Resploot hundprodukter

 • Resploot Endangered Svart Noshörning

  Resploot Endangered Svart Noshörning
 • Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda

  Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda
 • Resploot Endangered Galapagossjölejon

  Resploot Endangered Galapagossjölejon
 • Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur

  Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur
 • Resploot Endangered Fransk Flodiller

  Resploot Endangered Fransk Flodiller
 • Resploot Endangered Finsk Järv

  Resploot Endangered Finsk Järv
 • Resploot Endangered Fransk Flodiller

  Resploot Endangered Fransk Flodiller
  Resploot Endangered Fransk FlodillerResploot Endangered är en serie med leksaker tillverkade av återvunna material såsom exempelvis material från PET-flaskor och återvunnen polyester. Produktserien försöker dra uppmärksamhet till olika utrotningshotade djur, såsom flodillern här!Flodillern kallas ibland för europeisk mink, och är ett mycket gulligt litet djur som tyvärr har statusen Starkt hotad när man talar om risken för utrotning. En av orsakerna till detta är att den ofta jagats för sin päls. Flodillern lever i vatten såsom exempelvis insjöar - de lever sällan mer än 100 meter ifrån vattnet.Denna hundleksaken är supersöt med sin långa svans och mjuka fluffiga päls!Storlek:25 x 21 x 5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered Karettsköldpadda

  Resploot Endangered Karettsköldpadda
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Karettsköldpadda är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 22x24x6 cm.Kort om Karettsköldpaddan och produktserien EndangeredKarettsköldpaddan finns i våra tropiska hav i närheten av korallreven. De hjälper till att underhålla korallreven och sjögräsbäddarna.Karettsköldpaddans vackra teckning på skölden gör dem värdefulla och de fångas ofta in och avlivas för att kunna säljas för sitt sköldpaddsskal på olika marknader.52% av världens sköldpaddor har någon gång ätit en plastpåse, en plastpåse i vattnet kan se ut som en manet vilket är sköldpaddans vanligaste föda.Karettsköldpaddan är akut hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Asiatisk Elefant

  Resploot Endangered Asiatisk Elefant
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Asiatisk Elefant är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 22x5x17 cm.Kort om den Asiatiska Elefanten och produktserien EndangeredDe asiatiska elefanterna på Sri Lanka är de största och mörkaste av alla elefanter. De vandrar längs urgamla rutter som nu är på väg att förstöras genom skogsavverkning och bebyggelse.I kombination med tjuvjakt leder detta till att poulationen kraftigt minskar.Den Asiatiska Elefanten är starkt hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish

  Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish
  Resploot Endangered Japansk Bowmouth GuitarfishResploot Endangered är en produktserie med leksaker som är tillverkade av återvunna material. Med denna serien försöker man uppmärksamma utrotningshotade djur, såsom till exempel denna fisken.Bowmouth Guitarfish är en rocka, som har statusen Sårbar när man pratar om utrotningsstatus. Detta är en rovfisk som gillar att bo på sandig eller lerig botten. De kan bli riktigt stora, de kan faktiskt bli så mycket som 2,7 meter långa och väga 135 kg!Storlek:24 x 16 x 4 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm

  Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm
  Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cmDenna härliga hundleksak är formad som en Gangesdelfin. Gangesdelfiner kommer ifrån Indien och har en mycket lång nos i jämförelse med de Flasknosdelfiner som man vanligen tänker på när man tänker på delfiner.Hundleksaken är fylld med återvunnen polyester, och inuti sitter också en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter!Storlek:32 x 14 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Resploot Endangered Finsk Järv

  Resploot Endangered Finsk Järv
  Resploot Endangered Finsk JärvResploot Endangered är en serie med leksaker som försöker uppmärksamma utrotningshotade djur såsom exempelvis denna järven. Leksakerna är tillverkade av återvunna material, t.ex. återvunnen polyester samt material från gamla PET-flaskor.Järven är en spännande krabat som är utbredd över en stor del av världen. På vissa ställen är deras utrotningsstatus inte så illa däran, men på andra ställen såsom exempelvis Sverige så är arten tyvärr sårbar! Järvar lever ensamma, mestadels i skogen eller i tundra-områden.Denna leksaken är söt och fin att se på, men den är självklart också mycket rolig för din hund att leka med!Storlek:24 x 6 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm

  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm
  En mjuk och mysig srilankesisk elefant som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 26 x 17 cmFärg: gulKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm

  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm
  En mjuk och mysig koala som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 22 x 18 cmFärg: gråKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm

  Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm
  En mjuk och mysig noshörning som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 30 x 15 cmFärg: rödKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm

  Resploot Tuffles Gangesdelfin 32 cm
  En mjuk och mysig gangesdelfin som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 30 x 15 cmFärg: turkosKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm

  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cm
  Resploot Tuffles Srilankesisk Elefant 26 cmDenna söta hundleksak är formad som en elefant från Sri Lanka, och vi tror att din vovve kommer älska den! Elefanten är fylld med återvunnen polyester och är mjuk och gosig att leka med!Inuti hundleksaken sitter en squeaker som ger spännande pipljud!Storlek:26 x 17 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm

  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm
  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cmDen här söta koalan är en utmärkt kompanjon för din vovve! Koalan är fylld med återvunnen polyester och har en luddig utsida och en fin grå färg.Inuti hundleksaken sitter en squeaker som ger ett spännande pipljud när hunden biter - extra kul!Storlek:22 x 18 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm

  Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cm
  Resploot Tuffles Afrikansk Spetsnoshörning 30 cmHär har vi en härlig hundleksak fylld med återvunnen polyester! Noshörningen är tillverkad i ett fint luddigt polyestertyg och vi tror att din vovve kommer älska den!Inuti nöshörningen sitter en squeaker som piper när hunden biter - extra kul!Storlek:30 x 16 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur

  Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur
  Resploot Endangered VancouvermurmeldjurResploot Endangered är en serie med leksaker som försöker uppmärksamma utrotningshotade djur. Dessa hundleksaker är tillverkade av återvunna material såsom återvunnen polyester och material från gamla PET-flaskor.Vancouvermurmeldjuret lever i det vilda i Kanada och har en utrotningsstatus som är Akut hotad! De är mycket söta djur som faktiskt kan bli upp till 70 cm långa! De äter mest gräs, blommor och frukt, och på vintern så går de i idé i små grottor.Storlek:24 x 16 x 7 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd Pingvin

  Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd Pingvin
  Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd PingvinResploot Endangered är en produktserie som försöker uppmärksamma utrotningshotade djur. Leksakerna är tillverkade av återvunna material, såsom gamla PET-flaskor!Den Gulögda pingvinen är en lugn och skygg fågel som blir ca 75 cm hög! Dessa pingviner kan bli upp till 20 år gamla, men tyvärr så har de statusen Starkt hotad när man talar om utrotningsstatus. Med denna härliga leksaken vill Resploot uppmärksamma dessa fredliga individer, och vi hoppas att deras status kan stärkas i framtiden!Leksaken här är helt redo att bli din vovves allra bästa vän.Storlek:24 x 16 x 9 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Resploot Endangered Svart Noshörning

  Resploot Endangered Svart Noshörning
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Svart Noshörning är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 22x6x12 cm.Kort om Svart Noshörning och produktserien EndangeredSvart Noshörning, eller Spetsnoshörning som den också kallas förekommer naturligt i östra och södra Afrika.Antalet spetsnoshörningar har minskat kraftigt till följd av omfattande jakt. Mellan 1960 och 1995 minskade antalet spetsnoshörningar med 98% till under 2500 stycken.Genom effektiva skyddsåtgärder har man fått antalet att öka igen, men arten är fortfarande akut hotad.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda

  Resploot Endangered Kinesisk Röd Panda
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Kinesisk Röd Panda är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 32x25x5,5 cm.Kort om den Kinesiska Röda Pandan och produktserien EndangeredKinesisk Röd Panda, eller Kattbjörn som den också kallas lever i regionerna Sichuan, Yunnan och Tivet  i Kina.Kattbjörnens föda består främst av växter och namnet panda sägs komma från det nepaliska ordet Ponya, som betyder bambu eller växtätande djur.Kattbjörnen påverkas av klimatförändringen och i nuläget finns färre än 10 000 frilevande exemplar kvar i världen.Karettsköldpaddan är starkt hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Svartfotad Iller

  Resploot Endangered Svartfotad Iller
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Svartfotad Iller är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 28x12x3 cm.Kort om Svartfotad Iller och produktserien EndangeredDen svartfotade illern är Nordamerikas mest sällsynta djur.Deras föda består nästan enbart av präriehundar och de är beroende av att kunna ta skydd i hundarnas gryt.Antalet svartfoitade illrar har minskat både på grund av jakt och till följd av att deras huvudsakliga föda - präriehundarna - har förgiftats av sylvatisk pest.Svartfotad Iller är starkt hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Galapagossjölejon

  Resploot Endangered Galapagossjölejon
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Galapagossjölejon är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 17x5x20 cm.Kort om Galapagosjölejonet och produktserien EndangeredSjölejonet är det vanligaste däggdjuret på Galapagosöarna. Sjölejon lever i stora kolonier på öarnas klippor och stränder.Sjölejonen går ner i vattnet för att äta och svalka sig vid behov.De är sårbara för klimatförändringens effekter på havsströmmarna, som påverkar deras livsmiljöer och tillgången till fisk.Galapagossjölejonet är starkt hotat i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Endangered Sumatraorangutang

  Resploot Endangered Sumatraorangutang
  Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Sumatraorangutangen är mjuk leksak som din hund kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor. Leksaken piper inte när du hund biter i den. Storlek: 25x20x5,5 cm.Kort om Sumatraorangutangen och produktserien EndangeredOrangutanger fanns en gång i tiden i skogar över hela Sumatra, numera finns de bara i två proviner: Norra Sumatra och Aceh.Honor rör sig nästan aldrig på marken och vuxna hanar gör det väldigt sällan. Den skoningslösa förstörelsen av Sumatras regnskogar har drivit Sumatraorangutangen till randen av utrotning.Det finns bara omkring 13 846 frilevande orangutanger kvar.Sumatraorangutangen är akut hotad i världen.Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
 • Resploot Bottle Hundbädd Grå (60 cm)

  Resploot Bottle Hundbädd Grå (60 cm)
  Hundbädd av återvunnet materialResploot Bottle är en hundbädd gjord av återvunnet material. Bland annat är bädden gjord av återvunna PET-flaskor, och återvunnen polyester. Resploot Bottle är det perfekta valet för den medvetna hunden! Överdraget på kudden kan tvättas i maskin på 30 grader. Finns i tre storlekar: 60 cm, 90 cm och 110 cm. 
 • Resploot Bottle Hundbädd Grå (60 cm)

  Resploot Bottle Hundbädd Grå (60 cm)
 • Resploot Endangered Karettsköldpadda

  Resploot Endangered Karettsköldpadda
 • Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish

  Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish
 • Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd Pingvin

  Resploot Endangered New Zealändsk Gulögd Pingvin