Resploot hundprodukter

 • Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda

  Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Kinesisk Röd Panda är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 32x25x5,5 cm.Kort om den Kinesiska Röda Pandan och produktserien EndangeredKinesisk Röd Panda, eller Kattbjörn som den också kallas lever i regionerna Sichuan, Yunnan och Tivet  i Kina.Kattbjörnens föda består främst av växter och namnet panda sägs komma från det nepaliska ordet Ponya, som betyder bambu eller växtätande djur.Kattbjörnen påverkas av klimatförändringen och i nuläget finns färre än 10 000 frilevande exemplar kvar i världen.Karettsköldpaddan är starkt hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur

  Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur
  Resploot Endangered VancouvermurmeldjurResploot Endangered är en serie med leksaker som försöker uppmärksamma utrotningshotade djur. Dessa hundleksaker är tillverkade av återvunna material såsom återvunnen polyester och material från gamla PET-flaskor.Vancouvermurmeldjuret lever i det vilda i Kanada och har en utrotningsstatus som är Akut hotad! De är mycket söta djur som faktiskt kan bli upp till 70 cm långa! De äter mest gräs, blommor och frukt, och på vintern så går de i idé i små grottor.Storlek:24 x 16 x 7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Sherpa Hundbädd Beige (110x90x28 cm )

  Resploot Sherpa Hundbädd Beige (110x90x28 cm )
  Resploot Sherpa Hundbädd Beige
 • Resploot Endangered Finsk Järv

  Resploot Endangered Finsk Järv
  Mjuk hundleksak med pipljud!Resploot Endangered Finsk Järv är gullig leksak som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 24x6x9 cm.Vad är en järv och varför är det hotad?Järven lever på norra halvklotet i skogsområden och tundra.Järven är Europas största mårddjur och kan bli upp till 85 cm lång och väga upp til 16 kg.Den har under stor del av 1800- och 1900-talet varit utsatt för jakt vilket har gjort att populationen miskat kraftigt, järven är sedan 1969 fridlyst i Sverige.Järven förknippas mest med fjällvärlden men har på senare år också etablerat sig längre söder ut i skogsområdenResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Resploot Bottle Hundbädd Grå (60 cm)

  Resploot Bottle Hundbädd Grå (60 cm)
  Hundbädd av återvunnet materialResploot Bottle är en hundbädd gjord av återvunnet material. Bland annat är bädden gjord av återvunna PET-flaskor, och återvunnen polyester. Resploot Bottle är det perfekta valet för den medvetna hunden! Överdraget på kudden kan tvättas i maskin på 30 grader. Finns i tre storlekar: 60 cm, 90 cm och 110 cm. 
 • Resploot Endangered Karettsköldpadda

  Resploot Endangered Karettsköldpadda
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Karettsköldpadda är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 22x24x6 cm.Kort om Karettsköldpaddan och produktserien EndangeredKarettsköldpaddan finns i våra tropiska hav i närheten av korallreven. De hjälper till att underhålla korallreven och sjögräsbäddarna.Karettsköldpaddans vackra teckning på skölden gör dem värdefulla och de fångas ofta in och avlivas för att kunna säljas för sitt sköldpaddsskal på olika marknader.52% av världens sköldpaddor har någon gång ätit en plastpåse, en plastpåse i vattnet kan se ut som en manet vilket är sköldpaddans vanligaste föda.Karettsköldpaddan är akut hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd Pingvin

  Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd Pingvin
  Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd PingvinResploot Endangered är en produktserie som försöker uppmärksamma utrotningshotade djur. Leksakerna är tillverkade av återvunna material, såsom gamla PET-flaskor!Den Gulögda pingvinen är en lugn och skygg fågel som blir ca 75 cm hög! Dessa pingviner kan bli upp till 20 år gamla, men tyvärr så har de statusen Starkt hotad när man talar om utrotningsstatus. Med denna härliga leksaken vill Resploot uppmärksamma dessa fredliga individer, och vi hoppas att deras status kan stärkas i framtiden!Leksaken här är helt redo att bli din vovves allra bästa vän.Storlek:24 x 16 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Sherpa Hundbädd Beige (90x70x25 cm)

  Resploot Sherpa Hundbädd Beige (90x70x25 cm)
  Resploot Sherpa Hundbädd Beige
 • Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm

  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm
  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cmDenna söta hundleksak är formad som en elefant från Sri Lanka, och vi tror att din vovve kommer älska den! Elefanten är fylld med återvunnen polyester och är mjuk och gosig att leka med!Inuti hundleksaken sitter en squeaker som ger spännande pipljud!Storlek:26 x 17 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Bottle Hundbädd Grå (90 cm)

  Resploot Bottle Hundbädd Grå (90 cm)
  Hundbädd av återvunnet material!Resploot är ett varumärke som tar fram produkter för våra husdjur med miljö och etik i åtanke. De vill försöka göra så minimal påverkan på vår omvärld med sina produkter samtidigt som de ser till att våra husdjur har precis det som de behöver.Respoot har tagit fram en hundbädd av återvunnet material, tyget är tillverkat av återvunna PET-flaskor. Vilket ger 75% mindre CO2 utsläpp än vanlig polyester. Fyllningen i dynan är tillverkat av återvunnet polyetser fiber och kanterna av spilltyg från produktion.Hundbädden är mjuk och skön att ligga i och kanterna ger extra komfort så hunden kan luta sig. Överdraget är avtagbart och går att tvätta i 30 grader.Hundbädden finns i tre storlekar:60 cm90 cm110 cm 
 • Resploot Endangered Nyzeeländsk Gulögd Pingvin

  Resploot Endangered Nyzeeländsk Gulögd Pingvin
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Nyzeeländsk Gulögd Pingvin  är mjuk leksak som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 24x16x9 cm.Vad är en Nyzeeländsk Gulögd Pingvin och varför är den hotad?Som namnet antyder så finns den Nyzeeländska gulögda pingvinen just på Nya Zeeland och häckar längs med stränder och vikar primärt på den södra sidan av landet.Den Nyzeeländska gulögda pingvinen är en fredlig och skygg fågel som kan bli upp till 20 år gammal och hela 75 cm hög.Fiskenäringen i landet har gjort att pingvinens häckningsområden försvinner och så också deras population, idag är den en av de mest sällsynta pingvinarternaIdag finns det mellan 2600-3000 individer och arten är starkt hotadResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Resploot Sherpa Hundbädd Beige (60x50x20 cm )

  Resploot Sherpa Hundbädd Beige (60x50x20 cm )
  Resploot Sherpa Hundbädd Beige
 • Resploot Sherpa Hundbädd Beige (110x90x28 cm )

  Resploot Sherpa Hundbädd Beige (110x90x28 cm )
  Stilren hundbädd med skandinavisk design!Resploot Sherpa Hundbädd är en hundbädd som är tillverkad av återvunnet material, närmare bestämt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp än vanlig polyester.Hundbädden har en kant som ökar komforten och ger hunden möjlighet att vila huvudet. Dessutom har dynan i bädden ett mjukt sherpatyg som är lent mot huden. Dynan går att vända på och på andra sidan är ett slät polyestertyg som är enkelt att hålla rent. Dynan har avtagbar klädsel som kan tvättas i 30 grader. På undersidan av bädden finns ett antiglidmaterial som gör att bädden ligger på sin plats på golvet.Hundbädden kommer i tre olika storlekar:60x50x20 cm90x70x25 cm110x90x28 cm
 • Resploot Sherpa Hundbädd Beige (90x70x25 cm)

  Resploot Sherpa Hundbädd Beige (90x70x25 cm)
  Stilren hundbädd med skandinavisk design!Resploot Sherpa Hundbädd är en hundbädd som är tillverkad av återvunnet material, närmare bestämt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp än vanlig polyester.Hundbädden har en kant som ökar komforten och ger hunden möjlighet att vila huvudet. Dessutom har dynan i bädden ett mjukt sherpatyg som är lent mot huden. Dynan går att vända på och på andra sidan är ett slät polyestertyg som är enkelt att hålla rent. Dynan har avtagbar klädsel som kan tvättas i 30 grader. På undersidan av bädden finns ett antiglidmaterial som gör att bädden ligger på sin plats på golvet.Hundbädden kommer i tre olika storlekar:60x50x20 cm90x70x25 cm110x90x28 cm
 • Resploot Sherpa Hundbädd Beige (60x50x20 cm )

  Resploot Sherpa Hundbädd Beige (60x50x20 cm )
  Stilren hundbädd med skandinavisk design!Resploot Sherpa Hundbädd är en hundbädd som är tillverkad av återvunnet material, närmare bestämt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp än vanlig polyester.Hundbädden har en kant som ökar komforten och ger hunden möjlighet att vila huvudet. Dessutom har dynan i bädden ett mjukt sherpatyg som är lent mot huden. Dynan går att vända på och på andra sidan är ett slät polyestertyg som är enkelt att hålla rent. Dynan har avtagbar klädsel som kan tvättas i 30 grader. På undersidan av bädden finns ett antiglidmaterial som gör att bädden ligger på sin plats på golvet.Hundbädden kommer i tre olika storlekar:60x50x20 cm90x70x25 cm110x90x28 cm
 • Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm

  Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm
  Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cmDenna härliga hundleksak är formad som en Gangesdelfin. Gangesdelfiner kommer ifrån Indien och har en mycket lång nos i jämförelse med de Flasknosdelfiner som man vanligen tänker på när man tänker på delfiner.Hundleksaken är fylld med återvunnen polyester, och inuti sitter också en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter!Storlek:32 x 14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm

  Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm
  Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cmHär har vi en härlig hundleksak fylld med återvunnen polyester! Noshörningen är tillverkad i ett fint luddigt polyestertyg och vi tror att din vovve kommer älska den!Inuti nöshörningen sitter en squeaker som piper när hunden biter - extra kul!Storlek:30 x 16 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm

  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm
  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cmDen här söta koalan är en utmärkt kompanjon för din vovve! Koalan är fylld med återvunnen polyester och har en luddig utsida och en fin grå färg.Inuti hundleksaken sitter en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter - extra kul!Storlek:22 x 18 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm

  Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm
  En mjuk och mysig gangesdelfin som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 30 x 15 cmFärg: turkosKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm

  Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm
  En mjuk och mysig noshörning som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 30 x 15 cmFärg: rödKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm

  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm
  En mjuk och mysig koala som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 22 x 18 cmFärg: gråKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Endangered Finsk Järv

  Resploot Endangered Finsk Järv
  Resploot Endangered Finsk JärvResploot Endangered är en serie med leksaker som försöker uppmärksamma utrotningshotade djur såsom exempelvis denna järven. Leksakerna är tillverkade av återvunna material, t.ex. återvunnen polyester samt material från gamla PET-flaskor.Järven är en spännande krabat som är utbredd över en stor del av världen. På vissa ställen är deras utrotningsstatus inte så illa däran, men på andra ställen såsom exempelvis Sverige så är arten tyvärr sårbar! Järvar lever ensamma, mestadels i skogen eller i tundra-områden.Denna leksaken är söt och fin att se på, men den är självklart också mycket rolig för din hund att leka med!Storlek:24 x 6 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish

  Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish
  Resploot Endangered Japansk Bowmouth GuitarfishResploot Endangered är en produktserie med leksaker som är tillverkade av återvunna material. Med denna serien försöker man uppmärksamma utrotningshotade djur, såsom till exempel denna fisken.Bowmouth Guitarfish är en rocka, som har statusen Sårbar när man pratar om utrotningsstatus. Detta är en rovfisk som gillar att bo på sandig eller lerig botten. De kan bli riktigt stora, de kan faktiskt bli så mycket som 2,7 meter långa och väga 135 kg!Storlek:24 x 16 x 4 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered Karettsköldpadda

  Resploot Endangered Karettsköldpadda
  Valpleksak av återvunnet materialResploot Endangered Karettsköldpadda är mjuk leksak som din hund eller valp kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken piper inte när din hund biter i den. Storlek: 22x24x6 cm.Vad är en Karettsköldpadda och varför är en hotad?Karettsköldpaddan finns i våra tropiska hav i närheten av korallreven. De hjälper till att underhålla korallreven och sjögräsbäddarna.Karettsköldpaddans vackra teckning på skölden gör dem värdefulla och de fångas ofta in och avlivas för att kunna säljas för sitt sköldpaddsskal på olika marknader.52% av världens sköldpaddor har någon gång ätit en plastpåse, en plastpåse i vattnet kan se ut som en manet vilket är sköldpaddans vanligaste föda.Karettsköldpaddan är akut hotad i världen.Resploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.