10% rabattkod på allt för Hundar!
T&Cs: Gäller på hela Zooplus sortiment för Hundar när du handlar hundprodukter för minst 399 Kr. Giltig mellan 01.05.2022 - 31.05.2022. Rabattkod: HUNDSHOP10

HANDLA HÄR

All For Paws hundprodukter

 • Tandkräm All For Paws Vanilj 60g

  Tandkräm All For Paws Vanilj 60g
  All for Paws tandkräm är en djuprengörande tandkräm för hundar med vaniljsmak som håller tänderna vita och friska.
 • All for Paws Zinngers Gräsand

  All for Paws Zinngers Gräsand
  All for Paws Zinngers GräsandDenna härliga leksaken fungerar lite som en slangbella - du skjuter nämligen iväg den med hjälp av gummibandet baktill! Gräsanden kan flyga upp till 10 meter när du skjuter iväg den, men du kan självklart själv anpassa längden om ni t.ex. leker i trädgården och inte har så mycket plats.Vi tror att denna leksaken kommer göra succé hos alla hundar som älskar att apportera!Storlek:42 cm långKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • All For Paws Fetch N Treat

  All For Paws Fetch N Treat
  All For Paws Fetch N TreatDenna roliga leksaken är perfekt för aktivering, och lätt för hunden att lära sig använda. All For Paws Fetch N Treat fungerar som så att hunden släpper ned bollen i hålet ovanpå, och leksaken kastar ut bollen samt några godisbitar - superkul!Observera att All For Paws Fetch N Treat inte kastar ut bollen långt eller hårt såsom en bollkastare - syftet är alltså inte att hunden ska apportera, utan att bollen ska komma ut för att sedan bli placerad i hålet igen.Storlek:16 x 16 x 20 cmEn boll ingår!
 • All For Paws Zinngers Hummer

  All For Paws Zinngers Hummer
  All For Paws Zinngers HummerNu kan ni ha hummerfest hela året! Denna hummern går att skjuta iväg - upp till 30 meter bort! Du kan självklart anpassa hur långt den flyger, om ni har ett mindre område att leka på!Vi tror absolut att denna hummern kan göra succé hos alla hundar som älskar att leka apport!Storlek:42 cm långKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Hundleksak All for Paws Chill Out Sandwich

  Hundleksak All for Paws Chill Out Sandwich
  Rolig hundleksak utmärkt till varma sommardagar. Kan läggas i frysen och ge sval lek.
 • All For Paws Food Maze

  All For Paws Food Maze
  All For Paws Food MazeAll For Paws Food Maze är en slowfeeder som passar utmärkt när du vill ge din hund en extra utmaning, eller för att förebygga hetsätning. Den gör att hunden behöver tänka lite mer, samt använda tungan, nosen eller tassarna för att få ut allt foder. Man kan självklart även använda denna för att placera godis i!All For Paws Food Maze är lätt att rengöra och passar alla möjliga olika raser.Storlek:Längd: 28 cmBredd: 28 cmHöjd: 8 cm
 • All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack

  All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack
  All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 6-packHär har vi ett praktiskt 6-pack till All For Paws Hyper Fetch. En boll följer med till maskinen, men det är alltid bra att ha några extra hemma! Bollarna har bra studs och går självklart bra att använda som vanliga bollar - det vill säga att man själv kastar dem!
 • All for Paws Dental Cactus S Blå

  All for Paws Dental Cactus S Blå
 • All For Paws Classic Hundleksak And

  All For Paws Classic Hundleksak And
  Mjuk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursand med pip, perfekt för den leksugna hunden. Storlek: 25 cm.Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • All For Paws Classic Hundleksak Fasan

  All For Paws Classic Hundleksak Fasan
  Mjuk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursfasan med pip, perfekt för den leksugna hunden. Storlek: 25 cm.Håll hunden under uppsikt när den leker.
 • All For Paws Woodland Classic Kanin

  All For Paws Woodland Classic Kanin
  All For Paws Woodland Classic KaninDenna söta kaninen med pipljud är helt redo att bli din vovves bästa vän!Storlek: 25 cmKom ihåg att hålla lite koll på din hund medan den leker med sin leksak, och att ta bort leksaken om den går sönder. Tänk också på att anpassa leksak efter hundens storlek.
 • All For Paws Woodland Classic Hundleksak Ekorre

  All For Paws Woodland Classic Hundleksak Ekorre
  Mjuk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursekorre med pip, perfekt för den leksugna hunden. Storlek: 25 cm.Tänk på att hålla hunden under uppsikt när den leker.
 • All For Paws Classic Hundleksak Räv

  All For Paws Classic Hundleksak Räv
  uk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursräv med pip, perfekt för den leksugna hunden. Storlek: 25 cm.Håll hunden under uppsikt när den leker.
 • All For Paws Chill Out Lifeguard Gris

  All For Paws Chill Out Lifeguard Gris
  All For Paws Chill Out Lifeguard GrisHär har vi en av sommarens roligaste vattenleksaker i form av en gris utklädd till badvakt! Har din hund en liknande leksak? Nää, vi tror inte det!Grisen flyter i vattnet vilket gör den perfekt till badutflykten eller hundpoolen, och den har även spännande pipljud inuti!Storlek:24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • All For Paws Chill Out Ice Bone (S)

  All For Paws Chill Out Ice Bone (S)
  All For Paws Chill Out Ice BoneMed denna hundleksaken kan du enkelt hjälpa din hund svalka sig i sommarvärmen! Benet fungerar som så att du fyller det med vatten och placerar det i frysen en stund. När vattnet har fryst så ger du benet till hunden, som då har en kylande leksak att leka med under lång tid!Inuti benet finns en gel som ser till att vattnet håller sig fryst länge!All For Paws Chill Out Ice Bone erbjuder både aktivering och svalka, och det fungerar lika bra för hunden att leka själv med, som för er att leka med tillsammans!Benet finns i två storlekar:S: 11 x 4,5 x 3,5 cmL: 16 x 8 x 5 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst

  All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst
  All For Paws Chill Out LifeGuard FlodhästDenna roliga flodhästen blir en perfekt kompanjon på sommarens badutflykter! Förutom att ha en riktigt härlig look så flyter flodhästen i vattnet, och den har även ett spännande pipljud!Vi tror att den kommer bli en klar succé hos din hund!Storlek:24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Hundleksak All for Paws Chill Out Boll M

  Hundleksak All for Paws Chill Out Boll M
  Hundleksak som håller hunden sval under sommardagar. Fyll på med vatten och frys. När leksaken väl är frusen kommer leksaken ge timmar av sval lek.
 • Hundleksak All for Paws Chill Out Sköldpadda

  Hundleksak All for Paws Chill Out Sköldpadda
  Tuggleksak som gör ljud och flyter på vatten. Lämplig för aktivitet både på land och vatten.
 • Hundleksak All for Paws Chill Out Boll L

  Hundleksak All for Paws Chill Out Boll L
  Hundleksak som håller hunden sval under sommardagar. Fyll på med vatten och frys. När leksaken väl är frusen kommer leksaken ge timmar av sval lek.
 • Hundleksak All for Paws Chill Out Glass

  Hundleksak All for Paws Chill Out Glass
  Hundleksak som är utmärkt på varma sommardagar. Leksaken doppas i vatten och håller hunden hydratiserad under lek på varma sommardagar.
 • Hundleksak All for Paws Chill Out Manet L

  Hundleksak All for Paws Chill Out Manet L
  Rolig hundleksak utmärkt till vattenlek under varma sommardagar.
 • Tandkräm All for Paws Jordnötssmör 60g

  Tandkräm All for Paws Jordnötssmör 60g
  All for Paws tandkräm är en djuprengörande tandkräm för hundar med jordnötssmak som håller tänderna vita och friska.
 • Vattenskål All For Paws Chill Out Hund M

  Vattenskål All For Paws Chill Out Hund M
  Vattenskål som kan placeras i frysen och som sedan håller vattnet kallt under en lång tid. Perfekt för varma sommardagar.
 • Vattenskål All for Paws Chill Out Med Is

  Vattenskål All for Paws Chill Out Med Is
  Vattenskål utmärkt för att hålla hunden hydrerad under varma sommardagar. Fylls med vatten och isbollar som håller hunden sval.
 • Vattenskål All For Paws Chill Out Hund XL

  Vattenskål All For Paws Chill Out Hund XL
  Vattenskål som kan placeras i frysen och som sedan håller vattnet kallt under en lång tid. Perfekt för varma sommardagar.
 • Vattenfontän All for Paws Chill Out Hund

  Vattenfontän All for Paws Chill Out Hund
  Vattenfontän som kan anslutas till trädgårdsslang. Hunden får färskt vatten genom att trycka på fontänen med sin tass.
 • All for Paws Dental Cactus M Orange

  All for Paws Dental Cactus M Orange
 • All for Paws Dental Cactus L Grön

  All for Paws Dental Cactus L Grön