Perfect Pet hundprodukter

 • Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)

  Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)
  Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cmLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Dessa läckra tuggpinnar med kyckling får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 13 cmAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Rawhide Tuggrulle Chicken Wrap 18 cm 15-pack

  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle Chicken Wrap 18 cm 15-pack
  Dessa fyllda tuggpinnar av råhud från Planet Pet Society är lindade med en smarrig kyckling och har en fyllning som gör att även den mest kräsna hunden bli sugen på att ta sig ett bett.Planet Pet's lindande tuggpinnar med lindad kyckling har en otrolig smak och hjälper till att bidra till en god munhälsa.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Tuggringar 15 cm 10-pack

  Perfect Pet Tuggringar 15 cm 10-pack
  Perfect Pet Tuggringar 15 cm 10-packSlitstark tuggring av pressad råhud!Har du en eller flera hundar i hemmet som älskar att tugga? Nu finns Perfect Pet pressade tuggringar i ett smart storpack för extra långa stunder av sysselsättning. Dessutom är de även mer slitstarka och robusta för att vara länge, bra va?Att tugga är något som ligger naturligt i hundens levnadsstil. Genom att ge din hund de här tuggringarna bidrar du även till att hunden rensar sina tänder och på så vis håller dem friska längre.Förpackningen innehåller 10 stycken 15 cm tuggringar och har en total vikt på 1,5 kg.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Rawhide Tuggrulle Chicken Wrap 18 cm 15-pack

  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle Chicken Wrap 18 cm 15-pack
  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle Chicken Wrap 18 cm 15-packHär har vi ett härligt storpack med läckra tuggben som passar för de flesta hundar! Förpackningen innehåller 15 tuggben som tillsammans väger 1 kg! Tuggbenen är 18 cm långa och passar därför för hundar i de flesta storlekar.Perfect Pet Rawhide Tuggrulle Chicken Wrap är härliga tuggpinnar av råhud - lindade med torkad kyckling! Vi tror att din älskade vovve får svårt att motstå dem!Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 22 cm 10-pack

  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 22 cm 10-pack
  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 22 cm 10-packSmaskiga tuggpinnar av torkad råhud - en riktig klassiker som de flesta hundar älskar!I den här förpackningen finns 10 st tuggben, gjorda av torkad råhud. Pinnarna är 22 cm långa och 3 cm tjocka. Detta gör att de passar för de flesta hundar utom möjligen de allra minsta raserna.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)

  Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)
  Ett 11-pack med härliga tuggpinnar lindade med kyckling, passar perfekt när du vill bjuda din hund på det där lilla extra!En förpackning innehåller 11 stycken ben, ett ben väger ca 9 gramVarje tuggben är 13cm långtTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Lamb Strip (400 g)

  Perfect Pet Lamb Strip (400 g)
  Perfect Pet Lamb StripPerfect Pet Lamb Strip är ett delikat och köttigt godis gjord av färska och naturliga ingredienser. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering, för att helt enkelt skämma bort din hund och är ett gott alternativ och ett nyttigare snacks.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Munchy Stick Tuggpinnar 100-pack

  Perfect Pet Munchy Stick Tuggpinnar 100-pack
  Perfect Pet Munchy Stick Tuggpinnar 100-packBjud din hund på en härlig tuggpinne! Dessa tuggpinnar är riktiga klassiker som de flesta hundar älskar!Att tugga är bra för hundens tänder - det vet de flesta! Dessa tuggpinnar är mer lättuggade och porösa än vanliga pressade tuggrullar och passar därför perfekt till hundar med känslig mun, tänder eller som av någon annan anledning har svårt för hårda tuggben.Förpackningen innehåller 100 stycken 12,5 cm tuggpinnar. Förpackningen väger 1 kg! Perfekt att ha i godislådan och ta fram när du vill bjuda på något gott!Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)

  Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)
  Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cmPerfect Pet Duck Wrapped Tuggben är tuggpinnar av råhud med läcker anka lindad runt sig. De smakar gott, hjälper till att skrapa rent tänderna och ger din hund en stunds sysselsättning. Förvaras torrt, svalt och mörkt.Storlek: 13 cm långaAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Pressed Tuggrulle 15 cm 30-pack

  Perfect Pet Pressed Tuggrulle 15 cm 30-pack
  Perfect Pet Pressed Tuggrulle 15 cm 30-packPressade tuggrullar - smakar gott och gör gott för tänder och mun!Att tugga är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stimulerande stunds tuggande. Ladda skafferiet med detta storpack: 30 st pressade tuggrullar!Förpackningen innehåller 30 stycken 15 cm tuggpinnar med total vikt på 600 g.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Twist Tuggben Lamb 11,5 cm 5-pack

  Perfect Pet Twist Tuggben Lamb 11,5 cm 5-pack
  Perfect Pet Twist Tuggben Lamb 11,5 cm 5-packDessa tuggpinnar är vridna, med både råhud och lamm! De har en härlig smak, och vi rekommenderar dem även till lite mer kräsna hundar!Perfect Pet Twist Tuggben Lamb är 11,5 cm långa, och passar därför till små till medelstora hundar. I förpackningen finns 5 tuggpinnar som du kan ta fram och bjuda på när du vill skämma bort din vovve lite extra!Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Tuna Bites 100 g

  Perfect Pet Tuna Bites 100 g
  Perfect Pet Tuna Bites är smaskiga bitar av tonfisk och kyckling. Perfekt för små hundar, träning och aktivering!Se till att hunden alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras torrt och svalt. Fuktabsorberande påse i förpackningen får inte förtäras.Perfext Pet godis är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Godiset är lättsmält med en låg fetthalt och framför allt - supersmakligt! Dessutom går 1 % av försäljningen av Perfect Pet till välgörande ändamål.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (1 kg)

  Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (1 kg)
  Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cmDessa läckra tuggpinnar fyllda med kyckling får även den mest kräsna hund att vifta på svansen! Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten och dessutom ger dem din hund en härlig stund av sysselsättning.Ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Håll alltid din hund under uppsikt vid förtäring av tuggben och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Tuggbenen är 13 cm långa och är både fyllda med, och lindade med, läcker kyckling! Mums!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Fillet Strip 100 g

  Perfect Pet Chicken Fillet Strip 100 g
  Läckra och mjuka kycklingstrips, perfekta när du vill skämma bort din hund lite extra. Ges som de är eller klipp i mindre bitar om du hellre önskar använda dessa som exempelvis belöning vid träning. Innehåller inga konstigheter eller onödiga tillsatserOmförslutningsbar påseKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 11,5 cm 5-pack

  Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 11,5 cm 5-pack
  För en god och frisk munhälsa - tuggbenet för den mest kräsna hunden!Perfect Pet's vridna tuggben med kyckling kan tillfredställa och stimulera även den mest kräsna hunden. Dessa tuggben bidrar till en god munhälsa och friska tänder samtidigt som den håller din hund sysselsatt och ger den en möjlighet att varva ned.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.   
 • Perfect Pet Chicken Tuggben (1 kg)

  Perfect Pet Chicken Tuggben (1 kg)
  Ett mumsigt tuggben från Perfect Pet med smak av kyckling, välsmakande och hälsosamt för din fyrbenta vän.Dessa tugg är tillverkade av råhud lindade i smarrigt kyckling för lite extra lyx.Att ge tuggben är en perfekt aktivering för hunden vid lugnare tillfällen, eller när du känner att du inte riktigt har tiden att aktivera din hund. Perfekt som fredagssnacks eller när du sitter och jobbar. Hunden kan då aktivera sig själv med detta ben.Tuggben av råhudInlindade i smarrigt kycklingköttKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)

  Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)
  Ett 11-pack med härliga tuggpinnar lindade med kyckling, passar perfekt när du vill bjuda din hund på det där lilla extra!En förpackning innehåller 11 stycken ben, ett ben väger ca 9 gramVarje tuggben är 13cm långtTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Tuggrulle Chicken Wrap 26 cm 3-pack

  Perfect Pet Tuggrulle Chicken Wrap 26 cm 3-pack
  3-pack tuggrullar av oxhud lindade med kyckling, en säker favorit hos de allra flesta hundar!Dessa medelstora tuggrullar är perfekta att ha i skafferiet och ta fram när du vill ge din hund en riktigt trevlig stund!En förpackning innehåller 3 tuggrullar, som vardera väger ca 115 gram.26cm långaTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.  
 • Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (1 kg)

  Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (1 kg)
  Dessa fyllda tuggpinnar av råhud från Perfect Pet är lindade med en smarrig kyckling och har en fyllning som gör att även den mest kräsna hunden bli sugen på att ta sig ett bett.Perfect Pet's lindande tuggpinnar med lindad kyckling har en otrolig smak och hjälper till att bidra till en god munhälsa.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Förpackningen innehåller 13 cm tuggpinnar med total vikt på 1 kg.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (400 g)

  Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (400 g)
  Dessa fyllda tuggpinnar av råhud från Perfect Pet är lindade med en smarrig kyckling och har en fyllning som gör att även den mest kräsna hunden bli sugen på att ta sig ett bett.Perfect Pet's lindande tuggpinnar med lindad kyckling har en otrolig smak och hjälper till att bidra till en god munhälsa.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Förpackningen innehåller 13 cm tuggpinnar med total vikt på 1 kg.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Rice Bites 80 g

  Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Rice Bites 80 g
   Planet Pet Society 2in1 Treats Kyckling & Risbitar är ett godis som kombinerar smaskigt ris och läcker kyckling.Detta godis passar perfekt att använda vid träning eller när du önskar skämma bort din hund.Har en läcker smak av kyckling och ris och kommer garanterat bli en favorit.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Perfect Pet Duck Leaf 160 g

  Perfect Pet Duck Leaf 160 g
  Ett mycket smakrikt godis från Perfect Pet med smak av anka. Perfekt som belöning vid träning, vid träningssök, eller helt enkelt bara som en godbit.Anka är en smak som går hem hos de flesta hundar, dessa godbitar kommer vara riktigt uppskattade!Ge dem som de är eller klipp i mindre bitar och ha som träningsgodis.Låg fetthalt Hög proteinhaltKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)

  Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (400 g)
  Ett 11-pack med härliga tuggpinnar lindade med anka, passar perfekt när du vill bjuda din hund på det där lilla extra!Att tugga på tuggben är bra för hundens tänder och tandkött, och det är också en fin lugn sysselsättning.Varje tuggben har en längd på 13 cmEn förpackning innehåller 11 stycken ben, ett ben väger ca 9 gramTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 13 cm

  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 13 cm
  Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.Ett tuggben av ren råhud. Dessa ben kommer i en storpack med totalt 1kg tuggben. En perfekt storlek till exempelvis retriverhundar.Ge som belöning när din hund gjort något extra bra eller när du önskar ge den en extra treat. Benen är 13cm långa. Perfekt att ha i skafferiet!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Duck Strip (1 kg)

  Perfect Pet Duck Strip (1 kg)
  När du vill bjuda din hund på ett riktigt smarrigt godis utan en massa tillsatsämnen, socker eller spannmål så kommer dessa väl till pass!Dessa strips består av endast ankkött och är således ett utmärkt alternativ till känsliga eller allergiska hundar.Planet Pet Society Dog Duck Strips fungerar utmärkt som belöningsgodis eller när du helt enkelt vill bjuda din vän på något riktigt gott!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 22 cm 10-pack

  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 22 cm 10-pack
  Att tugga på tuggben är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stunds sysselsättning.I den här förpackningen finns 10 st tuggben, gjorda av torkad oxhud. Pinnarna är 22 cm långa. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!Ett perfekt tugg för retrieverhundarTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Twisted Tuggpinne 15 cm 50-pack

  Perfect Pet Twisted Tuggpinne 15 cm 50-pack
  Perfect Pet's storpack med snurrad råhud med totalt 50st 15cm's långa tuggben. Perfekt om du har flera hundar hemma eller gillar att bunkra upp ett större lager.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Tuggringar 15 cm 10-pack

  Perfect Pet Tuggringar 15 cm 10-pack
  Perfect Pet Tuggringar 15 cm 10-packKlassiska tuggringar av rådhud som ger utmärkt tuggmotstånd! Hundar har ett stort tuggbehov och att ge din hund tuggben regelbundet kan främja munhälsan och motverka uppkomsten av tandsten. Dessa tuggringar ger hunden en liten utmaning och en stunds stimulans. Dessa tuggringar kommer i ett storpack om 10 st och passar dig som har flera hundar hemma eller bara vill ha ett lager i skafferiet!Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Perfect Pet Twist Tuggben Lamb 11,5 cm 5-pack

  Perfect Pet Twist Tuggben Lamb 11,5 cm 5-pack
  Detta mumsiga tuggben från Perfect Pet är ett snurrat ben med smak av lamm.Ett perfekt tuggben för känsliga hundar då lamm brukar anses som snällt mot magen. Dessa snurrade tuggben med smak av lamm kommer tillfredsställa även den mest kräsna hunden.Säljes i 5-packLängd per styck 11,5cmTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Pressed Tuggrulle 15 cm 30-pack

  Perfect Pet Pressed Tuggrulle 15 cm 30-pack
  30-pack pressade tuggrullar, en säker favorit hos de allra flesta hundar!Dessa medelstora tuggrullar är perfekta att ha i skafferiet och ta fram när du vill ge din hund en riktigt trevlig stund!En förpackning innehåller 30 tuggrullar, som totalt väger 600 gEtt ben är 15 cm långtTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)

  Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)
  Ett 11-pack med härliga tuggpinnar lindade med anka, passar perfekt när du vill bjuda din hund på det där lilla extra!Att tugga på tuggben är bra för hundens tänder och tandkött, och det är också en fin lugn sysselsättning.Varje tuggben har en längd på 13 cmEn förpackning innehåller 11 stycken ben, ett ben väger ca 9 gramTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 30-pack

  Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 30-pack
  Perfect Pet Chicken Twist Bone 30-pack, ett storpack av riktigt smarriga tuggben som brukar falla även de mest kräsna av hundar i smaken.Benen är tillverkade av kyckling och råhud, ett ben väger ungefär 12 gram.Twistade tuggben med kycklingTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.  
 • Perfect Pet Munchy Stick Tuggpinnar 100-pack

  Perfect Pet Munchy Stick Tuggpinnar 100-pack
  Perfect Pet Munchy Tuggpinne 100-pack är ett härligt storpack av lite mjukare tuggben, baserade på oxhud och tapiocamjöl.Dessa benen lämpar sig även för riktigt små raser samt för hundar med känslig mun och tänder, som kan ha svårt att tugga andra tuggben!Dessa tuggben har en längd 12,5 cm Ett ben väger ca 10 gram.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Beef stick 18cm 12g

  Perfect Pet Beef stick 18cm 12g
  Perfect Pet's Beef stick är 100 % köttbaserad, helt fri från spannmål, tillsatser eller konserveringsmedel.Ges som den är eller klipp i mindre bitar för att ge som belöningsgodis.Längd 18cmVikt 12gTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Lamb Strip (80 g)

  Perfect Pet Lamb Strip (80 g)
  Dessa torkade lammstrimlor är riktigt smakrika, och kan ses som ett lite nyttigare godis då de inte innehåller några onödiga tillsatser eller tillsatt socker.Ge dem som belöning vid träning eller helt enkelt bara som en godbit när du vill skämma bort hunden med något riktigt gott! Lamm är skonsamt mot magen och brukar vara en mycket uppskattad smak hos de allra flesta hundar!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Lamb Strip (400 g)

  Perfect Pet Lamb Strip (400 g)
  Dessa torkade lammstrimlor är riktigt smakrika, och kan ses som ett lite nyttigare godis då de inte innehåller några onödiga tillsatser eller tillsatt socker.Ge dem som belöning vid träning eller helt enkelt bara som en godbit när du vill skämma bort hunden med något riktigt gott! Lamm är skonsamt mot magen och brukar vara en mycket uppskattad smak hos de allra flesta hundar!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Lamb Stick 18 cm

  Perfect Pet Lamb Stick 18 cm
  Perfect Pet's Lamb stick är 100 % köttbaserad, helt fri från spannmål, tillsatser eller konserveringsmedel.Ges som den är eller klipp i mindre bitar för att ge som belöningsgodis.Längd 18cmVikt 12gTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Chicken & Fish Twist 100 g

  Perfect Pet Chicken & Fish Twist 100 g
  Ett hälsosamt godis att belöna din hund med - ge som det är eller klipp i mindre bitar!Dessa godisar är gjorda på naturliga ingredienser från kyckling och torsk. Ett nyttigt sätt att belöna din fyrbenta vän på.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet Mini Chicken Bites 200 g

  Perfect Pet Mini Chicken Bites 200 g
  Smarriga minibitar från Perfect Pet med smak av kyckling. En perfekt storlek för de allra minsta raserna som har svårt att tugga större bitar.Kyckling anses vara en fettsnål och populär proteinkälla som passar de flesta hundar.Mindre bitarFettsnål kycklingKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Duck Leaf 160 g

  Perfect Pet Duck Leaf 160 g
  Perfect Pet Duck Leaf 160 gPerfect Pet Duck Leaf är smala bitar av torkad ankfilé som smakar smaskens och är ett nyttigare sätt att belöna din hund på.Detta är ett delikat och köttigt hundgodis med mycket låg fetthalt och hög proteinhalt. Ge till din hund som en jackpot vid träning, som ett nyttigt mellanmål eller dela i mindre bitar och ha som belöningsgodis!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Fillet (400 g)

  Perfect Pet Chicken Fillet (400 g)
  Perfect Pet Chicken FilletPerfect Pet Chicken Fillet är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100% naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Godiset är lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Dog Chicken Stick 18 cm

  Perfect Pet Dog Chicken Stick 18 cm
  Perfect Pet Chicken Stick 18 cmPlanet Pet Chicken Stick hundgodis med en härlig smak av kyckling. Spannmålsfritt hundgodis som är tillverkat av naturliga ingredienser och är helt fritt från färgämnen och konserveringsmedel.Storlek:18 cm lång12 gDenna goda kycklingstick kan du servera som den är, eller så kan du klippa den i mindre bitar!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Carrot 70 g

  Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Carrot 70 g
  Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Carrot 70 gPerfect Pet 2-in-1 Chicken & Carrot är ett smaskigt och delikat godis som kombinerar smakrika morot- och rispinnar med köttig kyckling. Morot smakar gott och innehåller vitamin A och fiber. Godiset har gott om proteiner (20%), vitaminer och fiber och har samtidigt en låg fetthalt (1%). Det smaskiga godiset passar utmärkt för att aktivera din hund eller för att helt enkelt bara skämma bort honom eller henne lite extra ibland!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Perfect Pet Chicken Fillet (1 kg)

  Perfect Pet Chicken Fillet (1 kg)
  Perfect Pet Chicken FilletPerfect Pet Chicken Fillet är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100% naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Godiset är lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Tuggben (400 g)

  Perfect Pet Chicken Tuggben (400 g)
  Perfect Pet Chicken TuggbenPerfect Pet Chicken Tuggben är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna din hund.Tuggbenen är tillverkade av råhud som lindats med läckert kycklingkött, och vi tror att din vovve kommer älska dem! Tuggben ger din hund en stund av lugn aktivering, och det kan bli en trevlig rutin, t.ex. på fredagkvällarna eller när du jobbar och behöver att hunden sysselsätter sig med något en stund.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Rice Bites 80 g

  Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Rice Bites 80 g
  Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Rice Bites 80 gPerfect Pet 2-in-1 Chicken & Rice Bites kombinerar smaskigt kycklingkött och energirikt ris i knapriga bitar. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering eller helt enkelt bara för att skämma bort din hund.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (400 g)

  Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cm (400 g)
  Perfect Pet Fylld Tuggpinne med Kyckling 13 cmDessa läckra tuggpinnar fyllda med kyckling får även den mest kräsna hund att vifta på svansen! Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten och dessutom ger dem din hund en härlig stund av sysselsättning.Ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Håll alltid din hund under uppsikt vid förtäring av tuggben och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Tuggbenen är 13 cm långa och är både fyllda med, och lindade med, läcker kyckling! Mums!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Tuggben (1 kg)

  Perfect Pet Chicken Tuggben (1 kg)
  Perfect Pet Chicken TuggbenPerfect Pet Chicken Tuggben är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna din hund.Tuggbenen är tillverkade av råhud som lindats med läckert kycklingkött, och vi tror att din vovve kommer älska dem! Tuggben ger din hund en stund av lugn aktivering, och det kan bli en trevlig rutin, t.ex. på fredagkvällarna eller när du jobbar och behöver att hunden sysselsätter sig med något en stund.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 11,5 cm 5-pack

  Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 11,5 cm 5-pack
  Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 11,5 cm 5-packHåll munhälsan god och tänderna friska!Perfect Pet Twist Tuggben Chicken kommer i ett praktiskt 5-pack med 11,5 cm långa tuggben som passar små till medelstora hundar.Har du en hund som låter vanliga tuggben förbli orörda på golvet? Perfect Pets vridna tuggben med kyckling får även den mest kräsna hund att vilja tugga! Förutom att tuggbenen bidrar till en sund munhälsa och friska tänder så ger dem också din hund en härlig stunds sysselsättning och möjlighet att varva ned.Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se till att den alltid har tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Fillet Strip 100 g

  Perfect Pet Chicken Fillet Strip 100 g
  Perfect Pet Chicken Fillet Strip 100 gBjud din hund på dessa saftiga kycklingstrips! Detta hundgodis passar perfekt som ett mumsigt snacks när du vill skämma bort din vovve lite extra. De mjuka stripsen är lätta att dela i mindre delar om du hellre vill använda dem som träningsgodis. Perfect Pet Chicken Fillet Strips innehåller inga konstigheter och onödiga tillsatser. Den smarta påsen är omförslutningsbar så att hundgodiset håller sig fräscht länge!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Tuggrulle Chicken Wrap 26 cm 3-pack

  Perfect Pet Tuggrulle Chicken Wrap 26 cm 3-pack
  Perfect Pet Tuggrulle Chicken Wrap 26 cm 3-packTuggrullar lindade med kyckling - smaskens!Låt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Dessa läckra tuggben med kyckling får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 26 cm, kommer i förpackning om 3 stycken tuggrullar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)

  Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)
  Perfect Pet Chicken Wrapped Tuggben 13 cmLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Dessa läckra tuggpinnar med kyckling får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 13 cmAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 30-pack

  Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 30-pack
  Perfect Pet Twist Tuggben Chicken 30-packSmaskigt tuggben med kyckling!Har du en hund som låter vanliga tuggben förbli orörda på golvet? Perfect Pets vridna tuggben med kyckling får även den mest kräsna hund att vilja tugga! Förutom att tuggbenen bidrar till en sund munhälsa och friska tänder så ger dem också din hund en härlig stunds sysselsättning och möjlighet att varva ned.Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se till att den alltid har tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Mini Chicken Bites 200 g

  Perfect Pet Mini Chicken Bites 200 g
  Perfect Pet Mini Chicken Bites 200 gSmaskigt hundgodis som passar små hundar eller som träningsgodis till hundar av de flesta storlekar. Detta hundgodis kommer i mycket små bitar - så om du vill träna en massa tricks och belöna mycket - utan att addera alltför mycket fett till hundens kost - så passar dessa perfekt.Perfect Pet Mini Chicken Bites innehåller en hög halt av läcker kycklingfilé och tack vare detta så är de fettsnåla och rika på protein!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Tuggben (400 g)

  Perfect Pet Chicken Tuggben (400 g)
  Ett mumsigt tuggben från Perfect Pet med smak av kyckling, välsmakande och hälsosamt för din fyrbenta vän.Dessa tugg är tillverkade av råhud lindade i smarrigt kyckling för lite extra lyx.Att ge tuggben är en perfekt aktivering för hunden vid lugnare tillfällen, eller när du känner att du inte riktigt har tiden att aktivera din hund. Perfekt som fredagssnacks eller när du sitter och jobbar. Hunden kan då aktivera sig själv med detta ben.Tuggben av råhudInlindade i smarrigt kycklingköttKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Perfect Pet Dog Lamb Stick 18 cm

  Perfect Pet Dog Lamb Stick 18 cm
  Perfect Pet Lamb Stick 18 cmPlanet Pet Lamb Stick hundgodis med en härlig smak av lamm. 100% köttbaserat hundgodis som är tillverkat av naturliga ingredienser och är helt fritt från spannmål, färgämnen och konserveringsmedel. Du kan servera detta godis som det är, som en hel pinne, eller så kan du klippa eller bryta den till mindre bitar.Storlek:18 cm lång12 gDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Lamb Strip (80 g)

  Perfect Pet Lamb Strip (80 g)
  Perfect Pet Lamb StripPerfect Pet Lamb Strip är ett delikat och köttigt godis gjord av färska och naturliga ingredienser. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering, för att helt enkelt skämma bort din hund och är ett gott alternativ och ett nyttigare snacks.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Dog Beef Stick 18 cm

  Perfect Pet Dog Beef Stick 18 cm
  Perfect Pet Beef Stick 18 cmPlanet Pet Beef Stick hundgodis med en härlig smak av biff. Detta är ett spannmålsfritt hundgodis som är tillverkat av naturliga ingredienser och helt fritt från färgämnen och konserveringsmedel.Storlek:18 cm lång12 gDetta hundgodis går att ge som det är, hela pinnen, när du vill bjuda på något extra gott och riktigt skämma bort din vovve! Du kan också välja att klippa pinnen till mindre bitar om du skulle vilja det!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Perfect Pet Tuna Bites 100 g

  Perfect Pet Tuna Bites 100 g
  Perfect Pet Tuna Bites 100 gPerfect Pet Tuna Bites är ett välsmakande sätt att belöna din hund. Godbitarna passar perfekt som träningsgodis! Godiset är lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden! Perfect Pet Tuna Bites är rika på tonfisk, och vi tror att din hund kommer älska dem!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)

  Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cm (100 g)
  Perfect Pet Duck Wrapped Tuggben 13 cmPerfect Pet Duck Wrapped Tuggben är tuggpinnar av råhud med läcker anka lindad runt sig. De smakar gott, hjälper till att skrapa rent tänderna och ger din hund en stunds sysselsättning. Förvaras torrt, svalt och mörkt.Storlek: 13 cm långaAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Twisted Tuggpinne 15 cm 50-pack

  Perfect Pet Twisted Tuggpinne 15 cm 50-pack
  Perfect Pet Twisted Tuggpinne 15 cm 50-packHar du en eller flera hundar hemma kan det här storpacket med härliga tuggpinnar av råhud passa utmärkt. Antingen varar dem längre eller så räcker dem till fler små magar. Tuggpinnarna både rensar tänderna, förebygger tandsten och stärker hundens käkar och dessutom ger dem din hund en härlig stund av sysselsättning. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Förpackningen innhåller 50 stycken 15 cm tuggpinnar, total vikt 800 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Duck Strip (1 kg)

  Perfect Pet Duck Strip (1 kg)
  Perfect Pet Duck StripPerfect Pet Duck Strip är ett delikat och köttigt godis gjort av färska och naturliga ingredienser. Detta köttiga godis smakar smaskens och kan användas i en massa olika situationer när du vill belöna din hund. Du kan vara säker på att du ger din hund ett rent och naturligt godis helt utan konstgjorda ämnen eller tillsatser.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 13 cm

  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 13 cm
  Perfect Pet Rawhide Tuggrulle 13 cmHär har vi en riktig klassiker! Rullade tuggben av torkad råhud! Tuggbenen uppskattas av de flesta hundar, och de ger en lugn stund av sysselsättning. Belöna hunden med ett tuggben efter en lång dag, när den varit extra duktig eller när du helt enkelt vill ge den något gott och mysigt!Denna förpackning innehåller ett helt kilo med tuggrullar - perfekt att ha i godisskåpet!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Perfect Pet Chicken & Fish Twist 100 g

  Perfect Pet Chicken & Fish Twist 100 g
  Perfect Pet Chicken & Fish Twist 100 gPerfect Pet Chicken & Fish Twist smakar smaskens och är ett nyttigt sätt att belöna din hund på. Det är ett delikat och köttigt godis gjort på naturliga ingredienser från kyckling och torsk. Ge till din hund som en jackpot vid träning, som ett smaskigt mellanmål eller dela i mindre bitar och ha som belöningsgodis!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Perfect Pet Chicken Fillet (400 g)

  Perfect Pet Chicken Fillet (400 g)
  Perfet Pet Chicken Fillet är ett riktigt smaskigt hundgodis med endast naturliga ingredienser. Godiset består av torkat kycklingkött och kan användas till belöning vid träning eller helt enkelt när du vill bjuda din vovve på det lilla extra!Detta är ett fettsnålt och lättsmält godis som går hem hos de flesta!Välsmakande godisar framställda helt utan tillsatser eller konserveringsmedel.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Chicken Stick 18 cm

  Perfect Pet Chicken Stick 18 cm
  Perfect Pet's Chicken stick är 100 % köttbaserad, helt fri från spannmål, tillsatser eller konserveringsmedel.Ges som den är eller klipp i mindre bitar för att ge som belöningsgodis.Längd 18cmVikt 12gTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Carrot 70 g

  Perfect Pet 2-in-1 Chicken & Carrot 70 g
  Morötter är en stor favorit hos många hundar, dessutom är det nyttigt och har ett högt innehåll av vitamin A och E.Planet Pet 2-In-1 Chicken & Carrot är hundgodisbitar med kyckling och morot.Detta godis har en hög halt protein, hela 20% samt en låg fetthalt på 1%. Ett extra lyxigt treat att ge din hund när den verkligen förtjänar det! Förpackningen innehåller 70 g.Låg fetthaltHögt proteininnehållKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Perfect Pet Chicken Fillet (1 kg)

  Perfect Pet Chicken Fillet (1 kg)
  Perfet Pet Chicken Fillet är ett riktigt smaskigt hundgodis med endast naturliga ingredienser. Godiset består av torkat kycklingkött och kan användas till belöning vid träning eller helt enkelt när du vill bjuda din vovve på det lilla extra!Detta är ett fettsnålt och lättsmält godis som går hem hos de flesta!Välsmakande godisar framställda helt utan tillsatser eller konserveringsmedel.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!