Sam's Field hundprodukter

 • Sam's Field Adult Salmon & Potato (13 kg)

  Sam's Field Adult Salmon & Potato (13 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna hundar. Fodret är hypoallergent och lämpligt till hundar som lider av fodermedelsallergier. Innehåller laxprotein och potatis för att undvika de vanligaste allergenerna. Lax gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet och frukt och grönsaker bidrar till ett starkt immunförsvar. Det balanserade innehållet av omega 3 och 6- fettsyror bidrar till att upprätthålla en frisk hud och och en glänsande päls. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Puppy Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Puppy Chicken & Potato (13 kg)
  Sam's Field Puppy Chicken & PotatoDetta valpfodret passar till växande valpar upp till ca 1 års ålder. Det är främst tänkt för valpar av små och medelstora raser. Fodret är vetefritt, och kolhydraterna kommer i huvudsak från potatis!Detta fodret är baserat på kyckling som är en lättsmält och mycket populär proteinkälla. Fodret innehåller en massa nyttigheter som är bra för din valp, exempelvis äpple, morot och tomat. Dessa bidrar med vitaminer som bland annat stärker immunförsvaret.Sam's Field Puppy Chicken & Potato har en hög proteinhalt och hög fetthalt - superbra för växande valpar som gör av med en massa energi varje dag!Fodret innehåller både probiotika och prebiotika som är bra för valpens matsmältning!
 • Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal (13 kg)

  Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal (13 kg)
  Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal - glutenfritt torrfoder för valpar och juniorhundar av stora raser, med nötkött och kalv!Detta torrfoder är särskilt framtaget för valpar och juniorhundar av stora raser. Stora raser växer länge, och kan således behöva ett valp- eller juniorfoder under längre tid. Valpfoder för små och medelstora raser rekommenderas fram till ca 1 års ålder, men Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal rekommenderas från 3 månader fram till ca 2,5 års ålder. Fodret är baserat på en smakrik blandning av nötkött och kalv, och kolhydraterna kommer ifrån både potatis och ris.Utöver detta så innehåller Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal en massa nyttigheter såsom ärtor, pumpa, laxolja, glukosamin och kondroitinsulfat. Laxolja bidrar med nyttiga Omega-fettsyror som bl.a. stöttar hud och päls, och glukosamin samt kondroitinsulfat är bra för leder och rörlighet!
 • Sam's Field Adult Grain Free Chicken (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Chicken (2,5 kg)
  Sam's Field Adult Grainfree är ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna hundar av alla raser. Fodret är helt spannmålsfritt och speciellt lämpat till hundar som är överkänsliga mot spannmål eller till hundar som behöver dra ned på vete i sin kost. Fodret innehåller istället frukt och grönsaker som hjälper till att stärka immunförsvaret. Innehåller kyckling vilket gör fodret lättsmält och mycket smakligt. Fodret har även ett balanserat innehåll av Omega 3- och 6-fettsyror vilket bidrar till en frisk hud och en glänsande päls.
 • Sam's Field Adult Large Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Adult Large Chicken & Potato (13 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna, storväxta hundar. Detta foder innehåller en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet och frukt och grönsaker bidrar till ett starkt immunförsvar. Innehåller glukosamin och kondroitin som hjälper till med en sund utveckling av leder och brosk vilket är av största vikt hos storvuxna raser. Innehåller även prebiotika (fruktooligo- och mannanoligosackarider) vilket bidrar till en god mag- och tarmhälsa. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (2,5 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna, mellanstora hundar. Detta foder innehåller en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Innehållet av prebiotika (frukto- och mannanoligosackarider) hjälper till att bidra till en god mag- och tarmhälsa. Det balanserade innehållet av Omega 3- och 6- fettsyror bidrar till en frisk hud och glänsande päls. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet. Innehåller även frukt och grönsaker som bidrar till att upprätthålla ett starkt immunförsvar. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Chicken & Carrot 400 g

  Sam's Field Chicken & Carrot 400 g
  Sam's Field Chicken & CarrotDetta läckra våtfodret är lämpligt för vuxna hundar av alla raser. Det fungerar att ge som ett helfoder eller vid sidan av hundens vanliga foder.Fodret har en hög kötthalt och är baserat på kyckling - en mycket lättsmält och omtyckt proteinkälla. Den höga kötthalten gör att hunden får i sig mycket aminosyror - superviktigt för hundens muskler!Denna blötmaten innehåller även morötter som bidrar med fibrer och vitaminer.Sam's Field Chicken & Carrot är spannmålsfritt och berikat med laxolja som tillför omega-fettsyror till fodret. Dessa är bra för hundens hud och päls!Fodret är fritt från konserveringsmedel, färgämne och soja.
 • Sam's Field Lamb & Apple 400 g

  Sam's Field Lamb & Apple 400 g
  Sam's Field Lamb & AppleDetta smakrika våtfodret är helt fritt från spannmål och passar vuxna hundar i alla möjliga storlekar. Fodret går att använda som helfoder eller som ett komplement till hundens övriga kost.Denna blötmaten har riktigt hög kötthalt och är baserad på lamm - en mycket populär och lättsmält proteinkälla som de allra flesta hundar tål. Fodret har en mycket hög kötthalt vilket gör att hunden får i sig massor av aminosyror som behövs till muskulaturen. Fodret är berikat med smaskigt äpple som innehåller mycket vitaminer och som bidrar med fibrer.Sam's Field Lamb & Apple innehåller laxolja som är bra för huden och pälsen!Fodret är fritt från soja, konserveringsmedel och färgämnen.
 • Sam's Field Adult Grain Free Beef (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Beef (13 kg)
  Sam's Field Adult Grain Free BeefDetta smakrika torrfodret är helt spannmålsfritt och är baserat på nötkött och kyckling! Kolhydraterna i fodret kommer huvudsakligen från potatis. Detta fodret passar för vuxna hundar av alla raser och i alla storlekar!Fodret innehåller en massa nyttigheter såsom exempelvis ärta, äpple och morot som både bidrar till den goda smaken och tillför viktiga vitaminer.Nötkött och kyckling är populära proteinkällor som de flesta hundar älskar!Fler fördelar med Sam's Field Adult Grain Free Beef:Vitaminerna från frukt och grönt bidrar till ett bra immunförsvarGlukosamin och kondroitinsulfat främjar friska och starka lederLaxolja stöttar hundens hud och päls
 • Sam's Field Adult Large Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Adult Large Chicken & Potato (13 kg)
  Sam's Field Adult Large Chicken & PotatoDetta välbalanserade torrfodret är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar av stora raser! Det innehåller en massa gott såsom till exempel kyckling, potatis, äpplen, tomater och morötter. Frukterna och grönsakerna bidrar till god smak samtidigt som de tillför nyttiga vitaminer.Det här fodret är baserat på kyckling, som är en både lättsmält och fettsnål proteinkälla. Fodret har potatis som den främsta källan till kolhydrater, och det innehåller en låg halt av spannmål. Dessutom är det helt fritt från vete, vilket för att det passar utmärkt för hundar som är känsliga mot detta.Fler fördelar med Sam's Field Adult Large Chicken & Potato:Probiotika och prebiotika stöttar matmältningenGlukosamin och kondroitin är bra för hunden leder, något som är superviktigt hos stora hundar 
 • Sam's Field Dog Adult Mini Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Dog Adult Mini Chicken & Potato (2,5 kg)
  Sam's Field Dog Adult Mini Chicken & PotatoSam's Field Dog Adult Mini Chicken & Potato är ett helfoder särskilt anpassat för vuxna hundar av mindre raser. Det har små foderkulor vilket passar perfekt för den lilla hunden!Fodret är baserat på kyckling, som är en lättsmält och mycket populär proteinkälla, och kolhydraterna kommer mestadels från potatis. Fodret är helt fritt från vete vilket gör att det passar utmärkt för hundar som är känsliga mot det.Till detta fodret har man valt att tillsätta frukt och grönsaker; äpplen, tomater och morötter. De skapar en god och varierad smak samtidigt som de tillför en massa vitaminer som hunden behöver för exempelvis immunförsvaret.Fler fördelar med Sam's Field Dog Adult Mini Chicken & Potato:?Laxolja bidrar till frisk hud och fin, glansig pälsBryggerijäst ger god smak och tillför B-vitaminerPrebiotika och probiotika främjar hälsosam matsmältning
 • Sam's Field Beef 400 g

  Sam's Field Beef 400 g
  Blötmat för hundar, Sam's Field Beef 400 gSam's Field Beef 400 g är ett spannmålsfritt helkost våtfoder för hundar i alla storlekar och åldrar. Konserven innehåller 80 % proteinrikt kött samt vitaminrika frukter och grönsaker. Sam's Field Beef 400 g är dessutom fritt från soja, färgämnen och tillsatser.Köp hälsosamt våtfoder: Sam's Field Beef 400 gSpannmålsfritt våtfoder för hundar i alla storlekar och åldrar.  
 • SamField Dog Turkey for puppy 260 g

  SamField Dog Turkey for puppy 260 g
  SamField Dog Turkey for puppy - Näringsrikt våtfoder för valparSamField Dog Turkey for puppy är ett näringsrikt våtfoder för valpar. Det är tillverkat av Läckert och hälsosamt med kalkon och lax och innehåller inga onödiga tillsatser.Våtfodret är ett fullfoder som är anpassat för valpar mellan 1 och 12 månader.- Kalkon och lax är lättsmälta och skonsamma proteinkällor. Linfröoljan förbättrar upptaget av näringsämnen och innehåller omega-3-fettsyror som är bra för huden och pälsen.Sam's Field-våtfoder för valpar är ett läckert och näringsrikt fullfoder som kan utfodras som det är eller tillsammans med torrfoder.Förpackningsstorlek: 260 g.Förvara i kylskåp efter öppning och använd inom tre dagar. Servera rumsvarmt för bästa smak.SamField Dog Turkey for puppy - Våtfoder gjort på kalkon och lax Kalkon och laxFullfoder våtfoder för valpar åtfoder för valpar 
 • SamField Dog Turkey 260 g

  SamField Dog Turkey 260 g
  SamField Dog Turkey - näringsrikt och hälsosamt våtfoder för vuxna hundarSamField Dog Turkey är ett näringsrikt och hälsosamt våtfoder för vuxna hundar. Det är tillverkat av skonsamt med kalkonkött och lax och är dessutom berikat med vitaminrika lingon. Våtfodret är helt fritt från onödiga tillsatser.SamField Dog Turkey är ett fullfoder som är anpassat för vuxna hundar.- Kalkon och lax är lättsmälta och skonsamt mot hundens mage och lingon, innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter som är bra för hundens hälsa.Sam's Field-våtfoder för vuxna hundar är ett läckert och hälsosamt fullfoder som är perfekt för hundar som behöver ett skonsamt foder. Det kan serveras som det är eller tillsammans med torrfoder.Förpackningsstorlek: 260 g. Förvara i kylskåp efter öppning och använd inom tre dagar. Servera rumsvarmt för bästa smak.SamField Dog Turkey - Våtfoder med kalkon och Lingon Våtfoder för vuxna hundarKalkon och lingonHelkost foder
 • SamField Dog Beef 260 g

  SamField Dog Beef 260 g
  SamField Dog Beef - näringsrikt och smakrikt våtfoder för vuxna hundarLäckert och hälsosamt med nötköttSamField Dog Beef är ett näringsrikt och smakrikt våtfoder för vuxna hundar. Det är tillverkat av hälsosamt nötkött och är berikat med linfröolja. SamField Dog Beef innehåller inga onödiga tillsatser.Våtfodret är ett fullfoder som är anpassat för vuxna hundar.- Nötkött är ett skonsmt  och lättsmält protein. Linfröoljan förbättrar upptaget av näringsämnen och innehåller omega-3-fettsyror som är bra för huden och ger lyster till pälsen.Sam's Field-våtfoder för vuxna hundar är ett näringsrikt fullfoder kan serveras som det är eller tillsammans med torrfoder.Förpackningsstorlek: 260 g. Förvara i kylskåp efter öppning och använd inom tre dagar. Servera rumsvarmt för bästa smak.SamField Dog Beef egenskaper: Våtfoder för vuxna hundar Fullfoder
 • SamField Dog Duck & Turkey 260 g

  SamField Dog Duck & Turkey 260 g
  SamField Dog Duck & Turkey - näringsrikt våtfoder för vuxna hundarSamField Dog Duck & Turkey är ett näringsrikt våtfoder för vuxna hundar. Det är tillverkat av hälsosamt kött från anka och kalkon och innehåller inga onödiga tillsatser. Dessutom är det berikat med linfröolja.Våtfodret är ett fullfoder som är anpassat för vuxna hundar.- Ank- och kalkonkött är lättsmälta och skonsamma proteinkällor. Linfröoljan förbättrar upptaget av näringsämnen och innehåller omega-3-fettsyror som är bra för hud och päls.Sam's Field-våtfoder för vuxna hundar är ett näringsrikt fullfoder som kan serveras som det är eller tillsammans med torrfoder.Förpackningsstorlek: 260 g. Förvara i kylskåp efter öppning och använd inom tre dagar. Servera rumsvarmt för bästa smak.SamField Dog Duck & Turkey: Anka och kalkonFullfoder för vuxna hundar
 • SamField Dog Lamb 260 g

  SamField Dog Lamb 260 g
  SamField Dog Lamb - näringsrikt våtfoder för vuxna hundarSamField Dog Lamb är ett näringsrikt våtfoder för vuxna hundar. Det är tillverkat av lamm som är ett magert och lättsmält protein, och är helt fritt från onödiga tillsatser.SamField Dog Lamb är dessutom berikat med tranbär och linfröolja.- Tranbär har antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper. Det stödjer urinvägarnas hälsa och är bra för magen och tarmarna. Linfröoljan förbättrar upptaget av näringsämnen och innehåller omega-3-fettsyror.Sam's Field-våtfoder för hundar är ett läckert och näringsrikt fullfoder som kan utfodras som det är eller tillsammans med torrfoder. Våtfodret innehåller mycket vätska, vilket gör det till ett bra alternativ för hundar som inte dricker mycket vatten.Förpackningsstorlek: 260 g. Förvara i kylskåp efter öppning och använd inom tre dagar. Servera rumsvarmt för bästa smak.SamField Dog Lamb - Hälsosamt våtfoder för vuxna hundarVåtfoder för vuxna hundar.Huvudingrediens: Lamm
 • Sam's Field Puppy Turkey with Salmon & Linseed Oil 260 g

  Sam's Field Puppy Turkey with Salmon & Linseed Oil 260 g
  Sam's Field Puppy Turkey with Salmon & Linseed Oil 260 gSam's Field våtfoder är spannmålsfritt och förser valpar med viktiga makro- och mikronäringsämnen som är nödvändiga för en balanserad tillväxt. Våtfodret är ett komplett helfoder men passar också utmärkt som en del av blandad utfodring där du serverar både torrfoder och våtfoder.Fodrets lättsmälta proteinkällor kommer från kalkon och lax. Lax tillsammans med tillsatt linfröolja ger din valp Omega-3-fettsyror som är viktiga för muskeltillväxt samt utveckling av bland annat nervsystemet och ögonen.Praktisk och hygienisk förpackning som är lätt att återvinna i plastinsamlingen.
 • Sam's Field Dog Adult Turkey with Salmon & Lingonberry 260 g

  Sam's Field Dog Adult Turkey with Salmon & Lingonberry 260 g
  Sam's Field Dog Adult Turkey with Salmon & Lingonberry 260 gSam's Field kalkonbaserat våtfoder är tillverkat av lättsmälta animaliska proteinkällor. Lax och tillsatt linfröolja innehåller essentiella fettsyror.Till detta läckra våtfoder har man valt att tillsätta lingon som bidrar med vitaminer och läcker smak!Detta är ett komplett helfoder, men det passar självklart också att servera som en del av en blandad utfodring, med både torrfoder och våtfoder.Sam's Field Dog Adult Turkey with Salmon & Lingonberry är anpassat för vuxna hundar.Praktisk och hygienisk förpackning som är lätt att återvinna i plastinsamlingen.
 • Sam's Field Puppy Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Puppy Chicken & Potato (2,5 kg)
  Sam's Field Puppy Chicken & PotatoDetta valpfodret passar till växande valpar upp till ca 1 års ålder. Det är främst tänkt för valpar av små och medelstora raser. Fodret är vetefritt, och kolhydraterna kommer i huvudsak från potatis!Detta fodret är baserat på kyckling som är en lättsmält och mycket populär proteinkälla. Fodret innehåller en massa nyttigheter som är bra för din valp, exempelvis äpple, morot och tomat. Dessa bidrar med vitaminer som bland annat stärker immunförsvaret.Sam's Field Puppy Chicken & Potato har en hög proteinhalt och hög fetthalt - superbra för växande valpar som gör av med en massa energi varje dag!Fodret innehåller både probiotika och prebiotika som är bra för valpens matsmältning!
 • Sam´s Field Junior Beef & Veal (2,5 kg)

  Sam´s Field Junior Beef & Veal (2,5 kg)
  Sam's Field Junior Large Beef & Veal. Glutenfritt valpfoderSam's Field Junior Large Beef & Veal är ett glutenfritt valpfoder speciellt utformat för unga hundar av stora raser, från 3 månaders ålder upp till 2,5 års ålder.Det innehåller nötkött och kalvkött som är rika på aminosyror för muskeltillväxt och hälsa. Andra viktiga ingredienser är ris för kolhydrater och fibrer, kycklinglever för protein, laxolja för en glansig päls, och äpple för matsmältningen.Kamomill hjälper till att förhindra uppblåsthet, medan potatis ger energi. Slutligen bidrar torkade rotfrukter till en sund matsmältning och skyddar levern med antioxidanter.Glutenfritt valpfoder för stora raser.2,5 eller 13 kg påsar.
 • Sam's Field Dog Adult Beef with Veal, Carrot & Lingonberry 260 g

  Sam's Field Dog Adult Beef with Veal, Carrot & Lingonberry 260 g
  Sam's Field Dog Adult Beef with Veal, Carrot & Lingonberry 260 gSam's Field våtfoder av nötkött är läckert och innehåller lättsmält och fettsnålt animaliskt protein. Tillsatt linfröolja ger essentiella fettsyror, och morot och lingon bidrar med vitaminer och härlig smak!Kan serveras som det är eller som komplement till torrfoder.Praktisk och hygienisk förpackning som är lätt att återvinna i plastinsamlingen.
 • Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (13 kg)

  Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (13 kg)
  Sam´s Field Adult Medium Beef & VealSam's Field Vuxen Medium Biff & Kalv är ett proteinrikt och glutenfritt torrfoder som är speciellt framtaget för vuxna hundar av mellanstorlek. Med en sammansättning av nötkött, kalv, frukt och grönsaker, ger detta foder en balanserad kost som uppfyller de naturliga näringsbehoven hos vuxna hundar.Sam´s Field Adult Medium Beef & Veal innehåller viktiga näringsämnen som stödjer muskelutveckling, leder, hud och päls, samt främjar friska tarmar och en stark immunförsvar. Näringsrikt torrfoder för mellanstora hundraser Glutenfritt
 • Sam's Field Dog Adult Duck & Turkey with Linseed Oil 260 g

  Sam's Field Dog Adult Duck & Turkey with Linseed Oil 260 g
  Sam's Field Dog Adult Duck & Turkey with Linseed Oil 260 gSam's Field våtfoder är spannmålsfritt och tillverkat av kött från anka och kalkon som båda är lättsmälta proteinkällor. Fodret är naturligt smakrikt och berikat med linfröolja som innehåller essentiella fettsyror.Sam's Field Dog Adult Duck & Turkey with Linseed Oil är ett komplett helfoder, men passar också utmärkt för en blandad utfodring där du serverar både torrfoder och våtfoder!Våtfodret är anpassat för vuxna hundar och kommer i en praktisk och hygienisk förpackning som är lätt att återvinna i plastinsamlingen.
 • Sam's Field Dog Adult Lamb with Rice & Pea 260 g

  Sam's Field Dog Adult Lamb with Rice & Pea 260 g
  Sam's Field Dog Adult Lamb with Rice & Pea 260 gSam's Field våtfoder innehåller mycket lättsmält animaliskt protein från bland annat lammkött. Fodret är berikat med linfröolja som ger hunden viktiga fettsyror.Detta är ett glutenfritt våtfoder som är anpassat för vuxna hundar. Fodret har härlig smak av lamm, och innehåller även ris och ärtor.Detta är ett komplett helfoder men fungerar också utmärkt att servera som ett komplement till torrfoder.Praktisk och hygienisk förpackning som är lätt att återvinna i plastinsamlingen.
 • Sam´s Field Dog Adult Large Beef & Veal 13 kg

  Sam´s Field Dog Adult Large Beef & Veal 13 kg
  Sam's Field Dog Adult Large Beef & VealSam's Field Dog Adult Large Beef & Veal erbjuder ett näringsrikt torrfoder som är skräddarsytt för vuxna hundar av större raser. Med en noggrant balanserad blandning av nötkött, kalvkött, frukt och grönsaker, tillgodoser detta foder de naturliga näringsbehoven hos hunden. Dessutom är detta foder fritt från gluten!Fodret innehåller en essentiell kombination av näringsämnen som stödjer muskelutveckling, ledhälsa, hud och päls. Dessutom främjar det en sund tarmfunktion och ett robust immunsystem för din fyrbenta vän.Torrfoder för vuxna hundar av större raserMed Nöt-och kalvköttFritt från Gluten  
 • Sam´s Field Junior Beef & Veal (13 kg)

  Sam´s Field Junior Beef & Veal (13 kg)
  Sam's Field Junior Large Beef & Veal. Glutenfritt valpfoderSam's Field Junior Large Beef & Veal är ett glutenfritt valpfoder speciellt utformat för unga hundar av stora raser, från 3 månaders ålder upp till 2,5 års ålder.Det innehåller nötkött och kalvkött som är rika på aminosyror för muskeltillväxt och hälsa. Andra viktiga ingredienser är ris för kolhydrater och fibrer, kycklinglever för protein, laxolja för en glansig päls, och äpple för matsmältningen.Kamomill hjälper till att förhindra uppblåsthet, medan potatis ger energi. Slutligen bidrar torkade rotfrukter till en sund matsmältning och skyddar levern med antioxidanter.Glutenfritt valpfoder för stora raser.2,5 eller 13 kg påsar.
 • Sam´s Field Puppy Lamb (2,5 kg)

  Sam´s Field Puppy Lamb (2,5 kg)
  Sam´s Field Puppy Lamb - torrfoder för valpar, med smak av lamm!Sam's Field Puppy Lamb är ett köttrikt valpfoder utformat för valpar av alla raser. Fodret kan också passa för dräktiga och digivande tikar.Detta valpfoder är baserat på frigående lamm samt ris. Lamm är lättsmält och snällt mot magen samtidigt som det främjar valpens muskeltillväxt. Med en perfekt balans av 30% protein och 17% fett, samt noga avvägda mängder kalcium och fosfor, stöttar detta foder en sund tillväxt under valpens viktigaste utvecklingsstadier.Fler fördelar med Sam's Field Puppy Lamb:Lamm innehåller aminosyror för att bygga och stärka valpens växande musklerRis tillhandahåller hälsosamma kolhydrater, vitaminer, fibrer och fettsyror för energi och matsmältningLaxolja är en naturlig källa till Omega-3 - bra för huden och pälsenÄpple bidrar med essentiella fibrer - bra för matsmältningenKamomill, med sina antioxidanter och antiseptiska egenskaper, kan minska inflammationer och lindra obehag såsom gaserGlukosamin och kondroitinsulfat stöttar leder och skelett
 • Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb 13 kg

  Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb 13 kg
  Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb - torrfoder för juniorhundar, med läckert frigående lamm!Detta smakliga torrfoder är särskilt framtaget för att passa valpar och unghundar av stora raser. Fodret är baserat på frigående lamm samt ris. Stora hundraser växer länge, och kan således äta valp- eller juniorfoder under en längre tid. Valpfoder för små och medelstora hundar rekommenderas fram till ca 1 års ålder, men detta foder rekommenderas från 3 månader till ca 2,5 års ålder. Fodret arbetar för att stötta hunden under alla viktiga till växtfaser.Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb innehåller frigående lamm som är lättsmält och bidrar med en läcker smak. Lamm är också något som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Kolhydraterna kommer huvudsakligen ifrån ris - också lättsmält och snällt mot magen!Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb innehåller också en rad andra nyttigheter såsom ärtor, pumpa, laxolja, glukosamin och kondroitinsulfat. Glukosamin och kondroitin stöttar lederna och rörligheten medan laxoljan bidrar med nyttiga fettsyror som har massor med hälsofördelar. Bland annat så är det bra för huden och pälsen.
 • Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (2,5 kg)

  Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (2,5 kg)
  Sam's Field Dog Adult Medium Beef & Veal - torrfoder till hund med nötkött & kalv!Detta läckra torrfoder är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar av medelstora raser. Detta välbalanserade foder passar vuxna hundar av alla möjligt olika raser. Fodret har läcker smak av nötkött och kalv, och kolhydraterna kommer ifrån både potatis och ris. Detta är ett glutenfritt torrfoder vilket passar utmärkt för hundar som t.ex. är känsliga emot vete.Sam's Field Dog Adult Medium Beef & Veal innehåller också en rad andra nyttigheter såsom ärtor, spenat, äpple, laxolja och broccoli. Glukosamin och kondroitinsulfat hjälper till att stötta ledernas hälsa.
 • Sam´s Field Dog Adult Large Beef & Veal 13 kg

  Sam´s Field Dog Adult Large Beef & Veal 13 kg
  Sam´s Field Dog Adult Large Beef & Veal - glutenfritt torrfoder för hundar av stora raser, med nötkött och kalv!Detta läckra torrfoder är särskilt anpassat för vuxna hundar av stora raser. Fodret är baserat på nötkött, kalv, potatis och ris. Det har en härlig smak och ett energiinnehåll och en sammansättning särskilt framtagna med stora raser i åtanke.Sam´s Field Dog Adult Large Beef & Veal innehåller både kondroitinsulfat och glukosamin som hjälper till att stötta hundens leder och rörlighet - extra viktigt hos hundar av stora raser!Utöver detta så innehåller fodret laxolja som bidrar med nyttiga omega-fettsyror samt äpple som bidrar med fibrer och ärtor, broccoli, squash och spenat som bidrar med nyttiga näringsämnen.
 • Sam´s Field Adult Large Breed Lamb

  Sam´s Field Adult Large Breed Lamb
  Sam's Field Adult Large Breed Lamb Sam's Field Adult Large Breed Lamb är det glutenfria hundfodret som passar vuxna hundar av stora raser från 2,5 års ålder och upp.Lammkött är en lättsmält och hypoallergen proteinkälla, rik på viktiga aminosyror för muskler, hud och päls.Ris är ett näringsrik spannmål som tillför kolhydrater, vitaminer, fibrer och fettsyror.Laxolja är en naturlig källa till omega-3-fettsyror som stödjer pälsen.Äpple är en fiberrik frukt som bidrar till en sund matsmältning.Kamomill är en källa till antioxidanter med antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper som också motverkar uppblåsthet.
 • Sam´s Field Puppy Lamb (13 kg)

  Sam´s Field Puppy Lamb (13 kg)
  Sam´s Field Puppy Lamb - torrfoder för valpar, med smak av lamm!Sam's Field Puppy Lamb är ett köttrikt valpfoder utformat för valpar av alla raser. Fodret kan också passa för dräktiga och digivande tikar.Detta valpfoder är baserat på frigående lamm samt ris. Lamm är lättsmält och snällt mot magen samtidigt som det främjar valpens muskeltillväxt. Med en perfekt balans av 30% protein och 17% fett, samt noga avvägda mängder kalcium och fosfor, stöttar detta foder en sund tillväxt under valpens viktigaste utvecklingsstadier.Fler fördelar med Sam's Field Puppy Lamb:Lamm innehåller aminosyror för att bygga och stärka valpens växande musklerRis tillhandahåller hälsosamma kolhydrater, vitaminer, fibrer och fettsyror för energi och matsmältningLaxolja är en naturlig källa till Omega-3 - bra för huden och pälsenÄpple bidrar med essentiella fibrer - bra för matsmältningenKamomill, med sina antioxidanter och antiseptiska egenskaper, kan minska inflammationer och lindra obehag såsom gaserGlukosamin och kondroitinsulfat stöttar leder och skelett
 • Sam´s Field Dog Adult Large Breed Lamb 13 kg

  Sam´s Field Dog Adult Large Breed Lamb 13 kg
  Sam´s Field Dog Adult Large Breed Lamb - torrfoder för vuxna hundar av stora raser, med frigående lamm!Detta torrfoder är baserat på frigående lamm och ris, och är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar av stora raser. Ingredienserna och energiinnehållet är särskilt anpassat för stora raser.Sam´s Field Dog Adult Large Breed Lamb innehåller både kondroitinsulfat och glukosamin som är bra för hundens leder och rörlighet, något som kan vara extra viktigt för hundar av stora raser. Hög kroppsvikt kan tyvärr leda till belastning på lederna och det kan vara bra att försöka avhjälpa detta med särskilt anpassat foder samt eventuella kosttillskott.Utöver detta så innehåller Sam´s Field Dog Adult Large Breed Lamb också pumpa, laxolja och spenat - gott och nyttigt!Lamm är en lättsmält proteinkälla som är snäll mot magen och som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.
 • Sam´s Field Puppy Lamb (13 kg)

  Sam´s Field Puppy Lamb (13 kg)
  Sam´s Field Puppy Lamb: Torrfoder för valpar av alla storlekar. Sam's Field Puppy Lamb är ett valpfoder för valpar av alla raser upp till ett års ålder. Torrfodret passar även för diande och dräktiga tikar.Sam's Field valpfoder är mycket lättsmält. Lamm är dessutom en hypoallergen proteinkälla som stöder valpens muskeltillväxt. Valpfodret innehåller 30 % protein och 17 % fett samt balanserade mängder kalcium och fosfor för att främja en sund tillväxt.Lamm innehåller viktiga aminosyror för muskler, hud och päls.Ris är en hälsosam spannmålskälla som tillhandahåller kolhydrater, vitaminer, fibrer och fettsyror.Laxolja är en naturlig källa till omega-3-fettsyror som stöder hudens pälsen.Äpple innehåller viktiga fibrer för matsmältningen.Kamomill är en källa till antioxidanter med antiseptiska egenskaper som kan minska inflammationer och lindra gaser.Innehåller naturliga antioxidanter: tokoferolextrakt från vegetabilisk olja, askorbylpalmitat och rosmarinextrakt.
 • Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (13 kg)

  Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (13 kg)
  Sam's Field Dog Adult Medium Beef & Veal - torrfoder till hund med nötkött & kalv!Detta läckra torrfoder är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar av medelstora raser. Detta välbalanserade foder passar vuxna hundar av alla möjligt olika raser. Fodret har läcker smak av nötkött och kalv, och kolhydraterna kommer ifrån både potatis och ris. Detta är ett glutenfritt torrfoder vilket passar utmärkt för hundar som t.ex. är känsliga emot vete.Sam's Field Dog Adult Medium Beef & Veal innehåller också en rad andra nyttigheter såsom ärtor, spenat, äpple, laxolja och broccoli. Glukosamin och kondroitinsulfat hjälper till att stötta ledernas hälsa.
 • Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal (2,5 kg)

  Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal (2,5 kg)
  Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal - glutenfritt torrfoder för valpar och juniorhundar av stora raser, med nötkött och kalv!Detta torrfoder är särskilt framtaget för valpar och juniorhundar av stora raser. Stora raser växer länge, och kan således behöva ett valp- eller juniorfoder under längre tid. Valpfoder för små och medelstora raser rekommenderas fram till ca 1 års ålder, men Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal rekommenderas från 3 månader fram till ca 2,5 års ålder. Fodret är baserat på en smakrik blandning av nötkött och kalv, och kolhydraterna kommer ifrån både potatis och ris.Utöver detta så innehåller Sam´s Field Dog Junior Large Breed Beef & Veal en massa nyttigheter såsom ärtor, pumpa, laxolja, glukosamin och kondroitinsulfat. Laxolja bidrar med nyttiga Omega-fettsyror som bl.a. stöttar hud och päls, och glukosamin samt kondroitinsulfat är bra för leder och rörlighet!
 • Sam´s Field Puppy Lamb (2,5 kg)

  Sam´s Field Puppy Lamb (2,5 kg)
  Sam´s Field Puppy Lamb: Torrfoder för valpar av alla storlekar. Sam's Field Puppy Lamb är ett valpfoder för valpar av alla raser upp till ett års ålder. Torrfodret passar även för diande och dräktiga tikar.Sam's Field valpfoder är mycket lättsmält. Lamm är dessutom en hypoallergen proteinkälla som stöder valpens muskeltillväxt. Valpfodret innehåller 30 % protein och 17 % fett samt balanserade mängder kalcium och fosfor för att främja en sund tillväxt.Lamm innehåller viktiga aminosyror för muskler, hud och päls.Ris är en hälsosam spannmålskälla som tillhandahåller kolhydrater, vitaminer, fibrer och fettsyror.Laxolja är en naturlig källa till omega-3-fettsyror som stöder hudens pälsen.Äpple innehåller viktiga fibrer för matsmältningen.Kamomill är en källa till antioxidanter med antiseptiska egenskaper som kan minska inflammationer och lindra gaser.Innehåller naturliga antioxidanter: tokoferolextrakt från vegetabilisk olja, askorbylpalmitat och rosmarinextrakt.
 • Sam´s Field Junior Large Breed Lamb

  Sam´s Field Junior Large Breed Lamb
  Sam´s Field Junior Large Breed LambSam's Field Junior Large Breed Lamb - det glutenfria valpfodret skräddarsytt för unga hundar av stora raser, från 3 månaders ålder till 2,5 års ålder.Tillagat av näringsrika  ingredienser:Lammkött: Lättsmält och hypoallergent, rikt på aminosyror för muskler och päls.Ris: En näringsrik spannmål som tillför viktiga kolhydrater och vitaminer.Laxolja: Naturlig källa till omega-3-fettsyror för en frisk hud och glänsande päls.Äpple: Fiberrik frukt som stödjer en sund matsmältning.Kamomill: Antioxidantrik ört med antiinflammatoriska egenskaper för en balanserad hälsa.Ge din stora valp det bästa starten i livet med Sam's Field Junior Large Breed Lamb - kvalitetsfoder för en livlig och välmående hundvalp!
 • Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (2,5 kg)

  Sam´s Field Dog Adult Medium Beef & Veal (2,5 kg)
  Sam´s Field Adult Medium Beef & VealSam's Field Vuxen Medium Biff & Kalv är ett proteinrikt och glutenfritt torrfoder som är speciellt framtaget för vuxna hundar av mellanstorlek. Med en sammansättning av nötkött, kalv, frukt och grönsaker, ger detta foder en balanserad kost som uppfyller de naturliga näringsbehoven hos vuxna hundar.Sam´s Field Adult Medium Beef & Veal innehåller viktiga näringsämnen som stödjer muskelutveckling, leder, hud och päls, samt främjar friska tarmar och en stark immunförsvar. Näringsrikt torrfoder för mellanstora hundraser Glutenfritt
 • Sam's Field Puppy Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Puppy Chicken & Potato (13 kg)
  Sam's Field Kyckling & Potatis Puppy är ett komplett och näringsmässigt balanserat torrfoder till valpar och unghundar upp till 12 månader. Fodret innehåller en hög halt av kyckling, grönsaker och frukt vilket gör det rikt på protein och fett som är bra för muskeltillväxten samt bidrar till ett starkt imunförsvar. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en mycket hög smaklighet. Den balanserade mineralsammansättningen hjälper till att bygga upp skelettet. Sammansättningen av ingredienserna i fodret bidrar till en god matsmältning och att näringsämnen effektivt kan upptas i kroppen. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (2,5 kg)
  Sam's Field Junior Large Chicken & PotatoDetta fodret är särskilt tillverkat med växande hundar av stor storlek i åtanke! Stora hundar utvecklas långsamt och kan behöva äta specialanpassat valp- eller juniorfoder lite längre än vad mindre hundar behöver. Detta fodret passar utmärkt för valpar och unghundar av stor storlek, upp till 2 års ålder.Fodret innehåller kyckling som är en fettsnål, lättsmält och mycket omtyckt proteinkälla. Kolhydraterna i fodret kommer i huvudsak från potatis, och fodret är helt fritt från vete. Man har tillsatt t.ex. äpple, tomat och morot som både skapar god smak och tillför nödvändiga vitaminer. Vitaminer är självklart bra för en massa olika saker - däribland immunförsvaret!Fler fördelar med Sam's Field Junior Large Chicken & Potato:Laxolja bidrar till frisk hud och glansig pälsPrebiotika och probiotika stöttar magens och tarmens funktionGlukosamin och kondroitin främjar friska leder - extra viktigt hos stora hundar!
 • Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (13 kg)
  Sam's Field Junior Large Chicken & PotatoDetta fodret är särskilt tillverkat med växande hundar av stor storlek i åtanke! Stora hundar utvecklas långsamt och kan behöva äta specialanpassat valp- eller juniorfoder lite längre än vad mindre hundar behöver. Detta fodret passar utmärkt för valpar och unghundar av stor storlek, upp till 2 års ålder.Fodret innehåller kyckling som är en fettsnål, lättsmält och mycket omtyckt proteinkälla. Kolhydraterna i fodret kommer i huvudsak från potatis, och fodret är helt fritt från vete. Man har tillsatt t.ex. äpple, tomat och morot som både skapar god smak och tillför nödvändiga vitaminer. Vitaminer är självklart bra för en massa olika saker - däribland immunförsvaret!Fler fördelar med Sam's Field Junior Large Chicken & Potato:Laxolja bidrar till frisk hud och glansig pälsPrebiotika och probiotika stöttar magens och tarmens funktionGlukosamin och kondroitin främjar friska leder - extra viktigt hos stora hundar!
 • Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (2,5 kg)
  Sam's Field Adult Medium Chicken & PotatoDetta torrfodret är framtaget med den mellanstora vuxna hunden i åtanke! Det är veterfritt och har en låg halt av spannmålt rent generellt. Den huvudsakliga kolhydratskällan är potatis! Fodrets protein kommer mestadels från kyckling - en proteinkälla som är både lättsmält, fettsnål och som smakar gott!Till detta fodret har man valt att tillsätta bland annat äpplen, tomater och morötter som alla bidrar med god och varierad smak men också självklart tillför nyttiga vitaminer!Fler fördelar med Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato:Omega-3 och Omega-6 är bra för hundens hud och pälsProbiotika, FOS och MOS främjar matsmältningen och skapar god mag- och tarmhälsa
 • Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (13 kg)
  Sam's Field Adult Medium Chicken & PotatoDetta torrfodret är framtaget med den mellanstora vuxna hunden i åtanke! Det är veterfritt och har en låg halt av spannmålt rent generellt. Den huvudsakliga kolhydratskällan är potatis! Fodrets protein kommer mestadels från kyckling - en proteinkälla som är både lättsmält, fettsnål och som smakar gott!Till detta fodret har man valt att tillsätta bland annat äpplen, tomater och morötter som alla bidrar med god och varierad smak men också självklart tillför nyttiga vitaminer!Fler fördelar med Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato:Omega-3 och Omega-6 är bra för hundens hud och pälsProbiotika, FOS och MOS främjar matsmältningen och skapar god mag- och tarmhälsa
 • Sam's Field Adult Salmon & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Salmon & Potato (2,5 kg)
  Sam's Field Adult Salmon & PotatoHär har vi ett hypoallergent torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är baserat på lax som är en lättsmält proteinkälla som de allra flesta hundar tål. Fodret är fritt från vete och ligger lågt i spannmålshalt rent generellt. Detta fodret passar för alla möjliga olika hundar, även de som är drabbade av fodermedelsallergier.Fodret har läcker smak av lax som de flesta hundar älskar, och det innehåller även godsaker såsom äpple, tomat och morötter. Dessa skapar en god och varierad smakprofil, men bidrar självklart också med vitaminer!Fler fördelar med Sam's Field Adult Salmon & Potato:Frukt och grönsaker bidrar till ett starkt och bra immunförsvarOmega-3 och Omega-6 är bra för hundens hud och pälsFOS, MOS och probiotika är bra för hundens mag- och tarmhälsa
 • Sam's Field Adult Salmon & Potato (13 kg)

  Sam's Field Adult Salmon & Potato (13 kg)
  Sam's Field Adult Salmon & PotatoHär har vi ett hypoallergent torrfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är baserat på lax som är en lättsmält proteinkälla som de allra flesta hundar tål. Fodret är fritt från vete och ligger lågt i spannmålshalt rent generellt. Detta fodret passar för alla möjliga olika hundar, även de som är drabbade av fodermedelsallergier.Fodret har läcker smak av lax som de flesta hundar älskar, och det innehåller även godsaker såsom äpple, tomat och morötter. Dessa skapar en god och varierad smakprofil, men bidrar självklart också med vitaminer!Fler fördelar med Sam's Field Adult Salmon & Potato:Frukt och grönsaker bidrar till ett starkt och bra immunförsvarOmega-3 och Omega-6 är bra för hundens hud och pälsFOS, MOS och probiotika är bra för hundens mag- och tarmhälsa
 • Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice (2,5 kg)

  Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice (2,5 kg)
  Sam's Field Light & Senior Lamb & RiceDet här torrfodret är särskilt tillverkat för att passa äldre hundar, och hundar som har en tendens till övervikt. Äldre hundar har ofta lättare att gå upp i vikt eftersom de är mindre aktiva och har lägre metabolism än unga hundar, och de kan därför behöva ett specialanpassat foder.Detta fodret ligger lågt i fetthalt vilket passar utmärkt för äldre, lågaktiva eller något överviktiga hundar. Fodret är hypoallergent och lättsmält, och passar således för lite känsliga hundar, eller hundar med fodermedelsallergier.Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice är baserat på lamm som är en lättsmält proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska mot. Fodret är vetefritt, och kolhydraterna kommer mestadels från ris och potatis.Man har även valt att tillsätta bland annat äpplen, tomater och morötter som skapar god och variationsrik smak samtidigt som de tillför nyttiga vitaminer! Vitaminerna hjälper bland annat till att stärka immunförsvaret.Fler fördelar med Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice:Lamm bidrar till läcker smak samtidigt som det är snällt mot magenProbiotika, FOS och MOS är bra för matsmältningenLaxolja är bra för hud och päls
 • Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice (13 kg)

  Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice (13 kg)
  Sam's Field Light & Senior Lamb & RiceDet här torrfodret är särskilt tillverkat för att passa äldre hundar, och hundar som har en tendens till övervikt. Äldre hundar har ofta lättare att gå upp i vikt eftersom de är mindre aktiva och har lägre metabolism än unga hundar, och de kan därför behöva ett specialanpassat foder.Detta fodret ligger lågt i fetthalt vilket passar utmärkt för äldre, lågaktiva eller något överviktiga hundar. Fodret är hypoallergent och lättsmält, och passar således för lite känsliga hundar, eller hundar med fodermedelsallergier.Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice är baserat på lamm som är en lättsmält proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska mot. Fodret är vetefritt, och kolhydraterna kommer mestadels från ris och potatis.Man har även valt att tillsätta bland annat äpplen, tomater och morötter som skapar god och variationsrik smak samtidigt som de tillför nyttiga vitaminer! Vitaminerna hjälper bland annat till att stärka immunförsvaret.Fler fördelar med Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice:Lamm bidrar till läcker smak samtidigt som det är snällt mot magenProbiotika, FOS och MOS är bra för matsmältningenLaxolja är bra för hud och päls
 • Sam's Field Adult Grain Free Chicken (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Chicken (2,5 kg)
  Sam's Field Adult Grain Free ChickenDetta torrfodret passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar. Det är helt spannmålsfritt och passar således utmärkt för hundar som är känsliga mot spannmål, eller helt enkelt om du vill utesluta spannmål ur din hunds kost. Kolhydraterna i detta fodret kommer istället från potatis, frukter och grönsaker. Fodret innehåller bland annat äpple och morot som ger god smak och tillför vitaminer!Det här fodret är baserat på kyckling, en mycket populär och lättsmält proteinkälla som de flesta hundar älskar!Fler fördelar med Sam's Field Adult Grain Free Chicken:Probiotika bidrar till god mag- och tarmhälsaLaxolja främjar frisk hud och fin, glansig pälsVitaminerna från frukten och grönsakerna bidrar till ett bra immunförsvar 
 • Sam's Field Adult Grain Free Chicken (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Chicken (13 kg)
  Sam's Field Adult Grain Free ChickenDetta torrfodret passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar. Det är helt spannmålsfritt och passar således utmärkt för hundar som är känsliga mot spannmål, eller helt enkelt om du vill utesluta spannmål ur din hunds kost. Kolhydraterna i detta fodret kommer istället från potatis, frukter och grönsaker. Fodret innehåller bland annat äpple och morot som ger god smak och tillför vitaminer!Det här fodret är baserat på kyckling, en mycket populär och lättsmält proteinkälla som de flesta hundar älskar!Fler fördelar med Sam's Field Adult Grain Free Chicken:Probiotika bidrar till god mag- och tarmhälsaLaxolja främjar frisk hud och fin, glansig pälsVitaminerna från frukten och grönsakerna bidrar till ett bra immunförsvar 
 • Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring (13 kg)
  Sam's Field Adult Grain Free Salmon & HerringDetta välsmakande torrfodret är helt spannmålsfritt och passar för vuxna hundar av alla möjliga raser och storlekar. Fodret är baserat på lax och sill vilket passar utmärkt för känsliga hundar. Kolhydraterna i fodret kommer mestadels från potatis, men fodret innehåller även ärtor, äpplen och morötter. Grönsaker och frukt gör hundmaten godare samtidigt som det tillför nyttiga vitaminer till hundens kost!Ett spannmålsfritt foder såsom detta är bra för hundar som är överkänsliga mot ceralier, eller självklart om du som ägare bara önskar utesluta dessa ur hundens kost!Fler fördelar med Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring:Glukosamin och kondroitinsulfat främjar god ledhälsaLaxolja är bra för hundens hud och päls
 • Sam's Field Adult Grain Free Venison (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Venison (13 kg)
  Sam's Field Adult Grain Free VenisonDetta torrfodret passar för vuxna hundar i alla storlekar! Det är helt fritt från spannmål och har smak av hjort och kalkon. Dessa ingredienser bidrar till en härlig viltsmak som få hundar kan motstå! Fodret är lättsmält och innehåller nyttigheter såsom ärtor, äpplen och morötter. Dessa grönsaker och frukter tillför viktiga vitaminer till hundens kost.Kolhydraterna i det här fodret kommer huvudsakligen från potatis. Tack vare att fodret är spannmålsfritt så passar det utmärkt till hundar som är känsliga mot just spannmål som vete, korn och havre.Fler fördelar med Sam's Field Adult Grain Free Venison:Glukosamin och kondroitinsulfat främjar friska och starka lederVitaminer från frukt och grönt är bra för hundens immunförsvarLaxolja är bra för hundens hud och päls
 • Sam's Field Puppy Chicken & Veal 400 g

  Sam's Field Puppy Chicken & Veal 400 g
  Sam's Field Puppy Chicken & VealDetta smakrika våtfoder har hög kötthalt och härlig smak av kyckling och kalv. Fodret passar för valpar i alla storlekar och kan antingen serveras som helfoder eller som komplement till exempelvis ett torrfoder anpassat för valpar.Detta valpfodret är helt fritt från spannmål, färgämnen, konserveringsmedel och soja. Den höga kötthalten gör att valpen får i sig mycket av de viktiga aminosyror som behövs för en hälsosam muskeltillväxt.Sam's Field Puppy Chicken & Veal innehåller morot som bidrar med både smak och vitaminer, samt laxolja som är bra för huden och pälsen!
 • Sam's Field Salmon & Chicken 400 g

  Sam's Field Salmon & Chicken 400 g
  Sam's Field Salmon & ChickenDetta läckra våtfodret passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret går att servera som helfoder eller som ett komplement till exempelvis ett torrfoder.Fodret har hög kötthalt och är baserat på lax och kyckling - lättsmälta proteinkällor som de flesta hundar älskar! Tack vare den höga kötthalten så får hunden i sig mycket av de aminosyror som är viktiga för musklerna! Fodret är berikat med pumpa som är bra för hundens mage.Sam's Field Salmon & Chicken är spannmålsfritt och innehåller laxolja som främjar frisk hud och en glansig päls!Fodret är fritt från färgämnen, konserveringsmedel och soja.
 • Sam's Field Puppy Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Puppy Chicken & Potato (2,5 kg)
  Sam's Field Kyckling & Potatis Puppy är ett komplett och näringsmässigt balanserat torrfoder till valpar och unghundar upp till 12 månader. Fodret innehåller en hög halt av kyckling, grönsaker och frukt vilket gör det rikt på protein och fett som är bra för muskeltillväxten samt bidrar till ett starkt imunförsvar. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en mycket hög smaklighet. Den balanserade mineralsammansättningen hjälper till att bygga upp skelettet. Sammansättningen av ingredienserna i fodret bidrar till en god matsmältning och att näringsämnen effektivt kan upptas i kroppen. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Beef 400 g

  Sam's Field Beef 400 g
  Populärt våtfoder med mycket hög smaklighet. Kan ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Innehåller en hög halt av nötkött vilket gör fodret lättsmält och ger hög smaklighet. Våtfodret innehåller allt din hund behöver för att må bra, en god allmänhälsa, skinande päls och god muskeltillväxt. Mycket högt köttinnehåll. Kommer i en praktisk förpackning. 400 g.
 • Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (2,5 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder för unga växande hundar av stora raser upp till två år. Fodret har en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet samtidigt som frukt och grönsaker bidrar till ett starkt immunförsvar. Glukosamin och kondroitin bidrar till en sund utveckling av leder och brosk vilket är av yttersta vikt för större raser. Innehåller även prebiotika (fruktooligo- och mannanoligosackarider) som bidrar till en god mag- och tarmhälsa. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Junior Large Chicken & Potato (13 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder för unga växande hundar av stora raser upp till två år. Fodret har en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet samtidigt som frukt och grönsaker bidrar till ett starkt immunförsvar. Glukosamin och kondroitin bidrar till en sund utveckling av leder och brosk vilket är av yttersta vikt för större raser. Innehåller även prebiotika (fruktooligo- och mannanoligosackarider) som bidrar till en god mag- och tarmhälsa. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato (2,5 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna småhundar. Detta hundfoder innehåller en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet. Innehåller även frukt och grönsaker som hjälper till att bidra till ett starkt immunförsvar. Det balanserade innehållet av omega 3 och 6- fettsyror bidrar till en frisk hud och en glänsande päls. Storleken på foderkulorna är anpassade till den lilla hundmunnen och i kombination med det balanserade mineralinnehållet bidrar dessa två faktorer till en minskad risk för tandsten. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (13 kg)

  Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato (13 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna, mellanstora hundar. Detta foder innehåller en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Innehållet av prebiotika (frukto- och mannanoligosackarider) hjälper till att bidra till en god mag- och tarmhälsa. Det balanserade innehållet av Omega 3- och 6- fettsyror bidrar till en frisk hud och glänsande päls. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet. Innehåller även frukt och grönsaker som bidrar till att upprätthålla ett starkt immunförsvar. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Adult Large Chicken & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Large Chicken & Potato (2,5 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna, storväxta hundar. Detta foder innehåller en hög halt av kyckling, frukt och grönsaker. Kyckling gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet och frukt och grönsaker bidrar till ett starkt immunförsvar. Innehåller glukosamin och kondroitin som hjälper till med en sund utveckling av leder och brosk vilket är av största vikt hos storvuxna raser. Innehåller även prebiotika (fruktooligo- och mannanoligosackarider) vilket bidrar till en god mag- och tarmhälsa. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Adult Salmon & Potato (2,5 kg)

  Sam's Field Adult Salmon & Potato (2,5 kg)
  Ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna hundar. Fodret är hypoallergent och lämpligt till hundar som lider av fodermedelsallergier. Innehåller laxprotein och potatis för att undvika de vanligaste allergenerna. Lax gör fodret extra lättsmält och ger en hög smaklighet och frukt och grönsaker bidrar till ett starkt immunförsvar. Det balanserade innehållet av omega 3 och 6- fettsyror bidrar till att upprätthålla en frisk hud och och en glänsande päls. Fodret är vetefritt vilket passar hundar som är känsliga mot vete.
 • Sam's Field Adult Grain Free Chicken (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Chicken (13 kg)
  Sam's Field Adult Grainfree är ett komplett och näringsmässigt balanserat foder till vuxna hundar av alla raser. Fodret är helt spannmålsfritt och speciellt lämpat till hundar som är överkänsliga mot spannmål eller till hundar som behöver dra ned på vete i sin kost. Fodret innehåller istället frukt och grönsaker som hjälper till att stärka immunförsvaret. Innehåller kyckling vilket gör fodret lättsmält och mycket smakligt. Fodret har även ett balanserat innehåll av Omega 3- och 6-fettsyror vilket bidrar till en frisk hud och en glänsande päls.
 • Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring (13 kg)
  Sam's Field Grain Free Salmon & Herring - lättsmält och spannmålsfritt foder för känsliga hundarHar du en känslig hund och är mån om vad den stoppar i sig? Sam's Field GrainFree Salmon & Herring är ett lättsmält foder som innehåller rikligt med kött och ingredienser som stödjer din känslga hunds välbefinnande, från insidan och ut.• Mycket smakliga animaliska proteinkällor: lax och sill • Innehåller inte spannmål • Vitaminrika grönsaker och frukter • Laxolja, kamomill och biotin för en frisk hud och glänsande päls • Glukosamin och kondroitin för att främja en god ledhälsa • Prebiotika skapar förutsättningar för goda tarmbakterier • Passar alla vuxna hundar av alla storlekar
 • Sam's Field Adult Grain Free Venison (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Venison (13 kg)
  Sam's Field Grain Free Venison - lättsmält och spannmålsfritt foder för känsliga hundarHar du en känslig hund och är mån om vad den stoppar i sig? Sam's Field GrainFree Venison är ett lättsmält foder som innehåller rikligt med kött och ingredienser som stödjer din känslga hunds välbefinnande, från insidan och ut.• Mycket smakliga animaliska proteinkällor: 24% hjortkött och 22% kalkon • Innehåller inte spannmål • Vitaminrika grönsaker och frukter • Laxolja, kamomill och biotin för en frisk hud och glänsande päls • Glukosamin och kondroitin för att främja en god ledhälsa • Prebiotika skapar förutsättningar för goda tarmbakterier • Passar alla vuxna hundar av alla storlekar
 • Sam's Field Adult Grain Free Beef (13 kg)

  Sam's Field Adult Grain Free Beef (13 kg)
  Sam's Field Grain Free Nöt - lättsmält och spannmålsfritt foder för känsliga hundarHar du en känslig hund och är mån om vad den stoppar i sig? Sam's Field GrainFree Nöt är ett lättsmält foder som innehåller rikligt med kött och ingredienser som stödjer din känslga hunds välbefinnande, från insidan och ut.• Mycket smakliga animaliska proteinkällor: 28% nötkött och 22% kyckling • Innehåller inte spannmål • Vitaminrika grönsaker och frukter • Laxolja, kamomill och biotin för en frisk hud och glänsande päls • Glukosamin och kondroitin för att främja en god ledhälsa • Prebiotika skapar förutsättningar för goda tarmbakterier • Passar alla vuxna hundar av alla storlekar
 • Sam's Field Puppy Chicken & Veal 400 g

  Sam's Field Puppy Chicken & Veal 400 g
  Populärt våtfoder för valpar av alla raser. Kan ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Innehåller kyckling och kalv och har ett mycket högt köttinnehåll. Det höga köttinnehållet gör fodret lättsmält och ger en hög smaklighet. Kyckling är en lättsmält proteinkälla som förser din valp med essentiella aminosyror som bidrar till muskeltillväxten, en frisk päls och som smakar smaskens. Våtfodret innehåller inget spannmål, soja, konserveringsmedel eller färgämnen. Praktisk förpackning, 400g.
 • Sam's Field Salmon & Chicken 400 g

  Sam's Field Salmon & Chicken 400 g
  Populärt våtfoder för hundar av alla raser. Kan ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Våtfodret har ett väldigt högt köttinnehåll av kyckling och lax vilket gör fodret mycket lättsmält och ger en hög smaklighet. Kyckling och lax förser din hund med essentiella aminosyror som bidrar till muskeltillväxten, en frisk päls och som smakar smaskens. Kommer i en praktisk förpackning. 400 g.
 • Sam's Field Lamb & Apple 400 g

  Sam's Field Lamb & Apple 400 g
  Populärt våtfoder med mycket hög smaklighet. Kan ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Lamm är en lättsmält proteinkälla som förser din hund med essentiella aminosyror som bidrar till muskeltillväxten, en frisk päls och som smakar smaskens. Mycket högt köttinnehåll. Kommer i en praktisk förpackning. 400 g.
 • Sam's Field Chicken & Carrot 400 g

  Sam's Field Chicken & Carrot 400 g
  Populärt våtfoder med mycket hög smaklighet. Kan ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Innehåller en hög halt av kyckling som är en lättsmält proteinkälla och som förser din hund med essentiella aminosyror som bidrar till muskeltillväxten, en frisk päls och som smakar smaskens. Våtfodret har ett väldigt högt köttinnehåll. Kommer i en praktisk förpackning. 400 g.