Animigo hundprodukter

Animigo är ett eget varumärke med egen webbshop fylld med produkter och tillbehör för djurägare till hund och katt. Det finns till exempel en populär kloslip från Animigo men också kosttillskott för hundar.

 • Kloslip för hund & katt, 2 hastigheter - Elektrisk klofil - Tryggare än klippning - Laddas via USB - För långa klor

  Kloslip för hund & katt, 2 hastigheter - Elektrisk klofil - Tryggare än klippning - Laddas via USB - För långa klor
  När har du senast klippt ditt husdjurs klor? Animigos kloslip är ett behändigt verktyg för att slipa klorna snabbt och smärtfritt. Den elektriska kloslipen kommer med 2 hastigheter och är ett tryggt alternativ till klippning. Verktyget är uppladdningsbart via USB och passar hundar och katter i alla storlekar.
 • Klådstillande Spray för Hund & Katt - Naturligt Skydd & Hjälp Mot Kliande Hud - 250 ml

  Klådstillande Spray för Hund & Katt - Naturligt Skydd & Hjälp Mot Kliande Hud - 250 ml
  Animigos Klådstillande Spray för hundar och katter är ett naturligt hjälpmedel mot klåda. När det sprayas på det drabbade området hjälper de naturliga ingredienserna till att skydda huden och lindra rodnad och irritation. Den milda formeln är oparfymerad och har ett balanserat pH-värde speciellt anpassat för hundar & katter.
 • Tandborste & Tandkräm för hund, 2 x 100 g tandkräm + 2 x tandborstar - Ätbar Tandkräm för Dagligt Bruk och tillbehör för Hundar - Animigo

  Tandborste & Tandkräm för hund, 2 x 100 g tandkräm + 2 x tandborstar - Ätbar Tandkräm för Dagligt Bruk och tillbehör för Hundar - Animigo
  Animigos Tandborste & Tandkräm för hund är gjord på naturliga råvaror, utformad för att vårda ditt husdjurs tänder. Det gör den med hjälp av en dubbelverkande 2-i-1 renande och uppfriskande formula. För att göra den enkel att använda är den dessutom ätbar och innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen.
 • Höft & Led Komplex Kapslar, 120 kapslar - Skötsel av leder till hundar & katter

  Höft & Led Komplex Kapslar, 120 kapslar - Skötsel av leder till hundar & katter
  Animigos Höft & Led Komplex är ett naturligt kosttillskott med glukosamin, kondroitin, hyaluronsyra och gurkmeja speciellt framtaget för hundar och katter som har problem med ledvärk. Kan även tas förebyggande för att bibehålla höfter och leder, vilket hjälper till att hålla både unga och äldre hundar och katter aktiva. Vi ger dig 100% nöjdhetsgaranti och möjligheten till fri frakt.
 • Multivitaminer och mineraler för hundar och katter, 365 tabletter - kosttillskott för hundar och katter med 18 vitaminer och mineraler

  Multivitaminer och mineraler för hundar och katter, 365 tabletter - kosttillskott för hundar och katter med 18 vitaminer och mineraler
  Animigos Multivitaminer och Mineraler är ett vitamintillskott för hundar och katter som innehåller totalt 18 olika vitaminer och mineraler. Fodertillskottet har smaken av kyckling och förser din hund och katt med viktiga mineraler och vitaminer som vitamin C, E, B och A samt zink och järn för att stärka och skydda hud, päls, skelett, leder och immunförsvar. Köp kosttillskottet för hundar och katter hos Animigo och få 100% Nöjdhetsgaranti.
 • Glukosamin & Kondroitin för hundar och katter, 180 kapslar - Kosttillskott för ledvård

  Glukosamin & Kondroitin för hundar och katter, 180 kapslar - Kosttillskott för ledvård
  Köp Glukosamin och Kondroitin på Animigo för att vårda din hund eller katts leder. Glukosamin & Kondroitin är ett perfekt kosttillskott för din hund eller katt om din fyrbente vän har ledvärk eller om du bara vill ge din hund eller katt bättre leder. Det är ett naturligt kosttillskott lämpligt för alla raser av hundar och katter, oavsett storlek.
 • Allergi Stöd för hund, 120 tabletter - För att motverka samt lindra allergier som hud-, säsongs-, miljö- eller mat-allergier

  Allergi Stöd för hund, 120 tabletter - För att motverka samt lindra allergier som hud-, säsongs-, miljö- eller mat-allergier
  Allergihjälp för hundar är goda och nyttiga tabletter - fulla med vitaminer som kan hjälpa din hund att må bra. Med ingredienser som psylliumfrön och pumpafröpulver så är tillskottet utformat för att motverka olika typer av allergier samt för att främja hundens hälsa och välmående.
 • Probiotika för hundar, 120 kapslar - 5 aktiva mjölksyrabakterier för att lugna magen - formulerad med kycklingsmak

  Probiotika för hundar, 120 kapslar - 5 aktiva mjölksyrabakterier för att lugna magen - formulerad med kycklingsmak
  Köp Probiotika för hundar på Animigo. Digestive Probiotics för hundar är ett naturligt fodertillskott med friska mjölksyrabakterier, och är ett idealiskt fodertillskott för hundar om din hund har orolig mage, diarré, matsmältnings- eller tarmproblem. Probiotika bidrar till bättre matsmältning och tarmflora hos din hund.
 • Laxolja för hundar och katter, 500 ml - med omega-3, 6 och 9 - fiskolja för leder och päls

  Laxolja för hundar och katter, 500 ml - med omega-3, 6 och 9 - fiskolja för leder och päls
  Laxolja för hundar och katter från Animigo är ett naturligt kosttillskott rikt på omega-3 och omega-6 och omega-9 för frisk päls, hjärta, immunförsvar och hjärna. Oljan utvinns från nyfångad odlad lax, som är garanterat dioxinfri. Animigo laxolja är bra för pälsen och kan ha en positiv effekt mot mjäll, fällning och hudirritation.
 • Denti-Care i Pulverform - Naturligt Tillskott för Tandhygien för Hund och Katt - Animigo - 180g Tub

  Denti-Care i Pulverform - Naturligt Tillskott för Tandhygien för Hund och Katt - Animigo - 180g Tub
  Denti-Care i pulverform är ett naturligt framställt tillskott för mun- och tandvård för hundar och katter. Det verkar med en tvåsidig 2-i-1 mekanism som djuprengör tänderna och friskar upp andedräkten med pepparmintsolja. Det kommer i pulverform för att göra det så enkelt som möjligt att använda.
 • Fästing & Loppschampo, 500 ml - Fästing medel som rengör, återfuktar & lindrar obehag för katter & hundar

  Fästing & Loppschampo, 500 ml - Fästing medel som rengör, återfuktar & lindrar obehag för katter & hundar
  Animigos Fästing & Loppschampo har en lättapplicerad formula som är framtagen för att hjälpa till att hålla ohyra och parasiter borta från ditt husdjurs päls och hud. Detta schampo är skonsamt mot pälsen och huden och hjälper till att avlägsna smuts och tovor för att lämna pälsen glansig och mjuk. Det är tillverkat med naturliga ingredienser och en blandning av essentiella oljor, är giftfritt, helt säkert att använda och efterlämnar inga kemikalier i pälsen.
 • Urinary Aid för hundar , 120 kapslar med tranbär - För hundar med cystit

  Urinary Aid för hundar , 120 kapslar med tranbär - För hundar med cystit
  Animigos Urinary Aid är ett naturligt kosttillskott med tranbär och D-mannos speciellt framtaget för att underhålla din hunds blåsa och urinvägar. Är ett idealiskt kosttillskott för hundar med urinvägsinfektioner, och är proppfullt av viktiga mineraler och vitaminer, som kan bidra till att ge din fyrbenta väns immunförsvar en naturlig boost.
 • Balsam för Hund och Katt - Naturligt Balsam för Hundar och Katter - Animigo - 500 ml

  Balsam för Hund och Katt - Naturligt Balsam för Hundar och Katter - Animigo - 500 ml
  Animigos Balsam för Hund och Katt är ett perfekt tillägg till ditt husdjurs badrutin, som vårdar både päls och hud. Det är speciellt utformat för husdjur med allergier, eftersom det kan hjälpa till att lugna irritation och lämnar pälsen mjuk, len och fräsch.