Clipster klippmaskiner

Clipster Delox är en bra klippmaskin med tre olika hastigheter och klipptid på 5 timmar. Återstående batteritid visas på en display.

Delox är populär som hundtrimmer och har fyra click-on kammar som tillbehör. Klipphuvudet är tillverkat i rostfritt stål och har en LED-belysning för att kunna se detaljer bra.

Populärt inom Clipster klippmaskiner

  • Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin

    Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin
    Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Tillverkad för detaljklippning - ej helklippning! Klipparen erbjuder utmärkta klipp
  • Clipster CuttoX- Uppladdningsbar trådlös Klippmaskin

    Clipster CuttoX- Uppladdningsbar trådlös Klippmaskin
    Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Tillverkad för detaljklippning. Klipparen erbjuder utmärkta klippegenskaper tack v

Alternativ till Delox klippmaskin

Clipster har även andra modeller av klippmaskiner som funkar till hundklippning. Cuttox är en liten och nätt klippare som funkar bra till detaljtrimning men lite sämre på grovklippning.

Mitt emellan Delox och Cuttox hittar du Dropix. Det är en ny modell från Clipster och den funkar till alla husdjur som behöver detaljklippas. Den är inte heller rekommenderad för helklippning.