Barking Heads hundprodukter

 • Barking Heads Bowl Lickin Chicken 300 g

  Barking Heads Bowl Lickin Chicken 300 g
  Barking Heads Bowl Lickin Chicken 300 gBarking Heads Bowl Lickin Chicken 300 g är ett helfoder som passar för hundar i alla storlekar. Det har naturliga ingredienser och smak av läcker - och lättsmält - kyckling! Fodret innehåller även smaskiga och nyttiga grönsaker och örter!Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har riktigt hög kötthalt.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken (2 kg)

  Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken (2 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundDetta foder genomgår just nu en uppdatering, och tills uppdateringen är genomförd kan du få hem antingen en uppdaterad eller äldre version (Barking Heads Fat Dog Slim) när du beställer fodret. Nya versionen heter Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken och förutom namnbytet så har fodret uppdaterats för att bli ännu mer smakrikt och ännu mer rikt på kyckling! Fodret består nu av 50% kyckling! Öringen har tagits bort ur receptet, och nivåerna av ris och potatis har recucerats.Vi rekommenderar att du hanterar denna uppdatering som ett foderbyte, dvs gör bytet successivt. Du kan läsa mer om foderbyte här.Ett läckert foder för hundar som behöver tänka lite extra på vikten. Det lilla hålet i mitten av foderbiten gör att din hund tror att den får mer mat än den faktiskt får. Med kyckling som proteinkälla har man minskat fetthalten och istället tillsatt brunt ris som är både näringsrikt och har lågt GI. Brunt ris är även en riktigt bra källa till fiber och är lättsmält. Fodret innehåller även alfalfa, magnesium och A-, C- och E-vitminer.Mindre fett och kalorier för en hälsosam och energisk hundL-Carnitine hjälper till att öka ämnesomsättningenGlukosamin och kondroitin gynnar ledhälsanSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Small Breed Little Paws Bowl Lickin Goodness Chicken (1,5 kg)

  Barking Heads Small Breed Little Paws Bowl Lickin Goodness Chicken (1,5 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundHar din lilla vovve lite problem med magen? Då är det här rätt val av foder. Ett premiumfoder som passar alla hundar. Utan gluten och proppfullt av härligt protein. Omega-3 och -6 hjälper till att hålla pälsen i schysst skick.Glutenfritt –gluten är en vanlig orsak till överkänslighetSjögräs är en grym naturlig källa till kalciumSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Golden Years 300 g

  Barking Heads Golden Years 300 g
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundEtt smakligt och spannmålsfritt våtfoder som är bra för hundar som börjar bli lite äldre. Med ingredienser som stöder en god ledhälsa och upp till 85 % lax och kyckling.Kort om Barrking Heads Golden YearsInnehåller 85 % kyckling och laxIngredienser som är bra för ledhälsanServera som helfoder eller som komplement till torrfoderSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Pooched Salmon 300 g

  Barking Heads Pooched Salmon 300 g
  Barking Heads Pooched Salmon 300 gBarking Heads Pooched Salmon 300 g är ett helfoder som passar för hundar i alla storlekar. Det har naturliga ingredienser och smak av läcker lax och sardin. Fodret innehåller också grönsaker och örter som är både gott och nyttigt för vovven!Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög halt av fisk.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads Golden Years 300 g

  Barking Heads Golden Years 300 g
  Barking Heads Golden Years 300 gBarking Heads Golden Years 300 g är ett helfoder som passar för äldre hundar i alla storlekar. Det har naturliga ingredienser och smak av läcker och lättsmält kyckling och lax. Fodret innehåller också goda och nyttiga grönsaker och örter!Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög kötthalt.Barking Heads Golden Years 300 g är tillverkat av ingredienser som främjar friska starka leder och har en lägre fetthalt vilket oftast passar bra för äldre hundar.Detta foder rekommenderas från ca 7 år, men det varierar självklart mellan olika raser. Större hundar kan ofta gå över till ett seniorfoder tidigare än små hundar.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads Chop Lickin Lamb 300 g

  Barking Heads Chop Lickin Lamb 300 g
  Barking Heads Chop Lickin Lamb 300 gBarking Heads Chop Lickin Lamb 300 g är ett helfoder som passar för hundar i alla storlekar. Det har naturliga ingredienser och smak av läckert - och lättsmält - lamm! Fodret innehåller även smaskiga och nyttiga grönsaker och örter!Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög kötthalt. Lamm är en proteinkälla som de flesta hundar älskar, och det brukar vara riktigt snällt mot magen.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads Puppy Days 300 g

  Barking Heads Puppy Days 300 g
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din valpSmakligt och spannmålsfritt helfoder som är framtaget för att din valp ska få bästa möjliga start i livet. Försiktigt tillagat med härlig kyckling, sötpotatis, grönsaker och örter.Kort om Barking Heads Puppy DaysInnehåller 85 % kycklingDHA från laxolja är bra för hjärnans och synens utvecklingPrebiotika MOS – bra för matsmältningenServera som helfoder eller som komplement till torrfoderSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Pooched Salmon 300 g

  Barking Heads Pooched Salmon 300 g
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundEtt smakligt och spannmålsfritt våtfoder som är bra för din hunds hud och päls. Innehåller upp till 86 % lax och sardin tillsammans med härliga grönsaker och örter.Kort om Barking Heads Pooched SalmonInnehåller 86 % lax och sardinLax- och solrosolja är bra för hud och pälsInnehåller prebiotika MOS som är bra för tarmarnaServera som helfoder eller som komplement till torrfoderSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Beef Waggington 300 g

  Barking Heads Beef Waggington 300 g
  Barking Heads Beef Waggington 300 gBarking Heads Beef Waggington 300 g är ett helfoder som passar hundar i alla storlekar. Det är helt fritt från spannmål och har naturliga ingredienser. Fodret har läcker smak av nötkött, grönsaker och örter - det lär bli en storfavorit även hemma hos dig!Detta fodret är fritt från artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög kötthalt.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads Fat Dog Slim 300 g

  Barking Heads Fat Dog Slim 300 g
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundEtt smakligt och spannmålsfritt våtfoder som är bra för hundar som behöver gå ner eller behålla vikten. Innehåller upp till 85 % kyckling och härliga grönsaker och örter.Kort om Barking Heads Fat Dog SlimInnehåller 85 % lättsmält kycklingIngredienser som är bra för ledhälsanServera som helfoder eller som komplement till torrfoderSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Chop Lickin Lamb 300 g

  Barking Heads Chop Lickin Lamb 300 g
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundEtt smakligt och spannmålsfritt våtfoder som gör din lilla hunds päls skinande. Innehåller upp till 85 % lamm och även laxolja och solrosolja. Allt för att hud och päls hos vovven ska se strålande ut.Kort om Barking Heads Chop Lickin' LambInnehåller 85 % lamm –brukar passa känsliga magarServera som helfoder eller som komplement till torrfoderSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Bowl Lickin Chicken 300 g

  Barking Heads Bowl Lickin Chicken 300 g
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundEtt smakligt och spannmålsfritt våtfoder som gör din lilla hunds mage glad. Innehåller upp till 85 % kyckling som är lättsmält och snällt mot magenKort om Barking Heads Bowl Lickin' Chicken Innehåller 85 % kyckling – lättsmält sådanHypoallergentServera som helfoder eller som komplement till torrfoderSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Beef Waggington 300 g

  Barking Heads Beef Waggington 300 g
  Ett 100% naturligt hundfoder, tillverkat av väl utvalda råvaror! Barking Heads Beef Waggington är ett högkvalitativt våtfoder, fullt av nyttigheter för din vovve! Fodret är spannmålsfritt. Våtfoder med hög kötthaltPassar alla storlekarSpannmålsfrittSolrosolja som källa till omega-fettsyrorInnehåller mycket grönsaker och örter
 • Barking Heads Small Breed Little Paws Fuss Pot Duck (1,5 kg)

  Barking Heads Small Breed Little Paws Fuss Pot Duck (1,5 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundDetta foder genomgår just nu en uppdatering, och tills uppdateringen är genomförd kan du få hem antingen en uppdaterad eller äldre version (Barking Heads Small Breed Doggylicious Duck) när du beställer fodret. Nya versionen heter Barking Heads Small Breed Little Paws Fuss Pot Duck och förutom namnbytet så har fodret uppdaterats för att bli ännu mer smakrikt och ännu mer rikt på anka! Fodret består nu av 50% anka!Vi rekommenderar att du hanterar denna uppdatering som ett foderbyte, dvs att du gör bytet gradvis. Du kan läsa mer om foderbyte här.Alla hundar förtjänar ett smaskigt, näringsrikt foder, såklart även de allra minsta. Och just för att vissa vovvar är så små, så måste vi tänka på vilken mat vi ger dem. Anka som protein är lättsmält för känsliga magar och innehåller omega-3 och -6 som gynnar hälsan på många sätt. Fodret innehåller även sjögräs som är en naturlig källa till kalcium som är bra för skelettet.Innehåller sötpotatis – smaskigt och rikt på antioxidanterInnehåller ärtor – en bra källa till kolhydrater och rikt på kostfiberA-vitamin – för syn, hud och pälsSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads All Hounder Fuss Pot Duck (2 kg)

  Barking Heads All Hounder Fuss Pot Duck (2 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundDetta torrfoder med anka är lättsmält och rikt på Omega-3 och -6. Det är bra för både hud och päls och gynnar även hormonbalansen. Fodret passar bra för hundar som har problem med blodsockret.Innehåller sötpotatis som är rikt på antioxidanterGlukosamin och kondroitin för bättre ledhälsaRikt på järn, magnesium, fibrer och vitaminerSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads All Hounder Golden Years Senior (12 kg)

  Barking Heads All Hounder Golden Years Senior (12 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundDetta foder genomgår just nu en uppdatering, och tills uppdateringen är genomförd kan du få hem antingen en uppdaterad eller äldre version (Barking Heads Golden Years) när du beställer fodret. Nya versionen heter Barking Heads All Hounder Golden Years Senior och förutom namnbytet så har fodret uppdaterats för att bli ännu mer smakrikt, lättsmält och ännu mer rikt på kyckling! Fodret består nu av 50% kyckling! Dessutom har öringen tagits bort ur fodret.Vi rekommenderar att du hanterar denna uppdateringen som ett foderbyte, dvs att du gör bytet successivt. Du kan läsa mer om foderbyte här.Din hunds behov förändras i takt med åldrandet. Detta är ett läckert foder som är framtaget för just hundar över 7 år. Ingredienserna är lättsmälta och man har tillsatt naturliga antioxidanter, MOS och FOS prebiotika och glukosamin – allt för seniorens bästa. Dessa ingredienser hjälper din åldrande vän att hålla vikten, att behålla sina smidiga leder, att få energi och att se lika fräsch ut som alltid.Prebiotisk FOS underlättar matsmältningen och är bra för magenFritt från veteGlukosamin och kondroitin gynnar ledhälsanSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads All Hounder Golden Years Senior (2 kg)

  Barking Heads All Hounder Golden Years Senior (2 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundDetta foder genomgår just nu en uppdatering, och tills uppdateringen är genomförd kan du få hem antingen en uppdaterad eller äldre version (Barking Heads Golden Years) när du beställer fodret. Nya versionen heter Barking Heads All Hounder Golden Years Senior och förutom namnbytet så har fodret uppdaterats för att bli ännu mer smakrikt, lättsmält och ännu mer rikt på kyckling! Fodret består nu av 50% kyckling! Dessutom har öringen tagits bort ur fodret.Vi rekommenderar att du hanterar denna uppdateringen som ett foderbyte, dvs att du gör bytet successivt. Du kan läsa mer om foderbyte här.Din hunds behov förändras i takt med åldrandet. Detta är ett läckert foder som är framtaget för just hundar över 7 år. Ingredienserna är lättsmälta och man har tillsatt naturliga antioxidanter, MOS och FOS prebiotika och glukosamin – allt för seniorens bästa. Dessa ingredienser hjälper din åldrande vän att hålla vikten, att behålla sina smidiga leder, att få energi och att se lika fräsch ut som alltid.Prebiotisk FOS underlättar matsmältningen och är bra för magenFritt från veteGlukosamin och kondroitin gynnar ledhälsanSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken (12 kg)

  Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken (12 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundDetta foder genomgår just nu en uppdatering, och tills uppdateringen är genomförd kan du få hem antingen en uppdaterad eller äldre version (Barking Heads Fat Dog Slim) när du beställer fodret. Nya versionen heter Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken och förutom namnbytet så har fodret uppdaterats för att bli ännu mer smakrikt och ännu mer rikt på kyckling! Fodret består nu av 50% kyckling! Öringen har tagits bort ur receptet, och nivåerna av ris och potatis har recucerats.Vi rekommenderar att du hanterar denna uppdatering som ett foderbyte, dvs gör bytet successivt. Du kan läsa mer om foderbyte här.Ett läckert foder för hundar som behöver tänka lite extra på vikten. Det lilla hålet i mitten av foderbiten gör att din hund tror att den får mer mat än den faktiskt får. Med kyckling som proteinkälla har man minskat fetthalten och istället tillsatt brunt ris som är både näringsrikt och har lågt GI. Brunt ris är även en riktigt bra källa till fiber och är lättsmält. Fodret innehåller även alfalfa, magnesium och A-, C- och E-vitminer.Mindre fett och kalorier för en hälsosam och energisk hundL-Carnitine hjälper till att öka ämnesomsättningenGlukosamin och kondroitin gynnar ledhälsanSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Top Dog Turkey 300 g

  Barking Heads Top Dog Turkey 300 g
  Spannmålsfritt helfoder med smaskig kalkon! Barking Heads Top Dog Turkey är ett spannmålsfritt helfoder för hundar i alla storlekar. Fodret är gjort på 100% naturliga råvaror, och fullt av bra näringsämnen som gör gott för din hund! Innehåller 85% kalkon.SpannmålsfrittInga tillsatta konstgjorda färgämnen, smaker eller konserveringsmedelKolhydraterna och fibrerna kommer från sötpotatis 
 • Barking Heads All Hounder Bowl Lickin Goodness Chicken (12 kg)

  Barking Heads All Hounder Bowl Lickin Goodness Chicken (12 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundHar din vovve lite problem med magen? Då är det här rätt val av foder. Ett premiumfoder som passar alla hundar. Utan gluten och proppfullt av härligt protein. Omega-3 och -6 hjälper till att hålla pälsen i schysst skick.Glutenfritt – gluten är en vanlig orsak till överkänslighetInnehåller torkad morot som är fullt av antioxidanter och A-vitaminSmakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads All Hounder Bowl Lickin Goodness Lamb (2 kg)

  Barking Heads All Hounder Bowl Lickin Goodness Lamb (2 kg)
  100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hundEtt läckert allergivänligt foder för vuxna hundar. Innehåller delikat lamm, både färskt och torkat, inga biprodukter utan endast lammkött. I receptet har man plockat bort de ingredienser som vanligtvis orsakar överkänslighet. Istället har man fyllt fodret med nyttigheter som är bra för både hud och päls.Fritt från korn och veteOptimala nivåer av Omega 3 och 6Smakrika, naturliga brittiska ingredienserFritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedelBarking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.
 • Barking Heads Small Breed Bowl Lickin' Chicken 1,5 kg (1,5 kg)

  Barking Heads Small Breed Bowl Lickin' Chicken 1,5 kg (1,5 kg)
  Barking Heads Small Breed Bowl Lickin' ChickenBarking Heads skapar mumsig hundmat, utan konstgjorda tillsatser! De fokuserar istället på naturliga ingredienser och en ingredienslista som är lätt att förstå.Barking Heads Small Breed Bowl Lickin' Chicken är ett helfoder för vuxna hundar av mindre raser. Fodret lämpar sig för hundar som väger upp till 10 kg. Det är baserat på kyckling, en naturligt lättsmält och mycket populär proteinkälla. Fodret är tillverkat utan gluten, och kolhydraterna kommer mestadels ifrån ris och sötpotatis!Fler fördelar med Barking Heads Small Breed Bowl Lickin' Chicken:Glutenfritt - extra lättsmältOmega-3 och Omega-6 är bra för huden och främjar en frisk och glansig pälsEn blandning av örter bidrar till den goda smakenFodret är tillverkat utan konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel
 • Barking Heads Small Breed Doggylicious Duck (1,5 kg)

  Barking Heads Small Breed Doggylicious Duck (1,5 kg)
  Barking Heads Small Breed Doggylicious DuckBarking Heads tillverkar mumsigt hundfoder, utan onödiga tillsatsämnen! De satsar hårt på naturliga råvaror och en ingredienslista som är lätt att förstå sig på.Barking Heads Small Breed Doggylicious Duck är ett helfoder för vuxna hundar av mindre raser, under 10 kg i kroppsvikt. Fodret är spannmålsfritt och baserat på läcker anka, lax och sötpotatis. Fodret är allergivänligt och kan även fungera till lite mer känsliga hundar! Foderkulorna är små för att vara lätta för små hundar att tugga!Fler fördelar med Barking Heads Small Breed Doggylicious Duck:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat - för starka lederOmega-fettsyror - för frisk hud och en glansig pälsÖrtblandning - för en extra spännande smakFodret är fritt från spannmål och konserveringsmedel samt konstgjorda färgämnen och smakämnen
 • Barking Heads Doggylicious Duck (2 kg)

  Barking Heads Doggylicious Duck (2 kg)
  Barking Heads Doggylicious DuckBarking Heads tillverkar smaskig hundmat, utan onödiga tillsatsämnen! De fokuserar på naturliga ingredienser och en innehållsförteckning som är lätt att förstå!Barking Heads Doggylicious Duck är ett spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar av alla storlekar. Fodret är baserat på anka, och är lättsmält och allergivänligt. Fodret kan fungera alldeles utmärkt till hundar med känslig mage, eller hundar som t.ex. är allergiska emot spannmål eller nötkött.Fler fördelar med Barking Heads Doggylicious Duck:Glukosamin, MSM och kondroitin är välbeprövade ämnen som främjar friska och starka lederOmega-3 och Omega-6 främjar frisk hud och en fin, glansig pälsExtra god smak tack vare den spännande örtblandningenFodret är spannmålsfritt samt tillverkat utan konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringmedel
 • Barking Heads Golden Years (2 kg)

  Barking Heads Golden Years (2 kg)
  Barking Heads Golden YearsBarking Heads tillverkar mumsig hundmat, utan onödiga tillsatser! De satsar stenhårt på naturliga ingredienser och en innehållsförteckning som är lätt att förstå sig på.Barking Heads Golden Years är ett helfoder för äldre hundar. Fodret är baserat på kyckling som är en mycket lättsmält och naturligt fettsnål proteinkälla. Fodret innehåller också läcker forell, brunt ris och potatis. Denna hundmaten är särskilt utformad för att ge den äldre hunden allt den behöver på en daglig basis, och för att göra seniortiden till en härlig tid - the golden years helt enkelt!Fler fördelar med Barking Heads Golden Years:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat främjar friska och starka lederFOS och MOS stöttar matsmältningenOmega-3 och Omega-6 är bra för huden och pälsenEn härlig örtblandning skapar en god och spännande smakTranbär främjar god urinvägshälsaFodret är tillverkat utan artificiella färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel
 • Barking Heads Fat Dog Slim (12 kg)

  Barking Heads Fat Dog Slim (12 kg)
  Barking Heads Fat Dog SlimBarking Heads tillverkar mumsig hundmat, utan en massa onödiga tillsatser! De satsar hårt på naturliga ingredienser och en innehållsförteckning som är lätt att förstå.Barking Heads Fat Dog Slim är ett helfoder för vuxna hundar som har en tendens till övervikt. Övervikt är mycket slitsamt för hundens kropp, inte minst för lederna, och det är därför viktigt att hålla koll på hullet, erbjuda rätt mängd fysisk aktivitet och att servera ett passande foder.Detta fodret är baserat på kyckling som är en naturligt fettsnål och samtidigt lättsmält proteinkälla. Fodret innehåller även forell och brunt ris. Fler fördelar med Barking Heads Fat Dog Slim:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat bidrar till starka lederOmega-3 och Omega-6 är bra för huden och pälsenEn härlig örtblandning gör smaken extra lockandeFodret är fritt från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel
 • Barking Heads Fat Dog Slim (2 kg)

  Barking Heads Fat Dog Slim (2 kg)
  Barking Heads Fat Dog SlimBarking Heads tillverkar mumsig hundmat, utan en massa onödiga tillsatser! De satsar hårt på naturliga ingredienser och en innehållsförteckning som är lätt att förstå.Barking Heads Fat Dog Slim är ett helfoder för vuxna hundar som har en tendens till övervikt. Övervikt är mycket slitsamt för hundens kropp, inte minst för lederna, och det är därför viktigt att hålla koll på hullet, erbjuda rätt mängd fysisk aktivitet och att servera ett passande foder.Detta fodret är baserat på kyckling som är en naturligt fettsnål och samtidigt lättsmält proteinkälla. Fodret innehåller även forell och brunt ris. Fler fördelar med Barking Heads Fat Dog Slim:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat bidrar till starka lederOmega-3 och Omega-6 är bra för huden och pälsenEn härlig örtblandning gör smaken extra lockandeFodret är fritt från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel
 • Barking Heads Bowl Lickin' Chicken (12 kg)

  Barking Heads Bowl Lickin' Chicken (12 kg)
  Barking Heads Bowl Lickin' ChickenBarking Heads tillverkar välsmakande hundmat, utan en massa onödiga tillsatser! De satsar hårt på ett naturligt innehåll och en ingredienslista som är lätt att förstå.Detta torrfodret är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar - även dem som har lite känsligare mage! Fodret är baserat på kyckling, och innehåller en mycket hög halt av detta. Kyckling är en mycket lättsmält och populär proteinkälla som de flesta hundar tycker om! Fodret är fritt från gluten och passar således för hundar som är känsliga mot gluten, och även för hundar som exempelvis inte tål nötkött.Fler fördelar med Barking Heads Bowl Lickin' Chicken:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat är bra för hundens lederMorötter bidrar med exempelvis Vitamin AEn härlig örtblandning bidrar till den goda smakenOmega-fettsyror bidrar till frisk hud och pälsFodret är tillverkat utan konserveringsmedel och konstgjorda färg- och smakämnen
 • Barking Heads Bowl Lickin' Chicken (2 kg)

  Barking Heads Bowl Lickin' Chicken (2 kg)
  Barking Heads Bowl Lickin' ChickenBarking Heads tillverkar välsmakande hundmat, utan en massa onödiga tillsatser! De satsar hårt på ett naturligt innehåll och en ingredienslista som är lätt att förstå.Detta torrfodret är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar - även dem som har lite känsligare mage! Fodret är baserat på kyckling, och innehåller en mycket hög halt av detta. Kyckling är en mycket lättsmält och populär proteinkälla som de flesta hundar tycker om! Fodret är fritt från gluten och passar således för hundar som är känsliga mot gluten, och även för hundar som exempelvis inte tål nötkött.Fler fördelar med Barking Heads Bowl Lickin' Chicken:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat är bra för hundens lederMorötter bidrar med exempelvis Vitamin AEn härlig örtblandning bidrar till den goda smakenOmega-fettsyror bidrar till frisk hud och pälsFodret är tillverkat utan konserveringsmedel och konstgjorda färg- och smakämnen
 • Barking Heads Chop Lickin' Lamb (12 kg)

  Barking Heads Chop Lickin' Lamb (12 kg)
  Barking Heads Chop Lickin' LambBarking Heads tillverkar välsmakande hundmat, utan en massa onödiga tillsatser! De satsar stenhårt på naturliga ingredienser och en ingredienslista som är lätt att förstå.Barking Heads Chop Lickin' Lamb är ett helfoder för vuxna hundar. Fodret är baserat på lamm - en lättsmält och mycket välsmakande proteinkälla, och detta fodret brukar med fördel kunna ges även till lite mer känsliga hundar. Exempelvis så är denna hundmaten ett utmärkt alternativ för hundar som är allergiska mot kyckling.Fler fördelar med Barking Heads Chop Lickin' Lamb:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat främjar friska och starka lederOmega-3 och Omega-6 stöttar hundens hud och pälsEn härlig örtblandning skapar en god och spännande smakFodret är fritt från korn, vete, konserveringsmedel samt konstgjorda färg- och smakämnen
 • Barking Heads Chop Lickin' Lamb (2 kg)

  Barking Heads Chop Lickin' Lamb (2 kg)
  Barking Heads Chop Lickin' LambBarking Heads tillverkar välsmakande hundmat, utan en massa onödiga tillsatser! De satsar stenhårt på naturliga ingredienser och en ingredienslista som är lätt att förstå.Barking Heads Chop Lickin' Lamb är ett helfoder för vuxna hundar. Fodret är baserat på lamm - en lättsmält och mycket välsmakande proteinkälla, och detta fodret brukar med fördel kunna ges även till lite mer känsliga hundar. Exempelvis så är denna hundmaten ett utmärkt alternativ för hundar som är allergiska mot kyckling.Fler fördelar med Barking Heads Chop Lickin' Lamb:Glukosamin, MSM och kondroitinsulfat främjar friska och starka lederOmega-3 och Omega-6 stöttar hundens hud och pälsEn härlig örtblandning skapar en god och spännande smakFodret är fritt från korn, vete, konserveringsmedel samt konstgjorda färg- och smakämnen
 • Barking Heads Top Dog Turkey 300 g

  Barking Heads Top Dog Turkey 300 g
  Barking Heads Top Dog Turkey 300 gBarking Heads Top Dog Turkey 300 g är ett helfoder som passar för hundar i alla storlekar. Det har naturliga ingredienser och smak av läcker kalkon. Fodret innehåller också grönsaker och örter som är både goda och nyttiga för din vovve!Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög kötthalt.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads Puppy Days 300 g

  Barking Heads Puppy Days 300 g
  Barking Heads Puppy Days 300 gBarking Heads Puppy Days 300 g är ett helfoder som passar för valpar i alla storlekar. Det har naturliga ingredienser och smak av läcker kyckling och sötpotatis!Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög kötthalt.Barking Heads Puppy Days 300 g innehåller ingrediender som är bra för valpens matsmältning, hjärna, syn, hud och päls.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!
 • Barking Heads Fat Dog Slim 300 g

  Barking Heads Fat Dog Slim 300 g
  Barking Heads Fat Dog Slim 300 gBarking Heads Fat Dog Slim 300 g är ett helfoder som passar för hundar i alla storlekar.Fodret är speciellt framtaget för hundar som har problem med vikten, och kan användas till hundar som antingen behöver gå ned lite i vikt, eller som behöver hjälp med att hålla vikten. Fodret har naturliga ingredienser och smak av läcker - och lättsmält - kyckling. Barking Heads Fat Dog Slim 300 g innehåller även goda och nyttiga grönsaker och örter.Detta fodret är fritt från spannmål, artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och det har hög kötthalt.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!