Active Canis hundprodukter

 • Klicker Active Canis

  Klicker Active Canis
  Användarvänlig klicker som används vid träning och undervisning som svar på hundens reaktion.
 • Klicker Active Canis med armband

  Klicker Active Canis med armband
  Behändig klicker med behagligt ljud och praktiskt armband som gör att du alltid kan ha klickaren nära tillhands under hundträningen.
 • Hundhalsband Active Canis med LED-ljus Svart/Gul 31cm

  Hundhalsband Active Canis med LED-ljus Svart/Gul 31cm
  Med Active Canis hundhalsband med LED-lampor kommer din hund synas i mörkret. Halsbandet kan ses på upp till 300 meters avstånd och du kan välja mellan fast sken eller blinkning.
 • Skvalpskål Active Canis Non-splash Svart 1,4L

  Skvalpskål Active Canis Non-splash Svart 1,4L
  Svart skvalpskål i plast som minskar spill av vatten. Perfekt att ha med på resan eller i bilen, bara att torka av och packa ner. Rymmer 1,4 liter.
 • Skålhållare Active Canis 1,2L för metallbur

  Skålhållare Active Canis 1,2L för metallbur
  Praktisk skålhållare att sätta fast på metallbur. Passar till Active Canis vattenskål Non-Splash 1,2 liter.
 • Kyldyna Active Canis till hund Blå M 40x50cm

  Kyldyna Active Canis till hund Blå M 40x50cm
  Skön kylmatta från Active Canis, perfekt för din hund att ligga på under varma dagar. Mattan kan användas både inne och ute.
 • Kyldyna Active Canis till hund Blå L 50x90cm

  Kyldyna Active Canis till hund Blå L 50x90cm
  Skön kylmatta från Active Canis, perfekt för din hund att ligga på varma dagar. Kan användas både inne och ute.
 • Skvalpskål Active Canis Non-splash Röd 1,4L

  Skvalpskål Active Canis Non-splash Röd 1,4L
  Röd skvalpskål i plast som minskar spill av vatten. Perfekt att ha med på resan eller i bilen, bara att torka av och packa ner. Rymmer 1,4 liter.
 • Skålhållare Active Canis 700ml för metallbur

  Skålhållare Active Canis 700ml för metallbur
  Praktisk skålhållare att sätta fast på metallbur. Passar till Active Canis vattenskål Non-Splash 0,7 liter. 
 • Active Canis Hundleksaker Mix 4-pack

  Active Canis Hundleksaker Mix 4-pack
  Active Canis Hundleksaker Mix 4-pack - Kit med fyra olika hundleksaker!Detta roliga kit innehåller en slitstark frisbee och en boll som passar perfekt för hundar som gilla apporteringslekar och jaga bollar. Paketet innehåller dessutom en svalkande leksak som kan  placeras i frysen och hålla sig kall i upp till två timmar - perfekt för varma sommardagar när hunden kan behöva svalka sig. Sist men inte minns så finns även en flytande hundleksak i detta kit,  vilket är perfekt för soliga dagar vid vattnet. Detta leksaks-kit passar både valpar och vuxna hundar och kommer bidra med många timmars lek för din fyrfota vän.Active Canis Hundleksaker Mix 4-pack innehåll:En slitstark frisbee för hundarEn boll som passar, perfekt att kastaEn svalkande hundleksak för varma dagarEn flytande hundleksak för badglada hundar
 • 2 in 1 Dog Coat - 45 cm svart

  2 in 1 Dog Coat - 45 cm svart
  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om ett täcke tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall.Ett hundtäcke från Active Canis som både andas samtidigt som det håller hunden varm och torr när det är lite kallare och sämre väder ute, och det är dags för en promenad. Täcket är ett så kallat 2 i 1 täcke, och har ett avtagbart foder så man kan använda det som ett regntäcke utan fodret i, och när man har fodret i fungerar det som ett varmt vintertäcke. 3M kvalitetsreflex i paspoalen och runt magbandet gör att hunden syns på långt avstånd när det skymmer ute. Nu är det bara klä på sig och gå ut på promenad, även om det är lite snålblåst ute.   Hundtäcket kommer i flera storlekar och flera färger.   Hundtäcke med reflex som håller hunden varm   Storleksguide Storlek jacka Rygglängd Midjemått 25 25 cm 55 cm 30 30 cm 61 cm 35 35 cm 69 cm 40 40 cm 75 cm 45 45 cm 82 cm 50 50 cm 92 cm 55 55 cm 99 cm 60 60 cm 102 cm 65 65 cm 110 cm 70 70 cm 117 cm 75 75 cm 127 cm
 • Hundleksak Active Canis Freeze Isglass

  Hundleksak Active Canis Freeze Isglass
  Härlig hundleksak som går att fylla med vatten och frysa för en uppfriskande känsla under varma sommardagar. Perfekt för valpar med växande tänder!
 • Hundleksak Active Canis med Rep

  Hundleksak Active Canis med Rep
  Klassisk modell som är perfekt för belöningslekarna. Färg kan ej bestämmas vid köp utan levereras i någon av färgerna på bild.
 • Freeze Popsicle till Hund - Freeze Popsicle

  Freeze Popsicle till Hund - Freeze Popsicle
  En härlig kylande tuggleksak för din valp eller vuxna hund. Leksaken läggs i frysen och kan sedan användas att gnaga på. Passar även utmärkt för valpar att tugga på vid tandväxlingen.  Svalkar din hund under varma dagar. Roligt utformad som en isglass.
 • Active Canis Hundpool

  Active Canis Hundpool
  Active Canis HundpoolEn hundpool är en perfekt present till alla hundar som älskar vatten! Poolen ger hunden många härliga lekstunder, men hjälper den också att hålla sig sval under varma dagar.Active Canis Hundpool är tillverkad i ett slittåligt material, och den är väldigt enkel att hantera. Vattnet töms ut via ventilen, och när du inte använder poolen så är den lätt att vika ihop. I ihopvikt tillstånd så tar poolen lite plats och den är således väldigt lätt att förvara.Storlek:Diameter: 100 cmHöjd: 30 cmTänk på att poolen kan förlora sin form om du fyller den med alltför mycket vatten - att fylla den till ungefär 60% är optimalt!Komplettera gärna din hundpool med några roliga vattenleksaker!
 • Hundleksak Active Canis Tennisboll 3-p

  Hundleksak Active Canis Tennisboll 3-p
  Tennisboll från Party Pets i sommarfärger. Bollarna är 6,5 cm och säljs i 3 -pack.
 • Hundleksak Active Canis Hydro Ring

  Hundleksak Active Canis Hydro Ring
  Hundleksak som flyter på vattnet, perfekt för roliga lekar vid vattnet. Ringformen gör det lätt för hunden att bita tag i leksaken.
 • Hundleksak Active Canis Tennisboll 2-p

  Hundleksak Active Canis Tennisboll 2-p
  Hundleksak i form av tennisbollar från Party Pets i sommarfärger. Tennisbollarna är 8 cm och säljs i 2-pack.
 • Hundleksak Active Canis Tennisboll 6-p

  Hundleksak Active Canis Tennisboll 6-p
  Tennisbollar från Party Pets för roliga kastlekar med din hund. Bollarna är 4,5 cm och säljs i 6-pack.
 • Hundleksak Active Canis Boll med rep

  Hundleksak Active Canis Boll med rep
  Rolig kastleksak från Active Canis i form av en boll med rep, perfekt leksak när du vill aktivera din hund utomhus. Säljs i blandade färger.
 • Vattenflaska Hund Active Canis 500ml

  Vattenflaska Hund Active Canis 500ml
  Bärbar vattenflaska, perfekt att ha med sig i bilen eller på utflykten. Tillverkad i plast av god kvalite och är enkel att dela på vid rengöring.  
 • Dog Mattress Hundbädd - XS

  Dog Mattress Hundbädd - XS
  Praktisk och lätthanterlig hundbädd att ha som viloplats, eller att lägga i bilburen eller när man är på resande fot. Slitstark och överdraget är tvättbart i maskin på 30 grader.   Produkten erbjuds i följande storlekar: X-Small     48 x 32 x 5,5 cm Small     61 x 43 x 5,5 cm Medium     71 x 47 x 5,5 cm Large     91 x 56 x 5,5 cm X-Large     106 x 69 x 5,5 cm Flexiibel hundbädd som passar för hunden att vila på. Avtagbart överdrag som går att tvätta i maskin. Kan användas ensamt eller praktiskt på plats i en bilbur/inhängnad för kortare tillfällen.
 • Pet Lounger Slitstark Hundbädd - 60 x 70 cm

  Pet Lounger Slitstark Hundbädd - 60 x 70 cm
  Slitstark och lätt att torka av. En hundbädd som gör sitt jobb, är användarvänlig och dessuton stilren. Finns i tre olika storlekar för att passa just din hund.  Slitstarkt vinylöverdrag som enkelt tas av via dragkedja. Maskintvätt 30 grader. Mobil och lätt att flytta på grund av dess ringa vikt.