CORE Petfood hundprodukter

Core Petfood tillverkar foder till hundar och gör så i många olika smaker och konsistens. Det finns något för de flesta hundar i utbudet från Core Petfood, som du hittar online hos deras återförsäljare.

 • CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g

  CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog SM Lamb and Venison 85 g

  CORE Dog SM Lamb and Venison 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av lamm & hjort med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog Adult Original Turkey (16 kg)

  CORE Dog Adult Original Turkey (16 kg)
  CORE Adult Original TurkeySpannmålsfritt torrfoder på färsk kalkon - för medelstora hundar över 1 årCORE Adult Original Turkey, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för att tillmötesgå de unika näringsbehoven hos medelstora hundar, över ett år.Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrik kalkon, som främjar hundens muskelhälsa.CORE Adult Original Turkey innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika kalkonköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Adult Original Turkey till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är det berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder MATNINGSGUIDE: Se foderguide. Hundar är olika, så optimal utfodringsmängd kan variera med ålder, storlek, aktivitetsnivå, ras och miljö.Dela det totala antalet gram per dag med antalet gånger du matar din hund per dag. Använd informationen som en rekommendation och justera efter din hunds unika behov. Komihåg att alltid ge hunden fri tillgång till rent, färskt vatten!HUNDAR ÖVER 30 KG: Tillsätt 25 g per ytterligare 5 kg.
 • CORE Dog Adult All Breeds Lamb 10 kg

  CORE Dog Adult All Breeds Lamb 10 kg
  CORE Dog Adult All Breeds LambSpannmålsfritt torrfoder på färsk Lamm - för vuxna hundarCORE Dog Adult All Breeds Lamb, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för att tillmötesgå näringsbehoven hos vuxna hundar i alla storlekar.Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrikt lamm. Det är ett lättsmält protein som är skonsamt för hundens tarmar. CORE Dog Adult All Breeds Lamb innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika lammköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Dog Adult All Breeds Lamb till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är det berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder
 • CORE Dog SM Chicken and Duck 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Duck 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & anka med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog SM Chicken and Turkey 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Turkey 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & kalkon med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog SM Chicken and Beef 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Beef 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & nötkött med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g

  CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g

  CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey Dry 1,8 kg

  Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey Dry 1,8 kg
  Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kalkon för överviktiga vuxna mellanstora & stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey.
 • CORE Training Treats Hundgodis - Kyckling/Bär

  CORE Training Treats Hundgodis - Kyckling/Bär
  CORE Training Treats Hundgodis - Kyckling/Bär CORE Training Treats Soft Chicken smaksatt med grönsaker och bär är ett naturligt mjukt godis. Tillverkat med välsmakande protein i form av lamm, med omega-fettsyror från linfrö för att främja en hälsosa
 • Dog Adult Original Large Breed Chicken Dry 10 kg

  Dog Adult Original Large Breed Chicken Dry 10 kg
  Kyckling, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling för vuxna stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Large Breed Chicken.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots Wet 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots Wet 85 g
  Kyckling, Anka, Ärtor & Morötter, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & anka för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Beans Wet 12 x 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Beans Wet 12 x 85 g
  Kyckling, Kalkon, Morot & Gröna bönor, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Green Beans.
 • Dog Adult 95% Duo Protein Turkey & Goat 400 g

  Dog Adult 95% Duo Protein Turkey & Goat 400 g
  Kalkon & Get, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från kalkon & get. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Turkey & Goat
 • CORE Dog Large Breed Chicken (10 kg)

  CORE Dog Large Breed Chicken (10 kg)
  CORE Dog Large Breed ChickenSpannmålsfritt torrfoder på färsk kyckling - för stora hundraserCORE Dog Large Breed Chicken, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för  de unika näringsbehoven hos större hundar, från 18 månaders ålder och uppåt.  Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrik kyckling, som främjar hundens muskelhälsa.CORE Dog Large Breed Chicken innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika kycklingköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Dog Large Breed Chicken, till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är CORE Dog Large Breed Chicken berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder  
 • Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey Dry 10 kg

  Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey Dry 10 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för hundvalpar av små & mellanstora raser. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey.
 • Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey Dry 10 kg

  Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey Dry 10 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för vuxna mellanstora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey.
 • Reward+ Treats Duck Calming 170g

  Reward+ Treats Duck Calming 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Vårt Reward+ Calming-recept är ett naturligt mjukt godis, tillverkat med ett välsmakande protein, med passionsblomma och kamomill för lugnande stöd.
 • Reward+ Treats Krill Digestion 170g

  Reward+ Treats Krill Digestion 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Vårt Reward+ Digestion-recept är en naturlig mjuk godis, tillverkad med ett välsmakande protein, med prebiotika, fibrer, anisfrön och bockhornsklöver för matsmältningshälsa.
 • Reward+ Treats Turkey Mobility 170g

  Reward+ Treats Turkey Mobility 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Receptet Reward + Mobility innehåller glukosamin och kondroitinsulfat för höft- och ledstöd.
 • Reward+ Treats Salmon Skin & Coat 170g

  Reward+ Treats Salmon Skin & Coat 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Reward + Skin & Coat-receptet innehåller omega-fettsyror från laxolja och linfrö för att stödja en frisk hud och glänsande päls.
 • Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna Dry 10 kg

  Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna Dry 10 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lax & tonfisk för vuxna mellanstora & stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna.
 • CORE Dog Puppy Large Breed Chicken (10 kg)

  CORE Dog Puppy Large Breed Chicken (10 kg)
  CORE Dog Puppy Large BreedSpannmålsfritt torrfoder på färsk kyckling – Valpfoder för stora raserCORE Dog Puppy Large Breed, är ett gluten och spannmålsfritt foder som passar valpar av stora raser.Huvudingredienserna består av en hög andel färsk kyckling, sötpotatis och hela ärtor som tillsammans ger valpen det bästa från två världar.Kyckling är ett lättsmält protein som är skonsamt för valpens känsliga tarmar.Valpfoder anpassat för stora raserDetta foder innehåller en kalciummängd som är anpassad efter stora valpar. Visste du att kalcium främjar ett friskt och starkt skelett för växande valpar?Det höga köttinnehållet kombinerat med dem näringsrika grönsakerna gör CORE Dog Puppy Large Breed till ett nyttigt helfoder som ger din valp allt den behöver. Till vilka hundar passar CORE Dog Puppy Large Breed?Valpar av stora raserKänsliga magarValpfoder med naturliga råvarorCORE Dog Puppy Large Breed är ett foder som endast innehåller animaliska proteinkällor, dessutom viktiga vitaminer och mineraler som är grunden för ett frisk och aktivt hundliv.Fodret är 100% fritt från artificiella smaker, färgämnen och GMO. Nedan ser du några av superingredienserna i detta foder.Kyckling – Lättsmält protein för känsliga magarÄrtor – Naturlig källa till järnPotatis - En naturlig källa till fibrer, vitamin B, C och A som stärker hundens immunförsvarOmega 3 och 5 – Lyster i pälsenPrebiotika – Frisk mage och välbalanserad tarmfloraKalcium - Stärker ben och skelettVitaminer och Antioxidanter – Stärker immunförsvaretSpannmålsfritt – Minskar risken för allergiska reaktioner
 • CORE Puppy Trainers Kyckling Hundgodis 170g

  CORE Puppy Trainers Kyckling Hundgodis 170g
  CORE Puppy Trainers Kyckling Hundgodis 170g CORE Puppy Trainers Kyckling smaksatt med morötter är ett naturligt mjukt godis, tillverkat med ett välsmakande protein, hälsosamma antioxidanter och linfrö för att främja din valps välbefinnande. De stödj
 • CORE Training Treats Hundgodis - Lamm/Äpple 170g

  CORE Training Treats Hundgodis - Lamm/Äpple 170g
  CORE Training Treats Hundgodis - Lamm/Äpple 170g CORE Training Treats Soft Lam smaksatt med äpplen är ett naturligt mjukt godis. Tillverkat med välsmakande protein i form av lamm, med omega-fettsyror från linfrö för att främja en hälsosam, glänsande
 • CORE Reward+ Skin and Coat Hundgodis - 170 g

  CORE Reward+ Skin and Coat Hundgodis - 170 g
  CORE Reward+ Skin and Coat Hundgodis - 170 gCORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge din hund  utsökt träning- och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa.Reward + Skin &
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin Wet 400 g

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin Wet 400 g
  Lamm & Pumpa, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - lamm. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin.
 • Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey Dry 1,5 kg

  Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey Dry 1,5 kg
  Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kalkon för överviktiga vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey.
 • Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna Dry 5 kg

  Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna Dry 5 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lax & tonfisk för vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna.
 • Dog Adult All Breed Grain Free Lamb Dry 1,8 kg

  Dog Adult All Breed Grain Free Lamb Dry 1,8 kg
  Lamm, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lamm för alla vuxna hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult All Breed Grain Free Lamb.
 • Dog Adult Active Life All Breed Chicken & Turkey Dry 16 kg

  Dog Adult Active Life All Breed Chicken & Turkey Dry 16 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för mycket aktiva vuxna hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Active Life All Breed Chicken & Turkey.
 • Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Chicken & Cherries Crunchy 170 g

  Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Chicken & Cherries Crunchy 170 g
  Kyckling & Körsbär - Wellness Core spannmålsfritt hundgodis med kyckling & körsbär för alla hundar som tycker om godsaker. Belöningsbitar rika på protein i knaprigt utförande, perfekta för träning eller som mellanmål. Wellness CORE Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Chicken & Cherries Crunchy.
 • Dog Training Treats Adult All Breed Lamb & Apples Soft 170 g

  Dog Training Treats Adult All Breed Lamb & Apples Soft 170 g
  Lamm & Äpple - Wellness Core spannmålsfritt hundgodis med lamm & äpple för alla hundar som tycker om godsaker. Belöningsbitar rika på protein i mjukt utförande, perfekta för träning eller som mellanmål. Wellness CORE Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Lamb & Apples Soft.
 • Dog Puppy Original Large Breed Chicken Dry 10 kg

  Dog Puppy Original Large Breed Chicken Dry 10 kg
  Kyckling, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling för hundvalpar av stora raser. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Puppy Original Large Breed Chicken.
 • Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170g x 6st

  Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170g x 6st
  Läckra, smakrika & knapriga godisar tillagade av färskt kött & vitaminer som valpar behöver. Recepten är spannmålsfria & innehåller DHA för att främja en hälsosam hjärnutveckling hos den växande valpen. Dessa knapriga godbitar är den perfekta belöningen under ett träningspass, promenaden eller när du vill belöna din valp. CORE Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken
 • Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170 g

  Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170 g
  Läckra, smakrika & knapriga godisar tillagade av färskt kött & vitaminer som valpar behöver. Recepten är spannmålsfria & innehåller DHA för att främja en hälsosam hjärnutveckling hos den växande valpen. Dessa knapriga godbitar är den perfekta belöningen under ett träningspass, promenaden eller när du vill belöna din valp. CORE Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken
 • Dog Puppy 95% Duo Protein All Breed Original 400 g x 6

  Dog Puppy 95% Duo Protein All Breed Original 400 g x 6
  Kyckling & Kalkon, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt valpfoder med 95% kött. Våtmat för hundvalpar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Puppy 95% All Breed Original
 • Dog Adult 95% Duo Protein Chicken & Duck 400 g

  Dog Adult 95% Duo Protein Chicken & Duck 400 g
  Kyckling & Anka, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från kyckling & anka. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Chicken & Duck
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet 400 g x 6

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet 400 g x 6
  Biff & Broccoli, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - biff. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli.
 • Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey Dry 10 kg

  Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey Dry 10 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för äldre & gamla hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots Wet 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots Wet 85 g
  Lamm, Hjort, Vit sötpotatis & Morot, våtfoder - Wellness Core hundfoder med lamm & hjort för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Beans & Pepper Wet 12 x 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Beans & Pepper Wet 12 x 85 g
  Kyckling, Biff, Gröna bönor & Röd paprika, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & biff för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Green Beans & Red Pepper.
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale Wet 400 g

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale Wet 400 g
  Kalkon & Grönkål, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - kalkon. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale.
 • Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey Dry 5 kg

  Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey Dry 5 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey.