Planet Pet Society hundprodukter

Det finska varumärket Planet Pet Society grundades 2009 och har ett sortiment av husdjursmat för katter och hundar. Helfodret är fritt från vete och i torrfodret är det kött som är huvudingrediens.

1% av all försäljning donerar Planet Pet Society till välfärd för djur. Det är olika organisationer som får ta del av bidragen där det år 2020 var Rhodes Animal Welfare Shelter - ett härbärge för djur på Rhodos, Grekland.

Exempel på hundprodukter från Planet Pet

 • Planet Pet Society Mini Kycklingbitar 200g

  Planet Pet Society Mini Kycklingbitar 200g
  Planet Pet Society Mini Kycklingbitar 200gPlanet Pet Society Mini Kycklingbitar 200g är riktigt små bitar med smak av kyckling. Den lilla storleken gör godiset perfekt för de allra minsta raserna som har svårt att tugga större godisbitar.Kyckling är en fettsnål och populär proteinkälla som passar de allra flesta!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Tuggpinne Vriden 50-pack

  Planet Pet Society Tuggpinne Vriden 50-pack
  Klassiska tuggpinnar till små hundar!Har du en eller flera hundar hemma kan det här storpacket med härliga tuggpinnar av råhud passa utmärkt. Antingen varar dem längre eller så räcker dem till fler små magar. Tuggpinnarna både rensar tänderna, förebygger tandsten och stärker hundens käkar och dessutom ger dem din hund en härlig stund av sysselsättning. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Förpackningen innhåller 50 stycken 15 cm tuggpinnar, total vikt 800 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tuggrulle 13 cm

  Planet Pet Society Tuggrulle 13 cm
  Planet Pet Society tuggrullar är klassiska tuggrullar av råhudHar du en eller flera hundar i hemmet som älskar att tugga på tuggben? Nu finns Planet Pet ljusa tuggrullar i ett smart storpack för extra långa stunder av sysselsättning. Genom att ge din hund tuggrullar att tugga på så hjälper det till att skrapa rent tänderna, vilket resulterar i en bättre munhälsa samtdigt som din hund får en härlig stunds sysselsättning. Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se alltid till att den har fri tillgång till färskt vatten.Förpackningen innehåller 13 cm tuggpinnar med total vikt på 1 kg.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vit Tuggpinne Chicken 11-pack

  Planet Pet Society Vit Tuggpinne Chicken 11-pack
  Tuggrullar lindade med kycklingLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Dessa läckra tuggpinnar med kyckling får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 13 cm, kommer i förpackning om elva stycken tuggpinnar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tuggpinne Anka 13 cm

  Planet Pet Society Tuggpinne Anka 13 cm
  Unna din hund lite smaskigt tugg då och då!Planet Pet Societys tuggpinnar med anka är tuggpinnar med läcker anka lindad runt sig. De smakar gott, hjälper till att skrapa rent tänderna och ger din hund en stunds sysselsättning. Förvaras torrt, svalt och mörkt.Förpackningen innehåller 13 cm tuggpinnar med total vikt på 400 g.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tuggpinne Kyckling 45-pack

  Planet Pet Society Tuggpinne Kyckling 45-pack
  Unna din hund lite smaskigt tugg då och då!Planet Pet Societys tuggpinnar med kyckling är tuggpinnar med läcker kyckling lindad runt sig. De smakar gott, hjälper till att skrapa rent tänderna och ger din hund en stunds sysselsättning. Förvaras torrt, svalt och mörkt. Förpackningen innehåller 45 stycken 13 cm tuggpinnar med total vikt på 400 g.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tuggpinne Vriden Kyckling 15-pack

  Planet Pet Society Tuggpinne Vriden Kyckling 15-pack
  Lyxa till tandvården med delikata tuggpinnar inlindade med kycklingPlanet Pet tuggpinnar med kyckling får även den mest kräsna hund att vifta på svansen! Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten och dessutom ger dem din hund en härlig stund av sysselsättning.Ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Håll alltid din hund under uppsikt vid förtäring av tuggben och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Förpackningen innehåller 15 stycken 18 cm tuggpinnar med total vikt på 1 kg.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tuggpinne Vriden Fylld med Kyckling 13 cm

  Planet Pet Society Tuggpinne Vriden Fylld med Kyckling 13 cm
  Unna din hund lite smaskigt tugg då och då!Planet Pet Societys tuggpinnar med kyckling och fyllning smakar gott, hjälper till att skrapa rent tänderna och ger din hund en stunds sysselsättning. Ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Förvaras torrt, svalt och mörkt.Förpackningen innehåller 13 cm tuggpinnar med total vikt på 1 kg.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Tuggpinne Vriden Fylld med Kyckling 13cm

  Planet Pet Society Tuggpinne Vriden Fylld med Kyckling 13cm
  Lyxa till tandvården med delikata tuggpinnar inlindade med kycklingPlanet Pet tuggpinnar fyllda med kyckling får även den mest kräsna hund att vifta på svansen! Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten och dessutom ger dem din hund en härlig stund av sysselsättning.Ges som godis vid sidan av en balanserad kost. Håll alltid din hund under uppsikt vid förtäring av tuggben och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Förpackningen innehåller 13 cm tuggpinnar med total vikt på 400 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Pressad Tuggring 10-pack

  Planet Pet Society Pressad Tuggring 10-pack
  Slitstark tuggring av pressad nöthudHar du en eller flera hundar i hemmet som älskar att tugga? Nu finns Planet Pet pressade tuggringar i ett smart storpack för extra långa stunder av sysselsättning. Dessutom är de även mer slitstarka och robusta för att vara länge, bra va?Att tugga är något som ligger naturligt i hundens levnadsstil. Genom att ge din hund de här tuggringarna bidrar du även till att hunden rensar sina tänder och på så vis håller dem friska längre.Förpackningen innehåller 10 stycken 15 cm tuggringar med total vikt på 1,5 kg.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Lamb Strips 80 gram

  Planet Pet Society Lamb Strips 80 gram
  Planet Pets Lammstrips är ett delikat och köttigt godis gjord av färska och naturliga ingredienser. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering, för att helt enkelt skämma bort din hund och är ett gott alternativ och ett nyttigare snacks. Ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten. 80 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Twist Chicken & Fish XL 400 g

  Planet Pet Society Twist Chicken & Fish XL 400 g
  Planet Pets Kyckling & Fisk Twist smakar smaskens och är ett nyttigt sätt att belöna din hund på. Det är ett delikat och köttigt godis gjort på enbart färska och naturliga ingredienser från kyckling och fisk. Ge till din hund som en jackpot vid träning, som ett nyttigt mellanmål eller dela i mindre bitar och belöna när den gör rätt! Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten. Stäng igen förpackningen när den inte används och förvara den svalt och torrt. 1 % av Planet Pets intäkter går till välgörenhet för djurs välfärd! 400 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Chicken Leaf 160 g

  Planet Pet Society Dog Chicken Leaf 160 g
  Planet Pets kycklinglöv smakar smaskens och är ett nyttigt sätt att belöna din hund på. Det är ett delikat och köttigt godis gjort på enbart färska och naturliga ingredienser med en hög proteinhalt. Ge till din hund som en jackpot vid träning, som ett nyttigt mellanmål eller dela i mindre bitar och belöna när den gör rätt! Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten. Stäng igen förpackningen när den inte används och förvara den svalt och torrt. 1 % av Planet Pets intäkter går till välgörenhet för djurs välfärd!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tonfiskbitar 100 g

  Planet Pet Society Tonfiskbitar 100 g
  Planet Pet Tonfiskbitar är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Godiset är lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden! Dessutom går 1 % av försäljningen av Planet Pet till välgörande ändamål. Med smak av tonfisk.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Twist Chicken & Fish 100 g

  Planet Pet Society Twist Chicken & Fish 100 g
  Planet Pets Kyckling Fisk Twist smakar smaskens och är ett nyttigt sätt att belöna din hund på. Det är ett delikat och köttigt godis gjort på enbart färska och naturliga ingredienser från kyckling och fisk. Ge till din hund som en jackpot vid träning, som ett nyttigt mellanmål eller dela i mindre bitar och belöna när den gör rätt!Stäng igen förpackningen när den inte används och förvara den svalt och torrt. 1 % av Planet Pets intäkter går till välgörenhet för djurs välfärd! 100 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Kycklingchips 100 g

  Planet Pet Society Kycklingchips 100 g
  Planet Pet Chicken Chip är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Färskt fågelkött och fisk gör godiset lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden! Dessutom går 1 % av försäljningen av Planet Pet till välgörande ändamål. Med smak av kyckling.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society 2in1 Meaty Snacks Chicken & Carrot 70 g

  Planet Pet Society 2in1 Meaty Snacks Chicken & Carrot 70 g
  Planet Pet 2in1 Kyckling & Morot är ett smaskigt och delikat godis som kombinerar smakrika morot- och rispinnar med köttig kyckling. Morot smakar gott och innehåller vitamin A och fiber. Godiset har gott om proteiner (20 %), vitaminer och fiber och har samtidigt en låg fetthalt (1 %). Det smaskiga godiset passar utmärkt som träningsgodis, för att aktivera din hund eller för att helt enkelt bara skämma bort din hund. Ska ges vid sidan av en balanserad kost. 70 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Vridet Tuggben Anka (11,5 cm)

  Planet Pet Society Vridet Tuggben Anka (11,5 cm)
  Håll munhälsan god och tänderna friska!Har du en hund som låter vanliga tuggben förbli orörda på golvet? Planet Pets vridna tuggben med anka får även den mest kräsna hund att vilja tugga! Förutom att tuggbenen bidrar till en sund munhälsa och friska tänder så ger dem också din hund en härlig stunds sysselsättning och möjlighet att varva ned.Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se till att den alltid har tillgång till färskt vatten!Tre förpackningsstorlekar:11,5 cm innehåller 5 st ben14 cm innehåller 3 st ben16 cm innehåller 2 st benDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vridet Tuggben Lamm (11,5 cm)

  Planet Pet Society Vridet Tuggben Lamm (11,5 cm)
  Håll munhälsan god och tänderna friska!Har du en hund som låter vanliga tuggben förbli orörda på golvet? Planet Pets vridna tuggben med lamm får även den mest kräsna hund att vilja tugga! Förutom att tuggbenen bidrar till en sund munhälsa och friska tänder så ger dem också din hund en härlig stunds sysselsättning och möjlighet att varva ned.Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se till att den alltid har tillgång till färskt vatten!Tre förpackningsstorlekar:11,5 cm innehåller 5 st ben14 cm innehåller 3 st ben16 cm innehåller 2 st benDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vridet Tuggben Kyckling (11,5 cm)

  Planet Pet Society Vridet Tuggben Kyckling (11,5 cm)
  Håll munhälsan god och tänderna friska!Har du en hund som låter vanliga tuggben förbli orörda på golvet? Planet Pets vridna tuggben med kyckling får även den mest kräsna hund att vilja tugga! Förutom att tuggbenen bidrar till en sund munhälsa och friska tänder så ger dem också din hund en härlig stunds sysselsättning och möjlighet att varva ned.Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se till att den alltid har tillgång till färskt vatten!Tre förpackningsstorlekar:11,5 cm innehåller 5 st ben14 cm innehåller 3 st ben16 cm innehåller 2 st benDin vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Vridet Tuggben Lamm (11,5 cm)

  Planet Pet Vridet Tuggben Lamm (11,5 cm)
  Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Dog Kycklingchips

  Planet Pet Dog Kycklingchips
  EgenskaperPlanet Pet Dog Kycklingchips är gjort av endast 100 % naturliga ingredienser, helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Kyckling är både supergott och lättsmält för hunden.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Lamb Strips 80 gram

  Planet Pet Society Lamb Strips 80 gram
  Planet Pet Society Lamb Strips 80 gramDessa torkade lammstrimlor är riktigt smakrika, och kan ses som ett lite nyttigare godis då de inte innehåller några onödiga tillsatser eller tillsatt socker. Ge dem som belöning vid träning eller helt enkelt bara som en godbit när du vill skämma bort hunden med något riktigt gott! Lamm är skonsamt mot magen och brukar vara en mycket uppskattad smak hos de allra flesta hundar!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Vit Tuggrulle med Kyckling 38 cm

  Planet Pet Society Vit Tuggrulle med Kyckling 38 cm
  Planet Pet Society Vit Tuggrulle med Kyckling 38 cmDetta tuggben i större modell passar utmärkt när du vill bjuda din hund på en härlig stund av lugn - och god - sysselsättning. Tuggrullen i sig består av torkad oxhud, och den är lindad med torkad kyckling. Detta är smaker som de flesta hundar älskar!Tuggbenet är ca 38 cm långt och passar hundar som är medelstora till storaTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Pressad Tuggrulle 30-pack

  Planet Pet Society Pressad Tuggrulle 30-pack
  Planet Pet Society Pressad Tuggrulle 30-packDetta storpack är perfekt att ha hemma i foderskåpet, och ta fram när du vill bjuda din hund på något riktigt gott. Dessa benen är tillverkade av oxhud och ger din hund en härlig lugn stund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ett ben, och att hunden alltid behöver ha fri tillgång till friskt vatten.Längd:15 cmEtt ben väger ca 20 gram.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Dog Duck Strips (1 kg)

  Planet Pet Society Dog Duck Strips (1 kg)
  Planet Pet Duck Strips är ett delikat och köttigt godis gjort av färska och naturliga ingredienser. Detta köttiga godis smakar smaskens och kan användas i en massa olika situationer när du vill belöna din hund. Du kan vara säker på att du ger din hund ett rent och naturligt godis helt utan konstgjorda ämnen eller tillsatser. Godiset ges vid sidan av en balanserad kost och kom ihåg att se till att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten. Finns i storleksförpackning om 100 g samt 1 kg.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Puppy (15 kg)

  Planet Pet Society Puppy (15 kg)
  Planet Pet Society Puppy - näringsrikt helfoder för valpar!Speciellt utformat foder med kyckling för valpar i åldern 2-12 månader. Fodret innehåller en balanserad näring för den lilla valpens tillväxt och utveckling. Den mindre storleken på foderkulorna passar speciellt bra till den lilla valpmunnen.Fodret är särskilt anpassat för valpar av små och mellanstora raser.Innehåller inget veteInnehåller ingen sojaInnehåller alla vitaminer och mineraler som din valp behöverInnehåller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen
 • Planet Pet Society Grain Free Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Grain Free Salmon (2,5 kg)
  Planet Pet Society Grain Free Salmon - spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar!Spannmålsfritt och laxbaserat helfoder som passar speciellt bra till hundar som är känsliga mot spannmål. Med potatis. Innehåller torkade äpplen som en källa till fruktooligosackarider.Innehåller en hög kötthaltInnehåller inget spannmålInnehåller ingen sojaInnehåller alla vitaminer och mineraler som din hund behöverInnehåller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen
 • Planet Pet Society Dog Duck Strips (100 g)

  Planet Pet Society Dog Duck Strips (100 g)
  Planet Pet Duck Strips är ett delikat och köttigt godis gjort av färska och naturliga ingredienser. Detta köttiga godis smakar smaskens och kan användas i en massa olika situationer när du vill belöna din hund. Du kan vara säker på att du ger din hund ett rent och naturligt godis helt utan konstgjorda ämnen eller tillsatser. Godiset ges vid sidan av en balanserad kost och kom ihåg att se till att din hund alltid har fri tillgång till färskt vatten. Finns i storleksförpackning om 100 g samt 1 kg.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Dog Kyckling Tuggben (100 gram)

  Planet Pet Society Dog Kyckling Tuggben (100 gram)
  Planet Pet Kyckling Tuggben är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Färskt fågelkött och fisk gör godiset lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden! Dessutom går 1 % av försäljningen av Planet Pet till välgörande ändamål. Med smak av kyckling. Finns i två storlekar; 100g samt 400g.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society Vridet Tuggben Kyckling (11,5 cm)

  Planet Pet Society Vridet Tuggben Kyckling (11,5 cm)
  För en god och frisk munhälsa - tuggbenet för den mest kräsna hunden!Planet Pets vridna tuggben med kyckling kan tillfredställa och stimulera även den mest kräsna hunden. Dessa tuggben bidrar till en god munhälsa och friska tänder samtidigt som den håller din hund sysselsatt och ger den en möjlighet att varva ned. Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Vridet Tuggben Anka (11,5 cm)

  Planet Pet Society Vridet Tuggben Anka (11,5 cm)
  Dessa fyllda tuggpinnar av råhud från Planet Pet Society är lindade med en smarrig anka och har en fyllning som gör att även den mest kräsna hunden bli sugen på att ta sig ett bett.Planet Pet's lindande tuggpinnar med lindad anka har en otrolig smak och hjälper till att bidra till en god munhälsa. Benen håller din hund sysselsatt och ges som godis tillsammans med en väl balanserad kost.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Tre förpackningsstorlekar: 11,5 cm innehåller 5 st ben 14 cm innehåller 3 st ben 16 cm innehåller 2 st benKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Vit Pressad Tuggring 8-pack

  Planet Pet Society Vit Pressad Tuggring 8-pack
  Slitstarkt, robust och varar längreHar du en eller flera hundar i huset? Då kan denna storpack av Planets Pets vita pressade tuggringar passa er. De är slitstark och har därför längre varaktighet vilket skapar en längre tugglädje för hunden, då den inte slukar tuggringen med en gång.Förpackningen innehåller 8 stycken 15 cm tuggringar med total vikt på 1,2 kg.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet Society 2in1 Treats Kyckling & Risbitar (80 gram)

  Planet Pet Society 2in1 Treats Kyckling & Risbitar (80 gram)
  Planet Pets Kyckling & Ris i bitar kombinerar smaskigt kycklingkött och energirikt ris i knapriga bitar. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering eller helt enkelt bara för att skämma bort din hund. Ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten. 80 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Duck Leaf 160 g

  Planet Pet Society Duck Leaf 160 g
  Planet Pets anklöv smakar smaskens och är ett nyttigt sätt att belöna din hund på. Det är ett delikat och köttigt godis gjort på enbart färska och naturliga ingredienser med en hög proteinhalt. Ge till din hund som en jackpot vid träning, som ett nyttigt mellanmål eller dela i mindre bitar och belöna när den gör rätt! Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost och se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten. Stäng igen förpackningen när den inte används och förvara den svalt och torrt. 1 % av Planet Pets intäkter går till välgörenhet för djurs välfärd! 160 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Chicken Fillet (400 g)

  Planet Pet Society Chicken Fillet (400 g)
  Planet Pet Kycklingfilé är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Godiset är lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, oerhört gott för hunden! Dessutom går 1 % av försäljningen av Planet Pet till välgörande ändamål. Med smak av kyckling.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Planet Pet White roll 22 cm x 3 cm, 10 kpl, 800 g

  Planet Pet White roll 22 cm x 3 cm, 10 kpl, 800 g
  Att tugga på tuggben är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stunds sysselsättning. I den här förpackningen finns 10 st tuggben, gjorda av torkad oxhud. Pinnarna är 22 cm långa. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!
 • Planet Pet Society Dog Kyckling Tuggben (100 gram)

  Planet Pet Society Dog Kyckling Tuggben (100 gram)
 • Planet Pet Society Dog Duck Strips (100 g)

  Planet Pet Society Dog Duck Strips (100 g)
  Planet Pet Society Dog Duck StripsNär du vill bjuda din hund på ett riktigt smarrigt godis utan en massa tillsatsämnen, socker eller spannmål så kommer dessa väl till pass! Dessa strips består av endast ankkött och är således ett utmärkt alternativ till känsliga eller allergiska hundar.Planet Pet Society Dog Duck Strips fungerar utmärkt som belöningsgodis eller när du helt enkelt vill bjuda din vän på något riktigt gott!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Planet Pet Society Dog Chicken Leaf 160 g

  Planet Pet Society Dog Chicken Leaf 160 g
 • Planet Pet Society Dog Tuggben Kyckling 1 kg

  Planet Pet Society Dog Tuggben Kyckling 1 kg
  Unna din hund ett smaskigt tuggben då och då!Planet Pet Tuggben med kyckling är läckra tuggpinnar med kyckling lindad runt sig. De smakar gott av läcker kyckling och hjälper till att skrapa tänderna. Förvaras torrt, svalt och mörkt. 1 kg.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Ankstrips 400 g

  Planet Pet Society Ankstrips 400 g
  Planet Pets Ankstrips är ett delikat och köttigt godis gjord av färska och naturliga ingredienser. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering, för att helt enkelt skämma bort din hund och är ett gott alternativ och ett nyttigare snacks. Ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Lammstrips 400 g

  Planet Pet Society Lammstrips 400 g
  Planet Pets Lammstrips är ett delikat och köttigt godis gjord av färska och naturliga ingredienser. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering, för att helt enkelt skämma bort din hund och är ett gott alternativ och ett nyttigare snacks. Ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Dog Soft Chicken Fillet Strips 100 g

  Planet Pet Society Dog Soft Chicken Fillet Strips 100 g
  Mjuka kycklingstrips - mumsigt hundgodis till din bästis!Bjud din hund på dessa saftiga kycklingstrips! Detta hundgodis passar perfekt som träningsgodis eller som ett mumsigt snacks när du vill skämma bort din vovve lite extra. De mjuka stripsen är lätta att dela i mindre delar. Planet Pet kycklingstrips innehåller inga konstigheter och onödiga tillsatser. Den smarta påsen är omförslutningsbar så att hundgodiset håller sig fräscht länge! 1 % av Planet Pets intäkter går till välgörenhet för djurs välfärd!100 g.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vit Tuggpinne Duck 11-pack

  Planet Pet Society Vit Tuggpinne Duck 11-pack
  Tuggrullar lindade med ankaLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Dessa läckra tuggpinnar med anka får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 13 cm, kommer i förpackning om elva stycken tuggpinnar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vit Tuggrulle Med Kyckling 3 st

  Planet Pet Society Vit Tuggrulle Med Kyckling 3 st
  Tuggrullar lindade med kycklingLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Dessa läckra tuggben med kyckling får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 26 cm, kommer i förpackning om tre stycken tuggrullar.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vit Tuggrulle Med Anka 38 cm

  Planet Pet Society Vit Tuggrulle Med Anka 38 cm
  Tuggrulle lindad med ankaLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Detta läckra tuggben med anka får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 38 cm, 185 gAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Vit Tuggrulle Med Kyckling 38 cm

  Planet Pet Society Vit Tuggrulle Med Kyckling 38 cm
  Tuggrulle lindad med kycklingLåt tänderna få jobba samtidigt som smaklökarna bjuds på en hejdundrande fest! Detta läckra tuggben med kyckling får det garanterat att vattnas i din hunds mun.Storlek: 38 cm, 185 gAtt tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Tuggrulle Pressad Vit 30-pack

  Planet Pet Society Tuggrulle Pressad Vit 30-pack
  Pressade tuggrullar - gott och gör gott för tänder och mun!Att tugga är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stimulerande stunds tuggande. Ladda skafferiet med detta storpack: 30 st pressade tuggrullar!Förpackningen innehåller 30stycken 15 cm tuggpinnar med total vikt på 600 g.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Pressad Tuggrulle 30-pack

  Planet Pet Society Pressad Tuggrulle 30-pack
  Pressade tuggrullar - gott och gör gott för tänder och mun!Att tugga är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stimulerande stunds tuggande. Ladda skafferiet med detta storpack: 30 st pressade tuggrullar!Långd: 15 cm, tuggrullarna kommer i förpackning om 30 st. Förpackningens totala vikt är 600 g.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Munchy Tuggpinne 100-pack

  Planet Pet Society Munchy Tuggpinne 100-pack
  Bjud din hund på en tuggpinne!Att tugga är bra för hundens tänder - det vet de flesta! Dessa tuggpinnar är mer lättuggade än vanliga pressade tuggrullar och passar därför perfekt till hundar med känslig mun, tänder eller som av någon annan anledning har svårt för hårda tuggben.Förpackningen innehåller 100 stycken 12,5 cm tuggpinnar med total vikt på 1 kg.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Chicken Twist Bone 30-pack

  Planet Pet Society Chicken Twist Bone 30-pack
  Smaskigt tuggben med kyckling!Har du en hund som låter vanliga tuggben förbli orörda på golvet? Planet Pets vridna tuggben med kyckling får även den mest kräsna hund att vilja tugga! Förutom att tuggbenen bidrar till en sund munhälsa och friska tänder så ger dem också din hund en härlig stunds sysselsättning och möjlighet att varva ned.Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben och se till att den alltid har tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Mini Kycklingbitar 200g

  Planet Pet Society Mini Kycklingbitar 200g
  Smaskigt hundgodis som passar små hundarSmå, goda bitar kycklinggodis, som passar perfekt till små hundar. Godiset passar utmärkt att använda vid träning, aktivering eller helt enkelt bara för att skämma bort din hund.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Sausage med Lax & Ris 800 g

  Planet Pet Society Sausage med Lax & Ris 800 g
  Smaskiga köttkorvar som passar till alla hundar av alla storlekar.Korven är gjord av färskt kött och ris och är helt vetefritt. Den höga kötthalten gör fodret extra smakligt. Korven innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Servera som komplement eller som topping på torrfoder. Korven är kokt vilket gör att den kan förvaras i rumstemperatur och tas enkelt med på tex resor. Mycket köttig och smaskig!Hög kötthaltInget veteIngen sojaKompletteringsfoderInga artificiella färger eller smakerKan förvaras i rumstemperatur - lätt att ta med på resan
 • Planet Pet Society Sausage med Kalkon & Ris 800 g

  Planet Pet Society Sausage med Kalkon & Ris 800 g
  Smaskiga köttkorvar som passar till alla hundar av alla storlekar.Korven är gjord av färskt kött och ris och är helt vetefritt. Den höga kötthalten gör fodret extra smakligt. Korven innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Servera som komplement eller som topping på torrfoder. Korven är kokt vilket gör att den kan förvaras i rumstemperatur och tas enkelt med på tex resor. Mycket köttig och smaskig!Hög kötthaltInget veteIngen sojaKompletteringsfoderInga artificiella färger eller smakerKan förvaras i rumstemperatur - lätt att ta med på resan
 • Planet Pet Society Sausage med Vilt & Ris 800 g

  Planet Pet Society Sausage med Vilt & Ris 800 g
  Smaskiga köttkorvar som passar till alla hundar av alla storlekar.Korven är gjord av färskt kött och ris och är helt vetefritt. Den höga kötthalten gör fodret extra smakligt. Korven innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Servera som komplement eller som topping på torrfoder. Korven är kokt vilket gör att den kan förvaras i rumstemperatur och tas enkelt med på tex resor. Mycket köttig och smaskig!Hög kötthaltInget veteIngen sojaKompletteringsfoderInga artificiella färger eller smakerKan förvaras i rumstemperatur - lätt att ta med på resan
 • Planet Pet Society Tuggrulle Pressad Vit 10-pack

  Planet Pet Society Tuggrulle Pressad Vit 10-pack
  Smaskiga tuggpinnar av torkad oxhud!Att tugga på tuggben är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stunds sysselsättning. I den här förpackningen finns 10 st tuggben, gjorda av torkad oxhud. Pinnarna är 22 cm långa. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Twisted Chewstick 80-pack

  Planet Pet Society Twisted Chewstick 80-pack
  Smaskiga tuggpinnar till små hundar!Att tugga på tuggben är bra för hundens mun och tänder, och ger även en stunds sysselsättning. I detta storpack finns 80 st snurrade tuggpinnar, gjorda av torkad oxhud. Pinnarna är 13 cm långa. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se alltid till att din hund har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Planet Pet Society Grain Free Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Grain Free Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Grain Free Chicken - spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar!Spannmålsfritt och kycklingbaserat helfoder som passar speciellt bra till hundar som är känsliga mot spannmål. Med potatis. Innehåller torkade äpplen som en källa till fruktooligosackarider.Innehåller en hög kötthaltInnehåller inget spannmålInnehåller ingen sojaInnehåller alla vitaminer och mineraler som din hund behöverInnehåller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Active Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Active Second Chance Chicken (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Active Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Active Second Chance Chicken (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Sensitive Adult (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Adult Large Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Adult Large Chicken (10 kg)
 • Planet Pet Society Adult Large Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Adult Large Chicken (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (6 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (6 kg)
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Salmon (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (2,5 kg)
 • Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Puppy Chicken (10 kg)
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving SeasonalsHär har vi ett lite speciellt foder! Det är ett välsmakande torrfoder som är ett komplett helfoder - för vuxna hundar av alla raser.Planet Pet Society räddar råvaror som annars skulle ha kastats, när man tillverkar mat till oss människor. T.ex. tar de vara på organ och liknande från kyckling, fibrer från äpplen och en massa andra nyttigheter som annars hade gått till spillo! Det kallar vi klimatsmart!Det som utmärker detta foder är att man valt att använda säsongens råvaror - det vill säga att det som fanns tillgängligt när det var dags för en viss batch av fodret att tillverkas, hamnar i fodret. Innehållet i foderpåsarna kan således variera, och har du en hund med känslig mage så kan det vara klokt att välja ett annat foder.Förutom att detta är ett bra miljöval så finns det såklart andra bra anledningar att välja detta foder!Främjar starka musklerFrämjar skelettets, ledernas och tändernas kvalitetBra för hud och pälsPlanet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving SeasonalsHär har vi ett lite speciellt foder! Det är ett välsmakande torrfoder som är ett komplett helfoder - för vuxna hundar av alla raser.Planet Pet Society räddar råvaror som annars skulle ha kastats, när man tillverkar mat till oss människor. T.ex. tar de vara på organ och liknande från kyckling, fibrer från äpplen och en massa andra nyttigheter som annars hade gått till spillo! Det kallar vi klimatsmart!Det som utmärker detta foder är att man valt att använda säsongens råvaror - det vill säga att det som fanns tillgängligt när det var dags för en viss batch av fodret att tillverkas, hamnar i fodret. Innehållet i foderpåsarna kan således variera, och har du en hund med känslig mage så kan det vara klokt att välja ett annat foder.Förutom att detta är ett bra miljöval så finns det såklart andra bra anledningar att välja detta foder!Främjar starka musklerFrämjar skelettets, ledernas och tändernas kvalitetBra för hud och pälsPlanet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance ChickenDetta härliga torrfoder är särskilt anpassat för att passa äldre hundar, över ca 7 års ålder. Fodret passar för seniorhundar av alla raser!Äldre hundar brukar vara lugnare än yngre, och göra av med mindre energi per dag. Det kan därför vara en god idé att servera ett seniorfoder med lite lägre fett- och energihalt, för att minska risken för onödig viktuppgång!Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken kan vara ett bra val för just din senior - av flera olika anledningar:Särskilt anpassat seniorfoderPassar alla raserEtt bra klimatvalLåg fetthalt hjälper hunden hålla vikten på äldre dagarHjälper matsmältningenFrämjar frisk hud och glansig pälsFrämjar starkt skelett och friska lederFrämjar friska tänderVad är det som gör detta foder till ett bra miljöval, och vad menas med Second Chance Chicken?Jo, det är faktiskt så att i livsmedelindustrin, alltså när man tillverkar eller packar mat till människor, så blir det en hel del restprodukter över. Många av dessa går utmärkt att använda, men de kastas ändå. Några exempel är organ från kyckling och fibrer från äpplen. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och skapar läcker hund- och kattmat av dem istället!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Senior Second Chance ChickenDetta härliga torrfoder är särskilt anpassat för att passa äldre hundar, över ca 7 års ålder. Fodret passar för seniorhundar av alla raser!Äldre hundar brukar vara lugnare än yngre, och göra av med mindre energi per dag. Det kan därför vara en god idé att servera ett seniorfoder med lite lägre fett- och energihalt, för att minska risken för onödig viktuppgång!Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken kan vara ett bra val för just din senior - av flera olika anledningar:Särskilt anpassat seniorfoderPassar alla raserEtt bra klimatvalLåg fetthalt hjälper hunden hålla vikten på äldre dagarHjälper matsmältningenFrämjar frisk hud och glansig pälsFrämjar starkt skelett och friska lederFrämjar friska tänderVad är det som gör detta foder till ett bra miljöval, och vad menas med Second Chance Chicken?Jo, det är faktiskt så att i livsmedelindustrin, alltså när man tillverkar eller packar mat till människor, så blir det en hel del restprodukter över. Många av dessa går utmärkt att använda, men de kastas ändå. Några exempel är organ från kyckling och fibrer från äpplen. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och skapar läcker hund- och kattmat av dem istället!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance ChickenHär har vi ett läckert torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är särskilt framtaget för att passa aktiva och mycket aktiva hundar. Några exempel är hundar som tränar, arbetar och tävlar.Dessa hundar behöver extra mycket energi, och då kan ett särskilt anpassat foder vara en mycket bra idé!Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance Chicken är ett bra val för aktiva hundar - av många anledningar:Klimatsmart hundfoderSärskilt anpassat för aktiva hundarStöttar huden och pälsenFrämjar starka musklerGer mycket energiStöttar skelett och lederStöttar tändernaVad gör detta foder till ett bra miljöval, och vad innebär Second Chance Chicken?Det är faktiskt så att kycklingen i detta foder bokstavligen har fått en andra chans! Planet Pet Society tar vara på organ och andra produkter som rensas bort när kyckling produceras för livsmedelsindustrin. Annars hade dessa näringsrika och fullgoda råvaror kastats bort - nu blir de till läcker hundmat istället!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance ChickenHär har vi ett läckert torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är särskilt framtaget för att passa aktiva och mycket aktiva hundar. Några exempel är hundar som tränar, arbetar och tävlar.Dessa hundar behöver extra mycket energi, och då kan ett särskilt anpassat foder vara en mycket bra idé!Planet Pet Society Dog Adult Active Second Chance Chicken är ett bra val för aktiva hundar - av många anledningar:Klimatsmart hundfoderSärskilt anpassat för aktiva hundarStöttar huden och pälsenFrämjar starka musklerGer mycket energiStöttar skelett och lederStöttar tändernaVad gör detta foder till ett bra miljöval, och vad innebär Second Chance Chicken?Det är faktiskt så att kycklingen i detta foder bokstavligen har fått en andra chans! Planet Pet Society tar vara på organ och andra produkter som rensas bort när kyckling produceras för livsmedelsindustrin. Annars hade dessa näringsrika och fullgoda råvaror kastats bort - nu blir de till läcker hundmat istället!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged SalmonHär har vi ett smaskigt torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är särskilt anpassat för hundar med känslig hud!Med detta foder får hunden måltider fulla av läcker smak av lax, och en massa nyttigheter på köpet!Det finns en rad bra anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart valStöttar huden och pälsen - extra bra för hundar med känslig hudBra för leder, skelett och tänderBra för musklernaVad är det som gör detta foder till ett klimatsmart val?Jo, det är faktiskt så att när mat till oss människor tillverkas, när man t.ex. packar lax eller kyckling, så är det en massa nyttiga ingredienser som kasseras och sorteras bort. Dessa brukar kastas, men Planet Pet Society tar vara på dem och använder dem till sina foder istället! Katterna och hundarna får näringsrik mat, och ingredienserna går inte till spillo - perfekt!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged SalmonHär har vi ett smaskigt torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är särskilt anpassat för hundar med känslig hud!Med detta foder får hunden måltider fulla av läcker smak av lax, och en massa nyttigheter på köpet!Det finns en rad bra anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart valStöttar huden och pälsen - extra bra för hundar med känslig hudBra för leder, skelett och tänderBra för musklernaVad är det som gör detta foder till ett klimatsmart val?Jo, det är faktiskt så att när mat till oss människor tillverkas, när man t.ex. packar lax eller kyckling, så är det en massa nyttiga ingredienser som kasseras och sorteras bort. Dessa brukar kastas, men Planet Pet Society tar vara på dem och använder dem till sina foder istället! Katterna och hundarna får näringsrik mat, och ingredienserna går inte till spillo - perfekt!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given TurkeyPlanet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey är ett läckert torrfoder som är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som har lite känslig mage. Fodret passar för hundar av alla raser!Detta torrfoder innehåller läcker kalkon, något som de flesta hundar tycker om! Proteinet är hypoallergent - perfekt för känsliga hundar!Det finns många fler anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart valBra för skelett och lederBra för tändernaFrämjar frisk hud och glansig pälsVad gör detta foder till ett klimatsmart val?Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society räddar varor som annars hade kastats!När mat till oss människor tillverkas kastas mängder av användbara ingredienser, t.ex. näringsrika organ.När man tillverkar äppeljuice så sorteras nyttiga äppelfibrer bort - helt onödigt såklart, när det kan komma till nytta för någon annan!Planet Pet Society ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given TurkeyPlanet Pet Society Dog Adult Sensitive Thanks Given Turkey är ett läckert torrfoder som är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som har lite känslig mage. Fodret passar för hundar av alla raser!Detta torrfoder innehåller läcker kalkon, något som de flesta hundar tycker om! Proteinet är hypoallergent - perfekt för känsliga hundar!Det finns många fler anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart valBra för skelett och lederBra för tändernaFrämjar frisk hud och glansig pälsVad gör detta foder till ett klimatsmart val?Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society räddar varor som annars hade kastats!När mat till oss människor tillverkas kastas mängder av användbara ingredienser, t.ex. näringsrika organ.När man tillverkar äppeljuice så sorteras nyttiga äppelfibrer bort - helt onödigt såklart, när det kan komma till nytta för någon annan!Planet Pet Society ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance ChickenLetar du efter ett smaskigt och torrfoder med låg klimatpåverkan? Har du en vuxen hund av stor ras? Perfekt, då tycker vi att du ska ge Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken en chans!Fodret är särskilt anpassat för vuxna hundar av stora raser, över 25 kg i kroppsvikt!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Stöttar ben och lederFrämjar friska och starka tänderFrämjar starka, friska musklerBra för hud och pälsEtt klimatsmart valVad gör detta foder klimatsmart, och vad innebär Second Chance Chicken?Jo, det är faktiskt så att det här torrfodret innehåller kyckling som fått en andra chans! Planet Pet Society tar vara på ingredienser som kasseras när man skapar mat till oss människor. T.ex. så rensar man bort en massa näringsriktiga och nyttiga kyckling-organ. Dessa återfinner du i detta fodret!Planet Pet Society tar också exempelvis vara på äppelfibrer som blivit över när man tillverkar äppeljuice!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance ChickenLetar du efter ett smaskigt och torrfoder med låg klimatpåverkan? Har du en vuxen hund av stor ras? Perfekt, då tycker vi att du ska ge Planet Pet Society Dog Adult Large Second Chance Chicken en chans!Fodret är särskilt anpassat för vuxna hundar av stora raser, över 25 kg i kroppsvikt!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Stöttar ben och lederFrämjar friska och starka tänderFrämjar starka, friska musklerBra för hud och pälsEtt klimatsmart valVad gör detta foder klimatsmart, och vad innebär Second Chance Chicken?Jo, det är faktiskt så att det här torrfodret innehåller kyckling som fått en andra chans! Planet Pet Society tar vara på ingredienser som kasseras när man skapar mat till oss människor. T.ex. så rensar man bort en massa näringsriktiga och nyttiga kyckling-organ. Dessa återfinner du i detta fodret!Planet Pet Society tar också exempelvis vara på äppelfibrer som blivit över när man tillverkar äppeljuice!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance ChickenDetta välsmakande och klimatsmarta torrfoder är ett komplett helfoder som är anpassat för vuxna hundar av medelstora raser. När din hund börjar närma sig 7-8 år så är det dags att byta till ett seniorfoder!Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken har läcker smak av kyckling, och det finns en rad goda anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart foder - läs mera nedanBra för matsmältningen och immunförsvaretFrämjar frisk hud och glansig pälsStöttar lederna och skelettetFrämjar friska, starka tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör detta fodret klimatsmart, och varför är det döpt till Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår miljö, och faktum är att kycklingen i detta fodret har fått en andra chans att göra nytta här i världen!När mat till oss människor tillverkas så sorterar man bort massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ. När man tillverkar äppeljuice så sorterar man bort nyttiga äppelfibrer. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance ChickenDetta välsmakande och klimatsmarta torrfoder är ett komplett helfoder som är anpassat för vuxna hundar av medelstora raser. När din hund börjar närma sig 7-8 år så är det dags att byta till ett seniorfoder!Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken har läcker smak av kyckling, och det finns en rad goda anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart foder - läs mera nedanBra för matsmältningen och immunförsvaretFrämjar frisk hud och glansig pälsStöttar lederna och skelettetFrämjar friska, starka tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör detta fodret klimatsmart, och varför är det döpt till Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår miljö, och faktum är att kycklingen i detta fodret har fått en andra chans att göra nytta här i världen!När mat till oss människor tillverkas så sorterar man bort massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ. När man tillverkar äppeljuice så sorterar man bort nyttiga äppelfibrer. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (6 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (6 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged SalmonHär har vi ett läckert torrfoder som är särskilt anpassat för små vuxna hundar, upp till 10 kg i kroppsvikt.Fodret är ett smart miljöval och har läcker smak av lax - vi tror att din lilla vovve kommer älska det!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Klimatsmart hundmatBra för hud och pälsBra för skelett och lederBra för musklerBra för tänderVad gör detta foder till ett klimatsmart foder? Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society tar vara på produkter som rensas bort när mat till oss människor skapas. De tillvaratar ingredienser som är nyttiga och näringsrika, men som vi inte använder i mat till människor. Detta kallas up-cycling och är självklart jättebra för miljön!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged Salmon (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Mini Super Salvaged SalmonHär har vi ett läckert torrfoder som är särskilt anpassat för små vuxna hundar, upp till 10 kg i kroppsvikt.Fodret är ett smart miljöval och har läcker smak av lax - vi tror att din lilla vovve kommer älska det!Det finns en rad olika anledningar till att välja detta foder - den goda smaken är bara en av dem!Klimatsmart hundmatBra för hud och pälsBra för skelett och lederBra för musklerBra för tänderVad gör detta foder till ett klimatsmart foder? Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society tar vara på produkter som rensas bort när mat till oss människor skapas. De tillvaratar ingredienser som är nyttiga och näringsrika, men som vi inte använder i mat till människor. Detta kallas up-cycling och är självklart jättebra för miljön!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Puppy Second Chance ChickenHär har vi ett komplett helfoder för din växande valp! Detta är ett smaskigt torrfoder som passar för valpar av alla raser! När valpen blivit ca 1 år gammal så är det dags att gå över till ett vuxenfoder. Stora raser kan med fördel äta valpfoder något längre.Detta fodret är välsmakande och klimatsmart, och har en massa olika hälsofördelar för din valp!Stöttar valpens tillväxt och utvecklingStöttar matsmältningen och immunförsvaretBra för hud och pälsBra för leder, skelett och tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör fodret klimatsmart, och varför heter det Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår planet och vår miljö! När mat till oss människor tillverkas så är det massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ, som sorteras bort. När man vill verkar äppeljuice så sorteras nyttiga äppelfibrer bort. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Kycklingen i detta foder har helt enkelt fått en andra chans!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (10 kg)

  Planet Pet Society Puppy Second Chance Chicken (10 kg)
  Planet Pet Society Puppy Second Chance ChickenHär har vi ett komplett helfoder för din växande valp! Detta är ett smaskigt torrfoder som passar för valpar av alla raser! När valpen blivit ca 1 år gammal så är det dags att gå över till ett vuxenfoder. Stora raser kan med fördel äta valpfoder något längre.Detta fodret är välsmakande och klimatsmart, och har en massa olika hälsofördelar för din valp!Stöttar valpens tillväxt och utvecklingStöttar matsmältningen och immunförsvaretBra för hud och pälsBra för leder, skelett och tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör fodret klimatsmart, och varför heter det Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår planet och vår miljö! När mat till oss människor tillverkas så är det massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ, som sorteras bort. När man vill verkar äppeljuice så sorteras nyttiga äppelfibrer bort. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Kycklingen i detta foder har helt enkelt fått en andra chans!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!