ItsyBitsy hundprodukter

ItsyBitsy tillverkare både hundleksaker och hundgodis i olika sorter. Du kanske kan kombinera och belöna din hund med ItsyBitsys godisbitar när den hämtar leksaken åt dig.

 • ItsyBitsy MiniSnacks Avocado

  ItsyBitsy MiniSnacks Avocado
  ItsyBitsy MiniSnacks AvocadoDen här lilla avokadon är gjord i mjukt plyschtyg och piper när hunden biter på den. ItsyBitsy MiniSnacks Avocado har lockande färger och passar perfekt till de mindre hundraserna och valpar.Storlek:8,5 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • ItsyBitsy Kanin Rosa

  ItsyBitsy Kanin Rosa
 • ItsyBitsy Dog Freeze Dried Duck

  ItsyBitsy Dog Freeze Dried Duck
  EgenskaperItsyBitsy Dog Freeze Dried Duck ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningFrystorkat hundgodis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Boll med Svans Persika

  ItsyBitsy Boll med Svans Persika
 • ItsyBitsy Anka med Svans Grön

  ItsyBitsy Anka med Svans Grön
  ItsyBitsy Anka med svans är en jättegullig hundleksak av mjuk plysch som passar ypperligt till små och mellanstorahundar! Leksaken är perfekt att använda på träningen till lekmotiverade hundar då den får plats i fickan och är behändig att ta med på promenaden. Storlek 25 cm.
 • ItsyBitsy Latex Igelkottsboll XS 2-pack

  ItsyBitsy Latex Igelkottsboll XS 2-pack
  Taggiga latexbollarItsyBitsy Latex Igelkottsbollar är ett roligt 2-pack med hundleksaker i latex. Bollarna gör dessutom ljud ifrån sig - voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • ItsyBitsy Latex Alligator 15 cm

  ItsyBitsy Latex Alligator 15 cm
 • ItsyBitsy MiniSnacks Taco

  ItsyBitsy MiniSnacks Taco
  ItsyBitsy MiniSnacks TacoDen här lilla tacon är sydd i mjukt plyschtyg och piper när hunden biter på den. ItsyBitsy MiniSnacks Taco är definitivt en unik och rolig leksak att ge till din hund! Den har lockande färger och passar perfekt till de mindre hundraserna och till valpar.Storlek:8,5 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger

  ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger
  ItsyBitsy MiniSnacks HamburgerDen här lilla hamburgaren blir garanterat en annorlunda leksak i din hunds leksakssamling. Med lockande färger och pipljud kommer den garanterat att bli en favorit hos din lilla hund.ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger är en leksak gjord i plysch som piper när hunden biter på den.Storlek:7cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • ItsyBitsy Anka med Svans Grön

  ItsyBitsy Anka med Svans Grön
 • ItsyBitsy Latex Igelkottsboll XS

  ItsyBitsy Latex Igelkottsboll XS
  EgenskaperItsyBitsy Latex Igelkottsbollar är en rolig pipleksak med mjuka piggar till din hund. Pipljudet gör att din hund kommer älska leksaken och de mjuka piggarna gör den skön att bita i. Kommer i 2-pack.OBS!Vissa av våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder så ingen olycka händer.
 • ItsyBitsy Lammkorv

  ItsyBitsy Lammkorv
  Korv på snöreLjuvliga korvar med lamm, kyckling, kalkon och gris. Perfekt att ge som belöningsgodis till din hund, och även till valpen!Tips! Lägg korven i en tom mjölk- eller äggkartong tex och låt hunden få kämpa med att komma åt det goda.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Observera att de här korvarna säljs styckvis.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone

  ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone
  ItsyBitsy MiniSnacks Icecream ConeDenna söta kulglassen är tillverkad av mjukt plyschtyg, och den är extra kul eftersom den har en squeaker inuti som piper när hunden biter! Klart vovven ska ha sin egen glass!ItsyBitsy MiniSnacks är en serie med leksaker som passar för de minsta hundraserna.Storlek:14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Dog Ministicks Kyckling

  ItsyBitsy Dog Ministicks Kyckling
  Mjuka och köttiga godissticks med kycklingDe mjuka godissticksen är perfekta till träningspasset eller i mindre bitar till aktiveringsleksaken så att hunden får kämpa för sin belöning. Storleksförpackning 60 g.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Avocado

  ItsyBitsy MiniSnacks Avocado
  ItsyBitsy MiniSnacks AvocadoAvokado är väl det trendigaste (och godaste!) snackset vi har? Nu kan din lilla vovve få en alldeles egen avokado att leka med!ItsyBitsy MiniSnacks Avocado är sydd i mjukt tyg, och den piper när hunden biter på den! Leksaken är liten och passar därför bäst för de minsta hundraserna.Storlek:8,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Våmkorv

  ItsyBitsy Våmkorv
  Korv på snöreLjuvliga korvar av våm. Perfekt att ge som belöningsgodis till din hund, och även till valpen!Tips! Lägg korven i en tom mjölk- eller äggkartong tex och låt hunden få kämpa med att komma åt det goda.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Observera att de här korvarna säljs styckvis.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger

  ItsyBitsy MiniSnacks Hamburger
  ItsyBitsy MiniSnacks HamburgerAlla hundar (och människor) gillar väl hamburgare? Denna söta hundleksaken är formad som en hamburgare i mjukt plyschtyg med pålägg i filttyg - hur gulligt som helst!Hundleksaken är liten, 7 cm, och passar därför bäst för de allra minsta hundraserna!När hunden biter på hamburgaren så piper den, för extra spännande lek!Storlek:7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog

  ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog
  ItsyBitsy MiniSnacks HotdogVilken hund gillar inte korv? Här har vi en gullig hundleksak i form av en söt varmkorv med bröd - perfekt leksak för den lilla hunden!Hundleksaken piper när hunden biter på den, vilket självklart gör den extra lockande!Vi tycker helt klart att denna hotdog borde finnas i din vovves leksakssamling!Storlek:10 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Dog Freeze Dried Lamm & Lever

  ItsyBitsy Dog Freeze Dried Lamm & Lever
  EgenskaperItsyBitsy Dog Freeze Dried Lamm & Lever ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningFrystorkat hundgodis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone

  ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone
  ItsyBitsy MiniSnacks Icecream ConeDen här lilla glasstruten är sydd i mjukt plyschtyg och piper när hunden biter på den. ItsyBitsy MiniSnacks Icecream Cone är en rolig och unik leksak för din hund att leka med! Den har lockande färger och passar perfekt till de mindre hundraserna och valpar.Storlek:14 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • ItsyBitsy Latex Gris Rosa 10 cm

  ItsyBitsy Latex Gris Rosa 10 cm
  Hundleksak i latexItsyBitsy Latex Gris är en rolig hundleksak i latex. Grisen är 10 cm stor och gör ljud ifrån sig! Voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • ItsyBitsy Dog Mjukt Nötgodis

  ItsyBitsy Dog Mjukt Nötgodis
  EgenskaperItsyBitsy Dog Mjukt Nötgodis ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningHundgodis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Dog Mjukt Kycklinggodis 100 g

  ItsyBitsy Dog Mjukt Kycklinggodis 100 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Latex Gris Rosa 10 cm

  ItsyBitsy Latex Gris Rosa 10 cm
  EgenskaperItsyBitsy Latex Gris är en rolig leksak i form av en gris för alla lekglada hundar att springa runt med, busa med och bara gosa med. Grisen är cirka 10 cm stor och piper när hunden leker med den,OBS! Vissa av våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder så det inte händer en olycka.
 • ItsyBitsy Latex Kalkon

  ItsyBitsy Latex Kalkon
  EgenskaperItsyBitsy Latex Kalkon är cirka 14 cm stor och den gör ljud ifrån sig. Din hund kommer bli som galen att leka med denna leksak i latex.OBS!Vissa av våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med olika leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder så det inte händer en olycka.
 • ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med Luva Blå (35 cm)

  ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med Luva Blå (35 cm)
  Regnjacka till liten hund eller valpDen här regnjackan med luva passar perfekt för kyliga och blöta dagar. Regnjackan är i en härlig ljusblå färg med ett färgglatt prickigt mönster.  Det här är en lättvikts-regnjacka gjord i ett vattentätt material med en vattentäthet på 5000 mm. Innerfodret består av ett luftigt mesh-tyg som torkar fort. Jackan har framben samt tejpade sömmar, allt för att skydda hunden mot smuts och regn.  Regnjackan är försedd med reflexband på ryggen och längs med frambenen för att ge ökad synlighet i mörker. För riktigt kallt väder kan jackan kombineras med en värmande hundtröja under.  Med jackan följer en påse som gör den lätt att ta med och förvara.  Passform: Regnjackan är lätt att ta av och på med hjälp av tryckknappar på framsidan. Jackan kan justeras med dragsko för en ännu bättre passform. Luvan är fixerad och har resårsnörning som kan dras åt. ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med luva är speciellt anpassad för små hundraser och valpar. Se efter i storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund! Material: Yttertyg: 88% polyester, 12% TPU Innertyg: 100% polyester Tvättråd: 30 grader skontvätt i tvättmaskin
 • ItsyBitsy Typhoon Reflekterande Regnjacka (20 cm)

  ItsyBitsy Typhoon Reflekterande Regnjacka (20 cm)
  ItsyBitsy Typhoon Reflekterande RegnjackaDenna snygga och funktionella regnjackan skyddar mot regn och fukt, och är även helt i reflekterande material för att din hund ska synas riktigt bra i mörkret! Jackan har luva för att skydda huvudet mot regnet! ItsyBitsy Typhoon Reflekterande Regnjacka finns i storlek 20-35 och är därför tänkt särskilt för lite mindre raser, och för valpar!Fördelar:Hela jackan har reflekterande mönsterLuvan skyddar hundens huvudVattentätt material och tejpade sömmar gör jackan perfekt för regniga dagarDet luftiga mesh-fodret torkar snabbtTryckknappar framtill gör jackan lätt att ta av och påJusterbar dragsko baktill och i luvanJackan kommer med en påse för enkel förvaringFlera storlekar med bara några få centimeters skillnad, för att du ska kunna hitta den som passar just din hund bästMaterial:Ytterskal: 88% polyester och 12% TPUFoder: 100% polyesterTvättråd:30 grader skontvätt 
 • ItsyBitsy MiniSnacks Taco

  ItsyBitsy MiniSnacks Taco
  ItsyBitsy MiniSnacks TacoÄntligen finns en hundleksak i form av riktig svensk husmanskost - tacos! Tacon är tillverkad av mjukt plyschtyg och har pålägg av filttyg. När hunden biter på leksaken så piper den vilket gör leken extra kul!ItsyBitsy MiniSnacks är en serie med snacks-inspirerade hundleksaker för de allra minsta hundraserna.Storlek:9,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Dog Freeze Dried Chicken

  ItsyBitsy Dog Freeze Dried Chicken
  EgenskaperItsyBitsy Dog Freeze Dried Chicken ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningFrystorkat hundgodis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick

  ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick
  ItsyBitsy MiniSnacks DrumstickDenna hundleksaken ser riktigt mumsig och gullig ut - och den är extra kul för vovven att leka med tack vare att den har en squeaker inuti som piper!ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick är tillverkad av mjukt plyschtyg och passar för de minsta hundraserna.Storlek:10 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • ItsyBitsy Typhoon Regnjacka Butterfly (27 cm)

  ItsyBitsy Typhoon Regnjacka Butterfly (27 cm)
  ItsyBitsy Typhoon Regnjacka ButterflyRätt vad det är så är regnet framme när det är dags för hundpromenad, och då är det fint att ha en regnjacka nära tillhands!ItsyBitsy Typhoon Regnjacka Butterfly är en lätt och ledig regnjacka med luva, anpassad för hundar av små raser och för valpar.Regnjackan har ett sött mönster med fjärilar på, och reflexdetaljer som ser till att hunden syns bättre när ni är ute och går i mörkret. Den söta luvan ser till att skydda hundens nacke och huvud från regnet.ItsyBitsy Typhoon Regnjacka är inte varmfodrad, men om du vill använda den under lite kallare dagar så kan vovven med fördel ha på sig en värmande hundtröja undertill.ItsyBitsy är märket för de allra minsta, och denna regnjackan finns därför i flera storlekar, alla anpassade för små raser och för valpar. Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till din lilla hund.Denna regnjackan torkar snabbt tack vare det luftiga nättyget på insidan. Den är lätt att klä på och av tack vare tryckknapparna framme på bringan.Elastiska dragskor baktill samt runt luvan gör hundjackan lätt att justera.ItsyBitsy Typhoon Regnjacka Butterfly kommer i en liten påse som gör det extra enkelt att ta med jackan i väskan eller fickan.Material:Yttertyg: 88% polyester, 12% TPUInnertyg: 100% polyesterTvättråd:30 grader skontvätt i tvättmaskin
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g-Mjuk tuggpinne som går att dela i flera bitar!Smakrik och mjuk tuggpinne med nöt och som dessutom är fri från spannmål! Detta hundgodis går lätt att dela i flera bitar och är omåttligt populärt bland de flesta hundar! ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt, ett utsökt hundgodis att ge som snack eller varför inte använda i hundträningen?Detta hundgodis är lättuggat och går att dela i så små eller stora bitar du vill, därför passar det alla hundtyper! Ge det som belöning i träningen, eller en hel pinne som ett litet snackMjuk tuggpinne med nötsmakHelt fri från spannmålGår att dela i flera bitarPassar alla hundtyper
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling 12 g-Snart din hunds favorit!Denna tuggpinne är mjuk och full av smak- dessutom är den fri från spannmål! Tuggpinnen går att dela i flera bitar och passar verkligen alla hundtyper. Ge den hel som ett litet snack, eller  i små bitar som ett lockande belöningsgodis!ItsyBitsy Dog Grain Free Stick med Kyckling-Smakrik och populär tuggpinne som passar alla hundar!Detta hundgodis är mjuk och lätt att tugga och är enkelt att anpassa till alla storlekar på hund. Pinnen är väldigt smakrik och omåttligt populär bland de flesta hundar!Mjuk tuggpinne med kycklingSpannmålsfriKan delas i flera bitarPassar alla storlekar på hund
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Lamm 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Lamm 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick med Lamm 12 g-Mjuk tuggpinne med massor av smak!Denna tuggpinne från Itsy Bitsy är mjuk och lätt att dela, dessutom är den riktigt rik på smak av lamm! Tuggpinnen är helt fri från spannmål och kan ges både hel som ett litet mellanmål, eller uppdelat i småbitar som belöningsgodis.ItsyBitsy Dog Grain Free Stick med Lamm, superpopulärt hundgodis för alla hundtyper!Den oemotståndliga smaken och den tuggvänliga konsistensen gör denna tuggpinne från Itsy Bitsy svårslagen. Den passar dessutom både stora och små hundar!Mjuk tuggpinne med Lamm100% spannmålsfriGår att dela i flera bitarPassar alla storlekar på hund
 • ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med Luva Blå (20 cm)

  ItsyBitsy Typhoon Regnjacka med Luva Blå (20 cm)
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt 12 gDetta läckra hundgodis med smak av nöt är format som en pinne som du lätt bryter i mindre bitar. Pinnen passar perfekt att ta med på promenaden och bryta bitar av när din vovve förtjänar en extra belöning.ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Nöt är en uppdaterad, numera spannmålsfri, version av den klassiska Itsy Bitsy Nötstick!Godiset passar perfekt för hundar i alla storlekar, och tack vare att det är spannmålsfritt så passar det utmärkt för hundar som är känsliga emot spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Lamm 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Lamm 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Lamm 12 gDetta är en uppdaterad version av Itsy Bitsy Lammstick! Hundgodiset är numera spannmålsfritt - perfekt för hundar som är känsliga emot just spannmål!Detta är en mjuk godispinne som du enkelt kan bryta i mindre bitar. Kanske tar du med pinnen i fickan på promenaden eller hundträningen och ger din hund en bit när den förtjänar en belöning!Givetvis kan du också servera hela pinnen på en gång - som ett härligt lördagsgodis!ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Lamm har läcker smak av lamm, något som många hundar älskar!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling 12 g

  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling 12 g
  ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling 12 gHär har vi en uppdaterad - numera spannmålsfri - version av Itsy Bitsy Kycklingstick! Detta är en mjuk godispinne som du antingen kan servera som den är, kanske som ett fredagssnacks, eller bryta i mindre bitar och ge som belöningsgodis!Kanske tar du med en pinne i fickan på promenaden eller hundträningen?Då ItsyBitsy Dog Grain Free Stick Kyckling är spannmålsfri så passar den utmärkt för hundar som är känsliga mot just spannmål.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Freeze Dried Kyckling

  ItsyBitsy Dog Freeze Dried Kyckling
  EgenskaperItsyBitsy Dog Freeze Dried Chicken ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningFrystorkat hundgodis.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Ministicks Kyckling

  ItsyBitsy Dog Ministicks Kyckling
  EgenskaperSmaskigt hundgodis med smak av kyckling! Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Nötkorv

  ItsyBitsy Nötkorv
  EgenskaperItsyBitsy Nötkorv ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningHundgodis.Observera att dessa korvarna säljs styckvis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Lammkorv

  ItsyBitsy Lammkorv
  EgenskaperItsyBitsy Lammkorv ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningHundgodis.Observera att dessa korvarna säljs styckvis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Korv Kyckling

  ItsyBitsy Korv Kyckling
  ItsyBitsy Korv KycklingSmaskig godiskorv med smak av kyckling - perfekt för belöning eller aktivering. Korven kan exempelvis gömmas i en gammal toarulle eller en långhårig matta, så att hunden får leta efter den!Korvarna är fria från spannmål!Observera att dessa korvarna säljs styckvis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • ItsyBitsy Våmkorv

  ItsyBitsy Våmkorv
  EgenskaperItsyBitsy Våmkorv ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningHundgodis.Observera att dessa korvarna säljs styckvis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog

  ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog
  ItsyBitsy MiniSnacks HotdogVill du ge din hund en unik och supergullig liten leksak? Då är den här varmkorven perfekt! ItsyBitsy MiniSnacks Hotdog är en leksak för små hundar och valpar, den piper när hunden tuggar på den och den är gjord i härliga lockande färger.Storlek:10cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick

  ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick
  ItsyBitsy MiniSnacks DrumstickDen här lilla leksaken är sydd i mjukt plyschtyg och piper när hunden biter på den.ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick är definitivt en unik och rolig liten leksak för din hund att leka med! Den har lockande färger och passar perfekt till de mindre hundraserna och valpar.Storlek:10 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • ItsyBitsy Typhoon Reflekterande Regnjacka (20 cm)

  ItsyBitsy Typhoon Reflekterande Regnjacka (20 cm)
  ItsyBitsy Typhoon Reflekterande RegnjackaDenna söta regnjackan är tillverkad helt i reflexmaterial - superbra för kvällspromenaden! Jackan är vattentät och har tejpade sömmar som ser till att regnet inte kan leta sig in, och den har även en luva. ItsyBitsy tillverkar kläder för de allra minsta hundarna, och har stort fokus på komfort och kvalitet.Korta fakta om ItsyBitsy Typhoon Reflekterande Regnjacka:Tillverkad i reflexmaterial med sött mönsterLuvan är både söt och praktiskVattentätt material och tejpade sömmarSnabbtorkande meshfoderTryckknapparna framtill gör att jackan lätt kläs på och avDragsko baktill och i luvan låter dig justera storleken så att den passar perfektEn liten förvaringspåse medföljerFlera storlekar med bara några få centimeters skillnad, för att det ska vara lätt att hitta exakt rätt storlek till din lilla hundMaterial:Ytterskal: 88% polyester & 12% TPUFoder: 100% polyesterTvättråd:Skontvätt 30 grader
 • ItsyBitsy Latex Kalkon 14 cm

  ItsyBitsy Latex Kalkon 14 cm
  Hundleksak i latexItsyBitsy Latex Kalkon är en rolig hundleksak i latex. Kalkonen är 14 cm stor och gör ljud ifrån sig! Voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • ItsyBitsy Dog Freeze Dried Anka

  ItsyBitsy Dog Freeze Dried Anka
  Frystorkade och köttiga godisbitar med ankaDe mjuka godisbitarna är perfekta till träningspasset eller till aktiveringsleksaken så att hunden får kämpa för sin belöning.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Freeze Dried Lamm&Lever

  ItsyBitsy Dog Freeze Dried Lamm&Lever
  EgenskaperItsyBitsy Dog Freeze Dried Lamm & Lever ska ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Var noga med att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten.AnvändningFrystorkat hundgodis.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Nötkorv

  ItsyBitsy Nötkorv
  Korv på snöreLjuvliga korvar av nötkött. Perfekt att ge som belöningsgodis till din hund, och även till valpen!Tips! Lägg korven i en tom mjölk- eller äggkartong tex och låt hunden få kämpa med att komma åt det goda.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Observera att de här korvarna säljs styckvis.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Korv Kyckling

  ItsyBitsy Korv Kyckling
  Korv på snöreLjuvliga korvar av kycklingkött. Perfekt att ge som belöningsgodis till din hund, och även till valpen!Tips! Lägg korven i en tom mjölk- eller äggkartong tex och låt hunden få kämpa med att komma åt det goda.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Observera att de här korvarna säljs styckvis.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Mjukt Nötgodis 100 g

  ItsyBitsy Dog Mjukt Nötgodis 100 g
  Mjuka och köttiga godisbitar med nötköttDe mjuka godisbitarna är perfekta till träningspasset eller till aktiveringsleksaken så att hunden får kämpa för sin belöning.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Dog Mjukt Kycklinggodis 100 g

  ItsyBitsy Dog Mjukt Kycklinggodis 100 g
  Mjuka och köttiga godisbitar med kycklingDe mjuka godisbitarna är perfekta till träningspasset eller till aktiveringsleksaken så att hunden får kämpa för sin belöning.Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • ItsyBitsy Latex Alligator 15 cm

  ItsyBitsy Latex Alligator 15 cm
  Hundleksak i latexItsyBitsy Latex Alligator är en rolig hundleksak i latex. Leksaken är 15 cm stor och gör ljud ifrån sig! Voff vad skojigt!Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.