Appetitt hundprodukter

 • Hundfoder Appetitt Light 3 kg

  Hundfoder Appetitt Light 3 kg
  Torrfoder för hundar som har lätt för att gå upp i vikt eller är överviktiga. Med måttligt fettinnehåll, karnitin för fettförbränning och små foderkulor.
 • Hundfoder Appetitt Maintenance S 3 kg

  Hundfoder Appetitt Maintenance S 3 kg
  Norskproducerad hundmat för vuxna hundar av små raser. Med ett högt innehåll av omega-3 från krill och hög proteinsmältbarhet.
 • Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 12 kg
  Puppy Medium Breed från Appetitt är ett välsmakande torrfoder för valpar av medelstora raser med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kilo. Hundmaten har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Medium Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Medium Breed, 12 kg
  Appetitt Adult Maintenance Medium Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av mellanstora raser från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Puppy S 3 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy S 3 kg
  Norsktillverkat valpfoder för valpar av små raser. Med hög proteinsmältbarhet och krill som är en effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Energy 3 kg

  Hundfoder Appetitt Energy 3 kg
  Norsktillverkat hundfoder anpassat för vuxna hundar med en hög aktivitetsnivå. Hundmaten ger extra energi till aktiva hundar med högt energibehov.
 • Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Large Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Large Breed, 12 kg
  Appetitt Adult Maintenance Large Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av stora raser från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Skin & Coat 12 kg

  Hundfoder Appetitt Skin & Coat 12 kg
  Norsktillverkat torrfoder med mellanstora foderkulor för vuxna hundar av alla raser, särskilt utformat för ge en frisk hud och päls.
 • Hundfoder Appetitt Puppy M 12 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy M 12 kg
  Norsktillverkat valpfoder för valpar av medelstora raser. Med hög proteinsmältbarhet och krill som är en effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Energy, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Energy, 3 kg
  Appetitt Energy är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå och unga hundar som behöver gå upp i vikt. Det norska premiumfodret innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Puppy Large Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy Large Breed, 12 kg
  Hundfoder Puppy Large Breed från Appetitt är ett välsmakande torrfoder för valpar av stora raser med en vuxenvikt över 25 kilo. Hundmaten har hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Skin & Coat S 3 kg

  Hundfoder Appetitt Skin & Coat S 3 kg
  Norsktillverkat torrfoder med små foderkulor för vuxna hundar av alla raser, särskilt utformat för att främja en god hud- och pälskvalitet.
 • Hundfoder Appetitt Puppy M 3 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy M 3 kg
  Norsktillverkad hundmat för valpar av medelstora raser. Med hög proteinsmältbarhet och krill som är en effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Energy 12 kg

  Hundfoder Appetitt Energy 12 kg
  Norsktillverkat hundfoder anpassat för vuxna hundar med en hög aktivitetsnivå. Fodret ger extra energi till aktiva hundar med högt energibehov.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Medium Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Medium Breed, 3 kg
  Appetitt Sensitive Lamb är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar från 1 års ålder med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kg.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Medium Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Medium Breed, 3 kg
  Torrfoder Sensitive Fish Medium Breed från Appetitt med fisk som primär proteinkälla är anpassat för vuxna hundar av mellanstora raser med en normal aktivitetsnivå. Det välsmakande hundfodret innehåller även krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Puppy Small Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy Small Breed, 3 kg
  Puppy Small Breed från Appetitt är ett välsmakande torrfoder för valpar av små raser med en vuxenvikt upp till 10 kilo. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed, 3 kg
  Välsmakande torrfoder för vuxna hundar av mellanstora raser med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och innehåller fiskolja som tillför din hund livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Maintenance L 12 kg

  Hundfoder Appetitt Maintenance L 12 kg
  Norsktillverkat hundfoder för vuxna hundar av stora raser. Med hög proteinsmältbarhet och krill som förser din hund med livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Energy, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Energy, 12 kg
  Det norska premiumhundfodret Appetitt Energy är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå och unga hundar som behöver gå upp i vikt. Hundfodret innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 3 kg
  Välsmakande torrfoder för valpar av medelstora raser med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kilo. Hundmaten har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Extreme 12 kg

  Hundfoder Appetitt Extreme 12 kg
  Torrfoder för högaktiva hundar av alla raser med högt energibehov, perfekt att ge till hårt arbetande hundar vid t ex tävling, lopp, träning eller jakt.
 • Hundfoder Appetitt Senior 3 kg

  Hundfoder Appetitt Senior 3 kg
  Aptitligt, norsktillverkat hundfoder med små foderkulor anpassat och balanserat efter äldre hundars behov.
 • Hundfoder Appetitt Puppy L 12 kg

  Hundfoder Appetitt Puppy L 12 kg
  Norsktillverkat valpfoder för valpar av stora raser. Med hög proteinsmältbarhet och krill som är en effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Medium Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Medium Breed, 3 kg
  Välsmakande torrfoder för vuxna hundar av mellanstora raser från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Large Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Large Breed, 12 kg
  Hundfoder Sensitive Chicken Large Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av stora raser med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och innehåller fiskolja som tillför din hund livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Medium Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Medium Breed, 12 kg
  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar från 1 års ålder med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kg.
 • Hundfoder Appetitt Energy, 150 g

  Hundfoder Appetitt Energy, 150 g
  Appetitt Energy är en riktig energibomd för aktiva hundar. Våtfodret innehåller hela 20% fett och passar utmärkt som tillskott under träning, jakt och till draghundar men även till hundar som behöver gå upp i vikt.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken S 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken S 3 kg
  Välsmakande, norsktillverkat hundfoder med kyckling och lamm anpassat för känsliga vuxna hundar av små raser.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Medium Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Medium Breed, 12 kg
  Torrfoder Sensitive Fish Medium Breed från Appetitt med fisk som primär proteinkälla är anpassat för vuxna hundar av mellanstora raser med en normal aktivitetsnivå. Det välsmakande hundfodret innehåller även krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Large Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Large Breed, 12 kg
  Torrfoder Sensitive Fish Large Breed från Appetitt med fisk som primär proteinkälla är anpassat för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå och en vuxenvikt över 25 kilo. Den välsmakande hundmaten innehåller krill som är en effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror. 
 • Hundfoder Appetitt Senior 12 kg

  Hundfoder Appetitt Senior 12 kg
  Välsmakande, norsktillverkat hundfoder med mellanstora foderkulor anpassat och balanserat efter äldre hundars behov.
 • Hundfoder Appetitt Maintenance M 12 kg

  Hundfoder Appetitt Maintenance M 12 kg
  Norskproducerad hundmat för vuxna hundar av mellanstora raser. Fodret har hög proteinsmältbarhet och ett högt innehåll av omega-3 från krill.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish S 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish S 3 kg
  Appetitt Sensitive Fish Small är ett norsktillverkat torrfoder med protein endast från marina källor, anpassat för känsliga hundar av små raser.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish L 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish L 12 kg
  Norsktillverkade Appetitt Sensitive Fish Medium är ett torrfoder med protein endast från marina källor, anpassat för känsliga hundar av stora raser.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken M 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken M 12 kg
  Välsmakande, norsktillverkad hundmat med kyckling och lamm anpassad för känsliga vuxna hundar av mellanstora raser.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken S 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken S 3 kg
  Välsmakande, norsktillverkat torrfoder för foderkänsliga vuxna hundar av små raser. Ett monoproteinfoder med kyckling som enda protein.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken M 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken M 12 kg
  Välsmakande, norsktillverkat torrfoder för foderkänsliga vuxna hundar av mellanstora raser. Ett monoproteinfoder med kyckling som enda protein.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken L 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken L 12 kg
  Välsmakande, norsktillverkad hundmat för foderkänsliga vuxna hundar av stora raser. Ett monoproteinfoder med kyckling som enda protein.
 • Hundgodis Appetitt Torkad fisk, 500 g

  Hundgodis Appetitt Torkad fisk, 500 g
  Appetitt Torkad fisk är ett hälsosamt och smakrikt tugg, perfekt att ge som belöning till din hund under träningen eller på promenaden.
 • Hundfoder Appetitt Lunch, 150 g

  Hundfoder Appetitt Lunch, 150 g
  Smakligt, näringsrikt våtfoder med 5,5% fett perfekt för hundar som inte tycker om torrfoder. Hundfodret fungerar även bra som tilläggsfoder till torrfoder och som övergångsfoder för valpar innan de övergår helt till torrfoder.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken M 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken M 3 kg
  Aptitligt, norsktillverkat torrfoder för foderkänsliga vuxna hundar av mellanstora raser. Ett monoproteinfoder med kyckling som enda protein.
 • Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 3 kg
  Välsmakande hundmat med krill för vuxna hundar, särskilt anpassat för hundar som lider av mjäll, dålig pälslyster och överdriven fällning. 
 • Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 12 kg
  Hundfoder Skin & Coat från Appetitt är ett välsmakande helfoder för vuxna hundar från 1 års ålder särskilt anpassat för hundar som lider av mjäll, dålig pälslyster och överdriven fällning. Appetitt Skin & Coat innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror och hundmaten passar hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Small Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Small Breed, 3 kg
  Appetitt Sensitive Chicken Small Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av små raser med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och innehåller fiskolja som tillför hunden livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Maintenance M 3 kg

  Hundfoder Appetitt Maintenance M 3 kg
  Norskproducerad hundmat för vuxna hundar av mellanstora raser. Fodret har ett högt innehåll av omega-3 från krill och hög proteinsmältbarhet.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken M 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken M 3 kg
  Norsktillverkad hundmat med aptitlig kyckling och lamm anpassad för känsliga vuxna hundar av mellanstora raser.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish M 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish M 3 kg
  Appetitt Sensitive Fish Medium är ett norsktillverkat torrfoder med protein endast från marina källor, anpassat för känsliga hundar av mellanstora raser.
 • Hundfoder Appetitt Frystorkad vom 500 g

  Hundfoder Appetitt Frystorkad vom 500 g
  Frystorkad vom från norska nötdjur är mycket välsmakande och har ett högt energiinnehåll, perfekt som fodertillskott under t ex träning, jakt och löpning.
 • Hundfoder Appetitt Lunch 150 g

  Hundfoder Appetitt Lunch 150 g
  Välsmakande våtfoder med relativt högt innehåll av protein i förhållande till fett. Ge som enda foder eller i kombination med torrfoder för extra protein.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish M 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish M 12 kg
  Norsktillverkade Appetitt Sensitive Fish Medium är ett torrfoder med protein endast från marina källor, anpassat för känsliga hundar av mellanstora raser.
 • Hundgodis Appetitt Torkad fisk 500 g

  Hundgodis Appetitt Torkad fisk 500 g
  Appetitt torrfisk görs av 100 % norsk sej, perfekt att använda som belöning eller snacks till din hund efter t ex träning eller utflykter i skog och mark.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken L 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb and Chicken L 12 kg
  Välsmakande, norsktillverkad hundmat med kyckling och lamm anpassad för känsliga vuxna hundar av stora raser.
 • Hundfoder Appetitt Energy 150 g

  Hundfoder Appetitt Energy 150 g
  Mycket välsmakande tilläggsfoder som är perfekt för hundar som behöver extra energi till exempel under jakt, hårda träningsperioder och draghundsaktivitet.
 • Hundfoder Appetitt Frystorkad Vom, 500 g

  Hundfoder Appetitt Frystorkad Vom, 500 g
  Appetitt frystorkad vom av norsk nöt har mycket hög smaklighet och högt energiinnehåll. Hundfodret passar utmärkt som tillskottsfoder till hundar med hög aktivitetsnivå under till exempel träning, jakt och löp.
 • Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Small Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Small Breed, 3 kg
  Adult Maintenance Small Breed är ett välsmakande torrfoder från Appetitt för vuxna hundar av små raser från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Light 12 kg

  Hundfoder Appetitt Light 12 kg
  Hundmat för hundar som har lätt för att gå upp i vikt eller är överviktiga. Måttligt fettinnehåll, karnitin för fettförbränning och mellanstora foderkulor.
 • Hundfoder Appetitt Extreme, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Extreme, 12 kg
  Hundfoder Extreme från Appetitt är ett välsmakande högenergifoder för vuxna mycket aktiva hundar av alla raser och passar utmärkt att ge till hårt arbetande hundar vid till exempel tävling, lopp, träning och jakt. Hundfodret innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Small Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Small Breed, 3 kg
  Appetitt Sensitive Lamb är ett välsmakande hundfoder för vuxna hundar från 1 års ålder med en vuxenvikt upp till 10 kg.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Large Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Large Breed, 12 kg
  Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar från 1 års ålder med en vuxenvikt över 25 kg.
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Small Breed, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Fish Small Breed, 3 kg
  Torrfoder Sensitive Fish Small Breed från Appetitt med fisk som primär proteinkälla är anpassat för vuxna hundar av små raser med en normal aktivitetsnivå. Det välsmakande hundfodret innehåller även krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror. 
 • Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed, 12 kg

  Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed, 12 kg
  Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av mellanstora raser med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och innehåller fiskolja som tillför din hund livsviktiga Omega 3-fettsyror.
 • Hundfoder Appetitt Senior, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Senior, 3 kg
  Välsmakande hundfoder med krill för hundar äldre än 7 år, framtaget för att kunna ge din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.
 • Hundfoder Appetitt Light, 3 kg

  Hundfoder Appetitt Light, 3 kg
  Appetitt Light är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar som har lätt för att lägga på sig eller är överviktiga.