Duvo hundprodukter

 • Twist 'n Roll Flätade Tuggben - 3-pack/25 cm

  Twist 'n Roll Flätade Tuggben - 3-pack/25 cm
  Flätade tuggben som både är hårda och mjuka vilket hunden ofta uppskattar!  Tuggbenen har låg fetthalt och innehåller inget socker, konstgjorda smakämnen eller onödiga kemiska tillsatser. Det vill säga helt naturliga.  ♥ Innehåller 3 stycken tuggbe
 • Duvoplus Kampleksak Ljusrosa

  Duvoplus Kampleksak Ljusrosa
  Duvoplus Kampleksak för hundar, LjusrosaEn leksak som är både rolig och bra för hundens munhälsaDuvoplus Kampleksak för hundar är en perfekt leksak för både apport- och draglekar. Den är tillverkad av 70 % bomull och 30 % polyester, vilket gör den både hållbar och mjuk.Duvoplus Kampleksak för hundar, kan hjälpa till att rengöra hundens tänder genom att plack och orenheter avlägsnas från hundens tänder när den biter i leksaken. Gummidelen är dessutom skonsam mot hundens tänder.Leksaken är 46 x 7 x 5 cm stor, vilket gör den lätt att hantera. Den kommer i en ljusrosa färg som är både snygg och lekfull.Ge din hund en rolig sysselsättning samtidigt som du hjälper till att hålla tänderna i bra skick.
 • Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens Färger (12x15st)

  Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens Färger (12x15st)
  Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens FärgerStorpack hundbajspåsar i fina färger, perfekt att ha med sig i fickan under hundpromenaderna. Detta storpack med bajspåsar är tillverkade av tjock plast, med måtten 32 x 19 cm. Antal: 8 x 15 stMått 32 x 19 cm.
 • Twist 'n Roll Flätade Tuggben - 3-pack/12,5 cm

  Twist 'n Roll Flätade Tuggben - 3-pack/12,5 cm
  Flätade tuggben som både är hårda och mjuka vilket hunden ofta uppskattar!  Tuggbenen har låg fetthalt och innehåller inget socker, konstgjorda smakämnen eller onödiga kemiska tillsatser. Det vill säga helt naturliga.  ♥ Innehåller 3 stycken tuggbe
 • Duvoplus Gummiben Grön

  Duvoplus Gummiben Grön
  Duvo+ Gummileksak med pipljud: Rolig Underhållning för Din Hund!Denna pipleksak med bubblig gummiyta ger en behaglig känsla för din hund att tugga på, och det inbyggda pipljudet gör leksaken extra rolig.Duvo+ Gummileksak med pipljud slitstark och enkel att rengöra, skölj bara av den.Mått: 16,6 x 6,4 x 3,7 cm.Observera: Övervaka alltid din hund när den leker med leksaker
 • Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens Färger (4x15st)

  Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens Färger (4x15st)
  Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens FärgerStorpack hundbajspåsar i fina färger, perfekt att ha med sig i fickan under hundpromenaderna. Detta storpack med bajspåsar är tillverkade av tjock plast, med måtten 32 x 19 cm. Antal: 8 x 15 stMått 32 x 19 cm.
 • Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusblå

  Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusblå
  Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag LjusblåEn Hundeksak som både är hållbar och rolig.Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusblå, är en perfekt leksak för hundar i alla åldrar. Handtaget på leksaken gör den lätt att hålla i, vilket är perfekt för apporterings och draglekar. Leksaken är 36 x 8 x 5 cm stor och den kommer i en fin ljusblå färg.Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusblå är tillverkad av 70 % bomull och 30 % polyester, vilket gör den både hållbar och mjuk.Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag LjusblåRolig hundleksak perfekt för dragkamp och apportering.Mått  36 x 8 x 5 cm.
 • Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Pudel Gul

  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Pudel Gul
  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Pudel Gul: En leksak som är lika rolig som den är hållbarDuvoplus Hundleksak Ballongfigur Pudel Gul, är den perfekta leksaken för hundar som älskar att tugga på sina leksaker. Den är tillverkad av hållbart latex och har en inbyggd pipleksak som gör den extra rolig.Den unika luftballongdesignen är både fin och slitstark, leksaken är dessutom lätt att rengöra genom att enkelt skölja av den!Här är några av fördelarna med Duvo+ Luftballongpudel:Robust och hållbar hundleksakInbyggd pipleksakLätt att rengöra med en snabb sköljning
 • Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens Färger (8x15st)

  Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens Färger (8x15st)
  Duvo+ Bajspåsar Multipack Regnbågens FärgerStorpack hundbajspåsar i fina färger, perfekt att ha med sig i fickan under hundpromenaderna. Detta storpack med bajspåsar är tillverkade av tjock plast, med måtten 32 x 19 cm. Antal: 8 x 15 stMått 32 x 19 cm.
 • Duvoplus Bajspåsehållare Ljusgrå

  Duvoplus Bajspåsehållare Ljusgrå
  Duvoplus Bajspåsehållare LjusgråDuvo+ Hundbajspåsehållare är en snygg, praktisk hållare för hundbajspåsar. Den kan enkelt fästas på kopplet me hjälp av en krok, och det är enkelt att dra ut påsarna ur hållarens botten.Färgen är ljusgrå med fina metalldetaljer på knapparna.Inkluderar en rulle med 15 bajspåsar.Mått: 6,5 x 8,5 x 9 cm.
 • Duvoplus Bajspåsehållare Ljusbrun

  Duvoplus Bajspåsehållare Ljusbrun
  Duvoplus Bajspåsehållare LjusbrunDuvo+ Hundbajspåsehållare är lätt att fästa på t.ex. ett koppel tack vare den praktiska kroken, så att bajspåsarna är alltid är nära till hands.Hundbajspåsehållaren är tillverkad av konstläder med snygga metallknapps detaljer. Det är enkelt att ta ut en påse i taget genom hållarens bottenöppningn.Inkluderar en rulle med 15 bajspåsar.Mått: 6,5 x 8,5 x 9 cm.
 • D&D Home George Hundleksak i Rep Ren med Lång Hals Brun

  D&D Home George Hundleksak i Rep Ren med Lång Hals Brun
  D&D Home George Hundleksak i Rep Ren med Lång Hals BrunD&D Home George Hundleksak i Rep Ren med Lång Hals Brun är en rolig och hållbar leksak för alla hundar. Den långa halsen gör den dessutom perfekt för apporteringslekar.Denna leksaken är tillverkad av 100 % polyester, vilket gör den hållbar och lätt att rengöra. Den är också fylld med 10 % polyester, vilket gör den mjuk och bekväm för hunden att bära på.D&D Home George Hundleksak i Rep Ren med Lång Hals Brun är 52 x 20 x 10 cm stor, vilket gör den lämplig för hundar i alla storlekar.Ge din hund en rolig och stimulerande leksak med D&D Home George Hundleksak i Rep Ren med Lång Hals Brun! 
 • Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusblå

  Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusblå
  Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi LjusblåEn rolig och hållbar leksak för alla hundarDuvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusblå är en perfekt leksak för både apport- och draglekar. Den är tillverkad av 70 % bomull och 30 % gummi, vilket gör den både hållbar och mjuk.Bomullssnöret på leksaken är perfekt för att rengöra hundens tänder under leken. Det hjälper till att motverka plack och tandsten, och masserar även tandköttet. Gummidelen på leksaken är också bra för hundens tänder.Leksaken är 46 x 7 x 5 cm stor, vilket gör den lätt att hantera. Den kommer i en ljusblå färg som är både snygg och lekfull.Ge din hund en rolig sysselsättning samtidigt som du hjälper till att hålla tänderna i toppskick.
 • Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusrosa

  Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusrosa
  Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi LjusrosaEn rolig leksak för din hundDuvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusrosa, är en perfekt leksak för både apport- och draglekar. Den är tillverkad av 70 % bomull och 30 % polyester, vilket gör den  både hållbar och mjuk.Duvoplus Kampleksak i Rep/Gummi Ljusrosa:Leksaken är 33 x 4 x 4 cm stor, vilket gör den lätt att hantera.Den kommer i en fin rosa färg
 • Duvoplus Eco Repleksak med Boll och Handtag Svart

  Duvoplus Eco Repleksak med Boll och Handtag Svart
  Duvoplus Eco Repleksak med Boll och Handtag SvartEn leksak som är både rolig och bra för miljönDuvoplus Eco Repleksak med Boll och Handtag är en perfekt leksak för både apport- och draglekar. Den är tillverkad av 30 % träfiber och 30 % återvunna plastflaskor, vilket gör den hållbar och miljövänlig.Hundleksaken är slitstark och håller formen bra, även efter mycket bit och lek. Den är också bra för hundens tänder och hjälper till att avlägsna plack och tandsten., när hunden biter i den.Handtaget på leksaken gör den lätt att hålla i, vilket är perfekt för draglekar. Leksaken är 58 x 8,5 x 8,5 cm stor.Hundleksak - rep med boll.
 • Duvoplus Eco Repleksak med Bollar Svart

  Duvoplus Eco Repleksak med Bollar Svart
  Duvoplus Eco Repleksak med Bollar SvartDuvoplus Eco Repleksak med Bollar Svart, är perfekt för apport- och draglekar. I båda ändarna sitter bollar, som gör denna hundleksaken extra rolig!När hunden biter och leker med repleksaken, kan plack och tandsten avlägsnas samt att tandköttet masseras, vilket dessutom främjar friska tänder och en god munhygien.Denna hundleksak är tillverkad av 30 % bomull och 30 % återvunna plastflaskor.Duvoplus Eco Repleksak med Bollar Svart mått är 23 x 6 x 7,5 cm.Hållbar hundleksak, tillverkad av återvunna petflaskor
 • Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusrosa

  Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusrosa
  Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag LjusrosaEn Hundeksak som både är hållbar och rolig.Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag är en perfekt leksak för hundar i alla åldrar. Handtaget på leksaken gör den lätt att hålla i, vilket är perfekt för apporterings och draglekar. Leksaken är 36 x 8 x 5 cm stor och den kommer i en fin ljusrosa färg.Duvoplus Kamprep för Hund med Handtag Ljusrosa är tillverkad av 70 % bomull och 30 % polyester, vilket gör den både hållbar och mjuk.Rolig hundleksak perfekt för dragkamp och apportering.Mått  36 x 8 x 5 cm.
 • Duvoplus Kampleksak Ljusblå

  Duvoplus Kampleksak Ljusblå
  Duvoplus Ljusblå Kampleksak för HundarDen ljusblåa kampleksaken för hundar från Duvoplus är en perfekt leksak för både apport- och draglekar. Den är tillverkad av 70 % bomull och 30 % polyester, vilket gör den både hållbar och mjuk.Duvoplus Kampleksak för hundar, kan hjälpa till att rengöra hundens tänder genom att plack och orenheter avlägsnas från hundens tänder när den biter i leksaken. Gummidelen är dessutom skonsam mot hundens tänder.Leksaken är 46 x 7 x 5 cm stor, vilket gör den lätt att hantera. Den kommer i en ljusblå färg som är både snygg och lekfull.Ge din hund en rolig sysselsättning samtidigt som du hjälper till att hålla tänderna i bra skick.
 • Duvoplus Hundleksak Flygande Ekorre Rosa

  Duvoplus Hundleksak Flygande Ekorre Rosa
  Duvoplus Hundleksak Flygande Ekorre RosaLetar du efter en rolig, slitstark hundleksak?  Då är Duvoplus Hundleksak Flygande Ekorre Rosa den perfekta leksaken för dig och din hund. Duvoplus Hundleksak Flygande Ekorre Rosa är tillverkad i ett slitstarkt material och har dessutom ett inbyggt pip-ljud, som gör den extra rolig att bita och leka med.  Mått: 9,5 x 6 x 8,5 cm.
 • Duvoplus Hundleksak Flygekorre Blå

  Duvoplus Hundleksak Flygekorre Blå
  Duvo+ Flugekorre Blå Letar du efter en rolig, slitstark hundleksak?  Då är Duvoplus Hundleksak Flygekorre Blå något för dig. Leksaken är tillverkad i ett slitstarkt material och har dessutom ett inbyggt pip-ljud, som gör den extra rolig att bita på.  Mått: 9,5 x 6 x 8,5 cm.
 • Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Mops Röd

  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Mops Röd
  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Mops RödDuvoplus Hundleksak Ballongfigur Mops Röd är den perfekta leksaken för hundar som älskar att tugga på sina leksaker. Den är tillverkad av hållbart latex och har en inbyggd pipleksak som gör den extra rolig. Mått: 9,5 x 6 x 8,5 cm.OBS: Var alltid närvarande och övervaka din hund under lek. Ta bort leksaken om den börjar visa tecken på slitage.
 • Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Husky Grön

  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Husky Grön
  Hundleksak av latex med huskydesign från Duvo+En rolig leksak för hunden att leka med!Leksaken är tillverkad av hållbart latex och har en inbyggd pipleksak som gör den extra rolig att leka med. Den är dessutom enkel att rengöra, skölj bara av den. Mått: 14 x 5,5 x 10,5 cm. 
 • Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Tax Orange

  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Tax Orange
  Duvoplus hundleksak, orange tax: En rolig och stimulerande leksak för alla hundarÄr din hund rastlös och tröttnar snabbt på sina leksaker? Då är Duvoplus hundleksak, orange tax, den perfekta leksaken!Leksaken är tillverkad av hållbart latex och har en inbyggd pipleksak som gör den extra rolig att leka med. Den är dessutom enkel att rengöra, skölj bara av den.Fördelar:Rolig och stimulerande leksak för alla hundarInbyggd pipleksakHållbar och lätt att rengöraStorlek: 18 x 5,5 x 8 cm
 • Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Terrier Blå

  Duvoplus Hundleksak Ballongfigur Terrier Blå
  Duvo+ Latexboll Terrier Blå - En rolig leksak för alla hundarLetar du efter en rolig och stimulerande leksak för din hund? Då är Duvo+ Latexboll Terrier Blå den perfekta leksaken! Denna leksak är designad för att hålla din hund stimulerad i timmar.Leksaken är tillverkad av hållbart latex och har en inbyggd pipleksak som gör den extra rolig. Duvo+ Latexboll Terrier Blå är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin.Fördelar:Rolig och stimulerande leksak för alla hundarInbyggd pipleksak som lockar till lekHållbar och lätt att rengöraStorlek: 14 x 6 x 14,5 cm
 • Duvoplus Självlysande Boll med USB Orange

  Duvoplus Självlysande Boll med USB Orange
  Duvoplus Självlysande Boll med USB OrangeÄr din hund rastlös och tröttnar snabbt på sina leksaker? Då är Duvoplus Självlysande Boll med USB Orange den perfekta leksaken! Denna leksak är designad för att hålla din hund underhållen i timmar, även i mörkret.Duvoplus Självlysande Boll med USB Orange, är tillverkad av mjukt och hållbart silikon och har en inbyggd LED-lampa som tänds när bollen rörs. Lampan syns bra i mörkret och gör att din hund kan fortsätta leka även när mörkret faller.Leksaken är enkel att ladda med den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till cirka fyra timmars lek med blinkande ljus.Fördelar:Håller din hund underhållen i timmarSyns bra i mörkretEnkel att ladda
 • Duvoplus Självlysande Frisbee med USB Orange

  Duvoplus Självlysande Frisbee med USB Orange
  Duvo+ USB-laddningsbar LED-frisbee med ljusÄr du på jakt efter en rolig och aktiveringsleksak för din hund? Då är Duvo+ USB-laddningsbar LED-frisbee med ljus den perfekta leksaken! Denna frisbee är designad för att hålla din hund underhållen i timmar, även i mörkret.Frisbeen är tillverkad av slitstarkt och hållbart material och har en inbyggd LED-lampa som tänds när frisbeen rörs. Lampan syns bra i mörkret och gör att din hund kan fortsätta leka även när mörkret faller.Frisbeen är enkel att ladda med den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till cirka fyra timmars lek med blinkande ljus.Fördelar:Håller din hund underhållen i timmarSyns bra i mörkretEnkel att ladda
 • Duvoplus Självlysande Hundleksak med USB Gul

  Duvoplus Självlysande Hundleksak med USB Gul
  Duvo+ USB-laddningsbar LED-gummileksak med ljusÄr din hund rastlös och tröttnar snabbt på sina leksaker? Då är Duvo+ USB-laddningsbar LED-gummileksak med ljus den perfekta leksaken! Denna leksak är designad för att hålla din hund underhållen i timmar, även i mörkret.Leksaken är tillverkad av mjukt och hållbart gummi och har en inbyggd LED-lampa som tänds när leksaken rörs. Lampan syns bra i mörkret och gör att din hund kan fortsätta leka även när mörkret faller.Duvo+ USB-laddningsbar LED-gummileksak med ljus,  är enkel att ladda med den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till cirka fyra timmars lek med blinkande ljus.Fördelar:Hundleksak som håller din hund underhållen i timmarSyns bra i mörkretEnkel att ladda