Hundmatskålar

Servera hundmaten i en snygg och praktisk hundmatskål. Här listar vi skålar i rostfritt stål, plastskålar och keramikskålar. Vi har även inkluderat tillbehör som matskålsunderlägg för att inte spill ska hamna direkt på ditt fina golv.

Populärt inom hundmatskålar

 • Hundmatskål Forest Green - Mateus x Denjo L

  Hundmatskål Forest Green - Mateus x Denjo L
  MATERIAL Stengods TILLVERKNINGSLAND Portugal VIKT S: 0,6 kg, M: 1,0 kg STORLEK S: 14 cm x 7 cm, M: 17 cm x 7,5 cm VOLYM: S: 0,6 liter, M: 1,0 liter
 • Hundmatskål Hazy Blue - Mateus x Denjo L

  Hundmatskål Hazy Blue - Mateus x Denjo L
  MATERIAL Stengods TILLVERKNINGSLAND Portugal VIKT S: 0,6 kg, M: 1,0 kg STORLEK S: 14 cm x 7 cm, M: 17 cm x 7,5 cm, L: 21 x 10 cm VOLYM: S: 0,6 liter, M: 1,0 liter, L: 2,0 liter
 • Hundmatskål Sand - Mateus x Denjo M

  Hundmatskål Sand - Mateus x Denjo M
  MATERIAL Stengods TILLVERKNINGSLAND Portugal VIKT S: 0,6 kg, M: 1,0 kg STORLEK S: 14 cm x 7 cm, M: 17 cm x 7,5 cm VOLYM: S: 0,6 liter, M: 1,0 liter
 • Hundmatskål Gray - Mateus x Denjo M

  Hundmatskål Gray - Mateus x Denjo M
  MATERIAL Stengods TILLVERKNINGSLAND Portugal SPECIFIKATIONER Skålarna uppfyller kraven för kadmium och blyinnehåll i glaserat gods liksom är testade och lever upp till US Food and Drug Administrations&hellip:

Fler tips på hundmatskålar

 • Matskål Breeder's Melamin Grå, 1,6 l

  Matskål Breeder's Melamin Grå, 1,6 l
  Fin grå skål i melamin med lös innerskål i metall och antiglid på undersidan som gör att skålen står stadigt på alla slags underlag.
 • Matskål Hunter Svart, 700 ml

  Matskål Hunter Svart, 700 ml
  Svart matskål från Hunter som rymmer 700 ml.  
 • Vattenfontän Petsafe Drinkwell Fjäril

  Vattenfontän Petsafe Drinkwell Fjäril
  Fontänen har en fjäril på toppen, en dekorativ detalj som också delar vattnet. Fontänen är spännande och uppmuntrar husdjuret att dricka vatten.
 • Matskål Hunter Svart 1400 ml

  Matskål Hunter Svart 1400 ml
  Extra stor och rymlig mat- och vattenskål i melamin med gummilist i botten som gör att den inte glider. Rymmer 1400 ml och tål maskindisk.
 • Trixie Swobby Vattenskål Non-Spill

  Trixie Swobby Vattenskål Non-Spill
  Trixie Non-splash vattenskål håller golvet torrtTrixies behändiga vattenskål är designad för att minska stänk och spill med vattnet - ett måste i hem med slabbemajor! Storlek: 24 cm / 1,7 l.Kommer i osorterade färger om vit, grön och röd.
 • Little&Bigger Fold Voyage Silikonskål (Ljusrosa)

  Little&Bigger Fold Voyage Silikonskål (Ljusrosa)
  Ta med vovven på utflykt!Denna smarta reseskål är det självklara valet för dig som ofta är på språng tillsammans med din bästa vän. Skålen passar perfekt som mat-eller vattenskål och viks enkelt ihop. Den blir då praktiskt platt och får plats i väskan. Du kan även hänga den på utsidan av väskan med hjälp av den lilla klaffen på utsidan. Finns i två läckra färger: korallröd och blå.Storlek: 17 x 15 x7,5 cm
 • Matskål Pet Ragous Keramik, Rosa

  Matskål Pet Ragous Keramik, Rosa
  Söt rosa matskål i keramik med vita tassavtryck. Skålen rymmer 2,3 dl och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vattenskål MIMSafe Rostfri 1,2l

  Vattenskål MIMSafe Rostfri 1,2l
  Skvalpsäker vattenskål i rostfritt stål som enkelt kan hängas upp i hundburen. Särskilt anpassad för VarioCage och MultiCage krocksäkra hundburar.
 • Kolfilter Till Vattenfontän Drinkwell 360 Petsafe 3-pack

  Kolfilter Till Vattenfontän Drinkwell 360 Petsafe 3-pack
  Kolfilter som tar bort dålig smak och lukt. till Passar Drinkwell 360 i plast och rostfritt stål.
 • Matbar M-Pets, 2x350 ml

  Matbar M-Pets, 2x350 ml
  Matbar från M-Pets i plast med antislip på undersidan och två löstagbara skålar för enkel rengöring.
 • Basic Star skål beige (L)

  Basic Star skål beige (L)
  Snygg hundskål i rostfritt och emaljServera hundens måltid i denna stilrena hundskål med en snygg stjärna i botten - passar perfekt till din stjärna! Skålen är av rostfritt stål med emaljerad insida. Gummiringen på skålens botten gör att den står stadigt på golvet. Går även att diska i maskin!Finns i två storlekar:M: 500 ml (15 cm i diameter, 6,8 cm hög) L: 960 ml (20 cm i diameter, 7,3 cm hög)
 • Little&Bigger Matbar Svart (M)

  Little&Bigger Matbar Svart (M)
  Little&Bigger Matbar SvartMatbarer är mycket populära eftersom de låter din vovve äta på en lite högre höjd än på marken, och eftersom de ser till att skålarna hålls på plats.Little&Bigger Matbar består av en praktisk ställning i melamin med två skålar i rostfritt stål. Skålarna tål maskindisk - så smidigt!Själva ställningen har gummifötter som ser till att matbaren står still på sin plats på golvet utan att glida runt alltför mycket när hunden äter.Du kan välja att servera foder i den ena skålen och vatten i den andra, eller varför inte våtfoder i den ena och torrfoder i den andra?Storlek M:Matbarens längd: 35 cmMatbarens bredd/djup: 21,6 cmMatbarens höjd: 10 cmSkålarnas volym: 350 ml per skål
 • Scruffs Icon Matskål Keramik Grå (19 cm)

  Scruffs Icon Matskål Keramik Grå (19 cm)
  Scruffs Icon Matskål Keramik GråLetar du efter en snygg och klassisk matskål (eller vattenskål) till din hund eller katt, så tror vi att du kan ha hittat helt rätt här!Scruffs Icon Matskål Keramik har en snygg grå färg, och tack vare att den är tillverkad av keramik så är den naturligt tung och står därför stadigare på golvet än en skål av plast eller metall.Keramikskålen finns i flera olika storlekar för att passa katter, och hundar av alla möjliga olika raser!13 x 13 x 5 cm - rymmer 0,4 liter15 x 15 x 5 cm - rymmer 0,5 liter19 x 19 x 8 cm - rymmer 1,6 liter25 x 25 x 10 cm - rymmer 3,5 literNågot som är extra praktiskt med denna keramikskålen är att den tål både diskmaskin och microvågsugn - så praktiskt!
 • Vattenfontän Petsafe Drinkwell 3,7 l

  Vattenfontän Petsafe Drinkwell 3,7 l
  En fontän för de mellan stora hundarna som uppmuntrar till att dricka vatten. Kommer med ett filter som renar vattnet innan det når pumpen.
 • Matskål Hunter Osby Khaki

  Matskål Hunter Osby Khaki
  Grön matskål i keramik som passar lika bra för mat som vatten. Underdelens kant av silikon förhindrar märken på golvet samtidigt som skålen står stadigt.
 • Skvalpskål Active Canis Non-splash, Svart

  Skvalpskål Active Canis Non-splash, Svart
  Svart skvalpskål i plast som minskar spill av vatten. Perfekt att ha med på resan eller i bilen, bara att torka av och packa ner. Rymmer 1,4 liter.
 • Skålhållare Active Canis 0,7 liter För metallbur

  Skålhållare Active Canis 0,7 liter För metallbur
  Praktisk skålhållare att sätta fast på metallbur. Passar till Active Canis vattenskål Non-Splash 0,7 liter. 
 • Matskål rostfri non-tip - 200 ml

  Matskål rostfri non-tip - 200 ml
  Rostfri skål med non-tip och gummerad kant runt botten som minskar spillrisken. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din hund. Det är en plats där hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din hund äter, vilken storlek den har och hur djurets aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Hygieniskt. Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.
 • Matskål Active Canis Heavy Star, 1,2 l

  Matskål Active Canis Heavy Star, 1,2 l
  Fin metallskål med stjärnhimmeldesign. Skålen är tyngre än vanligt för att den ska stå stadigt på golvet när din hund äter och dricker.
 • Matskål Hunter Lund Keramik Grå, 550 ml

  Matskål Hunter Lund Keramik Grå, 550 ml
  Grå matskål i keramik som passar för både mat och vatten. Skålen har en silikonkant som förhindrar att skålen glider och rymmer 550 ml.
 • Outward Hound OH Fun Feeder Matskål - Ljusblå (Mini)

  Outward Hound OH Fun Feeder Matskål - Ljusblå (Mini)
  Hundmatskål från Outward Hound med upphöjning i form av en labyrint i mitten, för att motverka hetsätning. Non-slip på undersidan och fri från BPA, PVC, ftalater och bly. Fungerar bra att diska i diskmaskin Färg: Ljusblå Storlekar: Mini -
 • MimSafe Vattenskål Anti-Spill - Gul

  MimSafe Vattenskål Anti-Spill - Gul
  Denna skvalpsäkra skål från MimSafe är ett perfekt tillbehör till din krocksäkra "VarioCage" hundbur. Den kan  med fördel användas i hemmet eller på annan plats om du har en hund som är duktig på att skvätta vatten när den dricker. Sk
 • Skål Kurgo Hopfällbar Mash N’Stash 1,3 liter

  Skål Kurgo Hopfällbar Mash N’Stash 1,3 liter
  Den portabla hundskålen är perfekt för utflykterna. Fälls lätt ihop när den inte används och tar nästan ingen plats.
 • Matskål Hunter Osby Khaki - KHAKI, 1100ML

  Matskål Hunter Osby Khaki - KHAKI, 1100ML
  Grön matskål i keramik som passar lika bra för mat som vatten. Underdelens kant av silikon förhindrar märken på golvet samtidigt som skålen står stadigt.
 • Matskål M-Pets Anti-Glupsk 0,9 liter, Blandade färger

  Matskål M-Pets Anti-Glupsk 0,9 liter, Blandade färger
  Matskål i tålig melamin med anti-glupsk för hundar som har en tendens att äta maten för snabbt. Skålen står stadigt tack vare gummidetaljer på undersidan. Finns i två storlekar i färgerna grön, blå och vit.
 • Matskål Breeder's Melamin Blå, 800 ml

  Matskål Breeder's Melamin Blå, 800 ml
  Fin skål i melamin med lös innerskål i metall och antiglid på undersidan som gör att skålen står stadigt på alla slags underlag.
 • Matskål Breeder's Cocker, 990 ml

  Matskål Breeder's Cocker, 990 ml
  En pålitlig favorit bland matskålar! Perfekt för hundar med längre öron och gummiringen i botten hindrar att skålen glider när hunden äter.
 • Trixie Junior Matskål Valp (300 ml)

  Trixie Junior Matskål Valp (300 ml)
  Trixie Junior Matskål ValpDenna matskålen är tillverkad av keramik som ger en lyxig och härlig känsla! Skålen har gullig design och passar utmärkt för valpar!Keramiska skålar är lite tyngre än plastskålar - detta gör att valpen inte lika lätt välter skålen eller flyttar den över golvet. Den är inte heller så lockande att tugga på!Trixie Junior Matskål Valp finns i två olika storlekar och flera söta färger/utföranden. Observera att du inte kan välja färg/utförande när du handlar i webbshoppen!Storlekar:300 ml - 12 cm i diameter800 ml - 16 cm i diameter 
 • Scruffs Icon Matskål Keramik Gräddvit (19 cm)

  Scruffs Icon Matskål Keramik Gräddvit (19 cm)
  Scruffs Icon Matskål Keramik GräddvitHär har vi en snygg och klassisk keramikskål som passar lika bra till foder som till vatten. Skålen finns i flera olika storlekar för att passa både katter och hundar av olika raser!Scruffs Icon Matskål Keramik har en enkel och stilren design, och en fin gräddvit färg.Skålen är mycket lätt att hålla ren, då den tål maskindisk - så praktiskt! Den tål även microvågsugn.Tack vare att denna skål är tillverkad av keramik så är den lite tyngre än en vanlig skål av plast eller metall - detta gör att den står mer stadigt på golvet.Scruffs Icon Matskål Keramik finns i flera olika storlekar:13 x 13 x 5 cm - rymmer 0,4 liter15 x 15 x 5 cm - rymmer 0,5 liter19 x 19 x 8 cm - rymmer 1,6 liter25 x 25 x 10 cm - rymmer 3,5 liter
 • Matskål Hunter Osby Mörkgrå - MGRÅ, 550ML

  Matskål Hunter Osby Mörkgrå - MGRÅ, 550ML
  Grå matskål i keramik som passar lika bra för mat som vatten. Underdelens kant av silikon förhindrar märken på golvet samtidigt som skålen står stadigt.
 • Matskål Diana - finns i storlekarna S, M och L (Small)

  Matskål Diana - finns i storlekarna S, M och L (Small)
  Här har du en riktigt fin mat- vattenskål för din hund (eller katt).Passar i de flesta hem då den har en diskret färg och fint mönster.Gummikanten längs undersidan tillsammans med skålens tyngd gör att den står stadigt. Tål maskindisk men
 • Foderautomat Petmate C3000

  Foderautomat Petmate C3000
  En smart och praktisk foderautomat som underlättar utfodringen. Petfeeder rymmer upp till 3 kg och säkerställer en jämn utfodring varje gång.
 • Matskål Breeder's Melamin Rosa, 210 ml

  Matskål Breeder's Melamin Rosa, 210 ml
  Fin rosa skål i melamin med lös innerskål i metall och antiglid på undersidan som gör att skålen står stadigt på alla slags underlag.
 • Basic Goldrush Hundskål Keramik Blå (0,5 l)

  Basic Goldrush Hundskål Keramik Blå (0,5 l)
  Basic Goldrush Hundskål Keramik BlåVill du att din vovve ska äta sin middag med stil - titta hit! Denna hundskålen är tillverkad av keramik och har en vacker blå färg med guldstänk!Keramikskålen passar självklart lika bra till foder som till vatten!Keramik ger ett rustikt intryck samtidigt som det ger skålen lite tyngd, så att den inte välter så lätt.Basic Goldrush Hundskål Keramik är en snygg och stilren hundskål som finns i tre olika storlekar för att passa hundar av alla raser!Skålen tål endast handdisk.Storlekar:0,5 liter - 12,7 cm i diameter0,7 liter - 15,2 cm i diameter1,3 liter - 17,5 cm i diameter
 • Matskål Dora - finns i storlekarna S, M och L (Large)

  Matskål Dora - finns i storlekarna S, M och L (Large)
  Här har du en riktigt fin mat- vattenskål för din hund (eller katt).Passar i de flesta hem då den har en diskret färg och fint mönster.Gummikanten längs undersidan tillsammans med skålens tyngd gör att den står stadigt. Tål maskindisk men
 • Vattenflaska Hund Kurgo Grön, 0,75 l

  Vattenflaska Hund Kurgo Grön, 0,75 l
  Flaskan för både dig och din hund. Vattenflaska har en skål i botten som rymmer 250 ml så att du och din hund kan dela utan att dricka ur samma del.
 • Matbar M-Pets, 2x1100 ml

  Matbar M-Pets, 2x1100 ml
  Praktisk matbar från M-Pets i plast med två löstagbara skålar för enkel rengöring och antislip på undersidan.
 • Matskål Active Canis Griffeltavla Blå, 1,2 l

  Matskål Active Canis Griffeltavla Blå, 1,2 l
  Fin blå matskål i metall med utsida i form av en griffeltavla där du till exempel kan skriva hundens namn. Krita medföljer.
 • Matskål Hunter Osby Taupe - TAUPE, 1100ML

  Matskål Hunter Osby Taupe - TAUPE, 1100ML
  Robust matskål i keramik som passar bra för både mat och vatten. Underdelens kant av silikon förhindrar märken på golvet samtidigt som skålen står stadigt.
 • Holland Animal Care - Puzzle & Feed Matskål - Rosa

  Holland Animal Care - Puzzle & Feed Matskål - Rosa
  En matskål i giftfri plast från Holland Animal Care som gör att hunden behöver få jobba för att få i sig sin mat! Passar utmärkt som matskål för hunden som äter för snabbt eller att användas som aktivering genom att lägga i torrfoder
 • Keramikskål Vit/Blå (350 ml)

  Keramikskål Vit/Blå (350 ml)
  Klassisk hundskål i glaserad keramikEn tung och rejäl mat- eller vattenskål till din hund eller katt. Tålig skål som tål maskindisk.Storlekar:350 ml/12 cm i diameter1 liter/18 cm i diameter2,3 liter/23 cm i diameter
 • Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 600 ml / ø 15 cm)

  Trixie Eat on Feet Hundbar (2 x 600 ml / ø 15 cm)
  Trixie Eat on Feet – mata vovven med stilNu slipper du skålar som skramlar omkring på golvet när hunden äter. Denna hundbar med stativ har gummerade fötter som gör att den står stabilt på golvet. Ringarna i stativet gör att skålarna håller sig på plats under hela måltiden. De två keramikskålarna är trendiga med mönster som visar i vilken av skålarna du ska servera foder respektive vatten. Den svartvita färgen passar de flesta inredningsstilar. Metallstativet är pulverlackerat i svart. Självklart kan du maskindiska skålarna! Förutom att skålarna är snygga och praktiskt så passar de bra till vovven som behöver en mer ergonomisk ställning när den äter.Finns i två storlekar: 2 x 0,6 l / ? 15 cm 2 x 0,6 l / ? 20 cm
 • Skumfilter Petsafe Keramik/Rostfritt 360 2-pack

  Skumfilter Petsafe Keramik/Rostfritt 360 2-pack
  Skumfilter i 2-pack som passar Petsafes vattenfontäner.
 • Trixie Matskål Plast (250 ml)

  Trixie Matskål Plast (250 ml)
  En lätt plastskål från TrixieDenna plastskål passar bra till både mat och vatten. Tack vare att den är lätt är den enkel att ta med. Gummifötterna gör att den står stadigt på golvet.Denna skålen levereras i osorterade färger - du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.
 • Little&Bigger Double Diner Metallic Skål (2x250ml)

  Little&Bigger Double Diner Metallic Skål (2x250ml)
  Stilrena hundskålarLittle&Bigger Double Diner Metallic är två stilrena hundskålar på en upphöjd ställning. Ställningen har gummifötter som gör att den hålls på plats. Skålarna kan diskas i maskin. 
 • Matskål Pet Ragous Keramik, Ljusblå

  Matskål Pet Ragous Keramik, Ljusblå
  Söt ljusblå matskål i keramik med vita tassavtryck. Skålen rymmer 2,3 dl och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Little&Bigger Matskål Plast & Rostfri Vit (S)

  Little&Bigger Matskål Plast & Rostfri Vit (S)
  Stilren mat- och vattenskål som tål att diskas i diskmaskin. Skålen har en halkfri undersida, en urtagbar innandel av aluminium och ett skyddande hölje av hållbar melaminplast.Finns i storlekarna: S: 160 ml M: 350 ml L: 700 ml XL: 1400 ml
 • Skvalpskål Active Canis Non-splash, Röd

  Skvalpskål Active Canis Non-splash, Röd
  Röd skvalpskål i plast som minskar spill av vatten. Perfekt att ha med på resan eller i bilen, bara att torka av och packa ner. Rymmer 1,4 liter.