Bruno & Friends pälsvård

Populärt inom Bruno & Friends pälsvård

 • Soft Foam Odour Control Schampo till Hund - 100 ml

  Soft Foam Odour Control Schampo till Hund - 100 ml
  Bruno & Friends Soft Foam Odour Control Shampoo är ett schampo i mousse-form, gjort med mesta möjliga kärlek för din hunds hud och päls. Schampot är ett milt men effektivt rengörande schampo som samtidigt eliminerar dålig lukt av hundens hud och päls. Rengöringen är noga utvecklad och sammansatt för att inte på något sätt rubba hundens hudbarriär och passar även hundar med känslig eller lättirriterad hud, särskilt de hundar som lider av dålig lukt eller som rullat sig i något mindre bra doftande på promenaden.    Innehållet i schampot innefattar vårdande ämnen som goda fettsyror, glycerin, milda rengörande surfaktanter och en variation av erkänt vårdande extrakt från växtriket. Dessutom innehåller produkten ämnen från sockerrrör som eliminerar och omvandlar molekylernas doft till att bli mer barmhärtig för våra näsor.   Genom dess innehåll av supermilda rengörande surfaktanter och ett anpassat pH-värde så irriteras inte hundens överkänslig och därmed får pälsen gynnsamma förutsättningar att växa sig odörfri, frisk, stark, tjock och glansig. Vårdande ingredienser hjälper till att göra hudbarriären motståndskraftig, lindrar klåda och irritation. Passar den stora majoriteten av hundar. Lider din hund av hudproblem som behandlas av veterinär bör du rådfråga denne innan användande av nya preparat.    Bruno & Friends är ett innovativt varumärke som erbjuder schampo och odör-spray, helt fria från parfym, sulfater och kemikalier. Produkterna är speciellt anpassade efter hundars ph-värde för att verka skonsamt mot hud och päls men har även en unik funktion - de bibehåller hundens personliga doft. Dessutom är produkterna ekologiska och veganska. Bra va? Milt men effektivt rengörande produkt för din hunds hud och päls. Vårdande, icke-irriterande samt ett anpassat pH-värde gör att majoriteten av hundar kan använda produkten. Lindrar och förebygger irritation samt klåda, doften är mild och stör inte hunden.  Vatten   Butan   Laurylbetain   Dinatriumsulfosuccinat   Butylenglykol   Glycerin   Natrium Cocoamphoacetate   Saccharomyces Ferment Filtrat   Natriumklorid   Propylenglykol   Kaliumsorbat   Linolsyra   Cocamide MIPA   Laureth-4   Sojasyra   Citronsyra   Etylhexylglycerin   Natriumsurfaktin   Natriumhydroxid   Natriumbensoat   Kaprylsyra   Phragmites Communis   Poria Cocos   Linolensyra   Tokoferoler   Kaprinsyra   Skölj din hunds päls med ljummet behagligt vatten så att den blir helt blöt. Fördela sedan moussen i svepande rörelser och massera in löddret ordentligt. Skölj av och se till att all produkt är borta vid tvättens slut. Spraya aldrig produkten i hundens öron, ögon eller nos. Torka din hunds päls genom en handduk eller låt självtorka. Hårfön kan användas för de hundar som är vana och uppskattar fönen.
 • Prova På Kit Hund Normal/Sensitive Skin - Prova På Kit

  Prova På Kit Hund Normal/Sensitive Skin - Prova På Kit
  Prova på-kit från populära märket Bruno & Friends med luktneutraliserande egenskaper samt en ultramjuk handduk att torka torrt hunden med. Soft Foam Shampo och Odour Control Spray är produkter utformade för att ta hand om och skydda hundars hud och päls.   Shampot är extra milt och rengör effektivt, återfuktar och ger näring till huden och pälsen. Det är fritt från sulfater och aggressiva kemikalier och innehåller lugnande ingredienser som förbättrar hudens och pälsens kvalitet, förebygger irritation och ger en mjuk och glänsande päls.   Sprayen är en luktneutraliserande produkt som effektivt tar bort dålig lukt genom att tynga ner luktmolekylerna. Den är berikad med näringsrika ingredienser som gör pälsen mjukare och mer glansig, motverkar klåda och skyddar huden mot yttre stress. Båda produkterna är säkra och giftfria, och kan användas på alla hundar, även de mest känsliga   Bruno & Friends är ett innovativt varumärke som erbjuder schampo och odör-spray, helt fria från parfym, sulfater och kemikalier. Produkterna är speciellt anpassade efter hundars ph-värde för att verka skonsamt mot hud och päls men har även en unik funktion - de bibehåller hundens personliga doft. Dessutom är produkterna ekologiska och veganska. Bra va? Milt men effektivt rengörande produkt för din hunds hud och päls. Vårdande, icke-irriterande samt ett anpassat pH-värde gör att majoriteten av hundar kan använda produkten. Lindrar och förebygger irritation samt klåda, doften är mild och stör inte hunden.
 • Soft Foam Normal/Sensitive Schampo Hund - 100 ml

  Soft Foam Normal/Sensitive Schampo Hund - 100 ml
  Bruno & Friends Soft Foam Shampoo är ett schampo i mousse-from, gjort med mesta möjliga kärlek för din hunds hud och päls. Schampot är ett milt men effektivt rengörande schampo som samtidigt vårdar hundens hud och päls. Rengöringen är noga utvecklad och sammansatt för att inte på något sätt rubba hundens hudbarriär och passar även hundar med känslig eller lättirriterad hud. Innhållet i schampot innefattar vårdande ämnen som goda fettsyror, glycerin, milda rengörande surfaktanter och en variation av erkänt vårdande extrakt från växtriket. Genom dess innehåll av supermilda rengörande surfaktanter och ett anpassat pH-värde så irriteras inte hundens kanske överkänsliga hud eller riskerar inte att skada normal hud och därmed får pälsen gynnsamma förutsättningar att växa sig frisk, stark, tjock och glansig.   Vårdande ingredienser hjälper till att göra hudbarriären motståndskraftig, lindrar klåda och irritation. Schampot doftar milt och behagligt för dig, hunden kommer inte att märka av doften särskilt mycket och därför heller inte försöka få bort doften genom att rulla sig på marken. Passar den stora majoriteten av hundar. Lider din hund av hudproblem som behandlas av veterinär bör du rådfråga denne innan användande av nya preparat.    Bruno & Friends är ett innovativt varumärke som erbjuder schampo och odör-spray, helt fria från parfym, sulfater och kemikalier. Produkterna är speciellt anpassade efter hundars ph-värde för att verka skonsamt mot hud och päls men har även en unik funktion - de bibehåller hundens personliga doft. Dessutom är produkterna ekologiska och veganska. Bra va? Milt men effektivt rengörande produkt för din hunds hud och päls. Vårdande, icke-irriterande samt ett anpassat pH-värde gör att majoriteten av hundar kan använda produkten. Lindrar och förebygger irritation samt klåda, doften är mild och stör inte hunden.  Vatten   Butan   Laurylbetain   Dinatriumsulfosuccinat   Butylenglykol   Glycerin   Natrium Cocoamphoacetate   Natriumklorid   Propylenglykol   Achillea Millefolium   Cinchona Succirubra Bark   Tussilago Farfara   Linolsyra   Cocamide MIPA   Laureth-4   Sojasyra   Citronsyra   Etylhexylglycerin   Natriumsurfaktin   Natriumhydroxid   Natriumbensoat   Kaprylsyra   Phragmites Communis   Poria Cocos   Linolensyra   Tokoferoler   Skölj din hunds päls med ljummet behagligt vatten så att den blir helt blöt. Fördela sedan moussen i svepande rörelser och massera in löddret ordentligt. Skölj av och se till att all produkt är borta vid tvättens slut. Spraya aldrig produkten i hundens öron, ögon eller nos. Torka din hunds päls genom en handduk eller låt självtorka. Hårfön kan användas för de hundar som är vana och uppskattar fönen.
 • Odour Neutralizer Spray för Hundpäls - 50 ml

  Odour Neutralizer Spray för Hundpäls - 50 ml
  Bruno & Friends Spray - Odour Neutrilizer är en unik luktneutraliserande spray, gjord med mesta möjliga kärlek för din hunds hud och päls. Sprayen är en smidig produkt för pälsen som inte tyngs ned och samtidigt eliminerar dålig lukt.Neutraliseringssprayen är sammansatt för att inte på något sätt rubba hundens hudbarriär och passar även hundar med känslig eller lättirriterad hud, särskilt de hundar som lider av dålig lukt eller som rullat sig i något mindre bra doftande på promenaden.   Produkten används med fördel vid behov och mellan tvättar. Sprayens lukteliminerande egenskap kommer från sockerrör som omvandlar odörmolekyler till ett salt och därmed triggar inte dessa människans näsreceptorer på samma sätt, och vi känner därmed inte lukten av molekylerna då dessa omvandlats till en typ av salt istället. Passar den stora majoriteten av hundar. Lider din hund av hudproblem som behandlas av veterinär bör du rådfråga denne innan användande av nya preparat. Används enbart på päls. Undvik ögon, öron, nos och andra känsliga områden.    Bruno & Friends är ett innovativt varumärke som erbjuder schampo och odör-spray, helt fria från parfym, sulfater och kemikalier. Produkterna är speciellt anpassade efter hundars ph-värde för att verka skonsamt mot hud och päls men har även en unik funktion - de bibehåller hundens personliga doft. Dessutom är produkterna ekologiska och veganska. Bra va? Milt men effektivt, neutraliserar odörer. Gör inte pälsen fet, nedtyngd eller ful. Används mellan tvättar eller vid behov.  Vatten   Glycerin   Saccharomyces Ferment Filtrat   Aloë Barbadensis Lövextrakt   2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol   Natriumcitrat   Citronsyra   Etylhexylglycerin   Natriumhydroxid   Natriumbensoat   Phragmites Communis   Poria Cocos   Fördela (spraya) produkten över hundens torra päls på kroppen, glöm inte underdelen, ben och ljumskar. Låt torka. Spraya inte vid ansikte, ögon, öron, mun, genitalorgan eller nos. Får inte sprayas i några slemhinnor eller hålrum.

Fler tips på Bruno & Friends pälsvård

 • Prova På Kit Hund Odur Control - Prova På - Kit

  Prova På Kit Hund Odur Control - Prova På - Kit
  Prova på-kit från populära märket Bruno & Friends med luktneutraliserande egenskaper samt en ultramjuk handduk att torka torrt hunden med. Produkterna Soft Foam Shampos och Spray är utformade för att kontrollera och neutralisera dålig lukt hos hundar.   Shampot är en mild rengöringsmousse som djuprengör, återfuktar och närar huden och pälsen. Den är fri från sulfater och aggressiva kemikalier, och innehåller naturliga ingredienser som omvandlar luktmolekyler till en tyngre saltform, vilket gör att den dåliga lukten inte känns av hos oss människor.   Sprayen är en luktneutraliserande produkt som effektivt tar bort dålig lukt genom att tynga ner luktmolekylerna. Båda produkterna förbättrar hudens och pälsens kvalitet, gör pälsen mjukare och mer glansig, och skyddar huden mot yttre stress. De är säkra och giftfria, och kan användas på alla hundar, även de mest känsliga.   Bruno & Friends är ett innovativt varumärke som erbjuder schampo och odör-spray, helt fria från parfym, sulfater och kemikalier. Produkterna är speciellt anpassade efter hundars ph-värde för att verka skonsamt mot hud och päls men har även en unik funktion - de bibehåller hundens personliga doft. Dessutom är produkterna ekologiska och veganska. Bra va? Milt men effektivt, neutraliserar odörer. Gör inte pälsen fet, nedtyngd eller ful. Används mellan tvättar eller vid behov.