Brit Care hundprodukter

 • Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb (12 kg)

  Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb (12 kg)
  Brit Care Puppy Hypoallergenic LambDetta hypoallergena torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande valpar av alla raser. Fodret är baserat på lamm och ris - lättsmält och snällt mot magen.Lamm är ett mycket uppskattat protein som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Ris är lättsmält och passar utmärkt för känsliga magar.Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb innehåller probiotika som främjar god matsmältning och ett bra immunförsvar. Man har även valt att tillsätta mariatistel som innehåller en massa antioxidanter och kan ha en detox-effekt.Detta hypoallergena valpfoder passar känsliga valpar och valpar med allergier och överkänsligheter. Fodret ger valpen en bra start i livet, och passar fram till ca 12 månaders ålder. Därefter är det dags att se sig om efter ett vuxenfoder.
 • Brit Vitamins Calm 150 g

  Brit Vitamins Calm 150 g
  Brit Vitamins Calm 150 gHar du en hund som lätt blir stressad så kan det vara väl värt att testa Brit Vitamins Calm. Detta är som en vitamintablett - men i form av en läcker godisbit! Andra kosttillskott kommer ofta i form av tabletter eller pulver, och kan vara svåra att ge, men dessa tror vi att din hund kommer älska!Brit Vitamins Calm innehåller en rad olika ingredienser som arbetar för att skapa lugn och reducera stress hos din hund.Tryptofan - ger glädje och lugnValeriana, kamomill och hampa - naturligt lugnandeB-vitaminer - stöttar nervsystemetC-vitamin - minskar oxidativ stressBrit Vitamins Calm är fria från GMO, soja, spannmål samt konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Care Functional Snack Recovery Herring

  Brit Care Functional Snack Recovery Herring
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt, spannmålsfritt och funktionellt hundgodis. Recovery Herring innehåller havtorn som är rik på antioxidanter och skyddar mot fria radikaler, och dessutom vitaminer och aminosyror som påskyndar återhämtningen efter träning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & InsectDetta läckra och klimatsmarta torrfoder är särskilt tillverkat för att passa vuxna medelstora hundar som väger mellan ca 11 och 25 kg. Fodret har god smak och består av medelstora foderkulor som passar medelstora raser!Brit Care Dog Adult Sustainable Medium Breed Chicken & Insect är, som du ser på namnet, baserat på kyckling och insekter. Kyckling är ett lättsmält och fettsnålt protein som främjar starka muskler. Kyckling är rikt på en massa nyttigheter såsom fosfor, järn, magnesium, selen och kalcium.Insekter är ganska nytt i hundfoder, men vi tror att det är här för att stanna. Insekter har mycket låg klimatpåverkan och använder blott en bråkdel av det utrymmet och vattnet som krävs för att ha rött kött i foder. Det är mycket ovanligt att hundar är allergiska emot insektsprotein, och det är dessutom rikt på aminosyror och prebiotika.Man har valt att tillsätta växten Hjärtstilla till detta foder - det är bra för hundens hjärta!Kolhydraterna i detta foder kommer ifrån spannmål - fiberrikt och lättsmält!Brit Care Sustainable är en foderserie för den miljömedvetna hundägarenBrit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU's regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!
 • Brit Care Functional Snack Antistress Shrimps

  Brit Care Functional Snack Antistress Shrimps
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är godis som är fritt från spannmål och berikat med funktionella ingredienser. Antistress Shrimps innehåller hampa som hjälper till att harmonisera basala funktioner i kroppen, och stödjer mentalt välbefinnande. Dessutom innehåller det en blandning av örter som hjälper till att balansera stress.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Paté & Meat Lamb 400 g

  Brit Paté & Meat Lamb 400 g
  EgenskaperEn utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat är ett helfoder men funkar också som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Care Functional Snack Immunity Insect 150 g

  Brit Care Functional Snack Immunity Insect 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Immunity Insect innehåller bland annat vitamin C och lactobacillus som stärker immunförsvaret. Godiset innehåller även ingefära, som har anti-inflammatoriska egenskaper och hjälper till att upprätthålla en naturlig metabolism. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Dog Sustainable Sensitive (3 kg)

  Brit Care Dog Sustainable Sensitive (3 kg)
  Brit Care Dog Sustainable, SensitiveSkonsamt torrfoder gjort på fisk & insektsprotein, för känsliga hundmagarBrit Care Dog Sustainable, Sensitive är ett hundfoder speciellt utvecklat för känsliga hundmagar. Huvudingrediensen består av skonsamt insektsprotein och omega-3 rik fisk. Detta torrfoder innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att hålla sig frisk och stark.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra för mjäll och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Överblick Brit Care Dog Sustainable, Sensitive:Allergivänligt - Insekts- och fiskbaserad formel för att undvika biverkningarInget kycklingfett - Omega-3 fettsyror DHA och EPA har skyddande egenskaper vid inflammatoriska sjukdomar, inklusive allergierStärker immunförsvaret - Probiotika och antioxidanter stärker immunförsvaret och stödjer matsmältningshälsan 
 • Brit Care Puppy Grain Free Salmon (12 kg)

  Brit Care Puppy Grain Free Salmon (12 kg)
  Brit Care Puppy Grain Free SalmonDetta spannmålsfria torrfoder är särskilt anpassat för växande valpar av små och medelstora raser. Stora och mycket stora raser tar lite längre tid på sig att bli fullvuxna, och därför rekommenderar vi ett särskilt anpassat foder för dem, nämligen Brit Care Dog Junior Large Breed Grain Free Salmon!Brit Care Puppy Grain Free Salmon är baserat på läcker lax - ett protein som de flesta hundar älskar och som också de flesta hundar tål. Lax är rikt på Omega-3 och Omega-6 som är bra för valpen på en rad olika sätt - bland annat är det bra för hud och päls.Brit Care Puppy Grain Free Salmon är ett välbalanserat och spannmålsfritt foder utan någon annan proteinkälla än lax.Man har valt att tillsätta havtorn i fodret. Havtorn har antiinflammatoriska egenskaper och främjar därför en frisk hud!Brit Care Puppy Grain Free Salmon passar valpar upp till 12 månaders ålder - därefter är det dags att se sig om efter ett passande vuxenfoder.
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)

  Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)
  Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic LambDetta valp- och juniorfoder är särskilt framtaget för de stora rasernas behov. Fodret är anpassat för valpar och unghundar med en förväntad vuxenvikt på över 25 kg. Stora raser tar längre tid att bli fullvuxna än mindre raser, och därför rekommenderar man att ge detta foder fram till ca 2 års ålder.Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb är ett allergivänligt torrfoder baserat på lamm och ris. Detta är ett lättsmält foder som är snällt mot magen. Lamm är en läcker proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.För att stötta valpens leder så innehåller detta foder både glukosamin och kondtroitinsulfat. Ledhälsa är självklart viktigt för alla hundraser - men kanske särskilt de stora och tunga!I detta foder har man även tillsatt mariatistel som är rikt på antioxidanter och kan verka som detox!
 • Brit Vitamins Puppy 150 g

  Brit Vitamins Puppy 150 g
  Brit Vitamins Puppy 150 gVill du ge din valp en vitamin-boost utan att behöva servera pulver eller tabletter? Inga problem - Brit Vitamins Puppy är läckra semi-mjuka godbitar som stöttar valpens utveckling på en rad olika sätt!Gluklosamin och kondroitinsulfat stöttar skelettet och ledernaLactobacillus hjälper magen och matsmältningenLax och alger är rika på nyttiga fettsyror som är bra för hud och päls men även för lederna, samtidigt som de verkar antiinflammatorisktMojave Yucca, inulin och mannan-oligosackarider hjälper matsmältningenDetta är en multivitamin med nyttiga mineraler som vi tror att din valp kommer älska! Du kan servera det från 8 veckors ålder.Brit Vitamins Puppy är fria från spannmål, soja, GMO samt artificiella konserveringsmedel, färgämnen och smakämnen!Doseringsangivelse, per dygn:2 tabletter per 5 kg kroppsvikt. (En valp på 10 kg kan således äta 4 st per dygn)Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Vitamins Mobility 150 g

  Brit Vitamins Mobility 150 g
  Brit Vitamins Mobility 150 gHär har vi en vitamintablett - fast det är inte en tablett utan en läcker godbit! Brit Vitamins Mobility är ett vitamintillskott för hundar, som främjar god rörlighet!Du är kanske van vid att kosttillskott och vitaminer till hundar kommer i tablett- eller pulverform, och kan vara svåra att få hunden att äta? Dessa tuggbitar är något helt annat! De är halvmjuka godbitar, som vi tror att din hund kommer älska!Brit Vitamins Mobility främjar rörligheten och stöttar lederna. De passar till aktiva, arbetande och tävlande hundar, men även till seniorer!Dessa vitaminrika godbitar är fria från spannmål, soja, GMO samt konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen!Brit Vitamins Mobility:Stöttar ledernas funktion med bl.a. MSM, glukosamin, kondroitinsulfat, Boswellia serrata och Kattklo-unkariaInnehåller Vitamin C och kollagen - bra för leder och senorLax och alger - rika på nyttiga fettsyrorÄggskal - en naturlig källa till kalciumKosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Care Mono Protein Lamm 400 g

  Brit Care Mono Protein Lamm 400 g
  Smakrikt, högkvalitativt våtfoder till känsliga hundar!Brit Care Mono Protein Lamm är ett högkvalitativt och smakrikt våtfoder för hundar. Eftersom fodret endast innehåller en proteintyp passar det bra till hundar som har foderallergi eller dålig matsmältning.Brit Care Mono Protein Lamm är ett komplett helfoder vilket innebär att du kan servera det som hundens huvudsakliga kost, men det går även utmärkt att servera som ett komplement till torrfoder.Detta läckra hundfoder är fritt från gluten, soja och GMO. 
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar LambDessa mumsiga proteinbars passar perfekt när du vill bjuda din hund på något riktigt gott, som belöning eller snacks! Barsen är större än vanliga godisbitar vilket gör att din hund kan behöva tugga lite - detta är bra för tänderna! Dessa snacksbars har en riktigt hög kötthalt, hela 85%, varav 59% kyckling och 26% lamm. De är spannmålsfria, och köttet håller en hög kvalitet.Tack vare den höga kötthalten så har detta godiset ett naturligt högt proteininnehåll vilket är bra för de allra flesta hundar. Köttet innehåller essensiella aminosyror som stöttar hundens muskulatur. Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb är berikat med probiotika som är bra för hundens matsmältning och immunförsvar!Välj mellan två olika förpackningsstorlekar:80 g200 gBrit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb är tillverkade i Estland och köttet kommer från noggrant övervakade gårdar. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormon. Gårdarna följer strikta djurhållningslagar och de använder en låg, av veterinärer kontrollerad, antibiotikahalt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins TurkeyLetar du efter smaskigt hundgodis med riktigt hög kötthalt så har du hittat helt rätt här! Godiset innehåller faktiskt så mycket som 85% kött - varav 59% är kyckling och 26% är kalkon. Tack vare detta så har godiset en naturligt hög proteinhalt.Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey innehåller pumpa som främjar frisk hud, glansig päls och en välfungerande matsmältning.Godiset är fritt från färgämnen, spannmål och tillsatt socker.Välj mellan två förpackningsstorlekar:80 g200 gBrit Care Meaty Jerky Coins Turkey är tillverkade i Estland, och köttet kommer ifrån gårdar som övervakas noga, och som följer strikta djurhållningsregler. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormoner, och gårdarna använder endast en liten, veterinärkontrollerad, mängd antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Mini Grain Free Yorkshire Adult (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire Adult (7 kg)
  Brit Care Mini Grainfree Yorkshire Adult - spannmålsfritt foder med lax och tonfisk för vuxna yorkshireterriersDet hypoallergena fodret är speciellt framtaget för att främja den lilla yorkshireterrierns näringsbehov. Fodret innehåller en hög andel kött från lax och tonfisk samt även funktionella ämnen som gynnar päls, hud, immunförsvar, hjärta, tänder och skelett hos mycket små hundar. I receptet ingår färsk lax som gör fodret mycket smakligt och har en positiv effekt på pälsen, tandhälsan samt immunförsvaret . Hög halt av omega 3-fettsyror ger glänsande päls och frisk hudHavtorn, C-vitamin, MOS, FOS och inulin främjar det cellulära och mikrobiella immunförsvaretBlåbär verkar stressdämpande och stärker hjärtatKamomill, kryddnejlika och salvia har antibakteriella egensklaper för sunda tänder
 • Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect (7 kg)

  Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect (7 kg)
  Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & InsectDetta läckra torrfoder är särskilt framtaget för vuxna hundar av små raser. Foderkulorna är anpassade efter små hundmunnar, och passar för hundar som väger mellan 1 och 10 kg.Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect är, som du hör på namnet, baserat på kyckling och insekter. Kyckling är en riktig klassiker när det kommer till hundmat, medan insekter är lite av en nyhet! Kyckling bidrar med läcker smak och främjar friska och starka muskler. Kyckling är rikt på nyttigheter såsom fosfor, selen, järn och kalcium. Både kyckling och insekter är lättsmälta proteinkällor. Insekter är miljövänligt, när man har insekter i foder som använder det bara en bråkdel av utrymmet och vattnet som krävs för att ha rött kött i hundmat.Insekter är också rika på prebiotika och aminosyror - bra för både mage och muskulatur!Kolhydratskällan i Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect är spannmål - fiberrikt och lättsmält!Man har även valt att tillsätta växten Hjärtstilla till detta foder. Som du hör på namnet så är denna växt bra för hjärtat!Brit Care Sustainable - en foderserie för miljömedvetnaBrit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU's regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!
 • Brit Care Puppy Grain Free Salmon (3 kg)

  Brit Care Puppy Grain Free Salmon (3 kg)
  Brit Care Puppy Grain Free SalmonDetta spannmålsfria torrfoder är särskilt anpassat för växande valpar av små och medelstora raser. Stora och mycket stora raser tar lite längre tid på sig att bli fullvuxna, och därför rekommenderar vi ett särskilt anpassat foder för dem, nämligen Brit Care Dog Junior Large Breed Grain Free Salmon!Brit Care Puppy Grain Free Salmon är baserat på läcker lax - ett protein som de flesta hundar älskar och som också de flesta hundar tål. Lax är rikt på Omega-3 och Omega-6 som är bra för valpen på en rad olika sätt - bland annat är det bra för hud och päls.Brit Care Puppy Grain Free Salmon är ett välbalanserat och spannmålsfritt foder utan någon annan proteinkälla än lax.Man har valt att tillsätta havtorn i fodret. Havtorn har antiinflammatoriska egenskaper och främjar därför en frisk hud!Brit Care Puppy Grain Free Salmon passar valpar upp till 12 månaders ålder - därefter är det dags att se sig om efter ett passande vuxenfoder.
 • Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (2 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser med krävande pälsvård.Oemotståndlig smak av färskt lax och sill, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.Perfekt utseende - glänsande päls och frisk hud.
 • Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (400 g)

  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (400 g)
  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser.Oemotståndlig smak av färskt lamm, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (400 g)

  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (400 g)
  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för valpar av mycket små raser (4 veckor till 10 manader) passar aven dräktiga/digivande tikar.Oemotståndlig smak av färskt lamm, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (400 g)

  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (400 g)
  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder Yorkshireterrier.Oemotståndlig smak av färsk lax, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Paté & Meat Duck

  Brit Paté & Meat Duck
  EgenskaperEn utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat är ett helfoder men funkar också som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Care Functional Snack Antiparasit Salmon

  Brit Care Functional Snack Antiparasit Salmon
  Brit Care Functional Snack är ett godis fritt från spannmål och berikat med funktionella ingredienser. Antiparasit Salmon har en blandning av örter med anti-parasitisk effekt, och dessutom innehåller det kamomill som är en naturlig källa till antioxidanter.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Functional Snack Endurance Lamb

  Brit Care Functional Snack Endurance Lamb
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt och funktionellt godis för hundar. Fritt från spannmål och lamb innehåller an blandning av vitaminer som hjälper hunden att behålla sin rörlighet. Dessutom innehåller det banan som hjälper till att harmonisera basala kroppsfunktioner och stödjer mentalt välbefinnande.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Functional Snack Light Rabbit 150 g

  Brit Care Functional Snack Light Rabbit 150 g
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt, spannmålsfritt och funktionellt hundgodis. Light Rabbit innehåller bland annat papaya och kanin som hjälper hunden att hålla optimal vikt.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Mono Protein Lamb & Rice 400 g

  Brit Mono Protein Lamb & Rice 400 g
  EgenskaperBrit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.Övrigt Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar LambKött är grundläggande för hundars välmående och hälsa, det främjar såväl kvaliteten på pälsen som tandhälsan och mycket mer. Det torkade lamm- och kycklingköttet i detta nyttiga hundgodis härstammar från produktioner i Europa där det råder god djurhållning, på så vis kan du känna dig helt trygg med att servera dessa godbitar till din vovve. Detta är ett naturligt hundgodis som vi erbjuder i två olika förpackningar, med 80 eller 200 grams innehåll.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Salmon 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Salmon 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar SalmonBrit Care Jerky Salmon Protein Bar är ett välsmakande komplement till hundens vanliga foder. De torkade, rektangulära bitarna är tillverkade av lax, kyckling och musslor av hög kvalitet. Lax är en källa till omega-3, som är ett viktigt näringsämne för hundens välmående! Hundgodiset passar alla vuxna hundar och har en unik komposition av ingredienser som stödjer hundens tandhälsa, muskler och leder. Godiset är helt fritt från socker, spannmål och färgämnen och har en god smak av fisk.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken InsectVisste du att när du serverar kött till din hund så kommer ert band att stärkas? Det finns ingenting bättre för hundar än en delikat köttbit, och din vovve kommer verkligen uppskatta att belönas med ett naturligt hundgodis som är bra för muskler och tänder. Dessa proteinbars har 85 % kötthalt av kyckling och är berikat med insektsprotein och äggskalsmembran. Det sistnämnda främjar rörligheten hos din vovve! Hundgodiset är helt fritt från spannmål, färgämnen och socker.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins TurkeyEtt torkat hundgodis som är framställt av högkvalitativt kött från kalkon och kyckling. Hundgodiset är format som små, runda godisbitar och har en god smak, som dessutom bidrar till många positiva hälsoeffekter för din bästa vän. Köttet är en utmärkt källa till protein och de små tuggvänliga bitarna är bra för hundens tandhälsa. Hundgodiset är fritt från socker, spannmål och färgämnen samt berikat med pumpa, vilket främjar en hälsosam matsmältning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Turkey (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins TurkeyEtt torkat hundgodis som är framställt av högkvalitativt kött från kalkon och kyckling. Hundgodiset är format som små, runda godisbitar och har en god smak, som dessutom bidrar till många positiva hälsoeffekter för din bästa vän. Köttet är en utmärkt källa till protein och de små tuggvänliga bitarna är bra för hundens tandhälsa. Hundgodiset är fritt från socker, spannmål och färgämnen samt berikat med pumpa, vilket främjar en hälsosam matsmältning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Rabbit 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Rabbit 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects RabbitÄven känsliga hundar ska kunna njuta av godbitar! Brit Care Cracker Insects Rabbit är ett allergivänligt snack som främjar ett bra immunförsvar hos din hund. Detta är ett nyttigt hundgodis som passar vuxna hundar av alla raser, och det serveras som söta små hundben. Insektsprotein är en miljövänlig ingrediens, eftersom det oftast utgörs från mänskligt avfall. Hundgodiset innehåller också fänkål och är berikat med omega-3, omega-6 och DHA. Dessa näringsämnen har fantastiska egenskaper för din hunds välmående!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Paté & Meat Salmon 400 g

  Brit Paté & Meat Salmon 400 g
  Väl sammansatt våtfoder för hund med lax och kyckling från populära Brit!Detta är ett smakligt våtfoder som passar hundar av de flesta raser och modeller. Det kan serveras som helfoder och som komplement eller topping till torrfoder för att göra måltiden extra god!Brit Paté & Meat SalmonDetta hundfoder är baserat på  lax och kyckling vilka båda är utmärkta proteinkällor tack vare sin höga smältbarhet, laxen är dessutom naturligt rik på fettsyrorna omega-3 och omega-6! Fodret är tillagat som paté men innehåller även hela bitar av kött och organ vilket för konsistensen intressant och inbjudande. Det tilltalar även hundar som kan vara kräsna!Brit Paté & Meat Salmon är helt fritt från spannmål, soja och GMO.Våtfoder för hundar gjort på lax och kycklingPaté med bitar av kött och organMed näringsrika fettsyrorFritt från spannmål, soja och GMO.   
 • Brit Care Mini Hjort i Sås 85 g

  Brit Care Mini Hjort i Sås 85 g
  Läckert våtfoder för små hundar med Hjort!Kvalitativt våtfoder ur Brit Cares serie ”Mini” är särskilt anpassat för små hundar!  Detta våtfoder som består av hjort har högt innehåll av kött och är helt spannmålsfritt och fritt från onödiga tillsatser.  En näringsmässigt komplett måltid!Brit Care Mini HjortDetta våtfoder är baserat på hjortkött och har mindre filébitar för att bättre passa små munnar! Ett smakrikt våtfoder med utmärkta råvaror av premiumkvalitet.Våtfoder i sås anpassat för små hundarMed HjortHelt utan onödiga tillsatser och spannmål24x85 g
 • Brit Care Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400g

  Brit Care Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400g
  Smakrikt, högkvalitativt våtfoder till känsliga hundar!Brit Care Mono Protein Tuna & Sweet Potato är ett högkvalitativt och smakrikt våtfoder för hundar. Eftersom fodret endast innehåller en proteintyp passar det bra till hundar som har foderallergi eller dålig matsmältning.Brit Care Mono Protein Tuna & Sweet Potato är ett komplett helfoder men går även utmärkt att använda som ett komplement till torrfoder. Fodret är fritt från gluten, soja och GMO!
 • Brit Care Mono Protein Kalkon 400 g

  Brit Care Mono Protein Kalkon 400 g
  Smakrikt, högkvalitativt våtfoder till känsliga hundar!Brit Care Mono Protein Kalkon är ett högkvalitativt och smakrikt våtfoder för hundar. Eftersom fodret endast innehåller en proteintyp passar det bra till hundar som har foderallergi eller dålig matsmältning.Brit Care Mono Protein Kalkon är ett helfoder som innehåller alla näringsämnen som hundar behöver på en daglig basis. Om du vill så går det självklart också bra att servera fodret som ett komplement till torrfoder.Denna hundmat är fri från gluten, soja och GMO!
 • Brit Care Pate & Kött Anka 400 g

  Brit Care Pate & Kött Anka 400 g
  Välsmakade våtfoder med köttbitar!Brit Care Pate är ett välsmakade, spannmålsfritt våtfoder. I det här fodret finns smaskiga köttbitar av anka och kyckling. Innehåller även inälvor. Fodret är ett helfoder, men kan även ges som ett komplement till torrfoder.  
 • Brit Care Pate & Kött Vilt 400 g

  Brit Care Pate & Kött Vilt 400 g
  Välsmakade våtfoder med köttbitar!Brit Care Pate är ett välsmakade, spannmålsfritt våtfoder. I det här fodret finns smaskiga köttbitar av hjort och kyckling. Innehåller även inälvor. Fodret är ett helfoder, men kan även ges som ett komplement till torrfoder. 
 • Brit Care Functional Snack Antiparasit Salmon 150 g

  Brit Care Functional Snack Antiparasit Salmon 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Antiparasit Salmon innehåller en blandning av örter med anti-parasitisk effekt. Godiset innehåller även camomill - en naturlig källa till antioxidanter, med antiseptiska och antiparasitiska egenskaper. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Skin &Coat Krill 150 g

  Brit Care Functional Snack Skin &Coat Krill 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Skin&Coat innehåller bland annat zink och biotin, som är bra för frisk hud och glansig päls. Godiset innehåller även kokos - en naturlig ingrediens som återfuktar huden. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Paté & Meat Rabbit 400 g

  Brit Paté & Meat Rabbit 400 g
  Brit Paté & Meat Rabbit 400 gBrit Paté & Meat Rabbit är ett mycket välsmakande våtfoder med högkvalitativa ingredienser. Fodret kan antingen serveras som ett helfoder eller som komplement till hundens ordinarie kost.Fodret är baserat på kanin och kyckling. Kanin skapar en spännande och god vilt-smak som de allra flesta hundar älskar. Fodret är tillagat som paté men innehåller också hela bitar av kött och organ från både kanin och kyckling. Detta gör fodret extra gott och omväxlande för hunden att tugga på, något som brukar tilltala även lite mer kräsna hundar.Brit Paté & Meat Rabbit är fritt från spannmål, GMO och soja.
 • Brit Care Mini Kyckling & Tonfisk i Sås 85 g

  Brit Care Mini Kyckling & Tonfisk i Sås 85 g
  Våtfoder för små hundarBrit Care Mini kyckling & tonfisk i sås är ett helfoder som passar vuxna hundar av små raser. Våtfodret består av filé-bitar i sås, och är spannmålsfritt. Fodret är även fritt från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. Det höga köttinnehållet gör att fodret även passar bra till kräsna hundar. Förutom kött innehåller fodret även viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. 
 • Brit Care Mini Lamm i Sås 85 g

  Brit Care Mini Lamm i Sås 85 g
  Våtfoder för små hundarBrit Care Mini Lamm i sås är ett helfoder som passar vuxna hundar av små raser. Våtfodret består av filé-bitar i sås, och är spannmålsfritt. Fodret är även fritt från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. Det höga köttinnehållet gör att fodret även passar bra till kräsna hundar. Förutom kött innehåller fodret även viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. 
 • Brit Care Mini Kanin & Lax i Sås 85 g

  Brit Care Mini Kanin & Lax i Sås 85 g
  Våtfoder för små hundarBrit Care Mini kanin och lax i sås är ett helfoder som passar vuxna hundar av små raser. Våtfodret består av filé-bitar i sås, och är spannmålsfritt. Fodret är även fritt från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. Det höga köttinnehållet gör att fodret även passar bra till kräsna hundar. Förutom kött innehåller fodret även viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. 
 • Brit Care Mini Lax & Sill i Sås 85 g

  Brit Care Mini Lax & Sill i Sås 85 g
  Våtfoder för små hundarBrit Care Mini Lax & sill i sås är ett helfoder som passar vuxna hundar av små raser. Våtfodret består av filé-bitar i sås, och är spannmålsfritt. Fodret är även fritt från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. Det höga köttinnehållet gör att fodret även passar bra till kräsna hundar. Förutom kött innehåller fodret även viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. Passar bra till steriliserade hundar. 
 • Brit Care Puppy Milk 250 g

  Brit Care Puppy Milk 250 g
  Brit Care Puppy Milk 250 gDenna mjölkersättningen kommer i ett praktiskt pulver som du blandar med vatten. Ersättningen passar exempelvis för valpar som förlorat sin mamma, för tikar som är dräktiga eller digivande, eller för hundar i konvalesens som behöver extra återhämtning.Mjölkersättningen är fri från palmolja och är bra för både immunförsvaret, tillväxten och även för tänder och skelett!Ersättningen är mycket lik tikens egen mjölk vilket gör att valpen med fördel kan dricka både ersättning och sin mammas mjölk, t.ex. om tiken inte kan producera tillräckligt med mjölk.Rådfråga alltid din veterinär gällande hur mycket ersättning din valp behöver, samt hur ofta du ska ge. Använd särskilt avsedda nappflaskor och se till att sterilisera dem inför varje användning.Ett exempel på nappflaska är denna!Användning:Koka upp vatten och låt det svalna till 40-45 graderBlanda ersättning med vatten och skaka välLåt blandningen svalna ytterligare till 38-39 grader innan du börjar mataMata valpen enligt anvisning från din veterinär. Kom ihåg att följa instruktionerna noga och att vara mycket försiktigOm du ska mata flera valpar så behöver ersättningen värmas på nytt mellan varje valp, så att temperaturen alltid är rättDiska flaskorna noggrant efter varje användning och kom ihåg att du inte kan spara färdigblandad ersättning - du måste tillreda ny inför varje matningHur mycket pulver, och hur mycket vatten?För valpar: 10 st mått (10x2,5 g) blandas med 75 ml vatten för att ge 100 ml mjölkFör vuxna hundar: 1 del pulver + 3 delar vatten
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Lamb 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Lamb 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects Lamb 200 gDetta hundgodiset har en härligt knaprig konsistens och passar till alla vuxna hundar. Godiset är baserat på insekter och lamm - snälla och lite ovanliga proteinkällor som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.Detta godiset är rikt på Omega-3 och Omega-6 vilket hjälper till att främja frisk hud och glansig päls!Brit Care Crunchy Snack Insects Lamb är berikat med hallon som bidrar med god smak samtidigt som det är nyttigt för din hund.Det här hundgodiset är baserat på insekter, som ännu är ganska ovanligt på marknaden. Insekter är en mycket proteinrik och näringsrik ingrediens, som dessutom är miljövänlig. De är dessutom rika på på kalcium och järn. Insekter som man använder till foder eller godis brukar födas upp på matavfall, och de använder väldigt lite utrymme och vatten om man jämför med vanlig köttproduktion. Det är även så att man, till skillnad från vanlig köttproduktion, använder hela djuret när man gör foder/godis, vilket såklart är väldigt svinnsmart. Insekter är den köttprodukt som skapar minst koldioxidavtryck!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Salmon 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Salmon 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects Salmon 200 gDetta är ett smakrikt hundgodis med knaprig konsistens som är baserat på insekter och lax! Det är snälla proteinkällor som de flesta hundar tål, även de som brukar vara lite mer känsliga.Godiset är rikt på Omega-fettsyror vilket hjälper till att stötta hundens hud. Det kan också se till att pälsen blir mer glansig!Brit Care Crunchy Snack Insects Salmon är berikat med timjan som ger en extra lockande smak!Detta godiset innehåller insekter, som än så länge är en ganska ovanlig ingrediens i hundfoder och hundgodis. Insekter är en bra ingrediens då det är proteinrikt, näringsrikt och miljövänligt! Insekterna brukar födas upp på matavfall, och man använder hela insekten när man tillverkar fodret/godiset. Uppfödning av insekter tar liten plats och använder lite vatten - bara en bråkdel av det som används i vanlig köttproduktion faktiskt! Insekter är den köttprodukt som skapar minst koldioxidavtryck!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Salmon 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Salmon 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Salmon 80 gDessa proteinbars är utmärkta att ha i skafferiet, och ta fram när du vill bjuda din hund på ett riktigt smaskigt godis! Barsen är större än vanliga godisbitar vilket gör att din hund kan behöva tugga lite, men detta är bara bra då det främjar god tandhälsa. Det här godiset har en riktigt hög kötthalt, hela 85%, varav 59% kyckling och 26% lax. Köttet och fisken som använts har riktigt hög kvalitet, och godiset är helt fritt från spannmål.Tack vare den höga kött- och fiskhalten så är godiset naturligt proteinrikt. Proteinkällorna innehåller essensiella aminosyror som är bra för hundens muskler.Godiset innehåller grönmusslor som hjälper till att främja friska och starka leder!Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Salmon är tillverkade i Estland och köttet kommer från noggrant övervakade gårdar. Det är fritt från GMO och tillväxthormon, och gårdarna följer strikta djurhållningsregler och använder en låg, av veterinärer kontrollerad, antibiotikahalt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Meaty Jerky Beef Fillets (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Beef Fillets (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Beef FilletsDessa läckra filéer passar utmärkt när du vill bjuda din hund på något riktigt gott, som belöning eller snacks! Bitarna låter hunden tugga en stund, vilket är bra för tänderna! Detta godiset har riktigt hög kötthalt, hela 85%, varav 59% kyckling och 26% nötkött. Godbitarna är fria från spannmål, och köttet håller en hög kvalitet.Tack vare den höga kötthalten så har detta godiset ett naturligt högt proteininnehåll. Köttet innehåller essensiella aminosyror som stöttar hundens muskulatur.Välj mellan två olika förpackningsstorlekar:80 g200 gBrit Care Meaty Jerky Beef Fillets är tillverkade i Estland och köttet kommer från noga övervakade gårdar. Köttet är fritt från GMO, BSE och tillväxthormoner. Gårdarna följer strikta djurhållningslagar och de använder en låg, av veterinärer kontrollerad, halt antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect 80 gLetar du efter ett riktigt proteinrikt hundgodis utan en massa onödiga tillsatser så har du hittat helt rätt! Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect är ett smakrikt godis i form av bars - godisbitar av lite större storlek. Är det så att din vovve behöver tugga en liten stund så är det bara bra - det är bra för tänderna. Godiset har hela 85% kötthalt, varav 81% består av kyckling och 4% av insekter. Insekter är en relativt ny proteinkälla på marknaden. De är proteinrika och ett mycket miljövänligt alternativ till annat kött.Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Chicken Insect är tillverkade i Estland och kycklingköttet kommer från noga kontrollerade gårdar. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormon. Gårdarna följer strikta djurhållningslagar och använder en låg, av veterinärer kontrollerad, antibiotikahalt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 gDetta härliga hundgodiset är format som slantar, och har en riktigt hög kötthalt. Godiset innehåller faktiskt så mycket som 85% kött - varav 59% är kyckling och 26% är kanin.Tack vare den höga kötthalten så har godiset ett naturligt högt proteininnehåll.Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit är berikade med blåbär som innehåller antioxidanter och bidrar till ett bra immunförsvar!Godiset är spannmålsfritt och fritt från färgämnen och tillsatt socker.Detta godiset är tillverkat i Estland, och köttet kommer ifrån noga kontrollerade gårdar som följer strikta regler gällande djurhållning. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormon, och gårdarna använder endast en liten, veterinärkontrollerad, mängd antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken InsectDetta torkade hundgodiset är format som slantar, och har en riktigt hög kötthalt. Godiset innehåller faktiskt så mycket som 85% kött - varav 81% är kyckling och 4% är en relativt ny proteinkälla; insekter.Insekter är naturligt proteinrika och ett mycket miljövänligt alternativ!Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect är berikade med kokosolja som innehåller nyttiga fetter och är bra för matsmältningen.Detta hundgodis är spannmålsfritt och fritt från färgämnen samt tillsatt socker.Välj mellan två förpackningsstorlekar:80 g200 gBrit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect är tillverkat i Estland, och köttet kommer ifrån noga övervakade gårdar som följer strikta regler när det kommer till djurhållning. Köttet är fritt från GMO och tillväxthormoner, och gårdarna använder endast en liten, veterinärkontrollerad, mängd antibiotika.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed (12 kg)

  Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed (12 kg)
  Brit Care Dog Sustainable, Junior - Large BreedGlutenfritt torrfoder för valpar av stora raserBrit Care Dog Sustainable, Junior - Large Breed är speciellt utvecklat för valpar av stora raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som valpen behöver för att hålla sig frisk och stark.Visste du att Brit Care Dog Sustainable, Junior - Large Breed dessutom är ett miljövänligt valpfoder grundat på ingredienser som ger 35% mindre inverkan på miljön!Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Kyckling – Lättsmält och skonsamt för magenTorkade insekter - ProteinerHavtorn och äpplen - Vitaminer
 • Brit Vitamins Calm 150 g

  Brit Vitamins Calm 150 g
  Brit Calm ger avkoppling från stress och utmanande situationer. Innehåller L-tryptofan och naturliga organiska ämnen som ger naturlig stressavlastning. Rekommenderas för vuxna hundar som upplever stress från resor, höga ljud ellerhyperaktivitet.Spannmålsfri / ingen soja / inga konstgjorda färgämnen / ingen GMOL-tryptofan & vassle – lyckohormon med lugnande effektB-vitaminer – ett stöd för nervsystemetValerianarot, kamomill & hampa – ett naturligt lugnande stödVitamin C – en reducering av oxidativ stressOrganiska örter och L-tryptofan ger naturlig stresslindring.Vitamin B-komplex för att stödja nervsystemets hälsa.Skall ej ges till dräktiga eller digivande tikar, eller till valpar.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera med din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur. 
 • Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect (3 kg)

  Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect (3 kg)
  Brit Care Puppy Sustainable Chicken & InsectHär har vi ett läckert torrfoder som passar för växande valpar av främst små och medelstora raser. Fodret är lämpligt för valpar från ca 4 till 12 månaders ålder. Kom ihåg att valpar av större raser kan behöva äta valp- eller juniorfoder längre än valpar av mindre raser, detta eftersom stora raser tar längre tid att nå vuxenvikt. För valpar och unghundar med en förväntad vuxenvikt på över 25 kg så rekommenderar vi Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect.Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect är ett lättsmält foder, med låg klimatpåverkan! Kyckling är en lättsmält och populär proteinkälla som de flesta hundar gillar. Kyckling bidrar till starka, friska muskler!Insekter är ganska nytt inom hundfoder - men vi tror att de är här för att stanna. Insekter är mycket lättsmälta och har mycket låg klimatpåverkan. Insekter är också mycket rika på prebiotika och främjar därför en god hälsa i mag- och tarmkanalen. När det kommer till klimatpåverkan så är insekter ett mycket bra val jämfört med rött kött. Insekter använder 2% av utrymmet och 4% av vattnet jämfört med rött kött. Det är dessutom väldigt ovanligt att hundar är allergiska emot insektsprotein.Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect innehåller spannmål som är en fiberrik och samtidigt lättsmält kolhydratskälla.Fodret innehåller också växten Hjärtstilla som är bra för hjärtat!Brit Care Sustainable - för den miljömedvetna hundägarenBrit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU's regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!
 • Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect (12 kg)

  Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect (12 kg)
  Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & InsectDetta torrfoder är särskilt framtaget för att passa valpar och unghundar av stora raser - över 25 kg i förväntad vuxenvikt. Stora raser tar längre tid på sig att bli fullvuxna, jämfört med mindre raser, och därför behöver de äta valp- eller juniorfoder under en längre tid.Detta foder rekommenderas från 3 månaders ålder till 2 år.För att främja en stabil tillväxt hos hundar av stora och mycket stora raser, så innehåller detta foder en lägre fetthalt än ett vanligt valpfoder.Detta kompletta helfoder är baserat på kyckling och insekter - lättsmälta och nyttiga proteinkällor. Klassikern kyckling är smakrikt och populärt - och rikt på nyttiga ämnen såsom järn, magnesium och kalcium.Nyheten insekter är klimatsmart, allergivänlig och rikt på aminosyror och prebiotika. Många tror att insekter i foder är framtiden!Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect innehåller spannmål - en fiberrik men ändå lättsmält kylhydratskälla.Till detta foder har man valt att tillsätta växten Hjärtstilla - den är bra för hundens hjärta!Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect innehåller också både glukosamin och kondroitinsulfat - för att främja god ledhälsa, något som är extra viktigt för hundar av större raser.Klimatsmart foder - Brit Care Sustainable:Brit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med hundfoder baserat på rött kött.Torrfoderpåsarna är tillverkade av plast och går självklart att återvinna. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.Brit Care Sustainable-fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU's regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!
 • Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect (1 kg)

  Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect (1 kg)
  Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & InsectDetta läckra torrfoder är särskilt framtaget för vuxna hundar av små raser. Foderkulorna är anpassade efter små hundmunnar, och passar för hundar som väger mellan 1 och 10 kg.Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect är, som du hör på namnet, baserat på kyckling och insekter. Kyckling är en riktig klassiker när det kommer till hundmat, medan insekter är lite av en nyhet! Kyckling bidrar med läcker smak och främjar friska och starka muskler. Kyckling är rikt på nyttigheter såsom fosfor, selen, järn och kalcium. Både kyckling och insekter är lättsmälta proteinkällor. Insekter är miljövänligt, när man har insekter i foder som använder det bara en bråkdel av utrymmet och vattnet som krävs för att ha rött kött i hundmat.Insekter är också rika på prebiotika och aminosyror - bra för både mage och muskulatur!Kolhydratskällan i Brit Care Dog Adult Sustainable Small Breed Chicken & Insect är spannmål - fiberrikt och lättsmält!Man har även valt att tillsätta växten Hjärtstilla till detta foder. Som du hör på namnet så är denna växt bra för hjärtat!Brit Care Sustainable - en foderserie för miljömedvetnaBrit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU's regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!
 • Brit Care Dog Adult Grain Free Salmon (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Grain Free Salmon (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Grain Free SalmonDetta spannmålsfria torrfoder är särskilt anpassat för vuxna hundar av små och medelstora raser (1 - 25 kg). Fodret är baserat på lax, och innehåller ingen annan animalisk proteinkälla. Lax är en mycket omtyckt ingrediens som det är väldigt ovanligt att hundar är allergiska emot. Denna läckra fisk är rik på nyttiga fettsyror som är bra för hunden på en massa olika sätt - bland annat för huden och pälsen.Brit Care Dog Adult Grain Free Salmon passar utmärkt för hundar med känslig hud, hundar som är allergika mot andra proteinkällor än lax, och självklart för hundar som inte tål spannmål. Fodret kan självklart passa utmärkt även om din hund inte är allergisk emot något!Till detta läckra helfoder har man valt att tillsätta havtorn som har antiinflammatoriska egenskaper.När din hund blivit över 7 år gammal är det dags att se sig om efter ett seniorfoder.
 • Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic LambDetta foder är framtaget för att passa vuxna hundar av medelstora raser. Med medelstor menas i detta fall hundar som väger ca 10-25 kg. En medelstor hund räknas som vuxen mellan ca 1 och 7 års ålder. När din hund blivit äldre så rekommenderar vi att du byter till ett särskilt anpassat seniorfoder.Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb passar för de flesta hundar, men är särskilt framtaget för att passa hundar med allergier och överkänsligheter. Det är baserat på lamm och ris - lättsmält och smakligt! Lamm är en mycket uppskattad proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.Fodret innehåller mariatistel som har en detox-effekt och verkar antiinflammatoriskt. Fodret är rikt på probiotika som genom att hjälpa magen främjar ett bättre immunförsvar!Har du en känslig eller allergisk hund så tror vi att Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb kan vara något för er!
 • Brit Vitamins Skin & Coat 150 g

  Brit Vitamins Skin & Coat 150 g
  Brit Vitamins Skin & Coat 150 gProblem med hud och päls är det vanligaste problemet hos hundar, och nu finns Brit Vitamins Skin & Coat för att hjälpa till! Detta är semi-mjuka godbitar med härlig smak, som är mycket lätta att servera till hunden. Detta kosttillskott är framtaget för utställningshundar och för hundar med svårhanterlig päls. Tillskottet passar också perfekt under fällningsperioderna!Brit Vitamins Skin & Coat är fullproppade med nyttigheter såsom laxolja och alger som är rika på den nyttiga fettsyran Omega-3. Laxolja är kanske mest känt för att främja frisk hud och glansig päls, men det är faktiskt också bra för hundens skelett och muskler! I detta kosttillskott hittar du också bland annat tagetes, Zink och B-vitamin som främjar hud och päls.Detta är ett spannmålsfritt kosttillskott utan soja eller GMO!Brit Vitamins är läckra godbitar i halvmjuk formula som de flesta hundar älskar! Kosttillskotten är fria från artificiella konserveringsmedel, smakämnen och färgämnen.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg

  Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg
  Brit Care Dog Junior, Large Breed - HypoallergenicHypoallergent premiumfoder med en enda källa till animaliskt protein – Lamm. För valpar av stora hundraserBrit Care Dog Junior, Large Breed - Hypoallergenic, är speciellt utvecklat för valpar av stora raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som valpen behöver för att hålla sig frisk och stark.Endast en animalisk proteinkälla, Lamm - Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är proteinrikt, lättsmält lammkött.Visste du att lamm är ett protein som de allra flesta hundar tål, även de med en känslighet för att utveckla foderallergi. Lamm är ett magert kött och en god källa till protein. Många hundar med känslig mage tål därför lamm eftersom det är väldigt lättsmält!Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lamm – Lättsmält protein rikt på proteinProbiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen – Vitaminer
 • Brit Vitamins Probiotic 150 g

  Brit Vitamins Probiotic 150 g
  Brit Vitamins Probiotic 150 gDetta kosttillskott främjar en god hälsa i hundens mag- och tarmkanal! Tillskottet passar för hundar med känslig mage, matsmältningsproblematik eller för hundar som tillfälligt äter antibiotika!Du är kanske van vid att kosttillskott för hundar kommer i form av tabletter eller pulver - och kanske har du erfarenhet av att det kan vara svårt att få hunden att äta dem. Detta tillskott med probiotika kommer i form av halvmjuka godbitar - mycket lätta att servera!Brit Vitamins Probiotic innehåller:Betaglukan och inulin - bra för tarmfunktionenMOS - bra för matsmältningenMojave Yucca - stöttar matsmältningen och hjälper till att motverka dålig luktLactobacillus - snälla bakterier för magenAntioxidanter - stöttar immunförsvaretBrit Vitamins Probiotic är fria från spannmål, soja, GMO samt artificiella smak-, färg- och konserveringsämnen.Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon 7-pack

  Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon 7-pack
  Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon 7-packDetta tuggben har läcker smak och massor av finfina funktioner! Det är nämligen designat och framtaget för att hjälpa din hund med sin munhälsa, men också för att stärka immunförsvaret! Ett gott snacks som du kan servera med gott samvete, helt enkelt!Brit Care Dental Sticks är gluten- och vetefria tuggpinnar med en form som är designad för att rent mekaniskt hjälpa till att rensa hundens tänder när den tuggar. Tuggpinnarna är berikade med örter och Natriumhexametafosfat (SHMP) för bra munhälsa och friska tänder. Dentaltugg som dessa är ett utmärkt komplement till den dagliga tandborstningen!Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon är fria från gluten, vete, GMO och artificiella smakämnen.Istället innehåller de bland annat:Mynta - för en fräsch andedräktProbiotika (Lactobacillus) - för immunförsvaretKanel - antiinflammatorisktBetaglukaner - tarmhälsa och mikrofloraNatriumhexametafosfat (SHMP) - för god tandhälsa, förebygger plackHur många tuggpinnar kan jag ge? Hundens vikt Antal tuggpinnar per dag 1-5 kg 0,5 st 5-45 kg 1 st 45 kg och över 2 stBrit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon rekommenderas till hundar över 4 månaders ålder.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed Lamb (7 kg)

  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed Lamb (7 kg)
  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small BreedDetta hypoallergena torrfoder är baserat på läckert lamm och ris, och särskilt anpassat för vuxna hundar av små raser. Fodret har små foderkulor och en näringssammansättning som är optimal för små hundar.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed har en härlig smak av lamm, som är den enda animaliska proteinkällan. Fodret är berikat med probiotika som stöttar magen och matsmältningen. Fodret kan passa utmärkt för allergiska hundar, eller hundar med känslig mage.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed stöttar hundens immunförsvar samt främjar frisk hud och en glansig päls.Fodret innehåller glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar ledernas funktion och främjar bra rörlighet.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed har en härlig smak och passar vuxna hundar av alla möjliga små raser. 
 • Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (1 kg)

  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (1 kg)
  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic LambDetta foder är framtaget för att passa vuxna hundar av medelstora raser. Med medelstor menas i detta fall hundar som väger ca 10-25 kg. En medelstor hund räknas som vuxen mellan ca 1 och 7 års ålder. När din hund blivit äldre så rekommenderar vi att du byter till ett särskilt anpassat seniorfoder.Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb passar för de flesta hundar, men är särskilt framtaget för att passa hundar med allergier och överkänsligheter. Det är baserat på lamm och ris - lättsmält och smakligt! Lamm är en mycket uppskattad proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.Fodret innehåller mariatistel som har en detox-effekt och verkar antiinflammatoriskt. Fodret är rikt på probiotika som genom att hjälpa magen främjar ett bättre immunförsvar!Har du en känslig eller allergisk hund så tror vi att Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb kan vara något för er!
 • Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)

  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)
  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic LambDetta foder är framtaget för att passa vuxna hundar av medelstora raser. Med medelstor menas i detta fall hundar som väger ca 10-25 kg. En medelstor hund räknas som vuxen mellan ca 1 och 7 års ålder. När din hund blivit äldre så rekommenderar vi att du byter till ett särskilt anpassat seniorfoder.Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb passar för de flesta hundar, men är särskilt framtaget för att passa hundar med allergier och överkänsligheter. Det är baserat på lamm och ris - lättsmält och smakligt! Lamm är en mycket uppskattad proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.Fodret innehåller mariatistel som har en detox-effekt och verkar antiinflammatoriskt. Fodret är rikt på probiotika som genom att hjälpa magen främjar ett bättre immunförsvar!Har du en känslig eller allergisk hund så tror vi att Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb kan vara något för er!
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb (3 kg)

  Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb (3 kg)
  Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic LambDetta valp- och juniorfoder är särskilt framtaget för de stora rasernas behov. Fodret är anpassat för valpar och unghundar med en förväntad vuxenvikt på över 25 kg. Stora raser tar längre tid att bli fullvuxna än mindre raser, och därför rekommenderar man att ge detta foder fram till ca 2 års ålder.Brit Care Dog Junior Large Breed Hypoallergenic Lamb är ett allergivänligt torrfoder baserat på lamm och ris. Detta är ett lättsmält foder som är snällt mot magen. Lamm är en läcker proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.För att stötta valpens leder så innehåller detta foder både glukosamin och kondtroitinsulfat. Ledhälsa är självklart viktigt för alla hundraser - men kanske särskilt de stora och tunga!I detta foder har man även tillsatt mariatistel som är rikt på antioxidanter och kan verka som detox!
 • Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb (12 kg)

  Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb (12 kg)
  Brit Care Dog Senior Hypoallergenic LambDetta hypoallergena torrfodret är till för äldre hundar av alla raser. Fodret har en läcker smak av lamm, som också är den enda animaliska proteinkällan i fodret. Lamm är ett lättsmält och omtyckt protein, och fodret kan passa utmärkt till känsliga eller allergiska senior-hundar.Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb innehåller både glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar hundens leder och ledbrosk vilket i sin tur kan hjälpa till med rörligheten. Fodret främjar genom sin sammansättning en hälsosam vikt för den äldre hunden, och probiotika hjälper magen att fungera som den ska. Fodret arbetar även för att skydda immunförsvaret.Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb innehåller havtorn som både hjälper tarmfunktionen och immunförsvaret och är rikt på D-vitamin. 
 • Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed (7 kg)

  Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed (7 kg)
  Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed-Torrfoder för små hundar med lamm som enda proteinkälla!Att ha en hund som är överkänslig mot vissa proteinkällor kan vara knepigt då många foder utger sig för att vara baserade på en viss typ av protein när de i själva verket innehåller flera ingredienser som kan få din hund att reagera med symptom på allergi. Brit Care Dog Hypoallergenic är en serie hundfoder som är gjorda på en enda proteinkälla för att säkra din hunds näringsintag för att främja din hunds välmående och hälsa!Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed-med små bitar som passar mindre munnar!Detta foder är gjort för små hundar med foderbitar som är lätta att tugga. Fodret innehåller utöver näringsrikt lammkött även tillsatt probiotika för att främja en sund mage och tarm.Hundfoder anpassat för små hundarMed lamm som enda proteinkällaInnehåller kycklingfett och laxoljaMed probiotika    
 • Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed (3 kg)

  Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed (3 kg)
  Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed-Torrfoder för små hundar med lamm som enda proteinkälla!Att ha en hund som är överkänslig mot vissa proteinkällor kan vara knepigt då många foder utger sig för att vara baserade på en viss typ av protein när de i själva verket innehåller flera ingredienser som kan få din hund att reagera med symptom på allergi. Brit Care Dog Hypoallergenic är en serie hundfoder som är gjorda på en enda proteinkälla för att säkra din hunds näringsintag för att främja din hunds välmående och hälsa!Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed-med små bitar som passar mindre munnar!Detta foder är gjort för små hundar med foderbitar som är lätta att tugga. Fodret innehåller utöver näringsrikt lammkött även tillsatt probiotika för att främja en sund mage och tarm.Hundfoder anpassat för små hundarMed lamm som enda proteinkällaInnehåller kycklingfett och laxoljaMed probiotika    
 • Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed (1 kg)

  Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed (1 kg)
  Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed-Torrfoder för små hundar med lamm som enda proteinkälla!Att ha en hund som är överkänslig mot vissa proteinkällor kan vara knepigt då många foder utger sig för att vara baserade på en viss typ av protein när de i själva verket innehåller flera ingredienser som kan få din hund att reagera med symptom på allergi. Brit Care Dog Hypoallergenic är en serie hundfoder som är gjorda på en enda proteinkälla för att säkra din hunds näringsintag för att främja din hunds välmående och hälsa!Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Small Breed-med små bitar som passar mindre munnar!Detta foder är gjort för små hundar med foderbitar som är lätta att tugga. Fodret innehåller utöver näringsrikt lammkött även tillsatt probiotika för att främja en sund mage och tarm.Hundfoder anpassat för små hundarMed lamm som enda proteinkällaInnehåller kycklingfett och laxoljaMed probiotika    
 • Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (1 kg)

  Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (1 kg)
  Brit Care dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Välanpassat foder för den äldre hunden med lamm som enda proteinkälla!När hunden blir äldre förändras också det näringsmässiga behovet. De flesta seniorhundar får en förändrad metabolism och rör sig samtidigt inte lika mycket när åldern tar vid vilket kan leda till övervikt-ett tillstånd som kommer med en lång rad hälsoproblem, t.ex överbelastade leder och risk för diabetes! Har du dessutom en hund som är känslig mot flera typer av proteiner kan det vara knepigt att hitta rätt foder. Brit Care Hypoallergenic är en serie hundfoder riktade till hundar med allergi eller känslighet  mot vissa typer av animaliskt protein och som samtidigt är på olika stadier i livet.Brit Care Dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Ett singelproteinfoder för gråa nosar.Detta foder innehåller mindre fett men har samitidigt en hög halt protein och fibrer för att säkerställa att hunden blir mätt och bibehåller normal muskelmassa. Man har även tillsatt probiotika för att stötta mage och tarm. Dessutom är fodret läckert och aptitligt!Hundfoder för seniora hundarHypoallergeniskt med lamm som enda proteinkällaInnehåller probiotikaRik på fiber och protein
 • Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (3 kg)

  Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (3 kg)
  Brit Care dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Välanpassat foder för den äldre hunden med lamm som enda proteinkälla!När hunden blir äldre förändras också det näringsmässiga behovet. De flesta seniorhundar får en förändrad metabolism och rör sig samtidigt inte lika mycket när åldern tar vid vilket kan leda till övervikt-ett tillstånd som kommer med en lång rad hälsoproblem, t.ex överbelastade leder och risk för diabetes! Har du dessutom en hund som är känslig mot flera typer av proteiner kan det vara knepigt att hitta rätt foder. Brit Care Hypoallergenic är en serie hundfoder riktade till hundar med allergi eller känslighet  mot vissa typer av animaliskt protein och som samtidigt är på olika stadier i livet.Brit Care Dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Ett singelproteinfoder för gråa nosar.Detta foder innehåller mindre fett men har samitidigt en hög halt protein och fibrer för att säkerställa att hunden blir mätt och bibehåller normal muskelmassa. Man har även tillsatt probiotika för att stötta mage och tarm. Dessutom är fodret läckert och aptitligt!Hundfoder för seniora hundarHypoallergeniskt med lamm som enda proteinkällaInnehåller probiotikaRik på fiber och protein
 • Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris 40 g-Hundgodis med välgörande ingredienser för hud och päls!Detta hundgodis är mycket rikt på kött från kyckling, fisk och gris. Köttet är frystorkat vilket gör att alla näringsämnen har bevarats och kan tillgodgöras av din hund när den äter av dessa godbitar. Utöver det rika köttinnehållet finns även ingredienser som alger och den goda bakterien lactobacillus. Samtliga ingredienser har egenskaper som kan ha mycket positiva effekter på hundens hud och päls.Alger (Ascophyllum Nodosum)-innehåller flera former av mineraler, aminosyror,omega-3  och hela spektrat av vitaminerLactobacillus-Verkar för en god miljö i mage-och tarmBrit Care Raw Treat Dog Skin & Coat-När du vill ge din hund något näringsriktGe din hund Brit Care Raw som belöning, eller varför inte strö över ett par bitar på maten för att göra den extra läcker och intressant?Frystorkat hundgodisRikt på kött från kyckling, fisk och grisMed alger och goda bakterierEn påse innehåller 40 g
 • Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed Lamb (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed Lamb (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small BreedDetta hypoallergena torrfoder är baserat på läckert lamm och ris, och särskilt anpassat för vuxna hundar av små raser. Fodret har små foderkulor och en näringssammansättning som är optimal för små hundar.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed har en härlig smak av lamm, som är den enda animaliska proteinkällan. Fodret är berikat med probiotika som stöttar magen och matsmältningen. Fodret kan passa utmärkt för allergiska hundar, eller hundar med känslig mage.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed stöttar hundens immunförsvar samt främjar frisk hud och en glansig päls.Fodret innehåller glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar ledernas funktion och främjar bra rörlighet.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed har en härlig smak och passar vuxna hundar av alla möjliga små raser. 
 • Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb (3 kg)

  Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb (3 kg)
  Brit Care Dog Senior Hypoallergenic LambDetta hypoallergena torrfodret är till för äldre hundar av alla raser. Fodret har en läcker smak av lamm, som också är den enda animaliska proteinkällan i fodret. Lamm är ett lättsmält och omtyckt protein, och fodret kan passa utmärkt till känsliga eller allergiska senior-hundar.Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb innehåller både glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar hundens leder och ledbrosk vilket i sin tur kan hjälpa till med rörligheten. Fodret främjar genom sin sammansättning en hälsosam vikt för den äldre hunden, och probiotika hjälper magen att fungera som den ska. Fodret arbetar även för att skydda immunförsvaret.Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb innehåller havtorn som både hjälper tarmfunktionen och immunförsvaret och är rikt på D-vitamin. 
 • Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb (1 kg)

  Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb (1 kg)
  Brit Care Dog Senior Hypoallergenic LambDetta hypoallergena torrfodret är till för äldre hundar av alla raser. Fodret har en läcker smak av lamm, som också är den enda animaliska proteinkällan i fodret. Lamm är ett lättsmält och omtyckt protein, och fodret kan passa utmärkt till känsliga eller allergiska senior-hundar.Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb innehåller både glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar hundens leder och ledbrosk vilket i sin tur kan hjälpa till med rörligheten. Fodret främjar genom sin sammansättning en hälsosam vikt för den äldre hunden, och probiotika hjälper magen att fungera som den ska. Fodret arbetar även för att skydda immunförsvaret.Brit Care Dog Senior Hypoallergenic Lamb innehåller havtorn som både hjälper tarmfunktionen och immunförsvaret och är rikt på D-vitamin. 
 • Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed Lamb (1 kg)

  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed Lamb (1 kg)
  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small BreedDetta hypoallergena torrfoder är baserat på läckert lamm och ris, och särskilt anpassat för vuxna hundar av små raser. Fodret har små foderkulor och en näringssammansättning som är optimal för små hundar.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed har en härlig smak av lamm, som är den enda animaliska proteinkällan. Fodret är berikat med probiotika som stöttar magen och matsmältningen. Fodret kan passa utmärkt för allergiska hundar, eller hundar med känslig mage.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed stöttar hundens immunförsvar samt främjar frisk hud och en glansig päls.Fodret innehåller glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar ledernas funktion och främjar bra rörlighet.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Small Breed har en härlig smak och passar vuxna hundar av alla möjliga små raser. 
 • Brit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage 7-pack

  Brit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage 7-pack
  Brit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage 7-pack- Vårdande dentaltugg för god munhälsaBrit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage är ett dentaltugg med kamomill och salvia som hjälper hunden att hålla god tand-och munhygien. Tuggpinnarna kan ges som ett  komplement till den dagliga tandborstningen för att underhålla munhälsan hos din hund.Hur fungerar Brit Care Teeth & Gum?Brit Care Dental Sticks är formade på ett sätt som kommer åt på ett rengörande sätt bland hundens tänder när den tuggar i sig pinnen, den innehåller dessutom flera ingredienser som kan göra gott för tänder och tandkött:Natriumhexametafosfat (SHMP) -Kan förebygga uppkomsten av plackMynta som främst bidrar till god andedräktSalvia som kan främja friskt tandköttKamomill är en källa till antioxidanter och främjar således god allmänhälsaDessa dentaltugg är dessutom fria från gluten, vete, soja, GMO och andra konstgjorda tillsatser!Kom ihåg att alltid ge din hund tillgång till färskt vatten och att ha den under uppsikt när den äter tuggben. 
 • Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma 7-pack

  Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma 7-pack
  Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma 7-pack -Nyttiga tuggpinnar med hälsofrämjande ingredienser!Detta smakrika dentaltugg från Brit Care främjar god munhälsa samtidigt som att det innehåller ingredienser som gurkmeja och kollagen som kan ha god effekt på hunden leder och skelett.Kollagen och gurkmeja verkar för god ledhälsa och kan bidra till ökad rörlighet hos din hund. Tuggpinnarna innehåller även tandvårdande ingredienser som Natriumhexametafosfat, ett ämne som kan motverka plackbildning på tänderna.Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma-Hälsosamt hundgodis som ger stimulans!Hundar har generellt ett stort tuggbehov, varför inte ge hunden en stunds stimulans samtidigt som att den får i sig något som främjar hälsan? Ge dentaltugg som ett komplement till tandborstning, och som en extra boost för ledhälsan!Dentaltugg med hälsofrämande ingredienserMed Kollagen och Gurkmeja som kan främja god ledhälsaInnehåller Mynta, Kamomill och Natriumhexametafosfat som bidrar till god munhälsaKommer i en förpackning om 7-pinnarTänk på att hålla hunden under uppsikt när den äter tuggben och att alltid ha färskt vatten tillgängligt.
 • Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (12 kg)

  Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (12 kg)
  Brit Care dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Välanpassat foder för den äldre hunden med lamm som enda proteinkälla!När hunden blir äldre förändras också det näringsmässiga behovet. De flesta seniorhundar får en förändrad metabolism och rör sig samtidigt inte lika mycket när åldern tar vid vilket kan leda till övervikt-ett tillstånd som kommer med en lång rad hälsoproblem, t.ex överbelastade leder och risk för diabetes! Har du dessutom en hund som är känslig mot flera typer av proteiner kan det vara knepigt att hitta rätt foder. Brit Care Hypoallergenic är en serie hundfoder riktade till hundar med allergi eller känslighet  mot vissa typer av animaliskt protein och som samtidigt är på olika stadier i livet.Brit Care Dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Ett singelproteinfoder för gråa nosar.Detta foder innehåller mindre fett men har samitidigt en hög halt protein och fibrer för att säkerställa att hunden blir mätt och bibehåller normal muskelmassa. Man har även tillsatt probiotika för att stötta mage och tarm. Dessutom är fodret läckert och aptitligt!Hundfoder för seniora hundarHypoallergeniskt med lamm som enda proteinkällaInnehåller probiotikaRik på fiber och protein
 • Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed (12 kg)

  Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed (12 kg)
  Brit Care Dog Sustainable, Adult - Large BreedGlutenfritt torrfoder för vuxna hundar av stora raserBrit Care Dog Sustainable, Adult - Large Breed, är speciellt utvecklat för hundar av stora raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som din hund behöver för att hålla sig frisk och stark. Några av superingredienserna är kyckling – lättsmält och skonsamt för magen, torkade insekter – proteiner samt havtorn och äpplen som bidrar med hälsosamma vitaminer.Visste du att Brit Care Dog Sustainable, Adult - Large Breed dessutom är ett miljövänligt hundfoder grundat på ingredienser som ger 35% mindre inverkan på miljön!Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Fler fördelar Brit Care Dog Sustainable, Adult - Large Breed:Antistress - L-tryptofan ger lugnande stöd i stressiga situationer, moderört hjälper till att lindraLeder och brosk - Kondroprotektorer stöder friska leder, ben och brosk, vilket är avgörande för stora raserLåg CO2 - Recept balanserat för att minska CO2-fotavtryck 
 • Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (12 kg)

  Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (12 kg)
  Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & InsectDetta välsmakande torrfoder är särskilt framtaget för att passa stora hundar. Fodret är format som stora foderkulor som passar för stora hundmunnar med stora tänder! Fodret passar för fullvuxna hundar som väger över 25 kg.Fodret innehåller kyckling och insekter - en riktig klassiker när det kommer till proteinkällor och en nyhet! Båda är lättsmälta proteinkällor som främjar friska och starka muskler. Kyckling är rikt på nyttiga ämnen såsom magnesium, kalium, kalcium, järn och selen. Insekter är en miljövänlig proteinkälla, man behöver bara några få procent av vattnet och utrymmet som behövs för att ha rött kött i fodret. Insekter är också rika på aminosyror - bra för musklerna!Att främja god ledhälsa är självklart viktigt för alla hundar - kanske särskilt de stora raserna. Därför innehåller detta foder båda glukosamin och kondroitinsulfat.Man har även valt att tillsätta växten Hjärtstilla - som är bra för hjärtat.Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect innehåller spannmål som kolhydratskälla - fiberrikt och lättsmält!Brit Care Sustainable - en foderserie för miljömedvetna!Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött, och foderpåsarna går att kasta i återvinningen för plast.Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, som självklart följer EU's djurhållningsregler. Fodren är fria från soja och GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!
 • Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris 40 g-Hundgodis med högt köttinnehåll som är skonsamt för magenDetta hundgodis från Brit Care Raw-serien är skonsamt frystorkat med hela 95% kött från kyckling och gris. Godbitarna har en hög smältbarhet och innehåller ingredienser som kan ha god inverkan på din hunds mage-och tarm.Brit Care Raw Treat Dog Digeestion Kyckling & Gris- Hundgodis med hälsosamma ingredienser!Utöver sitt höga köttinnehåll innehåller detta hundgodiset goda bakterier och tillsattsa psylliumfrön som båda har en god inverkan på matsmältningsystemet. Ge godiset som en belöning, eller varför inte toppa det på maten för att göra den extra intressant och läcker?Frystorkat hundgodis95% Kött från kyckling och grisMed Lactobacillus och Psylliumfrö40 g i påsen
 • Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris 40 g-Utsökt hundgodis som är rikt på kött och som boostar hundens immunförsvar!Letar du efter ett hundgodis som är både smakrikt och riktigt hälsosamt? Brit Care Raw är en serie frystorkat hundgodis som enbart innehåller naturliga och hälsosamma ingredienser. Brit Care Raw Immunity har hela 95% kött från kyckling, lamm och gris och innehåller dessutom flera välgörande ingredienser som kan boosta din hunds immunförsvar.Mjölktistel-Det aktiva ämnet silymarin anses utrensande och bekämpar fria radikalerRosmarin-En god källa till antioxidanterLactobacillus-Främjar en god miljö i mage-och tarmBrit Care Raw Treat Dog Immunity-Hundgodis utan onödiga tillsatser!Detta hundgodis är gjort på 100% naturliga ingredienser, är helt spannmålsfritt och innehåller inga färgämnen eller artificiella tillsatser. Ge det som en belöning, eller varför inte som topping på maten?Frystorkat hundgodisMed Kyckling, Lamm och GrisInnehåller mjölktistel och rosmarin40 g i påsen
 • Brit Training Snacks XL 10x200 g

  Brit Training Snacks XL 10x200 g
  Brit Training Snacks XL 10x200 g-Köp 10 påsar hundgodis från Brit med mängdrabatt!Brit Training Snacks är ett omtyckt hundgodis, särskilt designat för träningsändamål. Med naturliga ingredienser och låg fetthalt är dessa snacks både hälsosamma och lättsmälta, vilket gör dem idealiska som belöningar under träning. Köp 10 st 200 g påsar av storlek X-Large till reducerat pris! Köp fler spar mer!
 • Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon 40 g- Hälsosamt hundgodis gjort på 95% kött från kalkon!Detta hundgodis innehåller endast hälsosamma ingredienser med en bas på hela 95% kött och lever från kalkon, en mycket skonsam proteinkälla. Man har i dessa godbitar även tillsatt b.la tranbär som kan ha positiv inverkan på urinvägshälsan. Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon- Hundgodis med välgörande sammansättning!Dessa godbitar innehåller fibrer från ärta och pumpa och är alltså helt fria från spannmål. Brit Care Raw har utöver det inga artificiella tillsattsämnen eller färgämnen. Ett hundgodis som är 100% naturligt! Använd Brit Care Raw som belöning, eller varför inte som topping på din hunds fullfoder?Frystorkat hundgodis med 95% köttMed KalkonMed Tranbär som främjar friska urinvägar40 g i påsen 
 • Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris - frystorkat hundgodis med hög kötthalt, hjälper till att stötta hundens matsmältning!Med hela 96% färskt kött från kyckling och gris är detta godis exceptionellt läckert och smakrikt. Detta tack vare den frystorkade processen som bevarar den naturliga smaken och doften.Detta köttrika hundgodis produceras i EU (Tjeckien) från lokala, högkvalitativa proteiner och minimalt bearbetade ingredienser – liknande råfoder eller BARF-diet i termer av dess näringsinnehåll. Godiset är fritt från artificiella konserveringsmedel och färgämnen, samt tillsatt salt och socker.Brit Care Raw Treat Dog Digestion Kyckling & Gris är berikat med psyllium som bidrar med nyttiga fibrer som stöttar matsmältningen. Godiset innehåller även lactobacillus som stöttar magen och dess immunförsvar!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris - frystorkat hundgodis med hög kötthalt, som boostar hundens immunförsvar!Detta läckra hundgodis består av 96% kött och organ från kyckling, lamm och gris - läckert och naturligt hundgodis som lockar även de mer kräsna individerna!Med hela 96% färskt kött är hundgodiset mycket smakligt, den frystorkade processen bevarar den naturliga smaken och doften.Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris produceras i EU (Tjeckien) från lokala, högkvalitativa proteiner och minimalt bearbetade ingredienser. Hundgodiset är fritt från konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen, samt tillsatt salt och socker.Hundgodiset innehåller frön från Mariatistel som kan hjälpa till att stötta levern. Det innehåller också rosmarin som bidrar med nyttiga antioxidanter och lactobacillus som stöttar de nyttiga magbakterierna. Tack vare dessa nyttigheter kan detta hundgodis hjälpa till att stötta hundens immunförsvar!Brit Care Raw Treat Dog Immunity Kyckling, Lamm & Gris kan serveras som smaskig belöning eller blandas med maten för att göra den mer lockande!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris - frystorkat hundgodis med hög kötthalt! Främjar frisk hud och glansig päls!Detta hundgodis är frystorkat och har en mycket hög halt av färskt kött! 96% utgörs av kyckling, fisk och gris! Processen när man frystorkar godiset gör att massor av den naturliga doften och smaken bevaras, vilket lockar även de mer kräsna hundarna!Fisk innehåller fettsyror som främjar hud och päls. Godiset innehåller också alger som bidrar med nyttiga fibrer och lactobacillus som stöttar magens immunförsvar.Välkommen till världen av frystorkade godsaker och toppingar, där näringsrik godhet och oemotståndliga smaker kombineras för att skapa en kulinarisk upplevelse för din fyrbenta vän som ingen annan.Brit Care Raw Treat Dog Skin & Coat Kyckling, Fisk & Gris produceras i EU (Tjeckien) från lokala, högkvalitativa proteiner och minimalt bearbetade ingredienser. Hundgodiset är fritt från från konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen, samt tillsatt salt och socker.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon 40 g

  Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon 40 g
  Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon 40 g - frystorkat hundgodis med hög kötthalt och kalkon som enda proteinkälla! Med tranbär för friska urinvägar!Detta frystorkade hundgodis består av 95% kalkon (kött och organ) - och kalkon är den enda animaliska proteinkällan! Detta gör godiset perfekt för hundar med allergier eller känslig mage! Kalkonlever skapar en härlig smak som lockar även kräsna hundar!Till detta läckra hundgodis har man valt att tillsätta tranbär som främjar friska urinvägar, och pumpa som bidrar med nyttiga fibrer!Med hela 95% färskt kött är Brit Care Raw Treat Dog Urinary Kalkon exceptionellt läckert tack vare den frystorkade processen som bevarar den naturliga smaken och doften.Hundgodiset produceras i EU (Tjeckien) från lokala, högkvalitativa proteiner och minimalt bearbetade ingredienser. Dessutom är godiset fritt från konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen, samt tillsatt salt och socker.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.  
 • Brit Training Snack S 10x200 g

  Brit Training Snack S 10x200 g
  Brit Training Snack S 10x200 g-Köp fler spar mer!Brit Training Snacks är en populär serie av hundgodis, speciellt utformad för att användas under träning. Dessa snacks är tillverkade av naturliga ingredienser, är fettsnåla och lättsmälta, vilket gör dem idealiska för att belöna hundar utan att störa deras kost. De finns i olika smaker och storlekar, anpassade för olika hundraser och träningsbehov. Storlek Small passar i synnerhet hundar av liten ras.Köp 10 påsar Brit Training Snacks Small till reducerat pris!
 • Brit Training Snacks M 10x200 g

  Brit Training Snacks M 10x200 g
  Brit Training Snacks M, köp 10 påsar 200 g i storlek Medium till Reducerat Pris!Brit Training Snacks är en populär serie av hundgodis, särskilt framtagna för träning. Dessa snacks består av naturliga ingredienser, är låga i fett och lättsmälta, vilket gör dem perfekta för att belöna hundar utan att påverka deras kost. De finns i olika smaker och storlekar, anpassade för olika hundraser och träningsbehov. Köp fler spar mer!
 • Brit Training Snacks L 10x200 g

  Brit Training Snacks L 10x200 g
  Brit Training Snacks L 10x200 g-Köp fler spar mer!Brit Training Snacks är en populär serie av hundgodis, särskilt utvecklade för träning. Dessa snacks innehåller naturliga ingredienser, är låga i fett och lättsmälta, vilket gör dem perfekta för att belöna hundar utan att påverka deras kost. Storlek Large är speciellt anpassad för stora. Bitarna är mjuka och kan delas.Köp 10 påsar 200 g Brit training Snacks i storlek Large med mängdrabatt!
 • Brit Care Dog Adult Large Breed Grain Free Salmon (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Large Breed Grain Free Salmon (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Large Breed Grain Free SalmonDetta läckra torrfoder är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar av stora raser. Med stora raser menas här hundar som väger över 25 kg. Fodret är välbalanserat och anpassat för den stora hundens behov.Brit Care Dog Adult Large Breed Grain Free Salmon är baserat på läcker lax, en mycket populär och uppskattad proteinkälla som få hundar är allergiska emot. Fodret innehåller ingen annan animalisk proteinkälla än lax, och fodret är utöver detta fritt från spannmål. Detta gör det utmärkt för hundar som har allergier eller överkänsligheter.Lax är rikt på nyttiga aminosyror som bland annat är bra för hundens hud och päls.Till detta foder har man valt att tillsätta havtorn som med sina antiinflammatoriska egenskaper också bidrar till frisk hud!För att stötta den stora hundens leder, så innehåller detta foder både glukosamin och kondroitinsulfat.Stora raser tar lång tid på sig att bli fullvuxna, så de kan i många fall äta valp- eller juniorfoder fram till ca 2 års ålder. Därefter kan man med fördel byta till detta foder!
 • Brit Care Dog Adult Dog Show Champion Hypoallergenic Salmon & Herring 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Dog Show Champion Hypoallergenic Salmon & Herring 2x12 kg
  Brit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show ChampionHypoallergent foder med en enda källa till animaliskt protein – FiskBrit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show Champion, är speciellt utvecklat för att hålla utställningshundar i perfekt kondition.Fodret är berikat med Omega3 fettsyror såsom ALA, EPA och DHA som återfuktar och bidrar till att hålla huden och pälsen i fint skick. Torrfodret innehåller dessutom alla de viktiga näringsämnena som din vovve behöver för att hålla sig frisk och stark.Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är proteinrikt och lättsmält fiskkött, Lax och Öring, vilket även minimerar sannolikheten för allergiska reaktioner.Brit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show Champion är extra lämpligt för utställningshundar samt hundar med känslig mage, foderallergier eller särskilda näringsbehov.Dessutom är Brit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show Champion berikat med Probiotika och mjölktistel som tillsammans hjälper till att balansera upp tarmfloran samt främjar leverns funktion att rensar kroppen på farliga toxiner.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Fisk– Lättsmält protein rikt på proteinProbiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen – VitaminerSe fler fördelar med ett spannmålsfritt hundfoder från Brit Care denna i video
 • Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb (1 kg)

  Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb (1 kg)
  Brit Care Puppy Hypoallergenic LambDetta hypoallergena torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande valpar av alla raser. Fodret är baserat på lamm och ris - lättsmält och snällt mot magen.Lamm är ett mycket uppskattat protein som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Ris är lättsmält och passar utmärkt för känsliga magar.Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb innehåller probiotika som främjar god matsmältning och ett bra immunförsvar. Man har även valt att tillsätta mariatistel som innehåller en massa antioxidanter och kan ha en detox-effekt.Detta hypoallergena valpfoder passar känsliga valpar och valpar med allergier och överkänsligheter. Fodret ger valpen en bra start i livet, och passar fram till ca 12 månaders ålder. Därefter är det dags att se sig om efter ett vuxenfoder.
 • Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb (3 kg)

  Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb (3 kg)
  Brit Care Puppy Hypoallergenic LambDetta hypoallergena torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande valpar av alla raser. Fodret är baserat på lamm och ris - lättsmält och snällt mot magen.Lamm är ett mycket uppskattat protein som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Ris är lättsmält och passar utmärkt för känsliga magar.Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb innehåller probiotika som främjar god matsmältning och ett bra immunförsvar. Man har även valt att tillsätta mariatistel som innehåller en massa antioxidanter och kan ha en detox-effekt.Detta hypoallergena valpfoder passar känsliga valpar och valpar med allergier och överkänsligheter. Fodret ger valpen en bra start i livet, och passar fram till ca 12 månaders ålder. Därefter är det dags att se sig om efter ett vuxenfoder.
 • Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic LambDetta välsmakande torrfoder är framtaget för att passa vuxna hundar av stora raser - över 25 kg i kroppsvikt. Stora raser brukar ta lite längre tid på sig att växa sig fullvuxna och brukar behöva äta valp- eller juniorfoder längre är mindre raser. Därför rekommenderas detta vuxenfoder från ca 2 års ålder.Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb är baserat på lamm och ris och är ett allergivänligt foder. Lamm är en välsmakande proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Ris är lättsmält och brukar passa även riktigt känsliga magar!Ledhälsa är självklart viktigt för alla hundar, men kanske särskilt de extra stora. Därför innehåller detta foder både glukosamin och kondroitinsulfat som arbetar för just starka leder!Man har även valt att tillsätta mariatistel till detta foder. Detta innehåller en massa antioxidanter! Utöver detta så är fodret rikt på probiotika som hjälper magen och immunförsvaret!
 • Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)

  Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)
  Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic LambDetta välsmakande torrfoder är framtaget för att passa vuxna hundar av stora raser - över 25 kg i kroppsvikt. Stora raser brukar ta lite längre tid på sig att växa sig fullvuxna och brukar behöva äta valp- eller juniorfoder längre är mindre raser. Därför rekommenderas detta vuxenfoder från ca 2 års ålder.Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb är baserat på lamm och ris och är ett allergivänligt foder. Lamm är en välsmakande proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Ris är lättsmält och brukar passa även riktigt känsliga magar!Ledhälsa är självklart viktigt för alla hundar, men kanske särskilt de extra stora. Därför innehåller detta foder både glukosamin och kondroitinsulfat som arbetar för just starka leder!Man har även valt att tillsätta mariatistel till detta foder. Detta innehåller en massa antioxidanter! Utöver detta så är fodret rikt på probiotika som hjälper magen och immunförsvaret!
 • Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & Herring (12 kg)

  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & Herring (12 kg)
  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & HerringHär har vi ett läckert torrfoder som faktiskt är särskilt framtaget för utställningshundar! Utställningshundar har mycket höga krav på sig mentalt och fysiskt, men självklart så måste även deras päls vara i toppkondition för att kamma hem de extra höga poängen!Med detta foder får din utställningshund ett komplett helfoder med väl avvägd balans mellan olika näringsämnen, och fodret främjar frisk hud och en vacker, glansig päls.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & Herring är baserat på lax, sill och ris. Detta är ett hypoallergent foder vilket innebär att det ska passa bra till hundar som lider av överkänsligheter och allergier.Lax och sill är rika på nyttiga Omega-fettsyror som främjar en frisk hud och vacker päls!Fodret innehåller även probiotika för en frisk mage och bra immunförsvar, samt mariatistel som har antiinflammatoriska egenskaper!
 • Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & Herring (3 kg)

  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & Herring (3 kg)
  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & HerringHär har vi ett läckert torrfoder som faktiskt är särskilt framtaget för utställningshundar! Utställningshundar har mycket höga krav på sig mentalt och fysiskt, men självklart så måste även deras päls vara i toppkondition för att kamma hem de extra höga poängen!Med detta foder får din utställningshund ett komplett helfoder med väl avvägd balans mellan olika näringsämnen, och fodret främjar frisk hud och en vacker, glansig päls.Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Dog Show Champion Salmon & Herring är baserat på lax, sill och ris. Detta är ett hypoallergent foder vilket innebär att det ska passa bra till hundar som lider av överkänsligheter och allergier.Lax och sill är rika på nyttiga Omega-fettsyror som främjar en frisk hud och vacker päls!Fodret innehåller även probiotika för en frisk mage och bra immunförsvar, samt mariatistel som har antiinflammatoriska egenskaper!
 • Brit Vitamins Multivitamin 150 g

  Brit Vitamins Multivitamin 150 g
  Brit Vitamins Multivitamin 150 gHär har vi en läcker multivitamin i form av läckra godbitar i halvmjuk formula. Till skillnad från kosttillskott i tablettform så har dessa härlig smak och är lätta att servera till hunden.Brit Vitamins är fullproppade med naturliga nyttigheter, och finns i flera olika varianter. De är fria från konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen och smakämnen.Brit Vitamins Multivitamin stöttar hundens hälsa i största allmänhet, främjar ett gott immunförsvar och arbetar för att förebygga inflammationer i kroppen. Kosttillskottet passar t.ex. för äldre hundar eller hundar vars immunförsvar behöver en liten boost!Utöver detta så innehåller Brit Vitamins Multivitamin glukosamin och kondroitinsulfat som stöttar leder och ledbrosk!Brit Vitamins Multivitamin är rikt på vitaminer och mineraler i en fin balans som främjar hälsa och immunförsvar!Kosttillskottet är spannmålsfritt och fritt från soja och GMO!Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!
 • Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb 2x12 kg

  Brit Care Puppy Hypoallergenic Lamb 2x12 kg
  Brit Care Dog, Puppy, Hypoallergenic. Köp fler och spara mer!Hypoallergent premiumfoder med en enda källa till animaliskt protein – Lamm. För valpar i alla storlekar.Brit Care Dog, Puppy, Hypoallergenic, är speciellt utvecklat för valpar i alla storlekar. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som valpen behöver för att hålla sig frisk och stark.Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är proteinrikt och lättsmält lammkött, vilket minimerar sannolikheten för allergiska reaktioner.Brit Care Dog, Puppy, Hypoallergenic är extra lämpligt för hundar med känslig mage, foderallergier eller särskilda näringsbehov.Dessutom är Brit Care Dog, Puppy, Hypoallergenic berikat med Probiotika och mjölktistel som tillsammans hjälper till att balansera upp tarmfloran och främjar leverns funktion att rensa kroppen på farliga toxiner.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lamm – Lättsmält protein rikt på proteinProbiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen – VitaminerSe fler fördelar med ett spannmålsfritt hundfoder från Brit Care i denna videon
 • Brit Care Dog Adult Large Breed Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Large Breed Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg
  Brit Care Dog Sustainable, Adult - Large BreedGlutenfritt torrfoder för vuxna hundar av stora raserBrit Care Dog Sustainable, Adult - Large Breed, är speciellt utvecklat för hundar av stora raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som din hund behöver för att hålla sig frisk och stark. Några av superingredienserna är kyckling – lättsmält och skonsamt för magen, torkade insekter – proteiner samt havtorn och äpplen som bidrar med hälsosamma vitaminer.Visste du att Brit Care Dog Sustainable, Adult - Large Breed dessutom är ett miljövänligt hundfoder grundat på ingredienser som ger 35% mindre inverkan på miljön!Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Fler fördelar Brit Care Dog Sustainable, Adult - Large Breed:Antistress - L-tryptofan ger lugnande stöd i stressiga situationer, moderört hjälper till att lindraLeder och brosk - Kondroprotektorer stöder friska leder, ben och brosk, vilket är avgörande för stora raserLåg CO2 - Recept balanserat för att minska CO2-fotavtryck 
 • Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

  Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg
 • Brit Care Dog Adult Medium Breed Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Medium Breed Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg
  Brit Care Dog Sustainable Adult Medium BreedTorrfoder gjort på Kyckling och proteinrika insekter. För medelstora hundraser i vuxen ålderBrit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed är ett komplett näringsrikt torrfoder för vuxna, medelstora hundraser.Huvudingrediensen i torrfodret är kyckling och insekter. Dessutom är det berikat med både probiotika och prebiotika som främjar en god tarmflora och matsmältningsförmåga.Visste du att? -Kyckling är ett magert lättsmält kött som kan vara lämplig för hundar med känslig mage. Kyckling är dessutom rik på mineraler som fosfor, magnesium, järn, kalcium, kalium och selen. -Insekter har ett högt proteininnehåll och är rikt på aminosyror som ger näring åt hundens muskler och vävnader.Överblick Brit Care Dog Sustainable Adult Medium BreedStorleken på foderbitarna är mediumBerikad med probiotika och prebiotikaMagert lättsmält kycklingkött
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

  Brit Care Dog Junior Large Breed Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg
  Brit Care Dog Sustainable, Junior - Large BreedGlutenfritt torrfoder för valpar av stora raserBrit Care Dog Sustainable, Junior - Large Breed är speciellt utvecklat för valpar av stora raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som valpen behöver för att hålla sig frisk och stark.Visste du att Brit Care Dog Sustainable, Junior - Large Breed dessutom är ett miljövänligt valpfoder grundat på ingredienser som ger 35% mindre inverkan på miljön!Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Kyckling – Lättsmält och skonsamt för magenTorkade insekter - ProteinerHavtorn och äpplen - Vitaminer
 • Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg
 • Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon 7-pack

  Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon 7-pack
  Brit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon 7-pack -Tuggpinnar med hälsofrämjande och tanvårdande ingredienser!Tuggpinnar med tandvårdande och hälsofrämjande egenskaper från Brit Care! Pinnarna är utformade på ett sätt som gör att de kommer åt i alla skrymslen i munhåla och tänder, de innehåller dessutom ingredienser som verkar gott för hundens munhälsa. Inte nog med det, pinnarna har även flera komponenter i ditt recept som kan verka gott för allmänhälsan, t.ex: Mynta - Verkar för en fräschare andedräktProbiotika (Lactobacillus) - Gör gott för hälsa i mage och tarmKanel - Har antiinflammatoriska egenskaperBetaglukaner - Främjar god tarmhälsa och mikrofloraNatriumhexametafosfat (SHMP) - Motverkar uppkomsten av plackBrit Care Dental Stick Immuno Probiotics & Cinnamon är fria från gluten, vete, GMO och konstgjorda smakämnen.Ge dentaltugg som ett komplement till tandborstning, och som en extra boost för allmänhälsan!Dentaltugg med hälsofrämande och tandvårdande ingredienserMed b.la kanel som kan verka antiinflammatorisktInnehåller Mynta och och Natriumhexametafosfat som bidrar till god munhälsaKommer i en förpackning om 7-pinnarTänk på att hålla hunden under uppsikt när den äter tuggben och att alltid ha färskt vatten tillgängligt.
 • Brit Care Puppy Grain Free Salmon 2x12 kg

  Brit Care Puppy Grain Free Salmon 2x12 kg
  Brit Care Dog Puppy, Grain Free, Salmon -Spannmålsfritt valpfoder gjord på smaskig laxBrit Care Dog Puppy, Grain Free, Salmon – är ett speciellt utvecklat spannmålsfritt valpfoder. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som valpen behöver för att hålla sig frisk och stark.Huvudingrediensen i detta foder är omega3 rikt lax.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra för mjäll och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lax – Lättsmält protein rikt på Omega3Probiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen - Vitaminer
 • Brit Care Dog Adult Activity Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Activity Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg
  Brit Care Dog Sustainable, ActivitySmakrikt torrfoder gjort på kyckling & insektsprotein, för aktiva hundarBrit Care Dog Sustainable, Activity är ett hundfoder speciellt utvecklat för aktiva hundar. Huvudingrediensen består av kyckling och näringsrikt insektsprotein som tillsammans främjar och stärker hundens kondition och immunförsvar. Detta torrfoder innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att ett aktivt och friskt liv.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra för mjäll och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Överblick Brit Care Dog Sustainable, Activity:Muscle Fuel High - proteinformel stärker muskler och förlänger hundens uthållighetStärker leder, päls och immunförsvar - Omega-3 och DHA stödjer normal hjärtfunktion, ökar energin och stimulerar immunförsvaret.Snabb energi - L-karnitin ger snabb energi och förbättrar muskelåterhämtning
 • Brit Care Dog Adult Grain Free Salmon 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Grain Free Salmon 2x12 kg
  Spannmålsfritt torrfoder av premiumkvalitet för vuxna hundar med härlig Omega3 rik lax. Brit Care Dog, Adult, Grain Free, Salmon
 • Brit Care Dog Adult Sensitive Sustainable Insect & Fish 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Sensitive Sustainable Insect & Fish 2x12 kg
  Brit Care Dog Sustainable, SensitiveSkonsamt torrfoder gjort på fisk & insektsprotein, för känsliga hundmagarBrit Care Dog Sustainable, Sensitive är ett hundfoder speciellt utvecklat för känsliga hundmagar. Huvudingrediensen består av skonsamt insektsprotein och omega-3 rik fisk. Detta torrfoder innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att hålla sig frisk och stark.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra för mjäll och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Överblick Brit Care Dog Sustainable, Sensitive:Allergivänligt - Insekts- och fiskbaserad formel för att undvika biverkningarInget kycklingfett - Omega-3 fettsyror DHA och EPA har skyddande egenskaper vid inflammatoriska sjukdomar, inklusive allergierStärker immunförsvaret - Probiotika och antioxidanter stärker immunförsvaret och stödjer matsmältningshälsan 
 • Brit Care Dog Senior Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

  Brit Care Dog Senior Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg
  Brit Care Dog Sustainable, Senior – passar alla hundraserGlutenfritt torrfoder för seniora hundar, i alla storlekarBrit Care Dog Sustainable, Senior, är speciellt utvecklat för att passa alla seniora hundar, även de som är känsliga för gluten. Torrfodret är glutenfritt och innehåller viktiga näringsämnen som främjar hundens fysiska kondition och stärker immunförsvaret. Perfekt för din seniora vovve.Några av superingredienserna är kyckling – lättsmält och skonsamt för magen samt havtorn och äpplen som bidrar med hälsosamma vitaminer.Visste du att Brit Care Dog Sustainable, Senior dessutom är ett miljövänligt hundfoder grundat på ingredienser som ger 35% mindre inverkan på miljön!Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Fler fördelar Brit Care Dog Sustainable, Senior:Antistress - L-tryptofan ger lugnande stöd i stressiga situationer, moderört hjälper till att lindraLeder och brosk - Kondroprotektorer stöder friska leder, ben och brosk, vilket är avgörande för stora raserLåg CO2 - Recept balanserat för att minska CO2-fotavtryck 
 • Brit Care Dog Adult Large Breed Grain Free Salmon 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Large Breed Grain Free Salmon 2x12 kg
  Brit Care Dog Adult, Large Breed, Grain-Free, SalmonSpannmålsfritt hundfoder gjord på smaskig lax, för stora hundraserBrit Care Dog Adult Large Breed Grain-Free Salmon – är ett speciellt utvecklat spannmålsfritt foder, som passar hundar av större raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att hålla sig frisk och aktiv.Huvudingrediensen är Omega3 rik lax.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av hundens celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra mot mjäll i pälsen och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lax – Lättsmält protein rikt på Omega3Probiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen - Vitaminer
 • Brit Care Dog Junior Large Breed Grain Free Salmon 2x12 kg

  Brit Care Dog Junior Large Breed Grain Free Salmon 2x12 kg
  Brit Care Dog Junior, Large Breed - Spannmålsfritt hundfoderSpannmålsfritt torrfoder på lax, för valpar av stora raserBrit Care Dog Junior, Large Breed – Spannmålsfritt, är speciellt utvecklat för valpar av stora raser. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som valpen behöver för att hålla sig frisk och stark.Huvudingrediensen i detta foder är omega3 rikt laxkött.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra för mjäll och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lax – Lättsmält protein rikt på Omega3Probiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen - Vitaminer
 • Brit Care Dog Senior & Light Grain Free Salmon 2x12 kg

  Brit Care Dog Senior & Light Grain Free Salmon 2x12 kg
  Brit Care Dog Senior & Light Grain FreeSpannmålsfritt lightfoder gjord på smaskig lax, för seniora hundar i alla storlekarBrit Care Dog, Senior & Light, Grain Free– är ett speciellt utvecklat spannmålsfritt lightfoder för seniora hundar i alla storlekar.Lightfodret främjar hundens cirkulationssystem, hjärta, päls och hud. Det bidrar till en stabil vikt, bra kondition och ett starkt immunförsvar, som är extra viktigt för seniora hundar som har lätt att lägga på sig extra kilon.Brit Care Dog Senior & Light Grain Free innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att hålla sig frisk och aktiv.Huvudingrediensen är Omega3 rik lax.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av hundens celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra mot mjäll i pälsen och torra trampdynor.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lax – Lättsmält protein rikt på Omega3Probiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen - Vitaminer
 • Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison 2x12 kg
  Brit Care Dog, Grain-free, SensitiveSpannmålsfritt torrfoder gjord på viltkött, för känsliga hundmagarBrit Care Dog, Grain-free, Sensitive – är ett speciellt utvecklat foder för hundar med känsliga magar och matallergier. Protein från viltkött är magert och lättsmält för hunden, samt minskar risken för att trigga foderallergier.Brit Care Dog, Grain-free, Sensitive, innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att hålla sig frisk och aktiv.Huvudingrediensen är proteinrikt viltkött. Dessutom är det berikat med hälsosamt Omega3.Visste du att Omega3 innehåller fettsyror som är viktigt för reparationen och förnyelsen av hundens celler, hud och päls. Omega3 är dessutom bra mot mjäll i pälsen och torra trampdynor.Återförslutningsbara fodersäckar i tre olika storlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Passar alla hundraserInget kycklingfett - Viltköttsbaserad torrfoder för att undvika eventuella allergiska biverkningar från kycklingprotein.Hud och päls - Massor av omega-3 för att stärka och ge huden och ge pälsen extra lyster.Immunförsvar - Probiotika och antioxidanter stärker immunförsvaret och stödjer matsmältningen. 
 • Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg
  Brit Care Dog Adult, Medium Breed, HypoallergenicHypoallergent premiumfoder med en enda källa till animaliskt protein – Lamm. För hundar i medium storlek.Brit Care Dog Adult, Medium Breed, Hypoallergenic, är speciellt utvecklat för hundar i medium storlek. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som hunden behöver för att hålla sig frisk och stark.Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är proteinrikt och lättsmält lammkött, vilket minimerar sannolikheten för allergiska reaktioner.Brit Care Dog Adult, Medium Breed, Hypoallergenic är extra lämpligt för hundar med känslig mage, foderallergier eller särskilda näringsbehov.Dessutom är Brit Care Dog Adult, Medium Breed, Hypoallergenic berikat med probiotika och mjölktistel som tillsammans hjälper till att balansera upp tarmfloran och främjar leverns funktion att rensa kroppen på farliga toxiner.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Lamm – Lättsmält protein rikt på proteinProbiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen – VitaminerSe fler fördelar med ett spannmålsfritt hundfoder från Brit Care denna i video
 • Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Weight Loss Rabbit 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Hypoallergenic Weight Loss Rabbit 2x12 kg
  Brit Care Dog, Hypoallergenic, Weight LossHypoallergent dietfoder med en enda källa till animaliskt protein – KaninBrit Care Dog, Hypoallergenic, Weight Loss, är speciellt utvecklat för hundar med tendens att gå upp i vikt. Torrfodret innehåller alla de viktiga näringsämnena som din vovve behöver för att hålla sig frisk och stark.Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är proteinrikt och lättsmält kaninkött, vilket minimerar sannolikheten för allergiska reaktioner.Brit Care Dog, Hypoallergenic, Weight Loss är extra lämpligt för hundar med tendens att gå upp i vikt samt med känslig mage, foderallergier eller särskilda näringsbehov.Dessutom är Brit Care Dog, Hypoallergenic, Weight Loss berikat med L-karnitin, Probiotika och mjölktistel som tillsammans hjälper till att öka förbränningen och balanserar upp tarmfloran samt främjar leverns funktion att rensar kroppen på farliga toxiner.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Kanin – Lättsmält protein rikt på proteinProbiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen – VitaminerFörbränning - L-karnitin ökar ämnesomsättningenSe fler fördelar med ett spannmålsfritt hundfoder från Brit Care denna i video
 • Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma 7-pack

  Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma 7-pack
  Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma 7-packBrit Dental Sticks är dentaltugg - det förstår du ju på namnet - men de är faktiskt mer än så! Förutom att de med hjälp av sin form och sina ingredienser hjälper hunden till en bättre munhälsa så besitter de andra egenskaper också.Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma hjälper hunden med rörligheten!När hunden tuggar på tuggbenet så får den rent mekaniskt hjälp med att rengöra tänderna, och samtidigt får hunden i sig ingredienser som både hjälper till att skapa en bättre munhälsa och främjar god rörlighet!Dentaltugg som dessa är ett utmärkt komplement till den dagliga tandborstningen.Brit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma är fria från gluten, vete, soja, GMO och artificiella färgämnen.Däremot innehåller de en massa nyttigheter:Mynta skapar en frisk andedräktKollagen stöttar leder, senor och ligament för en bättre rörlighetGurkmeja förebygger inflammationNatriumhexametafosfat (SHMP) är bra för munhälsan, det förebygger uppkomst av plackHur många av dessa tuggpinnar ska min hund ha per dag? Hundens vikt Antal tuggpinnar per dag 1-5 kg 0,5 st 5-45 kg 1 st 45 kg och över 2 stBrit Care Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma rekommenderas för hundar över 4 månader.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage 7-pack

  Brit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage 7-pack
  Brit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage 7-packBrit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage är ett smaskigt dentaltugg som hjälper hunden att hålla tänderna rena och skapa en god munhälsa. De är ett utmärkt komplement till den dagliga tandborstningen och rekommenderas till hundar som passerat 4 månader.Tuggbenen är utformade på ett sätt som rent mekaniskt rengör tänderna när hunden tuggar, och de innehåller en hel rad med ingredienser som har olika fördelar:Mynta bidrar till en god andedräktSalvia främjar ett friskt tandköttKamomill är en källa till antioxidanterNatriumhexametafosfat (SHMP) främjar god tandhälsa och förebygger uppbyggnad av plackBrit Care Dental Stick Teeth & Gums Chamomile & Sage är fria från gluten, vete, soja, GMO och konstgjorda färgämnen.Hur många tuggpinnar ska jag ge? Hundens vikt Antal tuggpinnar per dag 1-5 kg 0,5 st 5-45 kg 1 st 45 kg och över 2 stDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (400 g)

  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (400 g)
  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser med krävande pälsvård.Oemotståndlig smak av färskt lax och sill, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.Perfekt utseende - glänsande päls och frisk hud.
 • Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (7 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser med krävande pälsvård.Oemotståndlig smak av färskt lax och sill, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.Perfekt utseende - glänsande päls och frisk hud.
 • Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (2 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser.Oemotståndlig smak av färskt lamm, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (7 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser.Oemotståndlig smak av färskt lamm, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Sensitive (400 g)

  Brit Care Mini Grain Free Sensitive (400 g)
  Brit Care Mini Grain Free Sensitive:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för känsliga hundar av mycket små raser.Begränsat antal basingredienser - innehåller rent hjortprotein.Utvecklat för att passa hundar med känslig matsmältning och hundar med foderkänslighet.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Sensitive (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Sensitive (2 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Sensitive:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för känsliga hundar av mycket små raser.Begränsat antal basingredienser - innehåller rent hjortprotein.Utvecklat för att passa hundar med känslig matsmältning och hundar med foderkänslighet.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Sensitive (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Sensitive (7 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Sensitive:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för känsliga hundar av mycket små raser.Begränsat antal basingredienser - innehåller rent hjortprotein.Utvecklat för att passa hundar med känslig matsmältning och hundar med foderkänslighet.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (400 g)

  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (400 g)
  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för överviktiga och kastrerade hundar av mycket små raser.Oemotståndlig smak av färsk lax och kanin.Viktkontroll - optimalt energiinnehåll och naturliga fibrer för mätnadskänsla.
 • Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (2 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för överviktiga och kastrerade hundar av mycket små raser.Oemotståndlig smak av färsk lax och kanin.Viktkontroll - optimalt energiinnehåll och naturliga fibrer för mätnadskänsla.
 • Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (7 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för överviktiga och kastrerade hundar av mycket små raser.Oemotståndlig smak av färsk lax och kanin.Viktkontroll - optimalt energiinnehåll och naturliga fibrer för mätnadskänsla.
 • Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (2 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för valpar av mycket små raser (4 veckor till 10 manader) passar aven dräktiga/digivande tikar.Oemotståndlig smak av färskt lamm, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (2 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder Yorkshireterrier.Oemotståndlig smak av färsk lax, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (7 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för valpar av mycket små raser (4 veckor till 10 manader) passar aven dräktiga/digivande tikar.Oemotståndlig smak av färskt lamm, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (7 kg)
  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire:Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder Yorkshireterrier.Oemotståndlig smak av färsk lax, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.
 • Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato

  Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato
  EgenskaperBrit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.Övrigt Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
 • Brit Mono Protein Beef

  Brit Mono Protein Beef
  EgenskaperBrit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.Övrigt Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
 • Brit Mono Protein Lamb

  Brit Mono Protein Lamb
  EgenskaperBrit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.Övrigt Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
 • Brit Mono Protein Turkey

  Brit Mono Protein Turkey
  EgenskaperBrit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.Övrigt Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
 • Brit Paté & Meat Chicken

  Brit Paté & Meat Chicken
  EgenskaperEn utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat är ett helfoder men funkar också som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Paté & Meat Venison

  Brit Paté & Meat Venison
  EgenskaperEn utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat är ett helfoder men funkar också som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Paté & Meat Chicken & Turkey for Puppy

  Brit Paté & Meat Chicken & Turkey for Puppy
  EgenskaperEn utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat helfoder för valpar och unghundar, funkar även som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Care Functional Snack Mineral Puppy Ham 150 g

  Brit Care Functional Snack Mineral Puppy Ham 150 g
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett funktionellt, spannmålsfritt hundgodis, berikat med funktionella ingredienser. Godiset innehåller bland annat kelp som stödjer matsmältningen och tillväxten av skelettet. Mineral puppy är till växande valpar och det innehåller en optimal balans av mineraler och vitaminer.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Functional Snack Immunity Insect

  Brit Care Functional Snack Immunity Insect
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt, funktionellt godis för hundar. Fritt från spannmål och berikat med funktionella ingredienser. Detta godis innehåller bland annat lactobacillus och vitamin C som stärker immunförsvaret. Dessutom innehåller det ingefära som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att upprätthålla en naturlig metabolism.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Functional Snack Skin &Coat Krill 150 g

  Brit Care Functional Snack Skin &Coat Krill 150 g
   EgenskaperBrit Care Functional Snack Skin & Coat Krill är ett hundgodis som är fritt från spannmål, och det innehåller bland annat kokos som är en naturlig ingrediens som återfuktar huden. Dessutom innehåller godiset även biotin och zink som är bra för både en glansig päls och frisk hud.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Functional Snack Dental Venison

  Brit Care Functional Snack Dental Venison
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt och funktionellt snack till hunden. Fritt från spannmål och det innehåller fler funktionella ingredienser. Bland annat innehåller det kryddnejlika och kelp som skyddar tänderna mot tandsten. Det innehåller dessutom rosmarin som är en naturlig ingrediens som håller tänder/tandkött friska och det minskar dålig andedräkt.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Functional Snack Mobility Squid 150 g

  Brit Care Functional Snack Mobility Squid 150 g
  EgenskaperBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt, spannmåslfritt och funktionellt hundgodis. Det innehåller bland annat annanas, en tropisk frukt med massor av vitaminer, antioxidanter och enzymer. Mobility Squid har även grönläppad mussla och glukosamin tillsatt, som ger stöd åt hundens leder.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Mono Protein Rabbit 400 g

  Brit Mono Protein Rabbit 400 g
  EgenskaperBrit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.Övrigt Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
 • Brit Paté & Meat Rabbit 400 g

  Brit Paté & Meat Rabbit 400 g
  EgenskaperEn utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat är ett helfoder men funkar också som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Care Meaty Jerky Chicken Fillets (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Chicken Fillets (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Chicken FilletsDetta hundgodis är en perfekt belöning till din köttälskande, vuxna vovve! Kycklingen är av hög kvalitet och kommer från kontrollerade produktioner med god djurhållning. Det torkade köttet stärker hundens muskler, främjar en god tillväxt, förebygger övervikt, förbättrar tandhälsan och bidrar till en glansig päls. Att ge en köttbit till din hund är en högst känslosam upplevelse som kommer stärka bandet mellan er! Välj mellan två förpackningar, 80 gram och 200 gram.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Beef Fillets (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Beef Fillets (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Beef FilletsFör hundar är kött det godaste som finns och med dessa torkade köttbitar kommer bandet mellan ägare och hund att stärkas! Det torkade nöt- och kycklingköttet kommer från kontrollerade produktioner med god djurhållning, och är positivt för den vuxna hundens hälsa. Kött främjar en god tillväxt, tandhälsa, pälskvalitet, idealvikt och starka muskler. Välj mellan två olika förpackningar på 80 och 200 gram.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Venison (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Venison (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar VenisonDet finns ingenting mer utsökt än en saftig köttbit! I alla fall enligt din vovve. Att ge kött till hunden är högst känslomässigt, och bandet mellan ägare och hund kommer stärkas. Hundgodiset har 85 % kötthalt och är berikat med kollagen, vilket främjar hundens rörlighet. Detta nyttiga hundgodis är tillverkat av europeiskt hjort- och kycklingkött och passar bra till alla vuxna hundar. De rektangulära tuggbitarna passar bra som komplement till hundens vanliga foder, som belöning eller snacks.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Chicken Fillets (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Chicken Fillets (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Chicken FilletsDetta hundgodis är en perfekt belöning till din köttälskande, vuxna vovve! Kycklingen är av hög kvalitet och kommer från kontrollerade produktioner med god djurhållning. Det torkade köttet stärker hundens muskler, främjar en god tillväxt, förebygger övervikt, förbättrar tandhälsan och bidrar till en glansig päls. Att ge en köttbit till din hund är en högst känslosam upplevelse som kommer stärka bandet mellan er! Välj mellan två förpackningar, 80 gram och 200 gram.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Beef Fillets (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Beef Fillets (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Beef FilletsFör hundar är kött det godaste som finns och med dessa torkade köttbitar kommer bandet mellan ägare och hund att stärkas! Det torkade nöt- och kycklingköttet kommer från kontrollerade produktioner med god djurhållning, och är positivt för den vuxna hundens hälsa. Kött främjar en god tillväxt, tandhälsa, pälskvalitet, idealvikt och starka muskler. Välj mellan två olika förpackningar på 80 och 200 gram.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Lamb (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar LambKött är grundläggande för hundars välmående och hälsa, det främjar såväl kvaliteten på pälsen som tandhälsan och mycket mer. Det torkade lamm- och kycklingköttet i detta nyttiga hundgodis härstammar från produktioner i Europa där det råder god djurhållning, på så vis kan du känna dig helt trygg med att servera dessa godbitar till din vovve. Detta är ett naturligt hundgodis som vi erbjuder i två olika förpackningar, med 80 eller 200 grams innehåll.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Duck 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Duck 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar DuckBrit Care Jerky Duck Protein Bar är ett delikat och hälsosamt hundgodis som din vovve verkligen kommer uppskatta! Hundar älskar kött, så är det bara. Dessa rektangulära proteinbars är tillverkade av lufttorkat ank- och kycklingkött, och är berikat av äggskalsmembran som främjar rörligheten för din bästa vän. Godisbitarna är helt fria från spannmål, socker och färgämnen och passar bra som belöning till alla vuxna hundar!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Venison (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar Venison (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Proteinbar VenisonDet finns ingenting mer utsökt än en saftig köttbit! I alla fall enligt din vovve. Att ge kött till hunden är högst känslomässigt, och bandet mellan ägare och hund kommer stärkas. Hundgodiset har 85 % kötthalt och är berikat med kollagen, vilket främjar hundens rörlighet. Detta nyttiga hundgodis är tillverkat av europeiskt hjort- och kycklingkött och passar bra till alla vuxna hundar. De rektangulära tuggbitarna passar bra som komplement till hundens vanliga foder, som belöning eller snacks.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Coins Rabbit 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Coins RabbitEtt nyttigt hundgodis som är framtaget från lufttorkat kött! Kombinationen av kanin- och kycklingkött bidrar med en unik smakupplevelse, samtidigt som hunden får i sig många viktiga mineraler och vitaminer. Detta hundgodis är ett värdefullt komplement till den vuxna hundens vanliga foder, och funkar bra som motivation och belöning under träning! Proteinet bidrar med näring till musklerna och fettet ger hunden extra energi. Hundgodiset är helt fritt från spannmål, socker och färgämnen!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Herring 80 g

  Brit Care Meaty Jerky Coins Herring 80 g
  Brit Care Meaty Jerky Coins HerringRunda godisbitar som lämpar sig utmärkt som belöning till hunden! Kött är något som alla hundar älskar, och de behöver protein för att bibehålla en god hälsa. Detta hundgodis är tillverkat med 85 % sill och kyckling som är en bra källa till högkvalitativt protein. Hundgodiset är fritt från spannmål, socker och färgämnen och är berikat med kelp, vilket bidrar till minskad plack på vovvens tänder. Köttet kommer från Europa, från kontrollerade produktioner med en god djurhållning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (80 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (80 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken InsectEtt hundgodis som ger din hund en sensationell smakupplevelse, samtidigt som vovven får i sig nyttiga näringsämnen. Det torkade hundgodiset utgörs av runda godisbitar med 85 % kötthalt från kyckling och insekter. Ett naturligt hundgodis som är berikat med kokosolja, vilket är en bra energikälla för hundens hjärna och muskler. Protein är väsentligt för hundens muskler och de små tuggvänliga bitarna är bra för tandhälsan! Hundgodiset är fritt från spannmål, socker och färgämnen och passar till vuxna hundar.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (200 g)

  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken Insect (200 g)
  Brit Care Meaty Jerky Coins Chicken InsectEtt hundgodis som ger din hund en sensationell smakupplevelse, samtidigt som vovven får i sig nyttiga näringsämnen. Det torkade hundgodiset utgörs av runda godisbitar med 85 % kötthalt från kyckling och insekter. Ett naturligt hundgodis som är berikat med kokosolja, vilket är en bra energikälla för hundens hjärna och muskler. Protein är väsentligt för hundens muskler och de små tuggvänliga bitarna är bra för tandhälsan! Hundgodiset är fritt från spannmål, socker och färgämnen och passar till vuxna hundar.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Mono Protein Beef & Rice 400 g

  Brit Mono Protein Beef & Rice 400 g
  ÖvrigtGlutenfrittSojafrittGMO-fritt
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Lamb 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Lamb 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects LambHär hittar du krispiga godbitar som är berikade med många viktiga näringsämnen. Godiset innehåller omega-3, omega-6 och DHA som är hälsofrämjande för din lilla vovve! Det nyttiga hundgodiset har smak av lamm och insekter som kompletterats med bland annat hallon. Insektsprotein utgörs från mänskligt avfall, på så vis är detta hundgodis ett miljövänligare alternativ. Kompositionen av godiset är också allergivänligt! Godisbitarna är formade som söta hundben, och funkar toppen som belöning när hunden har varit extra duktig.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Turkey 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Turkey 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects TurkeyDetta hundgodis passar till alla vuxna hundraser, och framförallt allergikänsliga hundar. Kompositionen av ingredienser är allergivänligt och dessutom berikat med väsentliga näringsämnen! Omega-3, omega-6 och DHA är tre viktiga grundstenar för din hunds välmående. Detta är det bästa hundgodiset för att behålla din vovve på en sund vikt, och godiset smakar gott av kalkon och äpplen. Hundgodiset innehåller stora mängder insektsprotein som utgörs från mänskligt avfall. På så vis är godiset ett mer miljövänligt alternativ!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Salmon 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Salmon 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects SalmonDetta hundgodis är skonsamt även för de mest känsliga hundmagarna, och är dessutom ett miljövänligt alternativ då det innehåller insektsprotein. Godisbitarna är formade som gulliga fiskar och har en krispig konsistens och tonfisksmak som hunden kommer älska. Brit Care Cracker Insects Salmon har en unik komposition av ingredienser som passar bra för allergikänsliga hundar, och godiset är berikat av viktiga näringsämnen. Det nyttiga hundgodiset innehåller DHA, omega-3 och omega-6 som främjar hundens välmående.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Tuna 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Tuna 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects TunaEtt nyttigt hundgodis som passar alla vuxna hundraser. Godisbitarna har kompletterats med hälsosam mynta som bibehåller en fräsch andedräkt! Godiset är dessutom spannmålsfritt och innehåller flera viktiga näringsämnen. Med dessa godisbitar får din hund i sig omega-3, omega-6 och DHA som är grundläggande för din hunds välmående. Hundgodiset innehåller också insektsprotein, som är ett mer miljövänligt alternativ när det gäller hundgodis eftersom det vanligtvis utgörs från mänskligt matavfall. Krispig konsistens och god smak av tonfisk!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Paté & Meat Beef 400 g

  Brit Paté & Meat Beef 400 g
  Näringsriktigt våtfoder för hund med Nötkött från Brit!Detta är ett kvalitativt våtfoder som passar hundar av de flesta hundraser och storlekar. Det kan serveras som ett helfoder eller som komplement eller topping till din hunds ordinarie torrfoder för att göra måltiden extra läcker!Brit Paté & Meat BeefDetta hundfoder är baserat nötkött vilket är en utmärkt proteinkälla som också bidrar med utmärkt smak! Fodret är tillagat med hela bitar av kött och organ i läcker paté vilket gör måltiden särskilt intressant! Det tilltalar även hundar som kan vara åt det kräsna hållet.Brit Paté & Meat Beef är helt fritt från spannmål, soja och GMO.Våtfoder för hundar baserat på nötköttPaté med bitar av kött och organSmakrikt och läckertNäringsriktigt helfoder som även kan användas som toppingFritt från spannmål, soja och GMO.
 • Brit Care Mini Kyckling & Tonfisk i Sås 85 g

  Brit Care Mini Kyckling & Tonfisk i Sås 85 g
  Våtfoder för små hundar med Kyckling & TonfiskPremiumfoder i våtfoderform som är särskilt anpassat för hundar av mindre modell.  Våtfodret består av filébitar i sås i en storlek som passar små munnar särskilt bra eftersom att bitarna är av mindre storlek!  Fodret är helt fritt onödiga tillsatser och spannmål.  Det har även en hög kötthalt  och man har även tillsatt vitkiga vitaminer och mineraler som din hund behöver för att må bra.Brit Care Mini Kyckling och TonfiskDetta våtfoder är baserat från kött av kyckling och tonfisk. Dessa två utmärkta proteinkällor har en mycket hög smältbarhet vilket gör att hunden lättare tillgodgör sig alla näringsämnen.Våtfoder anpassat för små hundarMed Kyckling och TonfiskI läcker såsHelt utan onödiga tillsatser
 • Brit Care Mini Lamm i Sås 85 g

  Brit Care Mini Lamm i Sås 85 g
  Våtfoder särskilt anpassat för små hundar med Lamm!Detta är ett helfoder i våtfoderform av utmärkt kvalitet! Våtfodret består av filébitar i sås i en storlek som passar mindre munnar. Fodret är helt fritt från konserveringsmedel och spannmål. Det har även en hög procent animaliskt protein och är tillsatt med alla vitaminer och mineraler din hund behöver för god allmänhälsa.Brit Care Mini Lamm i SåsLäckert våtfoder i sås med utmärkt smak. Ett hälsosamt hundfoder som är fritt från onödiga tillsatser och spannmål. Våtfoder för små hundraserLäckra filébitar baserade på lammköttUtan onödiga tillsatser och spannmål24x85 g  
 • Brit Care Mini Puppy Lamm i Sås 85 g

  Brit Care Mini Puppy Lamm i Sås 85 g
  Brit Care Mini Puppy Lamm i Sås-Våtfoder för valpar liten rasDetta helfoder från Brit Care  är baserat på kött från lamm, en proteinkälla som är mild och har mycket hög smältbarhet.  Detta är ett våtfoder som består av filé-bitar i sås och det kommer förpackat i smidiga portionspåsar! Fodret är fritt från spannmål och konserveringsmedel och  har inga konstgjorda smakämnen. Förutom kött innehåller fodret även tillsatta  vitaminer och mineraler för att täcka din valps dagliga behov av näringVåtfoder för valpar av liten rasMed hög kötthalt av i huvudsak lammFilébitar i såsMed tillsatta vitaminer och mineraler  
 • Brit Care Mini Kanin & Lax i Sås 85 g

  Brit Care Mini Kanin & Lax i Sås 85 g
  Våtfoder från Brit Care för små hundar med härlig Kanin & Lax!Detta är ett smakrikt och superläckert våtfoder ur Brits serie ”Mini” som är särskilt anpassad för små hundar och små hundraser!   Detta är ett våtfoder som består av filébitar i sås i en storlek som passar små munnar eftersom att bitarna är av mindre storlek!  Fodret är spannmålsfritt och helt fritt från onödiga tillsatser. Det har en hög kötthalt  och man har även tillsatt vitaminer och mineraler som gör måltiden näringsmässigt komplett.Brit Care Mini Kanin & LaxDetta våtfoder är baserat från kött av kanin och lax. Dessa animaliska proteinkällor har en mycket hög smältbarhet vilket gör att hunden lättare tillgodgör sig alla näringsämnen. Dessutom smakar det riktigt gott!Våtfoder anpassat för små hundarMed Kanin och LaxI läcker sås med mindre bitarHelt utan onödiga tillsatser och spannmål24x85 g
 • Brit Care Mini Lax & Sill i Sås 85 g

  Brit Care Mini Lax & Sill i Sås 85 g
  Våtfoder från Brit Care för små hundar som älskar fisk!Detta smakliga och näringsriktiga våtfoder ur Brit Cares serie ”Mini”  är särskilt anpassat för små hundar och små hundraser!  Detta våtfoder som består dubbelt upp av fisk gjorda som läckra filébitar i sås!  Fodret är helt spannmålsfritt och onödiga tillsatser. Det har en hög kötthalt  och man har även tillsatt vitaminer och mineraler som gör måltiden näringsmässigt komplett.Brit Care Mini Lax & SillDetta våtfoder är baserat från kött av Lax & Sill- utsökt för fiskälskaren!  Fiskkött har en mycket hög smältbarhet vilket gör att hunden lättare tillgodgör sig alla näringsämnen.Våtfoder anpassat för små hundarMed Lax & SillI läcker sås med mindre bitar för små munnar!Helt utan onödiga tillsatser och spannmål24x85 g
 • Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato 400 g

  Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato 400 g
  ÖvrigtGlutenfrittSojafrittGMO-fritt
 • Brit Paté & Meat Turkey 400 g

  Brit Paté & Meat Turkey 400 g
  Våtfoder av premiumkvalitet för hund med läcker kalkon!Hundfoder i våtfoderform som passar de flesta typer av hundar-oavsett storlek! Detta är ett helfoder och kan ges som det är-men även kombineras med torrfoder eller användas som topping!Brit Paté & Meat TurkeyDetta hundfoder är baserat på kalkonkött som är ett utmärkt animaliskt protein med hög smältbarhet. Fodret är tillagat med hela bitar av kött och organ i läcker paté vilket gör måltiden extra smaskig! Detta foder kan även passa kräsna hundar.Brit Paté & Meat Turkey är helt fritt från spannmål, soja och GMO.Våtfoder för hundar baserat på kalkonköttMed bitar av kött och organ i patéHög smältbarhetNäringsriktigt helfoder som även kan användas som toppingFritt från spannmål, soja och GMO.
 • Brit Care Mono Protein Nötkött 400 g

  Brit Care Mono Protein Nötkött 400 g
  Smakrikt, högkvalitativt våtfoder till känsliga hundar!Brit Care Mono Protein Nötkött är ett högkvalitativt och smakrikt våtfoder för hundar. Eftersom fodret endast innehåller en proteintyp passar det bra till hundar som har foderallergi eller dålig matsmältning.Brit Care Mono Protein Nötkött är ett helfoder vilket innebär att det innehåller alla näringsämnen som hunden behöver på en daglig basis, men fodret går självklart också utmärkt att använda som ett komplement till torrfoder. Detta hundfoder är fritt från gluten, soja och GMO. 
 • Brit Care Pate & Kött Kyckling 400 g

  Brit Care Pate & Kött Kyckling 400 g
  Välsmakade våtfoder med köttbitar!Brit Care Pate är ett välsmakade, spannmålsfritt våtfoder. I det här fodret finns smaskiga köttbitar av kyckling och nötkött. Innehåller även inälvor. Fodret är ett helfoder, men kan även ges som ett komplement till torrfoder. 
 • Brit Care Pate & Meat Puppy 400 g

  Brit Care Pate & Meat Puppy 400 g
  Välsmakade våtfoder med köttbitar!Brit Care Pate är ett välsmakade, spannmålsfritt våtfoder. I det här fodret finns smaskiga köttbitar av kycklingoch kalkon. Innehåller även inälvor. Fodret är ett helfoder som passar valpar och unghundar, men kan även ges som ett komplement till torrfoder. 
 • Brit Care Functional Snack Recovery Herring 150 g

  Brit Care Functional Snack Recovery Herring 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Recovery Herring innehåller bland annat aminosyror och vitaminer, som påskyndar återhämtningen efter träning. Godiset innehåller även havtorn, som är rik på antioxidanter och skyddar mot fria radikaler. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Endurance Lamb 150 g

  Brit Care Functional Snack Endurance Lamb 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Endurance Lamb innehåller en blandning av vitaminer som hjälper till att bibehålla rörlighet. Godiset innehåller även banan, som hjälper till att harmonisera basala funktioner i kroppen och stödjer mentalt välbefinnande. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Mineral Puppy Ham 150 g

  Brit Care Functional Snack Mineral Puppy Ham 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodis för valparBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Mineral Puppy är ett godis för växande valpar, och innehåller en optimal balans av vitaminer och mineraler för hälsosam tillväxt. Godiset innehåller även kelp, som bland annat stödjer matsmältningen och tillväxten av skelettet. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Antistress Shrimps 150 g

  Brit Care Functional Snack Antistress Shrimps 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Antistress Shrimps innehåller en blandning av örter som hjälper till att balansera stress. Godiset innehåller även hampa, som hjälper till att harmonisera basala funktioner i kroppen och stödjer mentalt välbefinnande. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Light Rabbit 150 g

  Brit Care Functional Snack Light Rabbit 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Light Rabbit innehåller bland annat kanin och papaya, som hjälper hunden att hålla optimal vikt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Dental Venison 150 g

  Brit Care Functional Snack Dental Venison 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Dental Venison innehåller bland annat kelp och kryddnejlika, som skyddar tänderna från tandsten. Godiset innehåller även rosmarin - en naturlig ingrediens som håller tänder och tandkött friska och reducerar dålig andedräkt. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Functional Snack Mobility Squid 150 g

  Brit Care Functional Snack Mobility Squid 150 g
  Funktionellt och hälsosamt hundgodisBrit Care Functional Snack är ett hälsosamt hundgodis. Godiset är fritt från spannmål, och är berikat med funktionella ingredienser. Mobility Squid innehåller bland annat glukosamin och grönläppad mussla, som ger stöd åt hundens ledfunktion. Godiset innehåller även annanas - en smaskig tropisk frukt med massor av enzymer, vitaminer och antioxidanter. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Mono Protein Lamb & Rice 400 g

  Brit Mono Protein Lamb & Rice 400 g
  Brit Mono Protein Lamb & Rice 400 gBrit Mono Protein är en serie med hundfoder som är baserade på enda animalisk proteinkälla. Detta är extra bra för hundar som är känsliga eller allergiska, eller om du som ägare helt enkelt har vissa proteinkällor som du önskar utesluta ur hundens kost.Brit Mono Protein Lamb & Rice är baserat på lamm och ris som är mycket lättsmälta ingredienser. Fodret har hög smaklighet och passar de allra flesta hundar. Du kan servera fodret som ett helfoder eller som ett komplement till exempelvis ett torrfoder. Brit Mono Protein Lamb & Rice passar utmärkt för hundar som t.ex. är känsliga mot kyckling, nötkött, fläsk eller fisk.Detta fodret är glutenfritt och fritt från soja och GMO!
 • Brit Mono Protein Beef & Rice 400 g

  Brit Mono Protein Beef & Rice 400 g
  Brit Mono Protein Beef & Rice 400 gBrit Mono Protein är en serie med hundfoder som är baserade på enda animalisk proteinkälla. Detta är extra bra för hundar som har allergier, eller som har känslig matsmältning.Brit Mono Protein Beef & Rice är baserat på nötkött och ris och passar därför perfekt för hundar som exempelvis är känsliga eller allergiska mot kyckling, fläsk eller fisk. Fodret har hög smaklighet och är lämpligt för de allra flesta vuxna hundar. Du kan servera fodret som ett helfoder eller som ett komplement till t.ex. ett torrfoder.Detta fodret är fritt från gluten, soja och GMO!
 • Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato 400 g

  Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato 400 g
  Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato 400 gBrit Mono Protein är en serie med hundfoder som innehåller en enda animalisk proteinkälla. Detta är extra lämpligt för hundar som är känsliga eller allergiska, och det passar även utmärkt om du som ägare helt enkelt har vissa proteinkällor som du önskar utesluta ur hundens kost.Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato är baserat på kalkon och sötpotatis. Det har hög smaklighet och är helt fritt från spannmål, GMO och soja!Du kan servera fodret som ett helfoder eller som ett komplement till t.ex. ett torrfoder. Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato passar utmärkt för hundar som t.ex. är känsliga mot spannmål, kyckling, fisk, fläsk eller nötkött.
 • Brit Mono Protein Rabbit 400 g

  Brit Mono Protein Rabbit 400 g
  Brit Mono Protein Rabbit 400 gBrit Mono Protein är en serie med hundfoder som bara innehåller en animalisk proteinkälla. Detta är extra lämpligt för hundar som har allergier eller överkänsligheter, eller om du som ägare helt enkelt har vissa proteinkällor som du vill utesluta ur hundens kost.Brit Mono Protein Rabbit är baserat på kanin som är mycket lättsmält, och som väldigt få hundar är allergiska emot. Dessutom bidrar det till riktigt god smak!Detta fodret kan serveras som ett helfoder eller som ett komplement till hundens ordinarie kost. Brit Mono Protein Rabbit passar utmärkt för hundar som t.ex. är känsliga mot spannmål, kyckling, nötkött, fläsk eller fisk.Fodret är fritt från spannmål, soja och GMO!
 • Brit Paté & Meat Salmon 400 g

  Brit Paté & Meat Salmon 400 g
  Brit Paté & Meat Salmon 400 gBrit Paté & Meat Salmon är ett högkvalitativt och mycket välsmakande våtfoder som passar för de flesta hundar! Fodret kan antingen ges som helfoder eller som ett läckert komplement till exempelvis ett torrfoder.Detta fodret är baserat på läcker lax och kyckling, vilket är smaker som de allra flesta hundar uppskattar. Fodret är tillagat som paté men innehåller även hela bitar av kött och organ. Det blir genom detta extra gott och omväxlande för hunden att tugga på, och det brukar tilltala även lite mer kräsna individer!Lax är en utmärkt källa till Omega-fettsyror som är bra för huden och pälsen.Brit Paté & Meat Salmon är helt fritt från spannmål, soja och GMO. 
 • Brit Paté & Meat Beef 400 g

  Brit Paté & Meat Beef 400 g
  Brit Paté & Meat Beef 400 gBrit Paté & Meat Beef är ett högkvalitativt och mycket smakligt våtfoder som passar för de allra flesta hundar! Man kan antingen ge fodret som ett helfoder eller som ett komplement till exempelvis ett torrfoder.Detta fodret är baserat på läckert nötkött och mumsig kalkon. Fodret är tillagat som paté men innehåller även hela bitar av kött och organ från både nöt och kalkon. Fodret blir i och med detta extra gott och omväxlande för hunden att tugga på.Fodret är berikat med laxolja som är bra för hundens hud och päls.Brit Paté & Meat Beef är helt fritt från spannmål, soja och GMO.
 • Brit Paté & Meat Turkey 400 g

  Brit Paté & Meat Turkey 400 g
  Brit Paté & Meat Turkey 400 gBrit Paté & Meat Turkey är ett kvalitativt och mycket välsmakande våtfoder som passar utmärkt till de allra flesta vuxna hundar. Du kan antingen servera det som ett helfoder eller som ett läckert komplement till t.ex. ett torrfoder.Detta fodret är baserat på läcker kalkon och kyckling. Detta är naturligt fettsnåla proteinkällor som de flesta hundar uppskattar! Fodret är tillagat som paté men innehåller också hela bitar av kött och organ från både kyckling och kalkon. I och med detta så blir fodret extra gott och omväxlande för hunden att tugga på.Brit Paté & Meat Turkey är helt fritt från spannmål, soja och GMO.
 • Brit Paté & Meat Lamb 400 g

  Brit Paté & Meat Lamb 400 g
  Brit Paté & Meat Lamb 400 gBrit Paté & Meat Lamb är ett högkvalitativt och mycket smakrikt våtfoder som passar för de allra flesta vuxna hundar! Du kan antingen servera det som ett helfoder eller som ett komplement till hundens ordinarie kost.Detta fodret är baserat på lamm och kyckling, lättsmälta proteinkällor med härlig smak. Fodret är tillagat som paté men innehåller även hela bitar av kött och organ från både kyckling och lamm. Tack vare detta är fodret spännande och omväxlande för hunden att tugga.Brit Paté & Meat Lamb är helt fritt från spannmål, GMO och soja.
 • Brit Care Mini Puppy Lamm i Sås 85 g

  Brit Care Mini Puppy Lamm i Sås 85 g
  Våtfoder för valpar av små raserBrit Care Mini Puppy Lamm i sås är ett helfoder som passar valpar av små raser. Våtfodret består av filé-bitar i sås, och är spannmålsfritt. Fodret är även fritt från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. Det höga köttinnehållet gör att fodret även passar bra till kräsna hundar. Förutom kött innehåller fodret även viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. 
 • Brit Care Mini Hjort i Sås 85 g

  Brit Care Mini Hjort i Sås 85 g
  Våtfoder för små hundarBrit Care Mini Hjort i sås är ett helfoder som passar vuxna hundar av små raser. Våtfodret består av filé-bitar i sås, och är spannmålsfritt. Fodret är även fritt från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. Det höga köttinnehållet gör att fodret även passar bra till kräsna hundar. Förutom kött innehåller fodret även viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. 
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Rabbit 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Rabbit 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects Rabbit 200 gDetta knapriga hundgodiset passar utmärkt för träning och belöning till alla vuxna hundar. Godiset är baserat på insekter och kanin som är relativt ovanliga proteinkällor som väldigt få hundar är allergiska mot!Detta godiset hjälper till att främja frisk hud och fin, glansig päls tack vare att det innehåller de essensiella fettsyrorna Omega-3 och Omega-6.Brit Care Crunchy Snack Insects Rabbit är berikat med fänkål, en grönsak som kan hjälpa hunden med matsmältningen och även förbättra immunförsvaret!Detta godiset innehåller insekter, som ännu är ganska ovanligt på marknaden. Insekter är väldigt näringsrika, och de ligger högt i proteinhalt om man jämför med annat kött. Insekter är rika på på kalcium och järn, och de anses vara en mycket miljövänlig proteinkälla. Detta beror på att de vanligen föds upp på matavfall samtidigt som de använder extremt lite utrymme och vatten jämfört med vanlig köttproduktion. Man använder också hela insekten i fodret eller godiset - inget går till spillo! Insekter är den köttprodukt som skapar minst koldioxidavtryck!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Brit Care Crunchy Snack Insects Turkey 200 g

  Brit Care Crunchy Snack Insects Turkey 200 g
  Brit Care Crunchy Snack Insects Turkey 200 gDet här hundgodiset har en knaprig konsistens och passar perfekt som belöning till vuxna hundar av alla raser! Godiset är baserat på insekter och kalkon och berikat med äpplen som ger god smak samtidigt som de innehåller en massa vitaminer!Godiset kan hjälpa till att främja fin och glansig päls eftersom det innehåller både Omega-3 och Omega-6.Detta godiset innehåller insekter, som än så länge är en ovanlig ingrediens i hundfoder och godis. Insekter är bland annat rika på näring, protein, järn och kalcium - en nyttig ingrediens helt enkelt! Det anses också vara en mycket miljövänlig proteinkälla, bland annat tack vare att:De brukar födas upp på matavfallMan använder hela insekten när man gör fodret/godisetDe använder väldigt lite av både landområden och vattenDe är den köttprodukt som skapar allra minst koldioxidavtryckDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.