Party Pets hundprodukter

 • The Cute Cupcake Hundleksak - The Cute Cupcake

  The Cute Cupcake Hundleksak - The Cute Cupcake
  En mjuk leksak med stoppning och pip i muffinsform från Party Pets som lockar fram lekfullhet och nyfikenhet hos din hund. Passar utmärkt att leka med och forstätta lekandet med då leksaken piper. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!  Pipande leksak som liknar en muffins. Lockar fram lekfullhet och nyfikenhet hos din hund.
 • The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn

  The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en popcornstrut från Party Pets. Leksaken är ca 20 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Puffy Popcorn lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande popcornstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.
 • Icy Ice Cream Hundleksak - The Icy Ice Cream

  Icy Ice Cream Hundleksak - The Icy Ice Cream
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en glasstrut från Party Pets. Leksaken är ca 25 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Icy Ice Cream lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande glasstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.
 • Elite the Strong Friends - Grön eller röd

  Elite the Strong Friends - Grön eller röd
  Strong Friends leksaker är cirka 40 cm långa och tillverkade av extra tåligt brandslangsmaterial. Benen är tillverkade i prassel material, och mitt på finns en punkteringssäker prick med squeaker. OBS! Kommer blandat groda och apa och du kan inte själv bestämma djur vid beställning, utan ett av djuren skickas med din order. Extra tåliga leksaker i brandslangsmaterial
 • Elite The Cute Friends White 23 cm

  Elite The Cute Friends White 23 cm
  Mjuka & söta gossedjur för hund från Party Pets premiumsegment "Elite". Välj mellan anka, hund & kanin. Hundleksaken har ett roligt pipljud i magen för många roliga lekstunder.
 • Hundleksak Xmas Floppy Santa 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Santa 48 cm
  Party Pets Christmas Floppy Santa 48cm är den perfekta hundleksaken för att sprida juls glädje och låta din fyrbenta vän delta i festligheterna!
 • Party Pets Skinnies Björn 55 cm

  Party Pets Skinnies Björn 55 cm
 • Party Pets Skinnies Räv 55 cm

  Party Pets Skinnies Räv 55 cm
  Platt räv med pipÄr din hund på jakt efter en räv? Då tror vi att den här leksaken kommer att göra succè! Hundleksaken i plysch gör lockande pip-ljud vid tryck. Rävens platta form passar utmärkt att fånga, skaka och bära runt på! Storlek: 55 cm  Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Partypets Floppy Leopard 35 cm

  Partypets Floppy Leopard 35 cm
  Partypets Floppy Leopard Grey 35 cm – Leopardgosedjur för hundarPartypets Floppy Leopard Grey är en gullig, prasslande hundleksak som din hund kommer att älska. Med sina 35 cm är den perfekt för alla hundar, små som stora.Den är dessutom enkel att tvätta -Praktiskt!Gullig hundleksak med prasselljud35 cm  
 • Hundleksak Xmas Sticks Raindeer 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Raindeer 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Hundleksak Xmas Floppy Pengvin 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Pengvin 48 cm
  Party Pets Christmas Floppy Penguin 48cm är den perfekta leksaken för att sprida glädje och julefrid till din fyrbenta vän!
 • Party Pets Flamingo 52cm

  Party Pets Flamingo 52cm
 • Party Pets Orm 90 cm

  Party Pets Orm 90 cm
 • Party Pets Skinnies Räv 55 cm

  Party Pets Skinnies Räv 55 cm
 • Party Pets Skinnies Tvättbjörn 55 cm

  Party Pets Skinnies Tvättbjörn 55 cm
 • Party Pets Anka 20 cm

  Party Pets Anka 20 cm
 • Floppy Tiger 33 cm

  Floppy Tiger 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Tiger ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Elephant 35 cm

  Floppy Elephant 35 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Elefant ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Leopard grey 35 cm

  Floppy Leopard grey 35 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Leopard ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Cow 33 cm

  Floppy Cow 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Cow ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Rabbit Grey 33 cm

  Floppy Rabbit Grey 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Rabbit ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Octopus 40 cm mixed

  Octopus 40 cm mixed
  Storlek 40 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Octopus ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Skinnies Racoon Gray 55 cm

  Skinnies Racoon Gray 55 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en tvättbjörn. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Tvättbjörnen har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.
 • Skinnies Fox Orange 55 cm

  Skinnies Fox Orange 55 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en räv. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Räven har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.