Hundmatskålar

Populärt inom hundmatskålar

 • Basic Argyle Matskål Vit (350 ml)

  Basic Argyle Matskål Vit (350 ml)
  Basic Argyle Matskål Vit (350 ml)
 • Trixie TX1 Enkel Automatisk Foderautomat

  Trixie TX1 Enkel Automatisk Foderautomat
  Batteridriven foderautomat av plast som öppnas vid den tidpunkt du valt, upp till 48 timmar efter att du fyllt skålen. Praktiskt om din katt behöver mycket regelbunden utfodring (t.ex. vid viktnedgång eller sjukdom). Skålen kan användas både till torrfoder och våtfoder, tack vare det medföljande frysblocket som kan placeras under skålen. Skålen står stadigt då den har gummifötter som hindrar att den halkar runt. Enkel att rengöra!Rymmer cirka 300 ml.Mått: 27x24x7 cmFärg: Svart skål med grått lock.Drivs med 1 st AA batteri (ingår ej).
 • Basic Underlägg Silikon Svart (48 x 30 cm)

  Basic Underlägg Silikon Svart (48 x 30 cm)
  Basic Underlägg Silikon Svart (48 x 30 cm)
 • Little & Bigger Place Silikonunderlägg (Mint Grön)

  Little & Bigger Place Silikonunderlägg (Mint Grön)
  Egenskaper Matskålsunderlägget är perfekt att ställa mat- och vattenskål på för att undvika spill på golv. Gjord av mjukt och smidigt gummi gör den lätt att rengöra och ta med sig. Finns att välja i två färger, ljusrosa eller mintgrön.   Användning Matskålsunderlägg i gummi.

Fler tips på hundmatskålar

 • HUNTER matskål i rostfritt stål - 0,35 l, Ø 11 cm

  HUNTER matskål i rostfritt stål - 0,35 l, Ø 11 cm
  Den högkvalitativa skålen i rostfritt stål med HUNTER-loggan i botten är passar in i alla kök. En bred gummiring på undersidan av skålen förhindrar att den glider iväg under måltiden. Skålen är lätt att hålla ren och därför mycket hygieniskt. Hela skålen inklusive gummiring tål mas
 • Matskål Active Canis Zaara Blå/vit, 1,73 l

  Matskål Active Canis Zaara Blå/vit, 1,73 l
  Snygg blå och vit metallskål som passar lika bra till mat som vatten. Skålen rymmer 1,73 liter och silikonbottnen gör att den står stadigt på golvet.
 • HUNTER matskål i rostfritt stål - 1,1 l, Ø 17 cm

  HUNTER matskål i rostfritt stål - 1,1 l, Ø 17 cm
  Den högkvalitativa skålen i rostfritt stål med HUNTER-loggan i botten är passar in i alla kök. En bred gummiring på undersidan av skålen förhindrar att den glider iväg under måltiden. Skålen är lätt att hålla ren och därför mycket hygieniskt. Hela skålen inklusive gummiring tål mas
 • Catit Silikonunderlägg Flower Grön

  Catit Silikonunderlägg Flower Grön
  Egenskaper Tjusig blomformad, skyddande silikonunderlägg som håller skålar och vattenfontäner på plats så de inte glider omkring. Enkel att rengöra och torka ren. Cirka 30 cm i diameter.
 • Matskål Breeder's Melamin Rosa, 1,6 l

  Matskål Breeder's Melamin Rosa, 1,6 l
  Fin rosa skål i melamin med lös innerskål i metall och antiglid på undersidan som gör att skålen står stadigt på alla slags underlag.
 • Basic Underlägg Silikon Svart (60 x 40 cm)

  Basic Underlägg Silikon Svart (60 x 40 cm)
  Basic Underlägg Silikon SvartDetta smarta underlägget känns som ett måste i nästan varje husdjurshem. Det skyddar ditt golv från foderrester och vatten, står stadigt på golvet och har upphöjda kanter. Tack varje silikonmaterialet så står även skålar stadigt på ytan utan att glida runt.Basic Underlägg Silikon Svart finns i tre olika storlekar, och kan tvättas i maskin - praktiskt!Storlekar:48 x 30 cm60 x 40 cm80 x 60 cm
 • Studio Scoop - Hundskål Vit

  Studio Scoop - Hundskål Vit
  Det är en 'skopa' i polypropylen som gör det enkelt att skopa upp maten vid servering och enkel att tvätta! Den har halkfria gummifötter så skålen står kvar där du ställde den utan att 'puffas'?
 • Matskål Active Canis Heavy Star, 525 ml

  Matskål Active Canis Heavy Star, 525 ml
  Fin metallskål med stjärnhimmeldesign. Skålen är tyngre än vanligt för att den ska stå stadigt på golvet när din hund äter och dricker.
 • REPLACEMENT BLADDER - VATTENFLASKA 0.6L

  REPLACEMENT BLADDER - VATTENFLASKA 0.6L
  Denna mjuka vattenflaska från Ruffwear är hopvikbar och tar väldigt lite plats. Flaskan är gjord i BPA-fritt material. Passar utmärkt att ha med sig på vandring eller andra äventyr med hunden. Passar?
 • No Signal - Hundmatskål

  No Signal - Hundmatskål
  Gjord av hållbart material, med en urtagbar del i rostfritt stål som gör rengöringen lätt som en plätt. Matskålen har även stadiga gummitassar som hindrar den från att glida runt när din hund?
 • Basic Slow Down Anchor Skål Grå

  Basic Slow Down Anchor Skål Grå
  Basic Slow Down Anchor Skål Grå
 • Matskål, Beige 0,5 liter

  Matskål, Beige 0,5 liter
 • Burklock Plast

  Burklock Plast
  Smart och smidigt burklock som hjälper till att hålla maten fräsch längre.
 • Kitty Puppy Angel Dish

  Kitty Puppy Angel Dish
  Smidig ihopfällbar skål. Bärbar skål med gulligt tryck.  Tillverkad i lätt och mjukt plast. Lätt att fälla ihop med tryckknappar Storlek (ihopfälld) 18cm x 18cm x 0,1cm (monterad) 15cm x 15cm?
 • Lila Foderautomat

  Lila Foderautomat
  Praktisk foderautomat. Foderautomaten gör att ditt husdjur har ständig tillgång till färsk mat. Hygienisk och slitstark plast. STORLEK Innemått: Ø 11 cm Längd: 29 cm Bredd: 15 cm Höjd: 27 cm Volym: 1500?
 • Matskål M-Pets Anti-glupsk, 450 ml

  Matskål M-Pets Anti-glupsk, 450 ml
  Antiglupsskål i tålig melamin, perfekt för hundar som har en tendens att äta för snabbt. Matskålen rymmer 450 ml.
 • Outward Hound Fun Feeder Matskål Lila

  Outward Hound Fun Feeder Matskål Lila
  Med spännande åsar och utmanande labyrinter! Fun Feeder saktar ner matstunden vilket hjälper till att förbättra den totala matsmältningen samtidigt som hunden får äta i en hälsosammare takt! Fun?
 • Basic Elevated Skål Vit (900 ml)

  Basic Elevated Skål Vit (900 ml)
  Basic Elevated Skål Vit (900 ml)
 • Color Splash skål av rostfritt stål - 470 ml, Ø 20 cm

  Color Splash skål av rostfritt stål - 470 ml, Ø 20 cm
  Denna snygga skål av rostfritt stål med matta och glänsande ränder på utsidan och en fräscht grön insida är ett praktiskt och dekorativt tillbehör i både katt- och hundhushåll! Skålen kan användas för vatten, våtfoder och torrfoder. Den runda insidan är helt utan några kanter eller
 • Basic Hexagon Lick Mat

  Basic Hexagon Lick Mat
  Basic Hexagon Lick MatDenna mattan är perfekt för hundar (eller katter!) som brukar hetsäta, och det är också en utmärkt aktivering. Tryck ut blötmat på mattan och låt ditt djur arbeta lite för att få tag i allt foder.Basic Hexagon Lick Mat fungerar även bra för att stimulera salivproduktionen. Detta gör att munhälsan blir bättre, vilket i sin tur är bra för tänderna!Storlek:Mått rakt över: 22 cm
 • Matskål M-Pets med våg, Vit

  Matskål M-Pets med våg, Vit
  M-Pets matskål med inbyggd våg är ett bra hjälpmedel för dig som till exempel har en hund med tendens till övervikt. Med vågen kan du enkelt se hur mycket du serverar vid varje måltid och totalvikten för dagen.
 • Savic Ergo Feeder matbar - 2 x 850 ml

  Savic Ergo Feeder matbar - 2 x 850 ml
  Savic Ergo hundbar är särskilt utformad för hundar som har hälsoproblem eller åldersrelaterade kroppsliga besvär. Matbaren ser till att din hund inte längre måste böja sig när den äter och ryggraden blir inte utsatt för tryck. Dessutom minskar Ergo Feeder matsmältningsproblem som härst
 • Trixie keramikskål med tasstryck - 0,3 l, Ø 12 cm

  Trixie keramikskål med tasstryck - 0,3 l, Ø 12 cm
  Valpskålen av högkvalitativ keramik är ett lämpligt tillbehör för en lyckad start i hundens liv! Den är dekorerad med söta tassavtryck och är idealisk för vatten, våtfoder och torrfoder. Skålen är tillverkad av keramik och är tung, så den står stabilt på matplatsen och välter eller
 • Pet Platter - Lila

  Pet Platter - Lila
  Färgstark matskål i slitstark plast.STORLEKS: 200 mlM: 400 mlL: 800 ml
 • Outward Hound Fun Feeder Matskål Blå

  Outward Hound Fun Feeder Matskål Blå
  Med spännande åsar och utmanande labyrinter! Fun Feeder saktar ner matstunden vilket hjälper till att förbättra den totala matsmältningen samtidigt som hunden får äta i en hälsosammare takt! Fun?
 • Plåtburk Dog Food Dinner Time, 4 l

  Plåtburk Dog Food Dinner Time, 4 l
  Snygg burk i stadig metallkonstruktion med skyddande lackförsegling perfekt att förvara hundmaten i. Den härliga retroinspirerade plåtburken rymmer 4 liter och blir en fin inredningsdetalj. 
 • Matskål Pet Ragous Keramik, Rosa

  Matskål Pet Ragous Keramik, Rosa
  Söt rosa matskål i keramik med vita tassavtryck. Skålen rymmer 2,3 dl och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • HUNTER matskål i rostfritt stål - 2,7 l, Ø 24 cm

  HUNTER matskål i rostfritt stål - 2,7 l, Ø 24 cm
  Den högkvalitativa skålen i rostfritt stål med HUNTER-loggan i botten är passar in i alla kök. En bred gummiring på undersidan av skålen förhindrar att den glider iväg under måltiden. Skålen är lätt att hålla ren och därför mycket hygieniskt. Hela skålen inklusive gummiring tål mas
 • Little&Bigger Prima Matskål (230 ml)

  Little&Bigger Prima Matskål (230 ml)
  Little&Bigger Prima Matskål (230 ml)
 • Silver Line matskål grön - 700 ml

  Silver Line matskål grön - 700 ml
  En klar design men ändå ett blickfång: den rostfria skålen Silver Line kombinerar funktionalitet med en fräsch design. Den halksäkra silikonringen i fräscht zooplus-grönt är iögonfallande mot det rostfria stålet. Skålen finns tillgänglig i olika storlekar och kan därför användas för
 • Little&Bigger Underlägg (Svart)

  Little&Bigger Underlägg (Svart)
  Oroa er inte för repor eller slitage, med detta stilrena matskålsunderlag slipper du allt detta.   Finns snygg svart eller vit färg. Slikonmaterialet gör det enklare rengöra och enkel att maskindiska.
 • Trek Square - Bärbar Skål

  Trek Square - Bärbar Skål
  Bärbar fyrkantig skål. Perfekt att ha med sig på långpromenaden eller på resan.Storlek:Bredd: 15 cmDiameter: 15 cmHöjd: 9 cm
 • Matskål Diana - finns i storlekarna S, M och L

  Matskål Diana - finns i storlekarna S, M och L
  Här har du en riktigt fin mat- vattenskål för din hund (eller katt).Passar i de flesta hem då den har en diskret färg och fint mönster.Gummikanten längs undersidan tillsammans med skålens tyngd gör att den står stadigt. Tål maskindisk men
 • Holland Animal Care - Tumble & Feed Matskål - Rosa

  Holland Animal Care - Tumble & Feed Matskål - Rosa
  En matskål i giftfri plast från Holland Animal Care som gör att hunden behöver få jobba för att få i sig sin mat! Skålen är rundad undertill vilket gör att den vickas fram och tillbaka när hunden äter samtidigt som insidan är formad som
 • Basic Vacumatt 1 Skål Svart (M)

  Basic Vacumatt 1 Skål Svart (M)
  Basic Vacumatt 1 Skål Svart (M)
 • Matunderlägg i Silikon - Turkos

  Matunderlägg i Silikon - Turkos
  Detta stilrena silikonunderlägg håller din hunds matskål på plats under hela måltiden, och du slipper spill på golvet. Mått: 50 cm x 28 cm. Färg turkos.
 • Basic Hexagon Lick Mat

  Basic Hexagon Lick Mat
  Basic Hexagon Lick Mat
 • Princess Dog Keramikskål Rosa (180 ml / ø 120 mm)

  Princess Dog Keramikskål Rosa (180 ml / ø 120 mm)
  Vacker keramikskål till din prinsessa! Skålen är en riktig kronjuvel i ditt kök med sin vackra design. Den är rosa med vita och svarta detaljer. På sidan sitter ett tryck med en prinsesskrona och texten Dog Princess.Skålen är 20 cm i diameter och rymmer cirka 1 liter.Användning Keramikskål för hundar
 • Lickimat Soother Hundskål/Slickmatta Orange

  Lickimat Soother Hundskål/Slickmatta Orange
  Lickimat Soother minskar ångest, tristess och destruktivt beteende! LickiMat hjälper till att lugna ditt husdjur när den njuter av sitt favoritgodis, mjukmat eller färskfoder. Perfekt när du lämnar?
 • Trixie BE NORDIC melaminskål - 400 ml, ø 17 cm - vit

  Trixie BE NORDIC melaminskål - 400 ml, ø 17 cm - vit
  BE NORDIC matskål från Trixie är ett förstklassigt och snyggt tillbehör för alla hundar. Alla produkter ur produktserien BE NORDIC är designade i typisk maritim stil och även så denna matskål - den är dekorerad med ett stort ankarmotiv. Skålen består av ett robust melaminhölje. Materia
 • Little&Bigger Underlägg (Vit)

  Little&Bigger Underlägg (Vit)
  Oroa er inte för repor eller slitage, med detta stilrena matskålsunderlag slipper du allt detta.   Finns snygg svart eller vit färg. Slikonmaterialet gör det enklare rengöra och enkel att maskindiska.
 • Holland Animal Care - Tumble & Feed Matskål - Grå

  Holland Animal Care - Tumble & Feed Matskål - Grå
  En matskål i giftfri plast från Holland Animal Care som gör att hunden behöver få jobba för att få i sig sin mat! Skålen är rundad undertill vilket gör att den vickas fram och tillbaka när hunden äter samtidigt som insidan är formad som
 • Matskål Active Canis Griffeltavla Svart, 525 ml

  Matskål Active Canis Griffeltavla Svart, 525 ml
  Fin svart matskål i metall med utsida i form av en griffeltavla där du till exempel kan skriva hundens namn. Krita medföljer.
 • LickiMat Splash Ljusblå Hundskål Med Sugkopp

  LickiMat Splash Ljusblå Hundskål Med Sugkopp
  Lickimat Splash har en sugkopp som gör det möjligt att fästa den på alla hårda ytor, till exempel klinker, glas eller laminat. Använd Splash för att lugna djuret vid bad, dusch eller kloklippning.?
 • No-Spill Melamine Skål Zebra

  No-Spill Melamine Skål Zebra
  Exlusiv matskål eller vattenskål. Halkfri botten. Den invändiga skålen är rostfritt stål och kan tas ut och diska i diskmaskin.Innerskål: 350ml
 • Junior Lick'n'Snack Foderplatta

  Junior Lick'n'Snack Foderplatta
  Fyll denna roliga fodermatta med din hunds favoritmat eller godis! Plattan förhindrar förhindrar hetsätning, att din hund blir uttråkad och ger träning för både knopp och kropp! Lämplig för både?
 • Trixie Slow Feed Fodermatta

  Trixie Slow Feed Fodermatta
  Fyll denna roliga fodermatta med din hunds favoritmat eller godis, förhindrar förhindrar hetsätning, att din hund blir uttråkad och ger träning för både knopp och kropp! Lämplig för både mjukfoder,?
 • Matskål Breeder's Melamin Blå, 210 ml

  Matskål Breeder's Melamin Blå, 210 ml
  Fin skål i melamin med lös innerskål i metall och antiglid på undersidan som gör att skålen står stadigt på alla slags underlag.
 • Trixie keramikskål med tasstryck -Sparset: 2 x 1,4 l, Ø 20 cm

  Trixie keramikskål med tasstryck -Sparset: 2 x 1,4 l, Ø 20 cm
  Valpskålen av högkvalitativ keramik är ett lämpligt tillbehör för en lyckad start i hundens liv! Den är dekorerad med söta tassavtryck och är idealisk för vatten, våtfoder och torrfoder. Skålen är tillverkad av keramik och är tung, så den står stabilt på matplatsen och välter eller
 • All For Paws Food Maze

  All For Paws Food Maze
  All For Paws Food Maze
 • Kolfilter till Drinkwell Avalon

  Kolfilter till Drinkwell Avalon
  EgenskaperKolfiltret ser till att förhindra dålig lukt från kattlådan och behövs bytas ut med jämna mellanrum och maximal effekt. Förpackingen innehåller fyra filter.AnvändningKolfilter till Drinkwell Avalon.
 • Basic Underlägg Silikon Svart (80 x 60 cm)

  Basic Underlägg Silikon Svart (80 x 60 cm)
  Basic Underlägg Silikon Svart (80 x 60 cm)