Imazo hundprodukter

 • Hundkex Storpack Hercules 10 kg

  Hundkex Storpack Hercules 10 kg
  Tuggstång med ett stort kex som innehåller fläskkött. Mycket smakligt kex som stimulerar salivavsöndringen & matsmältning hos hunden. Läckra hundkex som är perfekt att använda som belöning eller snacks. Skäm bort din hund med smaskiga kex. Knapriga godbitar som passar lika bra i aktiveringsleksaken som till fredagsmyset.
 • Bomica Blodstopp - 30 ml

  Bomica Blodstopp - 30 ml
  Pulver som snabbt och effektivt stoppar blödande klor vid kloklippning. Applicera en liten mängd av pulvret direkt på den blödande klon och tryck sedan försiktigt tills blödningen slutar. Skall inte användas på djupa sår eller brännskador, utan endast sår från kloklippning. Stoppar blodflödet snabbt.
 • Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm

  Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm
  Smaskiga hundkex Superben är det perfekt belöninggodis som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.
 • Hundkex Märgben Mini 10 kg

  Hundkex Märgben Mini 10 kg
  Smaskiga hundkex med smak av märgben. Hundkex i mini bitar som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund. Passar perfekt till att belöna valpar.
 • Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg

  Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg
  Hundkex Jack's är en mix av olika typer av kex i en härlig färgblandning. Ett perfekt snack eller belöningsgodis till din hund. Passar både till stora och små hundar.
 • Hundkex Märgben Biff 10 kg

  Hundkex Märgben Biff 10 kg
  Smaskiga kexbitar med smak av biff. Hundkex som passa perfekt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.
 • Hundkex Valpmix 10 kg

  Hundkex Valpmix 10 kg
  Belöningsbitar - hundkex i storpack för hundvalpar. Knaprigt hundgodis till valpen. Ett perfekt valpgodis i form av små kexben. Använd kexen som träningsgodis, lätt att bryta i bitar för att valpträna din lilla hund. Imazo Hundkex Valpmix
 • Mintben 10 kg

  Mintben 10 kg
  Belöningsbitar hundkex med fräsch smak av mint. Knaprigt hundgodis till hunden. Ett perfekt belöningskex i form av små kexben.
 • Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg

  Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg
  Hundkex Hart & Rauh
 • Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg

  Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg
  Storpack hundkex i perfekt storlek att använda som belöningsgodis till hunden. Knapriga & frasiga små godbitar till hundar som inte smultar i fickan. Passar bra till hundträning & vardagsbelöning.
 • Grymtande Gris i Latex - 17 cm

  Grymtande Gris i Latex - 17 cm
  Klassisk latexgris som grymtar vid tryck. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Finns i 2 storlekar: 17 eller 22 cm. OBS! Den på 17 cm kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 av färgerna skickas din order. Aktiverar din hund Med ljud som triggar din hunds leklust.
 • Oxben Jumbo Torkade 4060 cm

  Oxben Jumbo Torkade 4060 cm
  Ge din fyrbenta vän en utsökt och långvarig tuggupplevelse med Oxben Jumbo. Dessa stora ben, mellan 40-60 cm, är noggrant torkade för att behålla smak och näringsvärde. Perfekt som ett belönande tuggsnack eller för att främja tandhälsan genom naturligt tuggande. Oxben Jumbo tillfredsställer inte bara din hunds naturliga tugginstinkt utan ger också långvarigt nöje. Varje tugg öppnar upp möjligheter för en sundare munhälsa samtidigt som din hund får njuta av den utsökta smaken av torkat oxkött. Ge din pälskling det bästa - Oxben Jumbo är det ultimata valet för en glad och frisk hund.
 • Skipping Stones 3-pack - 3-pack Skipping Stones

  Skipping Stones 3-pack - 3-pack Skipping Stones
  Kasta macka med hunden?! Japp, med dessa kan du kasta macka över vattnet så långt du kan och sen kan hunden din simma ut och hämta den. Vattenlek är bland det bästa som finns på sommaren, på detta sätt blir det även lite träning samtidigt som ni leker. Produkten är givetvis giftfri, blir aldrig vattenfyllda (om det inte gått håll på dem) och har färger som är lätta att se.   OBS! Leksaker ska användas under uppsyn. Dessa stenar är apporteringsleksaker och är inte tänkta att de ska tuggas på en längre tid. Om en leksak börjar gå sönder, ta bort den direkt för att undvika skada.   Kommer i blandade fäger, du kan inte bestämma färg själv vid orderläggning. Apportleksak för vatten Fungerar även på land Kommer i 3-pack
 • Blodstopp Pulver 10 g

  Blodstopp Pulver 10 g
  Effektivt pulver som stoppar blödningar hos hundar, katter och andra smådjur. Snabbverkande och pålitlig lösning för att kontrollera blödningar. Kan användas vid sårskador, kloklippning eller andra situationer där blödning uppstår. En viktig produkt att ha i sitt första hjälpen-kit för husdjur. Enkel att applicera och ger snabb lindring och skydd för ditt djur. Säkerhetshänvisning: Vid allvarliga eller fortsatta blödningar bör du söka veterinärvård omedelbart. Använd enligt instruktionerna och förvara utom räckhåll för barn.
 • Plutoduken 50X70 cm Original

  Plutoduken 50X70 cm Original
  Plutoduken har en fantastisk uppsugningsförmåga och är perfekt att använda när du torkar av regnvåta, nybadade och smutsiga husdjur.
 • Dental Fresh Dog 473 ml

  Dental Fresh Dog 473 ml
  Ett tillskott till dricksvattnet för tänder, tandkött och andedräkt. Enkelt att hantera och uppskattad av miljoner djurägare runt om i världen. Innehåller ingredienser som är kända att hjälpa med att avlägsna tandsten och plack. Innehåller organisk framtagen klorofyll och stabiliserad klordioxid för att döda bakterier som kan orsaka dåligandedräkt. Innehåller natriumkarbonat som används för vitare tänder. Underlättar normal tandvård hos veterinären med snabbare rengöring, mindre stress och färre besök. Oralhygien ochhälsa är minst lika viktigt för djuren som för oss. Djurborstar inte sina tänder och regelbunden tandkontroll hos Er veterinär rekommenderas. Mellan besöken bör din katt eller hund få Dental Fresh dagligen i dricksvattnet. Lägg till 1 teskedd eller 0,5cl per 0,5l(1cl eller 1 kapsyl per liter) dricksvatten i vattenskålen. Större dosering är inte skadligt men kommer inte förbättra resultatet, Vattnet bör bytas varje dag. Ingredienser: Avjoniserat vatten, Organisk klorofyll, Stabiliserad klordioxid, Natrium bikarbonat
 • KONG Squeezz Boll XL till Hund - Squeezz Boll

  KONG Squeezz Boll XL till Hund - Squeezz Boll
  Kong Squeezz Boll XL är den perfekta leksaken för hundar som älskar apportlekar. Denna leksak har allt din hund behöver för timmar av rolig och säker lek. Med dess generösa storlek och pålitliga kvalitet från det välkända varumärket Kong, är den här bollen ett utmärkt tillskott till din hunds leksakssamling. Tillverkad av högkvalitativt material som tål tugg och tuggande. Kong är känt för att tillverka leksaker som håller över tid, och Squeezz Ball XL är inget undantag. Leksaken mäter 9 x 9 x 8 cm. Kul tålig leksak, perfekt för apport. Fri från gifter. Med greppvänlig textur och inbyggd squeaker (pipljud).
 • KONG Squeezz Dentalstick Hundleksak - Dental Squeezz

  KONG Squeezz Dentalstick Hundleksak - Dental Squeezz
  KONG Dental Squeezz tillfredsställer hundars instinktiva behov av att tugga, eftersom de texturerade knopparna belönar rätt beteende samtidigt som de rengör tänderna. Fyllning med godsaker och dess flexibla material ökar engagemanget samtidigt som lektiden förlängs. Det sätt som leksaken böjer sig när hundar tuggar på den möjliggör en djupare rengöring. Att tugga på detta tuggben är ett roligt sätt att hjälpa till att förebygga kliniska tand- och tandköttsproblem efter som det hjälper till att mekaniskt rengöra och lösa upp plack från tänderna. Produktens mått är: 20 x 5 x 5 cm. Perfekt för att addera lite rengöring till din hunds tänder. Tillfredställer hundens tuggbehov. Lång livslängd.
 • Zero Plack Tandstensskrapa S 14mm

  Zero Plack Tandstensskrapa S 14mm
  Zero Plack är framtagen för att på ett säkert sätt avlägsna tandsten på hundar. Den är konstruerad så att man på ett smidigt sätt kan skrapa både i över- och underkäken. Eftersom man kan använda båda händerna får man ett stadigare grepp och minskar därigenom risken att skada hunden eller sig själv. Zero Plack ska inte användas vid tandköttsinflammation eller tandlossning, då rekommenderas veterinär. Skrapan har en säkerhetsring som ska användas. Skrapa försiktigt, hundens emalj är tunnare än människans. Ska inte användas på katter eftersom deras är emalj är mycket tunnare.
 • Orbee-Tuff Dog Nooks Happiness Hundleksak - Gul Smiley

  Orbee-Tuff Dog Nooks Happiness Hundleksak - Gul Smiley
  Orbee-Tuff Dog Nooks Happiness en interaktiv hundleksak som kan fyllas med flytande godis, tuggben eller våtfoder. Leksaken är designad för att erbjuda glädje och mental stimulans till din hund. Denna hållbara leksak är fri från BPA och ftalater vilket säkerställer ett säkert tuggleksakalternativ för ditt husdjur. Dessutom är den tillförd med en frisk mintdoft som bidrar till att fräscha upp din hunds andedräkt medan de tuggar och leker. Leksakens storlek och form är skapad för att väcka hundens nyfikenhet och uppmuntra till långvarig lek. Fri från skadliga ämnen som ftalater. Extra hållbar leksak. Mekanisk verkan på tänder hjälper till att rengöra.
 • Dog Strawberry Godisleksak - Godisgömma Jordgubbe

  Dog Strawberry Godisleksak - Godisgömma Jordgubbe
  Den ultimata hundleksaken som är gjord i USA och består av ett TPE-material som inte innehåller BPA, bly eller ftalater vilket gör dem till ett säkert och hållbart val för din hund. Varje leksak har en specialdesignad plats i mitten där du kan placera godis som adderar en extra dimension av rolig och interaktiv lek. Produkten är utformad för att både kunna studsa och flyta, vilket gör den idealisk för lek i såväl vatten som på land.  Fri från giftliga och skadliga ämnen. Kan användas både i vatten och på land. Godisgömma i mitten.