Bark-a-Boo hundprodukter

 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie GrönDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:23 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk

  Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk
 • Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd

  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd
  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk RödDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:25 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)
 • Bark-a-Boo LongToys Bläckfisk

  Bark-a-Boo LongToys Bläckfisk
 • Bark-a-Boo LongToys Flamingo

  Bark-a-Boo LongToys Flamingo
 • Bark-a-Boo LongToys Flamingo

  Bark-a-Boo LongToys Flamingo
  Bark-a-Boo LongToys FlamingoDenna roliga hundleksaken är mjuk och gosig och har riktigt långa ben som är tillverkade av robust rep. Benen är perfekta för din hund att bita på eller dra i. Kanske vill ni leka tillsammans och ha lite dragkamp?Inuti flamingons kropp sitter en squeaker som piper när hunden biter - extra spännande!Tack vare att Bark-a-Boo LongToys Flamingo faktiskt är hela 100 cm lång så gör den sig perfekt till stora hundar!Storlek:100 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikben 13 cm (Vit)

  Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikben 13 cm (Vit)
  Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikben 13 cmDetta spikbenet, eller piggbenet, är härligt att tugga på - det är nog de flesta hundar eniga om! Benet piper när hunden tuggar, och studsar om det kastas i marken. Buskul!Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikben har ett festligt jultema och finns i färgerna röd med glitter, eller pärlemorskimrande vit.Storlek:13 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo LongToys Bläckfisk

  Bark-a-Boo LongToys Bläckfisk
  Bark-a-Boo LongToys BläckfiskDenna bläckfisken är mjuk och mysig, men också riktigt kul för vovven att leka med. Den har långa armar som hunden kan bita i, eller som du kan hålla i såklart! Inuti bläckfiskens kropp sitter en squeaker som ger ett kul pipljud när hunden biter.Bark-a-Boo LongToys Bläckfisk är hela 100 cm lång vilket gör att den passar alldeles utmärkt till stora hundar!Storlek:100 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Hocus Pocus Spindel Svart (50 cm)

  Bark-a-Boo Hocus Pocus Spindel Svart (50 cm)
  Spännande hundleksak med pipljudBark-a-Boo Hocus Pocus Spindel väcker din hunds intresse! Inuti leksaken finns en squeaker, och dessutom har leksaken sex mjuka ben med prassligt material inuti. Finns i två storlekar. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo My Dog Isbjörn

  Bark-a-Boo My Dog Isbjörn
  Bark-a-Boo My Dog IsbjörnDen här glada björnen är tillverkad av mjuk och luddigt polyestertyg och den passar perfekt för gos, lek och bus!Bark-a-Boo My Dog Isbjörn är en perfekt vän att ha i hundbädden, eller varför inte i bilen för extra trygghet?Isbjörnen har en platt mage med prasslande material - mycket populärt hos hundar! Inte nog med det - isbjörnen har även en spännande squeaker som piper när hunden biter - så kul!Storlek:40 cm lång - passar för hundar i alla storlekarKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo My Dog Hund

  Bark-a-Boo My Dog Hund
  Bark-a-Boo My Dog HundKlart din hund ska ha en egen hund att leka med! Bark-a-Boo My Dog Hund är en söt liten hund med mjuk päls som passar perfekt som lekkamrat till din vovve!Bark-a-Boo My Dog Hund är tillverkad av polyester och inuti den platta magen finns ett prassligt material - extra spännande! Som om inte det vore nog så finns det även en squeaker inuti hundleksaken - den piper när hunden biter.Storlek:38 cm lång - perfekt för hundar i de flesta storlekarKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo My Dog Räv

  Bark-a-Boo My Dog Räv
  Bark-a-Boo My Dog RävDenna urgulliga räven kan inte vänta tills han får komma hem till din hund och busa, gosa och leka! Bark-a-Boo My Dog Räv är mjuk och go med luddig päls, och vi tror att den kommer bli den perfekta kompanjonen i hundbädden eller i bilen.Bark-a-Boo My Dog Räv är tillverkad av mjuk polyester och har en platt mage med prasslande material i! Inuti räven sitter också en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter. Räven är 40 cm lång och passar därför för hundar i alla storlekar. Bark-a-Boo My Dog Räv passar perfekt för hundar som gillar att både gosa och busa med sina leksaker!Storlek:40 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa

  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa
  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo RosaDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:36 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie BlåDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:26 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå

  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå
  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant GråDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:21 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Banan (47 cm)

  Bark-a-Boo FarmersMarket Banan (47 cm)
 • Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikben 13 cm (Vit)

  Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikben 13 cm (Vit)
 • Bark-a-Boo My Dog Isbjörn

  Bark-a-Boo My Dog Isbjörn
 • Bark-a-Boo My Dog Räv

  Bark-a-Boo My Dog Räv
 • Bark-a-Boo My Dog Hund

  Bark-a-Boo My Dog Hund
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)
 • Bark-a-Boo Hocus Pocus Spindel Svart (50 cm)

  Bark-a-Boo Hocus Pocus Spindel Svart (50 cm)
 • Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange

  Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange
 • Bark-a-Boo TuffLove Älg (46 cm)

  Bark-a-Boo TuffLove Älg (46 cm)
  Bark-a-Boo TuffLove ÄlgDen här älgen är tillverkad på ett sätt som gör att den tål lite tuffare lekar. Bark-a-Boo TuffLove är en serie leksaker som är sydda med tre lager av förstärkta sömmar. Inuti älgen finns en squeaker som är placerad i en påse för att den inte ska bli punkterad lika lätt.Storlekar:34 cm - 4,5 cm squeaker46 cm - 6,5 cm squeakerKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Bark-a-Boo LongToys Alligator

  Bark-a-Boo LongToys Alligator
 • Bark-a-Boo LongToys Orm

  Bark-a-Boo LongToys Orm
 • Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa

  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa
  Hållbar hundleksakEn hållbar flamingo i en fin rosa färg! Den avlånga hundleksaken gör leken mellan dig och din hund roligare. Leksaken är hållbar, och har tre extra lager med tyg och förstärkta sömmar. Din hund kommer bli extra busig när den hör pipet som leksaken gör eftersom det finns en squeakar inuti. Storlek: 36cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå
  Hållbar hundleksak med pipljudDenna blåa dinosaurie är tillverkad av ett mer hållbart material. Leksaken har tre extra lager med tyg och förstärkta sömmar, vilket gör att den passar perfekt för lite tuffare och utmanande lekar för dig och din hund. Inuti leksaken finns en squeaker. Storlek: 26 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå

  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå
  Hållbar hundleksak med pipljudHållbar hundleksak för hundar som gillar tuffa lekar! Leksaken har en squeaker inuti och är tillverkad av ett mer hållbart material. Den söta elefanten har tre extra lager med tyg och förstärkta sömmar. Voff vad spännande! Storlek: 21 cm.Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd

  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd
  Hållbar hundleksakBark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd är tillverkad av hållbart material och klarar lite tuffare lekar. Den är inte endast röd och lustig utan det är tre extra tjocka lager med tyg, plus förstärkta sömmar som ska göra att leksaken håller längre. Inuti finns det en squeaker. Storlek 25 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange

  Bark-a-Boo Tough Toys Krokodil Orange
  Hållbar hundleksak med pipljudBark-a-Boo Tough Toys Krokodil är en hållbar hundleksak. Den spännande krokodilen har tre lager av extra tyger, och förstärkta sömmar vilket kommer kunna ta leken till en ny busigare nivå. Leksaken har även en squeakar inuti. Storlek. 31 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön
  Hållbar hundleksak med pipljudDen här söta, gröna dinosaurien passar till hundar som gillar tuffa lekar! Den hållbara hundleksaken har tre extra lager med tyg och förstärta sömmar. Leksaken har även en squeaker inunti. Storlek 23 cm. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bark-a-Boo Night Creatures Gecko med Piggbollar

  Bark-a-Boo Night Creatures Gecko med Piggbollar
  Bark-a-Boo Night Creatures Gecko med PiggbollarDenna söta geckoödlan har med sig hela tre stycken piggbollar till din hund - åh vad roligt! Ni kan använda leksaken både som mjukisdjur, som tuggleksak och för att kasta och apportera. Vi gillar mångsidiga hundleksaker - och det gör nog din vovve också!Piggbollarna är härliga för hunden att bita på och pipljudet gör leksaken ännu mer spännande!Storlek:27 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Night Creatures Flodhäst (17 cm)

  Bark-a-Boo Night Creatures Flodhäst (17 cm)
  Bark-a-Boo Night Creatures FlodhästDenna söta flodhästen är en utmärkt lekkamrat för din hund! Den är mjuk och gosig, och inuti sitter en stor squeaker som piper när hunden biter på den! Voff så spännande!'Squeakern som sitter inuti är platt till formen vilket innebär att den tar upp en relativt stor del av flodhästens kropp.Bark-a-Boo Night Creatures Flodhäst finns i två storlekar för att passa de flesta hundar av olika raser!Storlekar:17 cm30 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikboll Röd 7,5 cm

  Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikboll Röd 7,5 cm
  Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikboll Röd 7,5 cmDenna spikbollen - eller piggbollen som man också kan säga - är tillverkad av TPR och är extra härlig för hunden att bita på.Bollen piper när hunden tuggar på den - för extra spännande lek!Bark-a-Boo Christmas Lodge Spikboll är tillverkad i en härligt julig färg - röd med glitter! Bollen passar perfekt som julklapp till din vovve.Storlek:7,5 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Night Creatures Tugguggla

  Bark-a-Boo Night Creatures Tugguggla
  Bark-a-Boo Night Creatures TuggugglaGillar din hund att tugga på leksaker - och är det extra kul om de dessutom piper? Då tror vi att denna ugglan kan vara något för er!Bark-a-Boo Night Creatures Tugguggla har en squeaker inuti som ger spännande pipljud, och dess hals är extra lång och tillverkad av slitstarkt TPR-gummi. Detta materialet är extra härligt för hunden att bita på!Storlek:20 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (25 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove FlamingoHar du en hund som älskar mjukisdjur, men som kanske brukar bita sönder dem direkt? Du är inte ensam, det kan vi garantera!Denna söta flamingon har extra starka sömmar på särskilt utsatta ställen, för att den ska kunna hålla längre än ett vanligt mjukisdjur!Bark-a-Boo Tufflove Flamingo är mjuk och gullig, och piper när din hund tuggar eller biter på den - extra spännande!Denna leksaken finns i två storlekar, för att passa de flesta olika hundar!25 cm47 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk

  Bark-a-Boo Tufflove Bläckfisk
  Bark-a-Boo Tufflove BläckfiskDenna gulliga bläckfisken har långa armar, och den tål lite tuffare tag än vanliga mjukisdjur! Bläckfisken har nämligen förstärkta sömmar vilket passar perfekt för många långa lekstunder med din hund.Inuti bläckfisken sitter en 4,5 cm stor squeaker som avger pipljud när hunden tuggar, eller när du själv klämmer på den.Vi tror att din hund kommer älska att leka med denna mjuka, gosiga leksaken - antingen själv eller tillsammans med matte eller husse!Storlek:25 cm långKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Flamingo (47 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove FlamingoHar du en hund som älskar mjukisdjur, men som kanske brukar bita sönder dem direkt? Du är inte ensam, det kan vi garantera!Denna söta flamingon har extra starka sömmar på särskilt utsatta ställen, för att den ska kunna hålla längre än ett vanligt mjukisdjur!Bark-a-Boo Tufflove Flamingo är mjuk och gullig, och piper när din hund tuggar eller biter på den - extra spännande!Denna leksaken finns i två storlekar, för att passa de flesta olika hundar!25 cm47 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (21,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove KoalaGillar din hund mjukisdjur så kanske du är på jakt efter en mysig kompis som inte går sönder så lätt? Då har du hittat rätt med denna härliga koalan! Den har nämligen förstärkta sömmar för att palla lite tuffare tag och hålla lite bättre än vanliga mjukisdjur.Bark-a-Boo Tufflove Koala har en 4,5 cm stor squeaker inuti som piper när hunden biter, eller när du klämmer på den. Extra kul för vovven!Koalan finns i två storlekar för att passa hundar av de flesta olika raser!20 cm32 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (18 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove MammutHar din hund en egen mammut att leka med? Om inte - kika här! Denna söta mammuten finns i tre olika storlekar för att passa för både den lilla, den mellanstora och den stora hunden!Bark-a-Boo Tufflove Mammut är mjuk och gosig, men den är faktiskt tuffare än den ser ut! Den har nämligen förstärkta sömmar för att orka med lite tuffare tag än andra gosedjur.Inuti mammuten sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar, vilket såklart gör leksaken ännu mer spännande!Storlekar:18 cm27 cm35 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Val (32,5 cm)
  Bark-a-Boo Tufflove ValSjälvklart tycker vi att din vovve ska ha en gullig val att leka med! Denna mjuka och mysiga valen tål faktiskt lite tuffare tag och hårdare lekar än andra gosedjur - den har nämligen förstärkta sömmar!Bark-a-Boo Tufflove Val finns i två olika storlekar, för att kunna passa de flesta hundraser!Inuti valen sitter en 4,5 cm stor squeaker som piper när hunden tuggar - extra kul!Storlekar:21,5 cm32,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Körsbär

  Bark-a-Boo FarmersMarket Körsbär
  Bark-a-Boo FarmersMarket KörsbärDessa söta och glada körsbär är en mjuk och luddig hundleksak som vi tror att din hund kommer älska!Körsbären är tillverkade av mjuk polyester och sitter ihop med ett 8 mm tjockt rep som är härligt för hunden att gnaga på! Inuti körsbären så sitter det små squeakers som avger ett spännande pipljud när hunden biter på dem!Bark-a-Boo FarmersMarket Körsbär är en somrig hundleksak som för tankarna till en varm sommardag i mormors trädgård. Vi tror att en kommer ge din hund många glada stunder!Storlek:21 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Sockerärtor

  Bark-a-Boo FarmersMarket Sockerärtor
  Bark-a-Boo FarmersMarket SockerärtorEn hundleksak i form av sockerärtor tror vi inte att din hund har sedan tidigare! Denna hundleksaken är mjuk och go, och tillverkad av ett lent polyestertyg.Inuti ärtorna sitter det runda squeakers som piper när hunden biter på dem, hundleksaken är således både gosig och spännande!Bark-a-Boo FarmersMarket Sockerärtor är formad som tre glada sockerärtor som sitter i sin skida. De är alla tre helt redo för många härliga lekstunder med din hund - det ser man på deras glada leenden!Storlek:23 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Banan (22 cm)

  Bark-a-Boo FarmersMarket Banan (22 cm)
  Bark-a-Boo FarmersMarket BananHär har vi en mjuk och gosig hundleksak i form av en banan som skalats till hälften! Bananen är gosig för hunden att mysa med och tack vare att den är halvskalad så finns det många olika ytor för hunden att bita på och bära leksaken i.Bark-a-Boo FarmersMarket Banan är tillverkad av mjuk polyester och den har både prassligt material och pipande squeakers inuti för extra spännande lek.Bananen är sydd av två olika tyg - ett luddigt och ett som är mer lent. Omväxling förnöjer!Bark-a-Boo FarmersMarket Banan finns i två olika storlekar för att passa en massa olika hundraser!Storlekar:22 x 11 x 12 cm47 x 22 x 26 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Banan (47 cm)

  Bark-a-Boo FarmersMarket Banan (47 cm)
  Bark-a-Boo FarmersMarket BananHär har vi en mjuk och gosig hundleksak i form av en banan som skalats till hälften! Bananen är gosig för hunden att mysa med och tack vare att den är halvskalad så finns det många olika ytor för hunden att bita på och bära leksaken i.Bark-a-Boo FarmersMarket Banan är tillverkad av mjuk polyester och den har både prassligt material och pipande squeakers inuti för extra spännande lek.Bananen är sydd av två olika tyg - ett luddigt och ett som är mer lent. Omväxling förnöjer!Bark-a-Boo FarmersMarket Banan finns i två olika storlekar för att passa en massa olika hundraser!Storlekar:22 x 11 x 12 cm47 x 22 x 26 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Ärtor på Rep

  Bark-a-Boo FarmersMarket Ärtor på Rep
  Bark-a-Boo FarmersMarket Ärtor på RepHar du en hund som både gillar pipleksaker och att tugga på rep så kan denna hundleksaken vara den perfekta kombinationen!Bark-a-Boo FarmersMarket Ärtor på Rep är, precis som namnet antyder, en hundleksak i form av 5 glada ärtor av polyester, som sitter på ett 8 mm tjockt rep! Inuti varje ärta sitter en rund liten squeaker som avger ett spännande pipljud när hunden biter!Tack vare att hundleksaken är så lång men smal och lätt, så passar den bra till hundar av de allra flesta storlekar!Storlek:68 cm långBollarna är ca 6 x 8 cm storaRepet är 8 mm tjocktKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bark-a-Boo FarmersMarket Morot

  Bark-a-Boo FarmersMarket Morot
  Bark-a-Boo FarmersMarket MorotDenna härliga hundleksak är hela 50 cm lång vilket gör att den passar de flesta hundar - särskilt de lite större raserna!Bark-a-Boo FarmersMarket Morot är en mjuk hundleksak av len polyester, med spännande pipljud inuti!Morotens blast består av ett 10 mm tjockt rep som vi tror att din hund kommer älska att gnaga och bita på.Storlek:50 x 13 x 12 cmRepets tjocklek: 10 mmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!