Bistos hundleksaker

Populärt inom Bistos hundleksaker

 • Hundleksak Igloo Fårskinn Med Valkhandtag - Igloo med Valkhandtag

  Hundleksak Igloo Fårskinn Med Valkhandtag - Igloo med Valkhandtag
  En kompakt och hållbar leksak med äkta fårskinn och ett starkt valkhandtag. Perfekt för interaktiva lekstunder och för att främja en sund tugglek. Passar ypperligt till träning eller agility som belöning eller under promenaderna för extra kul.  Äkta Fårskinn Starkt Valkhandtag Främjar Tugglek
 • Träningsdummie Lätt till Hund - Neongul

  Träningsdummie Lätt till Hund - Neongul
  Denna robusta dummie på 100 g är speciellt framtagen för apporteringsträning och är tillverkad av starkt markistyg som tål frekvent användning. Inuti finns en innerpåse med plastgranulat som säkerställer flytförmåga, och en öljett med snöre samt träpinne för enkel hantering. Denna dummie är perfekt dimensionerad för effektiv träning tillsammans med din hund.   Produktens storlek är:   Mått: 16 x 4 x 4 cm   Vikt: 100 g  Slitstarkt Material. Flexibel Användning. Garanterad Flytförmåga.
 • Hundleksak Kaninljud Med Kaninskinn - Pip insydd

  Hundleksak Kaninljud Med Kaninskinn - Pip insydd
  Denna unika pipleksak insydd i äkta kaninskinn är en idealisk produkt för att fånga din hunds uppmärksamhet under träning eller lek. Med en diameter på cirka 5 cm är den lagom stor för att enkelt kunna förvaras i fickan redo att användas för att uppmuntra eller belöna din hund med ljudet den älskar. Leksaken kommer i blandade naturliga färger vilket tillför en lekfull variation till din hunds leksakssamling.   Dess enkla men effektiva design gör den till ett måste för alla hundägare som vill stärka bandet till sin fyrbenta vän genom positiv förstärkning. Kan användas för att påkalla uppmärksamhet vid svårare träning eller situationer som kräver snabb intervention. Insydd i kaninpäls. Fördelktig storlek för att ha i fickan.  Fångar snabbt din hunds uppmärksamhet.
 • Hundleksak Kaninskinn - Ljust

  Hundleksak Kaninskinn - Ljust
  Dessa högkvalitativa kaninskinn är en naturlig och lyxig produkt som erbjuder en mångsidig användning, perfekt anpassade för att komplettera kanindummies. Skinnen, vars päls är otroligt mjuk härstammar från kaniner uppfödda i Spanien, specifikt för matproduktion där både djurens välbefinnande och miljöpåverkan tas i beaktande. Varje skinn bereds varsamt för att säkerställa en miljövänlig process och storleken varierar naturligt mellan cirka 30 - 40 cm i längd och 25-30 cm i bredd vilket speglar den naturliga variationen hos dessa djur.  Naturligt mjuka. Låter hundens naturliga jaktinstinkt uppmuntras. Följer regler och riktlinjer från EU-standardisering.

Fler tips på Bistos hundleksaker

 • Dummie Medel Träningsleksak till Hund - Neongul

  Dummie Medel Träningsleksak till Hund - Neongul
  Denna robusta dummie på 300 g är speciellt framtagen för apporteringsträning och är tillverkad av starkt markistyg som tål frekvent användning. Inuti finns en innerpåse med plastgranulat som säkerställer flytförmåga, och en öljett med snöre samt träpinne för enkel hantering. Denna dummie är perfekt dimensionerad för effektiv träning tillsammans med din hund.   Produktens storlek är:   Mått: 24 x 6 x 5 cm   Vikt: 300 g  Slitstarkt Material. Flexibel Användning. Garanterad Flytförmåga.
 • Hundleksak Fårskinn Liten Med Långt Handtag Med Expander - Svart

  Hundleksak Fårskinn Liten Med Långt Handtag Med Expander - Svart
  Utformad för att stimulera din hunds naturliga jaktinstinkter, denna leksak med mjukt fårskinn och flexibel expander är idealisk för dragkamp och apportering. Passar vid träning, som belöning med hög värdering. Exempelvis inom apportering, agility och lydnadsträning.  Mjukt fårskinn. Flexibel expander. Stimulerar jaktinstinkt. Långt handtag med expander.
 • Träningsdummies Standard till Hund - Orange

  Träningsdummies Standard till Hund - Orange
  Denna robusta dummie på 450 g är speciellt framtagen för apporteringsträning och är tillverkad av starkt markistyg som tål frekvent användning. Inuti finns en innerpåse med plastgranulat som säkerställer flytförmåga, och en öljett med snöre samt träpinne för enkel hantering. Denna dummie är perfekt dimensionerad för effektiv träning tillsammans med din hund.   Produktens storlek är:   Mått: 26 x 8 x 6 cm   Vikt: 450 g  Slitstarkt Material. Flexibel Användning. Garanterad Flytförmåga.
 • Kampleksak ZIPPO Ofylld till Hund - Ofyllt tjockt fårskinn

  Kampleksak ZIPPO Ofylld till Hund - Ofyllt tjockt fårskinn
  Denna robusta leksak tillverkad av tjockt fårskinn från svenska får kombinerar naturlig kvalitet med hållbarhet för långa stunder av interaktiv lek. Det genomgående valkbandet ger extra styrka och hållbarhet medan färgen på fårskinnet kan variera vilket gör varje leksak unik. Den ofyllda designen lägger till flexibilitet i användningen vilket gör den perfekt för draglekar, apportering eller som en träningsbelöning. Svenskt Fårskinn. Extra Styrka. Unik Färgvariation.
 • Träningsleksak Pluto Mint Med Kaninskinn Och Valkband till Hund - Lila

  Träningsleksak Pluto Mint Med Kaninskinn Och Valkband till Hund - Lila
  En uppfriskande twist på klassiska hundleksaker, denna variant kombinerar fårskinn med en boll och ett långt valkhandtag handtag för nära interaktioner och lek. Passar vid träning av flera olika typer så som agility, lydnad och kamplekar. Bollen är gjord i gummi och kan även användas som mekanisk rengöring för mun då hunden biter i bollen.   Uppfriskande Design. Nära Interaktion. Långt valkhandtag.
 • Kampfläta med Kaninpäls Leksak till Hund - 40 cm

  Kampfläta med Kaninpäls Leksak till Hund - 40 cm
  Tålig kampflätam med kaninpäls för att kampa och belöna din hund vid träning. Kaninpälsen lockar din hund och den får utlopp för sina jaktinstinkter. Tålig. Äkta kaninpäls. Följer EU-riktlinjer och lagar.
 • Träningsleksak Nova Kanin Med Expander till Hund - Svart

  Träningsleksak Nova Kanin Med Expander till Hund - Svart
  Utformad för att stimulera din hunds naturliga jaktinstinkter, denna leksak med mjukt kaninskinn och flexibel expander är idealisk för dragkamp och apportering. Passar vid träning, som belöning med hög värdering. Exempelvis inom apportering, agility och lydnadsträning.  Mjuk kaninpäls. Flexibel expander. Stimulerar jaktinstinkt.
 • Kampleksak Kaninpäls Igloo till Hund - 12 cm

  Kampleksak Kaninpäls Igloo till Hund - 12 cm
  En kompakt och hållbar leksak med äkta kaninpäls och ett starkt kort valkhandtag. Perfekt för interaktiva lekstunder och för att främja en sund tugglek. Passar ypperligt till träning eller agility som belöning eller under promenaderna för extra kul.  Äkta kaninpäls. Kort handtag. Främjar Tugglek
 • Träningsleksak Mint Fårskinn med Boll och Kort Handtag till Hund - Hundleksak Mint

  Träningsleksak Mint Fårskinn med Boll och Kort Handtag till Hund - Hundleksak Mint
  En uppfriskande twist på klassiska hundleksaker, denna variant kombinerar fårskinn med en boll och ett kort handtag för nära interaktioner och lek. Passar vid träning av flera olika typer så som agility, lydnad och kamplekar. Bollen är gjord i gummi och kan även användas som mekanisk rengöring för mun då hunden biter i bollen. Kommer i osorterade färger.    Uppfriskande Design. Nära Interaktion. Kort Handtag.
 • Träningsdummies Mini till Hund - Neongul

  Träningsdummies Mini till Hund - Neongul
  Denna robusta dummie på 50 g är speciellt framtagen för apporteringsträning och är tillverkad av starkt markistyg som tål frekvent användning. Inuti finns en innerpåse med plastgranulat som säkerställer flytförmåga, och en öljett med snöre samt träpinne för enkel hantering. Denna dummie är perfekt dimensionerad för effektiv träning tillsammans med din hund.   Produktens storlek är:   Mått: 11 x 4 x 4 cm   Vikt: 50 g  Slitstarkt Material. Flexibel Användning. Garanterad Flytförmåga.
 • Träningsleksak Ziva Med Kaninskinn, Boll Och Expander till Hund - Svart

  Träningsleksak Ziva Med Kaninskinn, Boll Och Expander till Hund - Svart
  Denna mångsidiga träningsleksak kombinerar naturligt kaninskinn med en boll och expander för dynamisk lek. Perfekt för interaktiva lekar och träning, uppmuntrar till jaktinstinkten. Inkluderar ett rep med expander och en dentalboll för extra kul!  Naturligt kaninskinn. Dynamisk expander. Interaktiv lek.
 • Hundleksak Igloo Koskinn Med Valkhandtag till Hund - Igloo Koskinn

  Hundleksak Igloo Koskinn Med Valkhandtag till Hund - Igloo Koskinn
  En kompakt och hållbar leksak med äkta koskinn och ett starkt valkhandtag. Perfekt för interaktiva lekstunder och för att främja en sund tugglek. Passar ypperligt till träning eller agility som belöning eller under promenaderna för extra kul.  Äkta Koskinn. Starkt Valkhandtag Främjar Tugglek.
 • Skinndummies till Hund - Svart

  Skinndummies till Hund - Svart
  Denna belöningsleksak är tillverkad i mjukt kromfritt skinn och fylld med vadd. Det gör den både hållbar och attraktiv för hunden. Dess lätta och kompakta design gör den enkel att kasta och praktisk att bära med sig i fickan under promenader för omedelbara belöningar. Leksaken är särskilt utformad för att uppmuntra gripande och apportering hos unga hundar eller hundar som vanligtvis inte gillar att bära föremål i munnen, tack vare det mjuka och behagliga skinnet som hundar uppskattar. En perfekt träningshjälpmedel som främjar en positiv läroprocess och stärker bandet mellan dig och din hund. Produktens storlek är ca: 14 x 5 cm. Mjukt Skinn. Enkel Att Kasta. Uppmuntrar Gripande.
 • Expanderhandtag till Hundleksaker - Svart

  Expanderhandtag till Hundleksaker - Svart
  Löstagbara expanderhandtag till att fästa på leksaker till din hund. Gör en leksak extra rolig att kampa med och kan användas för att öka distansen mellan dig och din hund.   Löstagbara. Starka och slittåliga.  Kan användas på flera olika leksaker.
 • Träningsleksak Nova Med Fårskinn Och Expander till Hund - Svart

  Träningsleksak Nova Med Fårskinn Och Expander till Hund - Svart
  Utformad för att stimulera din hunds naturliga jaktinstinkter, denna leksak med mjukt fårskinn och flexibel expander är idealisk för dragkamp och apportering. Passar vid träning, som belöning med hög värdering. Exempelvis inom apportering, agility och lydnadsträning.  Mjukt fårskinn. Flexibel expander. Stimulerar jaktinstinkt.
 • Iver Fårskinnsleksak i Äkta Fårskinn till Hund - Svart

  Iver Fårskinnsleksak i Äkta Fårskinn till Hund - Svart
  Utformad för att stimulera din hunds naturliga jaktinstinkter, denna leksak med mjukt fårskinn och flexibel expander är idealisk för dragkamp och apportering. Passar vid träning, som belöning med hög värdering. Exempelvis inom apportering, agility och lydnadsträning. Handtaget är förstärkt i tåligt material som används i brandslangar för extra hållbarhet.  Mjukt fårskinn. Flexibel expander. Stimulerar jaktinstinkt. Långt handtag med expander.
 • Träningsleksak Hector med Fårskinn till Hund - Svart

  Träningsleksak Hector med Fårskinn till Hund - Svart
  Denna mångsidiga träningsleksak kombinerar naturligt fårskinn med en boll och expander för dynamisk lek. Perfekt för interaktiva lekar och träning, uppmuntrar till jaktinstinkten. Inkluderar ett rep med expander och en dentalboll för extra kul!  Naturligt fårskinn. Dynamisk expander. Interaktiv lek.