Garden Bites hundprodukter

 • Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Small 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Small 420 g
  Vegetariska och glutenfria tuggpinnar som passar utmärkt för mindre hundar. Tuggbenens form hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet. Tack vare myntaoljan får hunden också en fräsch andedräkt.Duvo+ Garden Bites Dental Sticks är framställda på bl.a grönsaker och därför berikade på massa vitaminer. Innehåller även sötpotatis, paprika och broccoli som bidrar till vitamin C, B6, E och A, och även med kalcium, folsyra och järn.Säljes i en förpackning om 28st.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large 270 g

  Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large 270 g
  Vegetarisk-a och glutenfria tuggbitar i roliga former likt grönsaker. Tuggbenen har piggar på baksidan som hjälper till att rengöra och massera tänderna.Duvo+ Garden Bites Veggie Friends har en hög smaklighet som din fyrbenta vän kommer älska. Tuggen innehåller 55% sötpotatis som är en vitaminboost fylld med vitamin A, B6, C och E, och även kalcium, järn och folsyra. De innehåller även broccoli och paprika, samt är berikat med myntaolja som hjälper din hund få en fräschare andedräkt!Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large är anpassade för medelstora till större hundar.Förpackningen innehåller 3st ben.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Small 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Small 420 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large 270 g

  Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large 270 g
  Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large 270 gDessa tuggbitarna är vegetariska - och formade som grönsaker! Tuggbitarnas form - t.ex. att de har piggar på baksidan - gör att de på ett effektivt sätt hjälper till att hålla tänderna rena samtidigt som tandköttet masseras.Duvo+ Garden Bites Veggie Friends har en härlig smak som vi tror att din hund kommer älska. De består till 55% av sötpotatis, som är mycket vitaminrikt. T.ex. så innehåller det Vitamin A, B6, C och E, och även kalcium, järn och folsyra!Dessa tuggbitarna innehåller också broccoli och paprika, och de är berikade med myntaolja som bidrar till en bättre andedräkt!Tuggbitarna är glutenfria vilket gör dem lämpliga för hundar som har känslig mage.Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Large passar bäst för stora och medelstora hundar.I förpackningen finns 3 st tuggbitar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Small 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Small 420 g
  Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Small 420 gDessa tuggpinnarna passar utmärkt för lite mindre hundar. Pinnarna är vegetariska och glutenfria, och passar således bra även för hundar som har känslig mage.Tuggpinnarnas form gör att de hjälper till att hålla tänderna rena, och de är även berikade med myntaolja som bidrar till en fräsch andedräkt.Duvo+ Garden Bites Dental Sticks är rika på grönsaker, och därigenom även rika på vitaminer. De innehåller bland annat sötpotatis, paprika och broccoli som bidrar med vitaminerna C, B6, E och A, och även med kalcium, folsyra och järn.En förpackning innehåller 28 tuggpinnar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Large 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Large 420 g
  Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Large 420 gDessa tuggpinnarna är vegetariska och fria från gluten. De har en härlig smak och är mycket lättsmälta.Tuggpinnarnas kantiga form gör att de hjälper hunden att hålla sina tänder rena, samtidigt som tandköttet masseras. Man har även valt att tillsätta myntaolja som bidrar till en friskare andedräkt.Duvo+ Garden Bites Dental Sticks är rika på grönsaker, och de är därför mycket vitaminrika. Tuggpinnarna innehåller bland annat sötpotatis, broccoli och paprika som bidrar med vitaminerna C, B6, E och A. Grönsakerna innehåller också järn, folsyra och kalcium.En förpackning innehåller 14 tuggpinnar som passar bäst för mellanstora och stora hundar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Large 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Large 420 g
  Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Large 420 gDessa tuggpinnarna är vegetariska och fria från gluten. De innehåller en massa vitaminer och är berikade med myntaolja för en fräsch andedräkt. Tuggpinnarnas form gör att de hjälper till att rengöra hundens tänder samtidigt som tandköttet masseras när hunden tuggar.Duvo+ Garden Bites Dental Twisters är lättsmälta och brukar passa utmärkt för hundar med allergier eller med känslig mage.Tuggpinnarna innehåller bland annat sötpotatis, broccoli och paprika som innehåller en massa nyttiga vitaminer. Bland annat innehåller tuggpinnarna Vitamin A, B6, C och E, samt järn, folsyra och kalcium.En förpackning innehåller 14 tuggpinnar som passar bra för mellanstora och stora hundar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (L)

  Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (L)
  Garden Bites Fruity Friends-Veganska tuggbitar med oemotståndlig smak!Garden Bites Fruity Friends är smakrika tuggbitar som är helt veganska. Bitarna innehåller inga animaliska ingredienser alls, vilket gör den lämplig för många allergiska hundar. Formen på de veganska bitarna hjälper till att ta bort plack när hunden tuggar och ger ett lagom tuggmotstånd. Man har även adderat myntaolja i receptet för att främja en frisk och fräsch andedräkt!Vad innehåller Garden Bites Fruity FriendsDe utsökta bitarna innehåller  55% sötpotatis. Sötpotatis innehåller mycket vitaminer, kalcium och järn. Fruity Friends chews innehåller även banan, persika och päron för att ge den där riktigt goda smaken! Även om din hund inte bryr sig om grönsaker och frukter, tror vi verkligen att smaken av dessa godsaker kommer att bli populär hos din hund!S: Storlek 7 cm, 18 st, förpackningsstorlek 270 gL: Storlek 12,5 cm, 3 st, förpackningsstorlek 270 g
 • Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar (L)

  Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar (L)
  Vitaminrikt och veganskt dentaltugg!Dessa smaskiga tuggpinnar har tandvårdande egenskaper samtidigt som de ger din hund något roligt att sysselsätta sig med. Dentaltugget är tillverkat av hälsosamma ingredienser och är formade som skruvade tuggpinnar.  Tuggpinnarna är helt veganska och innehåller 55% sötpotatis som är en utmärkt källa till vitaminer, kalcium och järn. Dentaltugget består även av banan, päron och persika samt naturlig myntaolja som kan bidra till en mer väldoftande andedräkt. Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar finns i två olika storlekar:S: 30 st, storlek 13 cm, förpackningsstorlek 230 g L: 15 st, storlek 16 cm, förpackningsstorlek 270 g Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar (S)

  Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar (S)
  Vitaminrikt och veganskt dentaltugg!Dessa smaskiga tuggpinnar har tandvårdande egenskaper samtidigt som de ger din hund något roligt att sysselsätta sig med. Dentaltugget är tillverkat av hälsosamma ingredienser och är formade som skruvade tuggpinnar.  Tuggpinnarna är helt veganska och innehåller 55% sötpotatis som är en utmärkt källa till vitaminer, kalcium och järn. Dentaltugget består även av banan, päron och persika samt naturlig myntaolja som kan bidra till en mer väldoftande andedräkt. Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar finns i två olika storlekar:S: 30 st, storlek 13 cm, förpackningsstorlek 230 g L: 15 st, storlek 16 cm, förpackningsstorlek 270 g Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Garden Bites Tonya Toothpaste Dentaltugg (L)

  Garden Bites Tonya Toothpaste Dentaltugg (L)
  Dentaltugg som främjar en frisk andedräkt!Dessa smakrika tuggbitar har tandvårdande egenskaper samtidigt som hunden får något roligt att pyssla med. Dentaltugget består av hälsosamma ingredienser och är formade som söta små tandkrämstuber! Tuggbitarna är veganska och innehåller 55% sötpotatis samt frukter i form utav banan, päron och persika. Dentaltugget är berikat med naturlig myntaolja som främjar en fräsch andedräkt.  Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (L)

  Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (L)
  Veganska tuggbitar med frukt!Dessa mumsiga tuggbitar är helt veganska och innehåller näringsrik sötpotatis och vitaminrika frukter. Tuggbitarna ger lagom tuggmotstånd och hjälper till att ta bort plack och rensa tänderna. Tuggbitarna är formade som söta små frukter och är berikade med myntaolja som bidrar till en fräsch andedräkt. De är rika på vitaminer, kalcium och järn tack vare 55% sötpotatis. Tuggbitarna innehåller även banan, persika och päron. Detta är ett riktigt gott snacks som vi tror kommer bli en succé!Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar finns i två olika storlekar:S: 18 st, storlek 7 cm, förpackningsstorlek 270 g L: 3 st, storlek 12,5 cm, förpackningsstorlek 270 g Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (S)

  Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (S)
  Veganska tuggbitar med frukt!Dessa mumsiga tuggbitar är helt veganska och innehåller näringsrik sötpotatis och vitaminrika frukter. Tuggbitarna ger lagom tuggmotstånd och hjälper till att ta bort plack och rensa tänderna. Tuggbitarna är formade som söta små frukter och är berikade med myntaolja som bidrar till en fräsch andedräkt. De är rika på vitaminer, kalcium och järn tack vare 55% sötpotatis. Tuggbitarna innehåller även banan, persika och päron. Detta är ett riktigt gott snacks som vi tror kommer bli en succé!Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar finns i två olika storlekar:S: 18 st, storlek 7 cm, förpackningsstorlek 270 g L: 3 st, storlek 12,5 cm, förpackningsstorlek 270 g Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Garden Bites Toby Tandborste L 10-pack

  Garden Bites Toby Tandborste L 10-pack
  Garden Bites Toby Tandborste L 10-packDetta smakrika dentaltugg består av näringsrik sötpotatis och läckra grönsaker. Tuggbitarna är designade för att avlägsna plack när hunden tuggar, vilket gör dem till ett både gott och hälsosamt snacks. Garden Bites Toby Tandborste L är rika på vitaminer, kalcium och järn tack vare 55% sötpotatis. Tuggbitarna är glutenfria och berikade med myntaolja för att fräscha upp hundens andedräkt. Även om din hund inte är förtjust i grönsaker, tror vi att detta snacks kommer vara svårt att motstå! Garden Bites Toby Tandborste L:10-packTuggbitarnas längd: 10 cm500 g Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten! 
 • Garden Bites Toby Tandborste S 50-pack

  Garden Bites Toby Tandborste S 50-pack
  Garden Bites Toby Tandborste S 50-packDetta smakrika dentaltugg består av vitaminrik sötpotatis och goda grönsaker. Tuggbitarna är utformade för att hjälpa till att avlägsna plack när hunden tuggar, vilket gör dem till ett riktigt gott och hälsosamt snacks som vi tror kommer bli en succé! Garden Bites Toby Tandborste S innehåller 55% sötpotatis, som är rik på vitaminer, kalcium och järn. Tuggbitarna är glutenfria och berikade med myntaolja för att fräscha upp hundens andedräkt. Dessa godbitar passar även för kaniner och gnagare!  Garden Bites Toby Tandborste S:50 st tuggbitarTuggbitarnas längd: 5 cm 500 g Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten! 
 • Garden Bites Toby Toothbrush S 500 g

  Garden Bites Toby Toothbrush S 500 g
 • Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar (L)

  Garden Bites Dental Swirls Tuggpinnar (L)
  Garden Bites Dental Swirls -Smakrika tuggbitar helt utan animaliska ingredienser!Garden Bites Dental Swirls  är en mycket smakrik, fruktig grönsakstugg som är mycket lättuggat. Det innehåller inga animaliska ingredienser alls utan är helt veganska, vilket gör den lämplig för många allergiska hundar. Formen på tuggbitarna hjälper till att ta bort plack när hunden tuggar och hjälper till att hålla hundens tänder i gott skick. Man har även tillsatt naturlig myntaolja för att fräscha upp andedräkten.Vad innehåller Garden Bites Dental Swirls?Sammansättningen innehåller 55% sötpotatis, vilket är ett utmärkt tillskott till hundens kost: sötpotatis innehåller mycket vitaminer, kalcium och järn. Garden Bites  innehåller även banan, persika och päron för att ge en utsökt smak.S: Storlek 13 cm, 30 st, förpackningsstorlek 230 gL: Storlek 16 cm, 15 st, förpackningsstorlek 270 g
 • Garden Bites Tonya Toothpaste Dentaltugg (L)

  Garden Bites Tonya Toothpaste Dentaltugg (L)
  Garden Bites Tonya Toothpaste Dentaltugg-Veganska tuggbitar formade som roliga figurer gjorda på hälsosamma ingredienser!Dessa smaskiga tuggbitar ger utmärkt stimulans samtidigt som att de har tandvårdande egenskaper. De är 100 % veganska med utsökt smak och är gjorda på hälsosamma ingredienser.Vad innehåller Garden Bites Tonya Toothpaste?Dessa godbitar innehåller sötpotatis, banan, päron och persika och har även tillsatt naturlig myntaolja som ger fräsch och frisk andedräkt.Dentaltugg för hundar100% vegansktHälsosamma ingredienserInnehåller 55% sötpotatis
 • Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (S)

  Garden Bites Fruity Friends Veganska Tuggbitar (S)
  Garden Bites Fruity Friends-Veganska tuggbitar med oemotståndlig smak!Garden Bites Fruity Friends är smakrika tuggbitar som är helt veganska. Bitarna innehåller inga animaliska ingredienser alls, vilket gör den lämplig för många allergiska hundar. Formen på de veganska bitarna hjälper till att ta bort plack när hunden tuggar och ger ett lagom tuggmotstånd. Man har även adderat myntaolja i receptet för att främja en frisk och fräsch andedräkt!Vad innehåller Garden Bites Fruity FriendsDe utsökta bitarna innehåller  55% sötpotatis. Sötpotatis innehåller mycket vitaminer, kalcium och järn. Fruity Friends chews innehåller även banan, persika och päron för att ge den där riktigt goda smaken! Även om din hund inte bryr sig om grönsaker och frukter, tror vi verkligen att smaken av dessa godsaker kommer att bli populär hos din hund!S: Storlek 7 cm, 18 st, förpackningsstorlek 270 gL: Storlek 12,5 cm, 3 st, förpackningsstorlek 270 g
 • Garden Bites Toby Toothbrush Dentaltugg L 500 g

  Garden Bites Toby Toothbrush Dentaltugg L 500 g
  Garden Bites Toby ToothBrush Dentaltugg-Veganska tuggbitar för både hundar och smådjur!Dessa tuggpinnar är helt veganska och kan därför passa utmärkt till hundar med vissa typer av foderallergier. Tuggpinnarna är formade så att de kommer åt bland alla skrymslen och vrår bland hundens tänder och i munhålan, för små djur hjälper de till att nöta ner tänderna! Bitarna har en fruktig smak och brukar vara mycket uppskattade som ett hälsosamt snacks när du vill ge din hund eller liten stunds stimulans. Vad innehåller Garden Bites Toby Toothbrush?Dessa tuggpinnar innehåller b.la sötpotatis, broccoli och paprika men även naturlig myntaolja som bidrar med att ge en frisk och fräsch andedräkt.Veganska dentaltugg till hundar och smådjurInnehåller grönsker som sötpotatis, broccoli och paprikaMed naturlig myntaolja   
 • Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Small 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Small 420 g
  Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Small 420 gDe här tuggpinnarna är både vegerariska och glutenfria. Deras form gör att de hjälper till att rengöra hundens tänder, och man har valt att tillsätta myntaolja som bidrar till en fräsch andedräkt. När hunden tuggar så får den en lugn stund av sysselsättning, och tandköttet masseras vilket bidrar till en bättre munhälsa.Duvo+ Garden Bites Dental Twisters är lättsmälta och brukar passa utmärkt för hundar med känslig mage, eller hundar som besväras av allergier.Tuggpinnarna innehåller bland annat sötpotatis, broccoli och paprika som innehåller mycket viktiga vitaminer. Bland annat innehåller tuggpinnarna Vitamin A, B6, C och E, samt järn, folsyra och kalcium.En förpackning innehåller 28 tuggpinnar som passar bra för hundar av lite mindre raser.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Small 270 g

  Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Small 270 g
  Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Small 270 gDessa tuggbitarna är vegetariska och glutenfria och formade som glada grönsaker! I påsen finns 18 st bitar formade som sötpotatis, paprika och broccoli. Tuggbitarnas form - exempelvis piggarna på baksidan - gör att de hjälper hunden hålla sina tänder rena. När hunden tuggar så masseras även tandköttet vilket bidrar till en god munhälsa. Man har valt att tillsätta myntaolja till tuggbitarna - detta bidrar till en fräsch andedräkt!Duvo+ Garden Bites Veggie Friends har en mycket god smak som de flesta hundar älskar. De innehåller bland annat sötpotatis, paprika och broccoli, och de är mycket rika på vitaminer. Sötpotatis innehåller t.ex. Vitamin A, B6, C och E - och folsyra, järn och kalcium.Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Small passar bäst för lite mindre hundar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Small 270 g

  Duvo+ Garden Bites Veggie Friends Small 270 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Large 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Twisters Large 420 g
  Vegetariska och glutenfria tuggpinnar som passar utmärkt för större hundar. Tuggbenens form hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet. Tack vare myntaoljan får hunden också en fräsch andedräkt.Duvo+ Garden Bites Dental Twisters är framställda på bl.a grönsaker och därför berikade på massa vitaminer. Innehåller även sötpotatis, paprika och broccoli som bidrar till vitamin C, B6, E och A, och även med kalcium, folsyra och järn.Säljes i en förpackning om 14st.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.
 • Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Large 420 g

  Duvo+ Garden Bites Dental Sticks Large 420 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.