Kosttillskott för hund

Ibland behöver man ge sin hund speciella tillskott till maten. Det kan vara pga tillfälliga problem eller kronisk sjukdom. Här listar vi hundtillskott av olika slag.

» Tillskott för Mage & Tarm

» Tillskott för Leder & Muskler

» Vätskeersättning

Populärt inom kosttillskott för hund

 • Pro-Soluble - 150 g

  Pro-Soluble - 150 g
  Pro-Soluble är ett effektivt kosttillskott att använda vid nedsatt magtarmfunktion eller vid kroniska mag-och tarmbesvär. Produkten hjälper till att få en normaliserad mag- och tarmbalans. Framtagen för långtidsbruk och kan användas för hund och katt i alla åldrar. Återställer balans i mag- och tarmfunktionen. Lugnar en orolig mage. Kan användas vid långtidsmedicinering. Enterococcus faecium   Dextros   Små hundar 1 mått à 2g/dag Stora hundar 2 mått à 2g/dag Katt 5kg  2 mått à 2g/dag   Halvera dosen efter ett par veckor vid normaliserad funktion.   Löses upp i friskt vatten eller strös över maten.Om blandat med vatten skall blandningen förnyas från timma till timma.
 • Hop-Flex Plus Tuggbitar för Hund - 60 st tuggbitar

  Hop-Flex Plus Tuggbitar för Hund - 60 st tuggbitar
  Aptus Hop-Flex Plus är en glukosaminprodukt som kan tas som ett komplement i samband med artrosbehandling till hund. Hop-Flex Plus innehåller en kombination av ämnen som bidrar till att försörja leden med näring. Tuggbitarna har en god kycklingsmak.   Förutom glukosamin innehåller Hop-Flex Plus grönläppad mussla. Grönläppad mussla innehåller bl.a naturliga glukosaminoglykaner (GAGS) som kondroitinsulfat och hyaluronsyra, essentiella fettsyror, omega 3 och 6, aminosyror, mineraler och vitaminer.   Aptus Hop-Flex Plus rekommenderas till större hundar, till mindre hundar och katt rekommenderas Aptus Hop-Flex Plus Mini. Klicka här för att komma till den produkten: Hop-Flex Plus Mini Tuggbitarna innehåller grönläppad mussla, glukosamin och antioxidanter i kombination som bidrar till att försörja leden med näring. Hop-Flex Plus kan övervägas till aktiva hundar som regelbundet utsätts för belastningav lederna. Glukosamin   Metylsulfonylmetan   Fiskolja   Kondroitionsulfat   Grönläppad mussla   Kollagen typ II   15-25 kg 1 tuggbit >25 kg 2 tuggbit   Tuggbitarna ges dagligen som en godbit eller del av måltid. Fördela på morgon och kväll om du ger mer än en tuggbit. Under de första 4-6 veckorna rekommenderas dubbel dos. Förvaras i rumstemperatur (15–25°C) och använd återförslutningen för bästa hållbarhet.
 • Kosttillskott Trikem WorkingDog Digestive+ 600g

  Kosttillskott Trikem WorkingDog Digestive+ 600g
  Stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmkultur för optimalt näringsupptag samt bidrar till en jämn, bra konsistens på avföringen.
 • Avital Biotin 250 tabletter

  Avital Biotin 250 tabletter
  Avital Biotin 250 tabletterDetta kosttillskott kommer i tablettform och passar både hundar och katter. Tillskottet innehåller zink, aminosyran metionin och biotin, och det främjar frisk hud och en vacker, glansig päls. Produkten är särskilt lämplig för användning i samband med pälsfällning, vid hud- eller pälsproblem samt inför utställningar. Metionin är en essentiell aminosyra som behövs för uppbyggnaden av många proteiner i kroppen och för att behålla pälsen frisk och glänsande. Ett lågt intag av metionin kan orsaka olika problem med fodersmältningen. Zink behövs vid bildandet av hår. Zinkbrist kan tex. uppkomma om djurets foder har en alltför hög halt av spannmål. Zinkbrist visar sig som hudproblem. Biotin är viktigt för hudens och klornas välmående. Brist på biotin kan uppkomma vid högt intag av råa ägg då ämnet avidin som finns i råa ägg minskar biotin i kroppen. Symtom på biotinbrist är att huden och pälsen är i dåligt skick och djuren kan även tappa päls runt ögonen.Dosering:Tabletten kan ges direkt i djurets mun eller blandas med fodret. Se doseringsangivelser på förpackningenFörpackningstorlek:250 tabletterKosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!

Fler tips på kosttillskott för hund

 • Effektri Dog Omega-3 Olja (1 l)

  Effektri Dog Omega-3 Olja (1 l)
  Effektri Dog Omega-3 OljaOmega-3 från fiskolja är mycket vanligt i kosttillskott för hundar och även i hundmat. Problemet är att oljan lätt oxiderar vilket gör att näringsämnena försvinner. Detta gör att hunden inte kan tillgodogöra sig så mycket av näringsämnena som man hade önskat.I Effektri Dog Omega-3 Olja har man tillsatt både fiskolja och högkvalitativ olivolja. Olivoljan ser till att fiskoljan inte oxiderar på samma sätt - detta bevarar näringsämnena.Denna oljan innehåller både DHA och EPA av riktigt hög kvalitet. Olivoljan är rik på antioxidanter.Effektri Dog Omega-3 Olja fungerar antiinflammatoriskt samtidigt som den är bra för hundens hud och päls.Man kan använda oljan av flera olika anledningar, exempelvis är den bra för att avhjälpa:InflammationerLivlös pälsTorra trampdynorTorr hud och klådaProblem orsakade av artrosOljan passar även bra för valpar, dräktiga tikar och för seniorhundar.Något som utmärker denna oljan är att den kan gå att ge även till hundar som är allergiska emot fisk. Detta eftersom att oljan är raffinerad på ett sådant sätt att den inte innehåller något fiskprotein.Fiskoljan kommer från hållbart fiske i Europa och Chile, och olivoljan kommer ifrån Spanien.DoseringSe doseringstabell under Fodergiva.Börja med att ge mindre än den rekommenderade mängden, eftersom kroppen kan reagera starkt på en stor dos olja precis i början. T.ex. kan hunden få diarré och tappa lite päls i början. Detta är normalt, men kan avhjälpas om man ger en mindre dos i början och sedan ökar.Bitvis så kan mängden ökas till 1,5 gånger den rekommenderade mängden. Detta kan t.ex. vara när hunden har skadat sig eller varit sjuk, eller när en tik är dräktig. Man kan också öka mängden när hunden tränar extra hårt, t.ex. när det är mycket tävlingar.
 • Enteromicro Complex pasta för tarmfunktion - 15 ml

  Enteromicro Complex pasta för tarmfunktion - 15 ml
  Enteromicro Complex pasta är ett fodertillskott med pro- och prebiotika som främjar en hälsosam tarmmiljö och tarmfunktion. Tack vare det skonsamma innehållet passar tillskottet utmärkt vid mag-tarmbesvär, diarré, förstoppning, stress, vid problem att gå upp i vikt och kostbyte. Produkten verkar lugnande för tarmslemhinnan, reglerar tarmens mikroflora och ger en fastare avföring. Lugnar en orolig mage. Ger en fastare avföring. Håller magtarmhälsa frisk. Vitaminer (D3, B, E)   Maltodextrin   Smörsyra   Pektin   Fänkål   Björnbär   Råmjölk från ko   FOS och MOS   Enterococcus faecium   Per 5 kg kroppsvikt 1 ml/dag
 • Kosttillskott NVC Mobility 150g

  Kosttillskott NVC Mobility 150g
  Ledtillskott utvecklat av veterinärer för hundar med stela leder och hundar med en aktiv livsstil. De läckra pelletsen är enkla att ge till din hund.
 • WeVit Tasty energipasta - 100 g

  WeVit Tasty energipasta - 100 g
  WeVit Tasty är en lättsmält ätbar pasta, speciellt lämpad i situationer såsom aptitminskning eller konvalescens efter sjukdom. WeVit hjälper till att stimulera aptiten och hjälper därmed ditt husdjurs viktökning och återhämtning. Pastan är även berikad med taurin, ett utmärkt ämne för äldre djur som behöver ett extra energitillskott för att hålla sig friska och bibehålla muskelmassa. Varje tesked (5g) innehåller 24 kcal. Tillför mineraler och vitaminer. Stimulerar aptit. Påskyndar återhämtning och viktökning. Vegetabiliska produkter   Oljor och fetter   Fisk och fiskprodukter   Mineraler   Näringsinnehåll Andel Råprotein 2,4% Växttråd 6,1% Råfett 40,8% Råaska 2,5% Vatten 11,7% Lägg WeVit Tasty® på din katts framtassar eller under din hunds/katts nos där det kan slickas av. Om din hund/katt har aptit kan du erbjuda produkten direkt från tuben eller fingret. Färskt dricksvattenska alltid finnas tillgängligt. Kattungar: (över 8 veckor): 1 cm pasta (¼ tsk)per dag. Katter: 2-3 cm pasta (½ tsk) per dag. Hundar: 5 cm pasta (1 tsk) per 10 kg kroppsvikt per dag. 1 tesked motsvarar 5 g = ca. 5 cm pasta.
 • Kosttillskott Trikem WorkingDog B-vitamin 500ml

  Kosttillskott Trikem WorkingDog B-vitamin 500ml
  WorkingDog B-vitamin innehåller samtliga för hunden nödvändiga B-vitaminer. Tillskott av B-vitamin används med fördel vid hård träning och pälsfällning.
 • Svenska Djurapoteket Probiotika (40 g)

  Svenska Djurapoteket Probiotika (40 g)
  Svenska Djurapoteket ProbiotikaDetta kosttillskottet är tillverkat som ett praktiskt pulver som du enkelt blandar med ditt husdjurs vanliga foder. Kosttillskottet arbetar för att stabilisera tarmfloran och kan ges till både katter och hundar.Svenska Djurapoteket Probiotika består av mjölksyrebakterier och kan avhjälpa flera olika typer av besvär. Det kan ges om katten eller hunden drabbats av diarré, men också vid förstoppning. Kosttillskottet passar även utmärkt om magen påverkats av en stressig situation, en antibiotikakur eller liknande.Svenska Djurapoteket Probiotika är lätt att servera och dosera - det blandas helt enkelt med maten en gång om dagen. Se Fodergiva för doseringstabell. Ett dosmått medföljer i förpackningen. Om du inte hittar det direkt - leta runt lite i pulvret. Det är vanligt att måttet åker ned en bit när burken transporteras.Detta kosttillskottet kan även ges till valpar.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Omega Oil - 250 ml flaska

  Omega Oil - 250 ml flaska
  Denna flaska innehåller en kombination av fisk- och växtoljor för din hund eller katt. Omega 3 fettsyror med EPA, DHA och ALA, Omega 6 fettsyror med LA, Biotin och vitamin A, D3 och E.   LA och ALA är essentiella fettsyror som är viktiga för en normal kroppsfunktion, då kroppen inte kan syntetisera dessa själv, och därför måste de tillföras genom maten. Omega olja för alla hundar och katter Enkel att blanda med maten eller ge direkt i munnen Rapsolja 83% Fiskolja 15% Nattljusolja 1,7%     Fettsyreinnehåll i 1ml:   Omega 3 192mg Epa 51mg Dha 36mg Ala 90mg Omega 6 189mg La 180mg Vitamin A   Vitamin D3   Vitamin E   Biotin   Vikt Mängd/dag 40 kg 3 teskedar/1 matsked eller 15 ml
 • Kelp fodertillskott - 500 g

  Kelp fodertillskott - 500 g
  Svenska Djurapotekets Kelp är ett kraftigt tillskott som stärker päls, bibehåller en god matsmältning och ser till att hålla en hög motståndskraft mot infektioner.   Kelp är en superalg som innehåller stora mängder vitaminer, mineraler, omega-3 och ett tjugotal aminosyror som t ex: Vitamin 1, B1, B2, B3, B12, C och E. Mineralerna kalcium, koppar, jod, järn, litium, magnesium, fosfor, kalium, selen, kisel, svavel, zink, krom, kobolt, mangan, niacid, riiboflavin, sodium. Att ge Kelp är därför ett bra val för att främja djurets allmänhälsa och välbefinnande. Ger högre motståndskraft mot infektioner. Främjar en vacker päls och hälsosam hud. Stödjer en frisk och aktiv matsmältning. Knöltångpulver   Näringsinnehåll Per dosmått á 3,6 g Knöltångpulver 3,6 g Vikt Mängd 0 - 10 kg 1 dosmått  10 - 25 kg 2 dosmått 25 - 40 kg 3 dosmått + 40 kg 4 dosmått Blandas i maten 1 gång/dag.Doseringsmått medföljer i förpackningen.
 • Pro-Kolin Advanced Dog - 15 ml

  Pro-Kolin Advanced Dog - 15 ml
  Pro-Kolin Advanced användes vid akut ospecifik diarré hos hund. Innehåller mikro-inkapslade probiotiska (sunda och hälsosamma) bakterier som koloniserar tarmen, samt kaolin och pektin som binder toxiner och normaliserar förhållanden i tarmen   Produkten har fått en ny och uppdaterad smaklighet, leversmak som passar bra för hund. Smaken är articifiell, innehåller därav inga protein eller andra vanliga allergener och kan därmed användas även till djur med hypersensitivitet. Kan användas vid akut ospecifik diarré  Innehåller mikro-inkapslade probiotiska (sunda och hälsosamma) bakterier som koloniserar tarmen, samt kaolin och pektin som binder toxiner och normaliserar förhållanden i tarmen Probiotika   Enterococcus faecium   Prebiotika   Soyaolja   Kaolin   Pektin   Artificiell biffarom   Nyfödda 1ml var 8:e timma Valpar 1-2ml 2-3 gånger/dag Vuxna 2-5ml 2-3 gånger/dag
 • Avital Vitamin E 100 ml

  Avital Vitamin E 100 ml
  Hög halt av naturligt ?-tokoferol (200 lU / ml) i flytande formPraktisk pumpflaska som räcker till fler än 60 pumptryckningarTillverkad i Finland under högklassig produktutvecklingSammansättning:Vetegroddsolja, D-a-tokoferolNäringstillsatser: Vitamin E (D-?-tokoferol) 134 till 200 mg / l.Dosering: Vuxen hund i vila eller lätt träning, hund yngre än 1 år: 1 pumptryck/dag. Vuxen hund i krävande arbete: två pumptryckningar dagligen. Avelsdjur, dräktiga eller digivande hundar: 3 pumptryck/dag. Ska ges i samband med utfodring. Det dagliga behovet av vitamin E för hundar är ca 75 IE per kg kroppsvikt per dag. När naturligt ?-tocopherol används minskar behovet (för-hållandet mellan racemiskt och naturligt är ca 2:1). Vitamin E är avsett att ges som en kur eller enligt ordination från veterinär.Vitamin E är ett fettlösligt vitamin som fungerar som en antioxidant i kroppen och som skyddar kroppens celler mot effekterna av fria syreradikaler. Naturligt vitamin E är den mest kraftfulla formen av vitamin E. Vitamin E är särskilt fördelaktigt för djur som arbetar hårt, avelsdjur samt dräktiga och digivande djur.Naturligt vitamin E absorberas och transporteras till vävnader mer effektivt än syntetiskt vitamin E. Tillskott av vitamin E är av stor nytta för den aktiva hunden, liksom växande och äldre hundar samt djur i avel. Hårt arbetande hundar behöver vitamin E tillskott eftersom fria radikaler genereras i kroppen till följd av tung fysisk ansträngning. Fria radikaler och reaktiva syreföreningar kan orsaka mus-kelskador och trötthet. Vitamin E förbättrar cellernas funktion och motståndskraft och muskler skyddas från fria radikaler. Hundar som används i avel kan också behöva extra vitamin E pga de extra påfrestningarna. Dräktiga tikar har ett högre behov av vitamin E eftersom tiken även behöver vitaminer till fostrets tillväxt och utveckling. Vitamin E spelar en viktig roll för immunsy-stemets funktion och utveckling. Vitamin E har även visat sig stärka immunförsvaret, särskilt hos djur som lider av sjukdomar i immunsystemet eller som har nedsatt immunförsvar. Vitamin E kan också vara till nytta för de hundar som lider av artros därför att vitamin E minskar accelerationen av nedbrytningen av ledbrosk samt kan lindra smärtan. Även lever- och hjärtsjuka hundar re-kommenderas vitamin E-tillskott på grund av dess antioxidanta egenskaper.Hållbarhet: 24 månader. Förvaras vid högst 25°C. Flaskan är försedd med ett dropplås. Stäng detta dropplås efter varje användningstillfälle. Flaskans speciella design skyddar fettsyrorna från oxidation (härskning). Springan i botten på flaskan möjliggör en nödvändig ventilation i flas-kan. Öppnad flaska skall användas inom 3 månader. Förpackningsstorlek 100 ml = minst 60 pumpslag.
 • Nutrolin Puppy & Mom (150 ml)

  Nutrolin Puppy & Mom (150 ml)
  Nutrolin Puppy & MomDetta kosttillskottet kommer i form av en olja som är mycket rik på Omega-3-fettsyran DHA. DHA är mycket viktigt för valpens utveckling, och man kan se goda effekter av att börja ge tillskottet redan när tiken är dräktig.Nutrolin Puppy & Mom stöttar valpens utveckling, redan under fostertiden!Omega-3-fettsyran DHA är bra för hjärnans, luktsinnets och synens utveckling, och det stöttar en god inlärningsförmåga.Att tillföra Omega-3 redan under foster- och digivningstiden kan faktiskt minska risken för att valpen utvecklar allergier senare i livet!Nutrolin Puppy & Mom kan serveras till tiken redan från parning tills dess att valparna slutat dia. Till valpar ges tillskottet från det att valparna går över till fast föda, tills de fyller ett år.Dosering för tikar och för valpar som är 8-12 månader gamla: Hundens vikt Olja per dygn 5 kg 1,25 ml 10 kg 2,5 ml 20 kg 5 ml 40 kg 7,5 ml 70 kg 10 mlDosering för valpar som är upp till 8 månader gamla är 1 ml per 3 kg kroppsvikt.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Kosttillskott Fixodida Zx 120-p

  Kosttillskott Fixodida Zx 120-p
  Fodertillskott i tablettform som stimulerar pälstillväxten, reducerar plaque och motverkar dålig andedräkt hos din hund eller katt.
 • Aptus Attapecitin tabletter 30st - Kosttillskott för hundar

  Aptus Attapecitin tabletter 30st - Kosttillskott för hundar
  Aptus Attapecitin tabletter 30stAptus Attapecitin tabletter hjälper till när din hund har tillfällig orolig mage eller är lös i magen. Den bidrar och hjälper till att bromsa vid tarmstörningar samt är snabbverkande.  Tabletten kan krossas och blanda
 • WeHemo oral lösning för hypokalemi & anemi - 30 ml

  WeHemo oral lösning för hypokalemi & anemi - 30 ml
  WeHemo är ett fodertillskott för hundar och katter som lider av anemi (blodbrist) eller hypokalemi (låga kaliumnivåer), ofta följder av kronisk njursvikt. Den orala lösningen är rik på kalium, nödvändiga vitaminer, mineraler, järn, folsyra och aminosyror för att stödja blodbildningen och dämpa hypokalemin.   Vi rekommenderar att du alltid rådgör med din/en veterinär innan du börjar använda denna produkt, då man kan behöva justera doseringen beronde på hur utvecklingen går. Dessutom skiljer sig doseringen åt om det gäller anemi eller hypokalemi. Med järn och folsyra, viktiga vid blodbildning. Kalium för hypokalemi. Vitamin B1 3 mg Vitamin B2 3 mg Vitamin B3 5 mg Pantotensyra (B5) 5 mg Vitamin B6 2,5 mg Folsyra 12 mg Vitamin B12 0,035 mg Vitamin C 3 mg Vitamin K3 0,5 mg Koppar 0,552 mg Zink 5,5 mg Järn 6 mg Kalium 78 mg L-lysin 0,5 mg DL-Metionin 0,5 mg Näringsinnehåll Andel Råprotein 19,3% Växttråd 0,5% Råfett 0,5% Råaska 5,3% Vatten 51,13% Hypokalemi, Kaliumnivå i serum (mekv/l) WeHemo dos < 3 1,5 ml per 5 kg två ggr dagligen 3 - 3,5 1,0 ml per 5 kg två ggr dagligen 3,5 - 4 0,25 - 0,5 ml per 5 kg två ggr dagligen     Anemi   Vikt 0,1 ml/kg kroppsvikt Lösningen kan ges både i munnen eller i fodret.
 • GoShine - Päls & Hud, Fodertillskott - 30 bitar kyckling

  GoShine - Päls & Hud, Fodertillskott - 30 bitar kyckling
  Från Blue Pet kommer detta tillskott som främjar päls, hud och klor för alla hundar, oavsett ålder, ras och storlek. Formen på biten gör den enkel att dosera, den är fettsnål och den finns i 2 smaker (kyckling eller jordnötssmör) och 2 förpackningsstorlekar (30 eller 90 bitar). Ett bra tillskott som hjälper din hund att ha en fin,blank päls, frisk hud och starka klor.   De smarriga, tuggbara bitarna innehåller bland annat Fucoidan från brunalger och knöltång, som tillsammans med noggrant utvalda mikronutrienter (VitaminC, Vitamin E och Biotin), hjälper din hund få en starkare, friskare päls, en sund hud och vässade klor. Dessutom innehåller den bioaktiva ämnen som främjar tarmfloran och bidrar till ett starkare immunförsvar och god matsmältning. Förvaras torrt och svalt. PhyCoidan™, Fucoidan utvunnet från 100% Blåstång (Fucus vesiculosus) som är en Brunalg från Irlands västkust. Fucoidan polysackarid är rik på antioxidanterna marina polyfenoler, vitaminer och mineraler. Tillsammans främjar hudens hälsa och välmående. PhytoMara™ är utvunnet från 100% Knöltång även kallad Kelp (Ascophyllum Nodosum) som är en Brunalg från Irlands västkust. Kelp innehåller polysackarider Laminarin, Fucoidan, Alginsyra och polyfenoler. Tillsammans främjar dom hårcellernas tillväxtfaser som bidrar till en tjockare och mer skinande päls. Vitamin C är en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler och främjar hudhälsan. Vitamin E Är en fettlöslig antioxidant, den skyddar mot fria radikaler och stärker huden hälsa. Biotion även kallad Vitamin B7, är känd för att öka hårets spänst och stärka både hud och klor Kyckling:   Ärtor   Torkad Kyckling 18% Havregryn   Linfrön   Vegetabilisk Glycerin   Glukossirap   Tångmjöl   Hydrolyserad Kycklinglever   Kokosnötsolja   Melass       Jordnötssmör:   Ärtor   Havregryn   Linfrön   Vegetabilisk Glycerin   Glukossirap   Jordnötssmör 5,3% Tångmjöl   Veg. Matsmältningsenzym   Kokosnötsolja   Melass   Kyckling:   Protein 17,5% Råfiber 2,4% Fett 8,09% Aska 4,8% Vitamin C 6700 mg Vitamn E 2700 mg Biotin 6,7 mg Zink 621 mg Zinksulfatmonohydrat   Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor       Jordnötssmör:   Protein 12,4% Råfiber 3,2% Fett 8,57% Aska 4% Vitamin C 6700 mg Vitamin E 2700 mg Biotin 6,7 mg Zink 621 mg Zinksulfatmonohydrat   Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor   Vikt Mängd/dag < 15 kg 1 tablett 15 - 30 kg 2 tabletter > 30 kg 3 tabletter
 • Svenska Djurapoteket Kostfibrer Mage-Tarm

  Svenska Djurapoteket Kostfibrer Mage-Tarm
  Svenska DjurApotekets Mage-Tarm är ett psylliumfrö som innehåller rikligt med gelbildande kostfibrer för mag-tarmkanalens normala funktion. Om hunden eller katten har trög alt. lös mage, så hjälper Mage-Tarm till att få en normalt fungerade avföring.Ingredienser: Psylliumfrö (Psyllium Husk)Blandas samman med 50-150 ml vatten.
 • Brit Vitamins Puppy 150 g

  Brit Vitamins Puppy 150 g
  Brit Vitamins Puppy 150 gVill du ge din valp en vitamin-boost utan att behöva servera pulver eller tabletter? Inga problem - Brit Vitamins Puppy är läckra semi-mjuka godbitar som stöttar valpens utveckling på en rad olika sätt!Gluklosamin och kondroitinsulfat stöttar skelettet och ledernaLactobacillus hjälper magen och matsmältningenLax och alger är rika på nyttiga fettsyror som är bra för hud och päls men även för lederna, samtidigt som de verkar antiinflammatorisktMojave Yucca, inulin och mannan-oligosackarider hjälper matsmältningenDetta är en multivitamin med nyttiga mineraler som vi tror att din valp kommer älska! Du kan servera det från 8 veckors ålder.Brit Vitamins Puppy är fria från spannmål, soja, GMO samt artificiella konserveringsmedel, färgämnen och smakämnen!Doseringsangivelse, per dygn:2 tabletter per 5 kg kroppsvikt. (En valp på 10 kg kan således äta 4 st per dygn)Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • CystoPro - 30 kapslar

  CystoPro - 30 kapslar
  CystoPro kan hjälpa till att minska bakterieinfektioner i hundens urinvägar genom att hindra bakterier från att fästa i urinvägarna samt att produkten bidrar till en stark och motståndskraftig urinblåsevägg. CystoPro minskar även antalet tillgängliga bakterier som kan ge upphov till infektion.   Fungerar till alla åldrar. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i CystoPro är proanthocyanidin (PAC) från tranbär. PAC är kliniskt bevisat att minska E.coli bakteriernas förmåga att fästa till urinvägarna. Enterococcus faecium   N-aceyl   D-glukosamin   Mannan oligosakarider   Proantocyaniderna (PAC´c)   Kroppsvikt
 • Brit Vitamins Probiotic 150 g

  Brit Vitamins Probiotic 150 g
  Brit Vitamins Probiotic 150 gDetta kosttillskott främjar en god hälsa i hundens mag- och tarmkanal! Tillskottet passar för hundar med känslig mage, matsmältningsproblematik eller för hundar som tillfälligt äter antibiotika!Du är kanske van vid att kosttillskott för hundar kommer i form av tabletter eller pulver - och kanske har du erfarenhet av att det kan vara svårt att få hunden att äta dem. Detta tillskott med probiotika kommer i form av halvmjuka godbitar - mycket lätta att servera!Brit Vitamins Probiotic innehåller:Betaglukan och inulin - bra för tarmfunktionenMOS - bra för matsmältningenMojave Yucca - stöttar matsmältningen och hjälper till att motverka dålig luktLactobacillus - snälla bakterier för magenAntioxidanter - stöttar immunförsvaretBrit Vitamins Probiotic är fria från spannmål, soja, GMO samt artificiella smak-, färg- och konserveringsämnen.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Vitamins Skin & Coat 150 g

  Brit Vitamins Skin & Coat 150 g
  Brit Vitamins Skin & Coat 150 gProblem med hud och päls är det vanligaste problemet hos hundar, och nu finns Brit Vitamins Skin & Coat för att hjälpa till! Detta är semi-mjuka godbitar med härlig smak, som är mycket lätta att servera till hunden. Detta kosttillskott är framtaget för utställningshundar och för hundar med svårhanterlig päls. Tillskottet passar också perfekt under fällningsperioderna!Brit Vitamins Skin & Coat är fullproppade med nyttigheter såsom laxolja och alger som är rika på den nyttiga fettsyran Omega-3. Laxolja är kanske mest känt för att främja frisk hud och glansig päls, men det är faktiskt också bra för hundens skelett och muskler! I detta kosttillskott hittar du också bland annat tagetes, Zink och B-vitamin som främjar hud och päls.Detta är ett spannmålsfritt kosttillskott utan soja eller GMO!Brit Vitamins är läckra godbitar i halvmjuk formula som de flesta hundar älskar! Kosttillskotten är fria från artificiella konserveringsmedel, smakämnen och färgämnen.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • WeJoint Plus - Small Breed/Cat

  WeJoint Plus - Small Breed/Cat
  WeJoint är ett fodertillskott som kan användas för hundar och katter med ledproblem eller hög fysisk aktivitet. I en enda produkt erbjuder WeJoint en led-stärkande effekt, kontroll av smärta och inflammation. Detta tack vare glukosamin och kondrotitinsulfat, krillolja (omega-3-fettsyror), kollagen typ II, MSM samt renat extrakt av djävulsklo (harpagophytum procumbens). Fodertillskottet är mycket accepterat av djur då den kommer med en härlig smak av kyckling och inälvor.   Produkten innehåller 30 tabletter, och enl följande vikt. Small Breed/Cat < 10 kg Medium Breed 10 - 25 kg Large Breed > 25 kg Dämpar smärta och inflammation. Förebygger ledproblem. Glukosamin-HCl   Kondroitinsulfat   Kollagen typ II   Metyl-Sulfonyl-Metan(MSM   Krillolja   Harpagophytum procumbens (standardiserat renat extrakt)   Vitamin C   Zink   Mangan   Vitamin B1   Näringsinnehåll Andel Råprotein 26,6% Växttråd 17,8% Råfett 3,1% Råaska 4,1% Vatten 53,2% Vikt Daglig mängd 5 - 10 kg 1/2 tablett 10 - 25 kg 1 tablett 25 - 40 kg 1 tablett > 40 kg 2 tabletter Dubbla den rekommenderade dosen de första 15 dagarna.
 • Hill's Science Plan Dog Mature Adult 7+ Light Small & Mini Chicken (2,5 kg)

  Hill's Science Plan Dog Mature Adult 7+ Light Small & Mini Chicken (2,5 kg)
  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Mini Light är ett hundfoder för äldre hundar av små raser i behov av viktkontroll. Hundfodret innehåller färre kalorier, mindre fett och mer fibrer än vanligt hundfoder för äldre hundar, vilket hjälper hunden att hålla vikten nere utan att portionsstorleken behöver minskas. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Mini Light innehåller L-karnitin som hjälper hunden att bibehålla sin muskelmassa i stället för att lägga på sig fett. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Mini Light Chicken har extra tillskott av glukosamin och kondroitinsulfat som hjälper äldre hundar att bibehålla friska leder, och därigenom öka sin rörlighet.
 • Biorion Tuggtabletter för Hud och Päls - 60 st tabletter

  Biorion Tuggtabletter för Hud och Päls - 60 st tabletter
  Aptus Biorion tabletter innehåller meteonin och biotin som bidrar till frisk päls, hud och klor hos hund eller katt. Biotin är en av de essentiella B-vitaminer för syntesen av fettsyror som är viktiga byggstenar för hud och päls. Metionin är en aminosyra som förstärker biotins effekt.  Stödjer klo- och pälskvalitet Enkel dosering med tabletter Främjar kvaliten hos klor som är spruckna samt torr och livlös päls Vitaminblandning   DL-metionin   Hjälpämnen   Hund 1/2-1 tablett/10kg/dagligen Katt  1/2-1 tablett/10kg/dagligen   Biorion tabletter ges direkt i munnen eller blandas med fodret. Biorion används i samråd med veterinär.
 • Kosttillskott NVC Mobility 75g

  Kosttillskott NVC Mobility 75g
  Ledtillskott utvecklat av veterinärer för hundar med stela leder eller till hundar med en aktiv livsstil. Läckra pellets som är enkla att ge till din hund.
 • Atopi-3 för hudbarriären - 200 ml

  Atopi-3 för hudbarriären - 200 ml
  Atopi-3 är ett intensivt fodertillskott som kontrollerar inflammation, främjar hudreparation och stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Stödjer även neutraliseringen av fria radikaler. Tillskottet innehåller en balanserad mix av EPA (Eikosapentaensyra), DHA (Dokosahexaensyra), Zink, MSM (metylsulfonylmetan), Vitamin E, Vitamin C och Vitamin A. Stärker hudbarriären. Dämpar inflammation. EPA (eicosapentaenssyra)   DHA (docosahexaensyra)   MSM   Vitamin E   Zink   Vitamin C   Vitamin A   Per 10 kg kroppsvikt 3 ml/dagligen Ges blandat med mat eller direkt i munnen. Rekommenderas att ges i minst 6 veckor, men det varierar beroende på veterinärens råd och hudens tillstånd. Kan ges under långa perioder. Skaka flaskan före användning.
 • Svenska Djurapoteket MultiFlex 200 tabl

  Svenska Djurapoteket MultiFlex 200 tabl
  Svenska DjurApotekets MultiFlex är en kombination av flera olika ledprodukter som Glukosamin, MSM, Grönläppad Mussla, Kondroitin och C-vitamin. MultiFlex innehåller även aminosyran L-Arginin som kan öka blodtransporten genom kroppen och förbättra prestationsförmågan och återhämtningsförmågan. MultiFlex är en vidare utveckling från Grönläppad Mussla och riktar sig till aktiva familjehundar, aktiva träningshundar, hundar som utsätts för slitage eller har en skada.Ingredienser: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, frystorkat pulver från Grönläppad mussla, L-Arginin, Kondroitinsulfat, Kalciumaskorbat (C-vitamin), Mangan.Glukosamin: Finns naturligt i kroppen; speciellt hög koncentration finns i leder, senor och ledband. Glukosamin stimulerar återbildning av ledvävnad och genom att tillföra glukosamin i kosten ökar produktionen av ledvätska och ledbroskämnen, vilket leder till en bättre mjukhet i leden.Tillskott av Glukosamin har visat sig vara särskilt effektivt när det gäller att säkerställa goda ledfunktioner. Inte bara vid påfrestningar och monotona arbeten utan även i samband med ökad ålder.MSM: Många upplever att de får ett starkare och bättre fungerande immunförsvar med MSM. MSM pulver gör cellerna mer genomträngliga vilket medför att cellen lättare kan bli av med gifter och mer effektivt inta näringsämnen, MSM pulver kan användas år efter år utan uppehåll för cellers optimala funktion. MSM finns i varje cell i kroppen med högsta koncentration i leder, muskler, päls, hud, naglar, bindväv. Kroppen använder MSM för att skapa nya celler, ett arbete som pågår dygnet runt. Om inte svavel finns, blir uppbyggnaden därefter. Vid läkning av skador, resulterar svavelbrist ofta i kraftig ärrbildning. Överflödigt svavel utsöndras ur kroppen inom ett dygn och det finns inga biverkningar och MSM räknas som ett av naturens mest ogiftiga ämnen.Grönläppad mussla: Denna unika mussla innehåller näringsämnen från havet som organismen behöver för att bygga upp hud, brosk, bindväv och ledvätska. Musslan utmärker sig genom en ovanligt hög halt av aminosocker – glukosaminoglykaner (GAG) som har en positiv effekt vid behandling av ledsjukdomar. Dessa glukosaminoglykaner är vattenlösliga och tas upp direkt från tarmen, och förs via blodet direkt ut i ledvätska och brosk. Kondroitin, en av de naturliga komponenterna i det grönläppade musselextraktet, bidrar till att förebygga nedbrytning av ledbrosk. Dessutom innehåller extraktet bland annat den unika, omättade fettsyran ETA, samt andra omättade omega-3 och –6 fettsyror med inflammationsreducerande egenskaper.L-Arginin: L-arginin är en mycket viktig aminosyra och en av de åtta essentiella. L-Arginin ökar blodcirkulationen vilket ger bättre ”smörjning” av leder och ligament. vid skador och inflammationer så är en ökad blodcirkulation i det skadade och inflammerade området avgörande för läkningsprocessen.Kondroitin: Långa kondroitinkedjor utgör grunden till all broskvävnad, och bidrar till att göra brosket elastiskt så att det kan ta upp belastningar och verka stötdämpande. Brosket har inte någon egen blodgenomströmning som kan ge den näring för uppbyggnad och underhåll. De näringsämnen som brosket behöver för uppbyggnad och underhåll får den i stället från den ledvätska som flödar runt leden när leden arbetar. Kondroitin fungerar som en magnet för denna vätska, och gör den lättare åtkomlig för brosket. Kondroitin hindrar även befintligt brosk från att brytas ner och liksom glukosamin hjälper det även till vid nybildning av broskvävnad. Genom att öka halterna av kondroitin i kosten så ökar nybildningen av brosk.C-vitamin: (Kalciumaskorbat) C-vitaminet som används är kalciumaskorbat, som är skonsamt för magen. C-vitamin har en mängd funktioner bl.a. för immunsystemets normala funktion och såsom antioxidantia skydda mot de skadliga fria radikalerna som hela tiden bildas vid ämnesomsättningen. C-vitamin främjar också kollagenbildningen för broskets och benstommens normala funktion.Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderas att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenders att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage. Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.
 • ProDen Plaque Off Pulver för Hund och Katt (180 g)

  ProDen Plaque Off Pulver för Hund och Katt (180 g)
  100% naturlig tandvårdsprodukt som hjälper till att förbättra mun- och tandhälsan hos våra älskade hundar och katter!Mun- och tandhygienen hos husdjur är ofta förbisedd. Precis som hos människor bildas plackbakterier ständigt i munnen på alla katter och hundar. När plack har förkalkats till tandsten kan den inte längre borstas bort med en tandborste. I många fall måste den istället avlägsnas hos en veterinär, med hjälp av bedövningsmedel och ultraljud. Om tandsten lämnas obehandlad kan det leda till dålig andedräkt, tandköttsproblem, karies och för tidig tandlossning. Den aktiva ingrediensen i PlaqueOff® Pulver är en speciellt utvald alg, Ascophyllum nodosum, som skördats utmed skandinaviska kusten. Den svenska tandläkare Sune Vikner är den som har tagit fram PlaqueOff. Denna 100% naturliga produkt är fri från tillsatser och konstgjorda konserveringsmedel och innehåller ej gluten eller tillsatt socker. Pulvret strös enkelt på eller blandas i våt- eller torrfoder. Ska användas som ett komplement till tandborstning och kan aldrig ersätta tandborstningen.Hjälper mot: dålig andedräkt tandsten plackDoseringsinformation: Hundar under 10kg och katter: 1/2-1 mått /dagHundar 10-25 kg: 1-2 mått per dagHundar över 25kg: 2 mått per dagMåttsked följer med i paketet, skeden är 0,5ml
 • Kosttillskott Aptus Hop-Flex Plus Mini Tuggbitar 60-p

  Kosttillskott Aptus Hop-Flex Plus Mini Tuggbitar 60-p
  Kycklingsmakande tuggbitar som stödjer rörlighet, ledstruktur och flexibilitet hos katter och hundar av små raser.
 • Sport fodertillskott - 270 g

  Sport fodertillskott - 270 g
  Svenska Djurapotekets Sport är en kombination av MSM, Vitamin C och Aminosyror som är ämnad för hundar som utsätts för hög fysisk aktivitet och därmed kräver en stark muskelmassa, samt god återhämtningsförmåga för att kunna bibehålla muskelstyrkan. Bibehåller muskelbyggnaden. Ger god återhämtningsförmåga. MSM   L-Glutamin   Beta-Alanin   L-Arginin   BCAA   Vitamin-C   Näringsinnehåll Per dosmått á 2,015 g MSM 750 mg L-Glutamin 500 mg Beta-Alanin 250 mg L-Arginin 250 mg BCAA 250 mg Vitamin-C 15 mg Vikt Mängd 0 - 10 kg 1 dosmått  10 - 20 kg 2 dosmått 20 - 30 kg 3 dosmått + 30 kg 4 dosmått Blandas i maten 1 gång/dag.Doseringsmått medföljer i förpackningen.
 • Avital Calcium 200 g

  Avital Calcium 200 g
  Avital Calcium 200 gAvital Calcium är ett kosttillskott för hundar - bestående av kalcium! Tillskottet rekommenderas för hundar som har ett behov av att tillsätta extra kalcium till kosten. Några exempel på hundar som kan behöva detta är dräktiga tikar, digivande tikar, och växande valpar. Kalcium behövs för ett friskt och starkt skelett!Avital Calcium kan självklart även användas till hundar som av en eller annan anledning har en konstaterad kalciumbrist.Detta kosttillskott kommer i form av ett pulver, och ett doseringsmått medföljer i förpackningen.Se doseringsanvisning på förpackningen och kolla med din veterinär om du är osäker på vilket kosttillskott din hund behöver, eller hur mycket du ska ge per dag.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Direne fodertillskott tabletter för njurar - 32 tabletter

  Direne fodertillskott tabletter för njurar - 32 tabletter
  Direne är ett fodertillskott som stödjer nedsatt njurfunktion, läkningsprocesser i njurarna, samt motverkar vidhäftning av bakterier. Ett komplett tillskott med en mängd positiva egenskaper. Vatten ska alltid finnas tillgängligt.   Astragalus: För att främja njurarnas filtration och motverka fibrosutveckling. Reishi: För att stödja läkningsprocesser i njurarna. Gurkmeja (Kurkumin antioxidant): För att skydda mot oxidativ stress. Kitosan (Polysackarid + kalciumkarbonat): För att begränsa upptag av fosfater och uremiska toxiner från tarmen. Quercetin (Flavonoid): För att skydda mot oxidativ stress. Yucca (Saponiner): För att påverka nedbrytningen av kväve och urea. Tranbär: För att motverka vidhäftning av bakterier i urinvägarna och som antioxidant. Stödjer läkningsprocessen i njurarna. Motverkar njurproblem. Quercetin   Astragalus    Tranbär   Yucca   Kitosan   Gurkmeja   Reishi   Hund 1 tablett/10 kg/dag Katt 1/2 tablett/5kg/dag
 • Royal Canin Baby Dog Milk (400 g)

  Royal Canin Baby Dog Milk (400 g)
  Royal Canin Babydog Milk är en komplett mjölkersättning för valpar från födsel till avvänjning. Royal Canin Babydog Milk liknar tikens egen modersmjölk genom sitt höga innehåll av proteiner som är smältbara till 100%, vilket i kombination med avsaknaden av stärkelse även hjälper till att minska risken för diarré. Royal Canin Babydog Milk gör det lätt för valpen att tillgodogöra sig näringen eftersom den består av ett lättupplösligt pulver som inte klumpar sig. Royal Canin Babydog Milk innehåller även DHA, som finns naturligt i tikens mjölk, vilket hjälper valpens hjärna och nervsystem att utvecklas optimalt. Nappflaska och mått ingår i förpackningen.
 • Kosttillskott Trikem WorkingDog MaxRelax 450g

  Kosttillskott Trikem WorkingDog MaxRelax 450g
  MaxRelax är ett tillskott som balanserar rädsla och oro hos din hund. MaxRelax hjälper hunden att koppla av och bidrar till mental balans så att din hund kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer på ett lugnare sätt.
 • Omega-3 fodertillskott - 180 kapslar

  Omega-3 fodertillskott - 180 kapslar
  Svenska Djurapotekets Omega-3 är fullpackad med näringsrika fetter från viltfångad anjovis och sardin som ser till att främja normal hjärt- och hjärnfunktion, hälsosamma blodfetter, en frisk tarmhälsa, samt god synförmåga. Fiskoljan är mycket viktig för kroppens celler och stödjer även broskets uppbyggnad, musklernas rörlighet, samt en vacker päls och hud. Ökar rörligheten för ditt djur. Antiinflammatorisk. Stödjer hälsosam hjärt- och hjärnfunktion. Fiskolja från viltfångad anjovis och sardin   Näringsinnehåll Per kapsel Fiskolja 100 mg Övriga fettsyror 450 mg Vikt Mängd 0 - 15 kg 1 kapsel 15 - 30 kg 2 kapslar 30 - 40 kg 3 kapslar
 • Young Dog Mini Ledtillskott för Små Hundar - 60 st

  Young Dog Mini Ledtillskott för Små Hundar - 60 st
  Flexadin Young Dog Mini är specialdesignat för att stödja lederna hos unga hundar under 2 år och som väger upp till 10 kg. Detta kompletterande foder innehåller glukosamin och kondroitin, viktiga byggstenar för brosk samt djävulsklo, en medicinalväxt känd för sina ledstödjande egenskaper. Ledstödjande Lätt att ge Smakfulla tugg Kycklingleverpulver   Glycerin   Öljäst   Cellulosapulver   Glukosamin HCl 9% Kondroitinsulfat 9% Linolja   Fiskolja   Maltodextrin   Pektin   Sackaros   Kalciumsulfatdihydrat   Beroende på din hunds vikt, behöver du bara ge 1 eller 2 smakfulla, mjuka tuggtabletter per dag.   Vikt Mängd Mindre än 6 kg 1 tuggtablett per dag Över 6 kg 2 tuggtabletter per dag
 • No Stress Paste- Hund/Katt

  No Stress Paste- Hund/Katt
  No Stress Paste (10ml) är en god pasta baserad på den naturliga aminosyran L-tryptofan, och börjar verka redan efter 40min och verkar sedan upp till 3h.  Innehållet är helt naturligt och till största delen L-tryptofan. Magnesium och L-tryptofan är v
 • Uro-Pet Pasta - 120 g

  Uro-Pet Pasta - 120 g
  Smaklig pasta som förebygger bildning av struvitkristaller/struvitstenar hos hund och katt. Innehåller DL-metionin med surgörande egenskaper.    Produkten erbjuds i 120 g. Förebygger struvitstenar. Surgör urinen genom DL-metionin. Glukossirap   Malt   Sojaolja   Fiskolja   Melass   Hydrolyserad svinkollagen   Näringsinnehåll Per 100 g Vätska 13,7 g Råfiber 1,7 g Råaska 0,3 g Råprotein  4,9 g Natrium 0,05 g Råfett 27,2 g Administrering (utöver det vanliga fodret)Ges direkt i munnen, med fodret eller i dricksvattnet.   Ge din hund eller katt Calo-Pet om de behöver extra kalori- eller vitamintillskott:Katt: 0,5-1 tesked (3-6g) 2-3 gånger per dag.Hund: 0,5-3 tesked 2-3 gånger per dag.
 • NAF Natural vetcare Relief - 250 ml

  NAF Natural vetcare Relief - 250 ml
  NAF Natural vetcare Relief - 250 ml NAF natural vetcare Relief är en örtblandning godkänd av veterinärer. Den kan användas till alla hundar, men lämpar sig extra bra till våra äldre hundar. Örtblandningen har som uppgift att ge stöd och komfort åt hu
 • Denamarin Tabletter För Leverhälsa - Small

  Denamarin Tabletter För Leverhälsa - Small
  Denamarin® är ett levertillskott för behandling av leversjukdomar hos både hundar och katter. Bland annat innehåller det två aktiva tillskott, S-Adenosylmetionin vilken har visat sig märkbart förbättra nivåerna av glutation i levern (en förening viktig för god leverhälsa), och Silybin-fosfatidylkolinkomplex (SPC) som hjälper till att bibehålla en hälsosam oxidativ balans. Silybin kan öka gallproduktionen och även nybildningen av leverceller. Finns i 3 olika varianter, små hundar/katter, mellanstora hundar och en för större hundar och varje förpackning innehåller 30 tabletter.   Denamarin® bör ges på fastande mage, minst 1 timme innan måltid för bästa absorption. Till katt rekommenderas att man direkt efter man gett tabletten ger en liten mängd vatten, för att säkerställa att tabletten passerar helt ner i magen. Förvaras svalt och torrt, tabletterna är känsliga mot väta och extrem värme. Kosttillskott för hundar och katter med leverproblem. Mindre tabletter som även är delbara. Små hundar/katter   S-Adenosylmetionin 30 mg Silybin-fosfatidylkolinkomplex 31 mg     Mellanstora hundar   S-Adenosylmetionin 225 mg Silybin-fosfatidylkolinkomplex 82 mg     Stora hundar   S-Adenosylmetionin 425 mg Silybin-fosfatidylkolinkomplex 120 mg Vikt Mängd Små hundar/katter, vikt upp till 5,5 kg 1 tablett small/dag     Mellanstora hundar, vikt mellan 5,5 - 16 kg 1 tablett medium/dag     Stora hundar   Vikt mellan 16 - 29,5 kg 1 tablett large/dag Vikt mellan 29,5 - 54,5 kg 2 tabletter large/dag Vikt över 54,5 kg 3 tabletter large/dag
 • MSM fodertillskott - 250 g

  MSM fodertillskott - 250 g
  MSM är en unik antiinflammatorisk svavelsammansättning som arbetar aktivt med att reparera skadade celler. Ett perfekt komplement till kosten som påskyndar återhämtning. MSM är extra viktigt för återuppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv, skelett, muskler och päls. Rekommenderas speciellt till äldre djur som behöver bli mer rörliga eller hundar som dagligen utsätts för hög aktivitet. Återuppbygger och skapar nya celler. Antiinflammatorisk. Passar till alla åldrar.  Metylsulfonylmetan   Näringsinnehåll 650 mg MSM 650 mg Vikt Mängd 0 - 10 kg 1 dosmått  10 - 25 kg 2 dosmått 25 - 40 kg 3 dosmått + 40 kg 4 dosmått Blandas i maten 1 gång/dag.Doseringsmått medföljer i förpackningen.
 • Vätskeersättning Trikem WorkingDog ReHydrate 400g

  Vätskeersättning Trikem WorkingDog ReHydrate 400g
  WorkingDog ReHydrate är vätskeersättning i pulverform till hund. Ersättningen innehåller elektrolyter och löser sig lätt i vatten.
 • Pro-X Proteintillskott för Hundar - 300 g

  Pro-X Proteintillskott för Hundar - 300 g
  Pro-X är ett specialformulerat proteinpulver som syftar till att stödja muskelutveckling och energinivåer hos både unga och vuxna hundar. Det är särskilt lämpligt för hundar som deltar i intensiv fysisk aktivitet, har utmaningar med viktökning eller kräver extra muskelnäring. Tillverkat av protein extraherat från svart soldatfluga en insekt som är känd för sitt höga proteininnehåll. Pro-X inte bara välsmakande utan också lätt för hundens mag och-tarm kanal att ta upp.   Det är ett proteintillskott utformat för att användas i samband med fysisk aktivitet och kan administreras antingen före eller efter träning för optimal effekt. Det rekommenderas särskilt för hundar som har nått en ålder av 12 månader eller äldre. Det är viktigt att notera att produkten är ett näringsmässigt komplement och inte en ersättning för en balanserad och näringsrik kost. Därför bör det användas i kombination med en välbalanserad kost för att uppnå de bästa resultaten. Främjar muskelutveckling Minimal allergirisk Omedelbar effektivitet Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Proteinpulver från insekter   Arginin   Cystin   Histidin   Isoleucin   Leucin   Lysin   Metionin   Fenylalanin   Teonin   Tryptofan   Tyrosin   Valin   Näringsinnehåll Procent  Protein 54% Kostfiber 17% Fett 14% Aska 6% Vattenhalt 4% Vikt Mängd Upp till 10 kg 1 dosmått 11 - 20 kg 1,5 dosmått 21 - 30 kg 2 dosmått 31 - 40 kg 2,5 dosmått Över 40 kg 3 dosmått
 • Kosttillskott Diarsanyl 60ml

  Kosttillskott Diarsanyl 60ml
  Ett fodertillskott som kan ges till hund, katt, häst och kalv i samband med mag- och tarmstörningar samt diarré. Kan ges till djur i alla åldrar inklusive dräktiga, digivande och nyfödda djur.
 • Avital Nutrient 115 g

  Avital Nutrient 115 g
  Avital Nutrient 115 gDetta kosttillskottet innehåller nyttiga vitaminer och mineraler som din hund behöver för att upprätthålla god hälsa och vigör.Tillskottet kommer i form av ett pulver och kan ges om din hund har brist på någon vitamin eller mineral. Vitaminbrist kan konstateras genom en rad olika symptom - uppsök alltid en veterinär om du misstänker att din hund saknar något i sin kost, eller lider brist på något.Avital Nutrient innehåller en massa olika vitaminer och mineraler såsom exempelvis Vitamin A, C, D, E och flera B-vitaminer.Tillskottet innehåller även exempelvis kalcium, biotin, folsyra, zink, järn och betakaroten.För en god allmänhälsa behöver hundar, precis som vi människor, få i sig en god balans av nyttiga näringsämnen. Ibland kan de, precis som vi, behöva ett tillskott för att säkerställa denna balansen.Dosering:Se doseringsangivelser på förpackningenKosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Royal Canin Mini Light Weightcare (8 kg)

  Royal Canin Mini Light Weightcare (8 kg)
  Royal Canin Mini Light är ett hundfoder speciellt utvecklat för hundar som väger under 10 kg och är äldre än 10 månader. Royal Canin Mini Light innehåller mindre kalorier, men har samma volym som vanligt hundfoder för vuxna hundar. Den överviktiga hunden kan alltså gå ner i vikt utan att behöva äta mindre mängd hundfoder. Royal Canin Mini Light har ett högt proteininnehåll vilket, i kombination med ett balanserat tillskott av bland annat L-karnitin, hjälper till att bevara muskelmassa och hålla hundens leder friska. Royal Canin Mini Light är sammansatt av särskilt utvalda och naturliga smaker och blir därför aptitretande även för den kräsna hunden.
 • SwedenCare - Stomax Kosttillskott 200 g

  SwedenCare - Stomax Kosttillskott 200 g
  SwedenCare - Stomax För att ett djur ska må bra så krävs det att mage och tarm mår bra och är i balans. Det är i mage och tarm som kroppen utvinner näring och energi ur födan - och om denna miljö är i obalans och ur funktion så kommer inte heller re
 • Kosttillskott Svenska DjurApoteket Vätskeersättning 400g

  Kosttillskott Svenska DjurApoteket Vätskeersättning 400g
  Vätskeersättningen innehåller glukos maltodextrin som ger snabb energi och återställa balansen av mineraler i kroppen.
 • Seraquin tabletter - 60 st tabl x 800 mg

  Seraquin tabletter - 60 st tabl x 800 mg
  Seraquin är ett naturligt fodertillskott som understödjer den normala funktionen i ledbrosk, ledkapslar, senor och ledband hos hundar och katter. Tabletterna innehåller glukosamin och kondroitinsulfat, de är viktiga byggstenar vid bildandet av nytt brosk. Dessutom innehåller Seraquin också extrakt av gurkmeja (curcuminoider) vilka är kraftfulla antioxidanter som  neutraliserar fria radikaler. Fria radikaler i lederna bidrar till nedbrytningen av brosk. Innehåller glukosamin och kondroitinsulfat Kraftfulla antioxidanter   Glukosamin HCl   Kondroitinsulfat   Standardiserat gurkmejaextrat   Inaktiverad jäst (Sacharomyces cerevisiae)   Hydrolyserat kycklingprotein   Hydroliserad svinleversmak   Maltodextrin   Natriumklorid    Vikt Mängd 0 - 5 kg 2 tabletter 800 mg 5 - 7,5 kg 3 tabletter 800 mg 7,5 - 10 kg 4 tabletter 800 mg 10 - 20 kg 2 tabletter 2 g 20 - 40 kg 3 tabletter 2 g >40 kg 4 tabletter 2 g Till katter och hundar 0 - 10 kg rekommenderas Seraquin tuggtabletter á 800 mg.  Till hundar över 10 kg rekommenderas Seraquin tuggtabletter á 2 g. Doseringen bör anpassas efter kattens/hundens tillstånd. Efter 4-6 veckor kan man oftast reducera den dagliga dosen till cirka hälften. Seraquin tuggtabletter kan oftast ges direkt till katten/hunden som godis. Tabletten kan även krossas och blandas i fodret.
 • Kosttillskott Svenska DjurApoteket Omega-3 180 tabletter

  Kosttillskott Svenska DjurApoteket Omega-3 180 tabletter
  Omega-3 är en fettsyra från fisk som stärker hundens leder, främjar synen, motverkar hjärtsjukdomar och underhåller hjärnfunktionen.
 • Kosttillskott Svenska DjurApoteket Blodpulver 800g

  Kosttillskott Svenska DjurApoteket Blodpulver 800g
  Blodpulvret kan användas vid vilt spår, ges till en löpande tik för att undvika järnbrist, ges för att öka muskelmassan hos arbetande hundar med mera
 • Nutrolin® Hip & Joint - 150 ml + 60 tabl

  Nutrolin® Hip & Joint - 150 ml + 60 tabl
  Då en hund diagnostiserats med artros rekommenderas vanligtvis fiskoljas Omega 3 fettsyror och näringsämnen för lederna som stödvård. Hip & Joint är det enda ledtillskottte som innehåller rikliga mängder av dessa 2 ämnen. En kombination av näringsämnen och fiskolja är effektivare för lederna än att använda något av dessa ämnen separat. Det förbättrar både den äldre hundens och artros hundens livskvalitet. En öppnad förpackning förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 3 månader.   Fiskoljan innehåller i minimum 280 mg/ml inflammationsdämpande Omega 3 fettsyror: EPA, DHA, ETA och DPA, och Joint Duo produktens dagsranson innehåller nästa hundra gånger mer Omega 3 fettyror än en daglig dos av grönläppad mussla. Man rekommenderar produkten till hundar i alla åldrar som har ex artros eller andra typer av ledproblem. Dagsransonen för en 20 kilos hund innehåller till och med 1400 mg Omega 3 fettsyror och 1100 mg näringsämnen för lederna. Tillsammans minskar de bevisligt inflammationer och smärta i lederna, och då smärtan försvinner börjar hunden röra på sig mer och mer. Eftersom rörelse är som medicin för lederna så förbättras hundens livskvalitet. Ofta går det även att minska på användningen av smärtstillande medicinering.   Det lilla paketet till en hund på 5 kg räcker i 2 månader. Det lilla paketet till en hund på 20 kg räcker i 1 månad, det stora paketet till en hund på 20 kg räcker i 3 månader.   Produkten erbjuds i följande storlekar: 150 ml + 60 tabl 450 ml + 180 tabl Ingredienser tablett 1100 mg:   Glukosamin HCI 330 mg Kondroitinsulfat 220 mg MSM 110 mg Krill (Euphausia superba) 110 mg C-vitamin 33 mg Hjälpsubstanser 297 mg Ingredienser fiskolja** 2,5ml: **läkemedelskvalitet (GMP/API) ETA (C20:4) 15 mg EPA (C20:5) 358 mg DPA (C22:5) 52 mg DHA (C22:6) 243 mg Omega 3 698 mg Naturliga tillsatser:   E-vitamin (d-alfa-tokoferol) 10 mg/ml Tokoferolextrakt   Rosmarinextrakt   Vikt Per dag  - 15 kg 1 tablett + 2,5 ml olja 16 - 35 kg 2 tabletter + 5 ml olja 36 - 55 kg 3 tabletter + 7,5 ml olja 55 kg -  4 tabletter + 10 ml olja
 • WeNefro pasta för njurar - 100 ml

  WeNefro pasta för njurar - 100 ml
  WeNefro®är en smaklig ätbar pasta med ingredienser som stödjer njurfunktionen hos hund och katt. Produkten innhåller bland annat ingredienser som hjälper till att motverka förstoppning som är vanligt på djur med njursjukdom. WeNefro® kan blandas med mat eller ges direkt i munnen på ditt husdjur.   OBS! SKAKA KRAFTIGT FÖRE VARJE ANVÄNDNING!   Förvara på en torr plats i originalförpackning och i temperatur under 25°C. Håll undan ljus och värme. Håll utom syn- och räckhåll för barn Motverkar förstoppning. Minskar fosfornivån i blodet. Raffinerad vegetabilisk olja från Helianthus annuus frön   Biodlingsbiprodukter   Kalciumkarbonat   Crataegus pinnatifida extrakt   Rheum palmatum och Rheum officinale extrakt   Magnesiumkarbonat   Plantago frön   Tillsatser per kg Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor (1b306(i)) 1,5 g Lecitiner (1c322i) 45 g Smakämnen 13,206 g Vitamin B6 6,72 g Vitamin B12 0,12 g Folsyra 0,24 g Analytiska beståndsdelar   Råprotein 0,10% Råfiber 0% Råfett 70% Råaska 2% Fukthalt 0% 1 pumpslag per 4 kg kroppsvikt, 2 gånger om dagen.(1 ml är lika med ett pumpslag)