Rosewood hundprodukter

 • Rosewood Daily Eats Hundgodis Morot & Broccoli 52 g

  Rosewood Daily Eats Hundgodis Morot & Broccoli 52 g
  Rosewood Daily Eats Hundgodis Morot & Broccoli 52 gDessa tuggbitar är helt vegetariska och fria från spannmål och gluten, och de har dessutom låg fetthalt - ett riktigt bra val!Rosewood Daily Eats Hundgodis Morot & Broccoli 52 g finns i två olika utföranden, Morot och Broccoli. Notera att de säljs osorterade - du kan inte välja sort vid beställning.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • Rosewood Daily Eats Hundgodis Morot & Broccoli 52 g

  Rosewood Daily Eats Hundgodis Morot & Broccoli 52 g
 • Rosewood Mjukisdjur Rolig Snigel

  Rosewood Mjukisdjur Rolig Snigel
  Rosewood Mjukisdjur Rolig SnigelRosewood Mjukisdjur Rolig Snigel är en kattleksak designad för att tillfredsställa kattens naturliga instinkter och erbjuda många roliga lekstunder. Den 75 cm långa mjukissnigeln är perfekt för att skaka, dra runt och bära med sig.Nyckelfunktioner:Extra lång design: 75 cm lång, perfekt för att katter ska kunna dra runt och leka med.Mjuk och hållbar: Tillverkad av mjuka, slitstarka material som klarar av många lekstunder.Stimulerar naturliga instinkter: Uppmuntrar kattens naturliga beteende att jaga och fånga byten.Säker lek: Se alltid till att övervaka din katt när den leker med leksaken. Om leksaken går sönder, ta bort den för säkerhets skull.Lätt att bära: Perfekt för katter som gillar att bära runt sina leksaker.
 • Rosewood Hide N Treat Ananas med Godisgömma

  Rosewood Hide N Treat Ananas med Godisgömma
  Rosewood Hide N Treat Ananas med GodisgömmaRosewood Hide N Treat Ananas med Godisgömma är en rolig och stimulerande hundleksak som passar för både lek och mental stimulans. Inuti ananasleksaken finns en ficka där du kan gömma torrfoder eller godbitar, stäng sedan leksaken med kardborrebandet och låt din hund lista ut hur man får ut godsakerna!Nyckelfunktioner:Interaktiv leksak: Perfekt för att hålla hunden sysselsatt och stimulerad.Godisgömma: Fickan inuti leksaken kan fyllas med torrfoder eller godbitar.Stängning med kardborre: Enkel att stänga och öppna, vilket gör det lätt att fylla på med godsaker.Storlek: Leksakens storlek är 24 cm, vilket passar de flesta hundar.Hållbar design: Tillverkad för att tåla lek, men övervaka alltid hunden och ta bort leksaken om den går sönder.Stimulerar naturliga instinkter: Uppmuntrar hundens naturliga instinkt att nosa och leta efter mat. 
 • Rosewood Biosafe Tuggleksak Ananas

  Rosewood Biosafe Tuggleksak Ananas
  Rosewood Biosafe Tuggleksak AnanasRosewood Biosafe Tuggleksak Ananas är en hygienisk hundleksak som använder BioCote-antibakteriell teknologi för att förhindra tillväxt av mikrober, mögel och svamp på leksakens yta. Detta gör leksaken mer hygienisk och hållbar, vilket förlänger dess livslängd.Denna tuggleksak är har en en fruktig doft och masserar tandköttet, minskar plack och förebgger tandsten när hunden tuggar på den. Den är tillverkad av hållbar men mjuk plast, och är perfekt för vattenlekar eftersom den flyter.Nyckelfunktioner:Hygienisk leksak: Använder BioCote-antibakteriell teknologi för att hålla leksaken renare och fräschare.Tandvård: Masserar tandköttet, minskar plack och förhindrar tandsten.Fruktig doft: Behandlad med en fräsch fruktig doft som attraherar hunden.Hållbar men mjuk: Tillverkad av slitstark men mjuk plast som är skonsam mot hundens tänder.Flyter: Perfekt för vattenlekar. 
 • Rosewood Mjukisdjur Haj med Rep

  Rosewood Mjukisdjur Haj med Rep
  Rosewood Mjukisdjur Haj med RepRosewood Mjukisdjur Haj med Rep är en rolig hundleksak som passar perfekt för apporteringslekar. Den mjuka hundleksaken har ett rep som går genom hela hajen, vilket gör det enkelt att kasta leksaken. I ena änden av repet finns en gullig fisk som gör det enkelt för hunden att greppa den. Rosewood Mjukisdjur Haj med Rep har dessutom ett inbyggd pipljud för att hålla hunden extra engagerad. Totallängd: 46 cm.Nyckelfunktioner:Gullig design: Hundleksak med en haj och en fisk i ena änden av repet.Apportering och dragkamp: Repet gör det enkelt att kasta och leka dragkamp.Pipljud: Inbyggt pipljud för att hålla hunden intresserad.Mångsidig lek: Perfekt för apporteringslekar.Storlek: Totallängd 46 cm, idealisk för medelstora och stora hundar. 
 • Rosewood Tassformad Matskål i Trä

  Rosewood Tassformad Matskål i Trä
  Rosewood Tassformad Matskål i TräRosewood Tassformad Matskål i Trä är en elegant och praktisk matskål för hundar, designad för både torrfoder och våtfoder. Den stilrena träskålen har en livsmedelssäker beläggning som ser till att maten hålls fräsch och hygienisk. Halkskyddet undertill förhindrar att skålen glider runt när hunden äter. För att bevara kvaliteten och utseendet på skålen rekommenderas handdisk.Nyckelfunktioner:Stilren design: Tassformad träskål som passar in i alla hem.Halkskydd: Förhindrar att skålen glider runt under måltider.Mångsidig användning: Lämplig för både torrfoder och våtfoder.Lätt att rengöra: Handdisk rekommenderas för att bevara kvaliteten. 
 • Rosewood Hundbädd i Filt med Memory Foam Mörkgrå (M)

  Rosewood Hundbädd i Filt med Memory Foam Mörkgrå (M)
  Rosewood Hundbädd i Filt med Memory Foam MörkgråRosewood Hundbädd i Filt med Memory Foam Mörkgrå är designad för att ge din hund komfort och ortopediskt stöd. Memory foam-materialet formar sig efter hundens kropp, vilket minskar trycket på lederna och ökar blodcirkulationen.Denna ortopediska hundbädd är särskilt fördelaktig för seniorhundar och de med ledproblem som artros. En bekväm bädd kan förbättra sömnkvaliteten och främja återhämtning och välmående.Nyckelfunktioner:Ortopediskt stöd: Memory foam som formar sig efter hundens kropp.Tryckavlastning: Minskar trycket på lederna och ökar blodcirkulationen.Förbättrad sömn: Ökar hundens komfort och kan förbättra sömnkvaliteten.Perfekt för seniorhundar: Idealiskt för äldre hundar och de med ledproblem.Hållbar och bekväm: Tillverkad av slitstarka material för långvarig användning.Storlekar: Finns i två storlekar - S: 54 x 74 cm, M: 66 x 88 cm. 
 • Rosewood Hundbädd/Kattbädd Beige (M)

  Rosewood Hundbädd/Kattbädd Beige (M)
  Rosewood Hundbädd/Kattbädd BeigeRosewood Hundbädd/Kattbädd Beige är en robust och bekväm plats för din hund eller katt att vila på. Denna säng har upphöjda kanter som ger stöd och en lägre framkant som gör det lätt för även mindre djur att ta sig in. Tillverkad av mjukt twilltyg i en fin beige färg.Nyckelfunktioner:Stödjande kanter: Upphöjda kanter ger extra stöd och komfort.Lätt tillgång: Sänkt framkant gör det enkelt för små djur att komma in.Hållbart material: Tillverkad av mjukt och slitstarkt twilltyg.Elegant design: Neutralt beige som passar in i alla inredningar.Flera storlekar: Finns i storlekarna S (48 x 56 cm), M (58 x 76 cm) och L (60 x 90 cm). 
 • Rosewood Hundbädd med Blommigt Mönster (S)

  Rosewood Hundbädd med Blommigt Mönster (S)
  Rosewood Hundbädd med Blommigt MönsterRosewood Hundbädd med Blommigt Mönster är en bekväm hundsäng, med ett somrigt blommönster. Upphöjda kanter ger extra stöd, medan den sänkta framkanten gör det enkelt för din hund att kliva in. Den vändbara, mjuka innerkudden ger extra komfort och anti-slip-botten håller sängen på plats. Tillverkad delvis av återvunnet material.Nyckelfunktioner:Stödjande kanter: Upphöjda kanter ger extra stöd och komfort.Lätt tillgång: Sänkt framkant gör det enkelt för hunden att komma in.Mjuk och bekväm: Vändbar, innerkudde för extra komfort.Halkfri botten: Anti-slip-botten håller sängen på plats.Flera storlekar: Finns i storlekarna S (48 x 66 cm), M (52 x 69 cm) och L (69 x 98 cm).
 • Rosewood Rund Fluffig Hundbädd /Kattbädd Grå (M)

  Rosewood Rund Fluffig Hundbädd /Kattbädd Grå (M)
  Rosewood Rund Fluffig Hundbädd/Kattbädd GråRosewood Rund Fluffig Hundbädd/Kattbädd Grå är en mysig bädd som ger din hund eller katt en lugn och avkopplande plats att vila på. Sängen är tillverkad av mjuk fuskpäls och perfekt för att gosa in sig i.Den grå färgen passar de flesta inredningar och bäddens botten är utrustad med en halkfri yta för att hålla den på plats. Dessutom är bädden maskintvättbar för en enkel rengöring.Nyckelfunktioner:Mysig och trygg: Mjuk fuskpäls.Halkfri botten: Håller bädden på plats.Enkel rengöring: Maskintvättbar på 40 grader.Elegant design: Grå färg som passar i alla hem.Flera storlekar: Finns i storlekarna S (52 cm), M (66 cm) och L (79 cm).