SMAAK hundprodukter

 • SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (10 kg)

  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (10 kg)
  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & LaxSMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax är ett komplett färskfoder som är utformat för vuxna hundar (från ca 10 månader) som trivs lika bra på löparspåret som i soffan.Färskfodret är format som praktiska block, vilket gör det enkelt att förvara och portionera.De mest näringsrika och läckra delarna av kyckling, fläsk och lax har noggrant valts ut som ingredienser.Fettmängden och kvaliteten på fett samt proteinerna i fodret är avsedda att stödja uthållighet, allmänt välbefinnande och en sund hud och päls.SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris (1 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris (1 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive GrisDetta frysta färskfoder är format som köttbullar, och särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som är känsliga eller allergiska. Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är gris, vilket gör att fodret passar utmärkt till hundar som t.ex. är allergiska emot kyckling eller fisk.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris är ett komplett helfoder. Välj mellan 1 kg som kommer i form av köttbullar, eller 10 kg som kommer i form av block á 200 gram.Fodret är baserat på griskött och grislunga, men det innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka och glukosamin. Glukosamin är bra för lederna!Många färskfoder innehåller tång, men detta foder är fritt från det eftersom att tång hos vissa känsliga hundar kan orsaka halsbränna!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris har ett relativt högt energiinnehåll vilket gör att det passar utmärkt för aktiva hundar, t.ex. hundar som arbetar, tränar och tävlar.Man har valt att tillsätta zink och D-vitamin till detta fodret. Dessa stöttar hud, päls och skelett samtidigt som det främjar ett bra immunförsvar! Om din hund har en tendens till övervikt så rekommenderar vi inte detta fodret i första hand, titta istället t.ex. på SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling som har en lägre fetthalt.När du väljer ett färskfoder ifrån SMAAK så får du ett foder med ingredienser som är lätta att förstå - inga konstigheter i maten! SMAAK-fabriken ligger i Finland och de har ett bra miljötänk. 
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom (3 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom (3 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & NötvomÄr du intresserad av att servera färskfoder till din hund, men tycker att det verkar komplicerat? Kolla in Serien SMAAK Raw Complete - frysfoder som är kompletta helfoder! Inget krångel, och framförallt inga onödiga eller konstiga tillsatser!SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom är färskfoder för vuxna hundar - format som praktiska köttbullar. Bollarna är enkla att ta fram och tina - du behöver bara ta fram precis så många - eller få - som du behöver varje dag. En köttbulle väger ca 20 gram.Detta läckra frysfoder är baserat på kyckling, gris och nötvom. Det ger en härlig smak och en fin balans mellan olika näringsämnen! Nötvom har en stark och speciell smak som de flesta hundar älskar - och den ingrediensen kan locka även de mest kräsna hundar till matskålen!Faktum är att SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom är framtaget med den kräsna hunden i åtanke!Fodret har en lite högre fetthalt vilket är positivt för kräsna hundar som kanske äter lite mindre än de egentligen skulle behöva.Fodret innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka, linfrön, tång, lingon och glukosamin. Alla bidrar de med härlig smak och med massa viktiga vitaminer och mineraler.Beninnehåll: 12%SMAAK tillverkar sina frysfoder i Finland, på en fabrik med ett riktigt bra miljötänk!
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon (1 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon (1 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & KalkonDetta färskfoder är ett komplett helfoder, och det är särskilt framtaget för att passa den känsliga hunden. De enda animaliska proteinkällorna i fodret är kyckling och kalkon, lättsmälta ingredienser för känsliga magar. Tack vare att fodret är fritt från t.ex. nöt och fläsk så passar det perfekt till hundar som är allergiska emot detta.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon är format som köttbullar - lätt att servera och lätt att tina exakt rätt mängd!Om du har en känslig hund så vet du att den kan drabbas av en rad olika besvär, och att det är mycket viktigt att hitta ett foder som fungerar. SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon har tagits fram med den känsliga hunden i åtanke.I fodret finner du en högre kalciumhalt än vanligt - detta för att hundar med matsmältningsbesvär ofta har svårare att ta upp näringsämnen än vad andra hundar har!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon innehåller en ganska hög andel kycklinglever. Detta är rikt på Vitamin A som är bra för immunförsvaret.I tillägg till detta så har fodret en relativt låg fetthalt - detta minskar risken för halsbränna.Benhalt: 10%SMAAK färskfoder tillverkas i Finland, och i produkterna hittar du bara det nödvändiga - inga onödiga tillsatser!
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt 1 kgDetta kompletta helfoder är format som frysta köttbullar som du lätt tar fram ur frysen och tinar så många som du behöver. En köttbulle väger ca 20 gram.Färskfodret innehåller en blandning av gris, lax och nöt samt nyttigheter som sallad och gurka! Fodret är ett komplett helfoder, men tack vare att det är benfritt så går det även att ge som ett komplement till ett torrfoder.Fodret må vara benfritt, men oroa dig inte över kalcium-mängden - kalcium har man nämligen tillsatt!SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt är framtaget för att passa små hundar, men det kan också passa till aktiva stora hundar. Anledningen är att små hundar behöver mycket energi per tugga - eftersom de inte äter en så stor mängd. Några som också behöver mycket energi är självklart också arbetande hundar av större raser!Fodret är anpassat för vuxna hundar.Köttbullarna är packade i en återförslutningsbar påse - praktiskt!
 • Smaak Raw Complete Kyckling Active 3x200g (10 kg)

  Smaak Raw Complete Kyckling Active 3x200g (10 kg)
  SMAAK Raw Complete KycklingDetta färskfoder är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar med en aktiv livsstil, såsom hundar som tränar eller tävlar.Fodret innehåller kycklingkött och kycklingben och är tillverkat för att stötta aktiva hundar och främja friska och starka muskler. Fodret är lättsmält och innehåller tillsatt glukosamin som främjar starka leder - extra viktigt för hundar som rör sig mycket!SMAAK Raw Complete Kyckling innehåller kycklinglever som är bra för hundar som tränar hårt. Det innehåller också D-vitamin och zink som är bra för immunförsvaret.Beninnehåll: 5%SMAAK Raw Complete Kyckling kommer i praktiska block som är lätta att ta fram och tina. Blocken väger 200 g styck.Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund färskfoder av hög kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till din hund, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Alla frysprodukter är lokalt producerade i Norden, med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling 1 kgHär har vi ett komplett helfoder anpassat för känsliga hundar. Fodret kommer i form av frysta köttbullar som är lätta att ta fram ur frysen och tina.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling innehåller bara en animalisk proteinkälla - kyckling! Kyckling är lättsmält och snällt mot magen. Tack vare att fodret är fritt från andra animaliska proteinkällor såsom t.ex. nöt, fläsk och fisk så passar det perfekt för hundar som är allergiska emot dessa.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling är ett benfritt färskfoder, och det är även fritt från tång som hos vissa känsliga hundar kan orsaka halsbränna.Detta foder innehåller en begränsad mängd energi - kyckling i sig själv är ju en fettsnål ingrediens - och detta gör att fodret lämpar sig för hundar som har lätt att gå upp i vikt.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling innehåller zink och D-vitamin som är bra för hud och päls, för skelettet och för immunförsvaret!SMAAK tillverkas i Finland, på en fabrik med ett starkt miljötänk.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon (3 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon (3 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & KalkonDetta färskfoder är ett komplett helfoder, och det är särskilt framtaget för att passa den känsliga hunden. De enda animaliska proteinkällorna i fodret är kyckling och kalkon, lättsmälta ingredienser för känsliga magar. Tack vare att fodret är fritt från t.ex. nöt och fläsk så passar det perfekt till hundar som är allergiska emot detta.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon är format som köttbullar - lätt att servera och lätt att tina exakt rätt mängd!Om du har en känslig hund så vet du att den kan drabbas av en rad olika besvär, och att det är mycket viktigt att hitta ett foder som fungerar. SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon har tagits fram med den känsliga hunden i åtanke.I fodret finner du en högre kalciumhalt än vanligt - detta för att hundar med matsmältningsbesvär ofta har svårare att ta upp näringsämnen än vad andra hundar har!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon innehåller en ganska hög andel kycklinglever. Detta är rikt på Vitamin A som är bra för immunförsvaret.I tillägg till detta så har fodret en relativt låg fetthalt - detta minskar risken för halsbränna.Benhalt: 10%SMAAK färskfoder tillverkas i Finland, och i produkterna hittar du bara det nödvändiga - inga onödiga tillsatser!
 • SMAAK Raw Complete Puppy Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Puppy Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)
  Färskt helfoder för valparSMAAK Raw Complete Puppy är ett välbalanserat foder för valpar och dräktiga eller diande tikar. Fodret innehåller kyckling, gris och lax och kan ges till valpar från 7 veckor till 10 månaders ålder. Det särskilt anpassade innehållet täcker de näringsbehov som behövs för en hälsosam tillväxt. Beninnehåll: 5%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Puppy Raw Complete Kyckling, Gris & Lax 1 kg

  SMAAK Puppy Raw Complete Kyckling, Gris & Lax 1 kg
  SMAAK Puppy Raw Complete Kyckling, Gris & Lax 1 kgHär har vi ett färskt helfoder särskilt anpassat för växande valpar! Fodret är format som köttbullar vilket gör det väldigt enkelt att ta fram rätt mängd och tina. Bollarna har en mjuk konsistens vilket gör dem lätta att äta! En boll väger ca 20 gram, viss variation förekommer!Fodret är baserat på kyckling, gris och lax, men det innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka och glukosamin. Glukosamin är bra för lederna - perfekt för växande valpar!När du väljer ett färskfoder från SMAAK så får du en kort ingredienslista utan konstigheter - bara det som hunden behöver helt enkelt!SMAAK-fabriken ligger i Finland och har ett starkt miljötänk!
 • SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling 1 kgHär är ett komplett helfoder för valpar eller för vuxna hundar som behöver mycket energi! Har du t.ex. en arbetande eller tävlande hund eller en jakthund så kan detta foder passa utmärkt.Fodret är baserat på nöt, kalkon och kycking men innehåller också andra nyttigheter såsom sallad, gurka, linfrö, glukosamin och tång! Glukosamin är bra för lederna - perfekt för växande valpar eller aktiva hundar som belastar lederna mycket.Tack vare att SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling är format som köttbullar så är det enkelt att ta fram så mycket - eller lite - som man behöver varje dag. Köttbullarna väger ca 20 gram styck och tinar snabbt jämfört med frysfoder som kommer i form av block eller korvar!SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling har ett väl avvägt förhållande mellan protein och fett som passar utmärkt för valpar och hundar som behöver mycket energi i varje tugga!Benhalt: 10%
 • SMAAK Raw Complementary Lax 1 kg

  SMAAK Raw Complementary Lax 1 kg
  SMAAK Raw Complementary Lax 1 kgDessa läckra frysta lax-köttbullar passar perfekt till både hundar och katter. Detta är ett kompletteringsfoder - inte ett komplett helfoder. Bullarna passar perfekt till dig som serverar BARF-kost till din hund eller katt.SMAAK Raw Complementary Lax är format som små bollar som väger ca 10 g styck. Därför är det mycket enkelt för dig att ta fram och tina precis den mängd du behöver.SMAAK Raw Complementary Lax innehåller bara mald lax och laxben - inga konstigheter såsom t.ex. konserveringsmedel. Lax är naturligt rikt på nyttiga fettsyror som gör underverk för hud och päls, men som också stödjer ledernas funktion!Vår rekommendation är att detta kompletteringsfoder serveras ca 1-2 gånger i veckan till hundar och katter som äter en mångsidig råkost.Tänk på att fet fisk såsom lax ökar behovet av Vitamin E. Om ditt djur äter mycket lax - servera ett E-vitamintillskott.SMAAK tillverkas i Finland. Fabriken har ett starkt miljötänk och varorna har korta ingredienslistor - utan en massa onödiga tillsatser! 
 • SMAAK Puppy Kyckling (10 kg)

  SMAAK Puppy Kyckling (10 kg)
  SMAAK Puppy KycklingSMAAK Puppy Kyckling är ett energirikt helfoder som passar för valpar av alla möjliga olika raser. Fodret innehåller mer fett, protein och energi än ett vuxenfoder - perfekt för växande valpar!Fodret innehåller färsk kyckling ifrån Finland, och har extra härlig smak tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet.SMAAK Puppy Kyckling har en optimal balans mellan kalcium och fosfor, som stöttar valpens skelett när den växer. Fodret innehåller även omega-fettsyran Omega-3 från lax, som stöttar valpens utveckling och tillväxt.Fodret är berikat med krossade linfrön och prebiotika för en hälsosam matsmältning, och nordiska bär och örter som bidrar med antioxidanter och vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.SMAAK tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar som passar till både katter och hundar! SMAAK-fabriken ligger i Finland. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på vår jords resurser!
 • Smaak Raw Complete Kyckling Active 3x200g (3 x 200 g)

  Smaak Raw Complete Kyckling Active 3x200g (3 x 200 g)
  SMAAK Raw Complete KycklingDetta färskfoder är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar med en aktiv livsstil, såsom hundar som tränar eller tävlar.Fodret innehåller kycklingkött och kycklingben och är tillverkat för att stötta aktiva hundar och främja friska och starka muskler. Fodret är lättsmält och innehåller tillsatt glukosamin som främjar starka leder - extra viktigt för hundar som rör sig mycket!SMAAK Raw Complete Kyckling innehåller kycklinglever som är bra för hundar som tränar hårt. Det innehåller också D-vitamin och zink som är bra för immunförsvaret.Beninnehåll: 5%SMAAK Raw Complete Kyckling kommer i praktiska block som är lätta att ta fram och tina. Blocken väger 200 g styck.Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund färskfoder av hög kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till din hund, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Alla frysprodukter är lokalt producerade i Norden, med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling 1 kg

  SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling 1 kg
  SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling 1 kgHär har vi ett läckert kompletteringsfoder som fungerar för både hundar och katter. Fodret passar utmärkt som en del i en BARF-kost, men kan också ges till hundar och katter som även äter torrfoder, som en del av en blandad kost.Dessa smakliga köttbullar innehåller enbart kyckling och är benfria. De passar perfekt för känsliga magar, och tack vare att fodret är format som små köttbullar så är det mycket enkelt att ta fram och tina precis så mycket - eller lite - som du behöver varje dag.Observera att SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling är ett kompletteringsfoder - inte ett helfoder.När du väljer ett färskfoder från SMAAK så slipper du konstiga tillsatser såsom t.ex. konserveringsmedel. SMAAK-fabriken ligger i Finland och har ett starkt miljötänk!  
 • SMAAK Raw Complementary Gris (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Gris (3 x 200 g)
  SMAAK Raw Complementary Pork Minced MeatDetta frysfodret är ett kompletteringsfoder utan konserveringsmedel som passar lika bra till hundar som till katter. Fodret ges vid sidan av djurets ordinarie kost. Det passar att ge både vid sidan av ett torrfoder/våtfoder eller som komplement till annat frysfoder.Detta fodret innehåller bara gris (kött, lungor och luftstrupe), och det passar därför utmärkt till katter eller hundar som t.ex. är känsliga emot kyckling, nötkött eller spannmål.Fodret kommer förpackat i praktiska korvar med 500 g i varje. De är lätta att ta fram styckvis ur frysen och tina!SMAAK Raw Complementary Pork Minced Meat är tillverkat utan ben.SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet! I deras utbud hittar du helfoder, kompletteringsfoder och godis. Alla produkter är lokalt producerade i Finland, med ett välutvecklat miljötänk!
 • SMAAK Hundgodis Adult Lever 100 g

  SMAAK Hundgodis Adult Lever 100 g
  SMAAK Hundgodis Adult Lever 100 gDetta hundgodis är tillverkat av nötlever, nötkött och vegetabilisk fiber - inget annat! Du slipper konstgjorda smakämnen, färgämnen, konserveringsmedel och annat onödigt.SMAAK hundgodis tillverkas på SMAAK-fabriken i Finland, en fabrik med starkt miljötänk.SMAAK Hundgodis Adult Lever passar för vuxna hundar av alla raser, och vi tror att även de mer kräsna individerna kommer att ha svårt att motstå det!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complementary Grishjärta (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Grishjärta (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Grishjärta, malet 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet grishjärta, och har låg fetthalt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitativt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g

  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g
  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 gHär har vi ett smaskigt hundgodis som passar för vuxna hundar! Godiset är spannmålsfritt och har läcker smak av kyckling. Vi tror att din vovve kommer älska det!SMAAK Dog Adult Kycklinggodis passar perfekt att ha med i fickan eller godisväskan när du och din hund är ute på promenad, eller närhelst du vill belöna din vän lite extra!Detta hundgodis har läcker smak, och är helt fritt från spannmål. Hundgodiset är även tillverkat utan onödiga tillsatser. Det är fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel.SMAAK-fabriken ligger i Finland, och där tillverkas hundmat, kattmat och godis!Fabriken använder endast förnybar el, från vind, vatten och sol! Överbliven värme tas tillvara och återanvänds för att spara energi.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Adult KycklingSmaak Dog Adult Kyckling är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser. Fodret är baserat på kyckling från Finland, och innehåller alla näringsämnen din hund behöver på en daglig basis.Detta torrfodret har läcker smak, mycket tack vare det högkvalitativa kycklingfettet som man valt att tillsätta. Smaak Dog Adult Kyckling är berikat med linfrön och prebiotika som främjar en god mag- och tarmhälsa.Utöver detta så är fodret berikat med örter och bär - dessa bidrar med härlig smak och nyttiga vitaminer och antioxidanter!Foderkulorna är runda, och 12x6 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fritt frysfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och använder endast förnybar el. De återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)
  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & LaxSMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax är ett komplett färskfoder som är utformat för vuxna hundar (från ca 10 månader) som trivs lika bra på löparspåret som i soffan.Färskfodret är format som praktiska block, vilket gör det enkelt att förvara och portionera.De mest näringsrika och läckra delarna av kyckling, fläsk och lax har noggrant valts ut som ingredienser.Fettmängden och kvaliteten på fett samt proteinerna i fodret är avsedda att stödja uthållighet, allmänt välbefinnande och en sund hud och päls.SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (8 kg)

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (8 kg)
  Smaak Dog Adult Small Breed KycklingSmaak Dog Adult Small Breed Kyckling är ett helfoder som är särskilt framtaget för att passa hundar av lite mindre raser. Fodret har små foderkulor och innehåller färsk kyckling från Finland.Fodret har hög smaklighet, mycket tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet!Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling innehåller krossade linfrön och prebiotika (FOS och MOS), som hjälper till att skapa god mag- och tarmhälsa!Fodret innehåller även örter och bär - för ett härligt välsmakande foder, fyllt med vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm i storlek.Smaak tillverkar GMO-fritt torrfoder, godbitar och även färskfoder för både hundar och katter! Fabriken ligger i Finland. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Adult KycklingSmaak Dog Adult Kyckling är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser. Fodret är baserat på kyckling från Finland, och innehåller alla näringsämnen din hund behöver på en daglig basis.Detta torrfodret har läcker smak, mycket tack vare det högkvalitativa kycklingfettet som man valt att tillsätta. Smaak Dog Adult Kyckling är berikat med linfrön och prebiotika som främjar en god mag- och tarmhälsa.Utöver detta så är fodret berikat med örter och bär - dessa bidrar med härlig smak och nyttiga vitaminer och antioxidanter!Foderkulorna är runda, och 12x6 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fritt frysfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och använder endast förnybar el. De återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Raw Complementary Kalkon (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kalkon (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kalkon Benfri 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet kalkonkött och är benfritt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitativt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complementary Nöt & Gris (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Nöt & Gris (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Nöt- och griskött, malet 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kött och lunga från nöt samt kött, lunga och luftstrupe från gris. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitativt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen. 
 • SMAAK Raw Complementary Kyckling med Ben (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kyckling med Ben (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kyckling med ben 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kycklingkött, ben och brosk. Detta foder bör inte ges tillsammans med torrfoder. Beninnehåll: 30%. SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitativt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Renben 1 kg

  SMAAK Raw Renben 1 kg
  SMAAK Raw Renben 1 kgDessa råa, frysta renben passar utmärkt när du vill ge din hund en lugn stund av smarrig sysselsättning!Denna påse innehåller 1 kg renben - och inget annat. Inga tillsatser eller något konstgjort!Ren är en proteinkälla som även känsliga hundar brukar tåla - SMAAK Raw Renben passar således även till hundar som lider av allergier eller intoleranser.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • SMAAK Hundgodis Adult Vom 100 g

  SMAAK Hundgodis Adult Vom 100 g
  SMAAK Hundgodis Adult Vom 100 gSMAAK hundgodis med nötvom passar för vuxna hundar av alla raser. Godiset är mycket smakrikt och brukar tilltala även de mer kräsna hundarna!När du väljer hundgodis från SMAAK så får du läckert hundgodis, tillverkat i Finland på en fabrik med bra miljötänk. SMAAK Hundgodis Adult Vom innehåller nötvom och vegetabilisk fiber - inget annat. Du slipper onödiga tillsatser såsom konstgjorda färgämnen och smakämnen.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complementary Kyckling (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kyckling (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kyckling benfri 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet kycklingkött och är benfritt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitativt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complementary Nötvom 1 kg

  SMAAK Raw Complementary Nötvom 1 kg
  SMAAK Raw Complementary Nötvom 1 kgDetta frysta kompletteringfoder innehåller endast tvättad och mald nötvom, och är format som små köttbullar som väger ca 10 gram styck.Detta är ett benfritt kompletteringsfoder, och det passar utmärkt som en del av en BARF-kost, men också till dig som vill servera en blandning av torrfoder och färskfoder till din hund eller katt!Nötvom har en riktigt stark doft - hundar och katter brukar älska det, men det finns en risk att du som matte eller husse inte riktigt känner likadant, så var lite försiktig med var du serverar fodret. I direkt anslutning till middagsbordet kanske inte är den bästa idén!Nötvom kan ha en lugnande effekt på en orolig mage, samtidigt som doften kan locka även de mest kräsna till att äta!Tack vare att köttbullarna är så små så är det mycket enkelt att ta fram och tina endast den mängden som behövs - inget svinn!När du väljer frysfoder från SMAAK så får du en kort ingredienslista - utan konstiga tillsatser såsom exempelvis konserveringsmedel.
 • SMAAK Raw Complementary Nöt Fatty (1 kg)

  SMAAK Raw Complementary Nöt Fatty (1 kg)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Complementary Nöt Fatty är en produkt med mycket energi, för aktiva, arbetande hundar eller aktiva utekatter. Om din hund eller katt inte är van vid att äta produkter med högt fettinnehåll, börja långsamt! Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Kycklingvingar 1 kg

  SMAAK Raw Kycklingvingar 1 kg
  SMAAK Raw Kycklingvingar 1 kgHär har vi 1 kg kycklingvingar, perfekta som hundgodis eller som komplement till en BARF-kost!Råa kycklingvingar är mycket uppskattat hos de flesta hundar, och denna härliga påse innehåller bara just kycklingvingar. Inga tillsatser!Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den äter kycklingvingar, och om din hund är glupsk av sig - servera dem i handen först så att du kan hålla emot och säkerställa att hunden inte råka svälja hela vingen! När hunden lärt sig hur den ska äta vingarna kan den äta själv - under uppsikt såklart!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Kycklinghjärta 500 g

  SMAAK Kycklinghjärta 500 g
  SMAAK Kycklinghjärta 500 gOm du frågar din hund eller katt vilken den godaste delen på kycklingen är, så kommer han eller hon troligen att svara hjärtat!Här har vi en härlig påse med färskfrysta kycklinghjärtan som passar utmärkt när du vill bjuda din vän på något extra gott. Ta fram och tina ett hjärta och bjud din vän på ett riktigt härligt snacks!Kom ihåg att detta inte är ett komplett foder - din vän kan inte leva på bara kycklinghjärta!SMAAK Kycklinghjärta kan serveras som snacks, men också som komplement till BARF-kost.
 • SMAAK Raw Complementary Kalkon med Ben (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kalkon med Ben (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kalkon med ben 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kalkonkött, ben och brosk. Detta foder bör inte ges tillsammans med torrfoder. Beninnehåll: 25%. SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Puppy Kyckling (2 kg)

  SMAAK Puppy Kyckling (2 kg)
  SMAAK Puppy KycklingSMAAK Puppy Kyckling är ett energirikt helfoder som passar för valpar av alla möjliga olika raser. Fodret innehåller mer fett, protein och energi än ett vuxenfoder - perfekt för växande valpar!Fodret innehåller färsk kyckling ifrån Finland, och har extra härlig smak tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet.SMAAK Puppy Kyckling har en optimal balans mellan kalcium och fosfor, som stöttar valpens skelett när den växer. Fodret innehåller även omega-fettsyran Omega-3 från lax, som stöttar valpens utveckling och tillväxt.Fodret är berikat med krossade linfrön och prebiotika för en hälsosam matsmältning, och nordiska bär och örter som bidrar med antioxidanter och vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.SMAAK tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar som passar till både katter och hundar! SMAAK-fabriken ligger i Finland. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på vår jords resurser!
 • SMAAK Raw Broskben av Nöt 1 kg

  SMAAK Raw Broskben av Nöt 1 kg
  SMAAK Raw Broskben av Nöt 1 kgDessa härliga nötbroskben passar perfekt att servera som ett smaskigt snacks eller som en del av en BARF-kost.Benen är färskfrysta och har utsökt smak som de flesta hundar älskar! Då detta är rena nötben så passar de utmärkt för hundar som har olika allergier eller överkänsligheter.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • SMAAK Raw Kycklinghals 1 kg

  SMAAK Raw Kycklinghals 1 kg
  SMAAK Raw Kycklinghals 1 kg1 kg kycklinghalsar - perfekt för dig som ger BARF till din hund eller katt. Dessa kycklinghalsar kan även ges som godis, när du vill bjuda på något extra gott som tar en liten stund att äta!SMAAK Raw Kycklinghals innehåller inget annat än just kycklinghalsar - inga konstiga tillsatser alltså!När kycklinghalsen tinat har den en mjuk textur som passar även mindre hundar och katter. Tips - många illrar gillar kycklinghals!Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din vän när den äter på sin smarriga kycklinghals!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Senior & Light Kyckling 2 x 10 kg

  SMAAK Dog Senior & Light Kyckling 2 x 10 kg
  SMAAK Dog Senior & Light Kyckling 2 x 10 kg - paketpris på torrfoder för äldre hundar samt hundar som har lätt att gå upp i vikt!SMAAK Dog Senior & Light Kyckling är ett torrfoder anpassat för seniorhundar, eller hundar som har en tendens till övervikt. Fodret har en lägre fetthalt än vanligt vuxenfoder, vilket passar perfekt för äldre hundar som kanske har en lite mer inaktiv livsstil och har lättare att lägga på sig.Fodret arbetar för att främja frisk hud och päls samt en välfungerande matsmältning.Paketet innehåller 2 st 10 kg-påsar av SMAAK Dog Senior & Light Kyckling - givetvis till ett förmånligt pris!
 • SMAAK Hundgodis Adult Gris 100 g

  SMAAK Hundgodis Adult Gris 100 g
  SMAAK Hundgodis Adult Gris 100 gDetta läckra hundgodis innehåller griskött och vegetabilisk fiber - inget annat! Less is more brukar man säga, och i detta hundgodis slipper du alla onödigheter såsom t.ex. konstgjorda smakämnen och färgämnen.SMAAK Hundgodis Adult Gris är smakrikt och rikt på kött - och även mer kräsna hundar brukar gilla det.SMAAK hundgodis tillverkas på SMAAK-fabriken i Finland, en fabrik med bra miljötänk.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris (10 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris (10 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive GrisDetta frysta färskfoder är format som köttbullar, och särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som är känsliga eller allergiska. Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är gris, vilket gör att fodret passar utmärkt till hundar som t.ex. är allergiska emot kyckling eller fisk.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris är ett komplett helfoder. Välj mellan 1 kg som kommer i form av köttbullar, eller 10 kg som kommer i form av block á 200 gram.Fodret är baserat på griskött och grislunga, men det innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka och glukosamin. Glukosamin är bra för lederna!Många färskfoder innehåller tång, men detta foder är fritt från det eftersom att tång hos vissa känsliga hundar kan orsaka halsbränna!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris har ett relativt högt energiinnehåll vilket gör att det passar utmärkt för aktiva hundar, t.ex. hundar som arbetar, tränar och tävlar.Man har valt att tillsätta zink och D-vitamin till detta fodret. Dessa stöttar hud, päls och skelett samtidigt som det främjar ett bra immunförsvar! Om din hund har en tendens till övervikt så rekommenderar vi inte detta fodret i första hand, titta istället t.ex. på SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling som har en lägre fetthalt.När du väljer ett färskfoder ifrån SMAAK så får du ett foder med ingredienser som är lätta att förstå - inga konstigheter i maten! SMAAK-fabriken ligger i Finland och de har ett bra miljötänk. 
 • SMAAK Hundgodis Sensitive Kalkon 100 g

  SMAAK Hundgodis Sensitive Kalkon 100 g
  SMAAK Hundgodis Sensitive Kalkon 100 gDetta läckra hundgodis är rikt på kött och är baserat på kalkon! Kalkon är lättsmält och detta godis passar ofta även till känsliga hundar.Hundgodiset har en härlig smak och passar utmärkt som belöningsgodis - kanske tar du dem med på hundpromenaden?SMAAK Hundgodis Sensitive Kalkon är fritt från onödiga tillsatser såsom konstgjorda smakämnen eller färgämnen.När du handlar hundgodis från SMAAK så får du ett godis med finska råvaror, tillverkat i Finland, på en fabrik med starkt miljötänk.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom (1 kg)

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom (1 kg)
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & NötvomÄr du intresserad av att servera färskfoder till din hund, men tycker att det verkar komplicerat? Kolla in Serien SMAAK Raw Complete - frysfoder som är kompletta helfoder! Inget krångel, och framförallt inga onödiga eller konstiga tillsatser!SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom är färskfoder för vuxna hundar - format som praktiska köttbullar. Bollarna är enkla att ta fram och tina - du behöver bara ta fram precis så många - eller få - som du behöver varje dag. En köttbulle väger ca 20 gram.Detta läckra frysfoder är baserat på kyckling, gris och nötvom. Det ger en härlig smak och en fin balans mellan olika näringsämnen! Nötvom har en stark och speciell smak som de flesta hundar älskar - och den ingrediensen kan locka även de mest kräsna hundar till matskålen!Faktum är att SMAAK Dog Raw Complete Adult Kyckling, Gris & Nötvom är framtaget med den kräsna hunden i åtanke!Fodret har en lite högre fetthalt vilket är positivt för kräsna hundar som kanske äter lite mindre än de egentligen skulle behöva.Fodret innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka, linfrön, tång, lingon och glukosamin. Alla bidrar de med härlig smak och med massa viktiga vitaminer och mineraler.Beninnehåll: 12%SMAAK tillverkar sina frysfoder i Finland, på en fabrik med ett riktigt bra miljötänk!
 • SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Kyckling 400 g

  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Kyckling 400 g
  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Kyckling 400 g-Smakrikt våtfoder med läcker kyckling!Våtfoder med utsökt smak av kyckling för alla typer av hundar som uppnått vuxen ålder. En burk innehåller 400 g våtfoder och kan ges både som helfoder men även som topping på torrfodret.Våtfoder för vuxna hundarMed kött från kycklingHelt fritt från spannmål400 g burken
 • SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling 2 x 12 kg

  SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling 2 x 12 kg
  SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling 2 x 12 kg - paketpris på SMAAK torrfoder för vuxna hundar av stora raser!SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är ett torrfoder för hundar av större raser. Fodret är anpassat för vuxna hundar och närings- och energisammansättningen i fodret är särskilt utformad för att tillgodose de stora rasernas behov.Fodret har härlig smak av kyckling och innehåller gott om fibrer som stöttar matsmältningen.I detta paket ingår 2 stycken 12 kg-påsar - självklart till ett förmånligt pris!
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling 2 x 8 kg

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling 2 x 8 kg
  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling 2 x 8 kg - paketpris på torrfoder anpassat för vuxna hundar av små raser!Här är ett praktiskt 2-pack med stora påsar SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling. Detta är ett torrfoder särskilt anpassat för vuxna hundar av små raser. Fodrets sammansättning, och givetvis också foderkulornas storlek, är anpassade för små hundars behov.SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling innehåller både färsk och torkad kyckling, samt kycklingfett som bidrar med läcker smak! Fodret tillverkas i Finland.Paketet innehåller 2 stycken 8 kg-påsar - självklart till ett förmånligt pris!
 • SMAAK Dog Adult Active 2 x 10 kg

  SMAAK Dog Adult Active 2 x 10 kg
  SMAAK Dog Adult Active 2 x 10 kg - paketpris på torrfoder anpassat för aktiva hundar - rikt på kyckling!SMAAK Dog Adult Active är ett torrfoder tillverkat i Finland, särskilt framtaget för vuxna aktiva hundar. Aktiva hundar, hundar som t.ex. tränar, tävlar eller arbetar, har ofta ett högre energibehov än sällskapshundar och därför kan det vara bra att servera dem ett särskilt anpassat foder. SMAAK Dog Adult Active har en högre fetthalt än vanligt vuxenfoder.Fodret är baserat på kyckling (både torkad och färsk) samt kycklingfett som bidrar med härlig smak!Paketet innehåller 2 st SMAAK Dog Adult Active 10 kg - självklart till ett förmånligt pris!
 • SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka 400 g

  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka 400 g
  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka - spannmålsfritt våtfoder för vuxna känsliga hundar med smak av anka!Detta läckra våtfoder med anka är både spannmålsfritt och ett monoproteinfoder. Med detta menas att fodret bara innehåller en animalisk proteinkälla - i detta fallet anka.Anka har en läcker smak och är skonsamt mot magen. SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka är utformat för vuxna hundar av alla raser och storlekar, och passar bra till hundar med känslig mage.Fodret kommer i praktiska burkar som rymmer 400 g, och det går att servera som komplement till ett torrfoder eller som ett komplett helfoder. Fodret är format som paté.
 • SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka 400 g

  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka 400 g
  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Anka 400 g-Våtfoder för Vuxna hundar med utsökt kött från Anka!Detta är ett våtfoder för vuxna hundar med kött från anka. Anka är en mild proteinkälla som kan fungera bra om man har en hund som är lite känslig och kan reagera på andra proteinkällor. Detta våtfoder är helt spannmålsfritt och kan ges både som helfoder men även som topping på torrfodret. En burk innehåller 400 g.Våtfoder för vuxna hundarMed kött från ankaMilt och skonsamt400 g
 • SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Kyckling 400 g

  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Kyckling 400 g
  SMAAK Dog Adult Kyckling - spannmålsfritt våtfoder till vuxna hundar med smak av kyckling!Detta läckra våtfoder passar för vuxna hundar av alla storlekar och raser. Fodret passar perfekt som komplement till ett torrfoder men fungerar också att ge som helfoder.SMAAK Dog Adult Kyckling är ett spannmålsfritt våtfoder, och det är ett såkallat monoproteinfoder vilket innebär att det bara innehåller en animalisk proteinkälla - i detta fallet kyckling.Detta läckra våtfoder kan passa även för känsliga eller allergiska hundar.SMAAK Dog Adult Kyckling kommer i praktiska burkar som rymmer 400 g styck.
 • SMAAK Dog Adult Nöt & Ris 400 g

  SMAAK Dog Adult Nöt & Ris 400 g
  SMAAK Dog Adult Nöt & Ris - våtfoder för vuxna hundar med smak av biff och ris!Detta läckra våtfoder är anpassat för vuxna hundar av alla raser och storlekar. Fodret kan serveras som komplement till ett torrfoder men också som komplett helfoder.SMAAK Dog Adult Nöt & Ris kommer i form av en smaklig paté och är ett såkallat monoproteinfoder. Detta innebär att fodret bara innehåller en animalisk proteinkälla - i detta fallet nöt. Detta, och det faktum att fodret innehåller ris som är skonsamt mot magen, gör att det kan passa utmärkt även till känsliga eller allergiska hundar.
 • SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Lamm 400 g

  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Lamm 400 g
  SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Lamm 400 g - spannmålsfritt våtfoder för känsliga hundar med smak av lamm!Detta våtfoder har läcker smak av lamm - och lamm är den enda animaliska proteinkällan i fodret. Detta kallas monoproteinfoder, och passar utmärkt för allergiska hundar. Tack vare att fodret är spannmålsfritt så passar det utmärkt för hundar som är känsliga emot just spannmål.Lamm är en skonsam och lättsmält proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. SMAAK Dog Adult Spannmålsfri Skonsam Lamm passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar men är särskilt framtaget för att passa känsliga hundar.Fodret kommer i form av en smaklig paté och är packat i burkar som rymmer 400 g. Fodret kan serveras som helfoder eller som komplement till ett torrfoder.
 • SMAAK Puppy Kyckling 400 g

  SMAAK Puppy Kyckling 400 g
  SMAAK Puppy Kyckling - läckert våtfoder med smak av kyckling, för valpar av alla raser och storlekar!Detta läckra våtfoder med kyckling och ris är framtaget för valpar av alla raser. Fodret kommer i form av en läcker paté som vi tror att din valp kommer älska.Fodret kan serveras som komplett helfoder eller som komplement till ett torrfoder anpassat för valpar.SMAAK Puppy Kyckling för valpar är ett såkallat monoproteinfoder. Detta innebär att fodret bara innehåller en animalisk proteinkälla - i detta fallet kyckling.Fodret kommer i praktiska burkar som rymmer 400 g.
 • SMAAK Torkad Siklöja 50g

  SMAAK Torkad Siklöja 50g
  SMAAK Torkad Siklöja - ett rent och naturligt hundgodisBelöna din hund med något smaskigt! Siklöja är en sjölevande liten laxfisk som smakar mycket gott torkad. Det här godiset passar för känsliga hundar då det är helt fritt från konstgjorda tillsatser och kommer direkt från naturen.Detta godis passar även för katter!Se alltid till att din hund och katt har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Puppy Kyckling 2 x 10 kg

  SMAAK Puppy Kyckling 2 x 10 kg
  SMAAK Puppy Kyckling 2 x 10 kg - paketpris på torrfoder till valpar, med smaklig kyckling!Detta paket innehåller 2 st 10 kg-påsar med SMAAK Puppy Kyckling - ett valpfoder för valpar av alla raser och storlekar.Fodret innehåller både torkad och färsk kyckling, och det innehåller även kycklingfett som bidrar med läcker smak. Fodret tillverkas i Finland och har en energisammansättning anpassad för växande valpar.Fodret innehåller Omega-3, antioxidanter samt arbetar för att främja god matsmältning!När du köper denna produkt så får du 2 stora säckar, givetvis till ett förmånligt pris!
 • SMAAK Dog Adult Kyckling 2 x 10 kg

  SMAAK Dog Adult Kyckling 2 x 10 kg
  SMAAK Dog Adult Kyckling 2 x 10 kg - paketpris på torrfoder för vuxna hundar, med läcker kyckling!SMAAK Dog Adult Kyckling är ett smaskigt torrfoder för vuxna hundar av alla raser. Fodret tillverkas i Finland och har härlig smak av kyckling och en energisammansättning som passar för de flesta vuxna hundar med normal aktivitetsnivå.Detta paket innehåller 2 st 10 kg-påsar med SMAAK Dog Adult Kyckling - till ett förmånligt pris såklart!
 • SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling (2 kg)
  SMAAK Dog Adult Large Breed KycklingSMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är särskilt utformat för vuxna hundar av stora raser. Detta foder innehåller gott om läcker kyckling och fiberrika spannmål såsom havre och korn för att främja matsmältningen.Fodet innehåller bra fettsyror från krossade linfrön, stöttar en frisk tarmflora med prebiotika, MOS och FOS.För extra antioxidanter och vitaminer har man valt att inkludera örter och bär - fodret innehåller både lingon och nässla.Att bibehålla en hälsosam vikt är viktigt för hundar av alla raser, men särskilt hos stora raser är det vanligt att den stora kroppsmassan (som då är extra stor om hunden är överviktig) leder till ledproblem. SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är energibalanserat för att underlätta viktregleringen.
 • SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling (12 kg)

  SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling (12 kg)
  SMAAK Dog Adult Large Breed KycklingSMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är särskilt utformat för vuxna hundar av stora raser. Detta foder innehåller gott om läcker kyckling och fiberrika spannmål såsom havre och korn för att främja matsmältningen.Fodet innehåller bra fettsyror från krossade linfrön, stöttar en frisk tarmflora med prebiotika, MOS och FOS.För extra antioxidanter och vitaminer har man valt att inkludera örter och bär - fodret innehåller både lingon och nässla.Att bibehålla en hälsosam vikt är viktigt för hundar av alla raser, men särskilt hos stora raser är det vanligt att den stora kroppsmassan (som då är extra stor om hunden är överviktig) leder till ledproblem. SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är energibalanserat för att underlätta viktregleringen.
 • SMAAK Dog Adult Large Breed (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Large Breed (2 kg)
  SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling - Ett hälsosamt och välsmakande foder för stora hundarLäcker kyckling som huvudingrediensSMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är ett komplett helfoder som är särskilt utformat för vuxna hundar av stora raser. Fodret innehåller gott om läcker kyckling som är en utmärkt källa till protein, fett och vitaminer. Kyckling är också ett lättsmält protein, vilket är viktigt för hundar med känslig mage.Fiberrika spannmål för en god matsmältningFodret innehåller även fiberrikt spannmål såsom havre och korn. Fiber hjälper till att hålla matsmältningen igång och kan förebygga matsmältningsproblem.Bra fettsyror från krossade linfrönSMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling innehåller bra fettsyror från krossade linfrön. Linfrön är en källa till omega-3 och omega-6 fettsyror, som är viktiga för hundens hälsa. Omega-3 fettsyror är bra för huden, pälsen och lederna. Omega-6 fettsyror är bra för hjärtat och immunförsvaret.Prebiotika för en frisk tarmfloraFodret innehåller prebiotika, MOS och FOS. Prebiotika är näring för de goda bakterierna i tarmen. En frisk tarmflora är viktig för hundens hälsa och välbefinnande.Örter och bär för extra antioxidanter och vitaminerFör extra antioxidanter och vitaminer har man valt att inkludera örter och bär i fodret. Lingon är en källa till C-vitamin och antioxidanter. Nässla är en källa till vitamin A, vitamin C och mineraler.Energibalanserat för att underlätta viktregleringenAtt bibehålla en hälsosam vikt är viktigt för hundar av alla raser, men särskilt hos stora raser är det vanligt att den stora kroppsmassan leder till ledproblem. SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är energibalanserat för att underlätta viktregleringen.En sammanfattning av de viktigaste fördelarna med SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling:Proteinrik kyckling som huvudingrediensFiberrika spannmål för en god matsmältningBra fettsyror från krossade linfrönPrebiotika för en frisk tarmfloraÖrter och bär för extra antioxidanter och vitaminerEnergibalanserat för att underlätta viktregleringen
 • SMAAK Dog Adult Large Breed (12 kg)

  SMAAK Dog Adult Large Breed (12 kg)
  SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling - Ett hälsosamt och välsmakande foder för stora hundarLäcker kyckling som huvudingrediensSMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är ett komplett helfoder som är särskilt utformat för vuxna hundar av stora raser. Fodret innehåller gott om läcker kyckling som är en utmärkt källa till protein, fett och vitaminer. Kyckling är också ett lättsmält protein, vilket är viktigt för hundar med känslig mage.Fiberrika spannmål för en god matsmältningFodret innehåller även fiberrikt spannmål såsom havre och korn. Fiber hjälper till att hålla matsmältningen igång och kan förebygga matsmältningsproblem.Bra fettsyror från krossade linfrönSMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling innehåller bra fettsyror från krossade linfrön. Linfrön är en källa till omega-3 och omega-6 fettsyror, som är viktiga för hundens hälsa. Omega-3 fettsyror är bra för huden, pälsen och lederna. Omega-6 fettsyror är bra för hjärtat och immunförsvaret.Prebiotika för en frisk tarmfloraFodret innehåller prebiotika, MOS och FOS. Prebiotika är näring för de goda bakterierna i tarmen. En frisk tarmflora är viktig för hundens hälsa och välbefinnande.Örter och bär för extra antioxidanter och vitaminerFör extra antioxidanter och vitaminer har man valt att inkludera örter och bär i fodret. Lingon är en källa till C-vitamin och antioxidanter. Nässla är en källa till vitamin A, vitamin C och mineraler.Energibalanserat för att underlätta viktregleringenAtt bibehålla en hälsosam vikt är viktigt för hundar av alla raser, men särskilt hos stora raser är det vanligt att den stora kroppsmassan leder till ledproblem. SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling är energibalanserat för att underlätta viktregleringen.En sammanfattning av de viktigaste fördelarna med SMAAK Dog Adult Large Breed Kyckling:Proteinrik kyckling som huvudingrediensFiberrika spannmål för en god matsmältningBra fettsyror från krossade linfrönPrebiotika för en frisk tarmfloraÖrter och bär för extra antioxidanter och vitaminerEnergibalanserat för att underlätta viktregleringen
 • SMAAK Hundgodis Adult Nötkött 100 g

  SMAAK Hundgodis Adult Nötkött 100 g
  SMAAK Hundgodis Adult Nötkött 100 gDetta smakrika hundgodis passar för vuxna hundar av alla raser - även kräsna hundar brukar ha svårt att motstå det!Godiset är baserat på nötkött, en klassisk och uppskattad ingrediens!SMAAK hundgodis tillverkas i Finland på en fabrik med starkt miljötänk.När du väljer detta godis får du en kort och enkel ingredienslista - godiset innehåller inga onödiga tillsatser såsom exempelvis konstgjorda färgämnen och smakämnen!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Sensitive Laxgodis 100 g

  SMAAK Dog Sensitive Laxgodis 100 g
  SMAAK Dog Sensitive Laxgodis 100 gDetta hundgodis passar perfekt på promenaden eller när du vill ge din vän en extra belöning! Kanske håller ni på och övar in några nya tricks!SMAAK Dog Sensitive Laxgodis passar extra bra för hundar med känslig mage - det är baserat på fisk och innehåller en massa smaskig färsk lax. Vi tror att din hund kommer älska godbitarna!Dessa godbitar är fria från spannmål, och från onödiga tillsatser såsom artificiella konserveringsmedel och färgämnen.SMAAK-fabriken ligger i Finland. Här skapar man läcker hundmat, kattmat och godis!På fabriken används bara förnybar el, från vind, vatten och sol! Överbliven värme tas tillvara och återanvänds för att spara energi.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Adult Small Breed KycklingSmaak Dog Adult Small Breed Kyckling är ett helfoder som är särskilt framtaget för att passa hundar av lite mindre raser. Fodret har små foderkulor och innehåller färsk kyckling från Finland.Fodret har hög smaklighet, mycket tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet!Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling innehåller krossade linfrön och prebiotika (FOS och MOS), som hjälper till att skapa god mag- och tarmhälsa!Fodret innehåller även örter och bär - för ett härligt välsmakande foder, fyllt med vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm i storlek.Smaak tillverkar GMO-fritt torrfoder, godbitar och även färskfoder för både hundar och katter! Fabriken ligger i Finland. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Torkad Nors 50 g

  SMAAK Torkad Nors 50 g
  SMAAK Torkad Nors - ett rent och naturligt hundgodisBelöna din hund med något smaskigt! Nors är en havs- och sjölevande liten fisk som smakar mycket gott torkad. Det här godiset passar för känsliga hundar då det är helt fritt från konstgjorda tillsatser och kommer direkt från naturen.Smaak Torkad Nors går utmärkt att ge även till katter!Se alltid till att din hund och katt har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Kom också ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.