CORE Petfood hundprodukter

Core Petfood tillverkar foder till hundar och gör så i många olika smaker och konsistens. Det finns något för de flesta hundar i utbudet från Core Petfood, som du hittar online hos deras återförsäljare.

 • CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g

  CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog SM Lamb and Venison 85 g

  CORE Dog SM Lamb and Venison 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av lamm & hjort med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g

  CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • Wellness CORE Dog Adult Active Life Chicken & Turkey 10 kg

  Wellness CORE Dog Adult Active Life Chicken & Turkey 10 kg
  Wellness CORE Active Life med kyckling och kalkon är särskilt sammansatt för högpresterande/aktiva hundar som spenderar mycket tid utomhus och behöver vara vakna och aktiva under längre perioder. Alla COREs recept är fyllda med högkvalitativa animaliska proteiner tillsammans med en unik blandning av hälsosamma grönsaker och superfoods, botaniska ämnen och näringstillskott utan fyllmedel och spannmål. Dessutom bidrar CORE Active Life till hundens extra energibehov tack vare kombinationen av högkvalitativa proteiner och en högre fetthalt. Det möjliggör att bygga upp starka, magra muskler och hålla hunden i god form. Detta recept rekommenderas också för dräktiga eller digivande tikar så att de kan hålla sig starka och ta bästa möjliga hand om sina valpar
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin Wet 400 g x 6

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin Wet 400 g x 6
  Lamm & Pumpa, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - lamm. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Beans Wet 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Beans Wet 85 g
  Kyckling, Kalkon, Morot & Gröna bönor, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Green Beans.
 • Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170g x 6st

  Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170g x 6st
  Läckra, smakrika & knapriga godisar tillagade av färskt kött & vitaminer som valpar behöver. Recepten är spannmålsfria & innehåller DHA för att främja en hälsosam hjärnutveckling hos den växande valpen. Dessa knapriga godbitar är den perfekta belöningen under ett träningspass, promenaden eller när du vill belöna din valp. CORE Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken
 • CORE Dog SM Chicken and Duck 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Duck 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & anka med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog Adult All Breeds Lamb 10 kg

  CORE Dog Adult All Breeds Lamb 10 kg
  CORE Dog Adult All Breeds LambSpannmålsfritt torrfoder på färsk Lamm - för vuxna hundarCORE Dog Adult All Breeds Lamb, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för att tillmötesgå näringsbehoven hos vuxna hundar i alla storlekar.Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrikt lamm. Det är ett lättsmält protein som är skonsamt för hundens tarmar. CORE Dog Adult All Breeds Lamb innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika lammköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Dog Adult All Breeds Lamb till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är det berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder
 • CORE Dog SM Chicken and Turkey 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Turkey 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & kalkon med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog SM Chicken and Beef 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Beef 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & nötkött med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g

  CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • Savoury Medleys Butcher Selection Multipack 6x85g

  Savoury Medleys Butcher Selection Multipack 6x85g
  Wellness CORE Small Breed Savoury Medleys Butcher Multipack är naturliga, kompletta och balanserade måltider med utsökt smak och spännande texturer, speciellt utformade för små hundraser. Berikade med vitaminer och mineraler.
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet 400 g

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet 400 g
  Biff & Broccoli, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - biff. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli.
 • CORE Dog Large Breed Chicken (10 kg)

  CORE Dog Large Breed Chicken (10 kg)
  CORE Dog Large Breed ChickenSpannmålsfritt torrfoder på färsk kyckling - för stora hundraserCORE Dog Large Breed Chicken, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för  de unika näringsbehoven hos större hundar, från 18 månaders ålder och uppåt.  Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrik kyckling, som främjar hundens muskelhälsa.CORE Dog Large Breed Chicken innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika kycklingköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Dog Large Breed Chicken, till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är CORE Dog Large Breed Chicken berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder  
 • Reward+ Treats Duck Calming 170g

  Reward+ Treats Duck Calming 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Vårt Reward+ Calming-recept är ett naturligt mjukt godis, tillverkat med ett välsmakande protein, med passionsblomma och kamomill för lugnande stöd.
 • Reward+ Treats Krill Digestion 170g

  Reward+ Treats Krill Digestion 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Vårt Reward+ Digestion-recept är en naturlig mjuk godis, tillverkad med ett välsmakande protein, med prebiotika, fibrer, anisfrön och bockhornsklöver för matsmältningshälsa.
 • Reward+ Treats Turkey Mobility 170g

  Reward+ Treats Turkey Mobility 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Receptet Reward + Mobility innehåller glukosamin och kondroitinsulfat för höft- och ledstöd.
 • Reward+ Treats Salmon Skin & Coat 170g

  Reward+ Treats Salmon Skin & Coat 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Reward + Skin & Coat-receptet innehåller omega-fettsyror från laxolja och linfrö för att stödja en frisk hud och glänsande päls.
 • CORE Puppy Trainers Kyckling Hundgodis 170g

  CORE Puppy Trainers Kyckling Hundgodis 170g
  CORE Puppy Trainers Kyckling Hundgodis 170g CORE Puppy Trainers Kyckling smaksatt med morötter är ett naturligt mjukt godis, tillverkat med ett välsmakande protein, hälsosamma antioxidanter och linfrö för att främja din valps välbefinnande. De stödje
 • CORE Training Treats Hundgodis - Lamm/Äpple 170g

  CORE Training Treats Hundgodis - Lamm/Äpple 170g
  CORE Training Treats Hundgodis - Lamm/Äpple 170g CORE Training Treats Soft Lam smaksatt med äpplen är ett naturligt mjukt godis. Tillverkat med välsmakande protein i form av lamm, med omega-fettsyror från linfrö för att främja en hälsosam, glänsande
 • CORE Reward+ Skin and Coat Hundgodis - 170 g

  CORE Reward+ Skin and Coat Hundgodis - 170 g
  CORE Reward+ Skin and Coat Hundgodis - 170 gCORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge din hund  utsökt träning- och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa.Reward + Skin &
 • CORE Training Treats Hundgodis - Kyckling/Bär

  CORE Training Treats Hundgodis - Kyckling/Bär
  CORE Training Treats Hundgodis - Kyckling/Bär CORE Training Treats Soft Chicken smaksatt med grönsaker och bär är ett naturligt mjukt godis. Tillverkat med välsmakande protein i form av lamm, med omega-fettsyror från linfrö för att främja en hälsosam
 • Wellness CORE Training Treats Chicken flavoured with Berries 170 g

  Wellness CORE Training Treats Chicken flavoured with Berries 170 g
  CORE Training Treats Soft Kyckling med bär är det perfekta komplementet till vårt CORE torr- och blötmat. Det är en naturlig, mjuk belöning tillverkad med läckert protein och omega-fettsyror från linfrö för att främja en frisk hud och glansig päls. Med en optimal storlek är våra träningsgodisar perfekta för träning eller som ett hälsosamt mellanmål utan dåligt samvete.
 • CORE Reward+ Treats Calming Hundgodis - 170 g

  CORE Reward+ Treats Calming Hundgodis - 170 g
  CORE Reward+ Treats Calming Hundgodis - 170 gCORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa.Reward+ Calming-receptet g
 • CORE Reward + Treats Digestion Hundgodis - 170 g

  CORE Reward + Treats Digestion Hundgodis - 170 g
  CORE Reward + Treats Digestion Hundgodis - 170 g CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig ett  utsökt tränings- och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa.Reward+ Digesti
 • Signature Selects Chunky Selection Multipack 8x79g

  Signature Selects Chunky Selection Multipack 8x79g
  Wellness CORE Signature Selects Chunky Selection Multipack är kompletta och balanserade måltider som naturligt levererar det protein, den smak och den textur som din köttätare längtar efter. Signature Selects Chunky Benfri Kyckling Entree med Kalkon i Sås: Kycklingbuljong, kyckling 28%, kalkon 4%, potatisstärkelse, ägg, solrosolja, mineraler. Signature Selects Chunky Entrée med Nötkött och Benfri Kyckling i Sås: Kycklingbuljong, nötkött 14%, kyckling 12%, tonfisk 7%, potatisstärkelse, ägg, solrosolja, mineraler.
 • Tender Cuts Chicken Selection Multipack 6x85g

  Tender Cuts Chicken Selection Multipack 6x85g
  Wellness CORE Tender Cuts Chicken Selection Multipack är spannmålsfria naturliga långsamt kokta möra bitar av fjäderfä kombinerat med hälsosamma grönsaker och frukter serverade i smakrika såser, som ger en oemotståndlig smak. Möra bitar med kyckling och kycklinglever i smakrik sås: Kycklingbuljong, kyckling 25%, kycklinglever 6%, potatisstärkelse, ägg, morötter 3%, mineraler, tranbär, blåbär, vita sötpotatisar. Möra bitar med kyckling och lax i smakrik sås: Kycklingbuljong, kyckling 22%, lax 6%, potatisstärkelse, ägg, morötter 3%, kycklinglever, mineraler, tranbär, blåbär, vita sötpotatisar. Möra bitar med kyckling och kycklinglever i smakrik sås: Protein 7,0% Fett 5,4% Råfibrer 0,1% Råaska 1,4% Fukt 80% Möra bitar med kyckling och lax i smakrik sås: Protein 7,0% Fett 5,4% Råfibrer 0,1% Råaska 1,4% Fukt 80%
 • Savoury Medleys Farmer Selection Multipack 6x85g

  Savoury Medleys Farmer Selection Multipack 6x85g
  Wellness CORE Small Breed Savory Medleys Farmer Multipack är naturliga, kompletta och balanserade måltider med utsökt smak och spännande texturer, speciellt utformade för små hundraser. Detta foder är berikat med vitaminer och mineraler.
 • Tender Cuts Tuna Selection Multipack 6x85g

  Tender Cuts Tuna Selection Multipack 6x85g
  Wellness CORE Tender Cuts Tuna Selection Multipack är spannmålsfria naturliga långsamt kokta möra bitar av fjäderfä kombinerat med hälsosamma grönsaker och frukter serverade i smakrika såser, som ger en oemotståndlig smak. Möra bitar med tonfisk i smakrik sås: Kycklingbuljong, kyckling 23%, tonfisk 6%, potatisstärkelse, ägg, morötter 3%, kycklinglever, mineraler, tranbär, blåbär, vita sötpotatisar. Möra bitar med lax och tonfisk i smakrik sås: Kycklingbuljong, kyckling 19%, lax 6%, tonfisk 6%, potatisstärkelse, ägg, morötter 3%, kycklinglever, mineraler, tranbär, blåbär, vita sötpotatisar.
 • Tender Cuts Turkey Selection Multipack 6x85g

  Tender Cuts Turkey Selection Multipack 6x85g
  Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack är spannmålsfria naturliga långsamt kokta möra bitar av fjäderfä kombinerat med hälsosamma grönsaker och frukter serverade i smakrika såser, som ger en oemotståndlig smak. Möra bitar med kalkon och anka i smakrik sås: Kycklingbuljong, kyckling 19%, kalkon 6%, anka 6%, potatisstärkelse, ägg, morötter 3%, kycklinglever, mineraler, tranbär, blåbär, vita sötpotatisar. Möra bitar med kyckling och kalkon i smakrik sås: Kycklingbuljong, kyckling 22%, kalkon 6%, potatisstärkelse, ägg, morötter 3%, kycklinglever, mineraler, tranbär, blåbär, vita sötpotatisar.
 • Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg

  Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för vuxna mellanstora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey.
 • Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey Dry 1,5 kg

  Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey Dry 1,5 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för hundvalpar av små & mellanstora raser. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey.
 • Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey Dry 1,5 kg

  Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey Dry 1,5 kg
  Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kalkon för överviktiga vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey.
 • Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey Dry 10 kg

  Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey Dry 10 kg
  Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kalkon för överviktiga vuxna mellanstora & stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey.
 • Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna Dry 1,8 kg

  Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna Dry 1,8 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lax & tonfisk för vuxna mellanstora & stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna.
 • Dog Training Treats Adult All Breed Lamb & Apples Soft 170 g

  Dog Training Treats Adult All Breed Lamb & Apples Soft 170 g
  Lamm & Äpple - Wellness Core spannmålsfritt hundgodis med lamm & äpple för alla hundar som tycker om godsaker. Belöningsbitar rika på protein i mjukt utförande, perfekta för träning eller som mellanmål. Wellness CORE Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Lamb & Apples Soft.
 • Dog Puppy Original Large Breed Chicken Dry 10 kg

  Dog Puppy Original Large Breed Chicken Dry 10 kg
  Kyckling, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling för hundvalpar av stora raser. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Puppy Original Large Breed Chicken.
 • Dog Puppy 95% Duo Protein All Breed Original 400 g x 6

  Dog Puppy 95% Duo Protein All Breed Original 400 g x 6
  Kyckling & Kalkon, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt valpfoder med 95% kött. Våtmat för hundvalpar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Puppy 95% All Breed Original
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots Wet 12 x 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots Wet 12 x 85 g
  Kyckling, Anka, Ärtor & Morötter, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & anka för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots Wet 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots Wet 85 g
  Lamm, Hjort, Vit sötpotatis & Morot, våtfoder - Wellness Core hundfoder med lamm & hjort för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots.
 • Dog Adult 95% Duo Protein Chicken & Duck 400 g x 6

  Dog Adult 95% Duo Protein Chicken & Duck 400 g x 6
  Kyckling & Anka, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från kyckling & anka. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Chicken & Duck
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Beans & Pepper Wet 12 x 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Beans & Pepper Wet 12 x 85 g
  Kyckling, Biff, Gröna bönor & Röd paprika, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & biff för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Green Beans & Red Pepper.
 • Dog Adult 95% Duo Protein Turkey & Goat 400 g x 6

  Dog Adult 95% Duo Protein Turkey & Goat 400 g x 6
  Kalkon & Get, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från kalkon & get. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Turkey & Goat
 • Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey Dry 1,5 kg

  Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey Dry 1,5 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey.
 • Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg

  Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för äldre & gamla hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey.
 • Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170 g

  Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170 g
  Läckra, smakrika & knapriga godisar tillagade av färskt kött & vitaminer som valpar behöver. Recepten är spannmålsfria & innehåller DHA för att främja en hälsosam hjärnutveckling hos den växande valpen. Dessa knapriga godbitar är den perfekta belöningen under ett träningspass, promenaden eller när du vill belöna din valp. CORE Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale Wet 400 g x 6

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale Wet 400 g x 6
  Kalkon & Grönkål, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - kalkon. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale.
 • Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna Dry 1,5 kg

  Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna Dry 1,5 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lax & tonfisk för vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna.
 • Dog Adult All Breed Grain Free Lamb Dry 10 kg

  Dog Adult All Breed Grain Free Lamb Dry 10 kg
  Lamm, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lamm för alla vuxna hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult All Breed Grain Free Lamb.
 • Dog Adult Original Large Breed Chicken Dry 10 kg

  Dog Adult Original Large Breed Chicken Dry 10 kg
  Kyckling, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling för vuxna stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Large Breed Chicken.