SMAAK hundprodukter

 • SMAAK Raw Complete Kyckling Gris Lax 10 kg

  SMAAK Raw Complete Kyckling Gris Lax 10 kg
  SMAAK Raw Complete Kyckling Gris Lax 10 kgSMAAK Raw Complete Kyckling Gris Lax är ett fryst färskfoder anpassat för vuxna hundar av alla raser och storlekar. Från ungefär 10 månaders ålder kan fodret serveras, lite beroende på hur stor din hund är. Större raser växer långsammare och kan vanligen äta valpfoder lite längre än mindre raser.Fodret kommer i praktiska block som är lätta att plocka fram ur frysen och tina. Ett block väger 200 g.Fodret innehåller en blandning av kyckling, gris och lax och är ett komplett helfoder. Balansen mellan fett och protein i detta foder är optimalt för hundens hälsa och även dess hud och päls.Till detta färskfoder har Smaak valt att tillsätta glukosamin för friska leder, samt D-vitamin och zink som stöttar immunförsvaret.Beninnehåll: 4,5%Smaak tillverkar foder för dig som vill ge din hund kvalitativt färskfoder med litet klimatavtryck. I serien finns både helfoder och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad BARF-kost. Alla Smaaks frysvaror är lokalt producerade i Norden på en fabrik med bra miljötänk. Bland annat använder fabriken bara sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complementary Nöt (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Nöt (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Nötkött, malet 500g är ett smaskigt kompletteringsfoder för hundar och katter. Fodret innehåller nötkött och lunga.  Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complete Puppy Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Puppy Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)
  Färskt helfoder för valparSMAAK Raw Complete Puppy är ett välbalanserat foder för valpar och dräktiga eller diande tikar. Fodret innehåller kyckling, gris och lax och kan ges till valpar från 7 veckor till 10 månaders ålder. Det särskilt anpassade innehållet täcker de näringsbehov som behövs för en hälsosam tillväxt. Beninnehåll: 5%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Senior & Light ChickenSmaak Dog Senior & Light Chicken är ett smakrikt helfoder som innehåller mycket färsk kyckling från Finland. Fodret innehåller mindre fett och energi och mer fibrer för ökad viktkontroll. För att stötta behoven hos den äldre hunden så är det här fodret berikat med den essentiella fettsyran omega 3 från lax.Det här hundfodret innehåller även havre och korn som båda innehåller långsamma kolhydrater och håller därför blodsockret på en jämn nivå. De innehåller också fibrer som är viktiga för tarmflorans välbefinnande och bibehåller mättnadskänslan längre hos hunden.För att främja en god tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Senior & Light Chicken linfrön och prebiotika (FOS & MOS). Samt antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden.I tillverkningen av Smaak används endast rena källor av nordisk kyckling. Maten är därför fri från animaliska biprodukter. Smaaks foder är även GMO-fritt!Foderkulorna är runda, och mäter 12x6 mm.
 • SMAAK Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe (3 kg)

  SMAAK Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe (3 kg)
  Färskt helfoder för kräsna hundarSmaak Raw Complete Tasty är ett välbalanserat foder anpassat för kräsna hundar. Fodret innehåller kyckling-, nöt- och griskött, och har en lite högre fetthalt. Det gör att fodret även passar bra att användas till vuxna hundar med något högre aktivitetsnivå. Tillsatt linfrö stödjer en hälsosam maghälsa. Beninnehåll: 12%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon 1 kgDetta färskfoder är ett komplett helfoder, och det är särskilt framtaget för att passa den känsliga hunden. De enda animaliska proteinkällorna i fodret är kyckling och kalkon, lättsmälta ingredienser för känsliga magar. Tack vare att fodret är fritt från t.ex. nöt och fläsk så passar det perfekt till hundar som är allergiska emot detta.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon är format som köttbullar - lätt att servera och lätt att tina exakt rätt mängd!Om du har en känslig hund så vet du att den kan drabbas av en rad olika besvär, och att det är mycket viktigt att hitta ett foder som fungerar. SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon har tagits fram med den känsliga hunden i åtanke.I fodret finner du en högre kalciumhalt än vanligt - detta för att hundar med matsmältningsbesvär ofta har svårare att ta upp näringsämnen än vad andra hundar har!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling & Kalkon innehåller en ganska hög andel kycklinglever. Detta är rikt på Vitamin A som är bra för immunförsvaret.I tillägg till detta så har fodret en relativt låg fetthalt - detta minskar risken för halsbränna.Benhalt: 10%SMAAK färskfoder tillverkas i Finland, och i produkterna hittar du bara det nödvändiga - inga onödiga tillsatser!SMAAK satsar hårt på korta transportsträckor och fabriken har ett starkt miljötänk.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling 1 kgHär har vi ett komplett helfoder anpassat för känsliga hundar. Fodret kommer i form av frysta köttbullar som är lätta att ta fram ur frysen och tina.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling innehåller bara en animalisk proteinkälla - kyckling! Kyckling är lättsmält och snällt mot magen. Tack vare att fodret är fritt från andra animaliska proteinkällor såsom t.ex. nöt, fläsk och fisk så passar det perfekt för hundar som är allergiska emot dessa.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling är ett benfritt färskfoder, och det är även fritt från tång som hos vissa känsliga hundar kan orsaka halsbränna.Detta foder innehåller en begränsad mängd energi - kyckling i sig själv är ju en fettsnål ingrediens - och detta gör att fodret lämpar sig för hundar som har lätt att gå upp i vikt.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling innehåller zink och D-vitamin som är bra för hud och päls, för skelettet och för immunförsvaret!SMAAK tillverkas i Finland, på en fabrik med ett starkt miljötänk. Transportsträckorna hålls så korta som möjligt, och fodren innehåller inga onödiga tillsatser!
 • SMAAK Raw Complete Kyckling 10 kg

  SMAAK Raw Complete Kyckling 10 kg
  SMAAK Raw Complete Kyckling 10 kgDetta färskfoder är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar med en aktiv livsstil, såsom hundar som tränar eller tävlar.Fodret innehåller kycklingkött och kycklingben och är tillverkat för att stötta aktiva hundar och främja friska och starka muskler. Fodret är lättsmält och innehåller tillsatt glukosamin som främjar starka leder - extra viktigt för hundar som rör sig mycket!SMAAK Raw Complete Kyckling innehåller kycklinglever som är bra för hundar som tränar hårt. Det innehåller också D-vitamin och zink som är bra för immunförsvaret.Beninnehåll: 5%SMAAK Raw Complete Kyckling kommer i praktiska block som är lätta att ta fram och tina. Blocken väger 200 g styck.Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund färskfoder av hög kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till din hund, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Alla frysprodukter är lokalt producerade i Norden, med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling 1 kgHär är ett komplett helfoder för valpar eller för vuxna hundar som behöver mycket energi! Har du t.ex. en arbetande eller tävlande hund eller en jakthund så kan detta foder passa utmärkt.Fodret är baserat på nöt, kalkon och kycking men innehåller också andra nyttigheter såsom sallad, gurka, linfrö, glukosamin och tång! Glukosamin är bra för lederna - perfekt för växande valpar eller aktiva hundar som belastar lederna mycket.Tack vare att SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling är format som köttbullar så är det enkelt att ta fram så mycket - eller lite - som man behöver varje dag. Köttbullarna väger ca 20 gram styck och tinar snabbt jämfört med frysfoder som kommer i form av block eller korvar!SMAAK Dog Raw Complete Puppy/Active Nöt, Kalkon & Kyckling har ett väl avvägt förhållande mellan protein och fett som passar utmärkt för valpar och hundar som behöver mycket energi i varje tugga!Benhalt: 10%
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Adult KycklingSmaak Dog Adult Kyckling är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser. Fodret är baserat på kyckling från Finland, och innehåller alla näringsämnen din hund behöver på en daglig basis.Detta torrfodret har läcker smak, mycket tack vare det högkvalitativa kycklingfettet som man valt att tillsätta. Smaak Dog Adult Kyckling är berikat med linfrön och prebiotika som främjar en god mag- och tarmhälsa.Utöver detta så är fodret berikat med örter och bär som kommer ifrån Norden - dessa bidrar med härlig smak och nyttiga vitaminer och antioxidanter!Foderkulorna är runda, och 12x6 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fritt frysfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Fabriken använder endast förnybar el, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Dog Puppy Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Puppy Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Puppy KycklingSmaak Dog Puppy Kyckling är ett energirikt helfoder som passar för valpar av alla möjliga olika raser. Fodret innehåller mer fett, protein och energi än ett vuxenfoder - perfekt för växande valpar!Fodret innehåller färsk kyckling ifrån Finland, och har extra härlig smak tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet.Smaak Dog Puppy Kyckling har en optimal balans mellan kalcium och fosfor, som stöttar valpens skelett när den växer. Fodret innehåller även omega-fettsyran Omega-3 från lax, som stöttar valpens utveckling och tillväxt.Fodret är berikat med krossade linfrön och prebiotika för en hälsosam matsmältning, och nordiska bär och örter som bidrar med antioxidanter och vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar som passar till både katter och hundar! Smaak-fabriken ligger i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på vår jords resurser!
 • SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling 1 kg

  SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling 1 kg
  SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling 1 kgHär har vi ett läckert kompletteringsfoder som fungerar för både hundar och katter. Fodret passar utmärkt som en del i en BARF-kost, men kan också ges till hundar och katter som även äter torrfoder, som en del av en blandad kost.Dessa smakliga köttbullar innehåller enbart kyckling och är benfria. De passar perfekt för känsliga magar, och tack vare att fodret är format som små köttbullar så är det mycket enkelt att ta fram och tina precis så mycket - eller lite - som du behöver varje dag.Observera att SMAAK Raw Complementary Benfri Kyckling är ett kompletteringsfoder - inte ett helfoder.När du väljer ett färskfoder från SMAAK så slipper du konstiga tillsatser såsom t.ex. konserveringsmedel. SMAAK-fabriken ligger i Finland och använder sig av lokala råvaror, samtidigt som de har ett starkt miljötänk.  
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Adult KycklingSmaak Dog Adult Kyckling är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser. Fodret är baserat på kyckling från Finland, och innehåller alla näringsämnen din hund behöver på en daglig basis.Detta torrfodret har läcker smak, mycket tack vare det högkvalitativa kycklingfettet som man valt att tillsätta. Smaak Dog Adult Kyckling är berikat med linfrön och prebiotika som främjar en god mag- och tarmhälsa.Utöver detta så är fodret berikat med örter och bär som kommer ifrån Norden - dessa bidrar med härlig smak och nyttiga vitaminer och antioxidanter!Foderkulorna är runda, och 12x6 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fritt frysfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Fabriken använder endast förnybar el, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (10 kg)

  SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (10 kg)
  Smaak Dog Adult Grain Free FiskSmaak Dog Adult Grain Free Fisk är ett spannmålsfritt foder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser och storlekar. Fodret innehåller fisk, bland annat färsk lax, och potatis som kommer ifrån Finland.Fodret innehåller den essensiella fettsyran Omega-3 som är bra för hundens hud och päls, och det är berikat med MOS, FOS och linfrön som är bra för hundens mage.Letar du efter ett foder utan kycklingfett så kan detta vara något för dig! Smaak Dog Adult Grain Free Fisk kan med fördel passa för hundar med känsliga magar, eller för hundar med allergier.Smaak Dog Adult Grain Free Fisk har läcker smak, och innehåller bär och örter från Norden. Dessa bidrar självklart till smaken, men de tillför också vitaminer och antioxidanter som är bra för din hund.Foderbitarna är myntformade och 12x2 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar för både hund och katt! Fabriken är belägen i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Smaak-fabriken använder bara förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på naturresurserna!
 • SMAAK Raw Complementary Kyckling (500 g)

  SMAAK Raw Complementary Kyckling (500 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kyckling benfri 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet kycklingkött och är benfritt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt 1 kgDetta kompletta helfoder är format som frysta köttbullar som du lätt tar fram ur frysen och tinar så många som du behöver. En köttbulle väger ca 20 gram.Färskfodret innehåller en blandning av gris, lax och nöt samt nyttigheter som sallad och gurka! Fodret är ett komplett helfoder, men tack vare att det är benfritt så går det även att ge som ett komplement till ett torrfoder.Fodret må vara benfritt, men oroa dig inte över kalcium-mängden - kalcium har man nämligen tillsatt!SMAAK Dog Raw Complete Adult Small Breed Gris, Lax & Nöt är framtaget för att passa små hundar, men det kan också passa till aktiva stora hundar. Anledningen är att små hundar behöver mycket energi per tugga - eftersom de inte äter en så stor mängd. Några som också behöver mycket energi är självklart också arbetande hundar av större raser!Fodret är anpassat för vuxna hundar.Köttbullarna är packade i en återförslutningsbar påse - praktiskt!
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (8 kg)

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (8 kg)
  Smaak Dog Adult Small Breed KycklingSmaak Dog Adult Small Breed Kyckling är ett helfoder som är särskilt framtaget för att passa hundar av lite mindre raser. Fodret har små foderkulor och innehåller färsk kyckling från Finland.Fodret har hög smaklighet, mycket tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet!Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling innehåller krossade linfrön och prebiotika (FOS och MOS), som hjälper till att skapa god mag- och tarmhälsa!Fodret innehåller även örter och bär från Norden - för ett härligt välsmakande foder, fyllt med vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm i storlek.Smaak tillverkar GMO-fritt torrfoder, godbitar och även färskfoder för både hundar och katter! Fabriken ligger i Finland, och de använder råvaror från Norden. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey (3 kg)

  SMAAK Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey (3 kg)
  Smaak Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey 1 kgDetta kompletta färskfodret är särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som har lite känsligare mage. Komplett foder innebär att fodret är ett helfoder, att det innehåller allt som hunden behöver få i sig på en daglig basis!Fodret är format som köttbullar och förpackat i praktiska påsar. Det är busenkelt att ta fram så många köttbullar ni behöver ur frysen, och tina dem.Smaak Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey är baserat på kyckling och kalkon som båda är lättsmälta proteinkällor. Utöver detta så innehåller fodret bland annat kalcium och linfrön som båda stöttar matsmältningen.Fodret är berikat med glukosamin som är bra för hundens leder, och med Vitamin D och Zink som främjar ett bra immunförsvar! Fodret innehåller också tång som tillför jod!Benhalten i detta foder är 10 %.Smaak tillverkar kvalitativt helfoder, kompletteringsfoder och godis för både hundar och katter. Produkterna tillverkas i Finland, och man jobbar hårt för att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt.LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey (3 kg)

  SMAAK Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey (3 kg)
  Färskt helfoder för hundar med känslig mageSmaak Raw Complete Sensitive är ett välbalanserat foder för vuxna hundar med känslig mage. Fodret innehåller förutom kyckling och kalkon även kalcium som stödjer matsmältningen. Fodret innehåller även vitamin A, D, zink och linfrön som alla stödjer maghälsan. Beninnehåll: 10%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complete Kyckling 10 kg

  SMAAK Raw Complete Kyckling 10 kg
  Frysfoder för vuxna aktiva hundar, med läcker smak av kyckling. Fodret är lättsmält och innehåller glukosamin för god ledhälsa. Beninnehåll: 5%
 • SMAAK Raw Complete Kyckling Gris Lax 10 kg

  SMAAK Raw Complete Kyckling Gris Lax 10 kg
  Frysfoder anpassat för vuxna hundar av alla raser! Fodret innehåller kyckling, gris och lax och kommer i praktiska block som är lätta att hantera
 • SMAAK Kycklinggodis

  SMAAK Kycklinggodis
  Perfekt promenadsgodis, belöning vid träningsgodis eller om du vill unna din fyrbenta vän något extra gott på lördagsgodisutdelningen.Bra att vetaInnehåller kycklingkött.Hundgodiset är helt fritt från färg- och smakämnen och dessutom är gjort på 100% finska råvarorKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • SMAAK Raw Dog Complete Kyckling Active (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Dog Complete Kyckling Active (3 x 200 g)
  Färskt helfoder för aktiva hundarSMAAK Raw Complete Sport är ett välbalanserat foder för väldigt aktiva eller arbetande hundar. Fodret innehåller förutom kyckling och grönsaker, en andel kycklinglever, som täcker behovet hos arbetande hundar. Det särskilt anpassade innehållet är lättsmält och stödjer muskeluppbyggnad och återhämtning. Beninnehåll: 5%Complete-serien innehåller noggrant utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g

  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g
  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 gHär har vi ett smaskigt hundgodis som passar för vuxna hundar! Godiset är spannmålsfritt och har läcker smak av kyckling. Vi tror att din vovve kommer älska det!SMAAK Dog Adult Kycklinggodis passar perfekt att ha med i fickan eller godisväskan när du och din hund är ute på promenad, eller närhelst du vill belöna din vän lite extra!Detta hundgodis har läcker smak, och är helt fritt från spannmål. Hundgodiset är även tillverkat utan onödiga tillsatser. Det är fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel.SMAAK-fabriken ligger i Finland, och där tillverkas hundmat, kattmat och godis! Fabriken ligger ute på landet, nära till råvarorna som används i produkterna!Fabriken använder endast förnybar el, från vind, vatten och sol! Överbliven värme tas tillvara och återanvänds för att spara energi.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complementary Lax 1 kg

  SMAAK Raw Complementary Lax 1 kg
  SMAAK Raw Complementary Lax 1 kgDessa läckra frysta lax-köttbullar passar perfekt till både hundar och katter. Detta är ett kompletteringsfoder - inte ett komplett helfoder. Bullarna passar perfekt till dig som serverar BARF-kost till din hund eller katt.SMAAK Raw Complementary Lax är format som små bollar som väger ca 10 g styck. Därför är det mycket enkelt för dig att ta fram och tina precis den mängd du behöver.SMAAK Raw Complementary Lax innehåller bara mald lax och laxben - inga konstigheter såsom t.ex. konserveringsmedel. Lax är naturligt rikt på nyttiga fettsyror som gör underverk för hud och päls, men som också stödjer ledernas funktion!Vår rekommendation är att detta kompletteringsfoder serveras ca 1-2 gånger i veckan till hundar och katter som äter en mångsidig råkost.Tänk på att fet fisk såsom lax ökar behovet av Vitamin E. Om ditt djur äter mycket lax - servera ett E-vitamintillskott.SMAAK tillverkas i Finland, med råvaror som inte behövt åka långt. Fabriken har ett starkt miljötänk och varorna har korta ingredienslistor - utan en massa onödiga tillsatser! 
 • SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (2 kg)
  Smaak Dog Adult Grain Free FiskSmaak Dog Adult Grain Free Fisk är ett spannmålsfritt foder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser och storlekar. Fodret innehåller fisk, bland annat färsk lax, och potatis som kommer ifrån Finland.Fodret innehåller den essensiella fettsyran Omega-3 som är bra för hundens hud och päls, och det är berikat med MOS, FOS och linfrön som är bra för hundens mage.Letar du efter ett foder utan kycklingfett så kan detta vara något för dig! Smaak Dog Adult Grain Free Fisk kan med fördel passa för hundar med känsliga magar, eller för hundar med allergier.Smaak Dog Adult Grain Free Fisk har läcker smak, och innehåller bär och örter från Norden. Dessa bidrar självklart till smaken, men de tillför också vitaminer och antioxidanter som är bra för din hund.Foderbitarna är myntformade och 12x2 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar för både hund och katt! Fabriken är belägen i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Smaak-fabriken använder bara förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på naturresurserna!
 • SMAAK Raw Complementary Nötvom 1 kg

  SMAAK Raw Complementary Nötvom 1 kg
  SMAAK Raw Complementary Nötvom 1 kgDetta frysta kompletteringfoder innehåller endast tvättad och mald nötvom, och är format som små köttbullar som väger ca 10 gram styck.Detta är ett benfritt kompletteringsfoder, och det passar utmärkt som en del av en BARF-kost, men också till dig som vill servera en blandning av torrfoder och färskfoder till din hund eller katt!Nötvom har en riktigt stark doft - hundar och katter brukar älska det, men det finns en risk att du som matte eller husse inte riktigt känner likadant, så var lite försiktig med var du serverar fodret. I direkt anslutning till middagsbordet kanske inte är den bästa idén!Nötvom kan ha en lugnande effekt på en orolig mage, samtidigt som doften kan locka även de mest kräsna till att äta!Tack vare att köttbullarna är så små så är det mycket enkelt att ta fram och tina endast den mängden som behövs - inget svinn!När du väljer frysfoder från SMAAK så får du en kort ingredienslista - utan konstiga tillsatser såsom exempelvis konserveringsmedel.SMAAK-fabriken ligger i Finland, och de använder lokala råvaror för att minska transportsträckorna. Fabriken har ett starkt miljötänk!
 • SMAAK Raw Complementary Tripe 500 g

  SMAAK Raw Complementary Tripe 500 g
  SMAAK Raw Complementary Tripe 500 gDet här färskfodret är ett kompletteringsfoder som passar till både katter och hundar. Fodret ska serveras som ett komplement till den ordinarie kosten. Det fungerar att ge till ett djur som äter torrfoder, våtfoder eller annat färskfoder. SMAAK Raw Complementary Tripe är tillverkat av tvättad och mald nötvom och är helt fritt från konserveringsmedel. Fodret har riktigt god smak och kan med fördel ges som smakförhöjare till katter och hundar som kanske är lite kinkiga med sin vanliga mat. Tack vare att fodret bara innehåller nöt så kan det med fördel ges till djur som exempelvis inte tål kyckling eller spannmål.Detta foder kommer i praktiska korvar med 500 g i varje. De är lätta att ta fram och tina en och en.SMAAK Raw Complementary Tripe är tillverkat utan ben.SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet! I deras sortiment hittar du helfoder, kompletteringsfoder och godbitar. Alla produkterna är lokalt producerade i Finland, med ett välutvecklat miljötänk!
 • SMAAK Raw Complementary Kalkon (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kalkon (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kalkon Benfri 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet kalkonkött och är benfritt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris 1 kg

  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris 1 kg
  SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris 1 kgDetta frysta färskfoder är format som köttbullar, och särskilt framtaget för att passa vuxna hundar som är känsliga eller allergiska. Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är gris, vilket gör att fodret passar utmärkt till hundar som t.ex. är allergiska emot kyckling eller fisk.SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris är ett komplett helfoder. Tack vare att det är format som köttbullar så är det enkelt att plocka fram och tina precis den mängden man behöver varje dag.Fodret är baserat på griskött och grislunga, men det innehåller även andra nyttigheter såsom sallad, gurka och glukosamin. Glukosamin är bra för lederna!Många färskfoder innehåller tång, men detta foder är fritt från det eftersom att tång hos vissa känsliga hundar kan orsaka halsbränna!SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Gris har ett relativt högt energiinnehåll vilket gör att det passar utmärkt för aktiva hundar, t.ex. hundar som arbetar, tränar och tävlar.Man har valt att tillsätta zink och D-vitamin till detta fodret. Dessa stöttar hud, päls och skelett samtidigt som det främjar ett bra immunförsvar! Om din hund har en tendens till övervikt så rekommenderar vi inte detta fodret i första hand, titta istället t.ex. på SMAAK Dog Raw Complete Adult Sensitive Kyckling som har en lägre fetthalt.När du väljer ett färskfoder ifrån SMAAK så får du ett foder med ingredienser som är lätta att förstå - inga konstigheter i maten! SMAAK-fabriken ligger i Finland och de har ett bra miljötänk med korta transporter och lokala råvaror. 
 • SMAAK Raw Complementary Gris (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Gris (3 x 200 g)
  SMAAK Raw Complementary Pork Minced MeatDetta frysfodret är ett kompletteringsfoder utan konserveringsmedel som passar lika bra till hundar som till katter. Fodret ges vid sidan av djurets ordinarie kost. Det passar att ge både vid sidan av ett torrfoder/våtfoder eller som komplement till annat frysfoder.Detta fodret innehåller bara gris (kött, lungor och luftstrupe), och det passar därför utmärkt till katter eller hundar som t.ex. är känsliga emot kyckling, nötkött eller spannmål.Fodret kommer förpackat i praktiska korvar med 500 g i varje. De är lätta att ta fram styckvis ur frysen och tina!SMAAK Raw Complementary Pork Minced Meat är tillverkat utan ben.SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet! I deras utbud hittar du helfoder, kompletteringsfoder och godis. Alla produkter är lokalt producerade i Finland, med ett välutvecklat miljötänk!
 • SMAAK Hundgodis Gris 100 g

  SMAAK Hundgodis Gris 100 g
  Smaskigt godis med griskött - för kräsna hundarSMAAK hundgodis består enbart av naturliga ingredienser och är helt utan konserveringsmedel. Perfekta i storlek att ge som belöningsgodis och som får den mest kräsna hund att vifta på svansen. Det köttiga godiset är 100% finskt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Senior & Light ChickenSmaak Dog Senior & Light Chicken är ett smakrikt helfoder som innehåller mycket färsk kyckling från Finland. Fodret innehåller mindre fett och energi och mer fibrer för ökad viktkontroll. För att stötta behoven hos den äldre hunden så är det här fodret berikat med den essentiella fettsyran omega 3 från lax.Det här hundfodret innehåller även havre och korn som båda innehåller långsamma kolhydrater och håller därför blodsockret på en jämn nivå. De innehåller också fibrer som är viktiga för tarmflorans välbefinnande och bibehåller mättnadskänslan längre hos hunden.För att främja en god tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Senior & Light Chicken linfrön och prebiotika (FOS & MOS). Samt antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden.I tillverkningen av Smaak används endast rena källor av nordisk kyckling. Maten är därför fri från animaliska biprodukter. Smaaks foder är även GMO-fritt!Foderkulorna är runda, och mäter 12x6 mm.
 • SMAAK Dog Puppy Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Puppy Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Puppy KycklingSmaak Dog Puppy Kyckling är ett helfoder som passar för valpar av alla raser! För den växande valpen är det viktigt med bra energikällor och det här fodret innehåller mer fett, energi och protein än ett vuxenfoder. Fodret är smakrikt och innehåller färsk kyckling från Finland.Det här valpfodret är berikat med den essentiella fettsyran omega 3 från lax, för att stötta valpens tillväxt och utveckling. Samt att det innehåller en optimal balans mellan kalcium och fosfor som är viktigt när valpens skelett växer.För att främja en god tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Puppy Kyckling linfrön och prebiotika (FOS & MOS). Samt antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden.I tillverkningen av Smaak används endast rena källor av nordisk kyckling. Maten är därför fri från animaliska biprodukter. Smaaks foder är även GMO-fritt!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.
 • SMAAK Hundgodis Adult Lever 100 g

  SMAAK Hundgodis Adult Lever 100 g
  SMAAK Hundgodis Adult Lever 100 g
 • SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (10 kg)

  SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (10 kg)
  Smaak Dog Adult Grain Free FiskSmaak Dog Adult Grain Free Fisk är ett spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar.Fodret innehåller fisk, bland annat färsk lax och potatis som kommer från Finland.I det här fodret får hunden antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden. Fodret innehåller även den essentiella oljan omega-3 som är bra för hundens päls och hud. Det är även berikat med linfrön, FOS och MOS som är bra för hundens mage.Om din hund har känslig mage eller lider av allergier så kan den med fördel äta Smaak Dog Adult Grain Free Fisk.Smaaks foder är smakrik och GMO-fri. Tillverkningen sker i Finland och man använder sig av lokala och nordiska råvaror. Fabriken använder även förnybar energi vid tillverkningen.Foderbitarna är myntformade och 12x2 mm stora.
 • SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Grain Free Fisk (2 kg)
  Smaak Dog Adult Grain Free FiskSmaak Dog Adult Grain Free Fisk är ett spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar.Fodret innehåller fisk, bland annat färsk lax och potatis som kommer från Finland.I det här fodret får hunden antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden. Fodret innehåller även den essentiella oljan omega-3 som är bra för hundens päls och hud. Det är även berikat med linfrön, FOS och MOS som är bra för hundens mage.Om din hund har känslig mage eller lider av allergier så kan den med fördel äta Smaak Dog Adult Grain Free Fisk.Smaaks foder är smakrik och GMO-fri. Tillverkningen sker i Finland och man använder sig av lokala och nordiska råvaror. Fabriken använder även förnybar energi vid tillverkningen.Foderbitarna är myntformade och 12x2 mm stora.
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Adult Kyckling - Välsmakade hundfoder gjort på nordiska råvaror!Smaak hundfoder är ett foder med 100% smak - 0% nonsens! Smaak Dog Adult Kyckling innehåller en proteinkälla, kyckling, och smaken är förstärkt med läckert högkvalitativt kycklingfett som får vilken vovve som helst att slicka sig om nosen.Råvarorna kommer i högsta utsträckning från Norden och fodret tillverkas i Finland. För att främja en god mag- och tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Adult Kyckling linfrö och probiotika. Fodret är också berikat med nordiska örter och bär som är fyllda med vitaminer och antioxidanter.Smaaks torrfoder är det perfekta fodret för dig som vill ge din hund ett läckert foder som bara innehåller naturliga råvaror och inga tillsatser. Enkelt och smakrikt! Smaaks foder är GMO-fritt och tillverkas i Finland på en fabrik som endast använder sig utav förnybar el och återanvänder spillvärme som energikälla. 
 • SMAAK Raw Complete Kyckling Active 3x200g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Kyckling Active 3x200g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complete Sport Chicken 500 gDetta färskfodret har ett högt energiinnehåll och passar således för aktiva hundar såsom arbetande, tävlande eller hårt tränande hundar. Jakthundar är ett bra exempel på hundar som skulle kunna dra nytta av detta fodret!Komplett foder innebär att fodret är tänkt att servera som ett helfoder - att det innehåller alla vitaminer och näringsämnen som hunden behöver få i sig varje dag. Detta fodret är avsett för vuxna hundar, från ca 12 månaders ålder.Smaak Raw Complete Sport Chicken innehåller kyckling som är en lättsmält och populär proteinkälla, och det innehåller också flera nyttigheter såsom exempelvis isbergssallat, lingon och gurka! Lingon innehåller mängder av vitaminer och antioxidanter, och salladen bidrar med nyttiga fibrer. Glukosamin, Zink och D-vitamin är tillsatt till detta fodret. Glukosamin stöttar hundens leder medan Zink och D-vitamin är bra för hundens immunförsvar.Benhalten i detta frysfodret är 5 %.Smaak tillverkar kvalitativt helfoder, kompletterande foder och godbitar för både hundar och katter. Produkterna produceras i Finland, och man satsar hårt på att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt.LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen. 
 • SMAAK Raw Complementary Kyckling (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kyckling (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kyckling benfri 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet kycklingkött och är benfritt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw kycklinghalsar 1kg

  SMAAK Raw kycklinghalsar 1kg
 • SMAAK Raw Complementary Beef & Pork Minced Meat 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Beef & Pork Minced Meat 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Beef & Pork Minced Meat 500 gDetta kompletterande färskfodret innehåller endast nötkött, nötlunga, griskött, grislunga och luftstrupe från gris. Tack vare att det endast består av nöt och gris så kan fodret ges till både katter och hundar!Ett kompletterande foder ska ges utöver djurets ordinarie kost, som en smakförhöjare eller som ett fett- eller proteintillskott.Detta fodret är förpackat i praktiska korvar och är tillverkat utan ben.Smaak tillverkar komplett och kompletterande foder, och även godis, för både hund och katt. Produkterna produceras i Finland och är fria från onödiga tillsatser. Företaget kämpar för att skapa så låg klimatpåverkan som möjligt!LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen. 
 • SMAAK Raw Complementary Turkey Minced with Bones 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Turkey Minced with Bones 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Turkey Minced with Bones 500 gDetta kompletterande färskfodret består av kalkonkött samt brosk och ben från kalkon. Tack vare detta så är fodret lämpligt för både hundar och katter!Ett kompletteringsfoder ska ges som komplement till djurets ordinarie kost, men på grund av benhalten så ska detta foder inte ges som komplement till ett torrfoder.Benhalten i detta foder ligger på 25 %.Kalkon är en lättsmält proteinkälla som även kan passa till djur som är lite känsliga.Smaak producerar kompletteringsfoder, helfoder och godbitar för både hundar och katter. Produkterna tillverakas i Finland och är fria från onödiga tillsatser. Smaak arbetar hårt för att skapa så låg klimatpåverkan som möjligt!LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Raw Complementary Chicken Minced with Bones 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Chicken Minced with Bones 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Chicken Minced with Bones 500 gDetta smaskiga kompletterande färskfodret passar lika bra till hundar som till katter. Fodret innehåller enbart kyckling och innehåller kött, brosk och ben.Benhalten i detta fodret ligger på 30%.Ett kompletteringsfoder ska ges vid sidan av kattens eller hundens vanliga kost. På grund av benhalten så rekommenderar vi inte att detta foder ges som komplement till ett torrfoder!Kyckling är en lättsmält, fettsnål och mycket omtyckt proteinkälla.Smaak tillverkar komplett och kompletterande foder, och även godis, för både hund och katt. Produkterna produceras i Finland och är fria från onödiga tillsatser. Företaget jobbar hårt för att skapa så låg klimatpåverkan som möjligt!LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Raw Complementary Pork Minced Meat 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Pork Minced Meat 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Pork Minced Meat 500 gSmaak tillverkar helfoder, kompletterande foder och godbitar för både hundar och katter. Alla produkterna tillverkas i Finland, med låg miljöpåverkan!Detta frysfodret är ett kompletteringsfoder som går lika bra att ge till katter som till hundar. Fodret är tillverkat utan ben vilket innebär att du kan kombinera det med vilket foder du vill; torrfoder, våtfoder eller ett annat frysfoder.Smaak Raw Complementary Pork Minced Meat består endast av gris (kött, luftstrupe och lunga) vilket innebär att det med fördel kan ges till katter och hundar som är allergiska eller känsliga, exempelvis mot kyckling, nöt, spannmål eller fisk.Detta fodret är förpackat i korvar som rymmer 500 g, och det är fritt från konserveringsmedel. 
 • SMAAK Raw renben 1kg

  SMAAK Raw renben 1kg
 • SMAAK Raw Complementary Chicken Minced Meat 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Chicken Minced Meat 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Chicken Minced Meat 500 gDetta kompletteringsfodret består endast av kycklingkött och passar därför lika bra till katter som till hundar! Ett kompletteringsfoder ska ges vid sidan av djurets ordinarie kost.Detta färskfodret är förpackat i praktiska korvar som rymmer 500 g, så det är lätt att ta ut dem styckvis ur frysen och tina.Då detta fodret endast består av finmalet kycklingkött så är det mycket lättsmält, och det är ett utmärkt foder att använda för att introducera färskfoder till en katt eller hund som inte ätit sådant foder förut.Detta foder är tillverkat utan ben.Smaak tillverkar helfoder, kompletterande foder och godbitar för hundar och katter. Produkterna tillverkas i Finland och är fria från onödiga tillsatser. Smaak arbetar för att skapa en så låg klimatpåverkan som möjligt!LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.  
 • SMAAK Raw Complementary Pork Heart Minced Meat 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Pork Heart Minced Meat 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Pork Heart Minced Meat 500 gDetta kompletterande färskfoder är tillverkat av endast grishjärta och passar därför lika bra till hundar som till katter. Ett kompletteringsfoder ska ges utöver djurets ordinarie kost.Detta fodret har en hög proteinhalt och en låg fetthalt, och är tillverkat utan ben.Smaak Raw Complementary Pork Heart Minced Meat är förpackat i praktiska korvar som rymmer 500 g - ta fram dem en i taget ur frysen och tina!Smaak skapar helfoder, kompletteringsfoder och godbitar för både hundar och katter. Produkterna tillverkas i Finland och är fria från onödiga tillsatser. Företaget arbetar för att skapa en så låg klimatpåverkan som möjligt!LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Raw Complementary Kalkon med Ben (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kalkon med Ben (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kalkon med ben 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kalkonkött, ben och brosk. Detta foder bör inte ges tillsammans med torrfoder. Beninnehåll: 25%. SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Kycklinghals 1 kg

  SMAAK Raw Kycklinghals 1 kg
  SMAAK Raw Kycklinghals 1 kg1 kg kycklinghalsar - perfekt för dig som ger BARF till din hund eller katt. Dessa kycklinghalsar kan även ges som godis, när du vill bjuda på något extra gott som tar en liten stund att äta!SMAAK Raw Kycklinghals innehåller inget annat än just kycklinghalsar - inga konstiga tillsatser alltså!När kycklinghalsen tinat har den en mjuk textur som passar även mindre hundar och katter. Tips - många illrar gillar kycklinghals!Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din vän när den äter på sin smarriga kycklinghals!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complementary Nöt Fatty (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Nöt Fatty (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Nötkött, fet 500g är en produkt med mycket energi, för aktiva, arbetande hundar eller katter. Om din hund eller katt inte är van vid att äta produkter med högt fettinnehåll, börja långsamt!  Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Broskben av Nöt 1 kg

  SMAAK Raw Broskben av Nöt 1 kg
  SMAAK Raw Broskben av Nöt 1 kgDessa härliga nötbroskben passar perfekt att servera som ett smaskigt snacks eller som en del av en BARF-kost.Benen är färskfrysta och har utsökt smak som de flesta hundar älskar! Då detta är rena nötben så passar de utmärkt för hundar som har olika allergier eller överkänsligheter.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • SMAAK Dog Adult Tripe Treat 100g

  SMAAK Dog Adult Tripe Treat 100g
 • SMAAK Dog Adult Liver Treat 100g

  SMAAK Dog Adult Liver Treat 100g
 • SMAAK Hundgodis Adult Vom 100 g

  SMAAK Hundgodis Adult Vom 100 g
  SMAAK Hundgodis Adult Vom 100 g
 • Smaak Dog Adult Pork Treat 100g

  Smaak Dog Adult Pork Treat 100g
 • SMAAK Dog Adult Beef Treat 100g

  SMAAK Dog Adult Beef Treat 100g
 • SMAAK Hundgodis Sensitive Kalkon 100 g

  SMAAK Hundgodis Sensitive Kalkon 100 g
 • SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Senior & Light KycklingSmaak Dog Senior & Light Kyckling är ett komplett helfoder som är särskilt anpassat för äldre hundar, eller hundar som har en tendens till övervikt och behöver ett foder som innehåller lite mindre energi.Fodret har hög smaklighet och innehåller färsk kyckling av finskt urprung. Fodret har en lägre fetthalt och ett lägre energiinnehåll än ett vanligt vuxenfoder. Smaak Dog Senior & Light Kyckling är rikt på fibrer, och innehåller Omega-3 från lax.Fodret innehåller malt linfrö, FOS och MOS för att främja en god mag- och tarmfunktion.Smaak Dog Senior & Light Kyckling är berikat med nordiska bär och örter som bidrar med både antioxidanter och vitaminer.Foderkulorna är runda, och mäter 12x6 mm.Smaak tillverkar GMO-fritt färskfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och de använder råvaror från Norden. Fabriken använder bara förnybar energi, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Torkad Siklöja 50 g

  SMAAK Torkad Siklöja 50 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • SMAAK Torkad Nors 50 g

  SMAAK Torkad Nors 50 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Adult Kyckling - Välsmakade hundfoder gjort på nordiska råvaror!Smaak hundfoder är ett foder med 100% smak - 0% nonsens! Smaak Dog Adult Kyckling innehåller en proteinkälla, kyckling, och smaken är förstärkt med läckert högkvalitativt kycklingfett som får vilken vovve som helst att slicka sig om nosen.Råvarorna kommer i högsta utsträckning från Norden och fodret tillverkas i Finland. För att främja en god mag- och tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Adult Kyckling linfrö och probiotika. Fodret är också berikat med nordiska örter och bär som är fyllda med vitaminer och antioxidanter.Smaaks torrfoder är det perfekta fodret för dig som vill ge din hund ett läckert foder som bara innehåller naturliga råvaror och inga tillsatser. Enkelt och smakrikt! Smaaks foder är GMO-fritt och tillverkas i Finland på en fabrik som endast använder sig utav förnybar el och återanvänder spillvärme som energikälla. 
 • SMAAK Dog Puppy Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Puppy Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Puppy KycklingSmaak Dog Puppy Kyckling är ett helfoder som passar för valpar av alla raser! För den växande valpen är det viktigt med bra energikällor och det här fodret innehåller mer fett, energi och protein än ett vuxenfoder. Fodret är smakrikt och innehåller färsk kyckling från Finland.Det här valpfodret är berikat med den essentiella fettsyran omega 3 från lax, för att stötta valpens tillväxt och utveckling. Samt att det innehåller en optimal balans mellan kalcium och fosfor som är viktigt när valpens skelett växer.För att främja en god tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Puppy Kyckling linfrön och prebiotika (FOS & MOS). Samt antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden.I tillverkningen av Smaak används endast rena källor av nordisk kyckling. Maten är därför fri från animaliska biprodukter. Smaaks foder är även GMO-fritt!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Adult Small Breed KycklingSmaak Dog Adult Small Breed Kyckling är ett smakrikt foder som är speciellt framtaget för små hundraser. Fodret innehåller viktiga fettsyror och har hög smaklighet. Detta tack vare att det innehåller kyckling av hög kvalitet från Finland!Det här hundfodret innehåller även havre och korn som båda innehåller långsamma kolhydrater och håller därför blodsockret på en jämn nivå. De innehåller också fibrer som är viktiga för tarmflorans välbefinnande och bibehåller mättnadskänslan längre hos hunden.För att främja en god tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling linfrön och prebiotika (FOS & MOS). Samt antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden.I tillverkningen av Smaak används endast rena källor av nordisk kyckling. Maten är därför fri från animaliska biprodukter. Smaaks foder är även GMO-fritt!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm i storlek
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (8 kg)

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (8 kg)
  Smaak Dog Adult Small Breed KycklingSmaak Dog Adult Small Breed Kyckling är ett smakrikt foder som är speciellt framtaget för små hundraser. Fodret innehåller viktiga fettsyror och har hög smaklighet. Detta tack vare att det innehåller kyckling av hög kvalitet från Finland!Det här hundfodret innehåller även havre och korn som båda innehåller långsamma kolhydrater och håller därför blodsockret på en jämn nivå. De innehåller också fibrer som är viktiga för tarmflorans välbefinnande och bibehåller mättnadskänslan längre hos hunden.För att främja en god tarmhälsa så innehåller Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling linfrön och prebiotika (FOS & MOS). Samt antioxidanter och vitaminer från örter och bär som är skördade i Norden.I tillverkningen av Smaak används endast rena källor av nordisk kyckling. Maten är därför fri från animaliska biprodukter. Smaaks foder är även GMO-fritt!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm i storlek
 • SMAAK Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe (3 kg)

  SMAAK Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe (3 kg)
  Smaak Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe 1 kgDetta kompletta färskfodret har tagits fram med de lite mer kräsna hundarna i åtanke! Fodret har riktigt läcker smak och innehåller alla näringsämnen och vitaminer som hunden behöver på en daglig basis.Fodret innehåller bland annat kyckling, griskött och nötvom som alla bidrar till den goda smaken. Man har även valt att tillsätta lingon till fodret - de bidrar med fräsch smak, och en massa vitaminer såklart!Fodret har en lite högre fetthalt vilket gör att det med fördel kan serveras till aktiva, tävlande eller arbetande hundar. Detta gör också att fodret lämpar sig bra för hundar som, kanske på grund av att de är lite kinkiga med maten, behöver lite mer fett i sin kost.Smaak Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe är format som köttbullar vilket gör det mycket enkelt att dosera. Du tar helt enkelt fram den mängd köttbullar du behöver ur frysen, och låter dem tina.Detta färskfodret är berikat med en massa bra ingredienser:Isbergssallat tillför fibrerLinfrön stöttar matsmältningenVegetabilisk olja är bra för hud och pälsVitamin D och Zink stöttar immunförsvaretGlukosamin främjar friska och starka lederBryggerijäst bidrar med B-vitaminBenhalten i detta fodret är 12%.Smaak tillverkar högkvalitativt helfoder, kompletterande foder och godis för både hund och katt. Produkterna produceras i Finland, och man jobbar hårt för att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt.LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Hundgodis Kalkon 100 g

  SMAAK Hundgodis Kalkon 100 g
  EgenskaperSmaak Kalkongodis passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av kalkon, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finska råvaror.AnvändningBelöningsgodis för hundar.Protein 30,8 %, fetthalt 42,2 %, fiber 9,8 %, råaska 3,6 %Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Kom också ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Hundgodis Kyckling 100 g

  SMAAK Hundgodis Kyckling 100 g
  Smaskigt godis med kycklingkött - för kräsna hundarSMAAK hundgodis består enbart av naturliga ingredienser och är helt utan konserveringsmedel. Perfekta i storlek att ge som belöningsgodis och som får den mest kräsna hund att vifta på svansen. Det köttiga godiset är 100% finskt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Kom också ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Hundgodis Nötkött 100 g

  SMAAK Hundgodis Nötkött 100 g
  Smaskigt godis med nötkött - för kräsna hundarSMAAK hundgodis består enbart av torkade, naturliga ingredienser och är helt utan konserveringsmedel. Perfekta i storlek att ge som belöningsgodis och som får den mest kräsna hund att vifta på svansen. Det köttiga godiset är 100% finskt.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Kom också ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Torkad Siklöja 50g

  SMAAK Torkad Siklöja 50g
  SMAAK Torkad Siklöja - ett rent och naturligt hundgodisBelöna din hund med något smaskigt! Siklöja är en sjölevande liten laxfisk som smakar mycket gott torkad. Det här godiset passar för känsliga hundar då det är helt fritt från konstgjorda tillsatser och kommer direkt från naturen.Detta godis passar även för katter!Se alltid till att din hund och katt har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Torkad Nors 50 g

  SMAAK Torkad Nors 50 g
  SMAAK Torkad Nors - ett rent och naturligt hundgodisBelöna din hund med något smaskigt! Nors är en havs- och sjölevande liten fisk som smakar mycket gott torkad. Det här godiset passar för känsliga hundar då det är helt fritt från konstgjorda tillsatser och kommer direkt från naturen.Smaak Torkad Nors går utmärkt att ge även till katter!Se alltid till att din hund och katt har fri tillgång till färskt vatten!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Kom också ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complementary Kalkon med Ben (500 g)

  SMAAK Raw Complementary Kalkon med Ben (500 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kalkon med ben 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kalkonkött, ben och brosk. Detta foder bör inte ges tillsammans med torrfoder. Beninnehåll: 25%. SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Puppy Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Puppy Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Puppy KycklingSmaak Dog Puppy Kyckling är ett energirikt helfoder som passar för valpar av alla möjliga olika raser. Fodret innehåller mer fett, protein och energi än ett vuxenfoder - perfekt för växande valpar!Fodret innehåller färsk kyckling ifrån Finland, och har extra härlig smak tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet.Smaak Dog Puppy Kyckling har en optimal balans mellan kalcium och fosfor, som stöttar valpens skelett när den växer. Fodret innehåller även omega-fettsyran Omega-3 från lax, som stöttar valpens utveckling och tillväxt.Fodret är berikat med krossade linfrön och prebiotika för en hälsosam matsmältning, och nordiska bär och örter som bidrar med antioxidanter och vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar som passar till både katter och hundar! Smaak-fabriken ligger i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på vår jords resurser!
 • SMAAK Raw Complete Adult Chicken, Pork & Salmon 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Adult Chicken, Pork & Salmon 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complete Adult Chicken, Pork & Salmon 500 gDetta kompletta färskfodret passar för vuxna hundar från ca 10 månaders ålder. Ett komplett foder innebär att fodret är tänkt att servera som ett helfoder.Fodret har en härlig smak av kyckling, gris och lax och innehåller alla vitaminer och näringsämnen som din hund behöver få i sig varje dag.Fodret är förpackat i praktiska 500 g-korvar som är mycket enkla att ta fram ur frysen och tina. Smaak Raw Complete Adult Chicken, Pork & Salmon innehåller D-vitamin, Zink och Glukosamin. Glukosamin är bra för hundens leder medan D-vitamin och Zink stöttar immunförsvaret.Detta fodret har en benhalt på 4,5 % och innehåller vegetabilisk olja som är bra för hud och päls, och bryggerijäst som tillför B-vitamin!Smaak tillverkar högkvalitativt helfoder, kompletteringsfoder och godis för både hundar och katter. Produkterna produceras i Finland, och man satsar hårt på att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt.LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Senior & Light Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Senior & Light KycklingSmaak Dog Senior & Light Kyckling är ett komplett helfoder som är särskilt anpassat för äldre hundar, eller hundar som har en tendens till övervikt och behöver ett foder som innehåller lite mindre energi.Fodret har hög smaklighet och innehåller färsk kyckling av finskt urprung. Fodret har en lägre fetthalt och ett lägre energiinnehåll än ett vanligt vuxenfoder. Smaak Dog Senior & Light Kyckling är rikt på fibrer, och innehåller Omega-3 från lax.Fodret innehåller malt linfrö, FOS och MOS för att främja en god mag- och tarmfunktion.Smaak Dog Senior & Light Kyckling är berikat med nordiska bär och örter som bidrar med både antioxidanter och vitaminer.Foderkulorna är runda, och mäter 12x6 mm.Smaak tillverkar GMO-fritt färskfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och de använder råvaror från Norden. Fabriken använder bara förnybar energi, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (2 kg)

  SMAAK Dog Adult Small Breed Kyckling (2 kg)
  Smaak Dog Adult Small Breed KycklingSmaak Dog Adult Small Breed Kyckling är ett helfoder som är särskilt framtaget för att passa hundar av lite mindre raser. Fodret har små foderkulor och innehåller färsk kyckling från Finland.Fodret har hög smaklighet, mycket tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet!Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling innehåller krossade linfrön och prebiotika (FOS och MOS), som hjälper till att skapa god mag- och tarmhälsa!Fodret innehåller även örter och bär från Norden - för ett härligt välsmakande foder, fyllt med vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm i storlek.Smaak tillverkar GMO-fritt torrfoder, godbitar och även färskfoder för både hundar och katter! Fabriken ligger i Finland, och de använder råvaror från Norden. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Dog Adult Kyckling, Gris & Lax (3 x 200 g)
  Färskt helfoder för vuxna hundarSMAAK Raw Complete Puppy är ett välbalanserat foder för vuxna hundar. Fodret innehåller kyckling, gris och lax och kan ges till hundar från 10 månaders ålder. Det särskilt anpassade innehållet täcker de näringsbehov som behövs för en hälsosam kost. Beninnehåll: 4,5%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g

  SMAAK Dog Adult Kycklinggodis 100 g
  Närproducerat hundgodis från Finland - med extra smaskig smak av färsk kyckling!Ge din hund något extra gott och lyxigt. Smaak's godbitar med smak av kyckling är enormt svåra att stå i emot för de flesta fyrbenta.Dessa godbitar innehåller 80% färsk kyckling och 18% torkad kyckling samt vegetabiliska fibrer. Bitarna är helt fria från korn och spannmål och passar de flesta hundraser.Inga tillsatserInga färgämnenInga konserveringsmedelKorn- & spannmålsfriTillverkat i Finland 
 • Smaak Dog Sensitive Laxgodis 100 g

  Smaak Dog Sensitive Laxgodis 100 g
  Närproducerat hundgodis från Finland - med extra smaskig smak av färsk lax!Ge din hund något extra gott och lyxigt. Smaak's godbitar med smak av laxs är enormt svåra att stå i emot för de flesta fyrbenta.Dessa godbitar innehåller 85% färsk lax och 10% torkad lax samt vegetabiliska fibrer. Bitarna är helt fria från korn och spannmål och passar de flesta hundraser.Inga tillsatserInga färgämnenInga konserveringsmedelKorn- & spannmålsfriTillverkat i Finland 
 • SMAAK Dog Sensitive Laxgodis 100 g

  SMAAK Dog Sensitive Laxgodis 100 g
  SMAAK Dog Sensitive Laxgodis 100 gDetta hundgodis passar perfekt på promenaden eller när du vill ge din vän en extra belöning! Kanske håller ni på och övar in några nya tricks!SMAAK Dog Sensitive Laxgodis passar extra bra för hundar med känslig mage - det är baserat på fisk och innehåller en massa smaskig färsk lax. Vi tror att din hund kommer älska godbitarna!Dessa godbitar är fria från spannmål, och från onödiga tillsatser såsom artificiella konserveringsmedel och färgämnen.SMAAK-fabriken ligger i Finland. Här skapar man läcker hundmat, kattmat och godis! SMAAK-fabriken ligger ute på landet, nära till en massa goda och nyttiga råvaror som används i produkterna.På fabriken används bara förnybar el, från vind, vatten och sol! Överbliven värme tas tillvara och återanvänds för att spara energi.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complementary Grishjärta (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Grishjärta (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Grishjärta, malet 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller finmalet grishjärta, och har låg fetthalt. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Complementary Nöt & Gris (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Nöt & Gris (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Nöt- och griskött, malet 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kött och lunga från nöt samt kött, lunga och luftstrupe från gris. Beninnehåll: 0%SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen. 
 • SMAAK Raw Complementary Kyckling med Ben (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Kyckling med Ben (3 x 200 g)
  Färskt kompletteringsfoder för hund och kattSMAAK Raw Kyckling med ben 500g är ett kompletterande foder för hundar och katter. Fodret innehåller kycklingkött, ben och brosk. Detta foder bör inte ges tillsammans med torrfoder. Beninnehåll: 30%. SMAAK Raw kompletterande foder kan ges till både hundar och katter. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, och kan användas som en del av er råutfodring eller tillsammans med högkvalitaivt protein i en mixad utfodring. Kompletterande foder som inte innehåller ben kan tillagas. SMAAK är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • SMAAK Raw Renben 1 kg

  SMAAK Raw Renben 1 kg
  SMAAK Raw Renben 1 kgDessa råa, frysta renben passar utmärkt när du vill ge din hund en lugn stund av smarrig sysselsättning!Denna påse innehåller 1 kg renben - och inget annat. Inga tillsatser eller något konstgjort!Ren är en proteinkälla som även känsliga hundar brukar tåla - SMAAK Raw Renben passar således även till hundar som lider av allergier eller intoleranser.Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!
 • SMAAK Raw Kycklingvingar 1 kg

  SMAAK Raw Kycklingvingar 1 kg
  SMAAK Raw Kycklingvingar 1 kgHär har vi 1 kg kycklingvingar, perfekta som hundgodis eller som komplement till en BARF-kost!Råa kycklingvingar är mycket uppskattat hos de flesta hundar, och denna härliga påse innehåller bara just kycklingvingar. Inga tillsatser!Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den äter kycklingvingar, och om din hund är glupsk av sig - servera dem i handen först så att du kan hålla emot och säkerställa att hunden inte råka svälja hela vingen! När hunden lärt sig hur den ska äta vingarna kan den äta själv - under uppsikt såklart!Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.
 • SMAAK Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon 500 gVäxande valpar och dräktiga eller digivande tikar behöver massor av energi varje dag, och därför behöver de ett särskilt anpassat foder.Fodret passar för valpar som är mellan ca 7 veckor och 10 månader - därefter kan det börja bli dags att gå över till ett vuxenfoder. Konsultera din veterinär inför ett foderbyte!Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon är ett komplett färskfoder, vilket innebär att det är tänkt att ge som helfoder. Fodret innehåller alla näringsämnen din valp behöver för att växa sig stor och stark. Det är förpackat i praktiska 500 g-korvar som är lätta att ta fram ur frysen och tina.Detta fodret har härlig smak av kyckling, gris och lax, och det innehåller en massa nyttigheter såsom exempelvis D-vitamin, glukosamin och zink. Zink och D-vitamin är bra för immunförsvaret medan glukosamin främjar friska och starka leder! Man har även valt att tillsätta tång i fodret - detta tillför jod!Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon har en benhalt på 5%.Smaak tillverkar kvalitativt helfoder, kompletteringsfoder och godbitar för både hundar och katter. Produkterna tillverkas i Finland, och man satsar hårt på att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt.LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.
 • SMAAK Raw Complementary Beef Minced Meat 500 g (3 x 200 g)

  SMAAK Raw Complementary Beef Minced Meat 500 g (3 x 200 g)
  Smaak Raw Complementary Beef Minced Meat 500 gDetta kompletterande färskfodret innehåller enbart nötkött och nötlunga, och det passar faktiskt till både hundar och katter!Fodret är ett kompletteringsfoder som ska ges vid sidan av kattens eller hundens vanliga mat - som ett extra tillskott av protein, eller som smakförhöjare.Detta fodret är tillverkat utan ben.Smaak Raw Complementary Beef Minced Meat är förpackat i praktiska korvar som väger 500 g styck.Smaak tillverkar komplett och kompletterande foder - och godbitar - för hundar och katter. Produkterna tillverkas i Finland och är fria från onödiga tillsatser. Företaget kämpar för att skapa så låg klimatpåverkan som möjligt!LeveransinformationVi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att inte riskera att paketet blir stående på en terminal över helgen.