All For Paws hundprodukter

 • All For Paws Dog Bilramp (Plast)

  All For Paws Dog Bilramp (Plast)
  Hjälp din hund att enkelt ta sig upp i bilen!Spara på hundens leder och din rygg med en praktisk bilramp. Rekommenderas även till hundar som ligger i riskzon för att utveckla led- eller ryggproblem.• Den halkfria ytan och kanterna på rampen gör det lättare för din hund att ta sig upp i bilen • Rampen fälls enkelt upp för förvaring • Lämplig för de flesta bilar • Tillverkad av plast • Maxvikt 90 kg • Storlek: 157 x 42 x 15 cm
 • All for Paws Zinngers Gräsand

  All for Paws Zinngers Gräsand
  Vattenleksak till hundDenna härliga leksaken fungerar lite som en slangbella - du skjuter nämligen iväg den med hjälp av gummibandet baktill! Gräsanden kan flyga upp till 10 meter när du skjuter iväg den, men du kan självklart själv anpassa längden om ni t.ex. leker i trädgården och inte har så mycket plats.Vi tror att denna leksaken kommer göra succé hos alla hundar som älskar att apportera!Storlek:42 cm långKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack

  All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack
  All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-packHär har vi ett praktiskt 6-pack med extrabollar till den roliga bollkastaren All For Paws HyperFetch Mini!Bollarna placeras i leksaken, antingen av dig eller av hunden själv, och sedan skjuts de ut från leksakens framsida.3 stycken bollar följer med bollkastaren, men det kan alltid vara bra att ha extrabollar hemma.Dessa tennisbollar är 5 cm i diameter och har en massa studs! De är särskilt designade för att passa HyperFetch Mini!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws Fetch N Treat

  All For Paws Fetch N Treat
  All For Paws Fetch N TreatDenna roliga leksaken är perfekt för aktivering, och lätt för hunden att lära sig använda. All For Paws Fetch N Treat fungerar som så att hunden släpper ned bollen i hålet ovanpå och blir då belönad med en godis. Därefter kommer bollen ut genom hålet nertill, så att hunden kan upprepa processen - superkul!Observera att All For Paws Fetch N Treat inte kastar ut bollen långt eller hårt såsom en bollkastare - syftet är alltså inte att hunden ska apportera, utan att hunden skall bli belönad när den lägger bollen i hålet.Storlek:16 x 16 x 20 cmEn boll ingår!
 • Chill Out Livboj - Livboj

  Chill Out Livboj - Livboj
  Rolig leksak som kastas i vattnet och flyter. Din hund kan leka med den i vatten, dessutom är den extra rolig och piper. Perfekt för sommardagar tillsammans med din hund. Mäter 15 x 4 cm. Rolig pipleksak som flyter i vattnet. Perfekt för hunden att leka med i vattnet.
 • All For Paws Fetch N Treat Extrabollar 6,5 cm 6-pack

  All For Paws Fetch N Treat Extrabollar 6,5 cm 6-pack
  All For Paws Fetch N Treat Extrabollar 6,5 cm 6-packAll For Paws Fetch N Treat är en aktiveringleksak som hunden (eller du) släpper ned en tennisboll i. När bollen landar i leksaken så kastar leksaken ut bollen - och några godbitar.När bollarna börjar bli gamla och uttjänta, eller om de kommer bort, så kan du behöva några nya - och då kommer detta 6-pack med extrabollar väl till pass!Dessa extrabollar är 6,5 cm i diameter.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst

  All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst
  Din vovves perfekta strandkompis!All For Paws bjuder på en serie produkter som hjälper din vovve att klara av sommarvärmen. Den här flodhästen med badring flyter i vattnet och passar därför utmärkt när hunden är sugen på en simtur. Dessutom är den härlig att tugga på och har ett roligt pipljud. Storlek:24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg detta när sommarvärmen är här: Ha alltid vatten med dig till hunden.Om ni är ute i solen – erbjud alltid en skuggig plats till din hund.Ta det extra lugnt med hundpromenader under riktigt varma dagar och undvik promenader mitt på dagen när temperaturen är som högst.Om ni leker vilt i värmen kan du hålla hundens temp nere genom att svalka den med vattenslangen då och då.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All for Paws Zinngers Gräsand

  All for Paws Zinngers Gräsand
  All for Paws Zinngers GräsandLetar du efter en apportleksak som skonar din kast-arm litegrann? Då tycker vi att du ska kolla in den här gräsanden. Den fungerar nämligen som en slangbella och går att skjuta iväg upp till 10 meter! Den passar således alldeles utmärkt för lek i trädgården eller hundgården.Storlek:Längd: 42 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws Zinngers Hummer

  All For Paws Zinngers Hummer
  All For Paws Zinngers HummerHar du en hund som älskar att apportera så tycker vi att du ska titta lite extra på denna hummern. Den fungerar nämligen som en slangbella och går att skjuta iväg upp till 30 meter! Vi tror att hummern kommer ge dig och din vovve många timmar av rolig lek tillsammans!Storlek:Längd: 42 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws Chill Out Ice Bone (S)

  All For Paws Chill Out Ice Bone (S)
  Räddaren i sommarvärmen - iskallt ben!Varma sommardagar är svettiga för både oss och våra fyrbenta vänner. Svalka vovven med ett iskallt ben. Fyll benet med vatten och lägg det i frysen. När benet väl är fryst har hunden flera timmar av kall lek framför sig. Den kalla gelen i benet gör att isen håller sig fryst längre än om det bara varit vatten. Helt säkert och självklart giftfritt. Håll din hund sval och sysselsatt i sommar!Välj mellan två olika storlekar:S: 11 x 4,5 x 3,5 cmL: 16 x 8 x 5 cmKom ihåg detta när sommarvärmen är här:Ha alltid vatten med dig till hunden.Om ni hänger i solen – erbjud alltid en skuggig plats till din hund.Ta det extra lugnt med hundpromenader under riktigt varma dagar och undvik promenader mitt på dagen när temperaturen är som högst.Om ni leker vilt i värmen kan du hålla hundens temp nere genom att svalka den med vattenslangen då och då.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Chill Out Cooling Bone Kylande Ben - Chill Cooling Bone

  Chill Out Cooling Bone Kylande Ben - Chill Cooling Bone
  Ett härligt vattenabsorberande ben som gör att din hund kan släcka törsten i varma dagar. Fyll benet med kallt vatten (svampen inuti absorberar vattnet) och ge till din hund som kan släcka törsten när den leker med det mjuka kalla benet. Perfekt för varma och soliga sommardagar.   Benet mäter 23 x 13,5 x 6,5 cm. Leksak hunden kan släcka sin törst med.  Svalkar din hund under varma dagar. Absorberande svamp som tar upp kallt vatten.
 • All For Paws Woodland Classic Ekorre

  All For Paws Woodland Classic Ekorre
  Hundens högsta dröm - en egen mjukleksak i form av en ekorre!Den mjuka och gosiga ekorren med pipljud lockar till lek och bus. Storlek: 42 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • K-nite Lysande Boll - Lysande Boll

  K-nite Lysande Boll - Lysande Boll
  Boll som lyser i mörkret och passar perfekt för mörka dagar, kvällar och nätter. Bollen lyser i en stark färg som gör det enkelt för din hund att leka, apportera och belönas med bollen. Ett måste i vinterleksakslådan för din hund! Passar också särskilt bra för seniora hundar som på äldre dagar kan få problem med mörkerseende, eller om husse och matte tycker det är bökigt att ta med bollar som försvinner efter en gång med lek ute i mörkret. Håll bollen under en ljuskälla för att säkerställa att den lyser när ni går ut!  Boll som lyser och lätt kan lokaliseras av din hund och dig själv. Passar extra bra för aktiviteter när det är mörkt ute.  Lång hållbarhet efter som bollen inte ligger och skräpar på ett ställe då den inte kan lokaliseras.
 • All for Paws HyperFetch Extrabollar Maxi 6,5 cm 6-pack

  All for Paws HyperFetch Extrabollar Maxi 6,5 cm 6-pack
  All for Paws HyperFetch Extrabollar Maxi 6,5 cm 6-packDessa tennisbollarna är särskilt designade för att passa bollkastaren All for Paws HyperFetch Maxi. Bollarna är 6,5 cm i diameter och studsar riktigt bra!Vi tror att din hund kommer älska att leka med sin bollkastare, men kanske kommer bollarna att komma bort en efter en - och då kommer detta 6-packet med extrabollar väl till pass!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All for Paws HyperFetch Maxi Bollkastare

  All for Paws HyperFetch Maxi Bollkastare
  All for Paws HyperFetch Bollkastare MaxiHar du en hund som älskar apport så tror vi att denna bollkastare blir en utmärkt addering till trädgården! Med denna hundleksak så får hunden träna på att fånga bollarna, men det är också en typ av aktiveringsleksak eftersom hunden själv kan lägga i bollen och invänta att den skjuts ut ur leksaken.När bollen åker ned i bollkastaren så känner bollkastaren av detta, och bollen skjuts ut genom hålet på framsidan.All for Paws HyperFetch Bollkastare Maxi passar med tennisbollar som är 6,5 cm i diameter. 3 st bollar ingår, men extrabollar finns även att köpa till.Specifikationer:Storlek: Size 32,9cm x 32,2cm x 28,3 cmBollarna kan skjutas iväg i tre olika längder: 3 meter, 6 meter och 9 meterHar en strömsladd men kan även användas med batterier (ingår ej)Vi rekommenderar att bollkastaren används utomhusKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Lysande Pinne Hundleksak - Lysande Pinne

  Lysande Pinne Hundleksak - Lysande Pinne
  Leksak som efterliknar en pinne, som lyser i mörkret och passar perfekt för mörka dagar, kvällar och nätter. Pinnen lyser i en stark färg som gör det enkelt för din hund att leka, apportera och belönas med pinnen. Ett måste i vinterleksakslådan för din hund! Passar också särskilt bra för seniora hundar som på äldre dagar kan få problem med mörkerseende, eller om husse och matte tycker det är bökigt att ta med leksaker som försvinner efter en gång med lek ute i mörkret. Håll pinnen under en ljuskälla för att säkerställa att den lyser när ni går ut! Pinnen är 39 cm lång.  Pinne som lyser och lätt kan lokaliseras av din hund och dig själv. Passar extra bra för aktiviteter när det är mörkt ute.  Lång hållbarhet efter som pinnen inte ligger och skräpar på ett ställe då den inte kan lokaliseras.
 • All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini

  All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini
  All for Paws Hyper Fetch Mini-Aktivera din hund med rolig bollkastning!Detta är en interaktiv och elektronisk bollkastare som kommer att ge din hund både fysisk aktivitet och stimulans! Allt du behöver göra är att sätta igång bollkastaren, ställa in den på valfri längd och sedan sköter hunden och bollkastaren resten!All For Paws Hyper Fetch Mini-Kastar bollen i 3 olika längder!Ställ in Hyper Fetch Mini någon av de  3 olika längder som är 3, 6 eller 9 meter. När hunden har hämtat bollen sätter du i den i bollkastaren och bollen skjuts iväg på nytt. Du kan även träna din hund att apportera bollen och placera den i hålet själv! På så vis kan du sitta tillbaka medan din hund har en riktigt rolig lekstund!Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att lekstunden med denna bollkastare inte bör ersätta hundens vanliga promenader utomhus.Interaktiv Elektronisk BollkastareKastar 3, 6 eller 9 meter!Rolig aktivering för små hundarUppladdningsbart batteri eller väggsladd 
 • All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini

  All For Paws HyperFetch Bollkastare Mini
  Jaga, fånga, hämta - HyperFetch Mini förser din hund med härliga stunder!All For Paws Hyper Fetch Mini är perfekt för hundar som älskar att jaga bollar!Lär din hund att släppa en Hyper Fetch-tennisboll i hålet på ovansidan av aktiveringsleksaken. Bollen flyger då ut ur den mindre öppningen på framsidan för att fångas eller hämtas upp hunden. Efterhand som hunden kommer på hur leksaken fungerar så kan den sysselsätta sig själv, tänk dock på att husse eller matte ändå måste övervaka leken.Leksaken skjuter iväg bollen 3, 6 eller 9 mVi rekommenderar att leksaken används utomhusFungerar med sladd eller batterier (batterier ingår inte)3 bollar med en diameter på 5 cm ingår. Reservbollar finns att köpa till!Storlek: 21 x 26 x 27 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws K-Nite Självlysande Floppy Boll

  All For Paws K-Nite Självlysande Floppy Boll
  All For Paws K-Nite Självlysande Floppy BollHar du en lekglad hund som gärna stannar ute och fortsätter leka efter att det börjat mörkna? Då är denna leksaken helt klart något för er!All For Paws K-Nite Självlysande Floppy Boll lyser i mörkret och ser inte riktigt ut som andra bollar. Den är utrustad med tygflärpar som också de lyser i mörkret. Tyget gör att bollen är lätt att greppa, även för mindre hundar! Det gör den även lättare att fånga i luften!Storlek:25 cm inkl. tygKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws K-Nite Självlysande Bläckfisk

  All For Paws K-Nite Självlysande Bläckfisk
  All For Paws K-Nite Självlysande BläckfiskDenna roliga bläckfisk låter leken fortsätta även efter att det börjat mörkna. Bläckfiskens huvud är gjort av slitstark TPR som är skonsamt mot hundens tänder. Armarna är tillverkade av polyester-rep, och de är lätta att greppa även för mindre hundar.Storlek:30 x 7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws Classic Hundleksak Fasan

  All For Paws Classic Hundleksak Fasan
  Mjuk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursfasan med pip, perfekt för den leksugna hunden. Storlek: 25 cm.Håll hunden under uppsikt när den leker.
 • All For Paws Classic Räv

  All For Paws Classic Räv
  Hundens högsta dröm - en egen mjukleksak i form av en räv!Den mjuka och gosiga räven med pipljud lockar till lek och bus. Storlek: 25 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • All For Paws Woodland Classic Kanin

  All For Paws Woodland Classic Kanin
  Hundens högsta dröm - en egen mjukleksak i form av en kanin!Den mjuka och gosiga kaninen med pipljud lockar till lek och bus. Storlek: 25 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • All For Paws Chill Out Lifeguard Gris

  All For Paws Chill Out Lifeguard Gris
  En livräddargris – perfekt strandkompisAll For Paws bjuder på en serie produkter som hjälper din vovve att klara av sommarvärmen. Den här lilla grisen med badring flyter i vatten och passar därför utmärkt när hunden är sugen på en simtur. God att tugga på och med ett roligt pipljud. Rädda hunden från sommartristess med denna livräddargris!Mått:24 x 20 x 16 cmKom ihåg detta när sommarvärmen är här:Ha alltid vatten med dig till hunden.Om ni hänger i solen – erbjud alltid en skuggig plats till din hund.Ta det extra lugnt med hundpromenader under riktigt varma dagar och undvik promenader mitt på dagen när temperaturen är som högst.Om ni leker vilt i värmen kan du hålla hundens temp nere genom att svalka den med vattenslangen då och då.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • All For Paws Fetch N Treat

  All For Paws Fetch N Treat
  Spelet som aldrig blir tråkigt!Fetch'n Treat spelet fascinerar och håller din hund sysselsatt under lång tid: fyll med favoritgodiset och när bollen släpps ned i öppningen på spelet så kommer, till hundens stora glädje, godis ut och inte minst bollen vilket gör att leken kan börja om och om igen! Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt vid lek med leksker!Storlek ca. 16 x 16 x 20 cm. Boll ingår.
 • Chill Out Ice Cream - Ice Cream Strawberry

  Chill Out Ice Cream - Ice Cream Strawberry
  Rolig leksak som fylls med vatten och fördelar ut vattnet när hunden tuggar/leker med leksaken. Mäter 20 x 10 x 3 cm. Finns i 2 varianter, Strawberry och Blueberry, vilken är hundens favorit? Absorberande material som fylls med vatten. Svalkar din hund under varma dagar. Törstsläckande.
 • All For Paws Fetch N Treat Extrabollar 6,5 cm 6-pack

  All For Paws Fetch N Treat Extrabollar 6,5 cm 6-pack
 • All for Paws HyperFetch Extrabollar Maxi 6,5 cm 6-pack

  All for Paws HyperFetch Extrabollar Maxi 6,5 cm 6-pack
  All for Paws Extrabollar Maxi 6-pack6 stycken Extrabollar till All for Paws Hyper Fetch Maxi. Bollarna är 6,5 cm vilket är idealiskt för denna bollkastaren. Tänk på att byta ut bollarna så fort de blivit fransiga eller smutsiga för att maskinen ska fungera optimalt.Självklart kan dessa bollar även användas i lek eller träning tillsammans med husse och matte också!Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.Storlek 6,5 cm
 • All for Paws HyperFetch Maxi Bollkastare

  All for Paws HyperFetch Maxi Bollkastare
  All for Paws Hyper Fetch MaxiVad gör man för att få sin hund att underhålla sig själv en stund? Skaffar en All for Paws Hyper Fetch Maxi så klart! Detta är en interaktiv och elektronisk bollkastare som kommer att ge din hund både motion och ett väldigt roligt tidsfördriv! Allt du behöver göra är att sätta igång den och ställa in hur långt den ska skjuta iväg bollen, hunden och bollkastaren sköter resten!All For Paws Hyper Fetch Maxi kan kasta bollar i 3 olika längder som är 3, 7 eller hela 12 meter! När hunden har hämtat bollen sätter du i den i bollkastaren och bollen skjuts iväg på nytt. Det bästa med denna bollkastare är dock att din hund med lite träning snabbt kommer att lära sig att lägga i bollen själv! På så vis kan du luta dig tillbaka medan din hund har en superkul lekstund!I detta paket medföljer 3 stycken tennisbollar på 6.5 cm. Det är viktigt att bollarna byts ut när de har blivit för smutsiga eller om tyget fransar sig för att maskinen ska fungera optimalt.  Maskinen fungerar både med sladd och ett uppladdningsbart batteri.All For Paws Hyper Fetch Maxi kommer med instruktioner om hur du kan lära din hund att lägga i bollen i maskinen helt på egen hand!Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att lekstunden med denna bollkastare inte bör ersätta hundens vanliga promenader utomhus.Interaktiv Elektronisk BollkastareKastar 3, 7 eller 12 meter!Rolig lekstund för hunden när du inte riktigt har tid3 Tennisbollar medföljerUppladdningsbart batteri eller väggsladd 
 • All For Paws Chill Out Lifeguard Gris

  All For Paws Chill Out Lifeguard Gris
  All For Paws Chill Out Lifeguard GrisHär har vi en av sommarens roligaste vattenleksaker i form av en gris utklädd till badvakt! Har din hund en liknande leksak? Nää, vi tror inte det!Grisen flyter i vattnet vilket gör den perfekt till badutflykten eller hundpoolen, och den har även spännande pipljud inuti!Storlek:24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • All For Paws Chill Out Ice Bone (S)

  All For Paws Chill Out Ice Bone (S)
  All For Paws Chill Out Ice BoneMed denna hundleksaken kan du enkelt hjälpa din hund svalka sig i sommarvärmen! Benet fungerar som så att du fyller det med vatten och placerar det i frysen en stund. När vattnet har fryst så ger du benet till hunden, som då har en kylande leksak att leka med under lång tid!Inuti benet finns en gel som ser till att vattnet håller sig fryst länge!All For Paws Chill Out Ice Bone erbjuder både aktivering och svalka, och det fungerar lika bra för hunden att leka själv med, som för er att leka med tillsammans!Benet finns i två storlekar:S: 11 x 4,5 x 3,5 cmL: 16 x 8 x 5 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • All For Paws Woodland Classic Kanin

  All For Paws Woodland Classic Kanin
  All For Paws Woodland Classic KaninDenna söta kaninen med pipljud är helt redo att bli din vovves bästa vän!Storlek: 25 cmKom ihåg att hålla lite koll på din hund medan den leker med sin leksak, och att ta bort leksaken om den går sönder. Tänk också på att anpassa leksak efter hundens storlek.
 • All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack

  All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 5 cm 6-pack
  All For Paws Hyper Fetch Extrabollar 6-packHär har vi ett praktiskt 6-pack till All For Paws Hyper Fetch. En boll följer med till maskinen, men det är alltid bra att ha några extra hemma! Bollarna har bra studs och går självklart bra att använda som vanliga bollar - det vill säga att man själv kastar dem!