Cykelkorg för hund

Fästes på styret eller pakethållaren

Du kan låta din hund åka med på din cykel. Det finns cykelkorgar man fäster på styret framtill eller på pakethållaren bak. Vad som funkar bäst för er är lite hur mycket uppsyn du vill ha på hunden under cykelfärden. Cykelkorgar är till för de lite mindre hundraserna.

Populärt inom cykelkorg för hund

 • Trixie Cykelkorg Front med Nät

  Trixie Cykelkorg Front med Nät
  EgenskaperEn cykelkorg anpassad för styret. Korgen är enkel att ta av tack vare snabblås. Taket är tillverkat i av nät som ger bra luftcirkulation och förhindrar att ditt djur kan hoppa ut. Ingår går även genomskinligt regnskydd som dras över korgen, även ett inbyggt koppel som förhindrar att djuret kan hoppa ur korgen. Botten är halkfri. Funkar även toppen att använda som transportväska. Tillverkad i formbevarande EVA-material. Mått 41 × 47 × 39 cm. Färg: Svart. Passar hundar och katter upp till 6kg.AnvändningCykelkorg för hundar och katter upp till 6 kg.
 • Trixie Cykelkorg med Gallertak

  Trixie Cykelkorg med Gallertak
  EgenskaperEn ny utvecklad och förbättrad cykelkorg som fästes på styret. I korgen finns en grå kudde med plyschöverdrag av polyester som går att tvätta för hand, denna ingår i köpet! Gallertaket sitter säkert fast med remmar och går enkelt att ta loss. Passar djur upp till 5 kg. Mått: 44 × h34 × 41 cm.AnvändningCykelkorg för hundar och katter upp till 5 kg.
 • Trixie Cykelkorg för Pakethållare Small

  Trixie Cykelkorg för Pakethållare Small