Purenatural hundprodukter

 • Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (2 kg)
  Purenatural Sensitive Duck är ett komplett helfoder med smak av anka, för den känsliga hunden. Fodret är hypoallergent och passar de flesta raser. Purenatural Sensitive har ett högt innehåll av kött, vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein. Fodret är även lättsmält vilket gör det lättare för hunden att tillgodogöra sig näringsämnen. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Medium ChickenHär har vi den nya versionen av Purenatural Dog Adult Medium Chicken! Påsen har en ny snygg design, men alla fördelar med fodret finns kvar! Skillnaden mellan den nya och gamla versionen är att den färska öringen bytts ut mot färsk lax. Fodret är numera även fritt från majsgluten.Foderkulorna har en lite annorlunda form, och kan vara något ljusare i det nya fodret, men storleken på foderkulorna är i stort sett densamma!Purenatural Adult Medium Chicken är ett komplett helfoder med smak av kyckling. Fodret passar för vuxna medelstora hundar, som väger mellan 10 och 25 kg. Receptet består av råvaror av högsta kvalitet och med en hög kötthalt vilket passar våra köttätande vänner.Protein- och fetthalten i detta smakliga torrfoder är noga avvägd för att ge den medelstora hunden rätt mängd energi och för att se till att den bibehåller ett hälsosamt hull. Purenatural Adult Medium Chicken innehåller väl avvägda halter av vitaminer och mineraler som tillsammand bidrar till din hunds hälsa och livskraft.Förutom smaskiga animaliska proteinkällor såsom kyckling och lax så innehåller det här fodret även flera funktionella ingredienser som bidrar till din hunds hälsa. Exempelvis bidrar FOS och MOS till en god tarmhälsa och matsmältning, och fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 är viktiga för huden och pälsen! Purenatural är, som namnet antyder, ett rent och naturligt foder fritt från konstgjorda tillsatser och med en hög kötthalt. Purenatural Medium Adult Chicken passar till vuxna hundar av medelstora raser, över 12 månaders ålder och mellan 10 och 25 kg i kroppsvikt.Fördelar:Medelstora foderkulor som ger ett lämpligt tuggmotståndHög kötthalt och därmed också hög smaklighetHög smältbarhet vilket passar hundar med känslig mageDen låga andelen spannmål är lämpligt för hundar som har känslig hud och pälsFritt från vete, soja och mjölkprodukter som vanligtvis kan orsaka överkänslighetInnehåller inte konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnenFinns i storleksförpackningar om 2 samt 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Sensitive SalmonPurenatural Dog Adult Sensitive Salmon är en uppdaterad variant av Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon & Trout! Skillnaden är att öringen ersatts med mer lax. Foderkulorna har ungefär samma storlek, men lite annorlunda form. Bitarna kan också upplevas lite ljusare än på den gamla varianten, men i övrigt är fodret i princip detsamma!Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon är ett komplett helfoder med smak av lax, för den känsliga hunden. Fodret passar för hundar av de flesta raser. Fodret är fritt från de vanligaste allergenerna som är kända för att orsaka foderallergier hos hund.Detta läckra torrfoder har en hög halt av kött (lax), vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein.Detta är ett lättsmält foder vilket gör det lättare för hunden att tillgodogöra sig näringsämnen, och det passar utmärkt för hundar med känslig mage. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen samt vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och bra för hundar som annars har en överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Puppy Large Chicken (12 kg)

  Purenatural Puppy Large Chicken (12 kg)
  Purenatural Puppy Large ChickenHär är en ny och uppdaterad version av Purenatural Puppy Large Chicken! Det här torrfodret är särskilt anpassat för valpar och unghundar av stora och mycket stora raser, och passar upp till ca 18 månaders ålder.Vad är nytt med den uppdaterade Purenatural Puppy Large Chicken?Förutom att påsen fått en ny, snygg design så har man gjort några mindre förändringar i fodret, allt för att uppdatera fodret och göra det bättre! Öringen har bytts ut mot färsk lax, och fodret är numera fritt från majsgluten. Foderkulorna har fått en lite annorlunda färg och form, även om de fortfarande har i stort sett samma storlek. Purenatural Puppy Large Chicken är ett högkvalitativt torrfoder för valpar och unghundar av stora raser. Dessa raser brukar ta längre tid på sig att växa sig fullvuxna, och kan därför behöva valpfoder längre än mindre hundar. Därför rekommenderas detta foder fram till ca 18 månaders ålder.Den höga kötthalten i detta läckra foder skapar ett förhållande mellan protein och fett som passar utmärkt för växande valpar.Med Purenatural får din hund naturliga ingredienser, men ni slipper både artificiella smakämnen och vete. Fodret är lättsmält och passar utmärkt för valpar med en överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Puppy Chicken (8 kg)

  Purenatural Puppy Chicken (8 kg)
  Purenatural Puppy ChickenPurenatural har skapat en ny och uppdaterad version av Purenatural Puppy Chicken! Förutom den nya snygga designen på påsen så har öringen i fodret bytts ut mot färsk lax från Norden. Fodret är också numera fritt från majsgluten.Foderkulorna har en lite annorlunda färg och form, men behåller ungefär samma storlek!Purenatural Puppy Chicken är ett högkvalitativt, komplett helfoder som passar för valpar av små och medelstora raser. Fodret rekommenderas fram till att hunden vuxit färdigt, det vill säga vid ungefär ett års ålder.Detta torrfoder har en läcker smak av kyckling, naturligt innehåll och en fin balans mellan protein och fett som passar för växande valpar.Fodret är fritt från vete, vilket passar utmärkt för hundar som är känsliga emot det. Det är också fritt från artificiella smakämnen.Purenatural Puppy Chicken är snällt mot valpens mage, och innehåller självklart de vitaminer och mineraler som behövs!
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon & Trout (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon & Trout (2 kg)
  Purenatural spannmålsfritt är ett komplett högkvalitativt foder som är utmärkt att ge till vuxna hundar med en härlig smak av lax och forell. Purenatural spannmålsfritt lax och forell är berikat med en hög kvalité med benfritt fiskkött och endast naturliga råvaror. Förutom den höga proteinhalten i fodret har de också lagt till sparris. Det är en utmärkt källa för vitaminer och mineraler som är viktiga för hunden. Tack vare den höga halten av animaliskt protein är fodret fyllt med aminosyror och är lättsmält för hunden. I fodret används sötpotatis och potatis som kolhydrater som en lättsmält källa i stället för spannmål. Fodret är en berikad källa på omega 3-fettsyror, som tar väl hand om pälsen.Fodret fungerar bra att ge till små som stora hundraser.
 • Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg

  Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg
 • Purenatural Nötvåmstrips 150g (150 gram)

  Purenatural Nötvåmstrips 150g (150 gram)
  Oemotståndliga delikatesser av ren nötvåm som är värda att kämpa för!Purenaturals Nötvåmstrips är gjorda enbart av nötvåm och är perfekta att belöna din hund med vid träningen! Tillverkade i Finland av finska råvaror utan onödiga tillsatser, bara det renaste och naturligaste till din hund! Stripsen passar utmärkt att använda som belöning vid träning då de kan brytas ned i mindre lämpliga bitar. Ett eftertraktat godis fungerar som en förstärkare när man belönar önskade beteenden och ökar sannolikheten att hunden kommer utföra beteendet igen.Tips! Ge din hund en stunds aktivering och lägg små bitar av stripsen i en tom mjölkkartong eller göm dem i en filt och låt din hund få kämpa och klura på hur den ska komma åt det goda!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Purenatural Dog Adult Light Turkey (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Light Turkey (12 kg)
  Purenatural Light är ett komplett helfoder med kalkon, för den vuxna hunden som behöver hjälp att gå ner i vikt och bibehålla vikten. Fodret passar de flesta raser. Purenatural Light har ett högt innehåll av kött, vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett högt innehåll av protein och endast 11% fett. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Light Turkey (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Light Turkey (2 kg)
  Purenatural Light är ett komplett helfoder med kalkon, för den vuxna hunden som behöver hjälp att gå ner i vikt och bibehålla vikten. Fodret passar de flesta raser. Purenatural Light har ett högt innehåll av kött, vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett högt innehåll av protein och endast 11% fett. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Medium ChickenHär har vi den nya versionen av Purenatural Dog Adult Medium Chicken! Påsen har en ny snygg design, men alla fördelar med fodret finns kvar! Skillnaden mellan den nya och gamla versionen är att den färska öringen bytts ut mot färsk lax. Fodret är numera även fritt från majsgluten.Foderkulorna har en lite annorlunda form, och kan vara något ljusare i det nya fodret, men storleken på foderkulorna är i stort sett densamma!Purenatural Adult Medium Chicken är ett komplett helfoder med smak av kyckling. Fodret passar för vuxna medelstora hundar, som väger mellan 10 och 25 kg. Receptet består av råvaror av högsta kvalitet och med en hög kötthalt vilket passar våra köttätande vänner.Protein- och fetthalten i detta smakliga torrfoder är noga avvägd för att ge den medelstora hunden rätt mängd energi och för att se till att den bibehåller ett hälsosamt hull. Purenatural Adult Medium Chicken innehåller väl avvägda halter av vitaminer och mineraler som tillsammand bidrar till din hunds hälsa och livskraft.Förutom smaskiga animaliska proteinkällor såsom kyckling och lax så innehåller det här fodret även flera funktionella ingredienser som bidrar till din hunds hälsa. Exempelvis bidrar FOS och MOS till en god tarmhälsa och matsmältning, och fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 är viktiga för huden och pälsen! Purenatural är, som namnet antyder, ett rent och naturligt foder fritt från konstgjorda tillsatser och med en hög kötthalt. Purenatural Medium Adult Chicken passar till vuxna hundar av medelstora raser, över 12 månaders ålder och mellan 10 och 25 kg i kroppsvikt.Fördelar:Medelstora foderkulor som ger ett lämpligt tuggmotståndHög kötthalt och därmed också hög smaklighetHög smältbarhet vilket passar hundar med känslig mageDen låga andelen spannmål är lämpligt för hundar som har känslig hud och pälsFritt från vete, soja och mjölkprodukter som vanligtvis kan orsaka överkänslighetInnehåller inte konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnenFinns i storleksförpackningar om 2 samt 12 kg
 • Purenatural Adult Calf & Duck

  Purenatural Adult Calf & Duck
  EgenskaperPurenatural Adult Calf & Duck kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hundar.
 • Purenatural Puppy Chicken (2 kg)

  Purenatural Puppy Chicken (2 kg)
  Purenatural Puppy ChickenPurenatural har skapat en ny och uppdaterad version av Purenatural Puppy Chicken! Förutom den nya snygga designen på påsen så har öringen i fodret bytts ut mot färsk lax från Norden. Fodret är också numera fritt från majsgluten.Foderkulorna har en lite annorlunda färg och form, men behåller ungefär samma storlek!Purenatural Puppy Chicken är ett högkvalitativt, komplett helfoder som passar för valpar av små och medelstora raser. Fodret rekommenderas fram till att hunden vuxit färdigt, det vill säga vid ungefär ett års ålder.Detta torrfoder har en läcker smak av kyckling, naturligt innehåll och en fin balans mellan protein och fett som passar för växande valpar.Fodret är fritt från vete, vilket passar utmärkt för hundar som är känsliga emot det. Det är också fritt från artificiella smakämnen.Purenatural Puppy Chicken är snällt mot valpens mage, och innehåller självklart de vitaminer och mineraler som behövs!
 • Purenatural Nötvåmstrips (150 gram)

  Purenatural Nötvåmstrips (150 gram)
  EgenskaperPurenatural Nötvåmstrips passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av nötvåm, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finskt nötvåm.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free LambPurenatural Dog Adult Grain Free Lamb är ett spannmålsfritt torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar. Fodret är mycket rikt på lamm och innehåller en massa nyttigheter i form av t.ex. mynta, ärtor, linfrö och algolja.Detta är en uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb. Förutom att påsen fått en ny snygg design så har man gjort små uppdateringar av receptet. Sötpotatisen har t.ex. bytts ut mot vanlig potatis. Fodrets fördelar kvarstår givetvis!Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb med läcker smak av lamm är ett komplett högkvalitativt hundfoder som passar utmärkt till vuxna hundar. Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb är rikt på högkvalitativt benfritt lammkött och innehåller naturliga råvaror. Kolhydraterna kommer ifrån potatis, ett lite mer lättsmält alternativ än spannmål. Fodret innehåller alla vitaminer och mineraler som hunden behöver, och fodret är fritt från onödiga tillsatser såsom artificiella smak- och färgämnen samt konserveringsmedel. Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb innehåller även ärtor, mynta, linfrön, algolja och en massa andra nyttigheter. Algolja och linfrön bidrar med nyttiga fettsyror som bl.a. är bra för hundens hud och päls.Purenatural tillverkar högkvalitativt foder med naturliga ingredienser. Läckert foder utan onödiga tillsatser!Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb - spannmålsfritt foder för hundar av alla raser.
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free SalmonPurenatural Dog Adult Grain Free Salmon är en uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon & Trout. Påsen har en ny snygg design, och receptet har fått några uppdateringar. T.ex. har man valt att byta ut öringen mot mer lax, så lax är numera den enda animaliska proteinkällan i fodret. Vidare har man bytt ut sötpotatisen mot vanlig potatis. Foderkulorna har samma storlek men en lite annorlunda färg och form. Fördelarna med fodret kvarstår, och det kan fortfarande ges till vuxna hundar av alla raser!När du väljer Purenatural så väljer du naturligt foder med härlig smak och bra innehållsförteckning. Du slipper onödiga tillsatser såsom artificiella smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel. Din hund får ett smakrikt foder som innehåller alla näringsämnen och vitaminer som den behöver.Ett spannmålsfritt foder med en animalisk proteinkälla kan passa perfekt till känsliga hundar, eller hundar som lider av allegier.Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon är ett komplett foder baserat på lax. Det innehåller högkvalitativt benfritt fiskkött och har en hög proteinhalt samt en hög halt av färsk lax. Fodret innehåller också potatis, ärtor, linfrö och algolja. Linfrö och algolja är rika på Omega-fettsyror som tar väl hand om hud och päls!Tack vare den höga halten av animaliskt protein är fodret fyllt med aminosyror och är lättsmält för hunden.Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon är ett spannmålsfritt foder för vuxna hundar av alla storlekar och raser.
 • Purenatural Puppy Large Chicken (2 kg)

  Purenatural Puppy Large Chicken (2 kg)
  Purenatural Puppy Large ChickenHär är en ny och uppdaterad version av Purenatural Puppy Large Chicken! Det här torrfodret är särskilt anpassat för valpar och unghundar av stora och mycket stora raser, och passar upp till ca 18 månaders ålder.Vad är nytt med den uppdaterade Purenatural Puppy Large Chicken?Förutom att påsen fått en ny, snygg design så har man gjort några mindre förändringar i fodret, allt för att uppdatera fodret och göra det bättre! Öringen har bytts ut mot färsk lax, och fodret är numera fritt från majsgluten. Foderkulorna har fått en lite annorlunda färg och form, även om de fortfarande har i stort sett samma storlek. Purenatural Puppy Large Chicken är ett högkvalitativt torrfoder för valpar och unghundar av stora raser. Dessa raser brukar ta längre tid på sig att växa sig fullvuxna, och kan därför behöva valpfoder längre än mindre hundar. Därför rekommenderas detta foder fram till ca 18 månaders ålder.Den höga kötthalten i detta läckra foder skapar ett förhållande mellan protein och fett som passar utmärkt för växande valpar.Med Purenatural får din hund naturliga ingredienser, men ni slipper både artificiella smakämnen och vete. Fodret är lättsmält och passar utmärkt för valpar med en överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Puppy (8 kg)

  Purenatural Dog Puppy (8 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free TurkeyPurenatural Dog Adult Grain Free Turkey är ett spannmålsfritt torrfoder för vuxna hundar. Fodret är baserat på kalkon och har en härlig smak. Detta är en uppdaterad version av samma foder - Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey. Påsen har fått en ny snygg design och små ändringar har gjorts i receptet. T.ex. så har man valt att ersätta sötpotatisen med en högre halt vanlig potatis. Foderkulorna har samma storlek men har fått en lite ny form och färg.Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey med härlig smak av kalkon är ett komplett högkvalitativt hundfoder som passar utmärkt till vuxna hundar. Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey är berikat med en hög kvalité av färskt benfritt kalkonkött. Den höga halten av animaliskt protein underlättar om din hund är födoämnesöverkänslig. I fodret används potatis som kolhydratskälla vilket kan vara lättare för magen att smälta, om man jämför med spannmål som är vanligt på marknaden.Purenatural tillverkar högkvalitativa hundfoder med naturliga ingredienser, med alla de vitaminer och mineraler som hunden behöver. Genom att Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey även innehåller tranbär bidrar det till att främja hundens urinhälsa. Omega-3-fettsyrorna tar väl hand om pälsen på hunden och de krispiga bitarna tar hand om tänderna. Fodret har en hög kötthalt, och en fetthalt som kan betraktas som låg till normal. Fodret fungerar bra till små som stora hundraser.
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (12 kg)
 • Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (2 kg)
  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & DuckDetta är en ny version av Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck. Det är ett vetefritt och högkvalitativt torrfoder, särskilt anpassat för äldre hundar. Fodret har fått en ny snygg design på påsen och har genomgått en mindre förändring i receptet. Bl.a. såhar man valt att ta bort majsgluten ur receptet. Foderkulorna har samma storlek men en liten annorlunda färg och form. Fördelarna med fodret kvarstår och det rekommenderas för samma grupp av hundar - äldre hundar av främst mellanstora och stora raser.Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck är ett komplett helfoder för seniora hundar. Fodret innehåller lamm, lax och anka, vilket ger en härlig smak. Kolhydraterna kommer ifrån vitt ris, havregryn och korn, men fodret är fritt från vete.Detta foder innehåller tranbär som är bra för urinvägarna, samt glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska leder!Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck har ett högt innehåll av kött, och fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein för den äldre hunden. Det är även lättsmält, vilket gör det lättare för den äldre hunden att tillgodogöra sig näringsämnen.Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free LambPurenatural Dog Adult Grain Free Lamb är ett spannmålsfritt torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar. Fodret är mycket rikt på lamm och innehåller en massa nyttigheter i form av t.ex. mynta, ärtor, linfrö och algolja.Detta är en uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb. Förutom att påsen fått en ny snygg design så har man gjort små uppdateringar av receptet. Sötpotatisen har t.ex. bytts ut mot vanlig potatis. Fodrets fördelar kvarstår givetvis!Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb med läcker smak av lamm är ett komplett högkvalitativt hundfoder som passar utmärkt till vuxna hundar. Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb är rikt på högkvalitativt benfritt lammkött och innehåller naturliga råvaror. Kolhydraterna kommer ifrån potatis, ett lite mer lättsmält alternativ än spannmål. Fodret innehåller alla vitaminer och mineraler som hunden behöver, och fodret är fritt från onödiga tillsatser såsom artificiella smak- och färgämnen samt konserveringsmedel. Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb innehåller även ärtor, mynta, linfrön, algolja och en massa andra nyttigheter. Algolja och linfrön bidrar med nyttiga fettsyror som bl.a. är bra för hundens hud och päls.Purenatural tillverkar högkvalitativt foder med naturliga ingredienser. Läckert foder utan onödiga tillsatser!Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb - spannmålsfritt foder för hundar av alla raser.
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free PorkDetta är en uppdaterad version av den klassiska Purenatural Dog Adult Grain Free Pork. Fodret passar för vuxna aktiva hundar tack vare det höga näringsinnehållet. I detta foder finner du gris som enda animaliska proteinkälla, och det är ett spannmålsfritt foder. Fodret kan passa utmärkt för känsliga magar, eller hundar med olika typer av allergier eller överkänsligheter.Jämfört med den gamla versionen så har detta fodret ett lite uppdaterat recept, t.ex. så har sötpotatisen bytts ut mot vanlig potatis. Foderkulorna har ungefär samma storlek men en lite annorlunda färg och form. Fördelarna med fodret kvarstår!Purenatural Dog Adult Grain Free Pork är idealisk till aktiva vuxna hundar som behöver mer energi i sin foderstat. Fodret tar hänsyn till de näringsmässiga kraven den aktiva hunden behöver och receptet innehåller endast en animalisk proteinkälla vilket passar bra till känsliga hundar. Dessutom är fodret helt fritt från onödiga tillsatser såsom konserveringsmedel eller artificiella smak- och färgämnen.Fördelar:Hög kötthaltHög halt av färskt köttEndast en källa till animaliskt protein - gris: högkvalitativt, mycket lättsmält och rikt på aminosyrorHypoallergena råvarorAlla vitaminer och mineraler din hund behöverBetmassa, MOS och FOS för mag- och tarmhälsanOmega-fettsyror från alger och linfrö främjar huden och pälsen samt hjärnans funktionGrönsaksbaserade kolhydratkällor som säkerställer en jämn och långsam upptagning av energiRik på vitaminer och mineraler, inklusive C-vitamin och äpple som innehåller B-vitamin
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free DuckHär har vi en ny uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Grain Free Duck. Förutom att påsen har fått en ny snygg design så har några förändringar gjorts i receptet. T.ex. så har sötpotatisen bytts ut mot vanlig potatis. Foderkulorna är lika stora som förut, men de har en lite annan form och färg. Fördelarna med fodret kvarstår, och det rekommenderas fortfarande till vuxna hundar i alla raser och storlekar.Purenatural Dog Adult Grain Free Duck är ett spannmålsfritt torrfoder av hög kvalitet, baserat på anka! Fodret är hypoallergent och har anka som enda proteinkälla, vilket lämpar sig utmärkt för hundar med allergier eller överkänsligheter. Anka bidrar också till en härlig smak som de flesta hundar älskar!Detta fodret är lättsmält och smakrikt, och det stöttar många viktiga funktioner såsom hundens munhälsa, matsmältning, hud och päls. Fodret är fritt från spannmål och konstgjorda färgämnen och konserveringmedel.Anka innehåller bland annat järn, selen, zink och B-vitamin som alla hjälper din hund till ett friskt och aktivt liv!
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free DuckHär har vi en ny uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Grain Free Duck. Förutom att påsen har fått en ny snygg design så har några förändringar gjorts i receptet. T.ex. så har sötpotatisen bytts ut mot vanlig potatis. Foderkulorna är lika stora som förut, men de har en lite annan form och färg. Fördelarna med fodret kvarstår, och det rekommenderas fortfarande till vuxna hundar i alla raser och storlekar.Purenatural Dog Adult Grain Free Duck är ett spannmålsfritt torrfoder av hög kvalitet, baserat på anka! Fodret är hypoallergent och har anka som enda proteinkälla, vilket lämpar sig utmärkt för hundar med allergier eller överkänsligheter. Anka bidrar också till en härlig smak som de flesta hundar älskar!Detta fodret är lättsmält och smakrikt, och det stöttar många viktiga funktioner såsom hundens munhälsa, matsmältning, hud och päls. Fodret är fritt från spannmål och konstgjorda färgämnen och konserveringmedel.Anka innehåller bland annat järn, selen, zink och B-vitamin som alla hjälper din hund till ett friskt och aktivt liv!
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (12 kg)
 • Purenatural Dog Active

  Purenatural Dog Active
 • Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (12 kg)
 • Purenatural Revben Ren 200 g

  Purenatural Revben Ren 200 g
  Purenatural Revben Ren 200 gHär har vi en härlig påse med revben från ren - rökta och delikata! Servera dem som ett läckert snack eller som belöning efter ett träningspass. Vi tror att din hund kommer älska dem!En påse innehåller ca 200 gram läckra revben. Storleken på benen kan variera eftersom detta är en naturprodukt. Vi tror att de passar bäst till lite mindre hundar!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Purenatural Skenben Ren 600 g

  Purenatural Skenben Ren 600 g
  Purenatural Skenben Ren 600 gDessa läckra tuggben består av skenben från ren - rökt och läckert! Benen passar perfekt att servera till din hund som ett läckert kvällssnacks eller som belöning efter ett träningspass. Tuggbenet är naturligt och innehåller inget annat än ren - vilket gör att det passar även till lite med känsliga hundar.En påse innehåller 600 g ben - storleken på benen kan variera då detta är en naturprodukt.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Purenatural Renhals 300 g

  Purenatural Renhals 300 g
  Purenatural Renhals 300 gDe flesta hundar älskar naturligt torkat hundgodis. Denna torkade och rökta renhals knastrar härligt i tänderna och innehåller inget annat än ren - perfekt om din hund är allergisk mot annat som vanligen finns i torkat hundgodis såsom t.ex. kyckling.Purenatural Renhals är ett läckert godis som passar perfekt när du vill ge din hund en smaskig och lugn stund på kvällen, när du jobbar eller efter ett träningspass.Påsen innehåller 300 g men halsarnas storlek kan givetvis variera eftersom detta är en naturprodukt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Purenatural Höftben Ren 300 g

  Purenatural Höftben Ren 300 g
  Purenatural Höftben Ren 300 gDessa härliga hundtugg är naturligt läckra - det är nämligen rökta höftben från ren! Ren är mycket läckert, och dessa rökta ben kommer ge din hund flera härliga stunder av lugn sysselsättning - det kan vi nästan lova.Då dessa tuggben är naturliga och inte innehåller något annat djur än ren, så kan de passa utmärkt för allergiska hundar. Har du t.ex. en hund som är allergisk emot kyckling, fisk eller spannmål så kan dessa passa perfekt!En påse innehåller 300 g, men storleken på benen kan variera då detta är en naturprodukt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Purenatural Renbringa 300 g

  Purenatural Renbringa 300 g
  Purenatural Renbringa 300 gLetar du efter ett härligt naturligt hundtugg att bjuda din vovve på efter ett träningspass, till fredagsmyset eller närhelst du vill ge honom eller henne något extra gott? Då vill vi rekommendera Purenatural Renbringa - torkat och rökt hundtugg av endast ren.Det är ovanligt att hundar är allergiska emot ren - så detta hundtugg kan passa utmärkt även om du har en allergisk hund.Purenatural Renbringa är ett naturligt hundtugg med läcker smak, som passar bäst för lite mindre hundar.En påse innehåller 300 g, men storleken på benen kan variera då detta är en naturprodukt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • Purenatural Renbog 300 g

  Purenatural Renbog 300 g
  Purenatural Renbog 300 gHär har vi ett läckert och naturligt hundtugg - nämligen rökt och torkad renbog. Är du på jakt efter naturligt snacks till din hund så har du helt klart hittat rätt. Vi tror att din hund kommer älska att tugga på dessa bogben!Det är ovanligt att hundar är allergiska emot just ren, och därför kan dessa hundtugg passa perfekt även till allergiska hundar.En påse innehåller 300 g renbog, men storleken på de individuella bogbenen kan variera, då detta är en naturprodukt.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free PorkDetta är en uppdaterad version av den klassiska Purenatural Dog Adult Grain Free Pork. Fodret passar för vuxna aktiva hundar tack vare det höga näringsinnehållet. I detta foder finner du gris som enda animaliska proteinkälla, och det är ett spannmålsfritt foder. Fodret kan passa utmärkt för känsliga magar, eller hundar med olika typer av allergier eller överkänsligheter.Jämfört med den gamla versionen så har detta fodret ett lite uppdaterat recept, t.ex. så har sötpotatisen bytts ut mot vanlig potatis. Foderkulorna har ungefär samma storlek men en lite annorlunda färg och form. Fördelarna med fodret kvarstår!Purenatural Dog Adult Grain Free Pork är idealisk till aktiva vuxna hundar som behöver mer energi i sin foderstat. Fodret tar hänsyn till de näringsmässiga kraven den aktiva hunden behöver och receptet innehåller endast en animalisk proteinkälla vilket passar bra till känsliga hundar. Dessutom är fodret helt fritt från onödiga tillsatser såsom konserveringsmedel eller artificiella smak- och färgämnen.Fördelar:Hög kötthaltHög halt av färskt köttEndast en källa till animaliskt protein - gris: högkvalitativt, mycket lättsmält och rikt på aminosyrorHypoallergena råvarorAlla vitaminer och mineraler din hund behöverBetmassa, MOS och FOS för mag- och tarmhälsanOmega-fettsyror från alger och linfrö främjar huden och pälsen samt hjärnans funktionGrönsaksbaserade kolhydratkällor som säkerställer en jämn och långsam upptagning av energiRik på vitaminer och mineraler, inklusive C-vitamin och äpple som innehåller B-vitamin
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Grain Free TurkeyPurenatural Dog Adult Grain Free Turkey är ett spannmålsfritt torrfoder för vuxna hundar. Fodret är baserat på kalkon och har en härlig smak. Detta är en uppdaterad version av samma foder - Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey. Påsen har fått en ny snygg design och små ändringar har gjorts i receptet. T.ex. så har man valt att ersätta sötpotatisen med en högre halt vanlig potatis. Foderkulorna har samma storlek men har fått en lite ny form och färg.Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey med härlig smak av kalkon är ett komplett högkvalitativt hundfoder som passar utmärkt till vuxna hundar. Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey är berikat med en hög kvalité av färskt benfritt kalkonkött. Den höga halten av animaliskt protein underlättar om din hund är födoämnesöverkänslig. I fodret används potatis som kolhydratskälla vilket kan vara lättare för magen att smälta, om man jämför med spannmål som är vanligt på marknaden.Purenatural tillverkar högkvalitativa hundfoder med naturliga ingredienser, med alla de vitaminer och mineraler som hunden behöver. Genom att Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey även innehåller tranbär bidrar det till att främja hundens urinhälsa. Omega-3-fettsyrorna tar väl hand om pälsen på hunden och de krispiga bitarna tar hand om tänderna. Fodret har en hög kötthalt, och en fetthalt som kan betraktas som låg till normal. Fodret fungerar bra till små som stora hundraser.
 • Purenatural Dog Puppy Large Chicken (12 kg)

  Purenatural Dog Puppy Large Chicken (12 kg)
 • Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken (2 kg)
 • Purenatural Dog Puppy Large Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Puppy Large Chicken (2 kg)
 • Purenatural Dog Puppy (2 kg)

  Purenatural Dog Puppy (2 kg)
 • Purenatural Puppy Chicken 150 g

  Purenatural Puppy Chicken 150 g
  Naturligt och hypoallergent våtfoder som förser din valp med allt den behöver!Värdefulla proteiner från kyckling och ris gör detta våtfoder mycket smakligt och lättsmält för den lilla valpmagen. Eftersom hundar är köttätare innehåller receptet 65 % färskt kött och alla viktiga näringsämnen som hundar behöver! Tack vare sin höga kötthalt och rena recept stödjer fodret, på bästa sätt, din valps välbefinnande - allt från tarmfunktionen till huden och pälsens kondition. Den smaskiga sammansättningen av olika delar såsom hjärta, kött och lever från kyckling brukar passa även till den mest känsliga valpmagen. Servera som den är eller blandat med torrfoder!Hög halt av färskt kött Innehåller alla nödvändiga vitaminer och spårämnen Hypoallergen - de vanligaste födoämnena som orsakar allergiska symptom har uteslutits Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel.TIPS! Fyll en Sumo- eller Kong-leksak med våtfodret och låt din valp få arbeta med att få ut det goda! Din lilla valp kommer njuta av den goda maten och samtidigt aktivera kropp och knopp och hållas sysselsatt länge! Du hittar Sumo-leksaken här!
 • Purenatural Light (12 kg)

  Purenatural Light (12 kg)
  PureNatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror. Recepten är helt fria från onaturliga färg eller smakämnen.Light är ett skonsamt foder som både passar till viloperioder när hunden är mindre aktiv som till hundar som har ett allmänt lägre kaloribehov. Kastrerade hundar brukar passa ypperligt på detta foder. PureNatural har anpassat protein och fetthalt för att din hund ska kunna äta gott men ändå hålla en hälsosam vikt.Light är baserat på smakrik kalkon för hög smaklighet och näringsupptag.PureNatural är fritt från vete, soja och mejeriprodukter. I receptet har havre inkluderats för havrens profylaktiska egenskaper för att stärka mage och tarm.Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6 för att smörja leder och rörelseapparatenVälkända ingredienser som linfrö, psyllium, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider som boostar mage och tarm.
 • Purenatural Grain Free Lax & Forell (2 kg)

  Purenatural Grain Free Lax & Forell (2 kg)
  PureNatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror. Recepten är helt fria från onaturliga färg eller smakämnen.Grainfree Lax & Forell är helt fritt från spannmål och med rikliga mängder av viktiga aminosyror. Full med smaskigt fiskkött vilket passar super för hundar med krävande päls och hud likväl som kräsna hundar eller känsliga magar. Detta i kombination med väl avvägda halter grönsaker ger ett fullgott helfoder.PureNatural har anpassat protein och fetthalt för att din hund ska kunna äta gott och hålla en hälsosam vikt.Grainfree Lax & Forell är fritt från spannmål, soja och mejeriprodukter.Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6 för att smörja leder och rörelseapparatFodret är proppat med välkända stärkande ingredienser för mage och tarm såsom som sparris,linfrö, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider.
 • Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (12 kg)
  Purenatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror. Recepten är helt fria från onaturliga färg eller smakämnen.Senior är ett skonsamt foder som både passar till äldre hundar över 7 år. Den äldre hundens behov ändras efter 7 år, både dess upptagning av näringsämnen som ämnesomsättning. PureNatural har därför anpassat protein och fetthalt därefter för att din Senior ska kunna åldras med stil och hänga med oss länge.Seniorfodret är baserat på viltkött, lamm och fisk för extra lättsmälta proteinkällor med höga näringsvärden för att den äldre hunden inte ska tappa i muskelmass.Purenatural är fritt från vete, soja och mejeriprodukter. I receptet har havre inkluderats för havrens profylaktiska egenskaper för att stärka mage och tarm.Receptet innehåller även glukosamin, kondroitinsulfat och msm för att smörja leder och rörelseapparaten.Välkända ingredienser som linfrö, psyllium, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider som boostar mage och tarm.
 • Purenatural Nötstrips (150 gram)

  Purenatural Nötstrips (150 gram)
  EgenskaperPurenatural Nötstrips passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av nötkött, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finskt nötkött.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g

  Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Puppy Chicken With Rice

  Purenatural Puppy Chicken With Rice
  EgenskaperPurenatural Puppy Chicken With Rice kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din valp, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hundvalp.
 • Purenatural Dog Adult Lamb

  Purenatural Dog Adult Lamb
  EgenskaperPurenatural Dog Adult Lamb kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hund.
 • Purenatural Dog Adult Turkey & Salmon

  Purenatural Dog Adult Turkey & Salmon
  EgenskaperPurenatural Dog Adult Turkey & Salmon kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hund.
 • Purenatural Grisöron Deluxe

  Purenatural Grisöron Deluxe
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Kycklingstrips 150 g

  Purenatural Kycklingstrips 150 g
 • Purenatural Puppy Large Chicken (2 kg)

  Purenatural Puppy Large Chicken (2 kg)
  Purenatural Puppy Large är ett komplett helfoder med smak av kyckling, för större valpar och unga hundar upp till 18 månader. Fodret passar de flesta större raser. Purenatural Puppy Large har ett högt innehåll av kött, vilket gör det till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein för den växande valpen. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (12 kg)
  Purenatural Sensitive Duck är ett komplett helfoder med smak av anka, för den känsliga hunden. Fodret är hypoallergent och passar de flesta raser. Purenatural Sensitive har ett högt innehåll av kött, vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein. Fodret är även lättsmält vilket gör det lättare för hunden att tillgodogöra sig näringsämnen. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Nötstrips 150 g (150 gram)

  Purenatural Nötstrips 150 g (150 gram)
  Oemotståndliga delikatesser av rent nötkött som är värda att kämpa för!Purenaturals Nötstrips är gjorda enbart av nötkött och är perfekta att belöna din hund med vid träningen! Tillverkade i Finland av finska råvaror utan onödiga tillsatser, bara det renaste och naturligaste till din hund! Stripsen passar utmärkt att använda som belöning vid träning då de kan brytas ned i mindre lämpliga bitar. Ett eftertraktat godis fungerar som en förstärkare när man belönar önskade beteenden och ökar sannolikheten att hunden kommer utföra beteendet igen.Tips! Ge din hund en stunds aktivering och lägg små bitar av stripsen i en tom mjölkkartong eller göm dem i en filt och låt din hund få kämpa och klura på hur den ska komma åt det goda!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Purenatural Kycklingstrips 150 g

  Purenatural Kycklingstrips 150 g
  Oemotståndliga delikatesser av rent kycklingkött som är värda att kämpa för!Purenaturals Kycklingstrips är gjorda enbart av kycklingkött och är perfekta att belöna din hund med vid träningen! Tillverkade i Finland av finska råvaror utan onödiga tillsatser, bara det renaste och naturligaste till din hund! Stripsen passar utmärkt att använda som belöning vid träning då de kan brytas ned i mindre lämpliga bitar. Ett eftertraktat godis fungerar som en förstärkare när man belönar önskade beteenden och ökar sannolikheten att hunden kommer utföra beteendet igen.Tips! Ge din hund en stunds aktivering och lägg små bitar av stripsen i en tom mjölkkartong eller göm dem i en filt och låt din hund få kämpa och klura på hur den ska komma åt det goda!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g

  Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g
  Oemotståndliga delikatesser av ren kycklingfilé som är värda att kämpa för!Purenaturals Kycklingfiléstrips är gjorda enbart av kycklingfilé och är perfekta att belöna din hund med vid träningen! Tillverkade i Finland av finska råvaror utan onödiga tillsatser, bara det renaste och naturligaste till din hund! Stripsen passar utmärkt att använda som belöning vid träning då de kan brytas ned i mindre lämpliga bitar. Ett eftertraktat godis fungerar som en förstärkare när man belönar önskade beteenden och ökar sannolikheten att hunden kommer utföra beteendet igen.Tips! Ge din hund en stunds aktivering och lägg små bitar av stripsen i en tom mjölkkartong eller göm dem i en filt och låt din hund få kämpa och klura på hur den ska komma åt det goda!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • Purenatural Dog Adult Active Chicken 12 kg

  Purenatural Dog Adult Active Chicken 12 kg
  Purenatural Dog Adult Active Chicken 12 kgHär har vi en ny version av Purenatural Dog Adult Active Chicken! Förutom att påsen har fått en ny snygg design så har även receptet genomgått små förändringar. T.ex. så har öringen ersatts av mer lax, och majsgluten har tagits bort ur receptet. Foderkulorna har i stort sett samma storlek, men kan ha en lite annorlunda färg och form.Purenatural Dog Adult Active Chicken är ett kvalitativt torrfoder, anpassat för vuxna aktiva hundar. Exempel på aktiva hundar är hundar som tränar, tävlar eller arbetar. Aktiva hundar gör av med mycket energi, och behöver således att fodret innehåller mycket energi. Purenatural Dog Adult Active Chicken har en fetthalt på 25% vilket är betydligt högre än de flesta vanliga vuxenfoder. Hög fetthalt innebär mycket energi i fodret!Fodret har en läcker smak av kyckling, och innehåller även lax, ris samt en rad nyttigheter såsom linfrö, tranbär, psyllium och nässla, plus en rad olika vitaminer och mineraler såklart!Purenaturals foder innehåller naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenaturals hundmat även fri från konstgjorda smakämnen samt vete. Fodren är vetefria för att vara skonsamma för hundens matsmältningssystem, och de motverkar även foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Lamb 150 g

  Purenatural Dog Adult Lamb 150 g
  Våtfoder med värdefulla proteiner åt din bästa vän!Värdefulla proteiner från lamm gör detta våtfoder mycket smakligt och lättsmält. Eftersom hundar är köttätare innehåller receptet 70% färskt kött och alla viktiga näringsämnen som hundar behöver! Tack vare sin höga kötthalt och rena recept stödjer fodret, på bästa sätt, din hunds välbefinnande - allt från tarmfunktionen till huden och pälsens kondition. Den smaskiga sammansättningen av olika delar såsom hjärta, kött och lever från lamm brukar passa speciellt till kräsna eller känsliga hundar. Servera som den är eller blandat med torrfoder!Hög halt av färskt kött Innehåller alla nödvändiga vitaminer och spårämnen Hypoallergen - de vanligaste födoämnena som orsakar allergiska symptom har uteslutits Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel.TIPS! Fyll en Sumo- eller Kong-leksak med våtfodret och låt din hund få arbeta med att få ut det goda! Din hund kommer njuta av den goda maten och samtidigt aktivera kropp och knopp och hållas sysselsatt länge! Du hittar Sumo-leksaken här!
 • Purenatural Dog Adult Chicken 150 g

  Purenatural Dog Adult Chicken 150 g
  Våtfoder med värdefulla proteiner åt din bästa vän!Värdefulla proteiner från kycklingkött gör detta våtfoder mycket smakligt och lättsmält. Eftersom hundar är köttätare innehåller receptet 70% färskt kött och alla viktiga näringsämnen som hundar behöver! Tack vare sin höga kötthalt och rena recept stödjer fodret, på bästa sätt, din hunds välbefinnande - allt från tarmfunktionen till huden och pälsens kondition. Den smaskiga sammansättningen av olika delar såsom hjärta, kött och lever från kyckling brukar passa speciellt till kräsna hundar. Servera som den är eller blandat med torrfoder!Hög halt av färskt kött Innehåller alla nödvändiga vitaminer och spårämnen Hypoallergen - de vanligaste födoämnena som orsakar allergiska symptom har uteslutits Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel.TIPS! Fyll en Sumo- eller Kong-leksak med våtfodret och låt din hund få arbeta med att få ut det goda! Din hund kommer njuta av den goda maten och samtidigt aktivera kropp och knopp och hållas sysselsatt länge! Du hittar Sumo-leksaken här!
 • Purenatural Dog Adult Turkey & Salmon 300 g

  Purenatural Dog Adult Turkey & Salmon 300 g
  Våtfoder med värdefulla proteiner åt din bästa vän!Värdefulla proteiner från kalkon och lax gör detta våtfoder mycket smakligt och lättsmält. Eftersom hundar är köttätare innehåller receptet 70% färskt kött och alla viktiga näringsämnen som hundar behöver! Tack vare sin höga kötthalt och rena recept stödjer fodret, på bästa sätt, din hunds välbefinnande - allt från tarmfunktionen till huden och pälsens kondition. Den härligt köttiga sammansättningen av kalkon och lax brukar passa speciellt till kräsna eller känsliga hundar. Servera som den är eller blandat med torrfoder!Hög halt av färskt kött Innehåller alla nödvändiga vitaminer och spårämnen Hypoallergen - de vanligaste födoämnena som orsakar allergiska symptom har uteslutits Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel.TIPS! Fyll en Sumo- eller Kong-leksak med våtfodret och låt din hund få arbeta med att få ut det goda! Din hund kommer njuta av den goda maten och samtidigt aktivera kropp och knopp och hållas sysselsatt länge! Du hittar Sumo-leksaken här!
 • Purenatural Dog Adult Calf & Duck 300 g

  Purenatural Dog Adult Calf & Duck 300 g
  Våtfoder med värdefulla proteiner åt din bästa vän!Värdefulla proteiner från kalvkött och anka gör detta våtfoder mycket smakligt och lättsmält. Eftersom hundar är köttätare innehåller receptet 70% färskt kött och alla viktiga näringsämnen som hundar behöver! Tack vare sin höga kötthalt och rena recept stödjer fodret, på bästa sätt, din hunds välbefinnande - allt från tarmfunktionen till huden och pälsens kondition. Den härligt köttiga sammansättningen av kalv och anka brukar passa speciellt till kräsna eller känsliga hundar. Servera som den är eller blandat med torrfoder!Hög halt av färskt kött Innehåller alla nödvändiga vitaminer och spårämnen Hypoallergen - de vanligaste födoämnena som orsakar allergiska symptom har uteslutits Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel.TIPS! Fyll en Sumo- eller Kong-leksak med våtfodret och låt din hund få arbeta med att få ut det goda! Din hund kommer njuta av den goda maten och samtidigt aktivera kropp och knopp och hållas sysselsatt länge! Du hittar Sumo-leksaken här!
 • Grisöron Deluxe 10-p

  Grisöron Deluxe 10-p
  Lyxiga och välsmakande grisöron som har visat sig vara riktigt populära hos många hundar. Grisöronen ska ges som belöningsgodis och tugg vid sidan av en balanserad kost. Hundar som är ovana att få grisöron ska få mindre mängder i början för att vänja magen. Öronen är relativt stora och passar utmärkt till stora och mellanstora hundar. Till mindre hundar går det att dela öronen i mindre bitar. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten. 10-pack. Ursprungsländer är Danmark, Polen eller Tyskland, detta kan variera under året.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget. 
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Sensitive SalmonPurenatural Dog Adult Sensitive Salmon är en uppdaterad variant av Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon & Trout! Skillnaden är att öringen ersatts med mer lax. Foderkulorna har ungefär samma storlek, men lite annorlunda form. Bitarna kan också upplevas lite ljusare än på den gamla varianten, men i övrigt är fodret i princip detsamma!Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon är ett komplett helfoder med smak av lax, för den känsliga hunden. Fodret passar för hundar av de flesta raser. Fodret är fritt från de vanligaste allergenerna som är kända för att orsaka foderallergier hos hund.Detta läckra torrfoder har en hög halt av kött (lax), vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein.Detta är ett lättsmält foder vilket gör det lättare för hunden att tillgodogöra sig näringsämnen, och det passar utmärkt för hundar med känslig mage. Purenatural innehåller endast naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen samt vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och bra för hundar som annars har en överkänslighet mot vete.
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg

  Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg
  Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kgDetta är en ny och uppdaterad version av den klassiska hundmaten Purenatural Dog Adult Large Chicken! Förutom att förpackningen fått en ny design så har den färska öringen ersatts av färsk lax. Fodret är även fritt från majsgluten numera! Utöver detta så har foderkulorna en lite annorlunda form, och kan vara lite ljusare än de gamla, men de är i princip lika stora.Alla fördelar med Purenatural Dog Adult Large Chicken finns kvar, således!Purenatural Adult Large Chicken är ett komplett helfoder med smak av kyckling som är anpassat för vuxna hundar av stora raser, över 25 kg i kroppsvikt. När du väljer detta foder till din hund så får du råvaror av hög kvalitet och en kötthalt som passar för köttätare. Purenatural vill att din hunds foder ska vara naturligt nyttigt!Protein- och fetthalten i detta smakliga torrfoder är noga avvägd och balanserad för att passa stora hundar. Receptet är framtaget för att hunden ska få rätt mängd energi och bibehålla ett hälsosamt hull. Purenatural Dog Adult Large Chicken innehåller vitaminer och mineraler som bidrar med nyttigheter till din hunds kost. Förutom smaskiga och nyttiga animaliska proteinkällor innehåller fodret även flera funktionella ingredienser. FOS och MOS hjälper till med tarmhälsa och matsmältning, och Omega-3 och Omega-6 är viktiga för huden och pälsen. Detta foder är anpassat för vuxna hundar av stora raser. Då stora hundar växer färdigt långsammare än mindre hundar så rekommenderar man att man byter till ett vuxenfoder när en hund av stor ras är 18 månader gammal. Den generella rekommendationen för mindre hundar är 12 månader.Fördelar med Purenatural Dog Adult Large Chicken:Stora foderkulor som ger ett rejält tuggmotståndHög kötthalt och hög smaklighetLättsmält, passar känsliga magarLåg andel spannmål, passar hundar med känslig hud och pälsFritt från vete, soja och mjölkprodukter som vanligtvis kan orsaka överkänslighetInnehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnen
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken (8 kg)

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken (8 kg)
  Purenatural Dog Adult Mini ChickenPurenatural Dog Adult Mini Chicken är ett komplett helfoder, särskilt anpassat för vuxna hundar av små raser! Fodret har små foderkulor och passar därför perfekt för små munnar och små tänder!Fodret har en hög kötthalt och är baserat på kyckling - en populär proteinkälla med härlig smak.Detta är en ny version av Purenatural Dog Adult Mini Chicken. Förutom en ny snygg design så innehåller fodret numera ingen öring utan istället färsk lax från Norden. Fodret innehåller inte längre något majsgluten. Foderkulorna har samma storlek men kan avvika lite i färg och form jämfört med den gamla versionen.Protein- och fetthalten i Purenatural Dog Adult Mini Chicken är noga avvägd för att passa små hundar. Fodret är rikt på vitaminer och mineraler som bidrar till din hunds allmänna hälsa och vitalitet! Förutom smaskiga animaliska proteinkällor innehåller fodret även flera funktionella ingredienser som bidrar till din hunds välmående. Exempelvis innehåller Purenatural Dog Adult Mini Chicken FOS och MOS som hjälper tarmhälsan och matsmältningen, samt de nyttiga fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 som stöttar huden och pälsen.Fodret är anpassat för vuxna hundar av små raser, upp till 10 kg i kroppsvikt. Fodret passar från ca 1 års ålder och fram tills det är dags att byta till ett seniorfoder vid ca 8 års ålder.Fördelar med Purenatural Dog Adult Mini Chicken:Foderkulorna är anpassade efter den lilla hundens mun och tänderHög kötthalt och därmed också hög smaklighetHög smältbarhet vilket passar hundar med känslig mageDen låga andelen spannmål är lämpligt för hundar som har känslig hud och pälsFritt från vete, soja och mjölkprodukter som vanligtvis kan orsaka överkänslighetInnehåller inte konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnen
 • Purenatural Light (2 kg)

  Purenatural Light (2 kg)
  PureNatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror. Recepten är helt fria från onaturliga färg eller smakämnen.Light är ett skonsamt foder som både passar till viloperioder när hunden är mindre aktiv som till hundar som har ett allmänt lägre kaloribehov. Kastrerade hundar brukar passa ypperligt på detta foder. PureNatural har anpassat protein och fetthalt för att din hund ska kunna äta gott men ändå hålla en hälsosam vikt.Light är baserat på smakrik kalkon för hög smaklighet och näringsupptag.PureNatural är fritt från vete, soja och mejeriprodukter. I receptet har havre inkluderats för havrens profylaktiska egenskaper för att stärka mage och tarm.Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6 för att smörja leder och rörelseapparatenVälkända ingredienser som linfrö, psyllium, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider som boostar mage och tarm.
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken (8 kg)

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken (8 kg)
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Mini ChickenPurenatural Dog Adult Mini Chicken är ett komplett helfoder, särskilt anpassat för vuxna hundar av små raser! Fodret har små foderkulor och passar därför perfekt för små munnar och små tänder!Fodret har en hög kötthalt och är baserat på kyckling - en populär proteinkälla med härlig smak.Detta är en ny version av Purenatural Dog Adult Mini Chicken. Förutom en ny snygg design så innehåller fodret numera ingen öring utan istället färsk lax från Norden. Fodret innehåller inte längre något majsgluten. Foderkulorna har samma storlek men kan avvika lite i färg och form jämfört med den gamla versionen.Protein- och fetthalten i Purenatural Dog Adult Mini Chicken är noga avvägd för att passa små hundar. Fodret är rikt på vitaminer och mineraler som bidrar till din hunds allmänna hälsa och vitalitet! Förutom smaskiga animaliska proteinkällor innehåller fodret även flera funktionella ingredienser som bidrar till din hunds välmående. Exempelvis innehåller Purenatural Dog Adult Mini Chicken FOS och MOS som hjälper tarmhälsan och matsmältningen, samt de nyttiga fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 som stöttar huden och pälsen.Fodret är anpassat för vuxna hundar av små raser, upp till 10 kg i kroppsvikt. Fodret passar från ca 1 års ålder och fram tills det är dags att byta till ett seniorfoder vid ca 8 års ålder.Fördelar med Purenatural Dog Adult Mini Chicken:Foderkulorna är anpassade efter den lilla hundens mun och tänderHög kötthalt och därmed också hög smaklighetHög smältbarhet vilket passar hundar med känslig mageDen låga andelen spannmål är lämpligt för hundar som har känslig hud och pälsFritt från vete, soja och mjölkprodukter som vanligtvis kan orsaka överkänslighetInnehåller inte konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnen