Planet Pet Society hundprodukter

Det finska varumärket Planet Pet Society grundades 2009 och har ett sortiment av husdjursmat för katter och hundar. Helfodret är fritt från vete och i torrfodret är det kött som är huvudingrediens.

1% av all försäljning donerar Planet Pet Society till välfärd för djur. Det är olika organisationer som får ta del av bidragen där det år 2020 var Rhodes Animal Welfare Shelter - ett härbärge för djur på Rhodos, Grekland.

Exempel på hundprodukter från Planet Pet

 • Planet Pet Society Dog Dental Sticks Mint & Sage 7-pack

  Planet Pet Society Dog Dental Sticks Mint & Sage 7-pack
  Planet Pet Society Dog Dental Sticks Mint & Sage 7-packBehöver din vovve få en fräschare andedräkt? Dessa läckra tuggpinnar innehåller ingredienser som skyddar tandkött och tänder samtidigt som de motverkar plackbildning. De luktar fräscht av mint och salvia och den halvmjuka konsistensen hjälper till att gnugga bort plack från tänderna under tiden som vovven gnager på sin godbit.En förpackning innehåller 7 stycken dental sticks.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten! Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Förpackningen är helt återvinningsbar.
 • Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (2,5 kg)
  Torrfoder för den känsliga hunden baserat på kött från kalkon!Har du en hund som behöver särskild omvårdnad på grund av känslighet mot vissa foder och födoämnen? Detta foder från Planet Pet Society är tillverkat efter ett recept med särskilt skonsamma ingredienser som dessutom har låg allergen profil. Fodret är baserat på färskt kött från kalkon av utmärkt kvalitet, det innehåller även havre, ärta och äpple som tillför fibrer på ett sätt som är milt för matsmältningssystemet. Kalkonkött har en mycket hög smältbarhet och är lättupptagligt för kroppen vilket gör att näringen tillgodgörs på ett optimalt sätt. Självklart är även laxolja en del av komponenterna eftersom att det innehåller ordentligt med omega 3 fettsyror som är essentiella för frisk hud och päls, dessutom gör det gott för immunförsvaret i största allmänhet!Planet Pet, ett varumärke med stark miljöprofil!Som en bonus när du väljer djurfoder från Planet Pet Society får du en produkt som har ett mycket lågt klimatavtryck. Varumärket jobbar hårt för att vara världsledande med att hålla en stark miljöprofil, bland annat genom ett så kallat ”second chance” program där man tar tillvara på inälvor och köttdelar samt frukt och grönsaker som inte passar den standard för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina djurfoder, samtidigt använder man sig i första hand av lokalproducerat, återvunnet och hållbart! Dessutom går 1% av deras vinster oavkortat till välgörande projekt världen över! En win win!Planet Pet Sensitive Thanks given Turkey är:Helfoder av premiumkvalitetBaserat på färskt kalkonköttSkonsamt för känsliga hundarFrån ett varumärke med stark miljöprofil
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals 260 g
  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals 260 gHär har vi ett spannmålsfritt våtfoder med låg klimatpåverkan! Planet Pet Society satsar hårt på att främja vår miljö, och med detta fodret tar de detta ett steg längre!Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals består, som namnet antyder, av säsongens råvaror. Det innebär att man använt de råvaror i fråga om kött och frukt som det fanns mycket av just när denna batchen av fodret tillverkades.Innehållet i fodret kan således variera mellan olika förpackningar, och har du en känslig eller allergisk hund så skulle vi därför rekommendera ett annat foder.Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals är ett komplett helfoder men kan självklart även ges som komplement till ett torrfoder!Planet Pet Society är med i 1% for the Planet, och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance ChickenLetar du efter ett smaskigt och torrfoder med låg klimatpåverkan? Har du en vuxen hund av stor ras? Perfekt, då tycker vi att du ska ge Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken en chans!Fodret är särskilt anpassat för vuxna hundar av stora raser, över 25 kg i kroppsvikt!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Stöttar ben och lederFrämjar friska och starka tänderFrämjar starka, friska musklerBra för hud och pälsEtt klimatsmart valVad gör detta foder klimatsmart, och vad innebär Second Chance Chicken?Jo, det är faktiskt så att det här torrfodret innehåller kyckling som fått en andra chans! Planet Pet Society tar vara på ingredienser som kasseras när man skapar mat till oss människor. T.ex. så rensar man bort en massa näringsriktiga och nyttiga kyckling-organ. Dessa återfinner du i detta fodret!Planet Pet Society tar också exempelvis vara på äppelfibrer som blivit över när man tillverkar äppeljuice!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Second Chance Chicken 200 g

  Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Second Chance Chicken 200 g
  Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Second Chance Chicken 200 gSpannmålsfria hundkex i form av hundben till din vuxna hund och valp. Hundgodiset både smakar gott för din hund och innehåller dessutom fler hälsofrämjande ingredienser.Kyckling är den enda animaliska proteinkällan och utöver det innehåller detta godis linfröolja som är en bra källa till omega 3 fettsyror. Hundkexen innehåller även tranbär som är fulla med antioxidanter och hjälper till att stötta urinvägarnas hälsa. Godiset är smakligt och luktar mycket, perfekt att gömma några godisbitar och låta hunden leta upp dem eller använda dem i någon aktiveringsleksak. Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.  
 • Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Puppy Second Chance ChickenHär har vi ett komplett helfoder för din växande valp! Detta är ett smaskigt torrfoder som passar för valpar av alla raser! När valpen blivit ca 1 år gammal så är det dags att gå över till ett vuxenfoder. Stora raser kan med fördel äta valpfoder något längre.Detta fodret är välsmakande och klimatsmart, och har en massa olika hälsofördelar för din valp!Stöttar valpens tillväxt och utvecklingStöttar matsmältningen och immunförsvaretBra för hud och pälsBra för leder, skelett och tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör fodret klimatsmart, och varför heter det Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår planet och vår miljö! När mat till oss människor tillverkas så är det massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ, som sorteras bort. När man vill verkar äppeljuice så sorteras nyttiga äppelfibrer bort. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Kycklingen i detta foder har helt enkelt fått en andra chans!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Functional Snack Immunity Second Chance Chicken 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Snack Immunity Second Chance Chicken 150 g
  Planet Pet Society Dog Functional Snack Immunity Second Chance Chicken 150 gSmaskigt hundgodis utan spannmål, soja och genmodifierade produkter. Det här godiset har kyckling som enda animaliska proteinkällan, vilket vovven säkert kommer tycka är smaskens! Godiset är format som hundben och konsistensen är halvmjuk vilket gör bitarna lätta att dela utan att de smular allt för mycket. Perfekt för många repetitioner under träningspasset. Godiset innehåller även svarta vinbär vilket hjälper till att boosta immunförsvaret. Det passar både till vuxna hundar och valpar, förutsatt att man inte ger dem för stor mängd. Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged SalmonHär har vi ett läckert torrfoder som är särskilt anpassat för små vuxna hundar, upp till 10 kg i kroppsvikt.Fodret är ett smart miljöval och har läcker smak av lax - vi tror att din lilla vovve kommer älska det!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Klimatsmart hundmatBra för hud och pälsBra för skelett och lederBra för musklerBra för tänderVad gör detta foder till ett klimatsmart foder? Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society tar vara på produkter som rensas bort när mat till oss människor skapas. De tillvaratar ingredienser som är nyttiga och näringsrika, men som vi inte använder i mat till människor. Detta kallas up-cycling och är självklart jättebra för miljön!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Functional Urinary Kalkon 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Urinary Kalkon 150 g
  Läckra godbitar innehållande bl.a kalkon, ärtor, kollagen, kycklinglever och torkade tranbär.Lax – en källa till omega-3-fettsyror, stöd för hud och pälsBerikad med tranbär – urinvägsstödInnehåller EU-godkända konserveringsmedelDessa spannmålsfria- och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta att vifta på svansen.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Dentaltugg Mint & Salvia 7-pack

  Planet Pet Society Dog Dentaltugg Mint & Salvia 7-pack
  Hälsosamma tuggben med smak av mint och salvia som ger din hund en fräsch doft i munnen.Välj smart - välj Planet Pet - bra för hunden och bra för planeten!Låt din hund sniffa upp dessa hållbara tuggben gjorda av produkter som annars går rakt ner i soporna helt utan anledning. Dessa tuggben är halvmjuka och passar för både fullvuxna hundar och valpar. Säljs i en förpackning om 7st.Förebyggande för uppkomsten av tandsten och plackInnehåller EU-godkända konserveringsmedelTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. 
 • Planet Pet Society Dog Hundgodis Säsongens Mix 200 g

  Planet Pet Society Dog Hundgodis Säsongens Mix 200 g
  Smarriga godbitar innehållande olika bitar av kött, gula ärtor, potatis, ärtprotein, säsongsanpassad frukt- & örter.Innehåller EU-godkända naturliga antioxidanter: tokoferolextrakt från vegetabilisk olja (1b306(i), askorbylpalmitat (1b304) & rosmarinextrakt.Dessa spannmålsfria- och smakrika godbitar kommer få din hund på gott humör!Godisarna är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Hundgodis Kyckling 200 g

  Planet Pet Society Dog Hundgodis Kyckling 200 g
  Läckra godbitar innehållande kyckling, gula ärtor, potatis, ärtprotein, äpple, linfrö, torkade tranbär och morötter.Linfröolja – källa till omega-6-fettsyror (ALA)Tranbär – rika på antioxidanter, urinvägsskyddMindre form som även lämpar sig för valparDessa spannmålsfria- och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att hoppa av lycka.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Hundgodis Kalkon 200 g

  Planet Pet Society Dog Hundgodis Kalkon 200 g
  Godbitar innehållande kalkon protein, gula ärtor, potatis, ärtprotein, äpple, linfrö, torkad fänkål-, palsternacka & aroniabär.• Linfröolja – källa till omega-6-fettsyror (ALA)• Fänkål – matsmältningsstöd• Aroniabär– en naturlig källa till vitamin C och fibrerDessa spannmålsfria- och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att hoppa av lycka.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon 260 g
  Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon 260 gDetta spannmålsfria våtfoder är ett bra val för dig som miljömedveten hundägare! Fodret är baserat på kyckling och lax och har en hög kötthalt!Kycklingen och laxen gör detta foder till ett välsmakande val för vuxna hundar av alla raser. Detta foder är ett komplett helfoder men kan självklart även ges som komplement. Då fodret kommer i relativt små påsar så rekommenderar vi det som helfoder i första hand för dig som har en liten hund. För en stor hund blir det väldigt många påsar per dag, så vi rekommenderar då att detta foder ges som komplement till den ordinarie kosten!Vad är det som gör detta foder till ett klimatsmart val?Planet Pet Society arbetar för att minska svinn - de använder nämligen råvaror som annars hade kastats! De satsar hårt på att använda lokala råvaror och på att använda delar av djur, såsom inälvor, som annars hade kastats.Planet Pet Society är med i 1% for the Planet, och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Functional Digestion Lax 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Digestion Lax 150 g
  Läckra godbitar innehållande lax, ärtor, vegetabilisk olja, kycklingprotein, kollagen, kycklinglever samt torkad oregano.Lax – en källa till omega-3-fettsyror, stöd för hud och pälsBerikad med oregano – Stöd för mag-tarmkanalenInnehåller EU-godkända konserveringsmedelDessa spannmålsfria- och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att hoppa av lycka.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Functional Immunity Kyckling 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Immunity Kyckling 150 g
  Smarriga bitar innehållande kyckling, ärtor, vegetabilisk olja, frystorkad kyckling, kollagen, kycklinglever och torkade svarta vinbär.Lax – en källa till omega-3-fettsyror, stöd för hud och päls?Berikad med svarta vinbär – immunitetsstödInnehåller EU-godkända konserveringsmedelDessa spannmålsfria- och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att hoppa av lycka.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Gris 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Gris 90 g
  Ett läckert godis framställt på färsk kyckling- och gris samt frysta tranbär. Blir snabbt en favorit!Dessa godbitar har en spännande form som gör de extra intressanta för hunden. Bitarna är fyllda med antioxidanter från rosmarinextrakt samt tokoferol extrakt från vegetabiliska oljor. Dessa bitar kan du ge till hunden med gott samvete.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Lax 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Lax 90 g
  Godbitar innehållande färsk- kalkon, kyckling och lax med en hög proteinhalt.Dessa spannmålsfria och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att vifta på svansen!Bitarna är fyllda med antioxidanter från rosmarinextrakt samt tokoferol extrakt från vegetabiliska oljor. Man har även tillsatt grönläppad mussla för att främja friska leder. Dessa bitar kan du ge till hunden med gott samvete.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey 260 g
  Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey 260 gDetta läckra våtfoder är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar med lite känsligare mage! Detta är ett spannmålsfritt alternativ med hög kötthalt. Fodret är baserat på kyckling och kalkon och har självklart en härlig smak som vi tror att din hund kommer älska!Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey är ett komplett helfoder men fungerar självklart också att ge som komplement till ett torrfoder.Detta är ett bra val för dig som miljömedveten hundägare - men varför?Jo, Planet Pet Society satsar hårt på korta transportvägar och låg klimatpåverkan, och de donerar pengar till att hjälpa vår planet!Men inte nog med det - det är nämligen också så att flera av råvarorna i fodren är sådana som annars skulle ha kastats. T.ex. så använder man organ från kyckling, och inte bara köttet. Detta minskar matsvinnet, och det gillar vi!Planet Pet Society är med i 1% for the Planet, och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Skin & Coat Lax 260 g

  Planet Pet Society Dog Skin & Coat Lax 260 g
  Läckert våtfoder till hund med smak av lax!Ett foder som gynnar hundens hud & päls tack vare omega-syrorna.Ett utmärkt foder för hundar som behöver extra omtanke för hud och päls. Innehåller naturliga fettsyror från lax, omega-3 samt omega-6.Fodret innehåller inget benmjöl utan endast råvaror från färsk lax.
 • Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 g
  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 gHär har vi ett riktigt läckert våtfoder som du kan servera som helfoder eller som ett komplement till torrfoder!Fodret är baserat på kyckling och passar för vuxna hundar av alla raser! Med tanke på att påsarna är ganska små så rekommenderar vi det som helfoder främst till små raser - annars blir det väldigt många påsar per dag!Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken har hög kötthalt vilket går hand i hand med hundens naturliga kost. Det är fritt från spannmål vilket passar hundar som är känsliga emot detta.Vad är det som gör detta foder till ett klimatsmart val?Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society, förutom att donera pengar till organisationer som hjälper vår planet och att satsa på lokala råvaror, använder råvaror som kanske annars hade kastats. Man använder i detta fodret t.ex. organ från kyckling istället för bara köttet. Detta minskar matsvinnet!Planet Pet Society är med i organisationen 1% for the Planet, och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Jerky Second Chance Chicken 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Second Chance Chicken 90 g
  Planet Pet Society Dog Jerky Second Chance Chicken 90 gPlanet Pet Society Dog Jerky Second Chance Chicken hundgodis ger ett nytt och uppskattat liv åt restprodukterna från kalkon- och kycklingindustri! Dessa spannmåls- och sojafria godbitar är gjorda av färska ingredienser och berikade med naturens egen antioxidantblandning av rosmarin- och tokoferolextrakt för ökad hållbarhet.Planet Pet Society använder ingredienser som t.ex. inälvsmat och slaktbiprodukter som annars skulle bli dyrt och miljöskadligt matavfall från livsmedelsindustrin. Till och med förpackningen är återvinningsbar. Varje produkt är märkt med sin beräknade koldioxidavtryck.Planet Pet Societys godbitar tillverkas i EU och alla ingredienser kommer från Europa. Förutom god smak har recepten utvecklats med hållbarhet i åtanke: koldioxidavtryck och effektiv användning av råvaror.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Dog Jerky Super Salvaged Salmon 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Super Salvaged Salmon 90 g
  Planet Pet Society Dog Jerky Super Salvaged Salmon 90 gPlanet Pet Society Dog Jerky Super Salvaged Salmon hundgodis ger ett nytt och uppskattat liv åt goda restbitar av kalkon och lax! Planet Pet Society har ett starkt miljötänk, och man använder delar av djuren som annars hade kastats. Man använder t.ex. delar av lax och kyckling som sorterats ut ur livsmedelsindustrin.Planet Pet Society Dog Jerky Super Salvaged Salmon innehåller även grönläppad mussla som är bra för lederna. Dessa spannmåls- och sojafria godbitar går att servera som de är, eller så kan du klippa dem i mindre bitar och ha som träningsgodis!Planet Pet Society tillverkar foder och godis för miljömedvetna hundägare! Förpackningen är återvinningsbar och varje produkt är märkt med sitt beräknade koldioxidavtryck.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Dog Jerky CO2 Saving Seasonals 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky CO2 Saving Seasonals 90 g
  Planet Pet Society Dog Jerky CO2 Saving Seasonals 90 gPlanet Pet Society Dog Jerky CO2 Saving Seasonals hundgodis ger ett nytt liv åt säsongens goda restbitar av bl.a. kyckling och gris!Planet Pet Society älskar djur, och vår planet! Deras foder och godis innehåller restbitar från bl.a. livsmedelsindustrin - fullgoda och nyttiga ingredienser som annars hade gått till spillo! Miljlötänket går extra långt i CO2 Saving Seasonals som faktiskt har lite olika innehåll beroende på vilken batch man tittar på. Planet Pet Society använder det som finns tillgängligt just när godiset tillverkas, t.ex. kyckling.Det här läckra godiset är format som strimlor som du kan servera som de är, eller klippa till mindre bitar och ha som träningsgodis. Godiset innehåller också tranbär, A-vitamin och har en härlig smak av lever. Dessa spannmåls- och sojafria godbitar är gjorda av färska ingredienser och berikade med naturens egen antioxidantblandning av rosmarin- och tokoferolextrakt för ökad hållbarhet.Planet Pet Societys godbitar tillverkas inom EU och alla ingredienser kommer från Europa. Förutom god smak har recepten utvecklats med hållbarhet i åtanke: koldioxidavtryck och effektiv användning av råvaror. Ingredienserna tar också hänsyn till säsongens tillgänglighet, vilket bidrar till att ytterligare minska matsvinnet.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Dog Functional Snack Digestion Super Salvaged Salmon 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Snack Digestion Super Salvaged Salmon 150 g
  Planet Pet Society Dog Functional Snack Digestion Super Salvaged Salmon 150 gSupergott hundgodis utan spannmål, soja och genmodifierade produkter. Vill du bjuda din vovve på något riktigt gott, prova det här hundgodiset från Planet Pet. Med lax som största animaliska proteinkällan innehåller de här gottebitarna Omega-3 fettsyror som hjälper hundens päls att hålla sig fin. Godisbitarna är även berikade med oregano som stöttar mag- och tarmsystemet. Fettinnehållet är relativt lågt med sina 4% så det är ett perfekt träningsgodis att använda utan att tillföra allt föt många extra kalorier.Konsistensen på godisbitarna är halvmjuk vilket gör dem lätta att dela men utan att de smular så mycket. Perfekta att stoppa i fickan inför promenaden.Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Functional Snack Urinary Thanks Given Turkey 150 g

  Planet Pet Society Dog Functional Snack Urinary Thanks Given Turkey 150 g
  Planet Pet Society Dog Functional Snack Urinary Thanks Given Turkey 150 gHundgodis utan spannmål, soja och genmodifierade produkter. Din hunds nya favorit?Ett halvmjukt hundgodis som går lätt att dela och snabbt att äta är perfekt när ni vill träna nya trick, belöna önskvärda beteenden på promenaden eller varför inte bara skämma bort sin pälskling med en gottebit för att hen är söt? Konsistensen gör också att den här godisen inte smular så mycket på händer och i fickan.Den här sorten har kalkon som sin största animaliska proteinkälla plus tillsatt torkad tranbär för att ge lite boost till urinvägarna. Planet Pet använder mestadels råvaror som blir över från humankonsumtionen och omvandlar dem till hundgodis och hundmat så att de inte går till spillo. Företaget jobbar hårt på att minska sitt klimatavtryck. Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Thanks Given Turkey 200 g

  Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Thanks Given Turkey 200 g
  Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Thanks Given Turkey 200 gKrispiga Planet Pet Society Dog Cracker Thanks Given Turkey godbitar är välsmakande och innehåller ingredienser som stödjer din hunds välbefinnande. Linfröolja tillför viktiga omega-6-fettsyror, fänkål stödjer matsmältningen och motverkar gasbildning, och aronia är en naturlig källa till C-vitamin och fibrer.Planet Pet Society älskar djur, och vår planet! Deras foder och godis innehåller delar av t.ex. kyckling, kalkon och annat som sorterats bort från livsmedelsindustrin. T.ex. så äter vi människor bröst och lår från kalkonen, men inälvorna slängs trots att de är fulla med nyttigheter. Dessa ingredienser, och mycket annat, tar Planet Pet Society vara på!Deras produkter har låg klimatpåverkan och förpackningarna är återvinningsbara.Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker Thanks Given Turkey är knapriga godbitar med läcker smak av kalkon!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker CO2 Saving Seasonals 200 g

  Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker CO2 Saving Seasonals 200 g
  Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker CO2 Saving Seasonals 200 gEtt unikt hundgodis som minskar ditt klimatavtryck. Planet Pet älskar djur, och vår planet! En stor andel av köttet som produceras för humankonsumption används inte utan kasseras. Planet Pet tar vara på inälvor och bortskurna köttbitar och använder dessa delar i sin produktion för att minska svinnet. Påsarna är dessutom återvinningsbara.Planet Pet Society Dog Crunchy Cracker CO2 Saving Seasonals skiftar proteinkälla baserat på vad som har högre tillgänglighet vilket är ett ytterligare steg i att minska klimatpåverkan. Är din hund känslig mot någon specifik protein rekommenderar vi att du tittar på de andra sorterna med specifierad proteinkälla, men om vovven kan äta det mesta är detta ett hållbart val.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Kalkon 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Kalkon 90 g
  Godbitar innehållande färsk- kalkon samt kalkon kadaver tillsammans med pumpa!Dessa spannmålsfria- och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att hoppa av lycka.Formen på godbitarna gör det extra intressant för hunden att tugga i sig. Bitarna är fyllda med antioxidanter från rosmarinextrakt samt tokoferol extrakt från vegetabiliska oljor. Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Jerky Thanks Given Turkey 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Thanks Given Turkey 90 g
  Planet Pet Society Dog Jerky Thanks Given Turkey 90 gLetar du efter läckert hundgodis med låg miljöpåverkan? Se hit! Planet Pet Society bryr sig om både djur och natur, och det märks i deras godistillverkning!Godiset har hög kötthalt och innehåller delar av djuren som annars hade gått till spillo. De använder t.ex. delar av kalkon och kyckling som rensats ut när man gjort mat till människor. Detta är högklassiga ingredisenser som det är mycket synd att kasta, t.ex. inälvor och liknande. Mycket svinnsmart!Vi tror att din hund kommer älska dessa medaljonger - de har en härlig smak av kalkon som de flesta hundar gillar!Förpackningen går att återvinna, och på förpackningen kan du läsa om just detta godis unika klimatpåverkan.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (2,5 kg)
  Ett premiumfoder för hundvalpar som sticker ut!Att välja mat till hundvalpen är en djungel och kan vara särskilt knepigt om du försöker undvika att konsumera varor med högt klimatavtryck. Lösningen är Planet Pets hundfoder! Detta varumärke kombinerar både utmärkta råvaror för din valps näringmässiga välbefinnande samtidigt som att du som husse eller matte slipper kompensera för din klimatpåverkan!Färsk kyckling med kvalitet för humankonsumtion!Kycklingen i detta foder kommer från så kallad ”second chance” produkter. Man har helt enkelt använt sig av kyckling som är kvalitativ nog för humankonsumtion och tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars slängs när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex filéer och kycklingklubbor). Att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar avtrycket på miljön avsevärt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt bra kvalitet! Fibrerna i detta foder kommer i huvudsak från ärtor och äpple där man använt sig av restprodukter av äpple från juicefabriker. Näringsrikt och fullt med vitaminer! Fodret innehåller även havre som är skonsamt för den lilla valpmagen, som pricken över i har man tillsatt laxolja för att säkerställa valpens behov av omega-3 fettsyror.Planet Pet är:För den medvetna hundägaren som värnar om omvärldenAv premiumkvalitet med en bas av färskt kött och inälvorRik på fiber från havre, äpple och ärtaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål 
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)
  Ett genomtänkt hundfoder med miljötänk inom alla komponenter!Kan Planet Pet Society Saving Seasonals  vara de ultimata hundfodret för den miljömedvetna hundägaren? Här har man nämligen gjort sitt yttersta för att ta fram en produkt med så lågt negativt klimatavtryck som möjligt, samtidigt som att man inte tummar på råvarornas kvalitet. Tvärtom så kommer till exempel de animaliska råvarorna från produktionsdjur som används för humankonsumtion!Råvaror efter säsong för minimerat klimatavtryck!Planet Pet Societys huvudsakliga riktning är att ta tillvara på råvaror som annars skulle ha kastats när man tillverkar mat till människor. De tar t.ex reda på inälvor och trim från överblivet muskelkött från b.la kyckling, kalkon och fisk. Vegatablierna i fodret kommer främst från  från äppelrester från juiceproduktion. I Planet Pet Society Season Sensationals  har man tagit det ett steg längre, i dessa recept använder man nämligen säsongsbetonade råvaror, självklart är de dessutom lokalproducerade! Tänk dock på att detta foder i huvudsak passar hundar som inte är känsliga för foderbyten , eftersom att recepten kan skilja sig något beroende på säsong och årstid.Planet Pets genomtänkta hundfoder är för dig som:Älskar hundar men värnar om miljönVill ge din hund ett kvalitativt premiumfoderVill jobba för att avge ett lågt klimatavtryckFöredrar färska råvaror i hundens mat
 • Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Börjar din hund bli till åren? Det är kanske dags att se över kosten och anpassa den seniora hundens särskilda behov!Planet Pet Society har tagit fram ett recept för den äldre hunden med råvaror av toppkvalitet för att säkerställa att den får all den näring den behöver, samtidigt kan äldre hundar ha lättare att lägga på sig vikt vilket minskar behovet av energi. Denna hundmat innehåller något mindre fett för att undvika just detta vilket är viktigt eftersom att extra kilon påverkar hundens leder negativt.Kvalitativa råvaror , för att din hund förtjänar det bästa!Planet Pet jobbar med färska animaliska råvaror i sina foder . Visste du att den färska kyckling som är en del av detta recept håller standard för humankonsumtion? Planet Pet jobbar med ett klimatsmart koncept de valt att kalla ”Second Chance” där man jobbar för att minska matsvinnet i fabrikerna.   Man använder helt enkelt svinn av slaktdjur som inte kommer säljas i matvarubitikerna, det vill säga inälvor och muskelkött som inte är kycklingbröst, kycklinglår eller kycklingfilé! Köttet är av bästa kvalitet, men passar inte standarden för det som ska säljas i butik.  Att ta tillvara på detta minimerar klimatavtrycket enormt. Detta foder är dessutom rikt på fibrer från äpple, ärta och havre där äpple kommer från svinn av juicefabriker medan andra ingredienser främst kommer från lokala producenter.Planet Pet Society bidrar till miljön på flera sätt!Visste du att 1% av intäkterna går till välgörande ändamål? Alla förpackningar är dessutom tillverkade av återvunnet material..Planet Pet är:För medvetna hussar och mattar som värnar om omvärldenAv premiumkvalitet med färska råvarorRik på fibrer från b.la äppleTillsatt omega-3 rik laxoljaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål
 • Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)
  Börjar din hund bli till åren? Det är kanske dags att se över kosten och anpassa den seniora hundens särskilda behov!Planet Pet Society har tagit fram ett recept för den äldre hunden med råvaror av toppkvalitet för att säkerställa att den får all den näring den behöver, samtidigt kan äldre hundar ha lättare att lägga på sig vikt vilket minskar behovet av energi. Denna hundmat innehåller något mindre fett för att undvika just detta vilket är viktigt eftersom att extra kilon påverkar hundens leder negativt.Kvalitativa råvaror , för att din hund förtjänar det bästa!Planet Pet jobbar med färska animaliska råvaror i sina foder . Visste du att den färska kyckling som är en del av detta recept håller standard för humankonsumtion? Planet Pet jobbar med ett klimatsmart koncept de valt att kalla ”Second Chance” där man jobbar för att minska matsvinnet i fabrikerna.   Man använder helt enkelt svinn av slaktdjur som inte kommer säljas i matvarubitikerna, det vill säga inälvor och muskelkött som inte är kycklingbröst, kycklinglår eller kycklingfilé! Köttet är av bästa kvalitet, men passar inte standarden för det som ska säljas i butik.  Att ta tillvara på detta minimerar klimatavtrycket enormt. Detta foder är dessutom rikt på fibrer från äpple, ärta och havre där äpple kommer från svinn av juicefabriker medan andra ingredienser främst kommer från lokala producenter.Planet Pet Society bidrar till miljön på flera sätt!Visste du att 1% av intäkterna går till välgörande ändamål? Alla förpackningar är dessutom tillverkade av återvunnet material..Planet Pet är:För medvetna hussar och mattar som värnar om omvärldenAv premiumkvalitet med färska råvarorRik på fibrer från b.la äppleTillsatt omega-3 rik laxoljaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål
 • Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (2,5 kg)
  Hundmat från Planet Pet gjord på färsk lax från hållbart fiske!Detta helfoder är för vuxna hundar med känslig hud. Fodret är tillverkat efter ett recept innehållandes bland annat läcker lax från hållbara fisken och fiberrik havre som är skonsamt och lättsmält för magen.En hundfoder med ansvarsfullt miljötänk!Planet Pet Society är ett varumärke som arbetar för att ta fram riktigt näringsrika recept till din hund  med råvaror av finaste kvalitet, de satsar även på att göra sitt varumärke till ett världsledande märke inom så kallad klimatsmart ”upcycling”! I modern matindustri kastas enorma mängder svinn av helt fullvärdiga ingredienser dagligen för att de inte passar den standard för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina djurfoder och på så vis minskar klimatavtrycket från foderproduktionen avsevärt! Självklart är även förpackningarna gjorda av återvunnet material, sist en inte minst får alltid 1% av företagets vinst till välgörande ändamål och projekt runtom i världen!Premiumfoder vuxna hundar med känslig hudInnehåller färsk lax från hållbart fiskeFiber från havre som är skonsamt för matsmältningenTillsatt laxolja som innehåller hälsosamma omega 3 fetter  
 • Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)
  Hundmat från Planet Pet gjord på färsk lax från hållbart fiske!Detta helfoder är för vuxna hundar med känslig hud. Fodret är tillverkat efter ett recept innehållandes bland annat läcker lax från hållbara fisken och fiberrik havre som är skonsamt och lättsmält för magen.En hundfoder med ansvarsfullt miljötänk!Planet Pet Society är ett varumärke som arbetar för att ta fram riktigt näringsrika recept till din hund  med råvaror av finaste kvalitet, de satsar även på att göra sitt varumärke till ett världsledande märke inom så kallad klimatsmart ”upcycling”! I modern matindustri kastas enorma mängder svinn av helt fullvärdiga ingredienser dagligen för att de inte passar den standard för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina djurfoder och på så vis minskar klimatavtrycket från foderproduktionen avsevärt! Självklart är även förpackningarna gjorda av återvunnet material, sist en inte minst får alltid 1% av företagets vinst till välgörande ändamål och projekt runtom i världen!Premiumfoder vuxna hundar med känslig hudInnehåller färsk lax från hållbart fiskeFiber från havre som är skonsamt för matsmältningenTillsatt laxolja som innehåller hälsosamma omega 3 fetter  
 • Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (10 kg)
  Torrfoder för den känsliga hunden baserat på kött från kalkon!Har du en hund som behöver särskild omvårdnad på grund av känslighet mot vissa foder och födoämnen? Detta foder från Planet Pet Society är tillverkat efter ett recept med särskilt skonsamma ingredienser som dessutom har låg allergen profil. Fodret är baserat på färskt kött från kalkon av utmärkt kvalitet, det innehåller även havre, ärta och äpple som tillför fibrer på ett sätt som är milt för matsmältningssystemet. Kalkonkött har en mycket hög smältbarhet och är lättupptagligt för kroppen vilket gör att näringen tillgodgörs på ett optimalt sätt. Självklart är även laxolja en del av komponenterna eftersom att det innehåller ordentligt med omega 3 fettsyror som är essentiella för frisk hud och päls, dessutom gör det gott för immunförsvaret i största allmänhet!Planet Pet, ett varumärke med stark miljöprofil!Som en bonus när du väljer djurfoder från Planet Pet Society får du en produkt som har ett mycket lågt klimatavtryck. Varumärket jobbar hårt för att vara världsledande med att hålla en stark miljöprofil, bland annat genom ett så kallat ”second chance” program där man tar tillvara på inälvor och köttdelar samt frukt och grönsaker som inte passar den standard för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina djurfoder, samtidigt använder man sig i första hand av lokalproducerat, återvunnet och hållbart! Dessutom går 1% av deras vinster oavkortat till välgörande projekt världen över! En win win!Planet Pet Sensitive Thanks given Turkey är:Helfoder av premiumkvalitetBaserat på färskt kalkonköttSkonsamt för känsliga hundarFrån ett varumärke med stark miljöprofil
 • Planet Pet Society Adult Large Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Adult Large Chicken (10 kg)
  Läckert premiumfoder för vuxna hundar upp till 25 kg med härlig färsk kyckling!Hundfoder kommer i en oändlig variation. Vi tror dock att just detta foder från Planet Pet Society är helt rätt för den husse och matte som letar efter ett foder av premiumkvalitet som samtidigt  gör minimalt avtryck på miljön. Planet Pets hundfoder kombinerar både fullvärdigt näringsriktiga recept för din hund och ett tillverkningskoncept som värnar om vår planet!Hundmat med färsk kyckling av bästa kvalitet!I detta torrfoder har man använt sig av kyckling som håller standard för humankonsumtion. Planet Pet kallar konceptet  ”second chance” produkter vilket innebär att man har tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars kastas som svinn när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex kycklingklubbor, kycklingbröst och filéer)  . Genom att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar man det negativa klimatavtrycket ordentligt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt toppkvalitet! Fibrerna i denna hundmat kommer b.la från äpple som blivit över vid produktion av juice -fullt med vitaminer och näring! Detta recept innehåller även havre som är skonsamt för matsmältningen.Planet Pet är:För medvetna hundägare som värnar om vår omvärldAv premiumkvalitet med färska råvarorRik på fibrer från havre , äpple och ärtaTillsatt omega-3 rik laxoljaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål
 • Planet Pet Society Adult Large Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Adult Large Chicken (2,5 kg)
  Läckert premiumfoder för vuxna hundar upp till 25 kg med härlig färsk kyckling!Hundfoder kommer i en oändlig variation. Vi tror dock att just detta foder från Planet Pet Society är helt rätt för den husse och matte som letar efter ett foder av premiumkvalitet som samtidigt  gör minimalt avtryck på miljön. Planet Pets hundfoder kombinerar både fullvärdigt näringsriktiga recept för din hund och ett tillverkningskoncept som värnar om vår planet!Hundmat med färsk kyckling av bästa kvalitet!I detta torrfoder har man använt sig av kyckling som håller standard för humankonsumtion. Planet Pet kallar konceptet  ”second chance” produkter vilket innebär att man har tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars kastas som svinn när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex kycklingklubbor, kycklingbröst och filéer)  . Genom att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar man det negativa klimatavtrycket ordentligt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt toppkvalitet! Fibrerna i denna hundmat kommer b.la från äpple som blivit över vid produktion av juice -fullt med vitaminer och näring! Detta recept innehåller även havre som är skonsamt för matsmältningen.Planet Pet är:För medvetna hundägare som värnar om vår omvärldAv premiumkvalitet med färska råvarorRik på fibrer från havre , äpple och ärtaTillsatt omega-3 rik laxoljaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål
 • Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (10 kg)
  Ett genomtänkt premiumfoder för vuxna hundar med god och lättsmält kyckling!Att välja foder till sin hund kan vara särskilt svårt om du försöker undvika att göra ett alltför negativt avtryck på miljön. Planet Pets hundfoder är lösningen! Detta varumärke kombinerar både utmärkta råvaror med kvalitet för humankonsumtion medan du som hundägare bidrar till ett klimatsmart val!Hundfoder med färsk kyckling av utmärkt kvalitet!I detta foder har man använt sig av kyckling som är kvalitativ nog för humankonsumation. Den kommer från så kallad ”second chance” produkter vilket innebär att man har tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars slängs när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex filéer och kycklingklubbor). Att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar avtrycket på miljön avsevärt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt bra kvalitet! Fibrerna i detta foder kommer b.la från äpple där man använt sig av restprodukter från juicefabriker-Näringsrikt och rikligt med vitaminer! Fodret innehåller även havre som är skonsamt för matsmältningen, som pricken över i har man tillsatt laxolja för att tillgodse behovet av omega-3 fettsyror.Planet Pet är:För medvetna hundägare som värnar om omvärldenAv premiumkvalitet med färska råvarorRik på fibrer från havre , äpple och ärtaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål
 • Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Ett genomtänkt premiumfoder för vuxna hundar med god och lättsmält kyckling!Att välja foder till sin hund kan vara särskilt svårt om du försöker undvika att göra ett alltför negativt avtryck på miljön. Planet Pets hundfoder är lösningen! Detta varumärke kombinerar både utmärkta råvaror med kvalitet för humankonsumtion medan du som hundägare bidrar till ett klimatsmart val!Hundfoder med färsk kyckling av utmärkt kvalitet!I detta foder har man använt sig av kyckling som är kvalitativ nog för humankonsumation. Den kommer från så kallad ”second chance” produkter vilket innebär att man har tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars slängs när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex filéer och kycklingklubbor). Att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar avtrycket på miljön avsevärt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt bra kvalitet! Fibrerna i detta foder kommer b.la från äpple där man använt sig av restprodukter från juicefabriker-Näringsrikt och rikligt med vitaminer! Fodret innehåller även havre som är skonsamt för matsmältningen, som pricken över i har man tillsatt laxolja för att tillgodse behovet av omega-3 fettsyror.Planet Pet är:För medvetna hundägare som värnar om omvärldenAv premiumkvalitet med färska råvarorRik på fibrer från havre , äpple och ärtaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (6 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (6 kg)
  Läckert hundfoder gjord på färsk lax från hållbart fiske!Helfoder för vuxna hundar av små raser (upp till 10 kg) gjort på smakrik lax och fiberrik havre som är skonsamt och lättsmält. Detta torrfoder är tillverkat av färska animaliska ingredienser av lax från hållbart fiske. Planet Pet ger din hund all näring den behöver!En hundfoder med smart miljötänk!Planet Pet är ett varumärke som är värt att lägga ett extra öga på. Inte nog med att de arbetar för att ta fram riktigt näringsrika recept till din hund av toppkvalitet, de satsar även på att göra Planet Pet Society till ett världsledande märke inom så kallad klimatsmart ”upcycling”! I matindustrin kastas enorma mängder svinn av helt fullvärdiga ingredienser dagligen för att de inte passar mallen för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina foder och på så vis minskar klimatavtrycket avsevärt! Självklart är även förpackningarna gjorda av återvunnet material, sist en inte minst får alltid 1% av företagets vinst till välgörande ändamål och projekt runtom i världen!Premiumfoder för små hundar upp till 10 kgInnehåller färsk lax från hållbart fiskeFiber från havre som är skonsamt för matsmältningenTillsatt laxolja som innehåller nyttiga fetter  
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (2,5 kg)
  Läckert hundfoder gjord på färsk lax från hållbart fiske!Helfoder för vuxna hundar av små raser (upp till 10 kg) gjort på smakrik lax och fiberrik havre som är skonsamt och lättsmält. Detta torrfoder är tillverkat av färska animaliska ingredienser av lax från hållbart fiske. Planet Pet ger din hund all näring den behöver!En hundfoder med smart miljötänk!Planet Pet är ett varumärke som är värt att lägga ett extra öga på. Inte nog med att de arbetar för att ta fram riktigt näringsrika recept till din hund av toppkvalitet, de satsar även på att göra Planet Pet Society till ett världsledande märke inom så kallad klimatsmart ”upcycling”! I matindustrin kastas enorma mängder svinn av helt fullvärdiga ingredienser dagligen för att de inte passar mallen för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina foder och på så vis minskar klimatavtrycket avsevärt! Självklart är även förpackningarna gjorda av återvunnet material, sist en inte minst får alltid 1% av företagets vinst till välgörande ändamål och projekt runtom i världen!Premiumfoder för små hundar upp till 10 kgInnehåller färsk lax från hållbart fiskeFiber från havre som är skonsamt för matsmältningenTillsatt laxolja som innehåller nyttiga fetter  
 • Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Kyckling 90 g

  Planet Pet Society Dog Jerky Hundgodis Kyckling 90 g
  Dessa spannmålsfria och läckra godisbitar kommer få din fyrbenta vän att vifta på svansen!Godbitar innehållande färsk- kalkon och kyckling med en hög proteinhalt.Dessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölBitarna är fyllda med antioxidanter från rosmarinextrakt samt tokoferol extrakt från vegetabiliska oljor. Dessa bitar kan du ge till hunden med gott samvete.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (10 kg)
  Ett premiumfoder för hundvalpar som sticker ut!Att välja mat till hundvalpen är en djungel och kan vara särskilt knepigt om du försöker undvika att konsumera varor med högt klimatavtryck. Lösningen är Planet Pets hundfoder! Detta varumärke kombinerar både utmärkta råvaror för din valps näringmässiga välbefinnande samtidigt som att du som husse eller matte slipper kompensera för din klimatpåverkan!Färsk kyckling med kvalitet för humankonsumtion!Kycklingen i detta foder kommer från så kallad ”second chance” produkter. Man har helt enkelt använt sig av kyckling som är kvalitativ nog för humankonsumtion och tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars slängs när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex filéer och kycklingklubbor). Att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar avtrycket på miljön avsevärt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt bra kvalitet! Fibrerna i detta foder kommer i huvudsak från ärtor och äpple där man använt sig av restprodukter av äpple från juicefabriker. Näringsrikt och fullt med vitaminer! Fodret innehåller även havre som är skonsamt för den lilla valpmagen, som pricken över i har man tillsatt laxolja för att säkerställa valpens behov av omega-3 fettsyror.Planet Pet är:För den medvetna hundägaren som värnar om omvärldenAv premiumkvalitet med en bas av färskt kött och inälvorRik på fiber från havre, äpple och ärtaLågt klimatavtryck1 % av intäkterna går till välgörande ändamål 
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving SeasonalsHär har vi ett lite speciellt foder! Det är ett välsmakande torrfoder som är ett komplett helfoder - för vuxna hundar av alla raser.Planet Pet Society räddar råvaror som annars skulle ha kastats, när man tillverkar mat till oss människor. T.ex. tar de vara på organ och liknande från kyckling, fibrer från äpplen och en massa andra nyttigheter som annars hade gått till spillo! Det kallar vi klimatsmart!Det som utmärker detta foder är att man valt att använda säsongens råvaror - det vill säga att det som fanns tillgängligt när det var dags för en viss batch av fodret att tillverkas, hamnar i fodret. Innehållet i foderpåsarna kan således variera, och har du en hund med känslig mage så kan det vara klokt att välja ett annat foder.Förutom att detta är ett bra miljöval så finns det såklart andra bra anledningar att välja detta foder!Främjar starka musklerFrämjar skelettets, ledernas och tändernas kvalitetBra för hud och pälsPlanet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving SeasonalsHär har vi ett lite speciellt foder! Det är ett välsmakande torrfoder som är ett komplett helfoder - för vuxna hundar av alla raser.Planet Pet Society räddar råvaror som annars skulle ha kastats, när man tillverkar mat till oss människor. T.ex. tar de vara på organ och liknande från kyckling, fibrer från äpplen och en massa andra nyttigheter som annars hade gått till spillo! Det kallar vi klimatsmart!Det som utmärker detta foder är att man valt att använda säsongens råvaror - det vill säga att det som fanns tillgängligt när det var dags för en viss batch av fodret att tillverkas, hamnar i fodret. Innehållet i foderpåsarna kan således variera, och har du en hund med känslig mage så kan det vara klokt att välja ett annat foder.Förutom att detta är ett bra miljöval så finns det såklart andra bra anledningar att välja detta foder!Främjar starka musklerFrämjar skelettets, ledernas och tändernas kvalitetBra för hud och pälsPlanet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance ChickenLetar du efter ett smaskigt och torrfoder med låg klimatpåverkan? Har du en vuxen hund av stor ras? Perfekt, då tycker vi att du ska ge Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken en chans!Fodret är särskilt anpassat för vuxna hundar av stora raser, över 25 kg i kroppsvikt!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Stöttar ben och lederFrämjar friska och starka tänderFrämjar starka, friska musklerBra för hud och pälsEtt klimatsmart valVad gör detta foder klimatsmart, och vad innebär Second Chance Chicken?Jo, det är faktiskt så att det här torrfodret innehåller kyckling som fått en andra chans! Planet Pet Society tar vara på ingredienser som kasseras när man skapar mat till oss människor. T.ex. så rensar man bort en massa näringsriktiga och nyttiga kyckling-organ. Dessa återfinner du i detta fodret!Planet Pet Society tar också exempelvis vara på äppelfibrer som blivit över när man tillverkar äppeljuice!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance ChickenDetta välsmakande och klimatsmarta torrfoder är ett komplett helfoder som är anpassat för vuxna hundar av medelstora raser. När din hund börjar närma sig 7-8 år så är det dags att byta till ett seniorfoder!Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken har läcker smak av kyckling, och det finns en rad goda anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart foder - läs mera nedanBra för matsmältningen och immunförsvaretFrämjar frisk hud och glansig pälsStöttar lederna och skelettetFrämjar friska, starka tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör detta fodret klimatsmart, och varför är det döpt till Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår miljö, och faktum är att kycklingen i detta fodret har fått en andra chans att göra nytta här i världen!När mat till oss människor tillverkas så sorterar man bort massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ. När man tillverkar äppeljuice så sorterar man bort nyttiga äppelfibrer. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance ChickenDetta välsmakande och klimatsmarta torrfoder är ett komplett helfoder som är anpassat för vuxna hundar av medelstora raser. När din hund börjar närma sig 7-8 år så är det dags att byta till ett seniorfoder!Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken har läcker smak av kyckling, och det finns en rad goda anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart foder - läs mera nedanBra för matsmältningen och immunförsvaretFrämjar frisk hud och glansig pälsStöttar lederna och skelettetFrämjar friska, starka tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör detta fodret klimatsmart, och varför är det döpt till Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår miljö, och faktum är att kycklingen i detta fodret har fått en andra chans att göra nytta här i världen!När mat till oss människor tillverkas så sorterar man bort massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ. När man tillverkar äppeljuice så sorterar man bort nyttiga äppelfibrer. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (6 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (6 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged SalmonHär har vi ett läckert torrfoder som är särskilt anpassat för små vuxna hundar, upp till 10 kg i kroppsvikt.Fodret är ett smart miljöval och har läcker smak av lax - vi tror att din lilla vovve kommer älska det!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Klimatsmart hundmatBra för hud och pälsBra för skelett och lederBra för musklerBra för tänderVad gör detta foder till ett klimatsmart foder? Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society tar vara på produkter som rensas bort när mat till oss människor skapas. De tillvaratar ingredienser som är nyttiga och näringsrika, men som vi inte använder i mat till människor. Detta kallas up-cycling och är självklart jättebra för miljön!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Puppy Second Chance ChickenHär har vi ett komplett helfoder för din växande valp! Detta är ett smaskigt torrfoder som passar för valpar av alla raser! När valpen blivit ca 1 år gammal så är det dags att gå över till ett vuxenfoder. Stora raser kan med fördel äta valpfoder något längre.Detta fodret är välsmakande och klimatsmart, och har en massa olika hälsofördelar för din valp!Stöttar valpens tillväxt och utvecklingStöttar matsmältningen och immunförsvaretBra för hud och pälsBra för leder, skelett och tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör fodret klimatsmart, och varför heter det Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår planet och vår miljö! När mat till oss människor tillverkas så är det massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ, som sorteras bort. När man vill verkar äppeljuice så sorteras nyttiga äppelfibrer bort. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Kycklingen i detta foder har helt enkelt fått en andra chans!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Säsongens Mix 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult Säsongens Mix 260 g
  Ett smarrigt foder som passar de flesta hundar!Fodret innehåller säsongsfärskt kött sammansatt med vitaminer.Gör ett miljömedvetet val och välj Planet Pet. De tillverkar foder på råvaror som annars slängs, helt i onödan.Detta foder innehåller bl.a gröna ärtor, morötter och torkade alger. Fodret är framställt på endast på säsongsfärskt kött. Ett våtfoder som passar de flesta hundar. Konsistensen är en sammansatt paté.
 • Planet Pet Society Dog Sensitive Kalkon 260 g

  Planet Pet Society Dog Sensitive Kalkon 260 g
  Ett läckert foder för känsliga hundar!Fodret innehåller kalkon som brukar rekommenderas för extra känsliga hundar. Gör ett miljömedvetet val och välj Planet Pet. De tillverkar foder på råvaror som annars slängs, helt i onödan.Detta foder innehåller bl.a gröna ärtor och morötter och är framställt på färskt kött från kalkon. Denna proteinkälla är mild och lättsmält för alla extra känsliga hundar. Konsistensen är en sammansatt paté.
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)
  Ett genomtänkt hundfoder med miljötänk inom alla komponenter!Kan Planet Pet Society Saving Seasonals  vara de ultimata hundfodret för den miljömedvetna hundägaren? Här har man nämligen gjort sitt yttersta för att ta fram en produkt med så lågt negativt klimatavtryck som möjligt, samtidigt som att man inte tummar på råvarornas kvalitet. Tvärtom så kommer till exempel de animaliska råvarorna från produktionsdjur som används för humankonsumtion!Råvaror efter säsong för minimerat klimatavtryck!Planet Pet Societys huvudsakliga riktning är att ta tillvara på råvaror som annars skulle ha kastats när man tillverkar mat till människor. De tar t.ex reda på inälvor och trim från överblivet muskelkött från b.la kyckling, kalkon och fisk. Vegatablierna i fodret kommer främst från  från äppelrester från juiceproduktion. I Planet Pet Society Season Sensationals  har man tagit det ett steg längre, i dessa recept använder man nämligen säsongsbetonade råvaror, självklart är de dessutom lokalproducerade! Tänk dock på att detta foder i huvudsak passar hundar som inte är känsliga för foderbyten , eftersom att recepten kan skilja sig något beroende på säsong och årstid.Planet Pets genomtänkta hundfoder är för dig som:Älskar hundar men värnar om miljönVill ge din hund ett kvalitativt premiumfoderVill jobba för att avge ett lågt klimatavtryckFöredrar färska råvaror i hundens mat
 • Planet Pet Society Dog Adult Kyckling 260 g

  Planet Pet Society Dog Adult Kyckling 260 g
  Läckert våtfoder hundar med smak av kyckling!Ett smaskigt och nyttigt foder i pate-form innehållande bl.a ärtor och morötter.Ett miljömedvetet foder tillverkat genom miljökompensation på olika sätt. Bl.a genom att framställa ett utmärkt foder på råvaror som egentligen har en tendens att hamna i soporna helt utan anledning.Fodret innehåller inget benmjöl utan endast färskt kött.