Hundträning

Man kan träna de flesta hundar till att utföra arbetsmoment eller lekfulla uppgifter. Med rätt hjälpmedel går träningen lättare så därför vill vi tipsa om hundträningsprodukter du kan köpa online.

Produkttips: Klickers | Godisväskor | Visselpipor | Hinder | Skyddsärm

Populärt inom hundträning

 • Visselpipa Trixie Högfrekvent Svart

  Visselpipa Trixie Högfrekvent Svart
  Överljudsvisselpipa i metall och plast med ställbar ljudfrekvens. Dra isär det svarta höljet från visselpipan och ställ in ljudet i änden av visselpipan.
 • Klicker Active Canis

  Klicker Active Canis
  Användarvänlig klicker som används vid träning och undervisning som svar på hundens reaktion.
 • Klicker Active Canis med armband

  Klicker Active Canis med armband
  Behändig klicker med behagligt ljud och praktiskt armband som gör att du alltid kan ha klickaren nära tillhands under hundträningen.
 • Godisväska Hurtta Bounty, Grå

  Godisväska Hurtta Bounty, Grå
  Smidig godisväska med löstagbar innerficka för kladdigare godis, designad för aktivt träningsbruk.

Fler tips på hundträning

 • Professional Whistle Gray 6,5 cm

  Professional Whistle Gray 6,5 cm
  Klart & starkt ljud som skapas av en ergonomisk design. Hundvisselpipan Professional Whistle från Clix har en kedja, ett skyddande överdrag som håller mundelen ren & tonen på pipan går att justera. Visselpipa för hundägare & professionella tränare.
 • Dog Activity Obstacles set Orange 3hinder 78 cm

  Dog Activity Obstacles set Orange 3hinder 78 cm
  Trixie Pylon Obstacle Set. Hinderset för agility och träning bestående av 6 koner & 3 stycken pinnar, tillverkat i plast. Agilitysetet passar hundar i alla åldrar & storlekar då setet är justerbart. Roligt & utmanande agilityset som ökar koncentrationen, kroppsmedvetenheten & samspelet mellan hund & ägare.
 • Coachi Träningsvisselpipa Navy

  Coachi Träningsvisselpipa Navy
  The Coachi Dog Training Whistle är en perfekt allroundvisselpipa som hela familjen kan använda. Funkar fint för alla typer utav apport, lydnad, inkallning, jaktoch valpträning.
 • Hundvisselpipa Acmee 210,5 (Svart)

  Hundvisselpipa Acmee 210,5 (Svart)
  Vissla med fast, hög tonAcme Vissla 210,5 är en vissla med fast, hög ton. Visslan är standardiserad. 
 • Feel Active Godisväska City Svart

  Feel Active Godisväska City Svart
  Feel Active Godisväska City SvartNär du och din hund är på träning, ute i sökspåret eller på en helt vanlig promenad så behöver du någonstans att lägga dina saker - och hundens. Kanske får inte allt plats i fickorna, och kanske har du inga ordentliga fickor på dina kläder?Feel Active Godisväska City förenar nytta med snygg design - denna godisväska är lite snyggare än vanliga hundträningssaker - det tycker vi i alla fall!Väskan hålls stängd med ett blixtlås - säkert men samtidigt snabbt att öppna och stänga. Väskan har flera praktiska fack och fickor för hundgodis, telefon, bajspåsar, nycklar och allt annat ni kan tänkas behöva ha med er.Feel Active Godisväska City är tillverkad av Cordura-nylon som är vattenresistent, smutsresistent, tåligt, lätt samt inte rynkar sig lätt. Ett helt utmärkt material för en väska som ska användas dag efter dag i alla väder!Väskan fästs runt midjan, och midjebandet kan justeras mellan 60 och 105 cmVäskans storlek: 20 x 16 x 9 cm
 • Överljudsvisselpipa - Visselpipa 5 cm

  Överljudsvisselpipa - Visselpipa 5 cm
  Överljudsvisselpipa tillverkad i metall. Visselpipan har en justerbar tonfrekvens som lämpar sig vid exempelvis inkallning av hund. Fungerar extra bra över långa avstånd.  Justerbar tonfrekvens.  Tillverkad i metall.  Lämpar sig för inkallning.
 • Dog whistle 211.5 Black 8 cm

  Dog whistle 211.5 Black 8 cm
  Acmes hundvisselpipa 211,5 hög ton utan kula, Acme 211,5 passar ypperligt för träning av retrievers & stående fågelhundar. Acmes visselpipor är frekvensstandardiserade, utmärkt hundvisselpipa om du ska träna flera hundar & vill att varje hund ska ha sin egen ton.
 • Visselpipa i Plast Horn - 2 Toner

  Visselpipa i Plast Horn - 2 Toner
  Professionell visselpipa med kvittrade och konstant ton, lämplig för utbildning och jakt. Tillverkad av buffelhorn. Snöre medföljer. Storlek 8,7 x 2,2 cm.
 • Pro Dog Godisväska i Silikon Gul

  Pro Dog Godisväska i Silikon Gul
  Pro Dog Godisväska i Silikon GulDenna godisväskan passar perfekt när du och din hund är ute på promenad eller träning. Godisväskan låter dig snabbt och enkelt ta fram godisbitar när du vill belöna hunden.Pro Dog Godisväska i Silikon har en klämma på baksidan, som låter dig fästa väskan i byxlinningen, på en jackficka eller liknande.Väskan hålls stängd med hjälp av en magnet.Tack vare att godisväskan är tillverkad av silikon så passar den även för klibbigt godis, och den är mycket lätt att rengöra. Den går nämligen att köra i diskmaskinen - praktiskt!Storlek:12 x 10 x 6 cm
 • Pro Dog Godisväska i Silikon Turkos

  Pro Dog Godisväska i Silikon Turkos
  Pro Dog Godisväska i Silikon TurkosEn godisväska är ett riktigt bra redskap att ha med på hundpromenaden eller hundträningen. Väskan gör det enkelt för dig att snabbt ta fram en godbit när du vill belöna din hund.Denna godisväskan är tillverkad av silikon vilket gör den mycket enkel att rengöra - den går nämligen att köra i diskmaskinen. Godisväskan går utmärkt att använda även till mer klibbigt godis som du inte vill ha i jackfickan!Pro Dog Godisväska i Silikon stängs med en magnet, och är lätt att fästa i exempelvis din ficka eller i byxlinningen med hjälp av klämman på baksidan.Storlek:12 x 10 x 6 cm
 • Visselpipa - Visselpipa 6 cm

  Visselpipa - Visselpipa 6 cm
  Visselpipa tillverkad i plast. Visselpipan har en konsekvent tonfrekvens som lämpar sig vid exempelvis inkallning av hund. Fungerar extra bra över långa avstånd. Levereras med band som gör att man kan hänga pipan runt halsen.  Tillverkad i plast.  Lämpar sig för inkallning över långa avstånd.
 • Godisväska - Ljusblå/Svart

  Godisväska - Ljusblå/Svart
  Trevlig godisväska i ett tåligt tyg med en liten ficka för bajspåse eller clicker. Perfekt att ha med sig på träningspasset, promenaden eller i vardagen. Produkten finns i två färgvarianter; Ljusblå/Svart och Rosa/Svart Lättanvänd. Diskreta färger.
 • Visselpipa i metall - 200 meter

  Visselpipa i metall - 200 meter
  En visselpipa med justerbart tonläge, kommer med en liten metallring.  Tillverkad i metall.  Räckvidd: 200 meter.
 • Agility Fly Ball Set 40x50cm

  Agility Fly Ball Set 40x50cm
  Flyball är en fartfylld hundsport- Varje lag har en bana med fyra hopphinder och en flyball-box där hunden ska trampa på Flyballplattan och fånga en boll. Rolig aktivering för den lekglada hunden! Används tillsammans med Range Hurdle eller som den är. Att leka tillsammans med sin hund stärker relationen & gör hundägandet mycket roligare. Flyball tränar dessutom hundens fysik på ett bra sätt.
 • Agility Hopphinder – Blå/röd

  Agility Hopphinder – Blå/röd
  Agility Hopphinder – Blå/röd Ett lydnadshinder med justerbar höjd som gör att du och din hund kan sätta ihop ett roligt träningsprogram hemifrån! Ett blått, slitstarkt överdrag medföljer, vilket gör att du kan variera utformningen och utseendet på hi
 • Coachi Träningsvisselpipa Coral

  Coachi Träningsvisselpipa Coral
  The Coachi Dog Training Whistle är en perfekt allroundvisselpipa som hela familjen kan använda. Funkar fint för alla typer utav apport, lydnad, inkallning, jaktoch valpträning.
 • Pro Dog Whizzclick Visselpipa/Klicker Mintgrön

  Pro Dog Whizzclick Visselpipa/Klicker Mintgrön
  Pro Dog Whizzclick Visselpipa/Klicker MintgrönAnvänder du både visselpipa och klicker i hundträningen? Testa denna kombinerade variant från Pro Dog! Här får du klicker och visselpipa i ett!Pro Dog Whizzclick har en snygg mintgrön färg och går enkelt att hänga runt halsen. Skulle du inte vilja ha halsbandet kvar så går det enkelt att ta av.Visselpipan har en klar, stark ton och kan med fördel användas för att kalla in din hund från långt avstånd. Klickern används vid träning, som positiv förstärkning!
 • Pro Dog Godisväska (Svart)

  Pro Dog Godisväska (Svart)
  Pro Dog GodisväskaHär har vi en utmärkt väska för dig som tränar med din hund! Godisväskan har ordentligt med rum för träningsgodis i det stora facket, men den har också flera mindre fack där du exempelvis kan förvara en klicker eller visselpipa.När du tränar med din hund så vill du såklart snabbt kunna ta fram en bit belöningsgodis, och då kommer en godisväska väl till pass!Pro Dog Godisväska finns i två snygga färger, och är riktigt praktisk. Den går att fästa på din väska, dina byxor, din jacka eller ditt skärp med hjälp av någon av de smidiga hakarna. Godisväskan går lätt att stänga med hjälp av en dragsko.Med Pro Dog Godisväska är du och din hund redo för nästa steg i träningen!Ps. Självklart kan godisväskan passa utmärkt även för dig som inte tränar så hårt, men som vill ha med godbitar och annat på promenaden!
 • ProDog Träningsklicker (Rosa)

  ProDog Träningsklicker (Rosa)
  Praktisk och behändig klicker. Klickern används tillsammans med positiv förstärkning och är ett praktisk verktyg vid inlärning. Man lär djuret att klickljudet betingar en belöning - godis kommer så fort den hör ett klick. Så fort djuret utför ett önskat beteende så klickar och belönar man den. Detta gör att djuret börjar bjuda på beteenden och inlärningen går ofta fort och beteendena blir mer beständiga. Med hjälp av armbandet har du klickern nära under träningspassat och dosan ger ifrån sig behagligt och inte metalliskt klingande ljud.
 • Dog Activity Agility Slalom Blue 12pack

  Dog Activity Agility Slalom Blue 12pack
  Agilitytillbehör tillverkad av plast för hundar. Slalomhinder för ett händelserikt träningsprogram på agilityplanen. 12 slalompinnar som kan monteras på flera olika vis. Förvaringsväska medföljer. Trixie Dog Activity Agility Slalom.
 • Feel Active Godisväska Gul

  Feel Active Godisväska Gul
  Feel Active Godisväska GulEn godisväska passar perfekt när du har saker du vill ta med på hundträning eller hundpromenad, som helt enkelt inte får plats i dina fickor. En godisväska gör det också enklare för dig att nå dina saker under träningens gång. Kanske har du inga fickor på dina kläder, särskilt inte under sommaren?Feel Active Godisväska Gul kan bäras på tre olika sätt. Den kan fästas runt midjan eller hängas över axeln, men den kan också med hjälp av plastspännet fästas på ditt hundförarbälte.Godisväskan hålls stängd med hjälp av magnet. När du öppnar den så finner du två fickor för hundgodis - en öppen och en som hålls stängd med kardborre.Det finns även ett större utrymme på baksidan som hålls stängt med hjälp av blixtlås. Här kan du t.ex. förvara mobilen eller nycklarna.På godisväskans framsida finns en mindre ficka som stängs med kardborreband.På väskans sidor finns smalare fickor där du t.ex. kan förvara target stick, visselpipa och bajspåsar.På utsidan finns även en karbinhake med lås - här kan du enkelt hänga saker såsom t.ex. leksaker.Mått:Bältets längd: 70 - 130 cmVäskans storlek: 21 x 18 x 7 cm 
 • RADDOG Shark Skyddsärm

  RADDOG Shark Skyddsärm
  Skyddsärmen Shark från RADDOG är en kort ärm med utformning som passar både högerhänta och vänsterhänta. Med denna kan du träna snabba och kraftfulla attacker med hunden. Shark är en skyddsärm med låg vikt på cirka 1,6 kg. Med skyddsärmen kan du enke
 • Treat Bag V2 Enhandsfattad Godisväska för Hund - Ljusgrå

  Treat Bag V2 Enhandsfattad Godisväska för Hund - Ljusgrå
  Curli Treat Bag V2 är en innovativ stilren och funktionell godisväska med midjerem, designad för att göra träningen så smidig som möjligt. Godisväskan är utrustad med ett innovativt läckagefritt system som enkelt kan hanteras med en hand för att inte förlora kontakt och fokus och dessutom försedd med en praktisk ficka för klickern eller cykelnyckeln gör den till en oumbärlig följeslagare under träningspassen.   Förutom dess eleganta design sätts kraven högt på hållbarhet, därför är utsidan tillverkad av slitstark polyester, medan insidan är gjord av vattentätt nylonmaterial. Försedd med en bekväm midjerem och aluminiumspänne gör den dessutom till en riktig lättviktare som är lätt att rengöra och torka av. Enhandsmanövrerad utformning. Slitstark och vattentät. Praktisk multifunktionsficka. Midjerem. Stilren minimalistisk design. Diameter Höjd Maximalt midjemått 11,5 cm 18,5 cm 110 cm
 • Trixie Dog Activity Target Stick med Klicker

  Trixie Dog Activity Target Stick med Klicker
  Targetstick med klicker!En targetstick med integrerad klicker! Justerbar längd, 14-65 cm och med en nosvänlig liten boll längst ut. Passar hundar i alla åldrar! Kommer i osorterade färger.
 • Agility Slalomhinder 5st xH70cm

  Agility Slalomhinder 5st xH70cm
  Utmärkt för agilityälskaren eller som aktivering av den alerta familjehunden. Använd slalompinnarna som den är eller som en del av en agilitybana. Tränar hundens fysik & rörlighet, vilket är bra som uppvärmning men också vid rehablitering av skadad hund.
 • Visselpipa Sprenger Ljudlös

  Visselpipa Sprenger Ljudlös
  Tyst visselpipa med en räckvidd på 3 kilometer. Perfekt för både träning och jakt.
 • Whizzclick Red 1 st

  Whizzclick Red 1 st
  Klicker & visselpipa - Denna unika utbildningsstöd kombinerar två av de mest populära verktygen hundträning, CLIX WHIZZCLICK är en klicker & en visselpipa. Använda en klicker är ett roligt sätt att belöna träna din hund, medan visselpipan låter dig styra en hund på avstånd.
 • Bruks klicker med fingerögla

  Bruks klicker med fingerögla
  Vetenskapligt beprövade principer för djurs inlärning och beteende. ger ett enkelt sätt att förstärka positiva beteenden och kommunicera mer effektivt med alla sällskapsdjur. Klickern avger signaler för att ersätta det muntliga berömmet som lär hun
 • Hurtta ECO Godisväska Brun/Grå

  Hurtta ECO Godisväska Brun/Grå
  Hurtta ECO Godisväska Brun/GråDenna godisväska passar utmärkt på hundpromenaden eller hundträningen, och gör att du slipper bära med dig godiset i fickan!Med en godisväska som denna är godiset alltid nära tillhands när du vill berömma din hund med något gott.Något som utmärker Hurtta ECO Godisväska är att den är tillverkad med återvunna material - ett utmärkt val för den miljömedvetna hundägaren.Hurtta ECO Godisväska består av ett större fack för hundgodis som stängs med hjälp av en magnet, och ett litet fack framtill som stängs med dragkedja. I det främre facket kan du t.ex. förvara dina nycklar - det finns till och med en liten ögla att fästa dem i.Godisväskan fäster du enkelt runt magen med hjälp av det justerbara bandet med snabbspänne. Vill du hellre bära den över axeln så går det givetvis också att ordna!Storlek:20 x 21 cmRymmer 7 dlMaterial:Yttertyg: 100% återvunnen PESInnertyg: 100% återvunnen PU kombinerat med tyg av 70% återvunnet materialMidjeband: 100% återvunnen polyesterSpänne: 100% återvunnen nylonTvättråd:30 grader skontvätt i tvättmaskin
 • Acme Thunderer 660 Visselpipa – Svart

  Acme Thunderer 660 Visselpipa – Svart
  Acme Thunderer 660 Visselpipa – Svart Detta kan vara en av de mest sålda visselpiporna någonsin! Visselpipan har en hög tonhöjd på 117 dBA och ger ifrån sig ett mycket högt ljud. Därmed kan den användas i mycket hårt väder med starka vindar. Eftersom
 • Feel Active Godisväska Eco Grön

  Feel Active Godisväska Eco Grön
  Feel Active Godisväska Eco GrönNär du inte vill ha hundgodiset i fickan, eller om du inte har fickor på dina kläder, så kommer en godisväska väl till pass! En godisväska såsom denna passar perfekt på hundträningen eller på promenaden. Vi vet alla att det är smidigt att ha med lite hundgodis även på en vanlig promenad!Feel Active Godisväska Eco Grön har en snygg grön färg och är tillverkad av en blandning av nya och återvunna material! Denna godisväska kan bäras på tre olika sätt - perfekt för olika aktiviteter, olika kläder och olika hundägare! Feel Active Godisväska Eco Grön kan bäras:Runt midjanÖver axelnPå ditt hundförarbälte - då knäpps den fast med det praktiska plastspännetGodisväskan har en smidig inre ficka av nylon. Denna kan tas ut och tvättas separat (det är denna som det är tänkt att du ska ha hundgodiset i!)På utsidan framtill finns två mindre fickor, en med blixtlås där du med fördel kan förvara dina nycklar, och en meshficka där du kan förvara saker som du behöver kunna nå snabbt, såsom exempelvis bajspåsar.På utsidan baktill finns en större ficka med blixtlås där t.ex. din telefon får plats.Mått:Bältets längd är justerbart mellan 70 och 130 cmVäskans mått är: 20 x 18,5 x 6 cmFeel Active Godisväska Eco Grön är en snygg, kvalitativ och bekväm produkt som gör hundträning såväl som promenader enklare!  
 • MultiPurpose Whistle Gray 3 cm

  MultiPurpose Whistle Gray 3 cm
  Allroundpipa visselpipa som passar både till vardags & till träning. Hundvisselpipa gjord av hårt stål som ger ett klart och högt ljud. Clix Multi-Purpose Whistle är en bra allsidig hundvisselpipa för såväl hundägare som professionella tränare.
 • Activity Finger Klicker - Finger Klicker

  Activity Finger Klicker - Finger Klicker
  Klicker med konsekvent ljud som används vid träning och dressyr för att förstärka korrekt beteende. Alltid nära till hands på grund av fingerfästet. Lämpar sig för hundar, katter, kaniner och fåglar.  Klicker med konsekvent ljud.  Alltid nära till hands på grund av fingerfästet.
 • Klicker

  Klicker
  Vetenskapligt beprövade principer för djurs inlärning och beteende. ger ett enkelt sätt att förstärka positiva beteenden och kommunicera mer effektivt med alla sällskapsdjur. Klickern avger signaler för att ersätta det muntliga berömmet som lär hun
 • Clicker i-click - Clicker i-klick

  Clicker i-click - Clicker i-klick
  Klicker i olika färger som är till perfekt hjälp vid inlärning för att markera rätt och fel. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er! Produkten finns i olika färger, vid beställning går det inte att välja färg.  Aktiverar din hund. Utmärkt stöd vid inlärning.
 • Agility Hoppdäck D55xH3080cm

  Agility Hoppdäck D55xH3080cm
  Perfekt till agilityträningen eller som aktivering av den pigga familjehunden. Hindret går att använda som det är eller som en del av en agilitybana. Lek & träning stärker relationen & gör hundägandet till dans! Agility stärker dessutom hundens självförtroende
 • Trixie - Överljudsvisselpipa 8 cm

  Trixie - Överljudsvisselpipa 8 cm
  En högfrekvensvisselpipa i plast/metall 8 cm från Trixie. Frekvensskydd som garanterar en konstant ljudfrekvensIndividuell signalTystlåten
 • Silent Whistle Gray 5 cm

  Silent Whistle Gray 5 cm
  Utmärkt för ljudkänsliga hundar. Fungerar lika bra ute som inomhus. Hundvisselpipan Silent Whistle från Clix har en hög ton som inte uppfattas av människor, men som kan höras av hundar. Visselpipa för såväl hundägare som professionella tränare.
 • Högfrekvent Visselpipa - Visselpipa 8 cm

  Högfrekvent Visselpipa - Visselpipa 8 cm
  Överljudsvisselpipa tillverkad i metall och plast. Visselpipan har en enhetlig tonfrekvens som lämpar sig vid exempelvis inkallning av hund. Fungerar extra bra över långa avstånd.  Tillverkad i metall och plast.  Lämpar sig för inkallning.  8 cm lång.
 • Flamingo Visselpipa för hund - 200 meter

  Flamingo Visselpipa för hund - 200 meter
  Flamingo Visselpipa för hund - 200 meterLiten och smidig hundvisselpipa i metall. Lämplig vid inkallning eller träning för att tydliggöra kommandon eller höras över långa avstånd.  Justerbart tonläge med hjälp av en skruv på visselpipan. Det är därf
 • Visselpipa Trixie Bison 2-ton Svart

  Visselpipa Trixie Bison 2-ton Svart
  Svart visselpipa i horn med två olika toner – visselpipton och drillton, perfekt för träning och jakt. Försedd med läderband.
 • Dog whistle 210.5 Black 8 cm

  Dog whistle 210.5 Black 8 cm
  Acmes hundvisselpipa`210.5 låg ton utan kula, Acme 210,5 är perfekt för exempelvis Spaniel. Acmes visselpipor är frekvensstandardiserade, utmärkt hundvisselpipa om du ska träna flera hundar samtidigt. Med Acme visselpipor kan varje hund ska ha sin egen ton på pipan.
 • Agility Hopphinder B85xH3080cm

  Agility Hopphinder B85xH3080cm
  Till agilty- eller flyballträningen! Ett enkelt hinder som kan användas som en del i en agilitybana eller tillsammans med Range Flyball. Passar även utmärkt för att träna hopp över hinder i tävlingslydnaden. Agility stärker relationen till din hund och ökar hu
 • Dog Activity KlickerVissla, 8 cm

  Dog Activity KlickerVissla, 8 cm
  - Hund > Hundträning & Bruksspår > Träningshjälpmedel
 • Pro Dog Visselpipa Tvåton Svart

  Pro Dog Visselpipa Tvåton Svart
  Pro Dog Visselpipa Tvåton SvartDenna visselpipa passar perfekt för hundträning, och då särskilt för dig som kanske tränar med två hundar eller vill använda flera olika kommandon samtidigt. Det är nämligen så att visselpipan går att blåsa i från båda hållen, och då blir det olika toner!Pro Dog Visselpipa Tvåton har två stycken klara och starka visseltoner som är lätta för din hund att höra.På visselpipan sitter ett band som gör det enkelt för dig att bära den runt halsen. Bandet kan med enkelhet tas bort om du skulle vilja.
 • Clicker Pro-Training Deluxe med Armband

  Clicker Pro-Training Deluxe med Armband
  Populär klicker för träning i lydnad och beteende. Med smart armband kan du ha den tillgänlig runt handen eller, exempelvis fästa den i midjan. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er! Aktiverar hunden. Kan användas runt handleden.
 • Trixie Dog Activity Hinderset- 3-pack

  Trixie Dog Activity Hinderset- 3-pack
  Agility hinder som är lätta att ta med sig och bära tack vare den smidiga väskan man får med sig.Hindre är enkla att sätt upp på gräsmatta eller mjukare mark eller hårdare underlag. Passar bra för att stimulera hunden både mentalt och fysiskt. Inneh
 • Visselpipa Acme Silent 535- Mässing

  Visselpipa Acme Silent 535- Mässing
  En visselpipa som gör din och hundens träning både roligare och mer effektiv! Visselpipan har en hög frekvens vilket gör att vi människor inte hör den, medan hunden hör den klart och tydligt. Färg: Mässing
 • CandyBag - Röd

  CandyBag - Röd
  En perfekt väska för förvaring av ex godis när det är dags för träning eller bara på promenaden med din hund. En magnestisk öppning gör det lätt att komma åt godiset, och med ett enkelt tryck på mitten stänger du till väskan. Det finns 2 fickor, 1 på varje sida, där du kan ha ex bajspåsar och visselpipa/klicker eller annat mindre som kan vara bra att ha med sig ut.   Du fäster väskan antingen runt midjan med det justerbara bältet, eller så tar du bort bältet och fäster väskan direkt på ditt eget skärp eller bara har den i fickan. Det finns reflexband både på bältet och framtill av väskan så du syns lite extra när du har den på dig och det skymmer ute, och väskorna finns i samma 10 färger som övrigt Metizo sortiment så du kan matcha allt i samma färg om du önskar.   Innerfodret går att dra upp om du behöver skölja av eller torka rent den, och fodret är av vattenavvisande bävernylon och det yttre tyget är Cordura som är slitstarkt och av hög kvalitet. Väskan går att tvätta i maskin på 30°, men den ska inte torktumlas. Väskan är 12 cm hög, 7 cm djup, 9 cm bred och har en volym på 0,5L. Som alla produkter från Metizo är dessa handsydda och tillverkas i Linköping. Slitstark, rymlig godisväska i flera olika färger
 • Pro Dog Tyst Visselpipa till Hund

  Pro Dog Tyst Visselpipa till Hund
  Pro Dog Tyst Visselpipa till HundDenna visselpipa från Pro Dog är såklart inte tyst på riktigt, det vi menar är att den inte hörs så mycket för dig som människa. Din hund kan höra tonen, och du kan även ställa in ton så att den passar just din hund. Denna pipan är snäll mot dina egna öron eftersom du inte hör den så mycket samtidigt som den passar även ljudkänsliga hundar.Beroende på din hörsel kan du höra pipan mer eller mindre. Unga människor med bra hörsel kan höra den ganska tydligt, medan en person med sämre hörsel kanske inte hör den alls.Pro Dog Tyst Visselpipa till Hund kommer på en nyckelring så att du enkelt ska kunna fästa den på din nyckelknippa, din jacka, på ett band runt halsen eller varhelst du önskar!