Diopet hundprodukter

Med noga analyserade och certifierade råvaror tillverkar Diopet kosttillskott för hundar (och katter). I sortimentet finns till exempel Glucosamine Pure för ledproblem, DioCal-D för dräktiga och digivande hundar. Ett populärt tillskott är Diopet Diolentus som ges för att minska rädsla och stress. Det innehåller tryptofan och magnesium.

 • Kosttillskott Diopet DioDiyeast, 150 g

  Kosttillskott Diopet DioDiyeast, 150 g
  Diopets kosttillskott DioDiyeast hjälper hundens tarmar att hamna i balans och gynnar tillväxten av goda bakterier.
 • Kosttillskott Diopet Nyponpulver Pure, 150 g

  Kosttillskott Diopet Nyponpulver Pure, 150 g
  Diopets nyponpulver är ett näringstillskott som innehåller massvis med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och stärker djurets immunförsvar.
 • Kosttillskott Diopet Glukosamin Pure, 150 g

  Kosttillskott Diopet Glukosamin Pure, 150 g
  Diopets glukosamin är ett 100% rent, svensktillverkat fodertillskott som ökar din hunds naturliga rörlighet och aktivitetsnivå.
 • Kosttillskott Diopet DioCal-D, 150g

  Kosttillskott Diopet DioCal-D, 150g
  Diopet DioCal-D är ett fodertillskott som innehåller kalciumlaktat och D3 och riktar sig främst till dräktiga och digivande tikar.
 • Kosttillskott Diopet Diomega-3, 500ml

  Kosttillskott Diopet Diomega-3, 500ml
  Diomega-3 är en naturlig olja med höga halter EPA och DHA som ger en glansig päls och har en positiv effekt på leder, hjärta och hjärna.
 • Kosttillskott Diopet Glucosamine Pure Vegan, 150 g

  Kosttillskott Diopet Glucosamine Pure Vegan, 150 g
  Diopets glukosamin är ett svensktillverkat kosttillskott som ger din hund ökad rörlighet, aktivitetsnivå och mer livsglädje.
 • Kosttillskott Diopet DioMin, 200 g

  Kosttillskott Diopet DioMin, 200 g
  DioMin används som ett tillskott i det dagliga fodret och adderar en mängd av naturliga och lättabsorberade vitaminer och mineraler.
 • Kosttillskott Diopet MSM Pure, 150 g

  Kosttillskott Diopet MSM Pure, 150 g
  Diopets MSM pure är ett 100% rent tillskott av MSM. MSM en väldigt effektiv antioxidant som motverkar förslitningar och ger hunden snabbare återhämtning.
 • Kosttillskott Diopet Green-Lipped Mussel Pure, 150g

  Kosttillskott Diopet Green-Lipped Mussel Pure, 150g
  Diopets Green-Lipped Mussels är ett kosttillskott för ökad ledrörlighet hos hund och katt. Det är ett naturligt preparat som är skonsamt för magen.
 • Kosttillskott Diopet Diolentus, 150g

  Kosttillskott Diopet Diolentus, 150g
  Diolentus är ett tillskott som används för att minska rädsla och stress hos hundar. Det innehåller ämnena tryptofan och magnesium som har lugnande effekt.
 • Kosttillskott Diopet Diodent, 150g

  Kosttillskott Diopet Diodent, 150g
  Diopets Diodent är en tandvårdprodukt för hund och katt som hjälper till att förbygga tandsten samt motverka dålig andedräkt.