Koppel

Hundkoppel finns i många olika design både gällande funktion (t ex flexikoppel) och färg, material. Här listar vi ett blandat utbud från många märken och butiker.

Populärt inom koppel

 • Pro Dog Retrieverkoppel

  Pro Dog Retrieverkoppel
  Pro Dog Retrieverkoppel
 • Hurtta Weekend Warrior Koppel (30 mm x 180 cm)

  Hurtta Weekend Warrior Koppel (30 mm x 180 cm)
  Hurtta Weekend Warrior Koppel (30 mm x 180 cm)
 • Basic Sweet Kattkoppel (Ljusrosa)

  Basic Sweet Kattkoppel (Ljusrosa)
  Ett enkelt men praktiskt och hållbart koppel för katter med smidig pistolhake i väl avvägd storlek. Materialet är mjukt och gjord på skonsam nylon. Kopplet finns att välja i flera färger.
 • Basic Retrieverkoppel 250 cm x 1,3 mm (Brun)

  Basic Retrieverkoppel 250 cm x 1,3 mm (Brun)
  Basic Retrieverkoppel 250 cm x 1,3 mm (Brun)

Fler tips på koppel

 • Baggen Expanderkoppel Svart (4 m)

  Baggen Expanderkoppel Svart (4 m)
  Baggen Expanderkoppel SvartDetta kopplet finns i flera olika längder för att passa de flesta hundar, ägare och situationer! Kopplet har en expanderfunktion som effektivt dämpar ryck i kopplet. Detta är ergonomiskt och skonsamt både för hunden och ägaren.Expander-delen sitter närmast handtaget så att du enkelt och snabbt kan komma åt den stumma delen av kopplet om du skulle behöva!Längd: Välj mellan flera olika mellan 1 och 4 meterBredd: 25 mm
 • Feel Active Repkoppel 180 cm x 8 mm (Svart)

  Feel Active Repkoppel 180 cm x 8 mm (Svart)
  Feel Active Repkoppel 180 cm x 8 mm (Svart)
 • Alpha Spirit Chicken Sticks 40g

  Alpha Spirit Chicken Sticks 40g
  Belöna din hund med nyttiga och hälsosamma snacks! Alpha Spirit Chicken Sticks är enskilt förpackade för att hålla bästa möjliga färskhet, det gör det också enklare för dig att belöna din?
 • Hundkoppel Breeder's Läder 1,8 x 180 cm, Svart

  Hundkoppel Breeder's Läder 1,8 x 180 cm, Svart
  Slitstarkt svart hundkoppel av mjukt äkta läder som blir skönare ju mer det används. Med pistolhake. 1,8 x 180 cm.
 • Basic First Valpkoppel Rosa (1,5 x 200 cm)

  Basic First Valpkoppel Rosa (1,5 x 200 cm)
  Basic First Valpkoppel Rosa (1,5 x 200 cm)
 • Basic First Valpkoppel Rosa (1,5 x 200 cm)

  Basic First Valpkoppel Rosa (1,5 x 200 cm)
  Basic First Valpkoppel RosaDetta praktiska kopplet med hållbar pistolhake har fin rosa/violett färg och ett vadderat handtag som är mjukt och skönt att hålla i. Kopplet fungerar lika bra till vuxna hundar som till valpar, men matchas extra fint tillsammans med Basic First Valphalsband!Välj mellan tre olika bredder; 1,5 cm, 2 cm och 2,5 cm.Längd:200 cm
 • Puppia Deluxe Lead Rosa

  Puppia Deluxe Lead Rosa
  Brunt hundkoppel med bekvämt handtag - perfekt för de dagliga promenaderna. Passar bra till den lilla/mellanstora hunden. Mått: Medium, 120 cm x 15 mm.Rekommenderas för hundar upp till 5 kg.
 • Feel Leather Seam Läderkoppel Svart (10 mm x 180 cm)

  Feel Leather Seam Läderkoppel Svart (10 mm x 180 cm)
  Feel Leather Seam Läderkoppel Svart (10 mm x 180 cm)
 • Utställningskoppel

  Utställningskoppel
  Svart, fin och enkel utställningskoppel med ring.Storlek: 6mm x150 cm
 • HUNTER London Vario Rapid, orange hundsele - Stl. M: 58-101 cm magomfång

  HUNTER London Vario Rapid, orange hundsele - Stl. M: 58-101 cm magomfång
  Det blir både färgglada och bekväma promenader med din hund genom grannskapet med HUNTER Harness London Vario Rapid! Selen väcker uppmärksamhet med den knalliga orange färgen - och speciellt när du kombinerar selen med kopplet London i samma färg! Selen är tillverkad av robust, slitstark po
 • Reflective Cushion Koppel Blå

  Reflective Cushion Koppel Blå
  Praktiskt koppel med reflex. Kopplet är i slitstark nylon med mjuk vaddering på handtaget.Endast KOPPLET på bilden ingår.Halsband INGÅR EJ.Matchande halsband finns dock att köpa till.
 • Glam Composition - Vit

  Glam Composition - Vit
  När bara det bästa är gott nog. Flexi Glam är handtillverkad i Tyskland. Utsmyckad med gnistrande Swarovskistenar som har högblank polerad yta. Färgat band med skinn närmast haken, med Flexi's smidiga?
 • Reflexförlängning till koppel - 1,5x20 cm

  Reflexförlängning till koppel - 1,5x20 cm
  Reflexer kan man aldrig få för många av när det börjar skymma ellernär det är mörkt.Detta är ett extra tillbehör som du sätter mellan din hundshalsband eller sele och ditt ordinarie koppel.Finns i tre färger:- neon gul- svart- gråFörlä
 • Night Safety Long Lead - Svart Reflexkoppel 3 m

  Night Safety Long Lead - Svart Reflexkoppel 3 m
  Night Safety Long Lead är ett extra långt reflexkoppel med säker och hållbar karbinhake. Kopplet är skönt att hålla i och passar utmärkt till de dagliga promenaderna med din hund. Kombinera gärna?
 • Flexi Koppel New Classic Lina Medium 8m (Svart)

  Flexi Koppel New Classic Lina Medium 8m (Svart)
  Det populära kopplet från Flexi i olika snygga färger, vilken är din favorit? Bandlängd: 3 m / 5 m Med kromad karbinhake.   Flexi är ett av marknadens mest välkända hundkoppeltillverkare. Sedan 1972 har de tillverkat rullkoppel av hög kvalité som underlättat för hundägare världen över. Deras koppel gör att din hund får möjlighet att röra sig på en större radie när ni är ute på promenad. Tack vare dess automatiska in-och utdragbara lina, som själv regleras efter hundens egna rörelser, så blir nu promenaderna en trevligare upplevelse både för dig och din hund!  
 • Flexi Koppel New Classic Band X-Small 3m (Svart)

  Flexi Koppel New Classic Band X-Small 3m (Svart)
  Flexi Koppel New Classic Band X-Small 3m (Svart)
 • Flexi New Classic M, 5M, band - max 25 kg

  Flexi New Classic M, 5M, band - max 25 kg
  Flexi New Classic M med tape.Detta koppel har nya bromsmekanismen.Denna fungerar snabbt och pålitligt.- Koppel som har en 5 meter lång lina- Handtaget är mycket skönt att hålla i- Passar för hundar upp till max 25 kgFinns i färgerna:- Röd- Bl
 • Hundkoppel Breeder's Läder Rundsytt Blå, 180 x 0,4 cm

  Hundkoppel Breeder's Läder Rundsytt Blå, 180 x 0,4 cm
  Blått hundkoppel i rundsytt mjukt kvalitetsläder. Metallringen i handtaget gör det enkelt att fästa kopplet runt kroppen når hunden går lös.
 • Hundkoppel Hurtta Rund 180 cm, Rosa

  Hundkoppel Hurtta Rund 180 cm, Rosa
  Mycket hållbart rosa hundkoppel från Hurtta som är bekvämt att hålla i handen och 3M-reflexerna ger ökad synlighet i mörkret. Struktur- och materialmässigt påminner kopplet om klätterrep.
 • Flexi Giant L Professional Tape

  Flexi Giant L Professional Tape
  Egenskaper Flexikoppel Giant har 10 meters replängd och passar hundar upp till 50 kg. Neonfärgat, kraftigt band och kromad pistolhake. Bromsen fungerar snabbt och ett bekvämt grepp ger en bra och skön passform i handen. Kopplet väger ca 860 g.
 • Feel Leather Braid Läderkoppel Svart (22mmx180cm)

  Feel Leather Braid Läderkoppel Svart (22mmx180cm)
  Feel Leather Braid Läderkoppel SvartLäderkoppel är en riktig klassiker och har i åratal funnits i massor av hem - av goda anledningar. Läder är lätt att ta hand om, håller riktigt länge och blir faktiskt bara snyggare med åren!Feel Leather Braid Läderkoppel Svart är ett riktigt snyggt koppel utrustat med en hållbar och stark BGB-hake i silverfärg. Lädret har snygg svart färg och är av riktigt mjuk och fin kvalitet - skönt att hålla i med andra ord!Längd:180 cmKopplet finns i tre olika bredder; 15, 18 och 22 mm.
 • Alac Läderkoppel Extra Långt - Brun - 225x15

  Alac Läderkoppel Extra Långt - Brun - 225x15
  Mjukt flätat koppel i äkta narvläder.OBS! Vanlig hake och pistolhake kan variera - säg till om det är någon specifik ni önskar!Storlek:225 cm x 15 mm
 • Legacy Grey - Hundkoppel

  Legacy Grey - Hundkoppel
  Hundkoppel i lätt glansigt tyg. Kopplet är skönt att hålla i och passar utmärkt till de dagliga promenaderna med din hund. Kombinera gärna med matchande sele från Puppia för en komplett look. Material:?
 • Orbiloc Safety Light Vit

  Orbiloc Safety Light Vit
  Orbiloc Safety Light hundlampa är en synlig och lätt anordning som fästes på hundens halsband eller sele. Orbiloc Safety Light hundlampa gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till?
 • Flexi Koppel New Classic Band X-Small 3m (Rosa)

  Flexi Koppel New Classic Band X-Small 3m (Rosa)
  EgenskaperDetta flexikopplet har ett snabbstoppande bromssystem och en kromad karbinhake. Kopplet ligger stadigt i handen för säkra promenader. Finns i 4 olika storlekar beroende på vilken vikt din hund har, och antingen en replängd på 3 meter (xs) eller 5 meter (s, m och l).AnvändningRullkoppel för hundar.
 • Bolo Koppel Rosa

  Bolo Koppel Rosa
  Tufft nylonkoppel med texten "Dog is good" och en hund med gloria. Kopplet är skönt att hålla i och passar utmärkt till de dagliga promenaderna med din hund. Finns även i blå. Small: Längd 120cm?
 • Basic Retrieverkoppel 250 cm x 1,3 mm (Brun)

  Basic Retrieverkoppel 250 cm x 1,3 mm (Brun)
 • Feel Leather Braid Läderkoppel Mässing Brun (1,5 x 180 cm)

  Feel Leather Braid Läderkoppel Mässing Brun (1,5 x 180 cm)
  Feel Leather Braid Läderkoppel Mässing BrunHär är ett klassiskt läderkoppel i snygg brun färg med en pistolhake i mässing. Läder är lätt att sköta om, och blir bara snyggare och mjukare med tiden!Feel Leather Braid Läderkoppel Mässing Brun är hållbart, mjukt att hålla i och haken rostar inte. Kopplet finns i tre olika bredder; 1,5, 1,8 och 2,2 cm!Längd:180 cm
 • Flexi New Classic L, 5M, band - max 50 kg

  Flexi New Classic L, 5M, band - max 50 kg
  Flexi New Classic S med tape.Detta koppel har nya bromsmekanismen.Denna fungerar snabbt och pålitligt.- Koppel som har en 5 meter lång lina- Handtaget är mycket skönt att hålla i- Passar för hundar upp till max 50 kgFinns i färgerna:- Röd- Bl
 • Feel Active Vadderat Koppel (15 mm x 200 cm)

  Feel Active Vadderat Koppel (15 mm x 200 cm)
  EgenskaperFeel Active vadderat hundkoppel är ett slitstarkt och bekvämt koppel som lämpar sig för alla typ av aktiviteter tillsammans med din hund. Kopplet är tillverkat av tålig syntet med smarta reflexdetaljer som gör att ni syns extra väl under era promenader. Kopplet finns i flera olika storlekar.AnvändningEtt bekvämt koppel med neoprenfoder och smarta reflexer
 • Feel Active Nylonkoppel Turkos

  Feel Active Nylonkoppel Turkos
  Feel Active Nylonkoppel Turkos
 • Rukka Star Koppel (25 mm x 200 cm)

  Rukka Star Koppel (25 mm x 200 cm)
  EgenskaperRukka Star är snyggt, funktionellt och bekvämt på samma gång.Ett slitstarkt och funktionellt koppel som är ställbart mellan 1-2 meter - perfekt för både promenader i stan och i skogen! Kopplet är tillverkat av tåligt material och är extra synligt tack vare kopplets insydda reflextrådar. Finns i två olika färger.AnvändningReflekterande hundkoppel.
 • Gia Black - Hundkoppel

  Gia Black - Hundkoppel
  Hundkoppel i tyg med guldglittrande söta detaljer och dekorerad med Puppias logga. Kopplet är skönt att hålla i och passar utmärkt till de dagliga promenaderna med din hund. Kombinera gärna med matchande?
 • Just-a-Cinch Koppel - Svart

  Just-a-Cinch Koppel - Svart
  Ruffwears Just-a-Cinch är ett robust och praktiskt koppel kombinerat med ett halsband. Öglan i kopplets ände fungerar som halsband och träs över hundens huvud. Ett stopp i silikon reglerar storleken?
 • Natural Cotton Flower Koppel - BLÅ

  Natural Cotton Flower Koppel - BLÅ
  Fint blommigt koppel i ekologisk bomull. Kopplet är vävt med fastsytt tyg. Kopplet är skönt att hålla i och passar utmärkt till de dagliga promenaderna med din hund. Kombinera gärna med matchande?
 • Hundkoppel Hurtta Venture 180x2 cm, Grön

  Hundkoppel Hurtta Venture 180x2 cm, Grön
  Ett säkert och bekvämt val för aktiva och entusiastiska hundar. Kopplets vadderade handtag gör det bekvämt att hålla i.
 • Rukka Star Koppel (25 mm x 200 cm)

  Rukka Star Koppel (25 mm x 200 cm)
  Rukka Star är ett snyggt hundkoppel med insydda reflextrådar som gör att du och din hund blir extra synliga när ni är ute och promenerar.
 • Go Walk Koppel

  Go Walk Koppel
  Kopplet är skönt att hålla i och passar utmärkt till de dagliga promenaderna med din hund. Kombinera gärna med matchande halsband för en komplett look.Storlek: 2.5 cm x 116 cm
 • Biker Set Deluxe Cykelset

  Biker Set Deluxe Cykelset
  Med det här praktiska cykelsetet kan du säkert och enkelt ta en cykeltur med din hund! Bygeln på springern ser till att hunden hålls på ett säkert avstånd från cykelns hjul. Hunden är fäst direkt?
 • Flexi Koppel New Classic Lina Small 8m (Rosa)

  Flexi Koppel New Classic Lina Small 8m (Rosa)
  Flexi Koppel New Classic Lina Small 8m (Rosa)
 • Flexi Koppel New Classic Lina Medium 5m (Svart)

  Flexi Koppel New Classic Lina Medium 5m (Svart)
  Flexi Koppel New Classic Lina Medium 5m (Svart)
 • OllyDog Flagstaff justerbart koppel- Raven Bark

  OllyDog Flagstaff justerbart koppel- Raven Bark
  Kopplet "Flagstaff" från OllyDog är ett hållbart koppel för alla tänkbara vardagssituationer eller äventyr. Gjort i material som är hållbart, starkt och tvättåligt. Det går dessutom att justera i längd vilket gör det ännu mer mångsidig
 • Feel Leather Seam Läderkoppel Svart (8 mm x 180 cm)

  Feel Leather Seam Läderkoppel Svart (8 mm x 180 cm)
  Feel Leather Seam Läderkoppel Svart (8 mm x 180 cm)
 • Bruks Gjuten Spårlina Biothane - Rosa

  Bruks Gjuten Spårlina Biothane - Rosa
  Gummerad spårlina i synlig rosa färg. 6 mm tjock lina på 15 meter. Fungerar utmärkt när man spårar med hund eller inkallnings träning. Material: Biothane Märke Alac
 • Feel Leather Braid Läderkoppel Multi Brun (1,8 x 300 cm)

  Feel Leather Braid Läderkoppel Multi Brun (1,8 x 300 cm)
  Feel Leather Braid Läderkoppel Multi Brun (1,8 x 300 cm)
 • Pro Dog Play Sheep Tug Träningskoppel Svart

  Pro Dog Play Sheep Tug Träningskoppel Svart
  Pro Dog Play Sheep Tug Träningskoppel Svart
 • TWO-TONE Black - Hundkoppel

  TWO-TONE Black - Hundkoppel
  Ett fint och modernt hundkoppel i en mängd läckra färger. Välj just din favoritfärg till hunden. Kopplet är dekorerad med Puppias logga. Materialet är 100 % polyester. Kopplet är skönt att hålla?
 • Feel Active Repkoppel Turkos (11 mm x 180 cm)

  Feel Active Repkoppel Turkos (11 mm x 180 cm)
  Feel Active Repkoppel Turkos (11 mm x 180 cm)
 • New Classic Medium - Svart

  New Classic Medium - Svart
  Smidigt rullkoppel från Flexi med nylonband och gummihandtag för stabilt och bekvämt grep, bromssystem som du reglerar med tummen.För hundar upp till 20 kg, med 5 meter lång lina.
 • Companion Soft Strips Kyckling 80g

  Companion Soft Strips Kyckling 80g
  Smakrikt hundgodis i lagom stora remsor till alla hundar med smak av kyckling. Enkla att bryta eller klippa i mindre bitar om det behövs. Perfekta till hundträningen eller när du vill skämma bort din?
 • Hundkoppel Breeder's Läder Svart, 180 x 1,2 cm

  Hundkoppel Breeder's Läder Svart, 180 x 1,2 cm
  Mjukt och behagligt dubbelsytt brunt läderkoppel från Breeder's med måtten 180 x 1,2 cm.
 • Milk & Pepper - Shine Titan Hundkoppel Metallic 120 x 1,5 cm

  Milk & Pepper - Shine Titan Hundkoppel Metallic 120 x 1,5 cm
  Milk & Pepper - Shine Titan Leash Ett koppel i metallic-look med snygga detaljer i titan. Kopplet har en hake i titan och kan matchas snyggt tillsammans med Shine Titan Hundhalsband i samma färg som finns i flera olika storlekar. Storlek & F