Hugo & Celine hundprodukter

 • Hugo & Celine Disco Duck

  Hugo & Celine Disco Duck
  Hugo & Celine Disco DuckDenna smaskiga hundglass är den första hundglassen från Hugo&Celine som är smaksatt med fågel! Anka har en härlig viltsmak som de flesta hundar älskar, och vi tror att din vovve kommer finna denna glass mycket god och läskande i sommarvärmen!Hugo & Celine Disco Duck består av laktosfri yoghurt, både turkisk yoghurt och en annan naturell yoghurt, samt svensk anka. Sötman i glassen kommer från en blandning av agavesirap och kokossocker.Du hittar Hugo & Celine's glass i utvalda Arken Zoo-butiker. Se vilka butiker som har dessa i sortiment ovan eller ta kontakt med din närmaste butik!En hundglass passar perfekt en varm sommardag men kan självklart ges hela året - kanske får vovven en på sin födelsedag?Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 g

  Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 g
  Hugo&Celine Bites Vildsvin 80 gVill du ha ett godis som har det där lilla extra? Som kan hjälpa vovven att hålla fokus på dig när ni tränar, öka farten vid inkallningen, förstärka önskade beteenden och helt enkelt förgylla fredagsmyset i soffan?Hugo&Celines godis av 100% viltsvinskött brukar få även den kräsna hunden att börja salivera i förväntan. Spannmålsfritt, helt utan tillsatser, tillverkat av svenska råvaror i svenska fabriker. Kan det bli bättre än så?Dela godisarna i mindre bitar eller servera en hel liten miniburgare. Godiset passar till alla hundar oavsett storlek och ålder, men självklart anpassat till individen. Smaskiga belöningar, med måtta! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris så är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningar och kom ihåg att hundens storlek på verkar intaget. Se till att din vän alltid har fri tillgång till friskt vatten.
 • Hugo&Celine Delights Hjort 80 g

  Hugo&Celine Delights Hjort 80 g
  Hugo&Celine Delights Hjort 80 gEn helt naturlig och otroligt smaskig godbit för din hund. Ren lyx! Godiset är tillverkat av en ovanlig proteinkälla, nämligen hjortkött - mums!Hundgodiset består av torkat hjortkött och lätt att bryta i mindre bitar, perfekt för användning i aktiveringsleksaker. Godisets kraftfulla doft gör det till en god belöning både för nybörjare och hundar som är erfarna vid att leta och få fram godis ur leksaker eller gömställen.Hugo&Celine Delights Hjort är ett bra val för din hund; Det består av viltprotein, det är spannmålsfritt och det tilltalar många smaker!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Hugo&Celine Boar Bites 80 g

  Hugo&Celine Boar Bites 80 g
  Boar Bites är lyxiga småkakor tillverkade av 100% svenskt vildsvin.Detta är den utmärkta belöningen som slår två flugor i en smäll - nyttiga och supergoda! Även den mest kräsna hund kommer älska dessa.Dela godisarna i mindre bitar eller ge som de är.Gjorda på 100% svenska råvarorInnehåller ingen antibiotika & är klimatsmartSpannmålsfria & utan extra tillsatserKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Hugo&Celine Deer Delights 80 g

  Hugo&Celine Deer Delights 80 g
  Deer Delights är lyxiga miniburgare tillverkade av 100% svenskt hjort.Detta är den utmärkta belöningen som slår två flugor i en smäll - nyttiga och supergoda! Även den mest kräsna hund kommer älska dessa.Dela godisarna i mindre bitar eller ge som de är.Gjorda på 100% svenska råvarorInnehåller ingen antibiotika & är klimatsmartSpannmålsfria & utan extra tillsatserKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g

  Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g
 • Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g

  Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 g
  Hugo&Celine Crispy Chips Nötlever 80 gDetta läckra hundgodis består av 100% torkad nötlever - ett underbart smakrikt hundgodis som även passar för hundar med allergier.Har du t.ex. en hund som är allergisk emot kyckling, fisk eller fläsk så är detta hundgodis perfekt då det bara innehåller nötlever.Hundgodiset har stark smak, något som brukar locka även de mest kräsna hundar!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Disco Duck Hundglass - 6x120g

  Disco Duck Hundglass - 6x120g
  Hundglass med smak av anka från Hugo & Celine som tillvderkad på 100% naturlig svensk råvara i deras fabrik i Karlshamn. En rolig, god och svalkande produkt som hundarna kommer älska speciellt de varma sommardagarna, eller som ett festligt inslag på kalas med sina 4-fota vänner. Hundglassarna tillagas på laktosfri, naturell yoghurt och i smakfulla premiumråvaror som älg, lax, anka och oxlever. Glassarna innehåller inga tillsatser, vitt socker eller laktos.   Tänk att glassen ska ses som en treat och inte som ersättning för en måltid. Äter hunden flera glassar per dag så är det bäst att ta en extra prommenad/löprunda. Glassen kan ges till både valp och vuxna hundar. Denna glass är smaksatt med vildandslever och vildandsbröst, råvaror somgår hem hos de flesta hundar.   OBS! Glassen går endast att köpa om 6 x 120g minimum. Hundglass för både valp och vuxen hund Smaksatt med vildand Svalkandé varma sommardagar Mjölk och mejeriprodukter (laktosfri turkisk- & naturell yoghurt) 76% Kött och animaliska biprodukter (vildandslever och vildandsbröst) 18% Socker (agavesirap & kokossocker) 6% Vattenhalt 78,1% Kvävefria extraktivämnen 7,15% Proteinhalt 7,94% Fett 4,86% Askhalt 0,9% Växttråd 1% Ska förvaras fryst. All vår hundglass levereras i en obruten fryskedja med Gordon Delivery hela vägen hem till dörren. Upphämtning sker 3 gånger i veckan på måndagar, onsdagar och fredagar från vårt lager i Arlandastad och därefter levereras produkterna inom 4-5 dagar. OBS! Bor du med så kallad lantbrevbärare kan det ta upp till 4-5 dagar extra pga sträckan inte trafikeras lika frekvent.    Det går inte att returnera hundglass. Hemleveransen kommer mellan kl 15-22 på vardagar, 09-18 på lördagar samt 10-22 på söndagar. Detta sker utan kvittens som innebär att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paket. Om du bor i lägenhet och har en portkod uppge denna när du lägger din order så att budet kommer in i din port. Vi levererar i stort sett till alla orter i Sverige, förutom Gotland.
 • Magic Moose Hundglass - 6x120g

  Magic Moose Hundglass - 6x120g
  Hundglass med smak av älg från Hugo & Celine är tillvderkad på 100% naturlig svensk råvara i deras fabrik i Karlshamn. En rolig, god och svalkande produkt som hundarna kommer älska speciellt de varma sommardagarna, eller som ett festligt inslag på kalas med sina 4-fota vänner. Hundglassarna tillagas på laktosfri, naturell yoghurt och i smakfulla premiumråvaror som älg, lax, anka och oxlever. Glassarna innehåller inga tillsatser, vitt socker eller laktos.   Tänk att glassen ska ses som en treat och inte som ersättning för en måltid. Äter hunden flera glassar per dag så är det bäst att ta en extra prommenad/löprunda. Glassen kan ges till både valp och vuxna hundar. Denna glass är smaksatt med älgfärs, men tillverkas bara i ett mindre parti så passa på innan den tar slut.   OBS! Glassen går endast att köpa om 6 x 120g minimum. Hundglass för både valp och vuxen hund Smaksatt med älgfärs Svalkandé varma sommardagar Mjölk och mejeriprodukter (laktosfri turkisk- & naturell yoghurt) 76% Kött och animaliska biprodukter (älgfärs) 18% Socker (agavesirap & kokossocker) 6% Vattenhalt 77,8% Kvävefria extraktivämnen 9,78% Proteinhalt 6,58% Fett 5% Askhalt 0,8% Växttråd
 • Lickin Liver Hundglass - 6x120g

  Lickin Liver Hundglass - 6x120g
  Hundglass med smak av lever från Hugo & Celine är tillverkad på 100% naturlig svensk råvara i deras fabrik i Karlshamn. En rolig, god och svalkande produkt som hundarna kommer älska speciellt de varma sommardagarna, eller som ett festligt inslag på kalas med sina 4-fota vänner. Hundglassarna tillagas på laktosfri, naturell yoghurt och i smakfulla premiumråvaror som älg, lax, anka och oxlever. Glassarna innehåller inga tillsatser, vitt socker eller laktos.   Tänk att glassen ska ses som en treat och inte som ersättning för en måltid. Äter hunden flera glassar per dag så är det bäst att ta en extra prommenad/löprunda. Glassen kan ges till både valp och vuxna hundar. Denna glass är smaksatt med finaste oxlevern från senska slakterier, och passar bra även för hundar med känslig mage.   OBS! Glassen går endast att köpa om 6 x 120g minimum. Hundglass för både valp och vuxen hund Smaksatt med oxlever Svalkandé varma sommardagar Mjölk och mejeriprodukter (laktosfri turkisk- & naturell yoghurt) 76% Kött och animaliska biprodukter (konventionell nöt - oxlever) 18% Socker (agavesirap & kokossocker) 6% Vattenhalt 76% Kvävefria extraktivämnen 7,15% Proteinhalt 7,94% Fett 4,86% Askhalt 0,9% Växttråd 1% Ska förvaras fryst. All vår hundglass levereras i en obruten fryskedja med Gordon Delivery hela vägen hem till dörren. Upphämtning sker 3 gånger i veckan på måndagar, onsdagar och fredagar från vårt lager i Arlandastad och därefter levereras produkterna inom 4-5 dagar. OBS! Bor du med så kallad lantbrevbärare kan det ta upp till 4-5 dagar extra pga sträckan inte trafikeras lika frekvent.    Det går inte att returnera hundglass. Hemleveransen kommer mellan kl 15-22 på vardagar, 09-18 på lördagar samt 10-22 på söndagar. Detta sker utan kvittens som innebär att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paket. Om du bor i lägenhet och har en portkod uppge denna när du lägger din order så att budet kommer in i din port. Vi levererar i stort sett till alla orter i Sverige, förutom Gotland.
 • Slick Salmon Hundglass - 6x120g

  Slick Salmon Hundglass - 6x120g
  Hundglass med smak av lax från Hugo & Celine är tillvderkad på 100% naturlig svensk råvara i deras fabrik i Karlshamn. En rolig, god och svalkande produkt som hundarna kommer älska speciellt de varma sommardagarna, eller som ett festligt inslag på kalas med sina 4-fota vänner. Hundglassarna tillagas på laktosfri, naturell yoghurt och i smakfulla premiumråvaror som älg, lax, anka och oxlever. Glassarna innehåller inga tillsatser, vitt socker eller laktos.   Tänk att glassen ska ses som en treat och inte som ersättning för en måltid. Äter hunden flera glassar per dag så är det bäst att ta en extra prommenad/löprunda. Glassen kan ges till både valp och vuxna hundar. Denna glass är smaksatt med finaste laxfilén, och fylld till bredden med Omega-3 fetter.   OBS! Glassen går endast att köpa om 6 x 120g minimum. Hundglass för både valp och vuxen hund Smaksatt med laxfilé Svalkandé varma sommardagar Mjölk och mejeriprodukter (laktosfri turkisk- & naturell yoghurt) 76% Fisk och fiskprodukter (ASC certifierad odlad fisk - lax) 18% Socker (agavesirap & kokossocker) 6% Vattenhalt 76,8% Kvävefria extraktivämnen 7,88% Proteinhalt 7,8% Fett 6,58% Askhalt 0,9% Växttråd
 • Svensktillverkat Hundschampo - 300 ml Schampo

  Svensktillverkat Hundschampo - 300 ml Schampo
  Från Hugo & Celine kommer detta svensktillverkade hundschampo som passar alla hundar. Det binder fukten i hudcellerna och skyddar mot torrhet och irritation, samt att det reder ut tovig päls. Schampot har en mild doft av rena lakan, och det är enkelt att dosera med pumpen som sitter på flaskan. För bättre resultat kan man även kombinera med Hugo & Celines hundbalsam som du hittar här:   Schampot ska bara användas för utvärtes bruk. Blöt pälsen med vatten tills hunden är genomvåt. Applicera schampot i pälsen och massera grundligt så att du fördelar schampot över hela kroppen. Skölj och upprepa vid behov (om hunden är väldigt smutsig). För hundar med torr, känslig hud/päls använd svalt vatten, för hundar med fetare päls använd varmare vatten. Aqua   Sodium Laureth Sulfate   Aloe Barbadensis Leaf Juice   Cocamidopropyl Betaine   Glycereth-2 Cocoate   Sodium Chloride   Glycerin   Lactic Acid   Phenoxyethanol   Almond Oil Glycereth-8 Esters   Panthenol   Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride   Benzoic Acid   Dehydroacetic Acid   Citric Acid   Parfum   Milt parfymerat med doft av rena lakan Tillverkad i Sverige Passar alla hundar
 • Svensktillverkat Hundbalsam - 300 ml Balsam

  Svensktillverkat Hundbalsam - 300 ml Balsam
  Från Hugo & Celine kommer detta svensktillverkade hundbalsam som passar alla hundar. Ett balsam som hjälper dig att reda ut långa pälsar och förlänger tvättresultatet på den korta pälsen, det rengör utan att torka ut och hjälper hud/päls att bibehålla en hälsosam fuktighetsbalans. Balsamet har en mild doft av rena lakan, och det är enkelt att dosera med pumpen som sitter på flaskan. För bättre resultat kan man även kombinera med Hugo & Celines hundschampo som du hittar här:   Balsamet ska bara användas för utvärtes bruk. Blöt pälsen med vatten tills hunden är genomvåt. Börja med att applicera schampot i pälsen och massera grundligt så att du fördelar schampot över hela kroppen. Skölj och upprepa vid behov (om hunden är väldigt smutsig). Avsluta sen med balsam och fördela på samma sätt över hela kroppen, skölj sen ur. För hundar med torr, känslig hud/päls använd svalt vatten, för hundar med fetare päls använd varmare vatten. Aqua   Cetearly Alcohol   Behenaamidopropyl Dimethylamine   Disteraroylethyl Hydrroxyethylmonium Methosulfate   Glyceryl Stearate   Helianthus Annuus Hybrid Oil   Propanediol   Panthenol   Tocopherly Acetate   Lactic Acid   Citric Acid   Phenoxyethanol   Dehydroacetic Acid   Benzoic Acid   Parfum   Milt parfymerat med doft av rena lakan Tillverkad i Sverige Passar alla hundar
 • Hundglass Mixade Smaker - 6-pack

  Hundglass Mixade Smaker - 6-pack
  6-pack hundglass från Hugo & Celine i mixade smaker. Hundglassen är tillverkad på 100% naturlig svensk råvara i deras fabrik i Karlshamn. En rolig, god och svalkande produkt som hundarna kommer älska speciellt de varma sommardagarna, eller som ett festligt inslag på kalas med sina 4-fota vänner. Hundglassarna tillagas på laktosfri, naturell yoghurt och i smakfulla premiumråvaror som älg, lax, anka och oxlever. Glassarna innehåller inga tillsatser, vitt socker eller laktos.   Tänk att glassen ska ses som en treat och inte som ersättning för en måltid. Äter hunden flera glassar per dag så är det bäst att ta en extra prommenad/löprunda. Glassen kan ges till både valp och vuxna hundar. Denna glass är smaksatt med vildandslever och vildandsbröst, råvaror somgår hem hos de flesta hundar.   OBS! Glassen går endast att köpa om 6 x 120g minimum. Hundglass för både valp och vuxen hund Smaksatt med vildand Svalkande varma sommardagar All vår hundglass levereras i en obruten fryskedja med Gordon Delivery hela vägen hem till dörren. Upphämtning sker 3 gånger i veckan på måndagar, onsdagar och fredagar från vårt lager i Arlandastad och därefter levereras produkterna inom 4-5 dagar. OBS! Bor du med så kallad lantbrevbärare kan det ta upp till 4-5 dagar extra pga sträckan inte trafikeras lika frekvent.    Det går inte att returnera hundglass. Hemleveransen kommer mellan kl 15-22 på vardagar, 09-18 på lördagar samt 10-22 på söndagar. Detta sker utan kvittens som innebär att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paket. Om du bor i lägenhet och har en portkod uppge denna när du lägger din order så att budet kommer in i din port. Vi levererar i stort sett till alla orter i Sverige, förutom Gotland.
 • Glasspaket med Gratis Kylväska - Magic Moose

  Glasspaket med Gratis Kylväska - Magic Moose
  Till fest så är det inte bara vi människor som kan vara sugna på glass, våra fyrbenta vänner med! Med det här paketet så får inte din hund bara massor av glass, utan ni får även en kylväska på köpet. Perfekt för att både svalka sig men också nåt smarrigt att bjuda sina fyrbenta vänner på. Din hund kommer bli extra omtyckt bland sina kompisar.   Paketet innehåller följande: 6x120g Magic Moose Hundglass från Hugo & celine 12x120g Disco Duck Hundglass från Hugo & celine 6x120g Lickin Liver Hundglass från Hugo & celine 1 st Kylväska från Hugo & Celine Utvalda produkter av våra egna husdjur. Perfekta paketet till hunden som är en gottegris.