Clipster klippmaskiner

Clipster Delox är en bra klippmaskin med tre olika hastigheter och klipptid på 5 timmar. Återstående batteritid visas på en display.

Delox är populär som hundtrimmer och har fyra click-on kammar som tillbehör. Klipphuvudet är tillverkat i rostfritt stål och har en LED-belysning för att kunna se detaljer bra.

Populärt inom Clipster klippmaskiner

 • Clipper Head för CuttoX

  Clipper Head för CuttoX
  Clipper Head för CuttoXUtbytbara klipp-huvuden för klippmaskinen CuttoX.
 • Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin

  Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin
  Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Tillverkad för detaljklippning - ej helklippning! Klipparen erbjuder utmärk
 • Klippmaskin Clipster Hund Delox

  Klippmaskin Clipster Hund Delox
  Clipster Delox är en lätt, smidig och effektiv batteritrimmer för detaljklippning med tre olika hastigheter och en klipptid på cirka 5 timmar. Trimmern levereras med fyra click on-kammar, rengöringsborste, laddare, laddningsstation, olja och instruktionsbok.
 • Hundtrimmer Clipster Cuttox

  Hundtrimmer Clipster Cuttox
  Cuttox är en praktisk batteridriven hundtrimmer som är perfekt för detaljklippning. Kan även drivas med ansluten strömförsörjning.

Alternativ till Delox klippmaskin

Clipster har även andra modeller av klippmaskiner som funkar till hundklippning. Cuttox är en liten och nätt klippare som funkar bra till detaljtrimning men lite sämre på grovklippning.

Mitt emellan Delox och Cuttox hittar du Dropix. Det är en ny modell från Clipster och den funkar till alla husdjur som behöver detaljklippas. Den är inte heller rekommenderad för helklippning.