Hundgrindar

Ibland vill vi begränsa var hunden får röra sig i vårt hem. Med en hundgrind kan man stänga av vissa rum så att hunden inte springer fritt. Grindarna har lite olika funktioner och konstruktion där vissa öppnas med handen och andra med foten.

Populärt inom hundgrindar

 • Savic Dog Barrier Outdoor hundgrind - H 95 x B 84-152 cm

  Savic Dog Barrier Outdoor hundgrind - H 95 x B 84-152 cm
  Du vill inte att hunden ska springa ut på terrassen eller i trädgården? Fäst den stadiga grinden Dog Barrier Outdoor i öppningen och hunden kan inte längre ta sig ut. Den är i säkert förvar, men kan ändå ha allt under uppsikt utanför. Gallret kan ställas in och spärra av bredder på upp till 152 cm.
 • Grind Xtra Hög Walk-Thru Med Dörr - Hög grind

  Grind Xtra Hög Walk-Thru Med Dörr - Hög grind
  Denna grind från Carlson är hela 104 cm hög vilket gör det extra svårt för hundar att hoppa över den, men katter och små hundar kan enkelt ta sig igenom den lilla dörren i nederkant av grinden. Den lilla dörren är 20 x 20 cm, och grinden är ställbar i bredd mellan 74-99 cm. Man kan även köpa grindförlängningar om man behöver göra grinden bredare. Man öppnar grinden enkelt med handtaget på ovansidan, så man själv slipper hoppa över den för att komma fram.   Det är inte alltid som man kan eller vill borra hål i väggen, därför kan man enkelt montera fast grinden utan att behöva borra. I ena änden av tryckfästena som medföljer sitter en gummidel som gör att grinden hålls fast mot väggen när du skruvar fast den i rätt läge. Det går givetvis bra att borra fast grinden om man önskar, det medföljer väggkoppar så man kan montera tryckfästena i dessa.   Grinden är tuggresistent, blyfri och giftfri och väldigt stabil helt i stål. Med 4 olika grindförlängningar på 10, 15, 30 och 61 cm kan du göra grinden lite bredare som så behövs. Man kan ha max 3 förlängningar på grinden.   Du hittar grindförlängningar till denna grind här: Grindförlängning
 • Grind Mini Med Dörr - Mini grind

  Grind Mini Med Dörr - Mini grind
  Den perfekta grinden för dig som har en mindre hund. Denna grind är endast 46 cm hög, vilket gör att man enkelt kan kliva över den. Grinden går att justera i bredd mellan 74-96,5 cm. I nederkant finns även en mindre dörr på 25x23 cm så att mindre djur kan komma igenom.   Monteras med ett tryckmonteringssystem som gör att du inte behöver borra fast den. Använd bara de gummerade, justerbara vridspännen som medföljer, hur enkelt som helst.Du kan om det skulle behövas, köpa till grindförlängningar för att göra grinden bredare. Finns i 10, 15, 30 och 61 cm bredd.OBS! Max 3 grindförlängningar kan användas.   Du hittar grindförlängningar till denna grind här: Grindförlängning
 • Trixie Hundgrind Vit

  Trixie Hundgrind Vit
  Hundgrind för att skräma av rum som din hund inte ska kunna gå in iIbland har man rum som man inte vill att ens hund ska gå in i, eller att man har två hundar hemma som inte ska umgås för tätt inpå varandra. Då är en hundgrind en bra lösning. En hundgrind kan användas både för att skräma av olika rum eller användas för att hålla olika djur ifrån varandra. Har du kanske en hund som tenderar att äta upp kattens mat? Sätt då upp en hundgrind och ha kattens mat på ena sidan grinden och hunden på andra sidan.Trixie Hundgrind är en vit grind med antiglid fötter som gör att den står stadigt på sin plats. Hundgrinden har en justerbar längd mellan 65-108 cm och en höjd på 61 cm. Grinden är en vitmålad fururam med ett galvaniserat galler i som gör att husdjur på vadera sida om grinden fortfarande kan nosa på varandra.

Fler tips på hundgrindar

 • Universal Short Leash Black 27 cm / 45 mm

  Universal Short Leash Black 27 cm / 45 mm
  Bältesadapter - Bilbältesfäste för hundens bilsele i bilen - Universalt anslutningsbälte - Koppelfäste till bilselen. Kraftig fästanordning passar de flesta bilar. (Ej Volvo Saab & Chevrolet.) Extra kraftigt tack vare den tjocka bredden på selet. Att fästa hunden med ett säkerhetsbälte / bilbälte är ett enkelt sätt att hålla hunden trygg under bilfärden. Trixie Universal Short Leash Black
 • Fästdel Bilbälte Black 2040 cm

  Fästdel Bilbälte Black 2040 cm
  Bältesfäste för hundens säkerhetsbälte - MimSafe bältesadapter är en extra fästdel till AllSafe krocksele, Bilfästet för krocktestade AllSafe hundselen fästes direkt på bilens eget bälte med snabblänk & passar därför alla bilar. För största säkerhet för dig & din hund i flera bilar. Bilkoppel med bältesanslutning, ställbart 34-74cm. Bältesfästet kan användas både som anslutning mellan säkerhetsbältets fäste & bilselen, det går att använda i alla bilmodeller.
 • Carlson Grind Extra Hög 74-98 cm

  Carlson Grind Extra Hög 74-98 cm
  Carlson Grind Extra Hög 74-98 cmTålig och robust metallgrind som är lätt att installera och som underlättar när man behöver dela av t.ex. ett rum i huset. Praktiskt och lätt handtag gör passagen genom grinden smidig. Grinden som är 104 cm hög gör det svårare för husdjuren att hoppa över. En liten dörr i grinden underlättar för små husdjur att ta sig mellan utrymmena. Höjd 104 cm, Bredd 74 - 98 cm. Den lilla dörrens mått: 25 x 18 cm.
 • Carlson Förlängare till Port Mini 0606EWE

  Carlson Förlängare till Port Mini 0606EWE
  Carlson Förlängare till Port Mini 0606EWEDenna praktiska grindförlängaren ser till att din Carlson Port Mini blir 10 cm längre.Storlek:Höjd: 46 cmBredd: 10 cm
 • Pet Gate Extra Wide Walk Through With Small Pet Door White 74112 x 77 cm

  Pet Gate Extra Wide Walk Through With Small Pet Door White 74112 x 77 cm
  Utökningsbar stadig extra bred hundgrind med kattdörr i vit stålkonstruktion till bra pris. Förlängningsbara tryckmonterade grindar gör installationen enkel i trappen. Köp extra förlängning till hundgrinden för ännu bredare dörröppningar. Eftersom öppningarna varierar i storlek är denna grind utbyggbar och perfekt för öppningar Extra bred förlängningsbar barngrind - Hundgrinden spänns enkelt upp i en dörröppning eller trapp. Extra Wide Walk Thru Pet Gate with Slide Handle 77x74-112cm finns förlängningar från Carlsons grindar är konstruerad med en liten kattlucka i grinden så katter & små hundar lätt kan passera igenom kattdörren på den stängda grinden.
 • Trixie Hundgrind med Dörr Vit

  Trixie Hundgrind med Dörr Vit
  Trixie Hundgrind med Dörr VitDenna hundgrinden är tillverkad av lackerad MDF som gör den stilren och diskret att ha hemma. Den är inte avsedd att fästa i exempelvis dörröppningar utan snarare för att dela av rum eller spärra tillgången till exempelvis en trappa. Det ingår två fötter som hjälper grinden stå stadigt på golvet.När du inte använder grinden är den lätt att vika ihop vilket gör att den tar lite plats. Grinden går att justera mellan 60 och 160 cm i bredd vilket gör den mycket mångsidig. Vid behov kan du köpa flera grindar och bygga ihop tack vare fästena på ytterkanterna. Har du fler grindar kan du även sätta ihop dem i exempelvis en rund formation för att skapa en hage! Varje sektion är 51 cm bred.Denna hundgrinden har en praktisk gångjärnsförsedd dörr som låter dig eller djuren passera när du vill. Grinden är 81 cm hög vilket gör att den passar för de allra flesta hundar, även de större raserna.Trixie Hundgrind med Dörr Vit har en tjocklek på 1,8 cm. 
 • Harness Säkerhetssele Hund XLarge 55kg

  Harness Säkerhetssele Hund XLarge 55kg
  Bilsele hund med bältesadapter - Svensk godkänd krocksele -Testad säker hundsele - Krocktestad säkerhetsele för hundar i bil. Hundens bilbälte från Mim är en krocktestad, bekväm svensktillverkad säker hundsele. Bilbältet skall vara utformat för hunden & fästas direkt med bilens eget säkerhetsbälte. MimSafe krockselen Allsafe från fästes direkt på bilens eget bilbälte med snabblänk, säkerhetsbältet passar alla bilar. Allsafe bilsele ger säkerhet både för dig & hunden. MimSafe Allsafe Harness .
 • Ferplast Förlängning till 79 cm Hundgrind

  Ferplast Förlängning till 79 cm Hundgrind
  Ferplast Förlängning till 79 cm HundgrindDenna förlängningen passar till Ferplast Hundgrind 79 cm. Förlängningen är lätt att montera direkt på grinden, och den gör grinden 13 cm bredare.Avståndet mellan pinnarna är 5 cm och förlängningen är 79 cm hög.Ferplast Hundgrind 79 cm säljes separat.
 • Hundgrind Modell 1 Enkel Black 10008 90x68 cm

  Hundgrind Modell 1 Enkel Black 10008 90x68 cm
  Artfex Hundgrind Modell 1 Dubbel tyst, säker och mångsidig hundgrind för transport av hund i bil med många genomtänkta detaljer. Artfexgrinden är universal och denna sort har två dörrar. Modell 1 är avsedd för bilar normal baklucka. Modell 2 är avsedd för bilar med mer lutande baklucka. Detta för att på bästa möjliga sätt ge maximalt utrymme åt hundarna. Anpassat för bilar med normal baklucka. Lämna aldrig din hund i en varm bil, den blir snabbt en dödsfälla.Artfex passlista för bilmodeller
 • Trixie Toppgaller till Bagagegrind 92x27x4 cm

  Trixie Toppgaller till Bagagegrind 92x27x4 cm
  Trixie, Toppgaller till hund-bagagegrind  TilläggTrixie Toppgaller till Bagagegrind är ett tillägg till Trixie hundgrind.  Detta tillbehör är perfekt för att anpassa din Trixie hundgrind och göra den användbar i olika fordon, inklusive transportbilar.Förlängningsbitens lutningsvinkel är justerbar för att passa olika bilmodeller och är tillverkad av hållbart aluminium och plast. Med en bredd på 92 cm, höjd på 27 cm och en tjocklek på 4 cm, ger den extra höjd och flexibilitet till din hundgrind.Trixie, Toppgaller till hund-bagagegrind är tillverkad av aluminium och plast:Bredd 92 cm,Höjd 27 cm,Tjocklek 4 cm.
 • Trixie Förlängning till hundgrind Vit 10x76 cm

  Trixie Förlängning till hundgrind Vit 10x76 cm
  Trixie Förlängning till hundgrind Vit 10x76 cmTrixie Förlängning till hundgrind Vit 10x76 cm är en praktisk förlängning för din Trixie hundgrind. Med denna förlängning kan du utöka grindens bredd med 10 cm, vilket gör att den passar öppningar mellan 75 och 95 cm.Trixie Förlängning till hundgrind Vit 10x76 cmBredd: 10 cmHöjd: 76 cmFärg: Vit
 • Wall Mounting Hardware Kit for Convertible Pet Yard and Gate White 4pack

  Wall Mounting Hardware Kit for Convertible Pet Yard and Gate White 4pack
  Fyra stycken väggmonteringsbeslag för att fästa din hundgrind eller hundhage i väggen eller staketet för extra stabilitet och säkerhet.
 • Auto Zip Line With Leash/Tether Black/Orange

  Auto Zip Line With Leash/Tether Black/Orange
  Smart zip-line som ger din hund utrymme att röra sig i bilen på en begränsad yta. Linan kan monteras mellan två bälteshållar eller i handtagen på bilens tak. Den smarta linan håller din hund på plats i baksätet så att du inte blir störd när du kör. Kurgo Auto Zip Line With Leash/Tether Black/Orange
 • Pet Gate Convertible Pet Yard White 366 x 71 cm

  Pet Gate Convertible Pet Yard White 366 x 71 cm
  Vikbar hage & grind i ett som är perfekt när du ska gränsa av en stor dörröppning. Hagen / hundgrinden är gjord av robust, stål för hållbarhet & tål tuggande valpar. Convertible Pet Yard and Pet Gate valphage & hundgrind från Carlson är utmärkt som barngrind.
 • Ferplast Hundgrind 105 cm

  Ferplast Hundgrind 105 cm
  Ferplast Hundgrind 105 cmDenna stabila hundgrind passar perfekt när du behöver begränsa var din hund får gå i hemmet. Kanske har du ett rum som hunden inte får gå in i, eller så vill du stänga av trappan. Ferplast Hundgrind är 105 cm hög och är lätt att öppna när du vill passera. Med ett enkelt enhandsgrepp kan du öppna grinden antingen inåt eller utåt. För katter, eller en liten hund, finns en liten dörr i grindens nedre del - praktiskt!Hundgrinden är tillverkad av metall och plast, och den är mycket lätt att installera utan att du behöver använda verktyg.Mått:Höjd: 105 cmBredd: Går att justera mellan 73 och 83 cm. En förlängning på 13 cm kan köpas separatMått på lilla dörren: 22 x 30 cmAvstånd mellan pinnarna: 5 cm
 • Extension Pack For Maxi Gate White 61 x 79 cm

  Extension Pack For Maxi Gate White 61 x 79 cm
  Endast kompatibel med 79 cm höga Maxi Gate. Grindförlängning Carlsons Maxi-grind. Utöka din grind så att den passar bredare öppningar. Skjut förlängningen på grinden, sätt i skruvarna och vrid spännrattarna tills grinden är ordentligt tryckmonterad på väggen.
 • Carlson hundgrind extra bred med kattdörr - Höjd 76 cm, bredd 129 till 150 cm

  Carlson hundgrind extra bred med kattdörr - Höjd 76 cm, bredd 129 till 150 cm
  Om det inte räcker med konventionella grindar för att dörren, hallen eller trapphuset är för brett, är den extra breda säkerhetsgrinden från Carlson precis vad du behöver. Den kan justeras efter behov till mellan 129 och 150 cm bredd och säkerställer på ett tillförlitligt sätt att din hund, katt ell
 • Pet Gate Big Tuffy Expandable With Small Pet Door White 66107 x 81 cm

  Pet Gate Big Tuffy Expandable With Small Pet Door White 66107 x 81 cm
  Billig & problemfri hundgrind med kattdörr. Grind med snabbt & enkelt tryckmonteringssystem. Big Tuffy Expandable Gate Small Pet Door Höjd 81 cm. Grinden kan snabbt & enkelt bort från dörren. Hundgrinden utökas enkelt från 66 till 107 cm i bredd.
 • Pet Gate Freestanding Large Extra Wide & Extra Tall Brown 99152 x 71 cm

  Pet Gate Freestanding Large Extra Wide & Extra Tall Brown 99152 x 71 cm
  Fristående hundgrind för stora & små hundar som passar en öppen planlösning inomhus Freestanding Extra Tall & Wide Pet Gate Design Studio fristående grind, höjd 71 cm 99-152 cm bred. Hundgrind i förstklassigt ädelträ med svart galler.
 • Artfex Hundgrind Modell 2 Enkeldörr

  Artfex Hundgrind Modell 2 Enkeldörr
  Artfex hundgrind är en smidig och säker universalgrind för transport av hundar i bagaget. Grinden går att justera både i lutning, bredd och höjd och kan därför anpassas optimalt till både hund och bil. Luckorna är utrustade med gasfjäder för att göra öppning och stängning så bekväm som möjligt. Artfex hundgrind dubbeldörr finns i två olika modeller. Modell 1 är anpassad efter bilar med en mer vertikal baklucka medans modell 2 är anpassad efter bilar med en mer lutande baklucka.Längd: 90 cm (med klämmor 108cm)Höjd: 75 cm (med övre bygel 85cm)Vikt 17 kg
 • VarioBarrier HR Medium 870 1565 mm H 365 – 440 mm

  VarioBarrier HR Medium 870 1565 mm H 365 – 440 mm
  Krocktestad Universalnät skyddar passagerare från last i bagageutrymmet & säkrar upp hunden bakom passagerarutrymmet. MIMSafe VarioBarrier HR skyddsgaller passar de flesta bilar med runda nackstödspinnar, enkel att flytta & installera med justerbar höjd/bredd. MimSafe VarioBarrier HR Small - Medium
 • Carlson Grindförlängning Extra Bred (Medium)

  Carlson Grindförlängning Extra Bred (Medium)
 • Valphage Max, S, 91x54cm, Grå

  Valphage Max, S, 91x54cm, Grå
  Valphage Max är en robust och vattenavvisande canvashage som är hopfällbar och perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Den ger en luftig miljö för din hund att koppla av och dra sig tillbaka till. Hagen är utrustad med nätförsedda sidor som tillåter luftcirkulation och låter din hund se vad som händer utanför. Det finns två in- och utgångar, som öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor och kan fixeras med kardborreband. Hundhagen kan enkelt fällas ihop och förvaras tack vare den smidiga stålvajerstommen. Den är också enkel att ta med på resor, utflykter eller utställningar och kommer med en praktisk transport- och förvaringsväska. När hagen används på gräsmatta kan den förankras i marken med hjälp av öglorna på botten. Den ena halvan av taket är tillverkad i canvas som ger skugga, och den andra halvan är tillverkad i nätmaterialet som släpper in ljus och luft. Canvastyget på Valphagen är tillverkat av slitstark och vattenavvisande material som enkelt kan rengöras med en fuktig trasa.
 • Savic Dog Cottage Hundbur Metall Svart (91 x 57 x 62)

  Savic Dog Cottage Hundbur Metall Svart (91 x 57 x 62)
  Savic Dog Cottage Hundbur Metall SvartSavic Dog Cottage Hundbur i metall är en tålig och pålitlig bur som finns i olika storlekar för att passa alla hundraser. Med sin klassiska design erbjuder denna metallbur ett bekvämt och tryggt krypin för din hund.Tänk på att i Sverige är det inte tillåtet att hålla hunden inlåst i en bur annat än under transport. Om du använder buren hemma som en sovplats för hunden, rekommenderas att du tar bort dörren så att hunden kan röra sig fritt.Savic Dog Cottage Hundbur Metall har två dörrar för enkel åtkomst, med undantag för den minsta storleken (66 x 44 x 50 cm) som bara har en dörr. Buren kommer med en praktisk plastbotten med lätt upphöjda kanter för enkel rengöring.För att göra buren extra bekväm kan du komplettera med en mjuk bädd, fäll eller filtar, vips har hunden en riktigt mysig plats att ligga på!Hundbur i metallKommer i flera storlekarKommer med 2 eller 1 dörr/ingångEnkel att rengöra
 • Valphage Max, S, 91x54cm, Svart

  Valphage Max, S, 91x54cm, Svart
  Valphage Max är en robust och vattenavvisande canvashage som är hopfällbar och perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Den ger en luftig miljö för din hund att koppla av och dra sig tillbaka till. Hagen är utrustad med nätförsedda sidor som tillåter luftcirkulation och låter din hund se vad som händer utanför. Det finns två in- och utgångar, som öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor och kan fixeras med kardborreband. Hundhagen kan enkelt fällas ihop och förvaras tack vare den smidiga stålvajerstommen. Den är också enkel att ta med på resor, utflykter eller utställningar och kommer med en praktisk transport- och förvaringsväska. När hagen används på gräsmatta kan den förankras i marken med hjälp av öglorna på botten. Den ena halvan av taket är tillverkad i canvas som ger skugga, och den andra halvan är tillverkad i nätmaterialet som släpper in ljus och luft. Canvastyget på Valphagen är tillverkat av slitstark och vattenavvisande material som enkelt kan rengöras med en fuktig trasa.
 • Ferplast Hundgrind 79 cm

  Ferplast Hundgrind 79 cm
  Justerbar hundgrind som passar till valp!Ibland behöver man skilja av så att hunden inte kan röra sig till olika delar av hemmet och då är en hundgrind en bra lösning. Det finns en rad olika modeller på marklnaden, Ferplast har skapat en justerbar hundgrind som passar i de flesta normalstora dörröppningar. Grinden är 79 cm hög och kan variera bredden mellan 70-80 cm beroende på dörröppningensstorlek.Hundgrinden har ett säkerhetslås som gör att den inte går upp utav sig själv, eller vid en evntuell knuff utan hålls stängd tills dess att låset öppnas.Varför ska man ha en hundgrind?En hundgrind är ett bra sätt av skilja av ytor i hemmet där hunden exempelvis inte ska vistas. Om du lämnar hunden ensam för en stund så kan det vara bra att använda en hundgrind så hunden inte kan ta sig till delar av hemet där det krävs att man har uppsikt över hunden. OBS! En hund ska fortfarande ha tillräckligt med utrymme att röra sig på när den är ensam och självklart och fri tillgång till vatten.En hundgrind är bra att använda om man har en valp, eller kanske en hel kull med valpar hemma, då är det bra att kanske hålla vissa individer isär för att de ska ha möjlighet att slappna av och vila emellanåt.En hundgrind är också bra att ha om du har både katt och hund, för då kan katten exempelvis vara på ena sidan och hunden på andra sidan om de behöver få en lugn stund ifrån varandra.Mått:79 cm hög70-80 cm bred
 • PetEasy Hundgrind Extra hög & bred Svart 93x99-105,5 cm

  PetEasy Hundgrind Extra hög & bred Svart 93x99-105,5 cm
  PetEasy Hundgrind Extra hög & bred Svart 93x99-105,5 cm - Perfekt för stora hundraserLetar du efter en svart hög och bred hundgrind som passar alla hundar och hem? Då är denna extra höga och breda hundgrinden från PetEasy något för dig. Med sina både höga och bredare justerbara mått på 99 - 105,5 cm kan denna svarta hundgrind enkelt anpassas för även bredare dörröppningar. Höjden är 93 cm.Det är enkelt att sätta upp denna höga hundgrind tack vare dem tydliga medföljande instruktionerna och verktygen.Extra hög hundgrind med säker öppning och stängningDen justerbara höga hundgrinden är utrustad med en extra säkerhetslåsning som håller den på plats när den är stängd, vilket ger en extra trygghet för dig och din hund.Sammanfattning - PetEasy Hundgrind Extra bred Svart 76x99-105,5 cm:Extra bred hundgrindSäkerhetslås för extra trygghetPassar både valpar och vuxna hundar av alla storlekarJusterbara mått: 76 cm hög, 99 - 105,5 cm bred 
 • Carlson Plastgrind

  Carlson Plastgrind
  EgenskaperCarlson Plastgrind har en höjd på 58 cm och en justerbar längd på 66 till 107 cm. Montering sker med skonsam tryckmontering i dörröppningar, det är enkelt och lämnar inga fula skruv- eller spikhål.Grindar från Carlson är superanvändbara på många olika sätt. Att begränsa hundens utrymme ökar trygghet när den är ensam eller ska sova. Du kan stänga in hunden när du behöver utföra sysslor där den kan komma i vägen. Det är även suveränt för valpar, som gillar att smaska på skor eller som inte hunnit bli rumsrena.AnvändningLättanvänd hundgrind.
 • Ferplast Förlängning till 105 cm Hundgrind

  Ferplast Förlängning till 105 cm Hundgrind
  Ferplast Förlängning till 105 cm Hundgrind - Utöka din Ferplast hundgrind! Det här är en smidig förlängning till Ferplast Hundgrind 105 cm. Grindförlängningen är enkel att montera och förlänger grinden med 13 cm.  Grindgallrens avstånd är 5 cm och förlängningen är 150 cm hög.   Storlek:13 x 150 cm
 • Savic Dog Cottage Hundbur Metall Svart (107 x 72 x 79)

  Savic Dog Cottage Hundbur Metall Svart (107 x 72 x 79)
  Savic Dog Cottage Hundbur Metall SvartDenna robusta hundbur i metall finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundraser! Metallburen har en klassisk design och passar perfekt när du vill ge din hund ett eget litet krypin.Kom ihåg att det i Sverige inte är tillåtet att låsa in hunden i en bur annat än för transport, så har du buren hemma - mer som en hundkoja - ta bort dörren så att hunden kan komma och gå som den vill.Savic Dog Cottage Hundbur Metall har två dörrar, förutom den minsta storleken (66 x 44 x 50 cm) som har en dörr.Hundburen kommer med en praktisk plastbotten med något upphöjda kanter.Komplettera med fördel hundburen med en mysig bädd eller fäll och filtar! Du hittar allt för hundens sovplats här!
 • Variogate Double 90128x55,596 Dubbel Bilgrind

  Variogate Double 90128x55,596 Dubbel Bilgrind
  Delbar bilgrind med två dörrar för stora hundar i bilens bagageutrymme - Ställbar dubblelgrind för en eller flera hundar för att nyttja hela bagageutrymmet - Svensk krocktestad dubbelbilgrind för hundar som räddar liv i trafiken! Bilgrinden skyddar vid kollision & är helt anpassningsbar. MimSafe passar de flesta kombibilar utan tröskel & monteras utan att göra åverkan på bilen. Spänns fast med spännband i bilens lastöglor.Ska användas tillsammans med säkerhetsnät eller lastgaller över baksätets ryggstöd. VarioGate dubbelgrind är den bästa lösningen då du kan utnyttja hela bagageutrymmet. MimSafe Variogate Double hundgrind med dubbeldörrar för bakluckan.
 • Bilskydd för baksäte med sidopaneler, 0.5 × 1.45 m, svart/beige

  Bilskydd för baksäte med sidopaneler, 0.5 × 1.45 m, svart/beige
  - Hund > Hundburar > Hundgaller
 • Trixie Hundgrind Furu 63-108x50x31 cm

  Trixie Hundgrind Furu 63-108x50x31 cm
  Fin hundgrind för hemmet: Trixie Hundgrind Furu 63-108x50x31 cmTrixie Hundgrind Furu är en smidig lösning för att hindra ditt husdjur från att gå in i ett rum eller springa i trappan. Den passar både valpar och små hundar.Trixie Hundgrind är tillverkad av furuträ och galvaniserat stål, och grinden har halkfria gummifötter. Det är en fristående grind som är enkel att installera. Bredden är justerbar. Mått: 63–108 × 50 × 31 cm.Hundgrind Furu som är enkel att sätta upp: Trixie HundgrindHundgrind i FuruMått: 63-108x50x31 cm
 • Valphage Max, L, 128x81cm, Svart

  Valphage Max, L, 128x81cm, Svart
  Valphage Max är en robust och vattenavvisande canvashage som är hopfällbar och perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Den ger en luftig miljö för din hund att koppla av och dra sig tillbaka till. Hagen är utrustad med nätförsedda sidor som tillåter luftcirkulation och låter din hund se vad som händer utanför. Det finns två in- och utgångar, som öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor och kan fixeras med kardborreband. Hundhagen kan enkelt fällas ihop och förvaras tack vare den smidiga stålvajerstommen. Den är också enkel att ta med på resor, utflykter eller utställningar och kommer med en praktisk transport- och förvaringsväska. När hagen används på gräsmatta kan den förankras i marken med hjälp av öglorna på botten. Den ena halvan av taket är tillverkad i canvas som ger skugga, och den andra halvan är tillverkad i nätmaterialet som släpper in ljus och luft. Canvastyget på Valphagen är tillverkat av slitstark och vattenavvisande material som enkelt kan rengöras med en fuktig trasa.
 • Grind Xtra Bred Walk-Thru Med Dörr - Grind extra bred

  Grind Xtra Bred Walk-Thru Med Dörr - Grind extra bred
  Carlson extra bred grind är 77 cm hög kan justeras mellan 74-112 cm på bredden. Dessutom kan man om det skulle behövas köpa till grindförlängningar som gör den ännu bredare. Tillverkad i stål gör den både tuggsäker och enkel att hantera. Det är enkelt att öppna dörren med handtaget på ovansidan så att du lätt kan ta dig fram.   Det finns en mindre dörr i grinden på 20x20 cm så mindre husdjur kan komma igenom grinden. Tryckmonteringssystem gör att monteringen blir snabb och enkel. Grindförlängning kan köpas till och finns i 10, 15, 30 och 61 cm. Max 3 förlängningar kan användas samtidigt.   Du hittar grindförlängningar till denna grind här: Grindförlängning
 • Savic Dog Barrier hundgrind med kattdörr - H 107 x B 75-84 cm

  Savic Dog Barrier hundgrind med kattdörr - H 107 x B 75-84 cm
  Vill du att din hund inte ska kunna ta sig in i vissa rum, men dina katter, valpar eller andra smådjur fortfarande ska ha möjligheten att komma in och ut? Då är denna grind den idealiska lösningen! Den stadiga grinden Dog Barrier med kattdörr förhindrar på enklast möjliga sätt din hund från att gå i
 • Direct To Seatbelt Swivel Tether Blue 3856cm

  Direct To Seatbelt Swivel Tether Blue 3856cm
  Bältesadapter - Ställbart bälteskoppel i orange/svart till hundar. Biltillbehör som förhindrar att hunden stör föraren under färd. Inte krocktestad. Ställbart bilkoppel för ökad bilsäkerhet. Låt med fördel säkerhetsbältet sitta kvar i bilen för att alltid ha den med dig och enkelt kunna koppla bälteshaken i hundens sele när ni ska åka. Kurgo Direct To Seatbelt Swivel Tether Orange
 • Hundgrind Modell 1 Dubbel Black 10006 90x68 cm

  Hundgrind Modell 1 Dubbel Black 10006 90x68 cm
  Artfex Hundgrind Modell 1 Dubbel tyst, säker och mångsidig hundgrind för transport av hund i bil med många genomtänkta detaljer. Artfexgrinden är universal och denna sort har två dörrar. Modell 1 är avsedd för bilar normal baklucka. Modell 2 är avsedd för bilar med mer lutande baklucka. Detta för att på bästa möjliga sätt ge maximalt utrymme åt hundarna. Anpassat för bilar med normal baklucka. Lämna aldrig din hund i en varm bil, den blir snabbt en dödsfälla.Artfex passlista för bilmodeller
 • Extension Pack For Extra Wide Pet Gate White 30 x 77 cm

  Extension Pack For Extra Wide Pet Gate White 30 x 77 cm
  Endast kompatibel med 77 cm höga Extra Wide Gate. Grindförlängning Carlsons extra breda grind. Utöka din grind så att den passar bredare öppningar. Skjut förlängningen på grinden, sätt i skruvarna och vrid spännrattarna tills grinden är ordentligt tryckmonterad på väggen.
 • Trixie Hundgrind i Metall Vit

  Trixie Hundgrind i Metall Vit
  Trixie Hundgrind i Metall Vit - Funktionell och enkel att montera!Denna stabila hundgrind är idealisk när du vill begränsa var din hund får vistas i hemmet, oavsett om det gäller en busig valp eller en fullvuxen hund. Den vita metallgrinden är enkel att spänna fast i dörröppningen, utan att du behöver göra några hål i dörrfodret. Bredden är justerbar och kan anpassas från 75 till 85 cm för att ge en optimal passform.Grinden är utformad för att passa standardmåtten på de flesta vanliga dörröppningar. Den kan öppnas åt båda håll och har ett smidigt lås som kan hanteras med en hand. Storlek: Bredd: 75-85 cm Höjd: 76 cm 
 • VarioDivider XL 1050–1500mm Avdelare lång

  VarioDivider XL 1050–1500mm Avdelare lång
  Bagageavdelare - MimSafe avdelare i två längder för bilar med hund i bagageutrymmet. VarioDivider Avdelare är ett tillbehör till nya generationen VarioGate och kan INTE användas fristående. Nya modellen VarioDivider Avdelare kan INTE användas i kombination med den äldre generationen av MimSafe bilgrindar. Avdelare som separerar lasten i ditt bagageutrymme. Robust & reglerbar avdelare som säkrar lasten i sidledes förflyttning i bagageutrymmet. Skiljevägg utformad för att stå emot last & tryck från sidorna. Vid kollision komprimeras VarioGate Avdelare i längdriktningen & neutraliserar på så sätt de uppkomna krafterna på ett effektivt sätt. MimSafe VarioDivider
 • Pet Gate Freestanding Small Extra Wide Brown 97152 x 51 cm

  Pet Gate Freestanding Small Extra Wide Brown 97152 x 51 cm
  Fristående grind för små hundar passar en öppen planlösning inomhus. Hundgrinden kan även enkelt tryckmonteras i en större dörröppning eller trapp. Design Studio fristående & tryckmonterad EXTRA BRED djurgrind. Hundgrindens höjd 51cm & 97-152 cm bred Carlson Pet Gate Freestanding Small Extra Wide, W 97-152 cm x H 51 cm - Wood & Black
 • Impact Dog Car Harness Black XLarge 3447kg

  Impact Dog Car Harness Black XLarge 3447kg
  Krocktestad bilsele för hundar säker hundsele med bältesadapter. Se till att hunden sitter lika säkert i bilen som du gör. Koppla enkelt din hunds bältessele med bilens bälte genom att trä bilbältet genom hällorna på hundselens rygg. Kurgo Impact Dog Car Harness Black
 • PetEasy Hundgrind Extra bred Svart 76x99-105,5 cm

  PetEasy Hundgrind Extra bred Svart 76x99-105,5 cm
  PetEasy Hundgrind Extra bred Svart 76 x 99-105,5 cm- Extra bred hundgrindLetar du efter en svart bred hundgrind som passar alla hundar och hem? Då är denna bredare hundgrinden från PetEasy något för dig. Med sina bredare justerbara mått på 99 - 105,5 cm kan denna svarta hundgrind enkelt anpassas för även bredare dörröppningar. Höjden är 76 cm.Det är enkelt att sätta upp denna höga hundgrind tack vare dem tydliga medföljande instruktionerna och verktygen.Extra hög hundgrind med säker öppning och stängningDen justerbara höga hundgrinden är utrustad med en extra säkerhetslåsning som håller den på plats när den är stängd, vilket ger en extra trygghet för dig och din hund.Sammanfattning - PetEasy Hundgrind Extra bred Svart 76x99-105,5 cm:Extra bred hundgrindSäkerhetslås för extra trygghetPassar både valpar och vuxna hundar av alla storlekarJusterbara mått: 76 cm hög, 99 - 105,5 cm bred 
 • Extreme Weather Aluminium Hunddörr - M

  Extreme Weather Aluminium Hunddörr - M
  Tålig hunddörr till mediumstora och större hundar. Säkerställ din hunds autonomi med denna energieffektiva och tåliga husdjursdörr erbjuder en optimal balans mellan bekvämlighet för ditt husdjur och skydd mot väder och vind för ditt hem. Med dess avancerade design och mångsidiga installationsegenskaper är denna dörr en utmärkt investering för husdjursägare som vill erbjuda sina husdjur friheten att utforska utomhus samtidigt som de bibehåller hemmets komfort och energieffektivitet.   Designen och tillverkningen av produkten inkluderar ett system av hela tre luckor och ger denna dörr en enastående isoleringsförmåga. Det är alltså en bra investering då denna dörr är energieffektiv. Funktionen gör att den kan leverera en isoleringseffekt som är 3,5 gånger högre än traditionella enkelluckor. Bra för trivseln och bra för plånboken helt enkelt!   OBS! Små barn kan passera genom denna dörr, var uppmärksam om barn finns i hemmet. Tack vare dess 3-luckesystem står denna dörr emot extrema temperaturer effektivt. Enkel installation.  Energieffektiv. Dörrstorlek Husdjursvikt Total Dimension Öppning Max Axelbredd Medium Upp till 18 kg 381 mm x 267 mm 311 mm x 206 mm 206 mm Large Upp till 45 kg 505 mm x 318 mm 413 mm x 257 mm 257 mm
 • Savic Dog Cottage Hundbur Metall Svart (76 x 49 x 55)

  Savic Dog Cottage Hundbur Metall Svart (76 x 49 x 55)
  Savic Dog Cottage Hundbur Metall SvartSavic Dog Cottage Hundbur i metall är en tålig och pålitlig bur som finns i olika storlekar för att passa alla hundraser. Med sin klassiska design erbjuder denna metallbur ett bekvämt och tryggt krypin för din hund.Tänk på att i Sverige är det inte tillåtet att hålla hunden inlåst i en bur annat än under transport. Om du använder buren hemma som en sovplats för hunden, rekommenderas att du tar bort dörren så att hunden kan röra sig fritt.Savic Dog Cottage Hundbur Metall har två dörrar för enkel åtkomst, med undantag för den minsta storleken (66 x 44 x 50 cm) som bara har en dörr. Buren kommer med en praktisk plastbotten med lätt upphöjda kanter för enkel rengöring.För att göra buren extra bekväm kan du komplettera med en mjuk bädd, fäll eller filtar, vips har hunden en riktigt mysig plats att ligga på!Hundbur i metallKommer i flera storlekarKommer med 2 eller 1 dörr/ingångEnkel att rengöra
 • Variogate Divider Short 7501000 mm Avdelare kort

  Variogate Divider Short 7501000 mm Avdelare kort
  VarioDivider Avdelare G3 är ett tillbehör till gamla generationen VarioGate och kan INTE användas fristående. Gamla modellen VarioDivider Avdelare G3 kan INTE användas i kombination med den nya generationen av MimSafe bilgrindar. Dela av långt bagageutrymme? Mimsafe Variogage mellanväggen monteras på variogate universalgrinden & skiljeväggen spänns fast i bilens lastgaller utan att göra åverkan på bilens säkerhet för hund i bilen vid krock.
 • Natura Flat Roof Dog Kennel Grey 85×58×60cm

  Natura Flat Roof Dog Kennel Grey 85×58×60cm
  Natura Classic är en hundkoja som erbjuder din hund en trygg plats i trädgården. Hundkojan är tillverkad av laserad furu vilket gör den hållbar i väder & vind. De extra höga benen ser till så att luften kan cirkulera under kojan för en god ventilation. Taket kan öppnas så att du alltid kommer insidan. Placera gärna en mysig filt eller madrass på golvet så att hunden ligger bekvämt. Trixie Natura Flat Roof Dog Kennel Grey
 • Avdelare Hundgrind Black 10023 115x70cm

  Avdelare Hundgrind Black 10023 115x70cm
  Äntligen i lager! Den nya avdelare från Artfex kan monteras på Grind Modell 1 Dubbeldörr eller Grind Modell 2 Dubbelstörr. Avdelaren är den perfekta lösningen när du vill dela upp utrymmet åt två hundar eller avdela utrymmet för packning. Avdelaren kan justeras för att passa ditt behov. Passar endast till Artfex dubbeldörr.