Clipster klippmaskiner

Clipster Delox är en bra klippmaskin med tre olika hastigheter och klipptid på 5 timmar. Återstående batteritid visas på en display.

Delox är populär som hundtrimmer och har fyra click-on kammar som tillbehör. Klipphuvudet är tillverkat i rostfritt stål och har en LED-belysning för att kunna se detaljer bra.

Populärt inom Clipster klippmaskiner

 • Klippmaskin Clipster Delox Detalj tass & småputs

  Klippmaskin Clipster Delox Detalj tass & småputs
  Clipster Delox är en lätt, smidig och effektiv batteritrimmer för detaljklippning t.ex. tassar och småputs. Med tre olika hastigheter och en klipptid på cirka 5 timmar. Trimmern levereras med fyra click on-kammar, rengöringsborste, laddare, laddningsstation, olja och instruktionsbok.
 • Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin

  Clipster DropiX- Uppladdningsbar Klippmaskin
  Den nya trådlösa klipparen passar utmärkt till flera av dina olika husdjur. Den fungerar lika bra till hundar och katter som till hästar där det krävs lite precision. Tillverkad för detaljklippning - ej helklippning! Klipparen erbjuder utmärkta klipp
 • Klippskär Clipster DeloX Reserv

  Klippskär Clipster DeloX Reserv
  Reservklippskär till klippmaskin Clipster Hund DeloX. 

Alternativ till Delox klippmaskin

Clipster har även andra modeller av klippmaskiner som funkar till hundklippning. Cuttox är en liten och nätt klippare som funkar bra till detaljtrimning men lite sämre på grovklippning.

Mitt emellan Delox och Cuttox hittar du Dropix. Det är en ny modell från Clipster och den funkar till alla husdjur som behöver detaljklippas. Den är inte heller rekommenderad för helklippning.