My favourite DOG hundprodukter

 • Mini Hearts 500g

  Mini Hearts 500g
  My favourite dog Mini Hearts är små, hjärtformade, supersmaskiga belöningsgodisar för hundar av alla raser. De passar särskilt bra för mindre hundar och valpar. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Mini Hearts innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Twisted Rawhide Sticks Duck 12 cm, 360 g, 30pack

  Twisted Rawhide Sticks Duck 12 cm, 360 g, 30pack
  Ge din hund ett smaskigt tuggben med My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Duck! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativ råhud och är lindade med torkat ankkött av humankvalitet för en förhöjd smakupplevelse. Varje tugga av dessa tuggben gör inte bara din hund glad utan främjar även munhälsan genom att minska plack. Perfekt som ett belönande mellanmål eller en sysselsättning för din hund. Ge din hund det bästa med dessa twisted rawhide sticks från My favourite DOG och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Puppy Medium/Large Breed Chicken 3kg

  Puppy Medium/Large Breed Chicken 3kg
  Ge din valp My Favourite Dog Puppy Medium/Large Breed - det rätta valet för din växande valp av medelstor och stor ras! Ett komplett foder speciellt formulerat för valpar från 1 till 12 månader, med en vuxenvikt från 10 kg och uppåt. Det första din hund kommer att märka hos My Favourite Dog Puppy är den läckra smaken av färsk kyckling, som är den första ingrediensen i detta foder. Med hög smaklighet och smältbarhet kommer din valp att älska varje tugga och få den energi den behöver för att växa och utvecklas på bästa sätt. Förutom att vara smakligt är detta foder även rikt på viktiga näringsämnen som är avgörande för din valps utveckling. Protein och fett är balanserade i optimala nivåer för att stödja en sund tillväxt och utveckling. Dessutom innehåller det glukosamin och kondroitin för att främja friska leder och stödja en sund ledtillväxt hos valpar av större raser. För att ytterligare stödja din valps hälsa och utveckling är My Favourite Dog Puppy berikat med omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, som bevisligen främjar valpens kognitiva funktioner och stödjer hjärnans utveckling. Några viktiga punkter att komma ihåg: Komplett valpfoder från 1-12 månader för valpar av medelstora och stora raser. Färsk kyckling som första ingrediens för hög smaklighet och smältbarhet. Optimalt förhållande av protein och fett för en sund tillväxt. Glukosamin och kondroitin för att främja friska leder. Prebiotika för en sund och balanserad tarmflora och bättre matsmältning hos din valp.
 • Adult Large Breed Chicken 3kg

  Adult Large Breed Chicken 3kg
  Letar du efter kvalitetsfoder till ett rimligt pris för din stora hund? Då ska du titta på My Favourite Dog Adult Large Breed! Ett komplett foder skapat speciellt för vuxna hundar av stora raser - över 30 kg, från 1 års ålder. Med en noggrant balanserad sammansättning av näringsämnen och ett måttligt energiinnehåll är detta foder optimalt för att bibehålla en slank och muskulös kropp. Med färsk kyckling som en av huvudingredienserna får din hund en smakrik och lättsmält måltid som också är näringsrik. Färskt kycklingkött är rikt på alla livsviktiga aminosyror samt B-vitaminer, järn, zink och magnesium för en sund och stark kropp. För att stödja din hunds leder innehåller detta foder även glukosamin och kondroitin som hjälper till att bibehålla rörligheten och främja ledhälsan över tid. Förutom att bidra till en hälsosam fysik främjar fodret även en god tarmhälsa med hjälp av prebiotika och frukto-oligosackarider. Prova My Favourite Dog Adult Large Breed och låt din hund avgöra! Några viktiga punkter att komma ihåg: Optimala proportioner protein/fett för en slank kropp och långsiktig hälsa. Färsk kyckling för en oemotståndlig smak och viktiga mineraler och vitaminer. Glukosamin och kondroitin för stöd till leder och rörlighet.
 • Pressed Rawhide chew Bone 12,5 cm, 30pack

  Pressed Rawhide chew Bone 12,5 cm, 30pack
  Berika din hunds liv med tugg som både sysselsätter och ger minskad plackbildning. My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone är tillverkat av kokt råhud och är en riktig favorit hos fyrbenta vänner överallt. Tuggbenet ger inte bara sysselsättning och möjlighet att utöva ett naturligt tuggbeteende utan är också ett sätt att främja god munhygien. Gör din hund glad och erbjud den ett tuggben från My favourite DOG. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Rawhide Ring 12,5 cm, 10pack

  Rawhide Ring 12,5 cm, 10pack
  Erbjud din hund sysselsättning och tandvård i ett - prova My favourite DOG Rawhide Ring ! Denna ring av kokt råhud är inte bara ett smaskigt tugg, den bidrar också till att rensa bort plack och massera tandköttet - något som är viktigt för munhälsan. Tillverkad av rena naturprodukter ger det din hund möjlighet till viktig stimulans. Den robusta konstruktionen och formen gör att ringen räcker längre - särskilt för hundar som vanligtvis tuggar i sig tuggben mycket snabbt. Så släpp lös tuggmonstret och låt din hund glädjas åt My favourite DOG Rawhide Ring! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 15pack

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 15pack
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Dog Duck Cube´s, 0,5 cm, 400 g

  Dog Duck Cube´s, 0,5 cm, 400 g
  Gör belöningsstunden till en riktig fest med My Favourite DOG Dog Cube Duck! Dessa små kubformade läckerheter är tillverkade av torkad anka och är ett fantastiskt sätt att visa din fyrbenta vän lite extra kärlek. Med en diameter på endast 0,5 cm och en låg fetthalt är de perfekta för träning eller som en daglig belöning. Varje tugga är en smakexplosion av saftigt ankkött som din hund inte kan motstå. Lätta att bära med dig i fickan eller träningsväskan. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Pressed Rawhide chew Roll 25 cm

  Pressed Rawhide chew Roll 25 cm
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Filled Rawhide Twists Chicken 14 cm, 220 g, 10pack

  Filled Rawhide Twists Chicken 14 cm, 220 g, 10pack
  Smaskiga tugg utöver det vanliga med My favourite DOG Filled Rawhide Twists - Chicken! Dessa vridna råhudsben är fyllda med läckert kycklingkött för att skapa en oemotståndlig godbit som din hund kommer älska. Tillverkade av högkvalitativt råhud och kycklingkött erbjuder dessa tuggben inte bara en spännande smak utan även en långvarig tuggupplevelse. Varje tugga hjälper till att främja tandhälsan genom att minska plack och massera tandköttet. Ge din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende med dessa fyllda råhudsben från My favourite DOG och se hur den njuter av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks Natural 12,5 cm 1000 g 100pack

  Twisted Rawhide Sticks Natural 12,5 cm 1000 g 100pack
  My Favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Natural ger din hund chans att få utöva sitt naturliga tuggbeteende samtidigt som tuggandet avslägsnar plack och bidrar till bättre munhälsa. Det är en smakupplevelse som din hund inte kommer att kunna motstå! Skäm bort din hund med ett riktigt gott tugg från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll 12 cm

  Pressed Rawhide chew Roll 12 cm
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Dental twisted stick, Chicken Flavor 10 cm, 17g

  Dental twisted stick, Chicken Flavor 10 cm, 17g
  My favourite DOG Dental Stick med kycklingsmak är den perfekta lösningen för hundar som vill ha ett tugg som ger både sysselsättning och uppfräschning av andedräkten. Med en längd på 10 cm och en smak av saftig kyckling kommer din fyrbenta vän att tugga sig till rena tänder med glädje! Utformningen är gjord för att rengöra tänderna från plack på ett lekfullt sätt samtidigt som det ger din hund en härlig smakupplevelse. Så ge din hund något att tugga på som både bekämpar plack och smakar fantastiskt! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone Natural 21 cm

  Pressed Rawhide chew Bone Natural 21 cm
  Ge din hund ett härligt tuggben! My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone - Natural är pressade tuggben som inte bara sysselsätter din hund utan även bidrar till förbättrad munhälsa! Genom tuggandet skrapas plack bort och tandköttet får motion vilket bidrar till en fräschare andedräkt och mindre risk för tandsten. Tillverkade av robust råhud bidrar dessa tugg dessutom till att din hund får utlopp för sitt naturliga tuggbeteende. Ge din hund något att bita i och låt den smaka My favourite DOG Rawhide chew bone! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Munchy Sticks Natural 89mm, 12,5 cm, 300 g, 30pack

  Munchy Sticks Natural 89mm, 12,5 cm, 300 g, 30pack
  Ge din hund My Favourite DOG Munchy Sticks! Dessa naturliga, malda råhudsben och är ett perfekt sätt att hålla din hunds tuggbehov tillfredsställt. Varje tuggben är ungefär 8-9 mm i diameter och 12,5 cm lång, vilket gör det till en bra storlek för hundar i alla storlekar. Din fyrbenta vän kommer att älska konsistensen och den utsökta smaken av Munchy Sticks. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Collagen SticksChicken 12 cm, 72 g, 6pack

  Collagen SticksChicken 12 cm, 72 g, 6pack
  Erbjud din hund en hälsosam och smakrik belöning med My favourite DOG Collagen Sticks - Chicken 12 cm! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativt kollagen som lindats med saftigt kycklingkött för en härlig smak. Kollagen är en viktig komponent för ledhälsa hos hundar vilket gör dessa sticks till ett utmärkt tillskott. Varje 12 cm lång pinne är en perfekt sysselsättning för din hund och hjälper samtidigt till att främja tandhälsan genom att minska plackbildning. Ge din hund det bästa med dessa collagen sticks från My favourite DOG och låt den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks Natural 12,5 cm, 300 g, 30pack

  Twisted Rawhide Sticks Natural 12,5 cm, 300 g, 30pack
  My Favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Natural ger din hund chans att få utöva sitt naturliga tuggbeteende samtidigt som tuggandet avslägsnar plack och bidrar till bättre munhälsa. Det är en smakupplevelse som din hund inte kommer att kunna motstå! Skäm bort din hund med ett riktigt gott tugg från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 85 g

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 85 g
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks 12,5 cm, 800 g, 100pack

  Twisted Rawhide Sticks 12,5 cm, 800 g, 100pack
  My Favourite DOG Twisted Rawhide Sticks ger din hund möjlighet att få utöva sitt naturliga tuggbeteende samtidigt som tuggandet avslägsnar plack och bidrar till bättre munhälsa. Tuggen är gjorda av 100% kokt råhud från nöt och ger din hund en smakupplevelse som den inte kan motstå! Låt din hund få något att bita i från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks XL Lamb 17 cm, 375g, 8pack

  Twisted Rawhide Sticks XL Lamb 17 cm, 375g, 8pack
  Ge din hund en smaskig och mer långvarig tuggupplevelse med My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Lamb XL! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativt råhud och lindade med torkat lammgkött av humankvalitet för en överlägset god smak. Tugget ger din hund inte bara stimulans och sysselsättning utan också en chans att främja sin munhälsa genom att minska plack. Låt din hund få bita tag i tugg från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone Natural 26 cm

  Pressed Rawhide chew Bone Natural 26 cm
  Ge din hund ett härligt tuggben! My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone - Natural är pressade tuggben som inte bara sysselsätter din hund utan även bidrar till förbättrad munhälsa! Genom tuggandet skrapas plack bort och tandköttet får motion vilket bidrar till en fräschare andedräkt och mindre risk för tandsten. Tillverkade av robust råhud bidrar dessa tugg dessutom till att din hund får utlopp för sitt naturliga tuggbeteende. Ge din hund något att bita i och låt den smaka My favourite DOG Rawhide chew bone! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks Lamb 12 cm, 360 g, 30pack

  Twisted Rawhide Sticks Lamb 12 cm, 360 g, 30pack
  Erbjud din hund variation på tuggen! My Favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Lamb ger din hund en ny smak - lika delikat som övriga My favourite DOG. Den här varianten består av ren råhud insvept i torkat lammkött av humankvallitet - perfekt för de hundar som älskar smaken av lamm. Din hund får utöva sitt naturliga beteende samtidigt som tuggandet avslägsnar plack och bidrar till bättre munhälsa. Det är en smakupplevelse som din hund inte kommer att kunna motstå! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks 12,5 cm, 240 g, 30pack

  Twisted Rawhide Sticks 12,5 cm, 240 g, 30pack
  My Favourite DOG Twisted Rawhide Sticks ger din hund möjlighet att få utöva sitt naturliga tuggbeteende samtidigt som tuggandet avslägsnar plack och bidrar till bättre munhälsa. Tuggen är gjorda av 100% kokt råhud från nöt och ger din hund en smakupplevelse som den inte kan motstå! Låt din hund få något att bita i från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks XL Duck 17 cm, 375g, 8pack

  Twisted Rawhide Sticks XL Duck 17 cm, 375g, 8pack
  Ge din hund en smaskig och mer långvarig tuggupplevelse med My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Duck XL! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativt råhud och lindade med torkat ankkött av humankvalitet för en överlägset god smak. Tugget ger din hund inte bara stimulans och sysselsättning utan också en chans att främja sin munhälsa genom att minska plack. Låt din hund få bita tag i tugg från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Filled Rawhide Twists Beef 14 cm, 220 g, 10pack

  Filled Rawhide Twists Beef 14 cm, 220 g, 10pack
  Smaskiga tugg utöver det vanliga med My favourite DOG Filled Rawhide Twists - Beef! Dessa vridna råhudsben är fyllda med läckert nötkött för att skapa en oemotståndlig godbit som din hund kommer älska. Tillverkade av högkvalitativt råhud och nötkött erbjuder dessa tuggben inte bara en spännande smak utan även en långvarig tuggupplevelse. Varje tugga hjälper till att främja tandhälsan genom att minska plack och massera tandköttet. Ge din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende med dessa fyllda råhudsben från My favourite DOG och se hur den njuter av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Filled Rawhide Twists Lamb 14 cm, 220 g, 10pack

  Filled Rawhide Twists Lamb 14 cm, 220 g, 10pack
  Smaskiga tugg utöver det vanliga med My favourite DOG Filled Rawhide Twists - Lamb! Dessa vridna råhudsben är fyllda med läckert lammkött för att skapa en oemotståndlig godbit som din hund kommer älska. Tillverkade av högkvalitativt råhud och lammkött erbjuder dessa tuggben inte bara en spännande smak utan även en långvarig tuggupplevelse. Varje tugga hjälper till att främja tandhälsan genom att minska plack och massera tandköttet. Ge din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende med dessa fyllda råhudsben från My favourite DOG och se hur den njuter av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone Natural 12,5 cm

  Pressed Rawhide chew Bone Natural 12,5 cm
  Ge din hund ett härligt tuggben! My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone - Natural är pressade tuggben som inte bara sysselsätter din hund utan även bidrar till förbättrad munhälsa! Genom tuggandet skrapas plack bort och tandköttet får motion vilket bidrar till en fräschare andedräkt och mindre risk för tandsten. Tillverkade av robust råhud bidrar dessa tugg dessutom till att din hund får utlopp för sitt naturliga tuggbeteende. Ge din hund något att bita i och låt den smaka My favourite DOG Rawhide chew bone! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll 12 cm, 30pack

  Pressed Rawhide chew Roll 12 cm, 30pack
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Cookies with lamb flavour 1,2kg

  Cookies with lamb flavour 1,2kg
  Smaskiga, knapriga kex formade som kakor. Med smak av lamm. Kexen är perfekta att använda som belöning eller godbit. Kanske vill du göra det till en rutin att ge ett kex innan ni säger godnatt? Om du ger kex och godbitar dagligen så tänk på att minska något på mängden foder så din hund fortsätter att hålla sig slank och i fin form. Kex och godis får aldrig ersätta hundmat av god kvalitet. Som hundägare ansvarar du för att din hund får äta hälsosam mat och sedan får lite guldkant på tillvaron i form av godbitar och kex. De här kexen är ca 7 cm i diameter och 1.5 cm tjocka och ganska hårda men samtidigt spröda. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Leversnittar 1kg

  Leversnittar 1kg
  Knaprigt belöningsgodis. Passar både till träningspasset och till hundens aktiveringsleksak. Lätt att bryta i mindre bitar. Låg fetthalt. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Biscuit Mini Bones with Vanilla 1,3kg

  Biscuit Mini Bones with Vanilla 1,3kg
  Vuxen hund eller valp - din hund kommer att älska dessa spröda, smaskiga små kex med vaniljsmak. Har du en valp är ett kex en jättebra belöning när ni ska göra övningar där valpen ska stanna kvar. Kanske vill du göra det till en rutin att ge ett kex innan ni säger godnatt? Om du ger kex och godbitar dagligen så tänk på att minska något på mängden foder så att din hund fortsätter att hålla sig slank och i fin form. Kex och godis får aldrig ersätta hundmat av god kvalitet. Som hundägare ansvarar du för att din hund får äta hälsosam mat och sedan får lite guldkant på tillvaron i form av godbitar och kex. Kompletteringsfoder för hund. De här minikexen är ca 2 cm långa, 1.5 cm på bredaste stället och 0.7 cm tjocka .
 • Biscuit Bones with lamb flavour 1,2kg

  Biscuit Bones with lamb flavour 1,2kg
  Din hund kommer att älska den goda smaken av My favourite DOG Biscuit Bones! Ge ett kex om dagen så får tänder och tandkött motion. Kexen är perfekta att använda som belöning eller godbit. Kanske vill du göra det till en rutin att ge ett kex innan ni säger godnatt? Om du ger kex och godbitar dagligen så tänk på att minska något på mängden foder så din hund fortsätter att hålla sig slank och i fin form. Kex och godis får aldrig ersätta hundmat av god kvalitet. Som hundägare ansvarar du för att din hund får äta hälsosam mat och sedan får lite guldkant på tillvaron i form av godbitar och kex. De här kexen är 8 cm långa, 3 .8 cm breda på bredaste stället och 2 cm tjocka och ganska hårda men samtidigt spröda.Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Biscuit Bites with lamb flavour 1,3kg

  Biscuit Bites with lamb flavour 1,3kg
  Med våra knapriga belöningsdrops ger du din hund omväxling i belöningen - något som alla hundar gillar! Med smak av lamm så är det här en härlig belöning som passar såväl stora som små hundar. Kanske vill du göra det till en rutin att ge en godbit innan ni säger godnatt? Om du ger kex och godbitar dagligen så tänk på att minska något på mängden foder så din hund fortsätter att hålla sig slank och i fin form. Kex och godis får aldrig ersätta hundmat av god kvalitet. Som hundägare ansvarar du för att din hund får äta hälsosam mat och sedan får lite guldkant på tillvaron i form av godbitar och kex. De här spröda dropsen är ca 2 cm i diameter och 1.2 cm tjocka. Kompletteringsfoder för hund.
 • Dental twisted stick, Chicken Flavor 100pack

  Dental twisted stick, Chicken Flavor 100pack
  My favourite DOG Dental Stick med kycklingsmak är den perfekta lösningen för hundar som vill ha ett tugg som ger både sysselsättning och uppfräschning av andedräkten. Med en längd på 10 cm och en smak av saftig kyckling kommer din fyrbenta vän att tugga sig till rena tänder med glädje! Utformningen är gjord för att rengöra tänderna från plack på ett lekfullt sätt samtidigt som det ger din hund en härlig smakupplevelse. Så ge din hund något att tugga på som både bekämpar plack och smakar fantastiskt! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Candy Mix 1,8kg

  Candy Mix 1,8kg
  My favourite dog Candy mix är små, ben och hjärtformade supersmaskiga belöningsgodisar med smak av kött och fisk. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog candy mix innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Pressed Rawhide Ring Natural 15 cm, 10pack

  Pressed Rawhide Ring Natural 15 cm, 10pack
  Låt din hund prova My favourite DOG Pressed Rawhide Ring -Natural! Denna hållbara tuggring av råhud räcker länge! Med sin robusta konstruktion är den här formen av tugg perfekt för hundar som annars glufsar i sig tuggben väldigt fort. Stimulerar din hunds naturliga tuggbehov samtidigt som tuggandet också avlägsnar plack och motionerar tandköttet - något som leder till bättre munhälsa. När du ska välja storlek så tänk på att ringen inte ska kunna fastna runt din hunds underkäke så välj hellre en lite större storlek. Låt din hund få njuta av något att bita i! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 10pack

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 10pack
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone, 26 cm, 10pack

  Pressed Rawhide chew Bone, 26 cm, 10pack
  Berika din hunds liv med tugg som både sysselsätter och ger minskad plackbildning. My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone är tillverkat av kokt råhud och är en riktig favorit hos fyrbenta vänner överallt. Tuggbenet ger inte bara sysselsättning och möjlighet att utöva ett naturligt tuggbeteende utan är också ett sätt att främja god munhygien. Gör din hund glad och erbjud den ett tuggben från My favourite DOG. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll 20 cm, 15pack

  Pressed Rawhide chew Roll 20 cm, 15pack
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 12 cm, 30pack

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 12 cm, 30pack
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 20 cm, 15pack

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 20 cm, 15pack
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll 25 cm, 10pack

  Pressed Rawhide chew Roll 25 cm, 10pack
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone Natural 26 cm, 10pack

  Pressed Rawhide chew Bone Natural 26 cm, 10pack
  Ge din hund ett härligt tuggben! My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone - Natural är pressade tuggben som inte bara sysselsätter din hund utan även bidrar till förbättrad munhälsa! Genom tuggandet skrapas plack bort och tandköttet får motion vilket bidrar till en fräschare andedräkt och mindre risk för tandsten. Tillverkade av robust råhud bidrar dessa tugg dessutom till att din hund får utlopp för sitt naturliga tuggbeteende. Ge din hund något att bita i och låt den smaka My favourite DOG Rawhide chew bone! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone Natural 21 cm, 15pack

  Pressed Rawhide chew Bone Natural 21 cm, 15pack
  Ge din hund ett härligt tuggben! My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone - Natural är pressade tuggben som inte bara sysselsätter din hund utan även bidrar till förbättrad munhälsa! Genom tuggandet skrapas plack bort och tandköttet får motion vilket bidrar till en fräschare andedräkt och mindre risk för tandsten. Tillverkade av robust råhud bidrar dessa tugg dessutom till att din hund får utlopp för sitt naturliga tuggbeteende. Ge din hund något att bita i och låt den smaka My favourite DOG Rawhide chew bone! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Rawhide Ring 7,5 cm, 20pack

  Rawhide Ring 7,5 cm, 20pack
  Erbjud din hund sysselsättning och tandvård i ett - prova My favourite DOG Rawhide Ring ! Denna ring av kokt råhud är inte bara ett smaskigt tugg, den bidrar också till att rensa bort plack och massera tandköttet - något som är viktigt för munhälsan. Tillverkad av rena naturprodukter ger det din hund möjlighet till viktig stimulans. Den robusta konstruktionen och formen gör att ringen räcker längre - särskilt för hundar som vanligtvis tuggar i sig tuggben mycket snabbt. Så släpp lös tuggmonstret och låt din hund glädjas åt My favourite DOG Rawhide Ring! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide Ring 15 cm, 10pack

  Pressed Rawhide Ring 15 cm, 10pack
  Låt din hund prova My favourite DOG Pressed Rawhide Ring! Denna hållbara tuggring av kokt råhud räcker länge! Med sin robusta konstruktion är den här formen av tugg perfekt för hundar som annars glufsar i sig tuggben väldigt fort. Stimulerar din hunds naturliga tuggbehov samtidigt som tuggandet också avlägsnar plack och motionerar tandköttet - något som leder till bättre munhälsa. När du ska välja storlek så tänk på att ringen inte ska kunna fastna runt din hunds underkäke så välj hellre en lite större storlek. Låt din hund få njuta av något att bita i! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone Natural 12,5 cm, 30pack

  Pressed Rawhide chew Bone Natural 12,5 cm, 30pack
  Ge din hund ett härligt tuggben! My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone - Natural är pressade tuggben som inte bara sysselsätter din hund utan även bidrar till förbättrad munhälsa! Genom tuggandet skrapas plack bort och tandköttet får motion vilket bidrar till en fräschare andedräkt och mindre risk för tandsten. Tillverkade av robust råhud bidrar dessa tugg dessutom till att din hund får utlopp för sitt naturliga tuggbeteende. Ge din hund något att bita i och låt den smaka My favourite DOG Rawhide chew bone! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll 25 cm, 15pack

  Pressed Rawhide chew Roll 25 cm, 15pack
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone 21 cm, 15pack

  Pressed Rawhide chew Bone 21 cm, 15pack
  Berika din hunds liv med tugg som både sysselsätter och ger minskad plackbildning. My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone är tillverkat av kokt råhud och är en riktig favorit hos fyrbenta vänner överallt. Tuggbenet ger inte bara sysselsättning och möjlighet att utöva ett naturligt tuggbeteende utan är också ett sätt att främja god munhygien. Gör din hund glad och erbjud den ett tuggben från My favourite DOG. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide Ring Natural 15 cm

  Pressed Rawhide Ring Natural 15 cm
  Låt din hund prova My favourite DOG Pressed Rawhide Ring -Natural! Denna hållbara tuggring av råhud räcker länge! Med sin robusta konstruktion är den här formen av tugg perfekt för hundar som annars glufsar i sig tuggben väldigt fort. Stimulerar din hunds naturliga tuggbehov samtidigt som tuggandet också avlägsnar plack och motionerar tandköttet - något som leder till bättre munhälsa. När du ska välja storlek så tänk på att ringen inte ska kunna fastna runt din hunds underkäke så välj hellre en lite större storlek. Låt din hund få njuta av något att bita i! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Strips with Lamb 500 g

  Strips with Lamb 500 g
  My favourite DOG Strips with Beef är smaskiga, halvmjuka strips som är perfekta för att belöna din hund med under träning eller som ett läckert mellanmål. Tillverkade med en delikat smak av nötkött kommer din hund att älska dessa högkvalitativa strips. En låg fetthalt gör att du även kan använda dessa strips om du belönar mycket. Lätta att dela i mindre bitar så de passar för alla storlekar av hundar. Tänk dock på att godis inte ska ersätta foder av hög kvalitet och godis bör aldrig utgöra mer än max 10% av din hunds totala dagliga energiintag.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 200 g

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 25 cm, 200 g
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone, 26 cm

  Pressed Rawhide chew Bone, 26 cm
  Berika din hunds liv med tugg som både sysselsätter och ger minskad plackbildning. My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone är tillverkat av kokt råhud och är en riktig favorit hos fyrbenta vänner överallt. Tuggbenet ger inte bara sysselsättning och möjlighet att utöva ett naturligt tuggbeteende utan är också ett sätt att främja god munhygien. Gör din hund glad och erbjud den ett tuggben från My favourite DOG. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Chicken Fillet 72g

  Chicken Fillet 72g
  Ge din hund en naturlig och läcker belöning med My favourite DOG Chicken Fillet! Dessa hela, torkade kycklingbröstfiléer är perfekta som en hälsosam och smaskig godbit för din hund. Tillverkade av högkvalitativt kycklingkött av humankvalitet erbjuder dessa filéer en oemotståndlig smak som din hund kommer älska. Varje bit är fullpackad med protein och är skonsamt torkad för att bevara dess naturliga smak och näringsvärde. Ge din hund det bästa med dessa godbitar från My favourite DOG och se dem njuta av varje tugga. Har du en liten hund bör du inte ge en hel filé utan dela den i mindre bitar. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet. Överutfodra inte.
 • Rawhide Ring 12,5 cm

  Rawhide Ring 12,5 cm
  Erbjud din hund sysselsättning och tandvård i ett - prova My favourite DOG Rawhide Ring ! Denna ring av kokt råhud är inte bara ett smaskigt tugg, den bidrar också till att rensa bort plack och massera tandköttet - något som är viktigt för munhälsan. Tillverkad av rena naturprodukter ger det din hund möjlighet till viktig stimulans. Den robusta konstruktionen och formen gör att ringen räcker längre - särskilt för hundar som vanligtvis tuggar i sig tuggben mycket snabbt. Så släpp lös tuggmonstret och låt din hund glädjas åt My favourite DOG Rawhide Ring! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Adult Large Breed Chicken 12kg

  Adult Large Breed Chicken 12kg
  Letar du efter kvalitetsfoder till ett rimligt pris för din stora hund? Då ska du titta på My Favourite Dog Adult Large Breed! Ett komplett foder skapat speciellt för vuxna hundar av stora raser - över 30 kg, från 1 års ålder. Med en noggrant balanserad sammansättning av näringsämnen och ett måttligt energiinnehåll är detta foder optimalt för att bibehålla en slank och muskulös kropp. Med färsk kyckling som en av huvudingredienserna får din hund en smakrik och lättsmält måltid som också är näringsrik. Färskt kycklingkött är rikt på alla livsviktiga aminosyror samt B-vitaminer, järn, zink och magnesium för en sund och stark kropp. För att stödja din hunds leder innehåller detta foder även glukosamin och kondroitin som hjälper till att bibehålla rörligheten och främja ledhälsan över tid. Förutom att bidra till en hälsosam fysik främjar fodret även en god tarmhälsa med hjälp av prebiotika och frukto-oligosackarider. Prova My Favourite Dog Adult Large Breed och låt din hund avgöra! Några viktiga punkter att komma ihåg: Optimala proportioner protein/fett för en slank kropp och långsiktig hälsa. Färsk kyckling för en oemotståndlig smak och viktiga mineraler och vitaminer. Glukosamin och kondroitin för stöd till leder och rörlighet.
 • Puppy Medium/Large Breed Chicken 12kg

  Puppy Medium/Large Breed Chicken 12kg
  Ge din valp My Favourite Dog Puppy Medium/Large Breed - det rätta valet för din växande valp av medelstor och stor ras! Ett komplett foder speciellt formulerat för valpar från 1 till 12 månader, med en vuxenvikt från 10 kg och uppåt. Det första din hund kommer att märka hos My Favourite Dog Puppy är den läckra smaken av färsk kyckling, som är den första ingrediensen i detta foder. Med hög smaklighet och smältbarhet kommer din valp att älska varje tugga och få den energi den behöver för att växa och utvecklas på bästa sätt. Förutom att vara smakligt är detta foder även rikt på viktiga näringsämnen som är avgörande för din valps utveckling. Protein och fett är balanserade i optimala nivåer för att stödja en sund tillväxt och utveckling. Dessutom innehåller det glukosamin och kondroitin för att främja friska leder och stödja en sund ledtillväxt hos valpar av större raser. För att ytterligare stödja din valps hälsa och utveckling är My Favourite Dog Puppy berikat med omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, som bevisligen främjar valpens kognitiva funktioner och stödjer hjärnans utveckling. Några viktiga punkter att komma ihåg: Komplett valpfoder från 1-12 månader för valpar av medelstora och stora raser. Färsk kyckling som första ingrediens för hög smaklighet och smältbarhet. Optimalt förhållande av protein och fett för en sund tillväxt. Glukosamin och kondroitin för att främja friska leder. Prebiotika för en sund och balanserad tarmflora och bättre matsmältning hos din valp.
 • Senior All Breed Chicken 3kg

  Senior All Breed Chicken 3kg
  Letar du efter ett bra foder till din äldre, mindre aktiva hund? I så fall kan My Favourite Dog Senior & Light vara svaret! Ett komplett foder speciellt utformat för äldre, mindre aktiva hundar alternativt vuxna hundar från 1 år som behöver tänka på sin vikt. My Favourite Dog Senior & Light är det optimala valet för vuxna hundar som kanske inte är så aktiva och som har lätt att lägga på hullet. Med en välbalanserad sammansättning av näringsämnen, inklusive 20% färskt kycklingkött, får din hund en näringsmässigt komplett, smaklig och lättsmält måltid. Kycklingen tillför viktiga aminosyror och ger en god smak samtidigt som det är lättsmält. Förutom att ge stöd för viktkontroll har My Favourite Dog Senior & Light flera andra hälsofördelar. Prebiotika och frukto-oligosackarider stöder en sund tarmflora och därmed också immunsystemet samt förbättrar matsmältningen. Antioxidanterna från örter som rosmarin, timjan och persilja bidrar även de till ett starkare immunförsvar och fångar in de molekyler som kan förstöra friska celler, s k fria radikaler. Med endast 10% fett är detta foder också ett utmärkt val för alla vuxna hundar från 1 års ålder som behöver hjälp med att bibehålla en hälsosam vikt eller som är mindre aktiva eller kastrerade. Ge din hund de bästa förutsättningarna att leva ett friskt och hälsosamt liv med My Favourite Dog Senior & Light! Några viktiga punkter att komma ihåg: Hög protein-/låg fetthalt för äldre, mindre aktiva hundar eller för hundar från 1 års ålder med viktproblem. Prebiotika för en sund och balanserad tarmflora samt förbättrad mättnadskänsla. Örter som rosmarin, timjan och persilja för kraftfulla antioxidanter och en god matsmältning.
 • Adult All Breed Chicken 3kg

  Adult All Breed Chicken 3kg
  Letar du efter det perfekta fodret för din trogna vän? Upptäck My Favourite Dog Adult Dog Adult All Breed! Ett komplett foder skräddarsytt för vuxna hundar av alla raser från 1 års ålder. Med en välbalanserad kombination av näringsämnen är det här fodret optimalt för de flesta normalaktiva hundar. Det innehåller bland annat 20% färsk kyckling som ger en fantastisk smak och hög smältbarhet. Färskt kött har också en högre koncentration av bioaktiva aminosyror som stöder din hunds muskeluppbyggnad och välbefinnande. Förutom utsökt smak och optimal närinssammansättning ger detta foder även andra fördelar för din hunds hälsa. Tack vare laxoljan får din hund en extra dos av omega-3 vilket främjar en frisk hud och glänsande päls. Prebiotika och frukto-oligosackarider stöder en sund tarmhälsa, medan naturliga antioxidanter ger en extra boost till immunförsvaret. Låt din hund prova My Favourite Dog Adult Adult All Breed redan idag! Några viktiga punkter att komma ihåg: Laxolja för hud och päls Rosmarin för antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper Färsk kyckling för en smakrik och näringsrik måltid Persilja bidrar med antioxidanter, järn, vitamin C och A.
 • Adult All Breed Chicken 12kg

  Adult All Breed Chicken 12kg
  Letar du efter det perfekta fodret för din trogna vän? Upptäck My Favourite Dog Adult Dog Adult All Breed! Ett komplett foder skräddarsytt för vuxna hundar av alla raser från 1 års ålder. Med en välbalanserad kombination av näringsämnen är det här fodret optimalt för de flesta normalaktiva hundar. Det innehåller bland annat 20% färsk kyckling som ger en fantastisk smak och hög smältbarhet. Färskt kött har också en högre koncentration av bioaktiva aminosyror som stöder din hunds muskeluppbyggnad och välbefinnande. Förutom utsökt smak och optimal närinssammansättning ger detta foder även andra fördelar för din hunds hälsa. Tack vare laxoljan får din hund en extra dos av omega-3 vilket främjar en frisk hud och glänsande päls. Prebiotika och frukto-oligosackarider stöder en sund tarmhälsa, medan naturliga antioxidanter ger en extra boost till immunförsvaret. Låt din hund prova My Favourite Dog Adult Adult All Breed redan idag! Några viktiga punkter att komma ihåg: Laxolja för hud och päls Rosmarin för antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper Färsk kyckling för en smakrik och näringsrik måltid Persilja bidrar med antioxidanter, järn, vitamin C och A.
 • Senior All Breed Chicken 12kg

  Senior All Breed Chicken 12kg
  Letar du efter ett bra foder till din äldre, mindre aktiva hund? I så fall kan My Favourite Dog Senior & Light vara svaret! Ett komplett foder speciellt utformat för äldre, mindre aktiva hundar alternativt vuxna hundar från 1 år som behöver tänka på sin vikt. My Favourite Dog Senior & Light är det optimala valet för vuxna hundar som kanske inte är så aktiva och som har lätt att lägga på hullet. Med en välbalanserad sammansättning av näringsämnen, inklusive 20% färskt kycklingkött, får din hund en näringsmässigt komplett, smaklig och lättsmält måltid. Kycklingen tillför viktiga aminosyror och ger en god smak samtidigt som det är lättsmält. Förutom att ge stöd för viktkontroll har My Favourite Dog Senior & Light flera andra hälsofördelar. Prebiotika och frukto-oligosackarider stöder en sund tarmflora och därmed också immunsystemet samt förbättrar matsmältningen. Antioxidanterna från örter som rosmarin, timjan och persilja bidrar även de till ett starkare immunförsvar och fångar in de molekyler som kan förstöra friska celler, s k fria radikaler. Med endast 10% fett är detta foder också ett utmärkt val för alla vuxna hundar från 1 års ålder som behöver hjälp med att bibehålla en hälsosam vikt eller som är mindre aktiva eller kastrerade. Ge din hund de bästa förutsättningarna att leva ett friskt och hälsosamt liv med My Favourite Dog Senior & Light! Några viktiga punkter att komma ihåg: Hög protein-/låg fetthalt för äldre, mindre aktiva hundar eller för hundar från 1 års ålder med viktproblem. Prebiotika för en sund och balanserad tarmflora samt förbättrad mättnadskänsla. Örter som rosmarin, timjan och persilja för kraftfulla antioxidanter och en god matsmältning.
 • Strips with Chicken 500 g

  Strips with Chicken 500 g
  My favourite DOG Strips with Lamb är smaskiga, halvmjuka strips som är perfekta för att belöna din hund med under träning eller som ett läckert mellanmål. Tillverkade med en delikat smak av lammkött kommer din hund att älska dessa högkvalitativa strips. En låg fetthalt gör att du även kan använda dessa strips om du belönar mycket. Lätta att dela i mindre bitar så de passar för alla storlekar av hundar. Tänk dock på att godis inte ska ersätta foder av hög kvalitet och godis bör aldrig utgöra mer än max 10% av din hunds totala dagliga energiintag.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Freezedried Salmon Dog Cubes 50 g

  Freezedried Salmon Dog Cubes 50 g
  Frystorkat godis i kuber. 100% lax. Supergoda godbitar med mycket hög proteinhalt och låg fetthalt.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Strips with Salmon 500 g

  Strips with Salmon 500 g
  My favourite DOG Strips with Salmon är smaskiga, halvmjuka strips som är perfekta för att belöna din hund med under träning eller som ett läckert mellanmål. Tillverkade med en delikat lax-smak kommer din hund att älska dessa högkvalitativa strips. En låg fetthalt gör att du även kan använda dessa strips om du belönar mycket. Lätta att dela i mindre bitar så de passar för alla storlekar av hundar. Tänk dock på att godis inte ska ersätta foder av hög kvalitet och godis bör aldrig utgöra mer än max 10% av din hunds totala dagliga energiintag.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Strips with Beef 500 g

  Strips with Beef 500 g
  My favourite DOG Strips with Chicken är smaskiga, halvmjuka strips som är perfekta för att belöna din hund med under träning eller som ett läckert mellanmål. Tillverkade med en delikat kycklingsmak kommer din hund att älska dessa högkvalitativa strips. En låg fetthalt gör att du även kan använda dessa strips om du belönar mycket. Lätta att dela i mindre bitar så de passar för alla storlekar av hundar. Tänk dock på att godis inte ska ersätta foder av hög kvalitet och godis bör aldrig utgöra mer än max 10% av din hunds totala dagliga energiintag.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Drops with Beef 500 g

  Drops with Beef 500 g
  Ge din hund en smakupplevelse utöver det vanliga med My favourite DOG Drops with Beef! Dessa smaskiga, halvmjuka godisar är perfekta för hundar av alla raser och storlekar. Tillverkade av smakligt nötkött kommer din hund att älska varje droppe av dessa glutenfria godisar. Varje bit är ger din hund en härlig belöning som samtidigt är snäll mot magen. Oavsett om det används som träningssnacks eller som en enkel belöning kommer dessa drops att bli en favorit hos din hund. Ge din hund det bästa med My favourite DOG Drops with Beef och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Drops with Chicken 500 g

  Drops with Chicken 500 g
  Dessa smaskiga halvmjuka godisar med kyckling är perfekta för hundar av alla raser och storlekar. Tillverkade med smakligt kycklingkött kommer din hund att älska varje tugga av dessa glutenfria godbitar! Varje bit ger din hund en härlig belöning som samtidigt är snäll mot magen. Oavsett om det används som träningssnacks eller som en enkel belöning kommer dessa drops att bli en favorit hos din hund. Ge din hund det bästa med My favourite DOG Drops with Chicken och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Drops with Deer 500 g

  Drops with Deer 500 g
  Variera belöningsgodiset med olika smaker! My favourite DOG Drops with Deer är smaskiga, halvmjuka godisar - perfekta för hundar av alla raser och storlekar. Tillverkade av delikat hjortkött kommer din hund att älska varje tugga av dessa glutenfria godisar! Varje bit förser din hund med en härlig smak samtidigt som godiset är snällt mot magen. Oavsett om det används som träningssnacks eller som en enkel belöning kommer dessa drops att bli en favorit hos din hund. Överraska din hund med My favourite DOG Drops with Deer och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Drops with Lamb 500 g

  Drops with Lamb 500 g
  Med My favourite DOG Drops with Lamb kommer du att ge din hund en smakupplevelse utöver det vanliga! Dessa smaskiga, halvmjuka godisar är perfekta för hundar av alla raser och storlekar. Tillverkade av välsmakande lammkött kommer din hund att älska varje tugga av dessa glutenfria godisar. Varje bit är skapad för att ge din hund en härlig belöning samtidigt som godiset är snällt mot magen. Oavsett om det används som träningssnacks eller som en enkel belöning, kommer dessa drops att bli en favorit hos din hund. Skäm bort din hund med My favourite DOG Drops with Lamb. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Trainer Treats 500g

  Trainer Treats 500g
  My favourite dog Trainer Treats är små, supersmaskiga belöningsgodisar för hundar av alla raser. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Trainer Treats innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Hearts with Salmon 500g

  Hearts with Salmon 500g
  My favourite dog Hearts with salmon är små, hjärtformade supersmaskiga belöningsgodisar med lax. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Hearts with salmon innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Bones with Lamb 500g

  Bones with Lamb 500g
  My favourite dog Bones with lamb är smaskiga, mjuka belöningsgodisar för hundar av alla raser. Smaksatta med lamm är de oemotståndliga även för de mest kräsna hundarna. De är perfekta till din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Bones with lamb innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Mixed Treats 500g

  Mixed Treats 500g
  My favourite dog Mixed Treats är små, benformade supersmaskiga belöningsgodisar med smak av kött och fisk. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Mixed Treats innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet. 100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 12 cm

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 12 cm
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone 12,5 cm

  Pressed Rawhide chew Bone 12,5 cm
  Berika din hunds liv med tugg som både sysselsätter och ger minskad plackbildning. My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone är tillverkat av kokt råhud och är en riktig favorit hos fyrbenta vänner överallt. Tuggbenet ger inte bara sysselsättning och möjlighet att utöva ett naturligt tuggbeteende utan är också ett sätt att främja god munhygien. Gör din hund glad och erbjud den ett tuggben från My favourite DOG. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Bone 21 cm

  Pressed Rawhide chew Bone 21 cm
  Berika din hunds liv med tugg som både sysselsätter och ger minskad plackbildning. My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Bone är tillverkat av kokt råhud och är en riktig favorit hos fyrbenta vänner överallt. Tuggbenet ger inte bara sysselsättning och möjlighet att utöva ett naturligt tuggbeteende utan är också ett sätt att främja god munhygien. Gör din hund glad och erbjud den ett tuggben från My favourite DOG. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll 20 cm

  Pressed Rawhide chew Roll 20 cm
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks Duck 12 cm, 72g, 6pack

  Twisted Rawhide Sticks Duck 12 cm, 72g, 6pack
  Ge din hund ett smaskigt tuggben med My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Duck! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativ råhud och är lindade med torkat ankkött av humankvalitet för en förhöjd smakupplevelse. Varje tugga av dessa tuggben gör inte bara din hund glad utan främjar även munhälsan genom att minska plack. Perfekt som ett belönande mellanmål eller en sysselsättning för din hund. Ge din hund det bästa med dessa twisted rawhide sticks från My favourite DOG och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide chew Roll Natural 20 cm

  Pressed Rawhide chew Roll Natural 20 cm
  Sysselsättning och munvård i ett? Med My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll - Natural får din hund just detta! Denna pressade tuggbensrulle är tillverkad av råhud och ger din hund möjlighet att utöva sitt naturliga beteende att tugga. Samtidigt rengör tuggandet skonsamt tänderna från plack och motionerar tandköttet. Så ge din hund något att verkligen bita i och låt den uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks Lamb 12 cm, 72g, 6pack

  Twisted Rawhide Sticks Lamb 12 cm, 72g, 6pack
  Erbjud din hund variation på tuggen! My Favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Lamb ger din hund en ny smak - lika delikat som övriga My favourite DOG. Den här varianten består av ren råhud insvept i torkat lammkött av humankvallitet - perfekt för de hundar som älskar smaken av lamm. Din hund får utöva sitt naturliga beteende samtidigt som tuggandet avslägsnar plack och bidrar till bättre munhälsa. Det är en smakupplevelse som din hund inte kommer att kunna motstå! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Dog Lamb Cube´s, 0,5 cm, 400 g

  Dog Lamb Cube´s, 0,5 cm, 400 g
  Variera belöningarna med My Favourite DOG Dog Cube Lamb! Dessa små kubformade godsaker är tillverkade av saftigt torkat lammkött och är det perfekta belöningsgodiset för din bästa vän. Med en diameter på endast 0,5 cm och en låg fetthalt är de perfekta för träning eller som en daglig belöning. Varje tugga är en formlig smakexplosion och kommer att få din hund att tigga om mer! Lätt att bära med sig och enkla att dela, Dog Cubes blir snabbt en favorit hos din fyrbenta vän. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Pressed Rawhide chew Roll 25 cm

  Pressed Rawhide chew Roll 25 cm
  My favourite DOG Pressed Rawhide Chew Roll är en pressad tuggbensrulle som är tillverkad av kokt råhud. Genom att tugga får din hund både utlopp för sitt naturliga beteende och minskad plackbildning. Med en robust konstruktion och en oemotståndlig smak kommer din hund att tugga sig igenom denna rulle med ren förtjusning. Så ge din hund något att bita i och låt dem uppleva den glädje som kommer från att tugga på en riktig favorit! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Chicken Fillet 360g

  Chicken Fillet 360g
  Ge din hund en naturlig och läcker belöning med My favourite DOG Chicken Fillet! Dessa hela, torkade kycklingbröstfiléer är perfekta som en hälsosam och smaskig godbit för din hund. Tillverkade av högkvalitativt kycklingkött av humankvalitet erbjuder dessa filéer en oemotståndlig smak som din hund kommer älska. Varje bit är fullpackad med protein och är skonsamt torkad för att bevara dess naturliga smak och näringsvärde. Ge din hund det bästa med dessa godbitar från My favourite DOG och se dem njuta av varje tugga. Har du en liten hund bör du inte ge en hel filé utan dela den i mindre bitar. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet. Överutfodra inte.
 • Freezedried Duck Dog Cubes 50 g

  Freezedried Duck Dog Cubes 50 g
  Frystorkat godis i kuber. 100% anka. Supergoda godbitar med mycket hög proteinhalt och låg fetthalt.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Rawhide Ring 7,5 cm

  Rawhide Ring 7,5 cm
  Erbjud din hund sysselsättning och tandvård i ett - prova My favourite DOG Rawhide Ring ! Denna ring av kokt råhud är inte bara ett smaskigt tugg, den bidrar också till att rensa bort plack och massera tandköttet - något som är viktigt för munhälsan. Tillverkad av rena naturprodukter ger det din hund möjlighet till viktig stimulans. Den robusta konstruktionen och formen gör att ringen räcker längre - särskilt för hundar som vanligtvis tuggar i sig tuggben mycket snabbt. Så släpp lös tuggmonstret och låt din hund glädjas åt My favourite DOG Rawhide Ring! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Pressed Rawhide Ring 15 cm

  Pressed Rawhide Ring 15 cm
  Låt din hund prova My favourite DOG Pressed Rawhide Ring! Denna hållbara tuggring av kokt råhud räcker länge! Med sin robusta konstruktion är den här formen av tugg perfekt för hundar som annars glufsar i sig tuggben väldigt fort. Stimulerar din hunds naturliga tuggbehov samtidigt som tuggandet också avlägsnar plack och motionerar tandköttet - något som leder till bättre munhälsa. När du ska välja storlek så tänk på att ringen inte ska kunna fastna runt din hunds underkäke så välj hellre en lite större storlek. Låt din hund få njuta av något att bita i! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Munchy Sticks 89mm, 12,5 cm, 900 g, 100pack

  Munchy Sticks 89mm, 12,5 cm, 900 g, 100pack
  Ge din hund My Favourite DOG Munchy Sticks! Dessa naturliga, malda råhudsben och är ett perfekt sätt att hålla din hunds tuggbehov tillfredsställt. Varje tuggben är ungefär 8-9 mm i diameter och 12,5 cm lång, vilket gör det till en bra storlek för hundar i alla storlekar. Din fyrbenta vän kommer att älska konsistensen och den utsökta smaken av Munchy Sticks. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Dog Chicken Cube´s, 0,5 cm, 400 g

  Dog Chicken Cube´s, 0,5 cm, 400 g
  Få din hunds svans att vifta av glädje med My Favourite DOG Dog Cube Chicken! Dessa små kubformade godbitar är tillverkade av torkat kycklingkött och är den perfekta belöningen för din bästa vän. Med en diameter på endast 0,5 cm och en låg fetthalt är de idealiska för träning eller som en daglig belöning. Varje tugga är fullpackad med den läckra smaken av kyckling, vilket gör dem oemotståndliga för din hund. Lätta att ta med sig, Dog Cubes kommer att göra belöningen till en smaskig upplevelse för din fyrbenta vän. Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Dog Beef Cube´s, 0,5 cm, 400 g

  Dog Beef Cube´s, 0,5 cm, 400 g
  Ge din hund en smakupplevelse utöver det vanliga med My Favourite DOG Dog Cube Beef! Dessa små kubformade godbitar är tillverkade av saftigt, torkat nötkött och är den ultimata belöningen för din fyrbenta vän. Med en diameter på endast 0,5 cm och en mycket låg fetthalt är de perfekta för träning eller som en daglig belöning. Lätta att bära med sig och enkla att dela, dessa Dog Cubes blir snabbt en favorit hos både dig och din hund. Ge din hund det bästa med My Favourite DOG Dog Cube Beef! Tänk på att godis och tugg är kompletteringsfoder och aldrig får ersätta ett helfoder av god kvalitet.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Freezedried Lamb Dog Cubes 50 g

  Freezedried Lamb Dog Cubes 50 g
  Frystorkat godis i kuber. 100% lamm. Supergoda godbitar med mycket hög proteinhalt och låg fetthalt. 100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Freezedried Chicken Dog Cubes 50 g

  Freezedried Chicken Dog Cubes 50 g
  Frystorkat godis i kuber. 100% kyckling. Supergoda godbitar med mycket hög proteinhalt och låg fetthalt.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Twisted Rawhide Sticks Chicken 12 cm, 72g, 6pack

  Twisted Rawhide Sticks Chicken 12 cm, 72g, 6pack
  Ge din hund ett smaskigt tuggben i form av My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Chicken! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativ råhud och är lindade med torkat kycklingkött av humankvalitet för en förhöjd smakupplevelse. Varje tugga av dessa tuggben gör inte bara din hund glad utan främjar även munhälsan genom att minska plack. Perfekt som ett belönande mellanmål eller en sysselsättning för din hund. Ge din hund det bästa med dessa twisted rawhide sticks från My favourite DOG och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Freezedried Beef Dog Cubes 50 g

  Freezedried Beef Dog Cubes 50 g
  Frystorkat godis i kuber. 100% nötkött. Supergoda godbitar med mycket hög proteinhalt och låg fetthalt.100% naturliga snacks! Fria från gluten, konstgjorda tillsatser och 0% tillsatt socker
 • Twisted Rawhide Sticks Chicken 12 cm, 360 g, 30pack

  Twisted Rawhide Sticks Chicken 12 cm, 360 g, 30pack
  Ge din hund ett smaskigt tuggben i form av My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Chicken! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativ råhud och är lindade med torkat kycklingkött av humankvalitet för en förhöjd smakupplevelse. Varje tugga av dessa tuggben gör inte bara din hund glad utan främjar även munhälsan genom att minska plack. Perfekt som ett belönande mellanmål eller en sysselsättning för din hund. Ge din hund det bästa med dessa twisted rawhide sticks från My favourite DOG och se den njuta av varje tugga. Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.
 • Twisted Rawhide Sticks XL Chicken 17 cm, 375g, 8pack

  Twisted Rawhide Sticks XL Chicken 17 cm, 375g, 8pack
  Ge din hund en smaskig och mer långvarig tuggupplevelse med My favourite DOG Twisted Rawhide Sticks - Chicken XL! Dessa tuggben är tillverkade av högkvalitativt råhud och lindade med torkat kycklingkött av humankvalitet för en överlägset god smak. Tugget ger din hund inte bara stimulans och sysselsättning utan också en chans att främja sin munhälsa genom att minska plack. Låt din hund få bita tag i tugg från My favourite DOG! Tänk på att godis och tugg endast är kompletteringsfoder och inte ska ersätta ett helfoder av god kvalitet.