Eat Rustic hundprodukter

 • Eat Rustic Fårtalg 500 ml

  Eat Rustic Fårtalg 500 ml
  Eat Rustic Fårtalg 500 gDetta kosttillskottet har riktigt hög fetthalt (hela 99%!) och passar perfekt för att främja frisk hud och päls och för att stötta matsmältningen. Den höga fetthalten gör också produkten lämplig för hundar som behöver lite extra energi!
 • Eat Rustic Hjortkött (100 g)

  Eat Rustic Hjortkött (100 g)
  Smaskens vad gott!Bitar av det mest delikata hjortkött som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att bryta i mindre bitar och ge som belöningsgodis eller ge till hunden i en aktiveringsleksak som en stunds sysselsättning och låta den kämpa för att äta komma åt det goda. Tugget innehåller 100 % hjortkött, har en hög protein- och fetthalt och råvaran kommer från Polen. Välj mellan förpackningsstorlek 100 eller 300 g.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Kanin Belöningsbitar 100 g

  Eat Rustic Kanin Belöningsbitar 100 g
  Eat Rustic Kanin Belöningsbitar 100 gDessa godisbitar består av 100% kaninkött vilket gör dem lämpliga för hundar som är allergiska mot exempelvis fläsk, kyckling eller spannmål. Bitarna går utmärkt att ge som belöning vid träning eller placera i en aktiveringsleksak för att ge hunden en stunds sysselsättning! Eat Rustic Kanin Belöningsbitar 100 g har naturligt hög protein- och fetthalt.Ursprung:HollandKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Lamm Belöningsbitar 100 g

  Eat Rustic Lamm Belöningsbitar 100 g
  Eat Rustic Lamm Belöningsbitar 100 gDetta godiset består av 100% lammkött som är lättsmält och har naturlig hög halt av protein och fett. Bitarna lämpar sig jättebra som belöningsgodis, eller för att placera i en aktiveringsleksak för en stunds sysselsättning!Ursprung:HollandKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Lammsticks 50 g

  Eat Rustic Lammsticks 50 g
  Eat Rustic Lammsticks 50 gDessa tunna tuggpinnar består av 100% lamminälvor, och går utmärkt att ge som de är så att hunden får tugga en stund, eller bryta i mindre bitar och ha som belöningsgodis.Lamm är naturligt lättsmält, och har låg fetthalt och hög proteinhalt.Urspung:TurkietKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Oxlever Belöningsbitar 100 g

  Eat Rustic Oxlever Belöningsbitar 100 g
  Eat Rustic Oxlever Belöningsbitar 100 gDessa härliga godbitar passar perfekt att ge som belöning eller att lägga i en aktiveringsleksak för att aktivera hunden en stund.Bitarna består av 100% oxlever som har naturligt hög proteinhalt.Ursprung:SverigeKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Grisöron 8-pack

  Eat Rustic Grisöron 8-pack
  Eat Rustic Grisöron 8-packGrisöron brukar gå hem hos de allra flesta hundar, och de är utmärkta att tugga på en liten stund vilket gör dem till perfekt - och delikat - sysselsättning.Här har vi ett praktiskt 8-pack av rena grisöron från svenska grisar, med naturligt hög proteinhalt!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Hjortsenor 100 g

  Eat Rustic Hjortsenor 100 g
  Eat Rustic Hjortsenor 100 gVill du erbjuda din hund något extra gott att tugga på så tycker vi absolut att du ska testa dessa hjortsenorna. Senorna erbjuder lite tuggmotstånd vilket gör att de tar en liten stund för hunden att tugga.Detta hundgodiset består av 100% torkade hjortsenor, vilket gör att de passar bra för känsliga hundar som exempelvis inte tål kyckling, spannmål eller gris.Hjort har en härlig viltsmak som din hund kanske inte testat förut, men som vi tror att han eller hon kommer falla pladask för!Att tugga på tuggben och torkat hundgodis är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggbitar, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Fårtalg 500 ml

  Eat Rustic Fårtalg 500 ml
  Kosttillskott för hud, päls och en sund matsmältningFårtalg är bra för både hud och päls och bidrar dessutom till att upprätthålla en sund matsmältning. Passar även utmärkt till hundar som behöver extra energi! Mycket hög fetthalt - hela 99 %. Eat Rustic Fårtalg innehåller fårtalg och solrosolja.Förpackningsstorlek:500 ml
 • Eat Rustic Oxrulle (3-pack)

  Eat Rustic Oxrulle (3-pack)
  Eat Rustic OxrulleDessa oxrullar består av 100% nötstrupe och passar utmärkt för en stunds aktivering till din hund. De har naturligt hög proteinhalt och riktigt god smak.Välj mellan 3-pack eller 15-pack!Ursprung:SverigeKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Grissvansar 600 g

  Eat Rustic Grissvansar 600 g
  Eat Rustic Grissvansar 600 gGrissvansar är riktigt populära bland hundar, och de passar utmärkt för en stunds aktivering eller när hunden behöver varva ned. Denna påsen innehåller 600 g av 100% naturliga grissvansar utan tillsatta smak- eller färgämnen.Kom ihåg att alltid hålla din hund under uppsikt när den tuggar, och att alltid erbjuda rent friskt vatten!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Strimlade Grisöron 300 g

  Eat Rustic Strimlade Grisöron 300 g
  Eat Rustic Strimlade Grisöron 300 gGrisöron från Eat Rustic i strimlad version. 100% naturligt hundgodis med lagom tuggmotsånd som passar särskilt bra till små och medelstora hundar. En påse innehåller 300 g.Tänk på att alltid ge din hund tillgång till färskt vatten och att ha den under uppsikt när den äter tuggben och godis.
 • Eat Rustic Nötvåm 200 g

  Eat Rustic Nötvåm 200 g
  Ear Rustic Nötvåm-Läckert snack till hundenDenna påse innehåller 200 g med bitar av torkad nötvåm, något vi vill våga påstå att de allra flesta hundar älskar! Ge en bit av våmmen till din hund som belöning eller för att låta den  ha något att tugga på och sysselsätta sig med en stund. Våmmen  har en hög proteinhalt och är gjord på svenska råvaror.Smaskigt hundgodis från Ear Rustic!Serveringsrekommendationen står på förpackningen. Kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. Kom ihåg att alltid ge din hund fri tillgång till färskt vatten.
 • Eat Rustic Vildsvinsbitar 150 g

  Eat Rustic Vildsvinsbitar 150 g
  Eat Rustic Vildsvinsbitar 150 gDessa skivorna av vildsvinskött går utmärkt att ge som de är, eller bryta i mindre bitar. Man kan med fördel ge dem som belöningsgodis eller placera dem i en aktiveringsleksak.Eat Rustic Vildsvinsbitar 150 g består av 100% vildsvin och passar därför utmärkt för hundar som är allergiska mot exempelvis kyckling eller spannmål. Detta godiset har naturligt hög fett- och proteinhalt.Ursprung:PolenKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Lamm-muskel 100 g

  Eat Rustic Lamm-muskel 100 g
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata lamm-muskel som får det att vattnas i hundmunnen, perfekt som belöningsgodis till den känsliga hunden eller för en stunds sysselsättning så att den får kämpa för att äta det goda. Passar även ypperligt till små raser. Tugget innehåller 100 % lamm-muskel, har en hög proteinhalt och en låg fetthalt.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Lammsticks 50 g

  Eat Rustic Lammsticks 50 g
  Smaskens vad gott!Bitar av de mest delikata lammsticks som får det att vattnas i hundmunnen, perfekt som belöningsgodis till den känsliga hunden eller för en stunds sysselsättning så att den får kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % lamminälvor, har en hög proteinhalt, låg fetthalt och råvaran kommer från Turkiet.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Tuggstänger Medium 10-pack

  Eat Rustic Tuggstänger Medium 10-pack
  Smaskens vad gott!Bitar av de mest delikata tuggstänger som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge till hunden som en stunds sysselsättning och låta den kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % nötskalp och har en hög proteinhalt.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Kalvben 400 g

  Eat Rustic Kalvben 400 g
  Eat Rustic Kalvben 400 gEtt torkat kalvunderben som är lämpligt för stora och mellanstora hundar. Att tugga och gnaga på kalvbenet ger lång sysselsättning och hjälper till att skrapa din hunds tänder och stimulera tandköttet vilket bidrar till en god munhälsa. Håll alltid din hund under uppsikt när den får gnaga på ben och se alltid till att den har fri tillgång till friskt vatten. Upphetta eller koka ej benet då det hårdnar och kan splittras vid förtäring och orsaka skador.Det torkade kalvbenet väger runt 400 g och är mellan 25-30 cm långt.Ursprungsland: HollandDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Nötremlingar 300 g

  Eat Rustic Nötremlingar 300 g
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata nötremling som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge till hunden som en stunds sysselsättning och så att den får kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % nötstrupe, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Kaninöron 150 g

  Eat Rustic Kaninöron 150 g
  Eat Rustic Kaninöron 150 gKaninöron har god smak som de allra flesta hundar gillar, samt naturligt hög fett- och proteinhalt. Eat Rustic Kaninöron 150 g består av 100% kaninöra som passar utmärkt för en stunds aktivering. Kanin är en proteinkälla som få hundar är allergiska emot, och dessa öron är mjuka vilket gör att de passar perfekt även för hundar med känsligare mun.Ursprung:PolenKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Kaninöron 150 g

  Eat Rustic Kaninöron 150 g
  Smaskens vad gott!Delikata kaninöron som får det att vattnas i hundmunnen - det perfekta tugget för känsliga hundar eller för hundar med känslig mun. Tugget innehåller 100 % kaninöron, har en hög protein- och fetthalt och råvaran kommer från Polen.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Kanin Belöningsbitar 100 g

  Eat Rustic Kanin Belöningsbitar 100 g
  Smaskens vad gott!Bitar av det mest delikata kaninkött som får det att vattnas i hundmunnen - perfekt som belöningsgodis vid träning eller lägg i aktiveringsleksak för en stunds sysselsättning så att hunden får kämpa för att komma åt det goda. Tugget innehåller 100 % kaninkött, har en hög protein- och fetthalt och råvaran kommer från Holland.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Grisöron 8-pack

  Eat Rustic Grisöron 8-pack
  Smaskens vad gott!Hela och delikata grisöron som får det att vattnas i hundmunnen - det klassiska tugget som är perfekt för en stunds sysselsättning så att hunden får kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % grisöron, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Vildsvinsbitar 150 g

  Eat Rustic Vildsvinsbitar 150 g
  Smaskens vad gott!Bitar av det mest delikata vildsvinskött som får det att vattnas i hundmunnen - perfekt att bryta i mindre bitar och ha som belöningsgodis vid träning eller lägg i aktiveringsleksak för en stunds sysselsättning så att hunden får kämpa för att komma åt det goda. Tugget innehåller 100 % vildsvinskött, har en hög protein- och fetthalt och råvaran kommer från Polen.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Tjurmuskel Kort 3-pack

  Eat Rustic Tjurmuskel Kort 3-pack
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata tjurmuskel som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge som tugg och låta hunden kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % tjurmuskel, har en hög protein- och fetthalt.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Grissvansar 10-pack

  Eat Rustic Grissvansar 10-pack
  Smaskens vad gott!Hela och delikata grisknorrar som får det att vattnas i hundmunnen - det klassiska tugget som är perfekt för en stunds sysselsättning så att hunden får kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % grissvansar med ben, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Tuggstänger Korta (3-pack)

  Eat Rustic Tuggstänger Korta (3-pack)
  Smaskens vad gott!Bitar av de mest delikata tuggstänger som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge till hunden som en stunds sysselsättning och låta den kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100% nötskalp och har en hög proteinhalt. Välj mellan förpackningsstorlek 3- eller 10-pack.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Lamm Belöningsbitar 100 g

  Eat Rustic Lamm Belöningsbitar 100 g
  Smaskens vad gott!Bitar av det mest delikata lammköttet som får det att vattnas i hundmunnen, perfekt som belöningsgodis till den känsliga hunden eller i en aktiveringsleksak för en stunds sysselsättning så att den får kämpa för att få ut det goda. Tugget innehåller 100 % lammkött, har en hög protein- och fetthalt och råvaran kommer från Holland.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Grissvansar 600 g

  Eat Rustic Grissvansar 600 g
  Naturligt hundtuggEat Rustic Grissvansar 600 g är ett naturligt hundtugg, dessutom med singelprotein. Tuggbenen består endast av grissvansar, och kan därför passa bra att ge till foderallergiker. Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Cow Udder Slices 100 g

  Eat Rustic Cow Udder Slices 100 g
  Eat Rustic Cow Udder Slices 100 gLetar du efter ett naturligt hundgodis som ger hunden lite utmaning, så är detta ett utmärkt alternativ!Detta hundgodiset består av 100% torkat och strimlat kojuver vilket gör att det passar utmärkt för hundar som är känsliga mot exempelvis kyckling, spannmål eller fisk!Strimlorna tar en liten stund för hunden att tugga vilket gör att det blir en utmärkt sysselsättning.Eat Rustic Cow Udder Slices håller hög kvalitet och har en härlig smak som vi tror att din hund kommer älska!Att tugga på tuggben och torkat hundgodis är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggbitar, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Torkad Nötlunga 300 g

  Eat Rustic Torkad Nötlunga 300 g
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata nötlunga som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge till hunden som har få tänder kvar eller problem att tugga. Tugget innehåller 100 % nötlunga, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Lammöron 100 g

  Eat Rustic Lammöron 100 g
  Smaskens vad gott!Bitar av de mest delikata lammöron som får det att vattnas i hundmunnen, perfekt till den känsliga hunden för en stunds sysselsättning så att den får kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % lammöron, har en hög proteinhalt och en låg fetthalt.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Nötöron 4-pack

  Eat Rustic Nötöron 4-pack
  Eat Rustic Nötöron 4-packTorkade nötöron såsom dessa fungerar perfekt att servera som ett extra lyxigt snacks! Det kommer troligen ta din hund lite tid att äta upp ett öra, vilket ger hunden en lugn stund samtidigt som den får en härlig smakupplevelse, såklart!Eat Rustic Nötöron består av 100% nötöra vilket gör att de passar perfekt till hundar med allergier eller överkänslighet mot exempelvis gris, kyckling eller spannmål.En påse innehåller 4 nötöron som tillsammans väger ca 75 g.Att tugga på tuggben och torkat hundgodis är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggbitar, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Strimlade Grisöron 300 g

  Eat Rustic Strimlade Grisöron 300 g
  Eat Rustic Strimlade Grisöron 300 gGrisöron är en riktig storfavorit hos de flesta hundar! Detta hundgodiset består av 100% grisöron vilket gör att det passar perfekt för hundar som exempelvis är känsliga mot spannmål, nötkött eller kyckling. Ett helt grisöra kan vara lite för mycket för t.ex. en liten hund, men dessa strimlade bitar passar för alla!Förpackningsstorlek:300 gAtt tugga på tuggben och torkat hundgodis är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggbitar, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Kojuver Strimlor 100 g

  Eat Rustic Kojuver Strimlor 100 g
  Eat Rustic Kojuver Strimlor 100 g- Ett gott och naturligt hundgodis!Detta hundgodiset består av torkade och strimlade kojuverbitar. Strimlorna är något sega och blir en bra tuggutmaning som dessutom smakar riktigt gott! En påse på 100 g innehåller 100% kojuver, inget annat! Kom ihåg att hålla din hund under uppsikt när den äter tuggben och snacks och att alltid se till att den har fri tillgång till färskt vatten.
 • Eat Rustic Tuggstänger Korta (3-pack)

  Eat Rustic Tuggstänger Korta (3-pack)
  Eat Rustic Tuggstänger KortaDessa tuggpinnarna har riktigt god smak och naturligt hög proteinhalt. De består av 100% nötskalp - ett naturligt hundtugg helt enkelt!Välj mellan 3-pack eller 10-pack!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Hjortkött (100 g)

  Eat Rustic Hjortkött (100 g)
  Eat Rustic HjortköttDessa tunna bitar av rent hjortkött är enkla att bryta i mindre bitar och använda som belöningsgodis, eller placera i en aktiveringsleksak. Eat Rustic Hjortkött har naturligt hög proteinhalt och fetthalt, och självklart riktigt god smak!Välj mellan 100 g eller 300 g!Ursprung:PolenKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Nötstrupe 10-pack

  Eat Rustic Nötstrupe 10-pack
  Eat Rustic Nötstrupe 10-packNötstrupe är ett naturligt tugg som faller de allra flesta hundar i smaken! Eat Rustic Nötstrupe 10-pack består av 100% nötstrupe med svenskt ursprung. De har naturligt hög proteinhalt och passar perfekt att fylla med våtfoder eller färskfoder för en stunds aktivering!Ursprung:SverigeKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Tuggstänger Medium 10-pack

  Eat Rustic Tuggstänger Medium 10-pack
  Eat Rustic Tuggstänger Medium 10-packLetar du efter smakliga och naturliga tuggpinnar så har du hittat rätt! Dessa hundtugg består av 100% nötskalp, har hög proteinhalt och riktigt god smak.Ursprung:HollandTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Anknacke 250 g

  Eat Rustic Anknacke 250 g
  Eat Rustic Anknacke 250 gNär du vill bjuda din hund på något riktigt gott så är Eat Rustic Anknacke 250 g ett riktigt bra val. Detta är bitar av 100% anknacke, med hög proteinhalt. Hunden behöver koncentrera sig en stund för att komma åt allt det goda, vilket gör produkten perfekt för sysselsättning.Ursprung:HollandKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Lamm-muskel 100 g

  Eat Rustic Lamm-muskel 100 g
  Eat Rustic Lamm-muskel 100 gDessa tunna tuggpinnar består av 100% lamm-muskel och passar utmärkt för en stunds aktivering - även för små hundraser! Lamm är lättsmält och har en naturligt låg fetthalt samt hög proteinhalt.Ursprung: TurkietKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Lammöron 100 g

  Eat Rustic Lammöron 100 g
  Eat Rustic Lammöron 100 gLammöron är en storfavorit hos de flesta hundar, och de passar bra som aktivering även för de mindre raserna. Lamm är lättsmält och har naturligt hög proteinhalt och låg fetthalt. Utöver detta så är det ovanligt att hundar är allergiska mot lamm.Eat Rustic Lammöron 100 g består av 100% lammöra och har således inga tillsatta färgämnen eller smakämnen.Ursprung:TurkietKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Nötremlingar 300 g

  Eat Rustic Nötremlingar 300 g
  Eat Rustic Nötremlingar 300 gDenna påse med nötremlingar är en riktig favorit hos vovvarna tack vare sin goda smak. Detta godis är perfekt för dig som letar efter tuggbitar med svenska råvaror!Bitarna består av 100% nötstrupe som har naturligt hög proteinhalt.Ursprung:SverigeKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Torkad Nötlunga 300 g

  Eat Rustic Torkad Nötlunga 300 g
  Eat Rustic Torkad Nötlunga 300 gDessa bitar bestående av 100% torkad nötlunga är lätta att tugga och passar därför jättebra till hundar som har lite svårare att tugga, och de lämpar sig även till mindre hundar.Nötlunga har naturligt hög proteinhalt och riktigt god smak!Ursprung:SverigeKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Eat Rustic Anknacke 250 g

  Eat Rustic Anknacke 250 g
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata anknacke som får det att vattnas i hundmunnen - krispiga bitar som passar perfekt till den känsliga hunden för en stunds sysselsättning så att den får kämpa för att komma åt det goda. Tugget innehåller 100 % anknacke, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Holland.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Hjortsenor 100 g

  Eat Rustic Hjortsenor 100 g
  Eat Rustic Hjortsenor 100 gSegt och härligt hundtugg som är helt naturligt! Dessa tuggbitar är gjorda av hjortsenor och inget annat. Ett utmärkt hundgodis för hundar som kan vara känsliga mot vanliga födoämnen så som nöt, gris, kyckling och fisk!En påse innehåller 100 gTänk på att alltid hålla din hund under uppsikt när den äter godbitar och att alltid ha färskt vatten tillgängligt.
 • Eat Rustic Nötöron 4-pack

  Eat Rustic Nötöron 4-pack
  Eat Rustic Nötöron 4-pack 4 st torkade nötöron från Eat Rustic. Ett hundtugg med lagom tuggmotstånd som ger din hund en stunds stimulans, dessutom är det bra för tänder och tandkött!Kom ihåg att alltid se till att din hund har tillgång till färskt vatten och att hålla din hund under uppsikt när den äter tuggben.
 • Eat Rustic Tjurmuskel Kort 3-pack

  Eat Rustic Tjurmuskel Kort 3-pack
  Eat Rustic Tjurmuskel Kort 3-packSupersmaskigt och smakrikt hundtugg från Eat Rustic! Dessa tuggpinnar är gjorda av 100% tjurmuskel och är perfekta små belöningssnacks när du vill sysselsätta din hund med en stunds tuggande. Läckert hundgodis från Eat RusticLagom tuggmotstånd och mycket smak, dessa tuggpinnar blir snabbt populära!Kom ihåg att alltid ge din hund tillgång till färskt vatten och att hundgodis ska ges med måtta. Ha alltid din hund under uppsikt när den äter tuggben.
 • Eat Rustic Grissvansar 10-pack

  Eat Rustic Grissvansar 10-pack
  Torkade grissvansar för hundarGe din hund ett gott fredagssnack i form av torkade grisknorrar. Hundtugget består endast av torkade grissvansar och har en hög proteinhalt och god smak. Råvaran kommer i från Sverige och genom att ge din hund en svans att tugga på så kommer den kunna hålla sig stimulerade en stund.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Eat Rustic Oxrulle (3-pack)

  Eat Rustic Oxrulle (3-pack)
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata oxrulle som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att tugga på för en stunds sysselsättning och låta hunden kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % nötstrupe, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige. Välj mellan förpackningsstorlek 3- eller 15-pack.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Oxlever Belöningsbitar 100 g

  Eat Rustic Oxlever Belöningsbitar 100 g
  Smaskens vad gott!Små bitar av den mest delikata oxlever som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att använda till träningen eller att lägga i en aktiveringsleksak och låta hunden kämpa för att få ut det goda. Godiset innehåller 100 % nötlever, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Nötstrupe 10-pack

  Eat Rustic Nötstrupe 10-pack
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata nötstrupe som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att fylla med våt- eller färskfoder och låta hunden kämpa för att få ut det goda. Detta tugg passar även till den mest kräsna vovve. Tugget innehåller 100 % nötstrupe, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Nötvåm 200 g

  Eat Rustic Nötvåm 200 g
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata nötvåm som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge som belöningsgodis eller tugga på för en stunds sysselsättning och låta hunden kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % nötvåm, har en hög proteinhalt och råvaran kommer från Sverige.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Eat Rustic Tjurmuskel Medium 2-pack

  Eat Rustic Tjurmuskel Medium 2-pack
  Smaskens vad gott!Bitar av den mest delikata tjurmuskel som får det att vattnas i hundmunnen, perfekta att ge som tugg och låta hunden kämpa för att äta det goda. Tugget innehåller 100 % tjurmuskel, har en hög protein- och fetthalt.Tänk på att alltid se till att din hund har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.