P.l.a.y. hundleksaker

Populärt inom P.l.a.y. hundleksaker

 • Love Bug Ruv Letter Kärleksbrev Hundleksak - Dog Letter of Love

  Love Bug Ruv Letter Kärleksbrev Hundleksak - Dog Letter of Love
  Överraska din fyrbenta vän med en riktig kärleksförklaring, en leksak som levererar en dos av omsorg direkt till lekstunden. Denna leksak är formad som ett kärleksbrev och bjuder in till timmar av skoj med lockande prassel och har dessutom en intergrerad pipfunktion. Din hund kommer att älska det extra pipande ljudet medan du kan hålla på med annat om du önskar. Leksaken är gjord i ett tåligt material som kan tvättas och tumlas.  Supersize Squeaker. Hantverksmässig hållbarhet. Återvunnen fyllning.
 • Pup Cup Café Macaron Mums Hundleksak - Eleganta Hundens Macaron

  Pup Cup Café Macaron Mums Hundleksak - Eleganta Hundens Macaron
  Unna din hunds smaklökar med dessa eleganta macarones i klassisk fransk anda! Denna förtjusande låda med färgglada macarons bjuder in till glädje för din fyrbenta vän med tre pipande godsaker gömda i en prasslande blå låda. Perfekt för ensamlek eller delad underhållning med en lekkamrat. Denna hitta-och-sök leksak låter dig gömma kakorna inuti för att hålla spänningen och lekfullheten vid liv.   Se din hund njuta av varje pipande tugga och förvandla lekstunden till ett äventyr fyllt med läckra godsaker. Leksaken är gjord i extra hållbart material som tål maskintvätt och torkning.  Elegant design. Mental stimulans. Med squeak och prassel.
 • Tropical Paradise Cerveza Solnedgång Sipp Hundleksak - Hundölen

  Tropical Paradise Cerveza Solnedgång Sipp Hundleksak - Hundölen
  Livet är verkligen bättre på stranden så ge din hund chansen att njuta av en canine cerveza en plyschleksak i form av en ölflaska. Nu kan dina hundar leva i ett sommartillstånd hela året om med denna fantastiska leksak. Produkten kan både tvättas och tumlas samt är gjord i ett extra slitstarkt material.  Egenskaper
 • Hollywoof Collection Poppin’ Pupcorn Bio Kväll Hundleksak - Poppy Dogcorn Hundleksak

  Hollywoof Collection Poppin’ Pupcorn Bio Kväll Hundleksak - Poppy Dogcorn Hundleksak
  Förbered dig för en filmkväll som din hund aldrig kommer att glömma med denna härliga leksak i form av popcornask med tillhörande smöriga popcorn. När mörkret faller och filmen börjar låt din hund delta i festligheterna med sin egen skål av plyschpopcorn. Med en filmrulle och filmklappa i leksaksformat kan din hund kanalisera sin inre regissör och göra filmkvällen ännu bättre! Leksaken är gjord i ett extra hållbart material som tål maskintvätt och torktumlare.  Tål att tvättas. Garanterad favorit till leksakslådan. Inbyggd squeaker.

Fler tips på P.l.a.y. hundleksaker

 • International Classic Taco Triumph Hundleksak - Taco Triumf

  International Classic Taco Triumph Hundleksak - Taco Triumf
  Leksaker i en kulinarisk internationell tappning som garanterat kommer att locka din hund till timmar av lek. Leksakerna är gjorda i ett tåligt plyschmaterial som tål att tvättas och torktumlas för extra lång hållbarhet. Dessutom finns plats för att göra hunden extra lycklig genom leksakens gömda fickor och avtagbara delar som extra roliga squeakers så att din hund verkligen kan sysselsättas under en lång period. Vilken hund älskar inte tacos?!?! Ge din hund en riktig tacomys-känsla på fredagar precis som i det svenska folkhemmet!  Extra hållbart material.  Inbyggda squeakers för extra lång stimulans.  Kan tvättas och torktumlas.
 • Snack Attack Puppy-roni Pizza Pizza Party Hundleksak - Pupperoni Pizza Party

  Snack Attack Puppy-roni Pizza Pizza Party Hundleksak - Pupperoni Pizza Party
  Denna pizzabit av glädje är inte bara en fest för ögonen utan också en källa till oändlig underhållning med inte mindre än tre pipare för maximal spänning. Dessutom är en rep dolt i pizzakanten för att efterlikna känslan av deg vilket ger en extra dimension till tuggleken. Det är en läcker leksak som lovar svansviftande lycka för varje hund. Leksaken är gjord i ett extra tåligt material och tål att både tvättas och tumlas.  Trippelpipande spänning. Rep integrerat i kanten, adderar mer kul.  Läcker lekglädje.
 • Puppy Love Collection Rover's Rose Romantik Hundleksak - Flowery Roses Dog Toy

  Puppy Love Collection Rover's Rose Romantik Hundleksak - Flowery Roses Dog Toy
  Denna leksak gör att din hunds blomstrande drömmar till verklighet. Denna bedårande bukett symboliserar inte bara en oändlig tillgivenhet från dig till din hund, utan den är även en outsinlig källa till nöje och spel. Föreställ dig glädjen och den svansviftande entusiasmen när din hund får chansen att nosa, nafsa och leka med dessa charmiga blommor.   Varje liten blomma i denna unika bukett bjuder in till ett roligt äventyr med sina lockande pipljud vilket garanterar att din hunds lekdrift blomstrar till sin fulla potential. Tänk dig den oändliga glädjen när din hund upptäcker att varje blomma har sitt eget unika ljud vilket skapar en symfoni av skoj under era gemensamma lekstunder.   Leksakens mått är: 22 x 11 x 11 cm. Extra hållbart material för lång stimulans. Tål tvätt och torktumlare. Roliga squekers i blommorna.
 • American Classic Toy Hot Dog Härlighet Hundleksak - XS

  American Classic Toy Hot Dog Härlighet Hundleksak - XS
  Har din fyrbenta vän en förkärlek för den klassiska amerikanska snabbmaten? Då är väl en riktig amerikansk klassiker det ultimata valet och dessutom det perfekta tillskottet till hundens leksakslåda! Glöm tråkiga dieter och dyk rakt in i en värld av burgare, kycklingklubbor och hotdogs. Allt utan ett endaste överskott av kalorier. Dessa leksaker tåls att tvätta i maskin, och dessutom att torktumlas så att din hund snabbt får tillbaka sin favoritleksak.  Toppenval till leksak för din hund.  Välj av en äkta amerikans kulinarisk delikatess.  Tvätt och-torktumlingsbara för enkelhetens skull.
 • Snack Attack Good Boy Cola Svalkande Sip Hundleksak - Burkkola Hundleksak

  Snack Attack Good Boy Cola Svalkande Sip Hundleksak - Burkkola Hundleksak
  Dyk in i en värld av lekfulla godsaker med denna samling av snacks som levererar äkta snaxkänsla för din fyrbenta vän. Varje leksak i denna samling drar inspiration från favoritsnacks och är perfekt för att väcka din hunds lust till äventyr. Oavsett om det handlar om krispiga chips eller saftiga pizzor är varje del skapad för att erbjuda timmar av underhållning och spel. Leksaken är gjotd i tåligt material som både kan tvättas och tumlas.  Unik snaxdesign. Interaktiv underhållning. Hållbar lekglädje.
 • 80s Classic Corded Phone Retro Ring Hundleksak - Playfull Phone

  80s Classic Corded Phone Retro Ring Hundleksak - Playfull Phone
  Förbli uppkopplad på ett lekfullt sätt med 80-talsklassikern Paw Talk som tillför en skvätt rosa och underhållning till din hunds värld. Denna leksak utmärker sig med två pipare i varje del för extra spänning prasslande material i nummerskivan och mitten av handenheten för en upplevelse rik på textur samt ett bungeesnöre som efterliknar utseendet på en spiralformad telefonkabel. Se din pälsklädda vän fördjupa sig i lekfulla samtal där varje samtal är en underhållande upplevelse. Dubbelpipande underhållning. Texturrik upplevelse. Lekfull design.
 • 90s Classic Video Tape Filmkvällsfavorit Hundleksak - VHS

  90s Classic Video Tape Filmkvällsfavorit Hundleksak - VHS
  Ta en resa tillbaka i tiden med 90-talskänsla i varje lek med denna fantastiska samling av nostalgiska leksaker. Varje bit i denna samling är en hyllning till det färgstarka och ikoniska decenniet och är perfekt för den moderna hunden som vill uppleva lite av sina ägares barndomsminnen. Oavsett om det är genom att ringa med en blocktelefon, spela på en elektrisk gitarr eller gamea med en klassisk spelkonsol, ger dessa leksaker en oförglömlig lekstund med en retro twist. Alla leksaker är gjorda i ett tåligt material som både kan tvättas och tumlas.  Nostalgisk lekupplevelse.  Interaktiv och mångsidiga. Hållbar och tvättbar.
 • Party Time Best Day Ever Balloon Fest Hundleksak - Medium

  Party Time Best Day Ever Balloon Fest Hundleksak - Medium
  Fira din hunds födelsedag med denna bonanza av födelsedagsleksaker! Att skämma bort våra hundar gör vi nästan varje dag, men när födelsedagen nalkas så krävs extra engagemang så att våra bästa vänner aldrig glömmer när deras speciella dag är nära. Med dessa extra hållbara leksaker som är helt tvätt och torktumlarvänliga kommer en sprudlande festkväll att erbjudas.   Leksaken stimulerar och engagerar din hund under en lång period och dessutom har dem inbyggda squeakers som lockar till lek! Ett måste som present eller som rolig leksak att leka med varje födelsedag!   Leksaken finns i 2 storlekar, X-small är ca: 26 x 16 x 7 cm, Medium är ca: 40 x 20 x 8 cm. Extra hållbara leksaker som tål att tvättas och tumlas. Med inbyggd squeaker för att göra festen ännu roligare.  Födelsedagstema!  Innehållet är hundsäkert och miljövänligt.
 • CanineCommute Bus Äventyrsbussen Hundleksak - London Bus Tour Hundleksak

  CanineCommute Bus Äventyrsbussen Hundleksak - London Bus Tour Hundleksak
  Hoppa ombord på lekfullhetens express denna eminenta Londonbuss! Den här plyschleksaken är din hunds biljett till en fantasifull resa genom Londons ikoniska gator utan att någonsin lämna lekrummet. Perfekt för den äventyrslystna hunden som drömmer om att snusa runt i de historiska gränderna eller ta en paus i skuggan av Big Ben.   Dubbeldäckaren kryllar av ren lekglädje och en design som gör sig redo att ta din hund på en oförglömlig resa. Leksaken är tillverkad i ett extra tåligt material och har en inbyggd squeaker. Kan dessutom tvättas och torkas i maskin. Skyddande PLAYGuard®-teknologi. Hantverksmässig hållbarhet. Återvunnen fyllning.
 • Pup Cup Café Doggo's Java Java Joy Hundleksak - Java Pup Café

  Pup Cup Café Doggo's Java Java Joy Hundleksak - Java Pup Café
  Starta din fyrbenta väns dag med en skvätt lekfull glädje med denna kopp JAVA, en oumbärlig dryck som väcker entusiasm. Denna tröstande kopp innehåller ett pipande element i kroppen och prasseltyg på toppen för en lekfull upplevelse rik på textur. Med en integrerad squeaker och det avtagbara locket bjuder denna leksak in till en extra nivå av interaktivt nöje.   Unna din pälsklädda vän det ultimata kaffepausäventyret där varje slurk är en inbjudan till lekfull upptäckt! Leksaken är gjord i ett material som är tåligt som dessutom går att tvätta och tumla i maskin.  Interaktivt pipljud. Texturrik lekupplevelse. Miljövänlig fyllning som är säker för din hund.
 • Pup Cup Café Doughboy Donut Donut Delight Hundleksak - Pup Café Donut Leksak

  Pup Cup Café Doughboy Donut Donut Delight Hundleksak - Pup Café Donut Leksak
  Ladda upp för skoj där donutleksaken stjäl showen för den energifyllda hunden i ditt liv. Föreställ dig din hunds förtjusning när den får tugga på en leksak formad som en smaskig donut med färgglada strössel. Denna leksak är perfekt för stunder av lekfull glädje kombinerat med deras favoritkaffe för att verkligen sätta guldkant på dagen.   Förutom dess oemotståndliga design erbjuder donuten en interaktiv lekupplevelse som håller din fyrbenta vän engagerad och underhållen under en lång tid. Leksaken är tillverkat i extra tåligt material och tål att både tvättas och torktumlas.  Interaktiv lekglädje. Hållbar och säker. Maskintvättbar.
 • American Classic Toy Milkshake Magi Hundleksak - XS

  American Classic Toy Milkshake Magi Hundleksak - XS
  Har din fyrbenta vän en förkärlek för den klassiska amerikanska snabbmaten? Då är väl en riktig amerikansk klassiker det ultimata valet och dessutom det perfekta tillskottet till hundens leksakslåda! Glöm tråkiga dieter och dyk rakt in i en värld av burgare, kycklingklubbor och hotdogs. Allt utan ett endaste överskott av kalorier. Dessa leksaker tåls att tvätta i maskin, och dessutom att torktumlas så att din hund snabbt får tillbaka sin favoritleksak.  Toppenval till leksak för din hund.  Välj av en äkta amerikans kulinarisk delikatess.  Tvätt och-torktumlingsbara för enkelhetens skull.
 • American Classic Toy Fried Chicken Frossa Hundleksak - XS

  American Classic Toy Fried Chicken Frossa Hundleksak - XS
  Har din fyrbenta vän en förkärlek för den klassiska amerikanska snabbmaten? Då är väl en riktig amerikansk klassiker det ultimata valet och dessutom det perfekta tillskottet till hundens leksakslåda! Glöm tråkiga dieter och dyk rakt in i en värld av burgare, kycklingklubbor och hotdogs. Allt utan ett endaste överskott av kalorier. Dessa leksaker tåls att tvätta i maskin, och dessutom att torktumlas så att din hund snabbt får tillbaka sin favoritleksak.  Toppenval till leksak för din hund.  Välj av en äkta amerikans kulinarisk delikatess.  Tvätt och-torktumlingsbara för enkelhetens skull.
 • Dog Toy Plush Toy Camera Klick Hundleksak - Kamera Klick Snapshot

  Dog Toy Plush Toy Camera Klick Hundleksak - Kamera Klick Snapshot
  Är din hund en lika världsvan globetrotter precis som du? Denna fantastiskt roliga och mångsidiga leksakskamera kommer att underhålla din bästa vän i timmar. Dels ser den ut som något taget från hemmet, och vilken hund gillar inte att sno alla husse och mattes saker istället för att leka med sina egna leksaker? Här kan du luras lite och ge din hund extra stimulans genom lekdsakens design.   Produkten har en massa fiffiga attiraljer som gör att den blir extra rolig. Ett rep med gott tuggmotstånd, en hårdare kameraobjektiv för variation och dessutom en gömd inbyggd squeaker. Leksaken är tvätt och torktumlarvänlig för extra lång hållbarhet.   Leksakens mått är: 13 x 10 x 9 cm. Extra hållbart material. Fylld med hundsäkert och miljövänligt material.  Tvättbar och torkbar.
 • Dog Toy Tennis Ball Spelglädje Hundleksak 4-pack - 4 st

  Dog Toy Tennis Ball Spelglädje Hundleksak 4-pack - 4 st
  Traditionellt bollkastande blir nu lekfullare än någonsin! Oavsett om din hund älskar att springa långt eller bara rulla runt med bollen kommer de definitivt att få ut extra mycket skoj av dessa icke-slipande tennisbollar. Varje boll kommer med ett kvickt citat och en pipare som garanterat fångar både din och din hunds uppmärksamhet. Flytande och studsande. Utrustade med pipare. Certifierat icke-toxisk.
 • Mutt Hatter Viking Hjälte Hundleksak - Hundvikingens Hatt

  Mutt Hatter Viking Hjälte Hundleksak - Hundvikingens Hatt
  Ge din fyrbenta vän en makeover med en twist av historisk flärd och sagolik fantasi! Denna geografiskt inspirerade vikingahatt är det bästa som hänt din husdjurs leksakssamling på länge. Följ med när din hund upptäcker oändligt med skoj genom dolda pip och prassel inuti den fantasifulla svenska vikingahatten. För att göra leken ännu roligare inkluderas två inbyggda öglor så att du kan fästa hatten med ett band och förvandla din hunds favoritleksak till den perfekta fotomodellen och lägga till några extra snapshots till den oändliga kamerarullen på din telebobo. Ett måste i leksakslådan hos alla hundar i långa landet falukorv!  Extra tåligt material och med prassel för långa stimulerande lekstunder. Tål att tvättas och torktumlare. Innehållet är hundsäkert och miljövänligt.
 • Puppy Love Collection Barking Bubbly Skål Hundleksak - Barkling Bubble Bottle

  Puppy Love Collection Barking Bubbly Skål Hundleksak - Barkling Bubble Bottle
  Låt festen börja! Är det dags för din fyrfotade vän att kasta tassarna över axeln och dyka huvudstupa in i det sociala bubblandet? Leksaken är den perfekta fest-inviten till en värld där varje dag är nyår och varje spelstund är en fest. Skapa oförglömliga ögonblick med en leksak som bokstavligen skäller skål. Inuti denna festliga faux-champagne gömmer sig en ljudande skrattpinne som garanterar timmar av skratt och lek för din hund.   Tänk dig obeskrivlig lycka när din hund skuttar runt med flaskan medan den skrattar fint tillbaka! Ett måste i leksakslådan.   Leksakens mått är: 7 x 7 x 25 cm. Extra hållbart material för dygn av fest. Tvätt och torktumlingsbar efter en stökig natt.  Innehållet är hundsäkert och miljövänligt.
 • Pup Cup Café Cookies Kafferep Kex Hundleksak - Cookie Monster Dog

  Pup Cup Café Cookies Kafferep Kex Hundleksak - Cookie Monster Dog
  Unna din hund en oemotståndlig lekstund med Pup Cup Café Cookies,  en sötsak som är lika ljuvlig som den låter. Detta charmiga set av kex på ett rep erbjuder inte bara en utan tre pipare en i vardera kex för dubbel underhållning. Med prasslande tyg inbakat i varje bit väntar en upplevelse rik på texturer för din fyrbenta vän. Trippelpipande nöje. Texturrik lek. Hållbar och tvättbar.
 • American Classic Toy Burger Banquet Hundleksak - XS

  American Classic Toy Burger Banquet Hundleksak - XS
  Har din fyrbenta vän en förkärlek för den klassiska amerikanska snabbmaten? Då är väl en riktig amerikansk klassiker det ultimata valet och dessutom det perfekta tillskottet till hundens leksakslåda! Glöm tråkiga dieter och dyk rakt in i en värld av burgare, kycklingklubbor och hotdogs. Allt utan ett endaste överskott av kalorier. Dessa leksaker tåls att tvätta i maskin, och dessutom att torktumlas så att din hund snabbt får tillbaka sin favoritleksak.  Toppenval till leksak för din hund.  Välj av en äkta amerikans kulinarisk delikatess.  Tvätt och-torktumlingsbara för enkelhetens skull.
 • 90s Classic Electric Guitar Rock n’ Rull Hundleksak - Luftgitarren

  90s Classic Electric Guitar Rock n’ Rull Hundleksak - Luftgitarren
  Ta en resa tillbaka i tiden med 90-talskänsla i varje lek med denna fantastiska samling av nostalgiska leksaker. Varje bit i denna samling är en hyllning till det färgstarka och ikoniska decenniet och är perfekt för den moderna hunden som vill uppleva lite av sina ägares barndomsminnen. Oavsett om det är genom att ringa med en blocktelefon, spela på en elektrisk gitarr eller gamea med en klassisk spelkonsol, ger dessa leksaker en oförglömlig lekstund med en retro twist. Alla leksaker är gjorda i ett tåligt material som både kan tvättas och tumlas.  Nostalgisk lekupplevelse.  Interaktiv och mångsidiga. Hållbar och tvättbar.
 • Dog Toy Plush Toy Passport Äventyr Hundleksak - Dog Stole My Passport

  Dog Toy Plush Toy Passport Äventyr Hundleksak - Dog Stole My Passport
  Märker din hund också när det är dags för dig att resa iväg? Lägger sig hen i resväskan, blockeras ytterdörren eller blir helt hen lyrisk i tron om det är en självklarhet för denne att följa med på äventyr? Denna leksak är till för riktiga globetrotters. En mjuk plyschleksak i hållbart, tvättbart och torkbart material designad för att se ut som ett pass. Utrustad med fickor där du som ägare kan gömma diverse godis garanterar att din hund kommer få extra lång stimulans.   Dessutom utrustad med ett versatilt material och med inbyggda squeakers. En leksak som din hund måste ha i leksakslådan!   Leksakens mått är: 10 x 4 x 14,5 cm.  Extra hållbart och tåligt material. Versatilt material med inbyggda squeakers.  Tvätt och torktumlarbar.
 • Party Time Bone-appetit Cake Kalas Hundleksak - Medium

  Party Time Bone-appetit Cake Kalas Hundleksak - Medium
  Fira din hunds födelsedag med denna bonanza av födelsedagsleksaker! Att skämma bort våra hundar gör vi nästan varje dag, men när födelsedagen nalkas så krävs extra engagemang så att våra bästa vänner aldrig glömmer när deras speciella dag är nära. Med dessa extra hållbara leksaker som är helt tvätt och torktumlarvänliga kommer en sprudlande festkväll att erbjudas.   Leksaken stimulerar och engagerar din hund under en lång period och dessutom har dem inbyggda squeakers som lockar till lek! Ett måste som present eller som rolig leksak att leka med varje födelsedag!   Leksaken finns i 2 storlekar, X-small är ca: 11 x 9 x 10 cm, Medium är ca: 14 x 14 x 16 cm. Extra hållbara leksaker som tål att tvättas och tumlas. Med inbyggd squeaker för att göra festen ännu roligare.  Födelsedagstema!  Innehållet är hundsäkert och miljövänligt.
 • 90s Classic Brick Phone Nostalgi Hundleksak - Tegelstenen

  90s Classic Brick Phone Nostalgi Hundleksak - Tegelstenen
  Ta en resa tillbaka i tiden med 90-talskänsla i varje lek med denna fantastiska samling av nostalgiska leksaker. Varje bit i denna samling är en hyllning till det färgstarka och ikoniska decenniet och är perfekt för den moderna hunden som vill uppleva lite av sina ägares barndomsminnen. Oavsett om det är genom att ringa med en blocktelefon, spela på en elektrisk gitarr eller gamea med en klassisk spelkonsol, ger dessa leksaker en oförglömlig lekstund med en retro twist. Alla leksaker är gjorda i ett tåligt material som både kan tvättas och tumlas.  Nostalgisk lekupplevelse.  Interaktiv och mångsidiga. Hållbar och tvättbar.
 • American Classic Toy Favoritfries Fiesta Hundleksak - XS

  American Classic Toy Favoritfries Fiesta Hundleksak - XS
  Har din fyrbenta vän en förkärlek för den klassiska amerikanska snabbmaten? Då är väl en riktig amerikansk klassiker det ultimata valet och dessutom det perfekta tillskottet till hundens leksakslåda! Glöm tråkiga dieter och dyk rakt in i en värld av burgare, kycklingklubbor och hotdogs. Allt utan ett endaste överskott av kalorier. Dessa leksaker tåls att tvätta i maskin, och dessutom att torktumlas så att din hund snabbt får tillbaka sin favoritleksak.  Toppenval till leksak för din hund.  Välj av en äkta amerikans kulinarisk delikatess.  Tvätt och-torktumlingsbara för enkelhetens skull.
 • International Classic Sushi Sensation Hundleksak - Sushi Bonanza

  International Classic Sushi Sensation Hundleksak - Sushi Bonanza
  Leksaker i en kulinarisk internationell tappning som garanterat kommer att locka din hund till timmar av lek. Leksakerna är gjorda i ett tåligt plyschmaterial som tål att tvättas och torktumlas för extra lång hållbarhet. Dessutom finns plats för att göra hunden extra lycklig genom leksakens gömda fickor och avtagbara delar som extra roliga squeakers så att din hund verkligen kan sysselsättas under en lång period. Ge din hund en härlig blandning av kul med denna sushikopia till leksak. Passar perfekt för att upptäcka alla de gömda skatter som finns i leksaken. Endast fantasin begränsar denna leksak!  Extra hållbart material.  Inbyggda squeakers för extra lång stimulans.  Kan tvättas och torktumlas.
 • Barking Brunch Collection Avo-doggo Toast Gourmet Hundleksak - Medium

  Barking Brunch Collection Avo-doggo Toast Gourmet Hundleksak - Medium
  Brunchtajm! Nu kan din hund och dess fyrfota vänner njuta av brunch tillsammans med dig och skåla till lektiden med denna aptitretande avokadomackan till leksak. När din lurviga vän är färdig med att njuta av denna oemotståndligt roliga leksak kommer vovvis le från det ena fladdrande örat till det andra till nästa brunchmöte.   Leksaken är gjort i extra hållbart material och kan säkert tvättas och torkas i maskin utan att förstöra materialet. Dessutom har produkten fickor där du kan gömma extra gott godis för nosen och en inbyggd squeaker förlänger lekstunden.   Leksaken finns i 2 storlekar, X-small är ca: 9 x 9 x 6 cm och Medium är ca: 12 x 11 x 6,5 cm. Överraska din bästa vän med en brunchklassiker som håller.  Helt tvätt och torkbar för extra hygieniskt utförande.  Kommer ge din hund stimulans som motverkas tristess eller tråkighet.
 • Party Time Pawfect Present Perfekta Gåvan Hundleksak - Medium

  Party Time Pawfect Present Perfekta Gåvan Hundleksak - Medium
  Fira din hunds födelsedag med denna bonanza av födelsedagsleksaker! Att skämma bort våra hundar gör vi nästan varje dag, men när födelsedagen nalkas så krävs extra engagemang så att våra bästa vänner aldrig glömmer när deras speciella dag är nära. Med dessa extra hållbara leksaker som är helt tvätt och torktumlarvänliga kommer en sprudlande festkväll att erbjudas.   Leksaken stimulerar och engagerar din hund under en lång period och dessutom har dem inbyggda squeakers som lockar till lek! Ett måste som present eller som rolig leksak att leka med varje födelsedag!   Leksaken finns i 2 storlekar, X-small är ca: 11 x 11 x 12 cm, Medium är ca: 17 x 9 x 9 cm   Extra hållbara leksaker som tål att tvättas och tumlas. Med inbyggd squeaker för att göra festen ännu roligare.  Födelsedagstema!  Innehållet är hundsäkert och miljövänligt.
 • Snack Attack Lollipup Söt Treat Hundleksak - Doggy Lollipop

  Snack Attack Lollipup Söt Treat Hundleksak - Doggy Lollipop
  Dyk in i en värld av lekfulla godsaker med denna samling av snacks som levererar äkta snaxkänsla för din fyrbenta vän. Varje leksak i denna samling drar inspiration från favoritsnacks och är perfekt för att väcka din hunds lust till äventyr. Oavsett om det handlar om krispiga chips eller saftiga pizzor är varje del skapad för att erbjuda timmar av underhållning och spel. Leksaken är gjotd i tåligt material som både kan tvättas och tumlas.  Unik snaxdesign. Interaktiv underhållning. Hållbar lekglädje.
 • Splish Splash Bubbles the Duck Badtid Skoj Hundleksak - Splash Bubbles

  Splish Splash Bubbles the Duck Badtid Skoj Hundleksak - Splash Bubbles
  Kvack-kvack! Badkarstajmen blir roligare med en vän! Denna oemåtståndliga badanka är den perfekta kompanjonen till lekstunden, komplett med en prasslande duschmössa och en unikt formad pipare. Det bästa? Bubbles låter som en riktig gummianka!  Verklighetstroget ankljud. Hållbar konstruktion. Miljövänligt material.
 • Fetching Flock Toucan Tropisk Skatt Hundleksak - Tukanen Tito Hundleksak

  Fetching Flock Toucan Tropisk Skatt Hundleksak - Tukanen Tito Hundleksak
  Låt din hunds lekstunder få en exotisk vändning med denna oemotståndliga och unika tukan vid namn Tito. Denna färgsprakande plyschleksak är skapad för att ge din fyrbenta vän timmar av underhållning med dess lockande prassel och flertal pipanden som väcker nyfikenheten. Hundleksaken är designad för att stimulera din hunds leklust och tillhandahålla en känsla av tillfredsställande knaster vid varje tugg. Tillverkad i ett extra hållbart material som tåls att både tvättas och tumlas.  Extra hållbart material. Kan med säkerhet tvättas och tumlas. Tillverkad med stoppning som är hundsäker och miljövänligt.
 • Barking Brunch Collection Buddy Mary Brunch Hundleksak - Medium

  Barking Brunch Collection Buddy Mary Brunch Hundleksak - Medium
  Brunchtajm med Doggy Mary! Nu kan din hund och dess fyrfota vänner njuta av brunch tillsammans med dig och skåla till lektiden med denna klassikerdrink till leksak. När din lurviga vän är färdig med att njuta av denna oemotståndligt roliga leksak kommer vovvis le från det ena fladdrande örat till det andra till nästa brunchmöte.   Leksaken är gjort i extra hållbart material med versatilitet och kan säkert tvättas och torkas i maskin utan att förstöra materialet. Leksaken finns i 2 storlekar, X-small är ca: 6 x 6 x 18 cm och Medium är ca: 8 x 8 x 23 cm. Överraska din bästa vän med en brunchklassiker som håller.  Helt tvätt och torkbar för extra hygieniskt utförande.  Kommer ge din hund stimulans som motverkas tristess eller tråkighet.