Bark-a-Boo hundprodukter

 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie GrönDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:23 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk

  Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk
 • Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd

  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd
  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk RödDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:25 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)
 • Bark-a-Boo AlpineRetreat Tuff Alv med Rep

  Bark-a-Boo AlpineRetreat Tuff Alv med Rep
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön
  Hållbar hundleksak med pipljudDen här söta, gröna dinosaurien passar till hundar som gillar tuffa lekar! Den hållbara hundleksaken har tre extra lager med tyg och förstärta sömmar. Leksaken har även en squeaker inunti. Storlek 23 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove FlamingoHar du en hund som älskar mjukisdjur, men som kanske brukar bita sönder dem direkt? Du är inte ensam, det kan vi garantera!Denna söta flamingon har extra starka sömmar på särskilt utsatta ställen, för att den ska kunna hålla längre än ett vanligt mjukisdjur!Bark-a-Boo Tufflove Flamingo är mjuk och gullig, och piper när din hund tuggar eller biter på den - extra spännande!Denna leksaken finns i två storlekar, för att passa de flesta olika hundar!25 cm47 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk

  Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk
  Bark-a-Boo Tufflove BläckfiskDenna gulliga bläckfisken har långa armar, och den tål lite tuffare tag än vanliga mjukisdjur! Bläckfisken har nämligen förstärkta sömmar vilket passar perfekt för många långa lekstunder med din hund.Inuti bläckfisken sitter en 4,5 cm stor squeaker som avger pipljud när hunden tuggar, eller när du själv klämmer på den.Vi tror att din hund kommer älska att leka med denna mjuka, gosiga leksaken - antingen själv eller tillsammans med matte eller husse!Storlek:25 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo My Dog Isbjörn

  Bark-a-Boo My Dog Isbjörn
  Bark-a-Boo My Dog IsbjörnDen här glada björnen är tillverkad av mjuk och luddigt polyestertyg och den passar perfekt för gos, lek och bus!Bark-a-Boo My Dog Isbjörn är en perfekt vän att ha i hundbädden, eller varför inte i bilen för extra trygghet?Isbjörnen har en platt mage med prasslande material - mycket populärt hos hundar! Inte nog med det - isbjörnen har även en spännande squeaker som piper när hunden biter - så kul!Storlek:40 cm lång - passar för hundar i alla storlekarKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo My Dog Hund

  Bark-a-Boo My Dog Hund
  Bark-a-Boo My Dog HundKlart din hund ska ha en egen hund att leka med! Bark-a-Boo My Dog Hund är en söt liten hund med mjuk päls som passar perfekt som lekkamrat till din vovve!Bark-a-Boo My Dog Hund är tillverkad av polyester och inuti den platta magen finns ett prassligt material - extra spännande! Som om inte det vore nog så finns det även en squeaker inuti hundleksaken - den piper när hunden biter.Storlek:38 cm lång - perfekt för hundar i de flesta storlekarKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo My Dog Räv

  Bark-a-Boo My Dog Räv
  Bark-a-Boo My Dog RävDenna urgulliga räven kan inte vänta tills han får komma hem till din hund och busa, gosa och leka! Bark-a-Boo My Dog Räv är mjuk och go med luddig päls, och vi tror att den kommer bli den perfekta kompanjonen i hundbädden eller i bilen.Bark-a-Boo My Dog Räv är tillverkad av mjuk polyester och har en platt mage med prasslande material i! Inuti räven sitter också en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter. Räven är 40 cm lång och passar därför för hundar i alla storlekar. Bark-a-Boo My Dog Räv passar perfekt för hundar som gillar att både gosa och busa med sina leksaker!Storlek:40 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa

  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa
  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo RosaDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:36 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie BlåDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:26 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå

  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå
  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant GråDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:21 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo My Dog Isbjörn

  Bark-a-Boo My Dog Isbjörn
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)
 • Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange

  Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange
 • Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa

  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa
  Hållbar hundleksakEn hållbar flamingo i en fin rosa färg! Den avlånga hundleksaken gör leken mellan dig och din hund roligare. Leksaken är hållbar, och har tre extra lager med tyg och förstärkta sömmar. Din hund kommer bli extra busig när den hör pipet som leksaken gör eftersom det finns en squeakar inuti. Storlek: 36cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå
  Hållbar hundleksak med pipljudDenna blåa dinosaurie är tillverkad av ett mer hållbart material. Leksaken har tre extra lager med tyg och förstärkta sömmar, vilket gör att den passar perfekt för lite tuffare och utmanande lekar för dig och din hund. Inuti leksaken finns en squeaker. Storlek: 26 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå

  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå
  Hållbar hundleksak med pipljudHållbar hundleksak för hundar som gillar tuffa lekar! Leksaken har en squeaker inuti och är tillverkad av ett mer hållbart material. Den söta elefanten har tre extra lager med tyg och förstärkta sömmar. Voff vad spännande! Storlek: 21 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd

  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd
  Hållbar hundleksakBark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd är tillverkad av hållbart material och klarar lite tuffare lekar. Den är inte endast röd och lustig utan det är tre extra tjocka lager med tyg, plus förstärkta sömmar som ska göra att leksaken håller längre. Inuti finns det en squeaker. Storlek 25 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange

  Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange
  Hållbar hundleksak med pipljudBark-a-Boo Tough Toys Krokodil är en hållbar hundleksak. Den spännande krokodilen har tre lager av extra tyger, och förstärkta sömmar vilket kommer kunna ta leken till en ny busigare nivå. Leksaken har även en squeakar inuti. Storlek. 31 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove FlamingoHar du en hund som älskar mjukisdjur, men som kanske brukar bita sönder dem direkt? Du är inte ensam, det kan vi garantera!Denna söta flamingon har extra starka sömmar på särskilt utsatta ställen, för att den ska kunna hålla längre än ett vanligt mjukisdjur!Bark-a-Boo Tufflove Flamingo är mjuk och gullig, och piper när din hund tuggar eller biter på den - extra spännande!Denna leksaken finns i två storlekar, för att passa de flesta olika hundar!25 cm47 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove MammutHar din hund en egen mammut att leka med? Om inte - kika här! Denna söta mammuten finns i tre olika storlekar för att passa för både den lilla, den mellanstora och den stora hunden!Bark-a-Boo Tufflove Mammut är mjuk och gosig, men den är faktiskt tuffare än den ser ut! Den har nämligen förstärkta sömmar för att orka med lite tuffare tag än andra gosedjur.Inuti mammuten sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar, vilket såklart gör leksaken ännu mer spännande!Storlekar:18 cm27 cm35 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Sockerärtor

  Bark-a-Boo FarmersMarket Sockerärtor
  Bark-a-Boo FarmersMarket SockerärtorEn hundleksak i form av sockerärtor tror vi inte att din hund har sedan tidigare! Denna hundleksaken är mjuk och go, och tillverkad av ett lent polyestertyg.Inuti ärtorna sitter det runda squeakers som piper när hunden biter på dem, hundleksaken är således både gosig och spännande!Bark-a-Boo FarmersMarket Sockerärtor är formad som tre glada sockerärtor som sitter i sin skida. De är alla tre helt redo för många härliga lekstunder med din hund - det ser man på deras glada leenden!Storlek:23 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Rep

  Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Rep
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel Tomte (32 cm)

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel Tomte (32 cm)
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel TomteDenna söta tomten har stenkoll på exakt hur snäll din hund varit i år - och han vill hemskt gärna bli din vovves nya bästa vän!Hundleksaken är tillverkad av polyester och är sydd med dubbla lager för att vara lite mer slitstark än ett vanligt gosedjur. Inuti jultomten sitter en squeaker som piper när hunden biter på den.Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel Tomte har söta mönstrade kläder på sig, och finns i två olika storlekar.19 cm - 3,5 cm squeaker32 cm - 4,5 cm squeakerKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med TPR

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med TPR
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med TPRDenna hundleksaken är härligt julig och har flera fördelar! Förutom att nallebjörnen är riktigt söt så har han en squeaker inuti som ger pipljud. Han har också en lång kropp som är förstärkt med TPR som är mycket trevligt för hunden att bita på!Storlek:36 cm lång4,5 cm squeakerKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel Tomte (19 cm)

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel Tomte (19 cm)
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel TomteDenna söta tomten har stenkoll på exakt hur snäll din hund varit i år - och han vill hemskt gärna bli din vovves nya bästa vän!Hundleksaken är tillverkad av polyester och är sydd med dubbla lager för att vara lite mer slitstark än ett vanligt gosedjur. Inuti jultomten sitter en squeaker som piper när hunden biter på den.Bark-a-Boo ChristmasLodge Triangel Tomte har söta mönstrade kläder på sig, och finns i två olika storlekar.19 cm - 3,5 cm squeaker32 cm - 4,5 cm squeakerKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med Tennisbollar

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med Tennisbollar
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med TennisbollarDenna söta och juliga nallebjörnen är en riktigt bra lekkamrat till din vovve! Björnen har en squeaker inuti som ger spännande pipljud, och på benen har han tennisbollar som gör honom extra lockande!Storlek:32 cm lång4,5 cm squeakerKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Prassel-Nalle

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Prassel-Nalle
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Prassel-NalleDenna gulliga nallebjörnen har, julen till ära, klätt sig i sin allra finaste halsduk. Vi tror att din hund tycker denna nallen är extra rolig tack vare att den både prasslar och piper när man leker med den! Voff så roligt!Bark-a-Boo ChristmasLodge Prassel-Nalle är 18 cm lång och gör sig nog därför allra bäst till små och mellanstora hundar.Inuti sitter en squeaker som är 3,5 cm stor.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med Repben

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med Repben
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Nalle med RepbenDenna söta nallen har armar och ben gjorda av rep! Repet är härligt för din hund att bita och gnaga på, och det går att dra fram och tillbaka. Inuti nallen sitter en squeaker som ger spännande pipljud.Vi tror att detta är en utmärkt julklapp till din vovve!Storlek:23 cm3,5 cm squeakerKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo ChristmasLodge Tvättbjörn med Rep och Tennisboll

  Bark-a-Boo ChristmasLodge Tvättbjörn med Rep och Tennisboll
  Bark-a-Boo ChristmasLodge Tvättbjörn med Rep och TennisbollDenna multifunktionella hundleksaken är formad som en supersöt tvättbjörn - med en kropp tillverkad av både en liten tennisboll och ett rep med knut. Leksaken piper när hunden biter på den, och vi tror att din hund kommer att få riktigt mycket roligt med denna! Repet är riktigt härligt att bita på!Storlek:21 cm lång3,5 cm squeakerRepet är 1 cm tjocktKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo TuffLove Tomte 27 cm

  Bark-a-Boo TuffLove Tomte 27 cm
  Bark-a-Boo TuffLove Tomte 27 cmHär har vi en perfekt julklapp till din vovve! Bark-a-Boo TuffLove Tomte är en slitstark, söt och framförallt julig hundleksak!Tomten är sydd med tre lager tyg, och förstärkta sömmar på kritiska ställen - för att tåla tuffa tag från hundar i alla olika storlekar!Inuti Bark-a-Boo TuffLove Tomte finns en squeaker som avger ett spännande pipljud - något som de flesta hundar älskar! Squeakern ligger i en skyddande påse - för extra säkerhet och tålighet!Storlek:27 x 15 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo TuffLove Isbjörn 30 cm

  Bark-a-Boo TuffLove Isbjörn 30 cm
  Bark-a-Boo TuffLove Isbjörn 30 cmLetar du efter en slittålig och söt hundleksak att ge din vovve i julklapp? Ge denna isbjörnen en chans!Bark-a-Boo TuffLove Isbjörn är en slittålig nalle med förstärkta sömmar på kritiska ställen, och tre lager tyg! Inne i isbjörnen finns en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter i den. Squeakern ligger i en egen liten påse, för extra säkerhet.Med sina 30 cm i längd och tåliga material så passar isbjörnen till de allra flesta hundar, stora som små!Storlek:30 x 24 x 11 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Rep

  Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Rep
  Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med RepDenna hundleksak passar perfekt till hundar som gillar att bita och gnaga på rep! Många hundar tycker att rep gnisslar härligt i tänderna, och denna hundleksak har två rep - ett på vardera sida av sengångarens huvud!Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Rep är dock inte bara en repleksak - det är en pipleksak också. Det sitter nämligen en squeaker i sengångar-huvudet - för extra spännande lekar!Denna hundleksak är 35 cm lång och passar därför till hundar av de flesta storlekar.Storlek:35 x 15 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Sengångare

  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Sengångare
  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt SengångareDenna sengångare är mjuk och gosig, och piper när hunden biter i den. Vi tror att den snabbt kommer bli din vovves bästa vän!Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Sengångare har ingen stoppning! Detta passar utmärkt för hundar som annars brukar ha sönder sina mjukisdjur direkt, för att dra ut stoppningen.Inuti den platta kroppen sitter en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter - för extra spännande lekar! Sengångarens kropp är tillverkad av ett prassligt material.Storlek:26 x 22 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt Squeaker

  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt Squeaker
  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt SqueakerDenna söta hundleksak är formad som en uggla med mjuk och luddig päls. Vi tror att den kommer bli en perfekt lekkamrat för din hund! Ugglan är 18 cm lång och passar därför till hundar av lite mindre storlek.Inuti Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Platt Squeaker sitter, som du hör på namnet, en platt squeaker som piper när hunden biter på den - hur spännande och kul som helst, enligt de flesta hundar!Storlek:18 x 18 x 7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals (21 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals (21 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med RephalsDenna hundleksak är mångsidig, rolig och söt att titta på! Räven har mjuk och gosig päls, och en lång hals av rep. Räven passar utmärkt för alla hundar som gillar att bita och gnaga - rephalsen är riktigt mysig att gnaga på!Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals har även ett prasslande material inuti och som om inte detta vore nog så sitter det även en squeaker som piper inne i räven!Hundleksaken finns i två olika storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser och storlekar!21 x 9 x 9 cm39 x 12 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Räv

  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv
  Bark-a-Boo Amber Woodland RävLetar du efter en julklapp till din hund så vill vi slå ett slag för denna fina räven! Bark-a-Boo Amber Woodland Räv är en mjuk och gosig vän, som säkert kommer få följa med på alla din hunds kommande äventyr!Räven har ett prassligt material inuti, och även en spännande squeaker som piper när hunden biter i den - buskul!Bark-a-Boo Amber Woodland Räv har ett fint utseende och är säkert välkommen att sitta i soffan - eller vad tycker du?Storlek:40 x 30 x 16 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker

  Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker
  Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla MultisqueakerHär har vi en rolig hundleksak för hundar i de flesta storlekar och raser! Hundleksaken är mjuk och luddig, och formad som en söt uggla! Ugglan har en riktigt lång kropp, och det är för att hela tre stycken spännande squeakers ska få plats därinne!Bark-a-Boo Amber Woodland Lång Uggla Multisqueaker är en hundleksak som passar för alla hundar som älskar när det piper! Ugglan går utmärkt för dig som husse eller matte att kasta, så får hunden fånga.Storlek:39 x 11 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals (39 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals (39 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med RephalsDenna hundleksak är mångsidig, rolig och söt att titta på! Räven har mjuk och gosig päls, och en lång hals av rep. Räven passar utmärkt för alla hundar som gillar att bita och gnaga - rephalsen är riktigt mysig att gnaga på!Bark-a-Boo Amber Woodland Räv med Rephals har även ett prasslande material inuti och som om inte detta vore nog så sitter det även en squeaker som piper inne i räven!Hundleksaken finns i två olika storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser och storlekar!21 x 9 x 9 cm39 x 12 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (25 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (25 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med RepbenDenna härliga hundleksak har flera fördelar! Förutom sitt söta utseende och mysiga ludd, så har den rep-ben som vi tror att din vovve kommer älska att bita på.Inuti ugglan finns ett prasslande material - detta brukar hundar älska. Utöver detta så låter ugglan när hunden biter på den - extra kul!Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta raser!25 x 20 x 7 cm48 x 31 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (48 cm)

  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben (48 cm)
  Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med RepbenDenna härliga hundleksak har flera fördelar! Förutom sitt söta utseende och mysiga ludd, så har den rep-ben som vi tror att din vovve kommer älska att bita på.Inuti ugglan finns ett prasslande material - detta brukar hundar älska. Utöver detta så låter ugglan när hunden biter på den - extra kul!Bark-a-Boo Amber Woodland Uggla med Repben finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta raser!25 x 20 x 7 cm48 x 31 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med Rep

  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med Rep
  Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med RepDenna söta musen passar perfekt som lekkamrat till hundar i de allra flesta raser! Musen är en mycket mångsidig hundleksak som lockar hunden på flera olika sätt!Bark-a-Boo Amber Woodland Platt Mus med Rep har, som du hör på namnet, rep-ben och även en svans av rep. Vi tror att din vovve kommer älska att bita och gnaga på repen. Inuti musen finns ett prasslande material - detta brukar hundar tycka är mycket spännande! Utöver detta så sitter det en squeaker inne i musen som piper när hunden biter på den.Storlek:42 x 28 x 11 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Mus med Repsvans

  Bark-a-Boo Amber Woodland Mus med Repsvans
  Bark-a-Boo Amber Woodland Mus med RepsvansHär har vi en söt hundleksak i lite mindre modell, 22 cm lång. Musen passar perfekt för hundar av lite mindre storlek.Denna musen har en svans av härligt rep - extra mysigt att bita på! Inne i musen sitter en squeaker som avger ett spännande pipljud när hunden biter.Bark-a-Boo Amber Woodland Mus med Repsvans är en mjuk och gosig kompis, och vi tror att den kommer göra succé där hemma!Storlek:22 x 17 x 7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Långa Ben

  Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Långa Ben
  Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Långa BenDenna sengångaren ser kanske inte riktigt ut som vi brukar föreställa oss sengångare i det vilda - den har nämligen extra långa ben! Detta är dock bara till sengångarens fördel i detta fall, det är nämligen så att de långa benen är mycket lätta för din hund att greppa - även om du har en lite mindre hund.Vi tror att din hund kommer älska att bära eller släpa runt på hundleksaken, som dessutom är riktigt mjuk och mysig!Bark-a-Boo Amber Woodland Sengångare med Långa Ben har en squeaker som piper när hunden biter på den, och det finns även ett prasslande material inuti. Buskul!Storlek:49 x 19 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Snören

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Snören
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång Hals

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång Hals
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Platt Giraff

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Platt Giraff
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Rep

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Rep
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator Multisqueaker

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator Multisqueaker
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Rosa 7 cm

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Rosa 7 cm
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Blå 7 cm

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Blå 7 cm
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Alligator med Lång Hals

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Alligator med Lång Hals
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Snören

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Snören
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med SnörenDenna stora och härliga hundleksak är riktigt festlig, titta bara på alla de fina färgerna! Istället för stjärtfjädrar så har tukanen snören - superkul för hunden att bita på, och lätt att greppa!Hundleksaken är hela 64 cm lång, så den passar även för stora hundar! Tukanen är mjuk och gosig, och inuti sitter en squeaker som piper när hunden biter i den - extra roligt!Vi tror att tukanen, i alla sin färgglada prakt, skulle vara en utmärkt julklapp till din vovve där hemma!Storlek:64 x 23 x 22 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa Ben

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa Ben
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa BenDen här hundleksaken är formad som en tukan med långa ben av rep! Många hundar älskar att tugga på rep - det gnisslar så härligt i tänderna! Tukanen är fluffig och söt, och härlig att gosa med!Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Tukan med Långa Ben har en squeaker i mitten av kroppen - den piper roligt när hunden biter i den!Letar du efter en rolig hundleksak i härliga färger, kanske att ge i julklapp till din hund, så tror vi att denna är ett mycket bra alternativ!Storlek:41 x 4 x 14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång Hals

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång Hals
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Lång HalsDen här hundleksaken är formad som en söt och luddig giraff, men det som utmärker den mest är nog halsen. Giraffen har nämligen en lång flätad hals, som vi tror att din hund kommer älska att bita och gnaga på!Inne i giraffen sitter en squeaker som piper när hunden biter på den - för extra spännande lekar!Den här luddiga och mjuka hundleksaken med gnag-vänlig hals tror vi kommer bli en mycket bra kompanjon till din hund! Giraffen passar för hundar i de flesta storlekar.Storlek:37 x 13 x 11 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Platt Giraff

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Platt Giraff
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Platt GiraffHär har vi en söt hundleksak i form av en giraff med platt kropp utan stoppning! Detta är en modell av hundleksak som många hundar gillar, och den brukar passa utmärkt till hundar som gillar att ha sönder sina leksaker för att dra ut stoppningen. Då Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Platt Giraff inte har någon stoppning så kanske den får vara hel lite längre, helt enkelt!Inuti hundleksaken så finns det både ett prassligt material, och en squeaker som piper när hunden biter - riktigt kul och spännande!Storlek:37 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa Ben

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa Ben
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa BenHär har vi en hundleksak i form av en giraff - men den kanske inte riktigt ser ut som de giraffer du är van vid att se! Det är nämligen så att denna giraffen har superlånga ben. Benen är lätta för hunden att greppa, även om den har en liten mun. Vi tror att din hund kommer älska att bära eller släpa runt på giraffen, och vi tror att den blir en utmärkt kompanjon i hundbädden, eller varför inte i bilburen?Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Giraff med Långa Ben innehåller både ett prassligt material samt en squeaker som piper när hunden leker med den. Voff så roligt!Storlek:32 x 11 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Rep

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Rep
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med RepBark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Rep kanske inte ser ut som en repleksak, men faktum är att det är det! Det är nämligen så att lejonet har rep genom kroppen. Detta gör hundleksaken till den perfekta blandningen mellan mjukisdjur och repleksak!Vi tror att den kommer bli en trogen kompanjon till din vovve, och att han eller hon kommer älska att bita på lejonet och bära runt på det!Som om inte detta vore nog, så är det faktiskt så att Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Rep har en squeaker inuti, som piper - extra kul!Storlek:32 x 13 x 8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator Multisqueaker

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator Multisqueaker
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator MultisqueakerHar du en hund som gillar när leksakerna piper? Titta hit! Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator Multisqueaker är en såkallad multisqueaker-leksak vilket innebär att det sitter flera stycken squeakers i hundleksaken.Pipleksaken är formad som en lång alligator, och i kroppen sitter hela 10 squeakers - wow!Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lång Alligator Multisqueaker är 64 cm lång vilket innebär att den passar utmärkt även till stora hundar!Storlek:64 x 17 x 13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa Ben

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa Ben
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa BenDenna hundleksak passar för hundar i de flesta raser och storlekar! Lejonet har långa ben, och är väldigt söt och gosig!Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Lejon med Långa Ben har både ett prasslande material inuti, och en squeaker som ger spännande pipljud. Voff så spännande!Storlek:49 x 22 x 14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Rosa 7 cm

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Rosa 7 cm
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Rosa 7 cmSpikbollar är riktigt populära hos de flesta hundar! Piggarna masserar försiktigt hundens mun, och gör bollen extra lockande!Hundbollen är tillverkad av hållbar TPR och har en söt rosa färg.När du kastar denna bollen på en plan yta så kommer den troligen att, tack vare piggarna, studsa åt lite oberäkneliga håll - för extra spännande lekstunder!Storlek:7 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Blå 7 cm

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Blå 7 cm
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikboll Blå 7 cmEn piggboll är en riktig klassiker när det kommer till hundleksaker. Piggarna känns både spännande och bekväma i hundens mun, och vi tror att denna boll kommer bli riktigt poppis där hemma!När du kastar bollen på ett plant underlag så kommer den troligen studsa åt lite oberäkneliga håll - extra spännande för hunden att försöka fånga!Denna bollen är tillverkad av hållbar TPR i en fin ljusblå/mint-färg - fräscht!Storlek:7 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikben Blå 13 cm

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikben Blå 13 cm
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle TPR Spikben Blå 13 cmHär har vi en härlig hundleksak som passar för hundar i de flesta storlekar. Har du en mycket stor hund så vill du nog se dig om efter en lite större modell, dock, eftersom detta ben är 13 cm långt.Tuggleksaken är formad som ett ben i ljusblå/mintfärgad TPR - hållbar och snygg! På benet finns en massa mönster och piggar som masserar tandköttet och är bekvämt och härligt att tugga på!Storlek:13 cm långtKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Alligator med Lång Hals

  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Alligator med Lång Hals
  Bark-a-Boo Marshmallow Jungle Alligator med Lång HalsHär har vi en riktigt söt hundleksak i form av en fluffig alligator! Hundleksaken har en härlig grön färg som troligen kommer sticka ut ordentligt i leksakslådan!Det som utmärker den här hundleksaken är att den har en riktigt lång hals av flätat material. Halsen är således mycket lätt att greppa, även för en liten hund med liten mun. Halsen är även extra härlig för hunden att tugga och bita på!Utöver detta så har alligatorn också en squeaker inuti, som piper när hunden leker med den. Mycket lockande, för de flesta hundar!Storlek:33 x 13 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Sheep

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Sheep
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (21 cm)

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (21 cm)
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Spike Ball Alien

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Spike Ball Alien
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Rocket

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Rocket
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Spikenocker

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Spikenocker
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Ship Frisbee

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Ship Frisbee
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away LongLegs Alien

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away LongLegs Alien
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (30 cm)

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (30 cm)
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Sheep

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Sheep
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (21 cm)

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (21 cm)
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Alien med Piggboll

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Alien med Piggboll
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Rymdraket

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Rymdraket
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Rymdhund med Piggboll

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Rymdhund med Piggboll
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Ship Frisbee

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Space Ship Frisbee
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (30 cm)

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Astronaut Penguin (30 cm)
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away LongLegs Alien

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away LongLegs Alien