Buddy Petfoods hundprodukter

 • Buddy Petfoods Wild Caught Salmon (12 kg)

  Buddy Petfoods Wild Caught Salmon (12 kg)
  Buddy Petfoods Wild Caught Salmon - Hälsosamt helfoder för lågaktiva hundar gjord på vild lax. Spannmålsfritt!Buddy Petfoods Wild Caught Salmon, är ett spannmålsfritt helfoder speciellt anpassat för hundar med lägre aktivitetsnivå.Huvudingredienserna är vildfångad lax, grönsaker och frukt, som tillsammans ger en näringsrik, balanserad kost för äldre och mindre aktiva hundar, eller hundar som behöver tänka lite extra på vikten.Wild Caught Salmon är tillverkat på ett naturligt sätt helt utan tillsatser och spannmål. De platta, ovala foderbitarna, med en storlek på ca 1,6-1,9 cm,  är skonsamma för både tänderna och matsmältning.Wild Caught Salmon är dessutom berikat med både omega-3 och omega-6 fettsyror, fiber, viktiga vitaminer och mineraler samt prebiotika, som främjar hundens tarmflora. Finns i två storlekar på foderpåsen: 5 och 12 kgWild Caught Salmon innehåller följande superingredienser:Vildfångad lax - En källa till omega-3 och omega-6 fettsyror som främjar en frisk hud och päls.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är rik på fiber och innehåller viktiga näringsämnen som kalcium, vitamin B6, C och A för en balanserad kost.Prebiotika - Främjar en hälsosam tarmflora och stöttar immunförsvaret genom att bidra till tillväxten av goda bakterier i magen.Kelp - Torkat sjögräs som är rikt på näringsämnen och mineraler som stärker päls och klor, samtidigt som det främjar en sund matsmältning.Mojave yucca - Ett plant extrakt som kan hjälpa till att minska lukten av avföring och främja en fräschare miljö.
 • Buddy Petfoods Free-Range Duck (12 kg)

  Buddy Petfoods Free-Range Duck (12 kg)
  Buddy Petfoods Free-Range Duck - Spannmålsfritt torrfoder för stora och aktiva hundar gjort på färsk anka!Buddy Petfoods Free-Range Duck, är ett spannmålsfritt helfoder speciellt anpassat för stora hundar aktiva hundar.Huvudingredienserna är färsk anka, sötpotatis, grönsaker och frukt, som tillsammans ger en näringsrik, balanserad kost anpassad för stora aktiva hundar.Free-Range Duck är tillverkat på ett naturligt sätt helt utan tillsatser och spannmål. De unika foderbitarna är ovala och platta, med en storlek på ca 1,6-1,9 cm,  vilket gör dem skonsamma för både tänderna och matsmältningen. Free-Range Duck är dessutom berikat med både omega-3 och omega-6 fettsyror, fiber, viktiga vitaminer och mineraler samt prebiotika, som främjar en väl fungerande tarmflora. Finns i två storlekar 5 eller 12 kg Free-Range Duck innehåller följande superingredienser:Färsk anka - En lättsmält proteinkälla som är rik på järn och aminosyror, vilket främjar muskeltillväxten.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är full med fiber, kalcium, vitamin B6, C och A. Sötpotatisen stärker immunförsvaret och bidrar till en balanserad kost.Prebiotika - Prebiotika främjar en god bakterieflora i tarmen, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptaget hos hunden.Mojave yucca - Ett naturligt planta som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper. Detta främjar en sund matsmältning.Kelp - Torkat sjögräs som är rikt på näringsämnen och mineraler. Kelp stärker pälsen och klorna samt främjar en god matsmältning.
 • Buddy Petfoods Grass-Fed Lamb (12 kg)

  Buddy Petfoods Grass-Fed Lamb (12 kg)
  Buddy Petfoods Grass-Fed Lamb - Spannmålsfritt torrfoder för vuxna hundar gjort på lufttorkat lamm!Buddy Petfoods Grass-Fed Lamb, är ett spannmålsfritt helfoder speciellt anpassat för vuxna hundar.Huvudingredienserna är lufttorkat lamm som är lättsmält och skonsamt för magen. Detta fodret är därför extra passande för hundar med känsligare magar. Buddy Petfoods Grass-Fed Lamb är dessutom berikat med vitaminrik sötpotatis, grönsaker och frukt, som tillsammans ger en näringsrik, balanserad kost anpassad för din hund.De unika foderbitarna är ovala och platta och har en storlek på ca 1,2-1,6 cm, vilket gör dem skonsamma för både tänderna och matsmältningen.Finns i två storlekar på foderpåsen: 5 och 12 kgBuddy Petfoods Grass-Fed Lamb innehåller följande superingredienser:Lufttorkat lamm  - En lättsmält proteinkälla som är är skonsamt för hundens mage.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är full med fiber, kalcium, vitamin B6, C och A. Sötpotatisen stärker immunförsvaret och bidrar till en balanserad kost.Prebiotika - Prebiotika främjar en god bakterieflora i tarmen, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptaget hos hunden.Mojave yucca - Ett naturligt planta som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper. Detta främjar en sund matsmältning.Kelp - Torkat sjögräs som är rikt på näringsämnen och mineraler. Kelp stärker pälsen och klorna samt främjar en bra matsmältning.
 • Buddy Petfoods Puppy Love (5 kg)

  Buddy Petfoods Puppy Love (5 kg)
  Buddy Petfoods Puppy Love 5 kg - Spannmålsfritt torrfoder för valpar  Lax & Kalkon Buddy Petfoods Puppy Love, är ett spannmålsfritt helfoder speciellt anpassat för valpar. Huvudingredienserna är lax och kalkon som är lättsmält och skonsamt för valpens magen.  Detta spannmålsfria valpfoder passar därför även valpar med känslig mage och foderallergier.Torrfodret är dessutom berikat med kalcium och fosfor, som bidrar till en sund utveckling av valpens leder och ben.De unika foderbitarna är enkla att tugga och har en oval, platt form på ca 1,0-1,2 cmFoderpåsen innehåller 12 kg Buddy Petfoods Puppy Love innehåller:Lax & kalkon  - Lättsmälta proteinkällor som är är skonsamma för valpens mage.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är full med fiber, kalcium, vitamin B6, C och A. Sötpotatisen stärker immunförsvaret och bidrar till en balanserad kost.Prebiotika - Prebiotika främjar en god bakterieflora i tarmen, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptaget hos hunden.Mojave yucca - Ett naturligt planta som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper. Detta främjar en sund matsmältning.Kelp - Torkat sjögräs som är rikt på näringsämnen och mineraler. Kelp stärker pälsen och klorna samt främjar en bra matsmältning.
 • Buddy Petfoods Chicken + Lamb Feast (12 kg)

  Buddy Petfoods Chicken + Lamb Feast (12 kg)
  Buddy Petfoods Chicken + Lamb Feast 12 kg - Spannmålsfritt torrfoder för hundar  kyckling och lammBuddy Petfoods Chicken + Lamb Feast 12 kg, är ett spannmålsfritt helfoder speciellt anpassat för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Huvudingredienserna är färsk kyckling och lamm som är lättsmält och skonsamt för hundens magen och det är dessutom helt fritt från tillsatser och gluten samt berikat med vitaminrika frukter och grönsaker!De unika foderbitarna är enkla att tugga och har en oval platt form på ca 1,2-1,6 cmFoderpåsen innehåller 12 kgBuddy Petfoods Chicken + Lamb Feast 12 kg innehåller:kyckling och lamm  - Lättsmälta proteinkällor som är är skonsamma för hundens mage.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är full med fiber, kalcium, vitamin B6, C och A. Sötpotatisen stärker immunförsvaret och bidrar till en balanserad kost.Prebiotika - Prebiotika främjar en god bakterieflora i tarmen, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptaget hos hunden.Mojave yucca - Ett naturligt planta som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper. Detta främjar en sund matsmältning.Kelp - Torkat sjögräs som är rikt på näringsämnen och mineraler. Kelp stärker pälsen och klorna samt främjar en bra matsmältning.
 • Buddy Petfoods Wild Venison (12 kg)

  Buddy Petfoods Wild Venison (12 kg)
  Buddy Petfoods Spannmålsfria Torrfoder Wild Venison - Hjort & Rådjur Buddy Petfoods Spannmålsfria Torrfoder Wild Venison är tillagat på  hjort & rådjur och är anpassat för  hundar med normal aktivitetsnivå och känsliga magar. Detta smaskiga torrfoder gjort på viltkött tillgodoser hunden med både viktiga vitaminer och mineraler. V Genom att utesluta spannmål i fodret minskar risken för magbesvär och allergiska reaktioner. Det är därför ett bra torrfoder för hundar med känsliga magar och allergier. Det är dessutom berikat med Prebiotika som främjar en bra bakterieflora, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptagningen.Foderbitarna är avlångt formade och ca 1,5-2 cm.Finns två storlekar på foderpåsen: 5 och 12 kgAndra super ingredienser i detta spannmålsfria torrfoder är:Hjort & Rådjur – smakrika proteinrika källor med mindre benägenhet att trigga allergiska reaktioner.Sötpotatis – packad med fiber, kalcium, vitamin B6, C, och A som stärker immunförsvaret.Mojave yucca – plant extrakt som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper.Kelp – Torkat sjögräs som stärker päls och klor samt främjar en god matsmältning.100% Fritt från tillsatser, spannmål och gluten
 • Buddy Petfoods Tasty Duck Bites (5 kg)

  Buddy Petfoods Tasty Duck Bites (5 kg)
  Buddy Petfoods Tasty Duck Bites 5 kg -Spannmålsfritt torrfoder gjort på färsk ankaDetta spannmålsfria torrfoder är gjort på proteinrikt färskt ankkött, frukt och grönsaker, som tillsammans ger din hund en blandad och välbalanserad kost. Det är även berikat med prebiotika som bidrar till god bakterieflora, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptagningen.Det är en perfekt kombination av en läcker smak och viktiga vitaminer och mineraler som ger din hund allt den behöver för att må bra.Buddy Petfoods Tasty Duck Bites är 100% spannmålsfritt och är därför ett bra alternativ för hundar med känsliga magar och matallergier. Det spannmålsfria fodret är skonsamt mot magen och minskar risken för matsmältningsproblem.Några av superingredienserna i detta torrfodret är: Färsk anka - En lättsmält proteinkälla som främjar en god muskeltillväxt hos hunden.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är rik på fiber, kalcium, vitamin B6, C och A. Detta stärker hundens immunförsvar.Prebiotika - Bidrar till att upprätthålla en god bakterieflora i hundens mage, vilket stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar upptaget av näringsämnen.Mojave yucca - Ett växtextrakt som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper.Kelp - Torkat sjögräs som främjar en hälsosam matsmältning, stärker pälsen och klorna hos hunden.
 • Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Hundgodis 150 g

  Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Hundgodis 150 g
  Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Treats 150 g -Spannmålsfritt hundgodis med färskt lammBuddy Petfoods Lamb Crunch Dog Treats är ett smaskigt, spannmålsfritt hundgodis gjort på färsk lamm. Bitarna har en platt oval form som gör det enkelt för hunden att tugga.Hundgodiser är dessutom berikad med superingredienser såsom ärtor, äpple och tranbär, vilket resulterar i ett hälsosamt hundgodis fullproppat med viktiga proteiner, vitaminer  och mineraler.Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Treats är det ultimata hundgodiset för träning och belöning. Med sin praktiska återförslutningsbara påse är det enkelt att förvara dessa läckra godisbitar i fickan utan risk för spill.Några av superingredienserna i detta hundgodiset är:  Lamm - En proteinkälla som är magert och har en minskad benägenhet att utlösa allergiska reaktioner hos hundar.Ärtor - En näringsrik ingrediens som bidrar med vitamin A, K och B, samt är rik på protein och fiber. De innehåller även lutein, vilket främjar hud-, hjärt- och ögonhälsa.Äpple - En frukt med högt fiberinnehåll och en källa till vitamin A, C och antioxidanter. Äpplet hjälper även till att främja en god munhälsa hos hunden.Tranbär - Superbär som är rika på C-vitamin, järn, zink, folsyra och antioxidanter. Dessa näringsämnen stödjer hundens övergripande hälsa och välbefinnande. 
 • Buddy Petfoods Duckalicious Hundgodis 200 g

  Buddy Petfoods Duckalicious Hundgodis 200 g
  Buddy Petfoods Duckalicious Dog Treats 200 g - Spannmålsfritt hundgodis gjort på färskt ankaBuddy Petfoods Duckalicious Dog Treats är ett spannmålsfritt hundgodis med färsk anka som huvudingrediens. Det är dessutom berikat med superingredienser såsom ärtor, rosmarin och kollagen, som tillför både proteiner, vitaminer och mineraler.Det perfekta godiset för hundträningBuddy Petfoods Duckalicious Dog Treats är perfekt om du tränar med din hund. Den praktiska återförslutningsbara förpackningen gör det enkelt att ta med sig godiset i jackfickan under promenaderna utan risk för spill.Här är några av de fantastiska superingredienserna i detta hundgodis:Ankan i detta hundgodis är en lättsmält proteinkälla som stödjer muskeltillväxt.Ärtor är en näringsrik ingrediens som bidrar med vitamin A, K och B, samt protein och fiber. De innehåller även lutein som främjar hud-, hjärt- och ögonhälsa.Kollagen är tillsatt för att främja rörlighet i leder och stärka hud och päls hos din hund.Rosmarin, med sina antioxidanter och mineraler, bidrar till immunförsvarets normala funktion och har även antibakteriella egenskaper.Påsen innehåller 20 gram och Buddy Petfoods Duckalicious Dog Treats är självklart 100% fritt från spannmål, gluten och tillsatser!
 • Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 g

  Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 g
  Buddy Petfoods Duckalicious Dog Treats 200 g - Semi mjukt spannmålsfritt hundgodis gjort på färskt ankaBuddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Dog Treats är ett semi-mjukt, spannmålsfritt hundgodis som är tillverkat med färsk struts som huvudingrediens. Det är berikat med superingredienser som ärtor, björnbär och kollagen för att ge din hund en hälsosam och nyttig godisbit.Detta hundgodis är perfekt för hundträning eller som belöning under promenader. Den återförslutningsbara förpackningen gör det enkelt att ta med sig godiset i jackfickan utan risk för spill.Här är några av de naturliga superingredienserna i Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Dog Treats:Struts är en lättsmält proteinkälla som främjar muskeltillväxt hos hunden.Ärtor är en näringsrik ingrediens som tillför vitamin A, K och B, samt protein och fiber. De innehåller även lutein som främjar hud-, hjärt- och ögonhälsa hos hunden.Kollagen tillsätts för att främja rörlighet i hundens leder och stärka hud och päls.Björnbär bidrar med antioxidanter och vitamin A, B, C, E och K, samt fiberVarje påse innehåller 200 gram av Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Dog Treats, och som med alla produkter från Buddy Petfoods är det helt fritt från spannmål, gluten och tillsatser