Diafarm hundprodukter

 • Bensoylperoxid Schampo - 150 ml

  Bensoylperoxid Schampo - 150 ml
  Extra vårdande schampo för husdjur med fet hud eller kattakne. Dibenzoylperoxid   Massera schampot i fuktig päls och låt det verka i 2-3 minuter. Undvik att få produkten i ögon och öron. Skölj ur pälsen ordentligt. Torka med en handduk och borsta pälsen när den nästan är torr. Se till så att djuret inte befinner sig i kalla temperaturer eller använd ett hundtäcke om pälsen inte är helt torr.
 • Hundschampo, 250 ml

  Hundschampo, 250 ml
  Hundschampo. 250 ml. Specialutvecklat schampo för hundar. Vårdar och återfuktar päls och hud. Bruksanvisning: Skydda öronen med t.ex. vadd. Schampot masseras in i den fuktade pälsen - undvik schampo i ögonen och låt verka i 2-3 minuter. Skölj noga.
 • Probiotisk Pasta till Hundar - Tub, 50 g.

  Probiotisk Pasta till Hundar - Tub, 50 g.
  Diafarm Probiotisk Pasta är ett tillskott utformat för hundar och är berikad med mjölksyrabakterier för att stödja och återställa matsmältningssystemets balans. Denna pasta är särskilt användbar för behandling av gastrointestinala störningar som diarré och är även rekommenderad under perioder när risken för matsmältningsstörningar ökar. Det rekommenderas att konsultera en veterinär före användning för att säkerställa att pastan är lämplig för ditt djurs specifika behov. Stabiliserar tarmfloran. Lättadministrerad.  Goda baketerier för hälsosam matsmältning.  Vegetabilisk olja   Vetestärkelse   Gentianarotextrakt   Kiseloxid   Rosmarinbladsextrakt   Enterococcus faecium   Ungefär 1 cm pasta per 10 kg kroppsvikt, administreras två gånger dagligen (morgon och kväll). Pastan placeras direkt på hundens tunga för enkel administrering. Fortsätt användningen tills önskat resultat uppnås.