g

  Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 g
  Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 gHär har vi ett mjukt och läckert hundgodis med ganska ovanliga ingredienser! Detta spannmålsfria hundgodis innehåller nämligen struts och björnbär! Struts kanske din hund inte provat förut, men vi tror att den kommer älska det!Hundgodiset är proteinrikt och rikt på omega-fetter. Detta är ett naturligt och läckert hundgodis som är spannmålsfritt samt fritt från tillsatser och GMO.Perfekt som belöningsgodis under träningPassar för alla vuxna hundar och valparLätt att skära i mindre bitarFritt från tillsatser, spannmål, gluten och GMO45% kött + 55% grönsaker, frukt & superfoodsDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Dog Crunchy Snack Mackerel & Raspberries 200 g x 10 st

  Dog Crunchy Snack Mackerel & Raspberries 200 g x 10 st
  Makrill & Hallonblad - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med makrill & hallon, hallon stärker din hunds immunförsvar. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Hundgodis Monster Dog Treats Pork & Peanut Butter 100g

  Hundgodis Monster Dog Treats Pork & Peanut Butter 100g
  Hälsosam belöning till din hund! Spannmålsfritt hundgodis med smakligt fläsk som enda proteinkälla och nyttiga fetter från jordnötssmör.
 • Treats Meat Snack Bavaria 75 g

  Treats Meat Snack Bavaria 75 g
  Singelprotein nötkött belöningsgodis även för hunden som har känslig mage & intolerans mot vissa proteiner. Spannmålsfritt & glutenfritt hundgodis varsamt torkat i Tyskland. Belöningsbitar som är enkla att dela, utan tillsatt socker eller konserveringsmedel. Återförslutningsbar påse för att hålla träningsgodiset fräscht. Happy Dog Meat Snack Bavaria - Belöningen för känsliga hundar.
 • Wild Bites Lamm & Havtorn - 100 g

  Wild Bites Lamm & Havtorn - 100 g
  Wild Bites från PrimaDog med smak av lamm och havtorn är ett delikatessgodis som passar de flesta hundar. Godisbitarna är knapriga och otroligt smaskiga. Passar perfekt som belöning vid träning eller annan aktivitet. Wild Bites innehåller ingredienser från superfood-familjen, i just denna är havtorn en del i alla godisbitar och den hjälper till att hålla din hunds päls välmående. Lamm är en lättsmält köttyp och passar således även de hundar som har en lite känsligare mage.    Godiset innehåller torkat kött, varför färskt dricksvatten alltid skall vara tillgängligt. Var noga med att övervaka din hund när den äter godiset så att det inte sätts i halsen. Rekommenderas inte till valpar under fyra månader. Knapriga godisbitar med god smak av havtorn och lamm.   Spannmålsfritt. Havtorn är en naturlig källa till vitamin c.   Torkat lammprotein 55% Gula ärtor   Lammfett (konservat med tokoferoler) 6% Hydrolyserat lammprotein 5% Torkat fruktkött från äpple   Torkad havtorn 4% Torkad palsternacka   Bryggerijäst   Antioxidanter (godkända inom EU)   Rosmarinextrakt   Askorbylpalmitat   Näringsinnehåll   Råprotein 27% Fukt  10% Fett 10% Råaska 8% Fiber 4,5% Kalcium 1,6% Fosfor 1,3% Natrium 0,5%
 • Dog Snacks Wild Boar hundgodis - 200 g

  Dog Snacks Wild Boar hundgodis - 200 g
  Four Friends Dog Snacks Wild Boar är ett spannmålsfritt och hälsosamt hundgodis med många goda egenskaper. Med ett recept på singelprotein passar detta godis även för känsliga hundar. Godiset innehåller ett PH-neutralt C-vitamin som stärker hundens immunförsvar och den höga halten omega-fettsyror bidrar till bättre hud och päls. Genom tillsatt rosmarinextrakt stimuleras hundens matsmälning. Även tillsatt tranbär som förbättrar urinvägarna.  Främjar sunda urinvägar.  Passar för känsliga hundar.  Främjar bättre hud ochs.  Torkat viltsvinskött   Ärtor   Torkade äpplen    Kycklingfett    Torkade tranbär   Linfrön   Laxolja   Näringsinnehåll Per 100 g Råprotein  23 g Råfett 9 g Råfiber 3 g Råaska 9 g Vatten  10 g Kalcium  1,8 g Fosfor 1,6 g Natrium  0,6 g
 • Dog Treats Freeze Dried Chicken 45 g

  Dog Treats Freeze Dried Chicken 45 g
  Monster Freeze Dried Treats Singles Chicken frystorkade godbitar tillagade i Sverige med 100% kött från Norden, helt utan tillsatser. Ett spannmålsfritt hundgodis med kyckling som singelproteinkälla med hög smaklighet och lätt för hunden att smälta. Passar alla hundar i alla åldrar.
 • Trick&Treat Grain Free Laxben (140 g)

  Trick&Treat Grain Free Laxben (140 g)
  Spannmålsfritt hundgodis med lax!Mumsigt spannmålsfritt hundgodis med lax, perfekt att använda som belöning när du ska lära din hund det där nya tricket! Ge din hund en stunds hjärngympa: Stoppa Trick&Treat hundgodis i en aktiveringsleksak eller ett aktiveringsspel. Detta smaskiga hundgodis passar även perfekt för hundar som är känsliga mot spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Dog Treats All Breed Lamb & Mint - 100 g

  Dog Treats All Breed Lamb & Mint - 100 g
  Monster lamm och mynta är ett spannmålsfritt recept med endast 1 proteinkälla från lamm. Godiset kommer med en spröd köttfyllning som omsluts av ett lager mynta med massa nyttiga vitaminer. Godiset är utvecklat i Sverige av svensk leverantör och tillagas även inom EU. Ett perfekt alternativ att ge som belöning till vovven där hemma! Spannmålsfritt. Monoprotein. Svenskt recept. Lamm 26% Tapiokastärkelse   Ärtmjöl   Glycerin   Kokosolja   Potatisstärkelse   Salt   Naturliga grönsaksfiber   Inulin   Mynta 0,1% Näringsinnehåll Per 100 g Råprotein 15,7 g Råfett 9,1 g Råaska 7,6 g Växttråd 2 g Vatten 14 g
 • Dog Semi Moist Snack Trout & Dill 200 g x 10 st

  Dog Semi Moist Snack Trout & Dill 200 g x 10 st
  Forell & Dill - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med öring & dill, den tillsatta dillen bidrar till en förbättrad sinnesstämning. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Trick&Treat Grain Free Ankben (140 g)

  Trick&Treat Grain Free Ankben (140 g)
  Spannmålsfritt hundgodis med anka!Mumsigt spannmålsfritt hundgodis med anka, perfekt att använda som belöning när du ska lära din hund det där nya tricket! Ge din hund en stunds hjärngympa: Stoppa Trick&Treat hundgodis i en aktiveringsleksak eller ett aktiveringsspel. Detta smaskiga hundgodis passar även perfekt för hundar som är känsliga mot spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.