Party Pets hundprodukter

 • Hundleksak Party Pets Flat Heads Blandade modeller 80cm

  Hundleksak Party Pets Flat Heads Blandade modeller 80cm
  Stor, mysig hundleksak i plysch med pip och ljud. Säljs i blandade former, det går vid köp ej att välja vilken som skickas.
 • Hundleksak Party Pets Bunny Flower Creme 35cm

  Hundleksak Party Pets Bunny Flower Creme 35cm
  Exklusiv hundleksak från Party Pets tillverkad i ett extra mjukt material. Den gulliga kaninen med pip och prassel är cirka 35 cm lång.
 • Hundleksak Party Pets Skinnies Bear Brun 55cm

  Hundleksak Party Pets Skinnies Bear Brun 55cm
  Platt hundleksak från Party Pets med pip-ljud. Den mjuka plyschleksaken är 55 cm lång.
 • Hundleksak Party Pets Cute Friends Blandade modeller 25cm

  Hundleksak Party Pets Cute Friends Blandade modeller 25cm
  Exklusiva hundleksaker av hög kvalitet från Party Pets med pipljud. Leksaken är ca 25 cm lång och finns i tre olika modeller - hund, anka och kanin.
 • The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn

  The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en popcornstrut från Party Pets. Leksaken är ca 20 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Puffy Popcorn lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande popcornstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.
 • Multisqueaker Mix 30 cm

  Multisqueaker Mix 30 cm
  Hundleksak som är en riktig dröm för hundar som älskar pipleksaker. Leksaken har 12 separata fickor med ett pip i varje.
 • The Cute Cupcake Hundleksak - The Cute Cupcake

  The Cute Cupcake Hundleksak - The Cute Cupcake
  En mjuk leksak med stoppning och pip i muffinsform från Party Pets som lockar fram lekfullhet och nyfikenhet hos din hund. Passar utmärkt att leka med och forstätta lekandet med då leksaken piper. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!  Pipande leksak som liknar en muffins. Lockar fram lekfullhet och nyfikenhet hos din hund.
 • Hundleksak Party Pets Skinnies Fox Brunorange 55cm

  Hundleksak Party Pets Skinnies Fox Brunorange 55cm
  Platt hundleksak från Party Pets med pip-ljud. Den roliga plyschleksaken i form av en räv är 55 cm lång.
 • Hundleksak Party Pets Furry Toys Blandade modeller 75cm

  Hundleksak Party Pets Furry Toys Blandade modeller 75cm
  Roliga hundleksaker från Party Pets som är hela 75 cm långa. Leksaken finns i tre olika modeller, det går vid köp ej att välja vilken som skickas. 
 • Hundleksak Party Pets Snake Blanade färger 90cm

  Hundleksak Party Pets Snake Blanade färger 90cm
  90 cm lång plyschleksak från Party Pets i form av en orm med pipljud. Säljs i blandade färger, det går vid köp ej att välja färg.
 • Skinnies Birds Mix 50 cm

  Skinnies Birds Mix 50 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en fågel. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Fågeln har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.
 • Elite The Cute Friends White 23 cm

  Elite The Cute Friends White 23 cm
  Mjuka & söta gossedjur för hund från Party Pets premiumsegment "Elite". Välj mellan anka, hund & kanin. Hundleksaken har ett roligt pipljud i magen för många roliga lekstunder.
 • Hundleksak Party Pets Squeaky Furry Blandade modeller Ø10cm

  Hundleksak Party Pets Squeaky Furry Blandade modeller Ø10cm
  Exklusiva hundleksaker av hög kvalitet från Party Pets som både studsar och ger ifrån sig pipljud. Leksaken finns i olika modeller och är ca 10 cm.
 • Hundleksak Party Pets Skinnies Racoon Grå 55cm

  Hundleksak Party Pets Skinnies Racoon Grå 55cm
  Platt hundleksak från Party Pets med pip-ljud. Den roliga leksaken i form av en tvättbjörn i plysch är 55 cm lång.
 • Icy Ice Cream Hundleksak - The Icy Ice Cream

  Icy Ice Cream Hundleksak - The Icy Ice Cream
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en glasstrut från Party Pets. Leksaken är ca 25 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Icy Ice Cream lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande glasstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.
 • Hundleksak Party Pets Party Stick Blandade modeller 42cm

  Hundleksak Party Pets Party Stick Blandade modeller 42cm
  Rolig hundleksak i form av en apa, ko, älg eller hund med ljud (model lgår ej att välja vid köp). Den mjukt stoppade plyschleksaken är 42 cm lång. 
 • Elite the Strong Friends - Grön eller röd

  Elite the Strong Friends - Grön eller röd
  Strong Friends leksaker är cirka 40 cm långa och tillverkade av extra tåligt brandslangsmaterial. Benen är tillverkade i prassel material, och mitt på finns en punkteringssäker prick med squeaker. OBS! Kommer blandat groda och apa och du kan inte själv bestämma djur vid beställning, utan ett av djuren skickas med din order. Extra tåliga leksaker i brandslangsmaterial
 • Hundleksak Party Pets Plush Platypus Blandade färger 30cm

  Hundleksak Party Pets Plush Platypus Blandade färger 30cm
  Exklusiv hundleksak av hög kvalitet! Den roliga leksaken är cirka 30 cm lång, har pipljud och säljs i bandade färger, färg går ej att välja vid köp.
 • Party Pets Skinnies Tvättbjörn 55 cm

  Party Pets Skinnies Tvättbjörn 55 cm
 • Party Pets Skinnies Räv 55 cm

  Party Pets Skinnies Räv 55 cm
 • Party Pets Skinnies Björn 55 cm

  Party Pets Skinnies Björn 55 cm
 • Party Pets Orm 90 cm

  Party Pets Orm 90 cm
 • Party Pets Anka 20 cm

  Party Pets Anka 20 cm
 • Party Pets Flamingo 52cm

  Party Pets Flamingo 52cm
 • Hundleksak Xmas Sticks Snowbear 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Snowbear 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Hundleksak Xmas Floppy Pengvin 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Pengvin 48 cm
  Party Pets Christmas Floppy Penguin 48cm är den perfekta leksaken för att sprida glädje och julefrid till din fyrbenta vän!
 • Hundleksak Xmas Sticks Pengvin 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Pengvin 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Hundleksak Xmas Sticks Raindeer 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Raindeer 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Hundleksak Xmas Floppy Reindeer 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Reindeer 48 cm
  Skapa en oförglömlig julstämning för ditt fyrbenta vän med vår Party Pets Christmas Floppy Reindeer på 48 cm – den ultimata hundleksaken för en magisk och lekfull julsäsong!
 • Hundleksak Xmas Floppy Santa 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Santa 48 cm
  Party Pets Christmas Floppy Santa 48cm är den perfekta hundleksaken för att sprida juls glädje och låta din fyrbenta vän delta i festligheterna!
 • Floppy Tiger 33 cm

  Floppy Tiger 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Tiger ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Elephant 35 cm

  Floppy Elephant 35 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Elefant ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Leopard grey 35 cm

  Floppy Leopard grey 35 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Leopard ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Cow 33 cm

  Floppy Cow 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Cow ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Rabbit Grey 33 cm

  Floppy Rabbit Grey 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Rabbit ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Octopussy 40 cm mixed

  Octopussy 40 cm mixed
  Storlek 40 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Octopussy ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Wild Boar 35 cm

  Wild Boar 35 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Mjuka leksaker för hund
 • Skinnies Racoon Gray 55 cm

  Skinnies Racoon Gray 55 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en tvättbjörn. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Tvättbjörnen har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.
 • Elite Bert the Bunny White 38 cm

  Elite Bert the Bunny White 38 cm
  Mjuk & söt gossedjurskanin med pip från Party Pets. Hundleksaken har ett gulligt blommigt tyg som pryder öronen & baktassarna. Förgyll din hunds lekstunder med Bert the bunny.
 • Skinnies Fox Orange 55 cm

  Skinnies Fox Orange 55 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en räv. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Räven har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.
 • Långis Plysch Gray 42 cm

  Långis Plysch Gray 42 cm
  Populärt gosedjur med lång kropp & stort leende. Med pipljud.
 • Teddybear Mix 33 cm

  Teddybear Mix 33 cm
  Hundleksak - härlig & mjuk björn i teddymaterial från Party Pets. Denna mjuka lekkompis kommer din hund att älska!