Royal Canin Veterinary Diets hundprodukter

 • Urinary S/O 12 x 410 g

  Urinary S/O 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Gastro Intestinal Junior Puppy 2,5 kg

  Dog Gastro Intestinal Junior Puppy 2,5 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos valpar med känslig matsmältning. För att stödja en hälsosam matsmältning och god tarmpassage innehåller Royal Canin® Gastrointestinal Puppy en specifik blandning av fibrer, inklusive prebiotika. Denna produkts formel har en hög energihalt, med anpassade nivåer av näringsämnen för att möta din växande valps kostbehov. Royal Canin® Gastrointestinal Puppy-torrfoder kan lätt återfuktas för att uppmuntra till ökat matintag hos valpar med nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Puppy även som våtfoder i form av en mycket mjuk mousse. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Dog Satiety Small Dog 8 kg

  Dog Satiety Small Dog 8 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety Small Dogs veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Skin Care Adult Dog 2 kg

  Dog Skin Care Adult Dog 2 kg
  Royal Canin® Skin Care torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 7,5 kg

  Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 7,5 kg
  Royal Canin® Moderate Calorie är exklusivt sammansatt i syfte att stödja vuxna hundar med känslig matsmältning, samtidigt som det hjälper dem att bibehålla en sund kroppsvikt. Denna mycket smältbara formel är speciellt skräddarsydd med en balans av olika fibrer som hjälper till att underlätta en bättre matsmältning. Prebiotika ingår för att stimulera en balans mellan välgörande tarmbakterier för att stödja en hälsosam tarmpassage. Denna produkt har avsiktligt ett måttligt kaloriinnehåll som hjälper din hund att bibehålla en idealvikt, särskilt om hunden har en tendens att gå upp i vikt. Trots minskningen i kalorier ger Royal Canin® Moderate Calorie fortfarande din hund tillräckligt med energi för optimal hälsa och välbefinnande. Royal Canin® Moderate Calorie är ett mycket välsmakande foder med skräddarsydda bitar som tilltalar din hund även vid nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Gastro Intestinal 7,5 kg

  Dog Gastro Intestinal 7,5 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehov hos hundar med känslig matsmältning. Denna mycket smältbara formel har en optimal balans mellan fibrer (inklusive prebiotika) som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. Det särskilt utformade fodret Royal Canin® Gastrointestinal är mycket välsmakande, även för hundar med nedsatt aptit. Formeln i Royal Canin® Gastrointestinal har ett högt energiinnehåll i syfte att underlägga matsmältningen för din hund. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Urinary S/O 13 kg

  Dog Urinary S/O 13 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 7 kg

  Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 7 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Vital Mobility Support 2 kg

  Vital Mobility Support 2 kg
  Veterinärfoder för hundar med känsliga leder. Mobility Support är ett helfoder med begränsat kaloriiinnehåll. Grönläppad mussla, glukosamin, EPA/DHA & antioxidanter ökar rörligheten hos hunden samtidigt som idealvikten hålls. Royal Canin CVD Vital Mobility Support
 • Dog Weight Management Satiety 1,5 kg

  Dog Weight Management Satiety 1,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinalkg 0,4 kg x 12 st

  Gastro Intestinalkg 0,4 kg x 12 st
  Royal Canin® Gastrointestinal paté är ett dietiskt helfoder för hundar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal paté under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens tills dess återhämtning har skett.
 • Gastro Intestinal Puppy Mousse 12x195g

  Gastro Intestinal Puppy Mousse 12x195g
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse är ett dietiskt helfoder för valpar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens till dess återhämtning har skett.
 • Dog Urinary S/O Moderate Calorie 6,5 kg

  Dog Urinary S/O Moderate Calorie 6,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Moderate Calorie veterinärmat för hund med problem i urinvägarna & övervikt. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Gastro Fibre Response 2 kg

  Dog Gastro Fibre Response 2 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre har en särskild sammansättning med syfte att främja näringsbehovet hos hundar med specifika matsmältningsproblem. Denna mycket smältbara formel har en specifik balans mellan fibrer – inklusive prebiotika – som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. En fiberrik kost som innehåller näringsämnen som är lätta för din hund att smälta kan hjälpa till att stödja och reglera din hunds tarmpassage genom att lindra vissa typer av förstoppning och hjälpa till att kontrollera diarré. Trots sitt höga fiberinnehåll hjälper Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre fortfarande till att upprätthålla din hunds energinivåer tack vare dess adekvata energiinnehåll. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderat detta.
 • Satiety Weight Management 410 g

  Satiety Weight Management 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Satiety Weight Management veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Urinary S/O Small 1,5 kg

  Dog Urinary S/O Small 1,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Adult Small veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Sensitivity Control Chicken 12 x 420 g

  Sensitivity Control Chicken 12 x 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Diabetic Low Carb 410 g

  Diabetic Low Carb 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Weight Management Diabetic Special Low Carbohydrate Loaf veterinärmat för hund med diabetes. Hjälper till att kontrollera blodsockret vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Renal 12 x 410 g

  Renal 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Sensitivity Control Duck 12 x 420 g

  Sensitivity Control Duck 12 x 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Vital Mobility Support 12 kg

  Vital Mobility Support 12 kg
  Veterinärfoder för hundar med känsliga leder. Mobility Support är ett helfoder med begränsat kaloriiinnehåll. Grönläppad mussla, glukosamin, EPA/DHA & antioxidanter ökar rörligheten hos hunden samtidigt som idealvikten hålls. Royal Canin CVD Vital Mobility Support
 • Dog Skin Care Adult Small Dog 4 kg

  Dog Skin Care Adult Small Dog 4 kg
  Royal Canin® Skin Care Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care Small Dog torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 1,5 kg

  Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 1,5 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet 12x420 g

  Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet 12x420 g
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet - Specialkost för Hunds MaghälsaRoyal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet är ett dietfoder som är avsedd för vuxna hundar. Detta foder är en viktig del av en behandlingsplan och ska endast ges efter veterinärens rekommendationer.Det är viktigt att din hund får regelbunden veterinärvård, minst var sjätte månad, så länge den äter detta foder. Om din hunds hälsotillstånd försämras under denna tid bör du omedelbart konsultera din veterinär för rådgivning.Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet är utformat för att möta de specifika behoven hos hundar som lider av olika mag- och tarmproblem, inklusive kronisk och akut diarré, hyperlipemi (förhöjda blodfetter), akut pankreatit (akut bukspottkörtelinflammation), obalans i tarmens bakterieflora (SIBO), lymfangiektasi (en sjukdom i tarmens lymfsystem) eller exokrin pankreasinsufficiens (EPI, en kronisk matsmältningsrubbning).Detta specialanpassade hundfoder innehåller en unik blandning av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider och MOS/mannan-oligosackarider) som främjar en hälsosam tarmflora och optimerar tarmens funktion.Det låga fettinnehållet är skonsamt för matsmältningen hos hundar med pankreatit eller hyperlipemi. Dessutom stärker fodret immunförsvaret och minskar effekterna av fria radikaler genom ett effektivt antioxidantkomplex (innehållande vitamin E och C, taurin och lutein).Den balanserade sammansättningen av lösliga och olösliga fibrer bidrar till att minska gasbildningen i tarmen och förbättrar avföringens konsistens.Gastrointestinal Low Fat kan användas både under kortare och längre perioder, beroende på ditt djurs mag- och tarmproblem.Rekommenderas vid:Akut och kronisk diarréAkut och kronisk pankreatitHyperlipidemi (förhöjda blodfetter)LymfangiektasiExsudativ enteropatiBakteriell överväxt i tarmenExokrin pankreasinsufficiens (EPI)Kontraindikation/Rekommenderas inte vid:Dräktighet och digivningNär du väljer att ge din hund detta foder, bekräftar du även följande:Din hund har undersökts av en veterinär som rekommenderade användning av detta foder.Du förstår att din hund bör få regelbunden veterinärvård, minst var sjätte månad, så länge den äter detta foder.Du förstår att om din hunds hälsotillstånd försämras medan den äter detta foder, bör du omedelbart kontakta en veterinär för rådgivning.
 • Derma Hypoallergenic Puppy 3,5 kg

  Derma Hypoallergenic Puppy 3,5 kg
  ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Urinary S/O Wet Chunks in Gravy 12x100 g

  Dog Urinary S/O Wet Chunks in Gravy 12x100 g
  ROYAL CANIN® URINARY S/O tunna skivor i sås är ett dietiskt helfoder för hundar. Fodret är utvecklat för upplösning av struvitsten och minskad risk för återfall i struvitsten. Främjar produktion av undermättad eller metastabiliserad urin med avseende på struvit och har urinförsurande egenskaper. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd URINARY S/O: 5 till 12 veckor för upplösning av struvitsten och inledningsvis i upp till 6 månader för minskad risk för återfall i struvitsten.
 • Derma Hypoallergenic Puppy 14 kg

  Derma Hypoallergenic Puppy 14 kg
  ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Derma Anallergenic Small Dog 1,5 kg

  Derma Anallergenic Small Dog 1,5 kg
  ROYAL CANIN® ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Derma Anallergenic Small Dog 3 kg

  Derma Anallergenic Small Dog 3 kg
  ROYAL CANIN® ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Urinary S/O Small 8 kg

  Dog Urinary S/O Small 8 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Adult Small veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic Small Dog Dry 1 kg

  Derma Hypoallergenic Small Dog Dry 1 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Small Dog torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Urinary S/O 7,5 kg

  Dog Urinary S/O 7,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Renal 7 kg

  Dog Renal 7 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 2 kg

  Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Urinary U/C Low Purine 7,5 kg

  Dog Urinary U/C Low Purine 7,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary U/C Low Purine veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Hepatic 1,5 kg

  Dog Hepatic 1,5 kg
  Royal Canin® Hepatic är skräddarsytt i syfte att stödja näringsbehoven hos hundar med leverbesvär. Denna formel ger högkvalitativa och mycket smältbara proteiner som hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid fall av kronisk leverinsufficiens. För att minimera ackumulering av koppar i leverceller har Royal Canin® Hepatic en låg kopparhalt. Formeln i Royal Canin® Hepatic innehåller även ett högt energiinnehåll i syfte att minska storleken på din hunds måltider och minska dess tarmbelastning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Hepatic även som våtfoder i antingen sås eller gelé. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Hypoallergenic Loaf 400 g

  Hypoallergenic Loaf 400 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic veterinärmat för hund med allergiska besvär pga av foderallergener. Hypoallargenic veterinärfoder på burk Hypoallergenic Wet Dog är ett dietiskt helfoder för hundar som minskar intolerans mot ingredienser & näringsämnen, motverkar allergiska reaktioner som klåda & lös avföring. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring av Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic canned dog food.
 • Dog Derma Sensitivity Control 1,5 kg

  Dog Derma Sensitivity Control 1,5 kg
  Royal Canin® Sensitivity Control torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Neut Adult Small Dog 8 kg

  Neut Adult Small Dog 8 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Neutered Adult Small veterinärmat för kastrerad & steriliserad liten hund som har lättare för att gå upp i vikt. Hjälper till att motverka övervikt & hålla idealvikten. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Gastro Intestinal Low Fat 1,5 kg

  Dog Gastro Intestinal Low Fat 1,5 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos hundar med matsmältningsproblem som kräver fettbegränsningar. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat har en ytterst smältbar formel med en specifik fiberbalans som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmtransitering. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat innehåller en låg fetthalt för hundar som lider av ett tillstånd som kräver fettbegränsning. Tack vare sin exakta balans av fibrer hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat också till att bibehålla din hunds energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som våtfoder i form av en mjuk paté. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Dog Satiety Small Dog 1,5 kg

  Dog Satiety Small Dog 1,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety Small Dogs veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Hepatic 420 g

  Hepatic 420 g
  Formeln i Royal Canin® Hepatic är exklusivt sammansatt i syfte att stödja hundar som lider av leversjukdom, detta tack vare en mängd användbara näringsämnen. Denna skräddarsydda kost innehåller specialanpassade proteiner av hög kvalitet. Dessa noggrant utvalda proteiner hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid kronisk leverinsufficiens. Kopparackumulering kan inträffa vid vissa leversjukdomar, och Royal Canin® Hepatic Loafs låga kopparinnehåll kan därför bidra till att minimera kopparansamling i din hunds lever. Att upprätthålla din hunds energinivåer är viktigt eftersom detta också bidrar till en sund leverfunktion. Denna exklusiva kost har ett högt energiinnehåll i syfte att bibehålla din hunds energiintag. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Derma Anallergenic 3 kg

  Dog Derma Anallergenic 3 kg
  Royal Canin® Anallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Anallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Urinary S/O Moderate Calorie 12 kg

  Dog Urinary S/O Moderate Calorie 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Moderate Calorie veterinärmat för hund med problem i urinvägarna & övervikt. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Derma Anallergenic 8 kg

  Dog Derma Anallergenic 8 kg
  Royal Canin® Anallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Anallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal 0,4 kg

  Gastro Intestinal 0,4 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal paté är ett dietiskt helfoder för hundar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal paté under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens tills dess återhämtning har skett.
 • Hypoallergenic Loaf 200 g

  Hypoallergenic Loaf 200 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic veterinärmat för hund med allergiska besvär pga av foderallergener. Hypoallargenic veterinärfoder på burk Hypoallergenic Wet Dog är ett dietiskt helfoder för hundar som minskar intolerans mot ingredienser & näringsämnen, motverkar allergiska reaktioner som klåda & lös avföring. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring av Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic canned dog food.
 • Urinary S/O 410 g

  Urinary S/O 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Neut Adult Small Dog 3,5 kg

  Neut Adult Small Dog 3,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Neutered Adult Small veterinärmat för kastrerad & steriliserad liten hund som har lättare för att gå upp i vikt. Hjälper till att motverka övervikt & hålla idealvikten. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 2 kg

  Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 2 kg
  Royal Canin® Moderate Calorie är exklusivt sammansatt i syfte att stödja vuxna hundar med känslig matsmältning, samtidigt som det hjälper dem att bibehålla en sund kroppsvikt. Denna mycket smältbara formel är speciellt skräddarsydd med en balans av olika fibrer som hjälper till att underlätta en bättre matsmältning. Prebiotika ingår för att stimulera en balans mellan välgörande tarmbakterier för att stödja en hälsosam tarmpassage. Denna produkt har avsiktligt ett måttligt kaloriinnehåll som hjälper din hund att bibehålla en idealvikt, särskilt om hunden har en tendens att gå upp i vikt. Trots minskningen i kalorier ger Royal Canin® Moderate Calorie fortfarande din hund tillräckligt med energi för optimal hälsa och välbefinnande. Royal Canin® Moderate Calorie är ett mycket välsmakande foder med skräddarsydda bitar som tilltalar din hund även vid nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Skin Care Junior Small Dog 2 kg

  Dog Skin Care Junior Small Dog 2 kg
  Veterinärfoder för växande små hundraser med hudsjukdom &/eller bristande funktion i päls & hud. Royal Canin Skin Care Junior small Dog valpfoder med essentiella fettsyror, hjälper till att stärka valpens hundbarriär & främja pälskvalitén.
 • Dog Gastro Intestinal 2 kg

  Dog Gastro Intestinal 2 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehov hos hundar med känslig matsmältning. Denna mycket smältbara formel har en optimal balans mellan fibrer (inklusive prebiotika) som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. Det särskilt utformade fodret Royal Canin® Gastrointestinal är mycket välsmakande, även för hundar med nedsatt aptit. Formeln i Royal Canin® Gastrointestinal har ett högt energiinnehåll i syfte att underlägga matsmältningen för din hund. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Urinary S/O 2 kg

  Dog Urinary S/O 2 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Liquid Recovery Dog & Cat 200 ml x 3 Flaskor

  Liquid Recovery Dog & Cat 200 ml x 3 Flaskor
  Royal Canin® Recovery Liquid är en komplett och balanserad flytande kost som är speciellt utformad för näringsåterställning och rekonvalescens hos hundar och katter som behöver gastrointestinalt stöd. Tack vare sitt höga proteininnehåll hjälper Royal Canin® Recovery Liquid ditt husdjur att upprätthålla en hälsosam muskelmassa under perioder av sjukhusvistelse och återhämtning. Denna exklusiva kost har också ett anpassat energiinnehåll för att minska utfodringsmängden, samtidigt som ditt husdjur får sitt dagliga energitillskott. Royal Canin® Recovery Liquid innehåller en synergistisk blandning av antioxidanter för att stärka ditt husdjurs naturliga försvar. Dessutom är denna exklusiva flytande formel skräddarsydd med en speciellt anpassad konsistens i syfte att underlätta enkel matning via slang eller spruta. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Calm 4 kg

  Dog Calm 4 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Calm veterinärmat för hund under stressiga förhållanden, flytt & omställningar. Hjälper till att hålla en jämn stressnivå. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Weight Management Satiety 6 kg

  Dog Weight Management Satiety 6 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Weight Management Diabetic 12 kg

  Dog Weight Management Diabetic 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Diabetic veterinärmat för hund med diabetes. Hjälper till att kontrollera blodsockret vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic Small Dog 3,5 kg

  Derma Hypoallergenic Small Dog 3,5 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Small Dog torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Gastro Fibre Response 14 kg

  Dog Gastro Fibre Response 14 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre har en särskild sammansättning med syfte att främja näringsbehovet hos hundar med specifika matsmältningsproblem. Denna mycket smältbara formel har en specifik balans mellan fibrer – inklusive prebiotika – som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. En fiberrik kost som innehåller näringsämnen som är lätta för din hund att smälta kan hjälpa till att stödja och reglera din hunds tarmpassage genom att lindra vissa typer av förstoppning och hjälpa till att kontrollera diarré. Trots sitt höga fiberinnehåll hjälper Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre fortfarande till att upprätthålla din hunds energinivåer tack vare dess adekvata energiinnehåll. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderat detta.
 • Renal 100 g x 12 st Portionspåsar

  Renal 100 g x 12 st Portionspåsar
  Dietiskt våtfoder för hundar med njursjukdom. Hjälper till att bromsa sjukdomens utveckling med näringsämnen som upprätthåller kroppens vätske- & elektrolytnivåer. Stimulerar aptiten & kan blandas med renal torrfoder. Följ alltid veterinärs rekommendation. Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Renal Chicken
 • Dog Urinary U/C Low Purine 14 kg

  Dog Urinary U/C Low Purine 14 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary U/C Low Purine veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Gastro Intestinal Junior Puppy 10 kg

  Dog Gastro Intestinal Junior Puppy 10 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos valpar med känslig matsmältning. För att stödja en hälsosam matsmältning och god tarmpassage innehåller Royal Canin® Gastrointestinal Puppy en specifik blandning av fibrer, inklusive prebiotika. Denna produkts formel har en hög energihalt, med anpassade nivåer av näringsämnen för att möta din växande valps kostbehov. Royal Canin® Gastrointestinal Puppy-torrfoder kan lätt återfuktas för att uppmuntra till ökat matintag hos valpar med nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Puppy även som våtfoder i form av en mycket mjuk mousse. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 7 kg

  Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 7 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Neut Adult Large Dog 12 kg

  Neut Adult Large Dog 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Neutered Adult Large veterinärmat för kastrerad & steriliserad större hund som har lättare för att gå upp i vikt. Hjälper till att motverka övervikt & hålla idealvikten. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Diabetic Low Carb 12 x 410 g

  Diabetic Low Carb 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Weight Management Diabetic Special Low Carbohydrate Loaf veterinärmat för hund med diabetes. Hjälper till att kontrollera blodsockret vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Recovery 195 g x 12

  Recovery 195 g x 12
  Royal Canin® Recovery Mousse är en skräddarsydd kost speciellt utvecklad för att ge stöd till katter och hundar som återhämtar sig efter operation eller sjukdom. Royal Canin® Recovery Mousse är en mycket välsmakande kost som hjälper till att uppmuntra till spontan ätning under rekonvalescens och återhämtning. Tack vare sin höga energitäthet ger denna formel din katt eller hund dess dagliga energibehov i en reducerad utfodringsmängd. Den extremt mjuka konsistensen hos denna mycket smältbara mousse underlättar matning via slang eller spruta. Formeln i Royal Canin® Recovery Mousse är särskilt framtagen med ett högt proteininnehåll i syfte att hjälpa din hund eller katt att upprätthålla en hälsosam muskelmassa under sjukhusvistelse och i perioder av återhämtning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can 410 g

  Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can 410 g
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf finns i burkar om 410 g och är en fettbegränsad kost skräddarsydd att stödja näringsbehoven hos hundar med känslig matsmältning där smältning av fett är ett problem. Tack vare en kombination av fibrer och prebiotika hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf till att stimulera en sund matsmältning och tarmpassage. Eftersom vissa hundar inte kan smälta fett särskilt enkelt har denna exklusiva kost en ytterst låg fetthalt, samtidigt som den fortfarande uppfyller din hunds näringsbehov. Trots att fettinnehållet har minskat hjälper det högkvalitativa proteinet och de smältbara kolhydraterna i Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf din hund att bibehålla sina energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som torrfoder. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa riktlinjerna i vår foderguide för att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Dog Renal 14 kg

  Dog Renal 14 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Gastro Intestinal Low Fat 12 kg

  Dog Gastro Intestinal Low Fat 12 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos hundar med matsmältningsproblem som kräver fettbegränsningar. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat har en ytterst smältbar formel med en specifik fiberbalans som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmtransitering. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat innehåller en låg fetthalt för hundar som lider av ett tillstånd som kräver fettbegränsning. Tack vare sin exakta balans av fibrer hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat också till att bibehålla din hunds energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som våtfoder i form av en mjuk paté. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Satiety Weight Management 12 x 410 g

  Satiety Weight Management 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Satiety Weight Management veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Sensitivity Control Chicken 420 g

  Sensitivity Control Chicken 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal Puppy Mousse 195 g

  Gastro Intestinal Puppy Mousse 195 g
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse är ett dietiskt helfoder för valpar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens till dess återhämtning har skett.
 • Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can 410 g x 12

  Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can 410 g x 12
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf finns i burkar om 410 g och är en fettbegränsad kost skräddarsydd att stödja näringsbehoven hos hundar med känslig matsmältning där smältning av fett är ett problem. Tack vare en kombination av fibrer och prebiotika hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf till att stimulera en sund matsmältning och tarmpassage. Eftersom vissa hundar inte kan smälta fett särskilt enkelt har denna exklusiva kost en ytterst låg fetthalt, samtidigt som den fortfarande uppfyller din hunds näringsbehov. Trots att fettinnehållet har minskat hjälper det högkvalitativa proteinet och de smältbara kolhydraterna i Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf din hund att bibehålla sina energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som torrfoder. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa riktlinjerna i vår foderguide för att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Dog Skin Care Adult Small Dog 2 kg

  Dog Skin Care Adult Small Dog 2 kg
  Royal Canin® Skin Care Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care Small Dog torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Dog Derma Sensitivity Control 14 kg

  Dog Derma Sensitivity Control 14 kg
  Royal Canin® Sensitivity Control torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Dog Hepatic 12 kg

  Dog Hepatic 12 kg
  Royal Canin® Hepatic är skräddarsytt i syfte att stödja näringsbehoven hos hundar med leverbesvär. Denna formel ger högkvalitativa och mycket smältbara proteiner som hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid fall av kronisk leverinsufficiens. För att minimera ackumulering av koppar i leverceller har Royal Canin® Hepatic en låg kopparhalt. Formeln i Royal Canin® Hepatic innehåller även ett högt energiinnehåll i syfte att minska storleken på din hunds måltider och minska dess tarmbelastning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Hepatic även som våtfoder i antingen sås eller gelé. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Dog Urinary S/O Small 4 kg

  Dog Urinary S/O Small 4 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Adult Small veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Sensitivity Control Duck 420 g

  Sensitivity Control Duck 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Recovery 195 g

  Recovery 195 g
  Royal Canin® Recovery Mousse är en skräddarsydd kost speciellt utvecklad för att ge stöd till katter och hundar som återhämtar sig efter operation eller sjukdom. Royal Canin® Recovery Mousse är en mycket välsmakande kost som hjälper till att uppmuntra till spontan ätning under rekonvalescens och återhämtning. Tack vare sin höga energitäthet ger denna formel din katt eller hund dess dagliga energibehov i en reducerad utfodringsmängd. Den extremt mjuka konsistensen hos denna mycket smältbara mousse underlättar matning via slang eller spruta. Formeln i Royal Canin® Recovery Mousse är särskilt framtagen med ett högt proteininnehåll i syfte att hjälpa din hund eller katt att upprätthålla en hälsosam muskelmassa under sjukhusvistelse och i perioder av återhämtning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dog Skin Care Adult Dog 11 kg

  Dog Skin Care Adult Dog 11 kg
  Royal Canin® Skin Care torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Hepatic 12 x 420 g

  Hepatic 12 x 420 g
  Formeln i Royal Canin® Hepatic är exklusivt sammansatt i syfte att stödja hundar som lider av leversjukdom, detta tack vare en mängd användbara näringsämnen. Denna skräddarsydda kost innehåller specialanpassade proteiner av hög kvalitet. Dessa noggrant utvalda proteiner hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid kronisk leverinsufficiens. Kopparackumulering kan inträffa vid vissa leversjukdomar, och Royal Canin® Hepatic Loafs låga kopparinnehåll kan därför bidra till att minimera kopparansamling i din hunds lever. Att upprätthålla din hunds energinivåer är viktigt eftersom detta också bidrar till en sund leverfunktion. Denna exklusiva kost har ett högt energiinnehåll i syfte att bibehålla din hunds energiintag. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Renal 410 g

  Renal 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Dental Small Dogs 3,5 kg

  Dog Dental Small Dogs 3,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Dental Adult Small veterinärmat för liten hund som har lättare för att få plack & tandsten. Hjälper till att motverka dålig andedräkt & beläggningar. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Dog Renal 2 kg

  Dog Renal 2 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Liquid Gastro Intestinal High Energy 200 ml x 3 Flaskor

  Liquid Gastro Intestinal High Energy 200 ml x 3 Flaskor
  Royal Canin® Gi High Energy Liquid är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Detta foder har en hög energitäthet, mycket lättsmälta ingredienser och höjd halt av elektrolyter och viktiga näringsämnen. REKOMMENDATION: Använd till dess återhämtning har skett. Administration under veterinärt överinseende.